Διαφημίσεις

Είδα μια ανάρτηση στο διαδίκτυο με αρχική πηγή το ιστολόγιο oparlapipas και μου κίνησε το ενδιαφέρον άμεσα, προκειμένου να διασταυρώσω την προειδοποίηση . Η ανάρτηση έχει ως εξής:

“Συμφωνα με το World Earthquakes το οποιο…..

προβλεπει σεισμικες δονησεις σε ολη τη ΓΗ μεσω ειδικων αλγοριθμων,αναμενεται νεος σεισμος εντος 48 ωρων στην Ελλαδα με ενταση 5-6 ριχτερ,οπως αναφερει το Moderate magnitude.”

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τι θα γίνει σε περίπτωση σεισμού μεγέθους 6.5 Ριχτερ και πάντα σε συνδυασμό με το εστιακό βάθος και την περιοχή κλπ. Απλά θα υπογραμμίσω πως ο αρθρογράφος πιθανόν από λάθος, δεν διάβασε ορθά τον πίνακα προειδοποιήσεων στο ιστολόγιο worldearthquakes.
Αφού ο πίνακας, παρουσιάζει την Ελλάδα με χαμηλή δραστηριότητα τις επόμενες 48 ώρες.

Και επειδή πάντα μου αρέσει να παρουσιάζω στοιχεία, μπορείτε να δείτε τον πίνακα όπως υπάρχει στο worldearthquakes:

Θέλετε να το διαπιστώσετε περισσότερο; Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.world-earthquakes.com/index.php?option=ethq_prediction

Οπότε η έκτακτη είδηση για επερχόμενο σεισμό εντός των 48 ωρών δεν ισχύει.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EKTAKTH EIΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 6.5 ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ.”
  1. Μια παρατηρηση που μαλλον διεφυγε του αρθρογραφου στο μπλογκ
    Οι χωρες αναγραφονται αλφαβητικα και ετσι η Ελλαδα ειναι χαμηλα. Αν κανεις καταταξη με την πιθανοτητα σεισμου η Ελλαδα ειναι στην 6η θεση και στη περιπτωση μας ειμαστε σε αρκετα καλη θεση σχετικα με τις αλλες χωρες που δειχνει ο πινακας.

  2. ΕΚΛΕΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ : ΒΓΑΛΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 6αρι . ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΙ " ΦΑΣΙΣΤΕΣ" . ΕΛΕΝΞΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ . ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΙΧΤΕΡ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ "ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ" ΤΟΥ , ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . SOS , SOS ,SOS . Eδω στρακαστρουλης , μας πανε περα δωθε οι χρυσαυγιτες .

  3. Μυτιληνιός 2 10:40
    Μακάρι (είναι οξύμωρο…), εφ΄όσον πρόκειται να γίνει ένας σεισμός να είναι 5,5 R ακόμα και για την περιοχή της Αττικής, πάντα σε σύγκριση με ένα πολύ μεγάλο σεισμό οπουδήποτε στην Ελλάδα για να μην παρεξηγηθώ. Μιλάει ουσιαστικά για τις 24, 25 (μεγαλύτερη πιθανότητα) και 26 Σεπτεμβρίου.
    Ας στείλουμε θετική ενέργεια για το λιγώτερο κακό όπου και αν αυτό εμφανισθεί.

  4. 12.18 δεν παιζεσαι ρε φιλε . Εισαι ολα τα λεφτα , συνεχισε ετσι !!! Μεσα απο την πλακα που κανεις , λες MEGALES AΛΗΘΕΙΕΣ . RESPECT !!!

  5. Littlepartofsoul

    Αφού ασχολείσε με το πεδίο, "ρίξε μια ματιά" στο παράθυρο 5-6/10/13 γιατί εγώ νομίζω ότι εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι για τη χώρα μας. Τώρα για το 16/10/2013 "δες" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, φυσικά αυτό θα έχει επηρροή σε όλες τις χώρες…

    Όσο για την ανάρτηση μου 10:40 τη έγραψα μόνο και μόνο γιατί κάποιος πήγε να βγάλει ψευδές το δημοσίευμα, απλά έκανε λάθος στο γκουγκλάρισμα…

    Μυτιληνίος 2

  6. αγαπητε ανωνυμε/22.9.13/2.17
    συμφωνω μαζι σου που συμφωνεις με τον
    ανωνυμο 22.9.13/12.18
    και που τελικα το πνευμα ειναι που κανει την σατυρα
    και οχι η βωμολοχια το πνευμα

    επ ευκαιρεια 2.17 θα εχεις παρει ματι
    και σε αλλα σχολια του τον 12.18

    λυπαμαι που σας αναφερω με αριθμους
    (η αγαπημενη συνηθεια των σατανιστων για τους αναλωμενους)
    αλλα βαριεστε φαινεται πριν την δημοσιευση
    να πατησετε και ενα …ονοματακι!!!

  7. Μυτιληνιός 2 6:34
    Θα πρέπει να καταλάβεις ότι εγώ το πεδίο δεν το βλέπω, ούτε είμαι μάντης, ούτε Κασσάνδρα. Απλά διαβάζω αυτούς που είναι γνώστες και προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω τα λεγόμενά τους κάτι που πολλές φορές δεν επιτυγχάνω. Άλλες φορές απλά διαισθάνομαι κάποια πράγματα χωρίς να έχω κανένα στοιχείο και το αναφέρω. Έχω καταλάβει ότι θα υπάρξει πολύ σοβαρό γεγονός στην Αμερική το επόμενο διάστημα, παρακολουθώ την σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα κι αυτό είναι όλο. Άρα δεν έχει νόημα να "δω" τίποτε στις 5-6Οκτ . Γι΄αυτό και παραπάνω αναφέρω για το λιγώτερο κακό… αν είναι να γίνει ένα κακό…ας γίνει με τις λιγώτερες δυνατόν απώλειες.

  8. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΟ 28 Αυγούστου 2013 – 11:24 μ.μ.
    ΚΑΙ
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΣΤΙΣ 4 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:27 π.μ
    ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ
    ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΕΡΩΤΩ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ;

    ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 4 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ
    http://www.quakeprediction.com/Athens%20Greece%20Earthquake%20Forecast.html
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΦΟΒΟΥ/ ΤΡΟΜΟΥ/ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ (ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟΥ) ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 24 ΩΡΕΣ/ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΙΗΣΕ Η Littlepartofsoul ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    Γιατί όμως επιλέχθηκε η Κένυα? Γενέτειρα του πατέρα του Μπαράκ Χουσέϊν Ομπάμα και κατοικία των ετεροθαλών αδελφών του. Τί είδους συμβολισμός είναι αυτός? Έχει σχέση με την δυσμενή θέση στην οποία έχει περιπέσει? Βέβαια εικασίες και σκέψεις διάφορες αλλά η Κένυα δεν "παίζει" πουθενά στο παγκόσμιο χάρτη αυτή την στιγμή.
    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΥΑ ΔΙΟΤΙ Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ:
    ΠΥΚΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ 5η, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ……ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ και ας τα διαβάζουν τώρα…..ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ…..
    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΛΟΥΤΡΟ" ΑΙΜΑΤΟΣ
    70 νεκροί χριστιανοί στο Πακιστάν από έκρηξη βόμβας
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
    ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΤΗΣ.
    ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  9. Littlepartofsoul
    Απ΄ότι έχω καταλάβει λίγοι μπορούν να ασχοληθούν με το λεγόμενο πεδίο, γιατι θέλει πολύ χρόνο και ησυχία, που προσωπικά δεν την έχω. Κάτι ανάλογο με εσένα προσπαθώ να κάνω και εγώ, έχοντας όμως ένας πολύ καλό μου φίλο που ασχολείτε μέρα νύχτα με τα θέματα αυτά.
    Πάντως συνέχισε γιατί απ΄ότι έχω καταλάβει μέσα στο team του Κατοχικά που τουλάχιστον προσπαθούν είναι πολύ λίγα άτομα.

    Μυτιληνίος 2

  10. ε ψιτ!
    εσυ που βλεπεις,
    εχεις καψει φλαντζες.
    εχει μπερδεψει τη βουρτσα με κατι αλλο.
    σεισμος,κενυα,ομπαμα,ερπετα.
    τα χεις κανει κουλουβαχατα,
    κοψε το λιακοπουλο γιατι σε βλεπω με ψυχοφαρμακα,,

  11. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ: Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:34 π.μ.

    Ε’ ΨΙΤ….
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ
    ΛΑΙΚΟ-ΠΟΥΛΟΥ Η ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ….ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ….ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ….
    ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ( ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ
    ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΚΙΑ, ΕΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,
    EKANE ΕΝΑ ΦΛΑΣ/ΜΠΑΜ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;
    ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Α-ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ;
    ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ;
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ,
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ;
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ…..
    ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,
    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,
    ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ STRANGER;
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
    ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ
    ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΛΙΓΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek