Διαφημίσεις

Έρχεται η ώρα της ΕΥΔΑΠ, και έτσι, με σκανδαλώδες κούρεμα χρέους, που κατά πληροφορίες εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 700 εκατ. ευρώ και πληρωμή των ληξηπρόθεσων οφειλών δήμων, περιφερειών και του δημοσίου χωρίς τα πρόστιμα και τις νόμιμες προσαυξήσεις μεθοδεύεται το νοικοκύρεμα της προκειμένου να καταστεί ελεύθερη βαρών και να πουληθεί σε ιδιώτες.

Μετά από ασφυχτικές πιέσεις της τρόικας, η κυβέρνηση καλείται για άλλη μια φορά να πληρώσει το μάρμαρο των χρεών της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και να δώσει άφεση αμαρτιών στην διοίκηση αποφασίζοντας γενναίο ψαλίδισμα των οφειλών προς την εταιρεία, που υπολογίζονται στο 1 δισ. ευρώ συνολικά.

Λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας του θέματος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΕΥΔΑΠ καλεί τους μετόχους της σε έτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 18 Οκτωρβίου με κύριο θέμα την λήψη απόφασης για ρύθμιση των οφειλών του δημοσίου προς την εταιρεία με “την παραίτηση της Επιχείρησης από κάθε ένδικο μέσο και άλλη αξίωση…”.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για αύριο διοικητικό συμβούλιο με σκοπό να προετοιμαστεί το έδαφος για την ρύθμιση των εκρεμμοτήτων μεταξύ δημοσίου και ΕΥΔΑΠ με παράλληλη εξόφληση των ληξηπρόθεσμων οφειλών. Θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εισηγήσεις του διοικητικού συμβουλίου αλλά και η στάση των συνδικαλιστών που εκ προοιμίου έχουν ταχθεί εναντίον της παραχώρησης της εταιρείας σε ιδιώτες.

Το χειρότερο βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά ότι το νούμερο 1 αγαθό, το νερό θα γίνει πλέον ιδιωτικό.

defencenet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «Θα έχετε πρόσβαση στο νερό ΑΝ το επιτρέπουν οι στόχοι»!

Η Ε.Ε. αναγνώρισε ότι το νερό δεν μπορεί να πουληθεί

Η NESTLE ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι μια ιστορία απληστίας, ανικανότητας και οικονομικής απομύζησης του κοινού



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ “Κουρεύουν” το χρέος της ΕΥΔΑΠ”
  1. το 70% του νερου(ποταμια.ρυακια κ.λ.π)σε ολο τον κοσμο το εχει αγορασει nestle.danone,pepsico(pepsi)..στην ινδια κανανε μυνηση γιατι οι αγροτες μαζευανε το νερο της βροχης…και δικαιωθηκανε οι πολυεθνικες τερατα…καταλαβαινουμε ολοι οτι θα ερθει πολεμος για το νερο….
    υ.γ.1 προς κατοχικα νεα καντε ερευνα ποιοι παιρνουν τα κερδη απο τους μπλε καδους ανακυκλωσης…μην τρελαθειτε καποιες πολυεθνικουλες ειναι…περιμενω ρεπορταζ για να μαθει ο κοσμος..οπως επισης και στα εμπορικα μαγαζια ποιοι ειναι οι κυριοι μετοχοι οι οποιοι εχουν μετοχες εμπορικων μαγαζιων σε ολο τον κοσμο πολυεθνικουλες εταιρειες.
    υ.γ 2 αν δειτε καρτες ιλλουμινατοι εχει καρτα πολυεθνικες αυτες ασκουνε επιροη σε ολες τις κυβερνησεις τον μαιο μαζευτηκαν κ ειπαν στον σαμαρα 300 ευρω μισθο για να ειναι ανταγωνιστικη η αγορα…καντε ρεπορατζ να ξυπνησει ολο κ ποιο πολυ ο κοσμος…ενας απο εσας

  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Από τη στιγμή που το πρωταρχικό είδος επιβίωσης(και όχι διαβίωσης)θα προσπαθήσουν να το ιδιωτικοποιήσουν,όταν οι Έλληνες το έχουν πληρώσει ,με επαχθές τίμημα για να το αγοράσουν από τους άγγλους(ΟΥΛΕΝ)τότε ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας…και θα είναι φυσικό το οποιοδήποτε επακόλουθο.

  3. Καλα κρασια ρε να δω τα ΖΟΜΠΙ Τους Ελληνες @@@@@ θα Ανοιξουν τα Γ καβα τους καμια φορα;;ςαααντε …..

  4. Στην Γερμανία το νερό είναι δωρεάν και εδώ με τους προδότες που μας κυβερνάνε θα το πληρώνουμε χρυσό. Αν έχουμε χρήματα να το πληρώνουμε. θα έρχεται όσο το ρεύμα .Το φαντάζεστε? Τις γερμανικές αποζημιώσεις δεν μας τις δίνουν γιατί μας έχουν χ….ους. Το νερό θα το πληρώνουμε χρυσό. Απορώ πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε , πόσο ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek