17:36 - 22/09/2013

Η δολοφονία Φύσσα, το κλίμα τρόμου και η βίαιη αρπαγή καταθέσεων ύψους 160 δις των Ελλήνων από τις τράπεζες

Διαφημίσεις

Υπάρχουν τουλάχιστο δύο Έλληνες που γνωρίζουν το μυστικό και κάνουν ότι μπορούν ώστε να μην είναι οι ίδιοι που θα πιουν το πικρό ποτήρι.

Τόσο η Μέρκελ, όσο και ο Άσμουσεν- της ΕΚΤ- έχουν διεμηνύσει στους Σαμαρά και Τσίπρα αντίστοιχα την επιθυμία τους για κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων που φθάνει πλέον ακόμη και σε απαίτηση για άνοιγμα των θυρίδων!

Κι αυτό γιατί τόσο η Μέρκελ όσο και ο Σταίνμπρουκ, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πετάξουν άλλα λεφτά στην Ελλάδα και την πολιτική της τάξη που την θεωρούν βαθιά διεφθαρμένη.
-Σας δώσαμε μια ολόκληρη λίστα Λαγκάρντ (κι άλλες πολλές λίστες) και μείνατε άπραγοι μπροστά στους ισχυρούς Έλληνες φοροφυγάδες…

Ο Σόιμπλε το διεμήνυσε κατ΄επανάληψη στον Στουρνάρα.

Με το βίαιο κούρεμα των καταθέσεων των ελληνικών νοικοκυριών συμφωνούν αναγκαστικά τόσο ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα, όσο και ο Ολάντ. Αμφότεροι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν-μέσα από τη λεηλασία Ελλήνων και Κυπρίων-να διασώσουν τις δικές τους χώρες από τα χειρότερα.

Το δυσάρετο για τους δανειστές είναι ότι οι Έλληνες έχουν πάρει χαμπάρι το μακελειό στις καταθέσεις που πλησιάζει γι΄αυτό και τους τελευταίους μήνες σηκώνουν τα λεφτά αβέρτα από τις τράπεζες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει στην δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος, τον Ιούλιο το απόθεμα των καταθέσεων που διατηρούν στις τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά μειώθηκε περαιτέρω κατά 288 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον Ιούνιο, υποχωρώντας στα 162,386 δισ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η αντιστροφή της πτωτικής τάσης των καταθέσεων είχε ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε άρχισε η σταδιακή επιστροφή τους. Στο διάστημα Δεκεμβρίου 2012 έως και Μαρτίου 2013 εισέρρευσαν περίπου 8,2 δισ. ευρώ. Ωστόσο από τον Απρίλιο άρχισαν να εμφανίζονται αυξομειώσεις, ενώ τους τελευταίους μήνες παρατηρείται σταθερή υποχώρηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταθέσεις υποχώρησαν στο ναδίρ τον Ιούνιο του 2012 όταν είχαν μειωθεί στα 150,5 δισ. ευρώ.

Όπως και νάχει όμως 163 δις ζεστό χρήμα στις τράπεζες-το 1/3 σχεδόν του χρέους- είναι πολλά λεφτά και το άλλοθι των εξουσιαστών ότι “έγινε για να σωθεί η χώρα θα μπορούσε να διανθισθεί με αντίστοιχη επικονωνιακή εκστρατεία και διασπορά τρόμου στην κοινωνία.

Που κολλάει η δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε όλα αυτά; Μα στην δημιουργία περιβάλλοντος τρόμου που θα στερεί από τους πολίτες κάθε κουράγιο για αντίσταση και δράση. Ήδη το διαφαινόμενο απεργιακό τσουνάμι του Σεπτεμβρίου δέχθηκε δυο μαχαιριές στην καρδιά από τον φονιά Ρουπακιά και πλέον ψυχορραγεί.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 6:11 ΜΜ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΕΙΔΗΣΗ… ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΡΠΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΑΥΡΙΟ 8πμ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 20-30 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20-30 ΧΙΛΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΙ 9 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Α ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΦΑΛΛΙΜΕΝΤΟ…ΥΓ ΟΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ ΕΚΕΙ

  2. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 6:16 ΜΜ

    Εχουμε φτασει στο κρισιμο σημειο της εκρηξης !! Ετοιμαστειτε για πολεμο !!

  3. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 7:08 ΜΜ

    Αντισταση και δραση ειναι το να τραβηξουν ολοι τα λεφτα τους απο τις τραπεζες και αν εχουν να πληρωνουν λογαριασμους και οφειλες , να το κανουν την ημερα της ληξης τους . Οχι να σκουζουνε στους δρομους και να ζουν στην ψευδαισθηση πως αφου φωναζουν και κουνανε σημαιακια ζουν και σε δημοκρατικη χωρα .

  4. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 7:30 ΜΜ

    Dolofonia temponera to 1991 apo thn nea dhmokratia

  5. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 8:23 ΜΜ

    συμφωνω με τον φιλο 9:11 αν υπηρχαν λεφτα θα το εκαναν"σε ποιους θα το κανουν στους εφοπλιστες?που τα λεφτα τους ειναι εξω?

  6. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 8:28 ΜΜ

    Ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα έρχεται το κούρεμα και πέφτει η κυβέρνηση. Μη γελιέστε, δε θα το αντέξει…

    Πολιτειακή ανωμαλία.

    Μπορεί τελικά το κούρεμα να έρθει αργότερα μέσα στον Οκτώβριο, π.χ., πάντως όχι πολύ μετά. Αυτό δένει ευρύτερα με τα γεγονότα.

    Αποσύρεται το διεθνές κεφάλαιο, η τρόικα, και τότε, πάνω στην αναμπουμπούλα έχουμε την τουρκική επίθεση.

  7. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 8:42 ΜΜ

    Απορώ πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν πάνω από 200 ευρώ σε τράπεζα… Εγώ έχω 150 περίπου, για να τραβάει κάθε μήνα κάτι δόσεις.

    Κάποιοι καλοπροαίρετοι συνάνθρωποί μας – συγκινητικά πατριώτες – που έχουν τις οικονομίες τους (την περιουσία τους!) σε ελληνικές τράπεζες (100.000 π.χ. ένας φίλος),
    θα τα δουν τσεκουρεμένα…

    Μεγάλη κακουργία εκ μέρους του γκουβέρνου, αλλά βρίσκει και τα κάνει…

  8. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 9:30 ΜΜ

    10.30 KAI NA HTAN MONO AYTH . KAI NA HTAN MONO AΠO ΤΗ Ν.Δ … ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ " ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ . ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ . ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΧΑΙΑ " ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ . ΚΑΙ Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ .

  9. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 1:09 ΠΜ

    ΦΙΛΕ 9.11 ΣΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 50 ΤΡΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΦΟΡΟ 2000 ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ WEEK END [ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ] ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΥΠΑΡΚΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΧΡΗΜΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΟ ΦΑΝΕ ΕΔΩ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΦΟΒΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ iannhs kozani

  10. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 6:28 ΠΜ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    Ο 9:11… Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω οτι είναι κάτι προσχεδιασμένο για την κλοπή όλης της ακίνητης περιουσίας αυτός είναι ο στόχος και όχι το μετρητό στην τράπεζα. Οι καταθέσεις και το κούρεμα μαζί με τους φόρους είναι τι όχι για να το πετύχουν

  11. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 6:47 ΠΜ

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ 9.11. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΒΔΕΛΗΡΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΣΟ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*