13:30 - 21/09/2013

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «Νομοθετούμε εκτός Συντάγματος!»ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! (ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ, ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ.
«Νομοθετούμε εκτός Συντάγματος!»

Γράφει ο Πέτρος Κουσουλός

Ηλεκτρονική αλληλογραφία-φωτιά η οποία εμφανίζει τον πρώην υπουργό Οικονομικών και ποινικά ελεγχόμενο για τον χειρισμό της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να ομολογεί την παράδοση του ελληνικού Συντάγματος στους δανειστές, αποκαλύπτει το e-reportaz.gr. Πρόκειται για e-mail το οποίο απέστειλε ο πρώην υπουργός στο τότε οικονομικό επιτελείο τον Μάρτιο του 2011, μια μόλις ημέρα μετά το Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου συζητήθηκε το θέμα της επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εξηγεί στα επιτελικά στελέχη του ΥΠΟΙΚ τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Ελλάδα στο Συμβούλιο κορυφής και απροκάλυπτα εξαγγέλλει τη νομοθέτηση νέων δημοσιονομικών κανόνων «όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα»!

Το έγγραφο-ντοκουμέντο αποτελεί αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχεία για τον τρόπο άσκηση της εξουσίας και τη χάραξη της οικονομική πολιτικής, τσαλαπατώντας Σύνταγμα, Νόμους και εργασιακά δικαιώματα. Με κυνικό τρόπο ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής Οικονομίας δείχνει το «δρόμο» στους συνεργάτες του. Ένας δρόμος ο οποίος «γκρεμίζει» το θεμελιώδη Νόμο του ελληνικού Κράτους, το ελληνικό Σύνταγμα.

Το email

To μεσημέρι της 12 Μαρτίου 2011 από το προσωπικό email του κ. Παπακωνσταντίνου αποστέλλεται ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. Αποδέκτες του μηνύματος είναι τα στελέχη του ΥΠΟΙΚ, όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Δημήτρης Κουσελάς, ο Ηλίας Πλασκοβίτης, ο Τάσος Μπάνος, κλπ. Στο email ο κ. Παπακωνσταντίνου εξηγεί στους συνεργάτες του τα αποτελέσματα της συνεδρίασης -την 11η Μαρτίου- του Συμβουλίου Κορυφής της Ε.Ε. που εξέτασε το θέμα της επιμήκυνσης στην αποπληρωμή του ελληνικού χρέους. Ο πρώην υπουργός διαχωρίζει «τι πήραμε» και «τι δώσαμε».

Αφού πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου χαρακτηρίζει «πολύ καλό το αποτέλεσμα» στη συνέχεια αναλύει το τι πήραμε όπως: την επιμήκυνση, μείωση επιτοκίου κατά μια μονάδα, δέσμευση για φόρο χρηματοπιστωτικού τομέα, δυνατότητα του ευρωπαϊκού μηχανισμού να αγοράζει ομόλογα απευθείας στην πρωτογενή αγορά, κ.α.

Στη συνέχεια του μηνύματος ο πρώην «τσάρος» και βασικός εμπλεκόμενος της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ εξηγεί και το «τι δώσαμε» κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και αναφέρει ανερυθρίαστα ότι στο συγκεκριμένο πλαίσιο η ελληνική πλευρά αποδέχτηκε την κατάλυση του ελληνικού Συντάγματος!

Στην κατηγορία «δώσαμε» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και ότι θα νομοθετήσουμε δημοσιονομικούς κανόνες «όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα»!

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα αποτελεί τη συνέχεια παλαιότερης εσωτερικής αλληλογραφίας του ΥΠΟΙΚ όπου αποκαλύπτονταν οι λόγοι για τους οποίους το μεγαλεπήβολο εγχείρημα της άμεσης συνέργειας των ελληνικών τραπεζών στον έλεγχο των καταθέσεων του εξωτερικού ξέμεινε από καύσιμα! Πρόκειται για email του Φεβρουαρίου του 2011 όπου καταγραφόταν ο τρόπος που δεν συμπεριλήφθηκαν -την τελευταία στιγμή- σε φορολογικό νομοσχέδιο οι διατάξεις που αφορούσαν τη διαβίβαση στοιχείων από τις τράπεζες προς την ΓΓΠΣ για τους καταθέτες του εξωτερικού. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που απέστειλε ο τότε διοικητής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδης Σπινέλης, προς τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου εκφράζοντας την απογοήτευσή για το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν διατάξεις που θα επέτρεπαν αληθινούς ελέγχους στα ελληνικά κεφάλαια του εξωτερικού.

Παραγραφή αδικημάτων; ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!

Τη στιγμή, λοιπόν, που από την εσωτερική αλληλογραφία του υπουργείου Οικονομικών προκύπτουν οι απερίγραπτες πολιτικές που ακολουθήθηκαν προκειμένου αφενός να «προστατευτούν» οι φοροφυγάδες του εξωτερικού και αφετέρου να καταλυθεί το ελληνικό Σύνταγμα, η δικαστική εμπλοκή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. Ο ογκώδης φάκελος της δικογραφίας που απεστάλη από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής στο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο πλέον καλείται να αποφασίσει την παραπομπή ή όχι του πρώην υπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο κατηγορούμενο για δυο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Η δικογραφία βρίσκεται στον εμπειρότατο δικαστικό λειτουργό, κ. Ιωσηφ Τσαλαγανιδη, ειδικό ανακριτή ο οποίος καλείται να διενεργήσει την ανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες η διερεύνηση των ποινικών αδικημάτων για τα οποία ελέγχεται ο κ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα.

Νομικοί κύκλοι, ωστόσο, αναφέρουν ότι σε δικαστικό επίπεδο επικρατεί σκεπτικισμός κατά πόσο έχουν παραγραφεί η όχι τα αδικήματα που βαραίνουν βάσει της πρότασης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, τον πρώην υπουργό. Μετά την νομική σκέψη που θα εκφράσει ο κ. Τσαλαγανιδης σε ότι αφορά την παραγραφή η όχι των αδικημάτων ο φάκελος Παπακωνσταντίνου θα ανατεθεί στον αντεισαγγελέα του Αρείου πάγου, κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο ο οποίος και θα καταθέσει την πρόταση του προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου πάγου. Το αρμόδιο συμβούλιο θα έχει τον τελευταίο λόγο για την ποινική τύχη του πρώην υπουργού.

Την ίδια στιγμή με…αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η δικαστική διερεύνηση των καταθετών της διαβήτης λίστας. Το βασικό πρόβλημα των Αρχών είναι ο όγκος των δεδομένων. Ωστόσο η κωλυσιεργία προκαλεί εύλογα ερωτηματικά ως προς το πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα. Για την ίδια υπόθεση έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα στους συγγενείς του πρώην υπουργού.

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 2:01 ΜΜ

    εως το 2015 το παγκοσμιο οικονομικο συστημα θα αλλαξει στον κοσμο…αλλαζει πρωτη η αμερικη απο 1η Οκτωβριου εως 22 Νοεμβριου..Να περιμενετε δραματικα γεγονοτα εως το τελος του 2013 !

  2. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 2:25 ΜΜ

    Σε λιγο θα μας λετε οτι τους φυγαδευει η Χρυση Αυγη και οτι ο Μιχαλολιακος κραταει τσιλιες . Ρε γελιε ουρακοταγκε της ζουγκλας του λερα , ποιος ζητησε την παραπομπη ολων αυτων στη βο-λη και ποιοι ειπαν ΟΧΙ επιδεικτικα ; Εμμετικα σκουπιδια κι εδω κατω απο τη Χ.Α ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ .

  3. βαβατιβι 09/21/2013 @ 3:14 ΜΜ

    Κυριε Ελεησον !!!

    τσου, τσου, τσου …. ειναι δυνατον να γιναν τετοια πραμματα ; ειναι δυνατον!

    Κυριε Ελεησον !!!!

    εναν γεροντα απο το Ορος για να μας πει την Προφητεια του
    τι θα γινει με το αυριο αυτων των γεγονοτων…

    Κυριε Ελεησον !!!!

  4. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 4:14 ΜΜ

    συγνώμη και για την ενόχληση δηλαδή,….
    …ναί, όμως συνεχίζεται ακόμα η ίδια πορεία με τον ίδιο τρόπο,….

    το Σύνταγμα τελικά τι είναι? οι….. φακές που κρυώσανε?….

    Γιατί εμείς οι υπόλοιποι, οι Έλληνες (είμαστε δεν είμαστε 1-1,5 εκ.)
    για Σύνταγμα της Ελλάδος το είχαμε,… τις φακές.. λέω,,…

  5. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 4:29 ΜΜ

    …πάντως όπως αποδεικνύετει τρανά η ιστορία (που επαναλαμβάνεται) όσοι τρώγανε είναι χορτασμένοι… για εφόρου ζωής…

    …άντε τώρα να μιλήσω στο παιδί μου, στους φίλους και λοιπούς "συγγενείς" για "θέμα αρχής", αξίες, ηθικό ανάστημα και κουραφέξαλα.
    Μια φορα μάλιστα που ανέφερα "θέμα αρχής" σε πολύ στενούς συγγενείς σκάσανε στα γέλια (δυστηχώς δεν ανήκαν σε αυτό το 1-1,5 εκ.)

    Τελικά, έχω αντιληφθεί, οτι είμαι μόνος μου.
    Το σωστό νούμερο είναι μάλλον 1.500.000 – 1.499.999=1.

    Γιατί έφυγα για να δουλέψω, για να συνεχίσω να πληρώνω τράπεζες, εφορίες, δάνεια, κάρτες, κλέφτες, ΔΕΗ, Δημόσια
    και για να βρω ΤΡΟΠΟ. Εδώ, γελάστε ελεύθερα. Συνήθισα.

    …και τώρα βλέπω οτι ήμουν μια ζωή μόνος μου….,

    • Ανώνυμος 09/21/2013 @ 9:27 ΜΜ

      Αδελφε μου. Ποιος σου ειπε οτι εισαι μονος? Η αληθεια της προπαγαντας που δεχεσε και δεχωμαστε ειναι αυτο ακριβως. Σε κανουν να αισθανεσε οτι μονο εσυ τα εκανες ολα λαθος. Πιστευεις οτι ολοι αυτοι που πηδηξανε ενιωθαν κατι διαφορετικο. Οχι… ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΧΑΝ. ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΟΝ. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ..

      ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ….

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ. ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ
      ..ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ…
      ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ.

      ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
      ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ…ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..
      .

  6. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 6:41 ΜΜ

    Το Σύνταγμα είναι κάποιο κρυφό έγγραφο;
    Πρέπει να βρεθεί η μαρτυρία κάποιου ότι καταπατείται,αγνοείται και διαστρεβλώνεται;
    Εισαγγελείς και Συνταγματολόγοι δεν υπάρχουν σε αυτήν την χώρα;
    Μέχρι τώρα νομίζανε ότι οι νόμοι ήταν σύμφωνοι με το Σύνταγμα;

  7. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 7:42 ΜΜ

    ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ . ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ Νο1 ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ , ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ " ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ" ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ . ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ Χ.Α , ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΔΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ Χ.Α ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΠΙΑ .

  8. ο ρουφιανος του μαξιμου 09/21/2013 @ 8:03 ΜΜ

    οι εξαπατημενοι και πανταχωθεν προδομενοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    αναρωτιουνται και προβληματιζονται για τις αποκαλυψεις

    των τελευταιων ημερων μετα το ατυχες συμβαν των ανεγκεφαλων

    αλλα και του παροντος κειμενου οπως και τους χειρισμους των χρυσαυγητων

    που αμυνονται επιτιθωμενοι κατα των υποκριτικων ενεργειων του ….

    συνταγματικου (ουρανιου) τοξου…. (η παρελαση parade τους λειπει για να δεσει)

    σε παλαιοτερο σχολιο μου που ειχα ευχηθει (και ευχομαι) να εχει η Αθηνα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ δημαρχο ειχα γραψει…

    ""…τα ποσοστα της αποδοχης της υποψηφιοτητας του φθανουν στο 42% και το πολιτικο συστημα που εχει μαθει να ξεκοκαλιζει την Εξουσια δεν θα μεινει με σταυρωμενα χερια….""

    δεν επεσα εξω ουτε λεξη απο τις σκεψεις μου !

    –καλως την Δημοκρατια μας με θεματοφυλακα τον…Παπουλια!!!

    –καλως το Συνταγματικο τοξο των γαλαζιων και λευκων ψηφοδελτιων στην εκλογη Σαρτζετακη…

    –καλως τον Νομο εκλογων του Παυλοπουλου με το πριμ των 50 βολευταδων!!!

    –καλως τους μπολσεβικους της συνταγματικης αριστερας που δεν γνωριζουμε ΠΟΥ πουλησε την κρατικη περιουσια του 902τβ…

    –καλως τους δημοσιογραφακους των δημοσιων σχεσεων και του προσωπικου βολεματος των και της διαπλοκης !!!

    –καλως τους δημοσιογραφακους/ανακριτες/προπαγανδιστες/
    με i.q. επιπεδου …./τους σχετισμενους με τον σφυριζα νεοπασωχ….

    –ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…. θα την αφησουν αραγε ελευθερη και ανεξαρτητη αυτοι που διοριζουν τους επικεφαλεις της ;;; (εχω εμπιστοσυνη στην ακεραιοτητα αυτων των δικαστικων λειτουργων -γυναικων- που ειναι επικεφαλεις της)

    Που πα ρε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ με 42% στο χερι στην εκκινηση και που θα φθασεις στο νημα με ενα 50%+

    και πιστευεις οτι ο ….αντιπαλος …(!) Δενδιας (χα,χα,χα,χα,) 'η ο Βοριδης …(αυτος που φυλαξε το τσεκουρι και εβαλε γραβατα…) θα σε αφηναν να κανεις περιπατο στον δημο ΤΟΥΣ

    και να τους βγαλεις τα απλυτα 50 χρονων στο πεζοδρομιο…!!!

    απλυτα: εννοω οικονομικα δευτερια /διορισμους/ διαχειρηση κ.ο.κ.

  9. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 8:32 ΜΜ

    11.03 , λες αληθειες και καποιους τους τσουζουν…τι πραγματα ειν αυτα , " ντροπη " . Εδω " ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " κι εσυ λες αληθειες , πιπερι,πιπερι .

  10. στοπζαπιγκ 09/21/2013 @ 9:08 ΜΜ

    σχετικα με τους …δημοσιογραφους που αναφερει ο 11.03 μεταφερω ενα ωραιο σχολιο και ….ο νοων νοητο… για να παψουμε ναμαστε οι χαχολοι τους…

    ….με το συμπαθειο δηλαδης…. οι χρυσαυγητες βουλευτες δεν εκλεχθηκαν απο τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ; με τους ιδιους τους ορους του συστηματος ;

    (οχι τιποτις αλλο αλλα για να μην μας φλομωνουν οι διαφοροι (τ) .ραγκες δημοσιογραφοι (πλουτισμενοι και φτιαγμενοι)

    οτι δηθεν στην Αμερικη οι νεοναζιστες θα ηταν φυλακη μονον με την θεαση τους σε δημοσιο χωρο !…

    Αληθεια Γιωργο (τ) .ραγκα εκει στην Αμερικα ειναι εκλεγμενοι οι ακροδεξιοι
    ( νεοναζι που τους αποκαλεις… )

    μηπως ως βουλευτες….ως γερουσιαστες… τιποτις δεν ειναι …ετσι !

    αρα εδω ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ με εκει Γιωργο (τ) .ραγκα!!! οτι εδω ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ κυρ Γιωργο (τ) .ραγκα…)

    ετσι ! για να σταματησουν οι δημοσιογραφοι να νομιζουν οτι εχουν το αλανθαστο και οτι μιλουν σε χαχολους ακροατες…

    Αλλα για νακαταλαβουν και οι δηθεν υπουργοι οτι οσο και να κανουν εισβολες στα γραφεια και να συλλαμβανουν μελη τους

    τοσο η αντιδραση του απλου και αδυναμου Πολιτη θα απευθυνεται σε αυτους που δειχνουν δυναμη/ορμη/διαθεση συγκρουσης

    με αυτην την συστημικη πολιτικη κατασταση που τους εξαθλιωσε… ************************************************************************

    1

  11. βαβατιβι 09/21/2013 @ 9:40 ΜΜ

    κοιμηθηκα και ξυπνωντας με το ενα ματι ανοικτο ειπα να δω τι κουτσομπολιο γυρναει την γειτονια μας ….

    απο οτι ομως ειδα μονον ο στρειντζερ που δεν εχει που να παει Σαβατοβραδο εβγαλε φιρμανι ενα σταυρολεξο για να σας σπαζοκεφαλιασει ολους εσας που επισης δεν εχετε που να βγαλετε το σαβατοβραδο ….

    και επισης ειδα λιγα εξυπνα σχολια απο τους ψαχνοντες (ευτυχως εκλειπουν πλεον οι θεουσες και οι θεουσοι με τα "πατερημα" τους…)

    και γενικα απουσιαζουν τα συνταρακτικα και δημοφιλει θεματα που θα φερουν την διαμαχη των σχολιαστων με αποτελεσμα το απλωμα Γνωσης ,πληροφοριων, συνθεσης αποψεων για να μαθουμε κατι νεο!

    αλλα ομως θα σας διηγηθω την εμπειρια που εζησα λοιπον στο ονειρο μου και που ειδα και ηταν με σιγουρια οι φιγουρες των ΓΑΠ και Παπακωνσταντινου σε ενα περιβαλλον αυστηρης φυλακισης που μου προκαλεσε μια αρμονια και ψυχικη γαληνη οτι επιτελους σε αυτην την τραυματισμενη ΕΛΛΑΣ

    αρχιζει να ισχυει η Ισονομια η Ισοπολιτεια και η Συνταγματικη Δικαιοσυνη!!!

    δεν ξερω το γιατι αλλα οταν ξυπνησα ενιωθα οτι ημουν εγω στην φυλακη που αυτοι μου ετοιμασαν και που δυστυχως εγκλωβησαν και την σκεψη μου ακομη και τα ονειρα μου στο αιτημα μου

    ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ

    αντι να οραματιζομαι και να προγραμματιζω το "αυριο" της ζωης μου και να μπορω να απολαμβανω τους κοπους μου που δυστυχως και αυτους μου τους χρεωσαν για να μου τους παρουν….

    ….γυρνω κεφαλι (μαζι με το πλευρο μου) παω να ξαναονειρευτω

    ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΜΟΥ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*