Διαφημίσεις

Kαι φτάνουμε στο «διά ταύτα» λοιπόν.. Εκεί που είχαν σκοπό εξ’αρχής.. Στην απόλυτη, -μα πιό απόλυτη εξαθλίωση δεν υπάρχει- να μην έχουμε πρόσβαση ούτε στα αυτονόητα αγαθά που προϋποθέτει ένα πολιτισμένο κράτος. Φως, νερό, υγεία, παιδεία, δουλειά..

ΑΝ είμαστε σύννομοι με τους νόμους της ΕΕ και του μνημονίου, τότε θα ζούμε ως άνθρωποι… αλλιώς οι εικόνες που έβλεπες στην Αφρική, που έκαναν οι ιθαγενείς σαν τρελοί για λίγο νεράκι, πιθανώς να μην είναι πολύ μακρυά από εδώ! Τι σημαίνει αυτό;; Δεν ξέρω ακόμα και δεν ξέρω αν θέλω καν να μπω στην διαδικασία να το σκεφτώ..

Ολα για να μείνουμε στο ευρώ.. έτσι Αντωνάκη και Σία;;

Σεμέλη…
“Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον,υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες”. (από το 3ο Μνημόνιο) Tι εννοούν οι άνθρωποι; Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο
νερό, στο ηλεκτρικό, κ.α από όλους, εάν αυτό δεν έρχεται σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής;

Και τι στόχοι είναι αυτοί δηλαδή; Να πεθάνουμε από αφυδάτωση; Να ζούμε στο σκοτάδι; Να ψοφάμε από το κρύο λογω έλλειψης θέρμανσης, οι περισσότεροι το έχουμε ήδη συνηθίσει από πέρσι. Η αφυδάτωση όμως δεν συνηθίζεται, έχει αυτό το κακό.
Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει απόλυτα στον κόσμο όλες αυτές τις βαρύγδουπες διατυπώσεις, καθότι φρόντισαν ο κόσμος να μην έχει παιδεία τόσα χρόνια ώστε να μην τις καταλαβαίνει. Ας τους τις εξηγήσουν με σαφήνεια και με απλά (παιδικά) ελληνικά, και ας αποφασίσουν μετά αν θα τους αρέσει η προοπτική να ζουν χωρίς νερό, και ρεύμα για να μείνουν στο ευρώ που οι ίδιοι δεν θα έχουν (ο κόσμος) καθότι θα βάζουν το χέρι στην τσέπη και θα πιάνουν το … παπούτσι.

Η ψήφιση των νέων -εξοντωτικών για το λαό- μέτρων του υποδουλωτικού 3ου Μνημονίου, όπως και του επαχθέστερου (μέχρι την επόμενη χρονιά, πάντα) κρατικού προϋπολογισμού των μεταπολεμικών χρόνων, είναι προ των πυλών.

Δεν πρόκειται απλώς για κάποιες νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, πρόκειται για την ολοκληρωτική μετατροπή της χώρας σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη και των εργαζομένων της σε σκλάβους του 21ου αιώνα, με αμοιβές των 200-300 ευρώ, χωρίς σύνταξη-ασφάλιση-υγεία-παιδεία, με ξεπούλημα όλου του δημόσιου πλούτου και των κρατικών υποδομών, χωρίς καν πρόσβαση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα!
Εάν συμβαίνει κάτι άλλο με μεγάλη μας χαρά (και ανακούφιση) να διαψευστούμε.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «Θα έχετε πρόσβαση στο νερό ΑΝ το επιτρέπουν οι στόχοι»!”
  1. Κατά τα άλλα … σκοτώνονται κάποιοι στις διαδηλώσεις και τα σπάνε για τη "δημοκρατία" ενάντια στο "φασισμό" …..και οι "φασίστες" "πολεμάνε" για την απελευθέρωση της πατρίδας….. μαχαιρώνοντας

    και φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που τους βρίζουν και δεν καταλαβαίνουν τον "αγώνα" τους….

    Τι ζούμε;;;;;

  2. Ευκολο , διαλυστε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να λυθουν ολα τα προβληματα μας . Εχουν ογκο αυτοι . Πινουνε πολυ νερο τα "φασισταρια" . ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ .

  3. Είναι αλήθεια πως έχουν πολλά καταστρεπτικά σχέδια αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους. Αυτό όμως που ψυχανεμίζομαι είναι πως τελικά δεν θα προφθάσουν. Είναι άλλα γεγονότα που θα προηγηθούν και δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο υποδούλωσης χωρίς όμως να πιστεύω πως θα μείνουμε αλώβητοι.

  4. illuminati κυριοι τι αλλο να πουμε……αυτο ηθελαν να κανουν και αυτος ειναι οο στοχος τους……..εμεις γιατι τους το επιτρεπουμε..?

  5. Πστ που σε ο κινεζος ειναι απο πισω.Ποσα χρονια νομιζεις πως τους συμβουλευοντε για το οικονομικο εργατικο τους θαυμα με καυσαεριο και μαυρα νερα λιμνες ποταμια θαλασοτσουχτρες χα χα χα

  6. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΙΟΝ ΤΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟ ΦΥΣΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΥΣΣΑΣ ΚΟΡΑΚΙΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ [ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΣΑΙ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΜΟΥ]ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ jiannhs kozani

  7. ιδιωτικοποιηση νερου.οποιος εχει παει στο εξωτερικο δεν υπαρχει ποσιμο νερο μονο στην ελλαδα μας για αυτο εχουν σκυλιασει γιατι το νερο εδω ειναι παμφθηνο..αυξηση των λογαριασμων του ρευματος σημαινει νοικοκυρια χωρις ρευμα.παμε στην υγεια αν δεν εχεις ιδιωτικη ασφαλιση και περιμενεις απο τα δημοσια νοσοκομεια παιζεις το κωρονα γραμματα την ζωη σου..με ολα αυτα που ερχονται πεινα αν εισαι φτωχος πεθανε σε μια γωνια και σκασε…ηδη στην αμερικη σε πολλες χωρες απογορεψαν να δινεις τροφιμα στους αστεγους….ολα αυτα πεινα και θλιψη παμε κατευθειαν για το εμφυτεμενο τσιπακι ολωταχος θα λενε στους πεινασμενους βαλτο για ενα κομματι ψωμι οπως γινεται πειραματικα σε ολην την λατινικη αμερικη..ενδεχωμενος μονο ενας πολεμος θα το παγωσει για λιγα χρονια..πολλες ταινιες ειναι προφητικες στο τι θα γινει στο μελλον π.χ. μερικες ταινιες υπαρχουν τειχη οι πλουσιοι και οι φτωχοι..οπου στα συνορα υπαρχουν ιδιωτικοι στρατοι περιφρουρησης…δυστηχως ζουμε στα χειροτερα χρονια αλλα ας ζησουμε ελευθεροι και μην τσιπαριστουμε αυτο να προσπαθησουμε ολοι αδελφια μου

  8. ΦΙΛΕ 12.53 ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΡΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ jiannhs kozanh

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek