Διαφημίσεις

Από την αρχή δεν μπορούσες να επιλέξεις , το ΤΗ η το ΤΙ ήταν το σωστό ….

Είναι πολλά που ποτέ δεν λέω άλλα αυτή την φορά επειδή και εσύ συμμετείχες θα σου δείξω με έναν άλλο τρόπο !

Αλήθεια τη (τι) Κυριακή ξημερώνει ;
μπορείς να το ξαναδιαβάσεις αν θες ….
ΑΛΗθΕΙΑ ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ=2011 = Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΣΤΙ=ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ=Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ=ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ=ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΔΟΝΗθΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΝ ΣΕΙΣΜΟΝ

Είσαι μέσα σε ένα ηλεκτρικό σύμπαν που το πρόγραμμα του χακαρετε από μαέστρους μύστες και ιερατεία ! Προσπαθώ καιρό τώρα να σου δείξω τουλάχιστον το ότι είναι όλα ένα καλοστημένο θέατρο ώστε να σε κάνουν να συντηρείς το πρόγραμμα ! Περίμενε εκεί με την συνεχή επιμονή σου σε ότι σε τάισαν , με την απόλυτη πειθαρχεία του τρόπου που σε προγραμμάτισαν …περίμενε και θα δεις όλο το σενάριο που σε έχουν κάνει ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ!!

Stranger …σκεψου ανθρωπε..ασυναρτητες μεχρι χτες πληροφοριες …ιστορια σημερα ..σκεψου!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

71 σχόλια στο “Με ρωτάς γιατί ο σεισμός στο Πακιστάν ;”
  1. Επειδή εγώ τουλάχιστον ρώτησα πρώτη "Γιατί στο Πακιστάν?", να το ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ εγώ δεν αναφέρθηκα στο ΤΗ ή το ΤΙ.. Συγκεκριμένα έγραψα στο πρώτο σχόλιο (γιατί μετά αναφέρθηκα στον σεισμό της Αλάσκας):
    "Littlepartofsoulείπε…
    Ούτε στο μυαλό μου να ήσουν stranger. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν κάνεις την ανάρτηση και διαβάζοντας τα τελευταία νέα πριν λίγο, αναρωτιόμουν για την τρομερή ησυχία που επικρατεί… Σαν εκείνες τις στιγμές της απόλυτης υγρής άπνοιας πριν την καταιγίδα.
    Κάπου διαβάζω:
    Αόρατος η ακρίβεια των αριθμών καθοδηγεί την νοημοσύνην μας. Οι αριθμοί συνδέονται με τους κύκλους των ουρανίων σωμάτων με σκοπόν να υποδείξουν εις τους θνητούς τα λάθη και τους άθλους της ψυχής των.
    14 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:38 μ.μ."

    Για τα υπόλοιπα θα τα διαβάσω και θα καταλήξω.

  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Κ' ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ WIKIPEDIA. MOY EKANE ENTΥΠΩΣΗ ΌΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 80 ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ. ΞΕΡΩ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ…

  3. ναι ρε φιλε σε σενα και μενα μιλαει.μπορει πραγματι ο ΕΛΛΗΝΑΣ να βρισκεται σε σήψη,αλλα παραμενει παντα ΕΛΛΗΝΑΣ.το dna ειναι το ιδιο μα τοσο διαφορετικο απο ολους.στις δυσκολιες παντα γιγαντωνονται και γινονται ΕΝΑΣ.μηπως σκεφτηκες οτι ολα αυτα γινονται για να ερθει ξανα το ΄ΦΩΣ΄;
    τελος οι ηρωες πολεμουν μαλλον μαχονται σαν ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. …φαινεται…οτι δεν μπορει να "χωνευθει"……….εδω ειναι Ελλαδα και το μπλοκ απευθυνεται προφανως σε Ελληνες!

  5. Για ν αποκωδικοποιησει λοιπον κανεις τα οσα λες πρεπει να ξερει απο συσχετισμους τυπου "αληθεια τι κυριακη ξημερωνει=2011=η απολλωνια τριαδα εστι=….κλπ.κλπ.κλπ. Για ολους εμας ομως τους…υπολοιπους που εχουμε μαυρα μεσανυχτα, ειναι δυσκολο να βγαλουμε ακρη ετσι… Μ αρεσει να σε διαβαζω και συμφωνουμε σε πολλα – αν οχι σε ολα – ομως καπου εδω σε χανω….Χαιρομαι ομως που υπαρχεις.

  6. ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ?
    – Μία εβδομάδα πριν την φθινοπωρινή ισημερία.. ένα ηλιοστάσιο όπου ο ήλιος φαίνεται να στέκεται κάθετα στον άξονα της γης
    – Απολλώνια Τριάδα – Λητώ, Απόλλων, Άρτεμις  Απόλλων – Συμβολίζεται με τον Ήλιο – μεγαλώνει η νύχτα, το φως χρειάζεται ενίσχυση? Πότε? Μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο
    – 2011 -το δύο (2) σηματοδοτεί μία ενέργεια διπολικότητας η οποία μεταβαίνει στο μηδέν (0) για να μετασχηματιστεί.Όταν συμβεί αυτό περνάμε στους δύο άσσους , δύο νέες αρχές διαμέσου μίας νοητής εν δυνάμει πύλης που σχηματίζεται από αυτούς τους δύο αριθμούς.Το σύνολο του αθροίσματος του 2011 δίνει τον αριθμό τέσσερα (4). Το τέσσερα συμβολίζοντας το τετράγωνο, έχει την έννοια της βάσης, της αφετηρίας, του σημείου της εκκίνησης. Οι δύο άσσοι συμβολίζουν πύλες και είναι πολλές που άνοιξαν μέσα στο 2011.
    – Άνοιγμα λοιπόν των συμπαντικών/αστρικών πυλών αλλά και μετά κλείσιμο. ΑΦΥΠΝΙΣΗ συνειδήσεων . Οι πύλες προβλέπεται να ξανανοίξουν το 2020. Άρα 7 χρόνια δοκιμασίας.
    – Κούρεμα χρέους – Ελεγχόμενη χρεωκοπία και ό,τι αυτό συνεπάγεται – (για την Ελλάδα διαφαίνεται στο πολύ άμεσο μέλλον_
    – Ο κλώνος είναι έτοιμος – Ο Αντίχριστος, ο Σαμαέλ? ο … το αναφέρεις και στο http://www.katohika.gr/2012/11/24.html
    – Πανικός εις το Σύνταγμα – Συνέβη και το 2011 πολλάκις
    – Το Πακιστάν εδονήθη από μέγα σεισμόν (και εδώ χρησιμοποιούμε το θαυματουργό Ν του Ελληνικού αλφάβητου…)
    Και όλα —– ΑΛΗθΕΙΑ ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ=2011 = Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΣΤΙ=ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ=Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ=ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ=ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΔΟΝΗθΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΝ ΣΕΙΣΜΟΝ—- Έχουν άρθροισμα 2011 (έχω αναλύσει πιο πάνω)

  7. ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ¨ΣΤΑ ΨΙΛΑ¨ =ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ= ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΉΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΥΧΑΙΟ; ΣΥΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

  8. Φιλε Μπαμπη,
    δε σου εχει τυχει ποτε, να εχεις στη παρεα ενα φιλο, λιγο "αργο", η λιγο "αφελη" ή λιγο "κοροϊδο" ή λιγο "στη κοσμαρα του", που ομως καποια στιγμη- ειτε στην πιο καταλληλη ειτε στην πλεον ακυρη- να κανει η να λεει κατι τοσο…εξυπνο, μεγαλο, εφυες, ψαγμενο, κατι τελος παντων που να μην το περιμενες ποτε ειδικα απ' αυτον, που να σ αφησει αφωνο? Σ εμενα παντως εχει συμβει. Και στο προσωπο του ειδα τον Ελληνα. Αυτον που νομιζεις οτι δεν σκεφτεται, που νομιζεις οτι ειναι στο κοσμο του, που νομιζεις οτι τον εχεις ψυχολογησει, αλλα τελικα….ΝΟΜΙΖΕΣ!

  9. Littlepartofsoul μπορείς να προτείνεις μερικά βιβλία που θα μας βοηθήσουν στο να κατανοήσουμε ;;;

  10. Αν έχεις κάτι να μας πείς, γιατί δεν το λες στα ίσια; Πετάς δήθεν ένα γρύφο, ότι δήθεν και καλά κάτι θα γίνει και μετά μόλις γίνεται κάτι που σου κολλάει μας λες ότι μας το είχες πει. Αν είσαι οκ, πές μας στα ίσια την πλροφορία που έχεις και μην μας το παίζεις πυθία…αν κάτι ξέρεις και αφού έχεις τα κότσια πές το στα ίσια…άντε λοιπόν για να σε δώ.

    1. Όχι ρε φίλε έχει δίκιο. Είναι δικαίωμα του να μας εξηγήσει. Τα νύχια μας θα μυρίσουμε? ΝΤΙΝΑ

  11. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
    ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/alithia-ti-kiriaki-ksimeroni.html ΤΗΝ 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:53 π.μ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Η ΦΥΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ;

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ / ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.

    «Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μας επιβάτες, σας μιλάει ο καπετάνιος. Με συγχωρείτε που αναγκάζομαι να διακόψω το υπέροχο πάρτι σας, αλλά οι στιγμές είναι κρίσιμες.
    Ένας σιγανός, ψίθυρος ανησυχίας άρχισε να διαδίδεται στην αίθουσα. Κυκλοφορούσαν φήμες για… κάποια πιθανή σύγκρουση. Κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για κάποια τεράστια, σαν βουνό, σκιά, που η σιλουέτα της διαφαινόταν ήδη αδρά μέσα από την πυκνή ομίχλη. Και τάχα, πως προς αυτήν κατευθυνόταν ολοταχώς το πλοίο. Οι πιο ψύχραιμοι καθησύχαζαν τους προβληματισμένους: «Δεν υπάρχει περίπτωση ατυχήματος. Ακόμη και σύγκρουση να υπάρξει εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα. Το είπε και ο καπετάνιος. Δεν τους συμφέρει να μας αφήσουν να βυθιστούμε. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο απλά μπλοφάρει»
    Κάποιοι άλλοι είχαν αρχίσει να αγανακτούν γιατί χάλασε η ατμόσφαιρα αυτού του υπέροχου πάρτι. Η κατάσταση στην γέφυρα δεν ήταν καλή. Επιπλέον, από τα αντικειμενικά τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τους περίτεχνους χειρισμούς που σχεδίαζαν για να αποφύγουν τη σύγκρουση είχαν τώρα να αντιμετωπίσουν τους αγανακτισμένους επιβάτες και μια πιθανή εξέγερση μέρους του πληρώματος.
    Στο σαλόνι ο χορός συνεχιζόταν. Πολλοί πίστευαν πως το πάρτι αυτό ήταν τόσο υπέροχο που δεν θα τελείωνε ποτέ. Η μουσική ήταν τόσο δυνατή, που κάλυπτε τους δυσάρεστους εξωτερικούς ήχους, τις κραυγές των επιβατών και τις στριγκλιές της σειρήνας. Ακόμη κι όσοι έμπαιναν έντρομοι στο σαλόνι για να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς για το επερχόμενο ατύχημα αντιμετωπίζονταν ως γραφικοί, υπερβάλλοντες και καχύποπτοι. Κάποιοι τους κατηγορούσαν κι ως προδότες, πουλημένα τομάρια που ήθελαν να διακόψουν το πάρτι του λαού.
    Πολλοί εκ των οποίων ΟΜΩΣ δεν ήξεραν καν τι σημαίνει ΟΡΟΣ.
    —————————————————————

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  12. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΤΗΝ Littlepartofsoul ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
    Προς ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ:
    Όρος ==> ΄Ωρος ?……. Με έχει στοιχειώσει από εχθές…

    ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΠΑΚΙΣΤΑΝ
    Αναδύθηκε ολόκληρο νησί από τα 7,8 Ρίχτερ!
    24/09/13 – 18:04
    Ένα ολόκληρο νησί αναδύθηκε από το βυθό της θάλασσας στις ακτές της επαρχίας του Βαλουχιστάν προς την Αραβική Θάλασσα ύστερα από το μεγα-σεισμό των 7,8 ρίχτερ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νησί – βραχονησίδα το ορθότερο- έιναι ύψους περίπου 15 μέτρων αλλά δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για τις διαστάσεις του.
    Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε αραιοκατοικημένη και φτωχή περιοχή και συγκεκριμένα στο Βαλουχιστάν, μόλις 69 χλμ βόρεια-βορειοανατολικά της Αραβάν, της κοντινότερη πόλης. Το USGS υποστηρίζει πως οι δομές εκεί είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στο σεισμό και ότι περίπου 121.000 άνθρωποι μπορεί να έχουν βιώσει «πολύ ισχυρή» και «βίαιη» ανατάραξη.
    Πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην πρωτεύουσα της Ινδίας, Νέο Δελχί. Διεθνή μέσα μεταδίδουν πως τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ εκφράζονται φόβοι για εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/i-gynaika-piso-apo-to-makeleio-stin-kenya.html
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Littlepartofsoul ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ……
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  13. Προς Ellas 6:53
    Δυστυχώς όχι. Δεν γνωρίζω κάποια βιβλιογραφία εκτός από αρχαία συγγράματα Ελλήνων όπως Ησίοδο, Εμπεδοκλή, Ερμή Τρισμέγιστο, Απολλώνιο, Αριστοτέλη, Πυθαγόρα, Όμηρο (ένα κώδικας ακόμα) κ.α. Παράδειγμα: Η μυθολογία είναι μία αλληγορία, ένας κώδικας. Απλά διαβάζω αυτά που γράφουν όσους είναι γνώστες και μετά προσπαθώ να αναλύσω τα λεγόμενά τους μέσα από τον κώδικα που χρησιμοποιούν.. Σκέπτομαι, διαισθάνομαι και ψάχνω στο διαδίκτυο, στα βιβλία μου. Μετά προσπαθώ να κολλήσω ένα ένα τα κομμάτια του παζλ, δηλ. τις πληροφορίες που συνέλεξα βάσει των λεγομένων τους. Δεν το επιτυγχάνω πάντα και τις περισσότερες φορές θεωρώ πως η αποκωδικοποίηση είναι ελλιπής ή/και εντελώς λάθος. Δεν είναι συνταγή. Είναι κατάσταση…. σαν να σε οδηγεί κάποιος/κάτι. Δεν έχω λέξεις για να το εξηγήσω.

  14. Και σε συνέχεια της προσπάθειας αποκωδικοποίησης πιο πάνω όπου φαίνεται ο διπολικός αριθμός 2011 να κυριαρχεί… και το άνοιγμα των πυλών μέχρι και το τέλος του 2012.
    Εκτός από τον μεγασεισμό στα νότια του Πακιστάν και ένας ακόμη 5.5R ανοιχτά της Υεμένης και του κόλπου του Άντεν. Μία μεγάαααλη διαγαλαξιακή πύλη εκεί κάτω από την Υεμένη …. Θυμάμαι και τον Φουράκη να "προειδοποιεί" σε μία από τις τελευταίες ομιλίες του για την Υεμένη. Κάποιος είχε δώσει εδώ στα Κατοχικά και την σελίδα στο youtube. Το βρήκα…..
    Γράφει ο Ανώνυμος 3:33
    Το είπε στην προ τελευταία του ομιλία πριν πεθάνει.

    "Σας παραθέτω το βίντεο
    http://www.youtube.com/watch?v=GmwqS0fNLCg

    Ακούστε τι λέει στο 26 λεπτό και στο 38 λεπτό"

  15. Οποίος μπορεί να πάρει προληπτικά μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένεια του ας το κάνει με κάθε τρόπο. Τύπου καταστροφολογίας κτλ να μην σας επηρεάζουν.Άλλωστε η φύση είναι απρόβλεπτη πολλές φορές.Όσο και να διαβάζεις για να πάρεις τα μέτρα σου ποτέ δεν είναι αρκετό!!Τα αλλά είναι απλά θεωρίες..

  16. little…κ.τ.λ.
    λυπαμαι …..αλλα εχασες την πηγαια ΨΥΧΙΚΗ σου εκφραση

    εγινες…(σε μετετρεψαν) σε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ λογοδιαροιτρια

    εκει που σε καταλαβαινα τωρα ….

    νασαι καλα…καθε δρομος ψαξηματος ειναι δεκτος!

  17. Γιατί "το πακιστάν εδονήθη απο μέγα σεισμό" και όχι "Μεγάλος σεισμός στο πακιστάν"?? Δεν βγαίνουν να νουμερα?? Μια βαζουμε το Ν και μια οχι και όπως βολεύει ρε αδερφέ…

  18. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
    ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/alithia-ti-kiriaki-ksimeroni.html ΤΗΝ 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:53 π.μ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Η ΦΥΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ / ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.

    «Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μας επιβάτες, σας μιλάει ο καπετάνιος. Με συγχωρείτε που αναγκάζομαι να διακόψω το υπέροχο πάρτι σας, αλλά οι στιγμές είναι κρίσιμες.
    Ένας σιγανός, ψίθυρος ανησυχίας άρχισε να διαδίδεται στην αίθουσα. Κυκλοφορούσαν φήμες για… κάποια πιθανή σύγκρουση. Κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για κάποια τεράστια, σαν βουνό, σκιά, που η σιλουέτα της διαφαινόταν ήδη αδρά μέσα από την πυκνή ομίχλη. Και τάχα, πως προς αυτήν κατευθυνόταν ολοταχώς το πλοίο. Οι πιο ψύχραιμοι καθησύχαζαν τους προβληματισμένους: «Δεν υπάρχει περίπτωση ατυχήματος. Ακόμη και σύγκρουση να υπάρξει εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα. Το είπε και ο καπετάνιος. Δεν τους συμφέρει να μας αφήσουν να βυθιστούμε. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο απλά μπλοφάρει»
    Κάποιοι άλλοι είχαν αρχίσει να αγανακτούν γιατί χάλασε η ατμόσφαιρα αυτού του υπέροχου πάρτι. Η κατάσταση στην γέφυρα δεν ήταν καλή. Επιπλέον, από τα αντικειμενικά τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τους περίτεχνους χειρισμούς που σχεδίαζαν για να αποφύγουν τη σύγκρουση είχαν τώρα να αντιμετωπίσουν τους αγανακτισμένους επιβάτες και μια πιθανή εξέγερση μέρους του πληρώματος.
    Στο σαλόνι ο χορός συνεχιζόταν. Πολλοί πίστευαν πως το πάρτι αυτό ήταν τόσο υπέροχο που δεν θα τελείωνε ποτέ. Η μουσική ήταν τόσο δυνατή, που κάλυπτε τους δυσάρεστους εξωτερικούς ήχους, τις κραυγές των επιβατών και τις στριγκλιές της σειρήνας. Ακόμη κι όσοι έμπαιναν έντρομοι στο σαλόνι για να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς για το επερχόμενο ατύχημα αντιμετωπίζονταν ως γραφικοί, υπερβάλλοντες και καχύποπτοι. Κάποιοι τους κατηγορούσαν κι ως προδότες, πουλημένα τομάρια που ήθελαν να διακόψουν το πάρτι του λαού.
    Πολλοί εκ των οποίων ΟΜΩΣ δεν ήξεραν καν τι σημαίνει ΟΡΟΣ.
    —————————————————————

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  19. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΤΗΝ Littlepartofsoul ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
    Προς ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ:
    Όρος ==> ΄Ωρος ?……. Με έχει στοιχειώσει από εχθές…

    ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΠΑΚΙΣΤΑΝ
    Αναδύθηκε ολόκληρο νησί από τα 7,8 Ρίχτερ!
    24/09/13 – 18:04
    Ένα ολόκληρο νησί αναδύθηκε από το βυθό της θάλασσας στις ακτές της επαρχίας του Βαλουχιστάν προς την Αραβική Θάλασσα ύστερα από το μεγα-σεισμό των 7,8 ρίχτερ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νησί – βραχονησίδα το ορθότερο- έιναι ύψους περίπου 15 μέτρων αλλά δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για τις διαστάσεις του.
    Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε αραιοκατοικημένη και φτωχή περιοχή και συγκεκριμένα στο Βαλουχιστάν, μόλις 69 χλμ βόρεια-βορειοανατολικά της Αραβάν, της κοντινότερη πόλης. Το USGS υποστηρίζει πως οι δομές εκεί είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στο σεισμό και ότι περίπου 121.000 άνθρωποι μπορεί να έχουν βιώσει «πολύ ισχυρή» και «βίαιη» ανατάραξη.
    Πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην πρωτεύουσα της Ινδίας, Νέο Δελχί. Διεθνή μέσα μεταδίδουν πως τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ εκφράζονται φόβοι για εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/i-gynaika-piso-apo-to-makeleio-stin-kenya.html
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Littlepartofsoul ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ……
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  20. το πασοκ στα τελευταια του
    ανακαλυπτε οργανωση πραξικοπηματος απο αξιωματικους
    θυαστε τον μπενγλιτη σαν υπουργο αμυνας….!

    η πολαν/νουδου στα τελευταια της
    ανακαλυπτει σταγονιδια ναζιστων στην αστυνομια
    θα τον θυμαστε σε λιγο καιρο τον δενδια υπουργο δημοσιας ταξης…!

    ελπιζω να αηδιασατε το παλαιο και σαπιο πολιτικο συστημα
    του πασοκ και της πολαν/νουδου
    ουνα ρατσα ουνα φατσα

    που εβαλαν μια θηλια στον λαιμο τους και σαν ενα και το αυτο βαριδι
    βουλιαζουν στο βουρκο που το ιδιο το συστημα τους επλαθε
    απο το 1974 και ενω θελουν τον θανατο του αντιπαλου τους
    τελικα αυτο ειναι το δικο τους κυκνειο ασμα…

    οπου βρεθηκα οπου πηγα σημερα ολοι διερωτοντουσαν
    εαν ειναι δυνατον να παμε σε τετοιο διχασμο που συμφερει
    τους ξενους και τους ξενοδουλους πολιτικους μας!!!

    στο τελευταιο δημοσκοπικο δειγμα η πολαν/νουδου 11% και το πασοκ 2%
    δεν πλησιαζαν ουτε στο ελαχιστον το ποσοστο 20% των χρυσαυγητων
    αν ειναι δυνατον να μιλαμε οτι εχουν την πλειοψηφια αυτοι που
    δικτατορικα και αντισυνταγματικα διοικουν την ΕΛΛΑΣ

    η ηλιθιοτητα που πλημυριζει τους εγκεφαλους των πανικοβλητων
    πολιτικων ηγετων του χθες συνεχιζει τα τραγικα λαθη
    και βεβαιως ο λυκος που ειναι εξω απο το μαντρι
    ακονιζει τα δοντια του…

  21. Ναι ρε φίλε αντιλαμβάνομαι ότι οι "ασυνάρτητες μέχρι χτές πληροφορίες" αποτελούν σημερινά γεγονότα, αλλά το αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων!, αφού συμβούν!
    Ποιές σημερινές ασυνάρτητες πληροφορίες πρέπει να επιλέξω να μελετήσω για να προγνώσω τα μελλούμενα?????????
    Κολυμπώντας μέσα στην θάλασσα της υπερπληροφόρησης πρός ποιά κατεύθυνση θα βρω στεριά???

    Αλήθεια στρέϊντζερ, έχεις τα προς το ζην, έχεις χρόνο????

    ΣΤΟΚΟΣ

  22. Παρακαλω πιστεψτε αυτο που σας λεει η Little… ειναι οντως σαν να σε οδηγει καποιος , σαν μια παρορμηση , σαν μια φαινη ιδεα , καποιες φορες αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατο να σκεφτηκες κατι τετοιο και ακομα " χειροτερα " πως σου ηρθε να το γραψεις ως σχολιο . Εχω βρεθει πολλες φορες σ αυτη τη θεση και καταλαβαινω τι θελει να πει . Εχω ξυπνησει για να γραψω κατι " τρελο " που αμμεσως μετα για κλασματα δευτ/πτου το μετανοιωνω , ισως και να ντρεπομαι και λιγο που το εκανα…κι αυτο το συναισθημα ακολουθηται απο πληροτητα , χαρα , αγαλιαση και αγωνια , μεσα απο τα υπολοιπα σχολια για το που θα βγαλει . Ετσι παλιοτερα ειχα "βρει " το χτυπημα στην Κυπρο αλλα σαν κατι να μου απαγορευε να πω ανοιχτα τη λεξη , εγραφα για Αφροδιτη , Ιερα κλπ . Εχει απολυτο δικιο , καποιες φορες ,ειναι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

  23. Littlepartofsoul εγώ είμαι αυτός που ανάρτησε το βιντεάκι του Φουράκη,αυτό που εσύ επαναδημοσιέυσες

    Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου έβριθε το youtube απο βιντεάκια που έδειχναν την υποτιθέμενη πυρηνική καταστροφή του Λονδίνου κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.Ατυχέστατα είχα συνδέσει αυτό το σενάριο με το σενάριο που είπε ο Φουράκης.

    Η υποτιθέμενη καταστροφή αποδείχτηκε φιάσκο και σκόπιμα έγινε έτσι ώστε να προγραμματιστεί η συνείδηση της ανθρωπότητας.

    Το BBC έβγαλε το 2008 ένα σήριαλ ονόματι spooks code 9,που σύμφωνα με το σενάριο, το Λονδίνο θα δεχόταν
    ένα πυρηνικό πλήγμα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

    δείτε εδώ το trailer από το σήριαλ και βγάλτε συμπεράσματα

    https://www.youtube.com/watch?v=vints5CslsU

    ταινία G.I. Joe: Retaliation – Zartan Destroys London
    https://www.youtube.com/watch?v=lRnHBSBmLn4

    υπάρχουν ατελείωτα τέτοια μηνύματα σε ταινίες

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ

    Ταινία Termainator 2 .Μια σκηνή της ταινίας είναι τελείως άσχετη με το σενάριο.Ποια είναι αυτή;

    Δείτε εδώ και θα καταλάβετε
    https://www.youtube.com/watch?v=93X32wUJMiA.

    ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

    Ταινία The day after (1983)

    https://www.youtube.com/watch?v=YUEINQCKLHc

    ΣΤΟ 57:40 ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ

    ΚΑΙ ΕΔΩ STRANGER ΣΕ ΡΩΤΩ!

    ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΝ ΕΤΗ 1983 ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ;

  24. αυτος που βλεπει!!!7.25
    ηρθε η ωρα που πρεπει να ξεστραβωθει
    για να δει τι γραφει και τι λεει
    και που στο τελος παραπληροφορει
    και αποπροσανατολιζει ατομα που ειναι
    εστιασμενα στην ψυχη και στην ανελιξη της
    προς στην δια/νοηση της δια/νοιας του εγκεφαλου
    και τελικα σπρωχνοντας τα στην δια/βολικη εγκεφαλικοτητα…

    παραξενα παραδοξα παρεξηγημενα παραλογες ερμηνειες
    για να πιστευεις οτι καθε φορα το ειδες και το ειπες…

  25. Αποτελέσματα αναζήτησης βάσει αθροίσματος [ 2011 ]

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ=ΔΙΑΙΡΕΣΙΣ ΟΥΡΑΝΩΝ=ΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΣΤΙ=ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΑΣΙΣ=Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΣΤΙ=Η ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΟ=Η ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ=Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ=Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ=θΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗθΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ=ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ=Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ=Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ=ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ=ΠΛΗΡΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ=ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΔΟΝΗθΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΝ ΣΕΙΣΜΟΝ=ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ=ΥΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

  26. μέτρησα ανά πόσους σεισμούς χτυπάει Ελλάδα….η αλληλουχία είναι αυτή σεισμός Πακιστάν αμέσως Ελλάδα…μετά 12 χτυπήματα αλλού και μπαμ Ελλάδα ξανά….βάζω την σειρά και θα γράψω παρακάτω για τις ενδιάμεσες χώρες….

    1 σεισμός Πακισταν -12 χτυπήματα Ελλάδα
    7 – Ελλάδα / 3- Ελλάδα/ 1- Ελλάδα/ 8- Ελλάδα/3 – Ελλάδα /6- Ελλάδα και μέχρι τώρα 14 και δεν έχει χτυπήσει ακόμα….

    οι χώρες που χτυπάνε ενδιάμεσα είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΧΙΛΗ,ΙΡΑΝ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΤΣΕΧΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ….

  27. ΛΕΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ "ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ " ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΩΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ". ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ Η ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΕΩΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΜΗΝ

  28. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ βαβατιβ 24 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:57 μ.μ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ
    ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΚΙΑ, ΕΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ;
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,
    EKANE ΕΝΑ ΦΛΑΣ/ΜΠΑΜ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;
    ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Α-ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ;
    ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ;
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ,
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ;
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ…..
    ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,
    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,
    ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ STRANGER;
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
    ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ
    ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΛΙΓΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  29. ενας που πρεπει "παραυατα" να ξεστραβωθει 25.9.13/1.02

    εχεις απολυτως… δικαιο στα δια/νοητικα σχολια σου…
    η δια/νοια της εφυιας σου αποδεικνυεται πολυ υψηλη…

    επειδη ομως δεν μπορω να σε ακολουθησω
    στην εγκεφαλικοτητα των επιχειρηματων σου
    θα σου προσθεσω και αλλα στοιχεια
    ωστε να βγαλεις νεα δια/νοητικα συμπερασματα

    σε παρακολουθω απο την στιγμη
    που εγκατασταθηκα δτην γειτονια των "κατοχικων"
    υπηρξαν στιγμες που σε καταλαβαινα με συμπαθεια
    ως ενα ερευνητικο μυαλο που ειναι τινγκα
    στην δια/πλοκη των πληροφοριων με τις ερμηνειες που εδινες

    το μαυρο σκοταδι και η εσσωτερικη μου κακκια
    (οπως δια/πιστωσε η δια/νοια σου τις ιδιοτητες μου…)
    με εσπρωχναν να μην σου δινω καμμια σημμασια
    διοτι ενω ειχα περασει απο αυτον τον δρομο της εγκεφαλικοτητας

    ειδα και δια/πιστωσα οτι σαν δυαδικη υποσταση οντος
    δεν με βγαζει πουθενα και εστιασα στην καρδια και την ψυχη!!

    που σημαινει οτι δεν κανω την παρασταση και παρουσιαση

    των γνωσεων και των δια/πιστωσεων μου στους συνανθρωπους μοθ
    με εξυπναδιστικο εγκεφαλικο τροπο
    αλλα περιμενω το ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ωστε με την ΔΥΝΑΜΗ
    του ΠΙΣΤΕΥΩ μου και της ΚΑΡΔΙΑΣ μου να αντιμετωπισω

    οπως βλεπεις αγαπητε "ενας…που βλεπει"
    εγω ΕΓΩ βλεπω πιο ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΑ απο εσενανε…

    (γιαυτο και στεναχωριεμαι που βλεπω την αλλαγη
    που επεφερες συντονιζομενος μαζι της
    με την αγαπητη little κ.τ.λ. συνσχολιαστρια μας
    ωστε μεσω της ψυχικης της υποστασης
    να βρεις το κυρος και την δικαιωση που ψαχνεις
    στις μπερδεμενες δια/βολικες παρατηρησεις και ερμηνειες σου

    κλεινοντας παλι μεσα στην εσσωτερικη μου κακκια και το μαυρο σκοταδι
    τις οποιες σκεψεις μου θελω να σου πω
    οτι καθε δρομος προς το ψαξημο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ειναι αποδεκτος
    οπως και ο δικος σου
    (αρκει να μην εμλεκουμε και "οπαδους" διοτι τοτε εκμεταλλευομαστε και δημιουργουμε "σεχτες"…)

    θα σε ηθελα και θα σε παραδεχομουνα ως π.χ."ελευθερο σκοπευτη"
    ως "στρεηνζερ" αλλα καλον ειναι να ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ και αλλες ψυχες
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

    σε αφηνω στις φωτεινες σου δια/πιστωσεις και στα
    ηλεκτρικα φλασακια του εγκεφαλου σου….
    περιμενοντας την επομενη σου…
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    για να φωτιστω!

  30. Maria Vala εχεις απολυτο δικιο . Μ.Σαββατο ερχεται κι εσυ θα εισαι εκει στο " χαραμα " του . Τυχερουλα .

  31. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ELefkJPHQLs

    Στα δεδομένα του web bot υπάρχουν επίσης στοιχεία για νέα γη που εμφανίζεται , συγκεκριμένα στις 90 μοίρες μήκος ανατολικά, στον Ινδικό ωκεανό. Επίσης και στον Ειρηνικό.

    Όταν πραγματικά κάποιοι προβλέπουν γργονότα μήνες πριν συμβρούν !!
    Και φυσικά μόνο τα ιδεογραφήματα πρώτα το κατέγραψαν !!

  32. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΛΗ( ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ(ΑΡΧΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ.

    ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ

  33. Θα συμφωνησω με τον βαβατιβι, γιατι παρατηρησα οτι
    1ον, στην συμβολικη ιστορια με το πλοιο ο "ενας που βλεπει" λεει εξ αρχης οτι η ιστορια αφορα στον Ελλαδικο χωρο και στον επικειμενο εμφυλιο. Και οντως διαβαζοντας το καταλαβαινει κανεις το συμβολισμο..Ομως, με την αναδυση του νησιου στο Πακισταν, ξ α φ ν ι κ α η ιστορια π α υ ε ι να αφορα στον Ελλαδικο χωρο και γινεται…προβλεψη της αναδυσης της βραχονησιδας στο Πακισταν! Και το …τραβαμε απ' τα μαλλια για να "ταιριαξει" λεγοντας οτι η αναδυση αυτη ειναι "το κλειδι μιας μεγαλης πορτας και σημαδι για την ανθρωποτητα.."….Διορθωστε με αν κανω λαθος μα….ξεφυγαμε λιγο απ την αρχικη τοποθετηση…..νομιζω??
    2ον, επειδη δεν εισαι ο μονος που "βλεπει" κι επειδη τυχαινει να γνωριζω κι εγω ανθρωπους που "βλεπουν", ολοι τους εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο που λειπει απ'ολους εμας τους υπολοιπους : εχουν….κ α τ α ν ο η σ η! Απεναντι σε οποιονδηποτε που χει αγνοια και μπορει να κοροιδεψει η να ειρωνευτει παραδειγματος χαριν. ΔΕΝ επιστρεφουν την ειρωνια η την κοροιδια, ΔΕΝ χαρακτηριζουν τους υπολοιπους με κανεναν χαρακτηρισμο επειδη δεν τους καταλαβαινουν, ΔΕΝ εκνευριζονται! ΔΕΝ το παιζουν "παντογνωστες" , ΔΕΝ σου υποδεικνυουν τι πρεπει να κανεις για να "δεις" και συ, και γενικα, ειναι…."Διαφορετικοι".
    Και μονο που θυμωσες απεναντι σε καποιον που διαφωνει μ αυτο που κανεις μου δωσες να καταλαβω πολλα…Για αρκετο καιρο επαιζα με την ιδεα μηπως εσυ κι ο stranger ειστε το ιδιο προσωπο. Αλλα, μπαα….

  34. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΕΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…………………………………………ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………………………………………………………………………………………………………………Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ……………………………………………….ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝ ΤΕΛΗ!!

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  35. 24 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:39 μ.μ.

    Παιδιά (και η littlepartofsoul) , όλο αυτό που περιγράφεται είναι ΜΝΗΜΕΣ!!!

    Προφανώς η ψυχή σας κρατάει ΜΝΗΜΕΣ της γνώσης αυτής (που ΚΑΤΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ) σε άλλη ζωή και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

    Δε σας οδηγεί κανείς!! Εσείς οι ίδιοι ΞΕΡΕΤΕ τι από αυτά που διαβάζετε είναι η σωστή θεωρία.

    Μετά ξέρω τι κάνετε (τι κάνει μόνος του, ο εγκέφαλος σας και η ψυχή μαζί) Ενώνετε όλα αυτά που έχετε διαβάσει ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ τη ΣΩΣΤΗ θεωρία και εύκολα ο εγκέφαλος "αδειάζει" κάθε "ψέμα" και για ένα πολύ περίεργο λόγο (που αν σας ρωτήσουν δεν ξέρετε γιατί) ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι είστε στο σωστό δρόμο.

    Σας έχω περιγράψει ότι έχω το ίδιο και έχω ανακαλύψει για μένα και έχω ψάξει πάρα πολύ να βρω τι (μου) συμβαίνει.

    Είναι αυτό σας διαβεβαιώ.

    Και ΧΑΙΡΟΜΑΙ πάρα πολύ που υπάρχουν και άλλοι και σιγά σιγά "εμφανίζονται", αφυπνίζονται.

    Και ξέρω ότι πάρα πολλά χρόνια διαβάζατε για όλα αυτά και σας κοροϊδεύανε και λίγο ίσως μέχρι να καταλήξετε και να αποφασίσετε τώρα να γράψετε σχόλιο εδω μέσα …….

    αυτός που έχει μνήμη

  36. Προς βαβατιβι 9:28… Μου γραφεις:
    little…κ.τ.λ.λυπαμαι …..αλλα εχασες την πηγαια ΨΥΧΙΚΗ σου εκφραση
    εγινες…(σε μετετρεψαν) σε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ λογοδιαροιτρια
    εκει που σε καταλαβαινα τωρα ….
    νασαι καλα…καθε δρομος ψαξηματος ειναι δεκτος!
    24 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:22 μ.μ.

    Δεν ξέρω τί εννοείς όταν λες ότι έχασα την ψυχική μου έκφραση. Υποθέτω όμως πως αναφέρεσαι στην λογική διάταξη των πληροφοριών που παραθέτω σε σχέση με τις πληροφορίες για ένα άγνωστό μου πεδίο που προφανώς δεν καταλαβαίνω ή τουλάχιστον βρίσκεται σε μία πολύ ομιχλώδη κατάσταση στο μυαλό μου. Θεωρώ πως αυτό δεν μπορεί να γίνει με κατάθεση ψυχής όπως την εννοείς. Από την άλλη υπάρχουν πολλά σχόλια μου σε άλλες αναρτήσεις σχετικές με τα γεγονότα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην ανθρωπότητα και την πατρίδα μου και έχουν γίνει με κατάθεση ψυχής.
    Αυτό όμως που δεν θα δεχθώ σε καμμία περίπτωση είναι το ότι με μετέτρεψαν (δεν έχει σημασία σε τί…..) σημασία έχει το μετέτρεψαν.
    Δεν μετατρέπομαι, δεν μεταλλάσομαι και δεν μετατίθεμαι από τα βαθύτερα πιστεύω μου, τις αξίες και τα ιδανικά που με προσδιορίζουν ως άνθρωπο. Εξελίσσομαι, ερευνώ, δέχομαι να εξετάσω εναλλακτικές θεωρίες χωρίς να τις υιοθετώ απαραίτητα (άλλωστε βρίσκομαι σε μία ώριμη ηλικία με μακρά και συγκεκριμένη πορεία), μαθαίνω να ακούω με προσοχή αυτά που μου λέει ο εγκέφαλος μου και θεωρώ πως ό,τι μένει στάσιμο στο τέλος δηλητηριάζεται = άρα δυνητικά επικίνδυνο.
    Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και σίγουρα θα τα ξαναπούμε

  37. Να πω εγώ κάτι άσχετο;

    Μια και αυξήθηκε ο σκατόλακκος τους (που το λένε χώρα) σε έκταση να τους μαζέψουμε όλους από δω να τους πάμε εκεί, στη νέα τους έκταση, τώρα έχουν χώρο περισσότερο. Μήπως είμαστε τυχεροί και ξαναβουλιάξει……..
    άι σιχτήρι κωλοφάρα!

  38. ευχαριστω ΑΝΩΝΥΜΕ 12.21
    με καλυψες ….πληρως αφου εχουμε την ιδια φιλοσοφια !

    δεν προκειται περι φωτεινου μυαλου αλλα
    για εγκεφαλονωτιαια φλασιες ενος μπερδεμενου μυαλου…
    παρολα αυτα ο δρμος ψαξηματος του ειναι αποδεκτος
    αρκει να μην θελει "αλλες" ψυχες για να επιβεβαιωνεται!!

    Little…κ.τ.λ.1.36
    τιμη μου που μου εδωκες σημμασια…
    εαν καταφερα εστω και να σε προβληματισω /ειναι ευτυχια
    εαν καταφερες απο τον προβληματισμο σου να επανελθεις / ειναι χαρα
    διοτι θα παρακολουθουμε την ΠΗΓΑΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ σου
    στα σχολια που θα μας δημοσιευεις!!!

    δεν θα κρινω ουτε τον εναν ουτε τον αλλον συνσχολιαστη μου
    τελειωνοντας εδω την συζητηση αφου κσι οι δυο τους
    εχουν τον σεβασμο και την εκτιμηση μου στις προσπαθειες των
    χαιρετω
    οπως με αποκαλεσε ο ενας εκ των δυο
    ως σχολιαστης μεσα απο το μαυρο σκοταδι της εσωτερικης μου κακιας…

  39. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    μαλλον σε ταπωσαν οι "βαβατιβι"6.44 και "ανωνυμος"12.21

    πολυ τον εξυπνο εκανες φιλε…..παρε την ταπα σου τωρα….

  40. Δεν είμαι Αλ Καπόνε – Λένε ψέματα και δεν ξέρουν και να τα λένε καλά

    Ο Υδροχόος Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε εκπομπή που ανέβασε στο ίντερνετ αντεπιτίθεται στην κατηγορία ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Μιλά για τηλε-δίκη στην οποία δεν τους δίνεται βήμα για απάντηση – διάλογο. Υποστηρίζει ότι ως Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την πρώτη στιγμή και ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια να τη βγάλουν εκτός νόμου. Τα ποσοστά της αυξάνονται ραγδαία είπε και η κυβέρνηση νιώθει ότι απειλείται για αυτό και την καταδιώκει. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια αστρολογική υπόθεση όσον αφορά την ώρα γέννησης του Ν. Μιχαλολιάκου. Αν αυτή ισχύει τότε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αυτή την περίοδο δέχεται συνδυασμένες προσβολές τόσο από Άρη και Κρόνο όσο και από Ουρανό –Πλούτωνα. Ωστόσο, αν ισχύει η ώρα γέννησης, που είναι δέκα το πρωί, ο Ν. Μιχαλολιάκος στο προσεχές διάστημα θα καταφέρει να αποτινάξει από πάνω του ό, τι ψευδές υπάρχει (αν βεβαίως υπάρχει) χάρη στο τρίγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με το γενέθλιο Κρόνο του.

  41. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ(ΤΩΝ ΕΠΡΠΕΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ.

    ΠΗΓΗ:LACERTA FILES

    ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ

  42. Ρε εσεις οι καποιοι που βλέπετε κ αισθανεστε….μην κανετε διαγωνισμό ποιος θα πεί την μεγαλύτερη μπούρδα ή αλήθεια…Δώστε γνώση κ αφήστε τις φιλαρεσκειες ΕΛΕΟΣ ακόμα κ τώρα…

  43. OCTOBER 1st & **2nd**
    Phase Times – 3:18, 8:18, 16:18, 18:18 or 23:18
    90-95% minimum M7.2
    **80-85% likely M7.4 to M8.4+ Mega-Quake window**
    *Fluctuation of 188*
    ***possible M9+ Great Quake Window***

    —NEW MOON October 4th—

    OCTOBER 8th (188 CYCLE)
    Phase Times – 8:18, 16:18 or 18.18
    90-95% minimum M7.3
    **80-85% possible M7.6 to M7.9+ Mega-Quake Window**

    —FULL MOON October 18th—

    OCTOBER 18th/19th to the 20th
    85-90% minimum M7.1
    75-80% possible M7.4 to M7.6+
    *Fluctuation of 188 cycle ends*

    OCTOBER 29th, 30th or 31st (into November 1st)
    85-90% minimum M7.1
    75-80% possible M7.3 to M7.8+

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=508060709288076&set=a.332493973511418.76762.249833015110848&type=1

  44. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ / ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ).
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ:
    ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΣΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο STRANGER Η (ΔΙΑΖ) Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ , ΣΚΟΡΠΙΑ ΑΣΥΝΔΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ)
    Η (ΔΙΑΖ) ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    Ο STRANGER ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ, ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΕΤΕΣ ΜΕ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ
    Πολλοί εκ των οποίων ΟΜΩΣ δεν ήξεραν καν τι σημαίνει ΟΡΟΣ.
    (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ=ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ).
    ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΣΥΝΔΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΟ/ΧΘΟΝΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ
    (ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ : ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ/ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ/ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΟΥΣ/ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ/ΝΗΣΟΥΣ ΚΛΠ)
    ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ:

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  45. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    Α) ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ (ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ)
    ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΟΧΙ; ΡΩΤΩ; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο STRANGER ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ; ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

    Β) ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ
    – ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ –
    ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΝΤΩΝ/ΟΡΓΑΝΩΝ/ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ –
    -ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ-

    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    ΕΠΙΑΣΕ Η (ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ;
    ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΚΑΙ

    -ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ- ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ -ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-

    ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ.

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
    ΕΠΙΑΣΕ Η ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ
    Η (ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ;
    ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΓΑΙΑ ; ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΜΗΝΙΣΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ( ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ/ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ)
    Η (ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ;
    ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΟΤΙ ΦΤΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ (ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  46. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΑΝ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ
    (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ)
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΠΩΣ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΩΣ :

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/i-gynaika-piso-apo-to-makeleio-stin-kenya.html
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΕΔΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
    (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ).
    ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;
    ΝΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΟΧΙ;
    (ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ)

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ 2:
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ KAI ΩΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟN ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: STRANGER ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ ,
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b
    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  47. Κι επειδή φαίνεται ότι είναι η εποχή των μεγασεισμών, πριν από 1 1/2 ώρα 7.2 και 7 R Στο Νότιο Περού κοντά στις ακτές. Το Περού ? Άνδεις, Ίνκας, Μάτσου Πίτσου, λίμνη Τιτικάκα.
    Και εν συντομία λίγα λόγια για τους Ίνκας
    Ο Μάνκο Κάπακ ήταν ο θρυλικός ιδρυτής της δυναστείας των Ίνκα στο Περού και στο Κούζκο. Γύρω από την προσωπικότητά του περιστρέφονται πολλοί θρύλοι. Σύμφωνα με έναν από αυτούς, ο Μάνκο Κάπακ ήταν γιος του Βιρακότσα, ενώ άλλος θρύλος λέει ότι ανήλθε από τα βάθη της λίμνης Τιτικάκα μέσω του θεού του ήλιου, Ίντι.
    Σχετικά με την ίδρυση της πόλης Κούζκο, υπάρχει ο εξής μύθος: ο Μάνκο Κάπακ κι ο αδερφός του, Πατσακαμάκ, ήταν γιοι του θεού Ίντι. Μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια τους, στάλθηκαν από τον Ίντι στη γη μαζί με ένα χρυσό ραβδί, υπαγορεύοντάς τους να χτίσουν ένα Ναό αφιερωμένο στο θεό Ήλιο όπου προσγειωνόταν το ραβδί. Το χρυσό ραβδί βυθίστηκε στο Κούζκο, που ονομάστηκε ομφαλός του κόσμου.

  48. ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ STRANGER,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ=2332-ΕΝΔΕΚΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΧΤΙΔΕΣ-Ο ΑΡΙθΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ=1531-ΑΠΟΛΛΟΥΩΝ(ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΩΣ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΘΑΡΤΗΣ)
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ.

  49. Απο διαισθηση και λογικη αποψη τα γραφομενα του Ενος Που Βλεπει εχουν νοημα και επιβεβαιωνονται και σε γεγονοτα.
    Παρακληση να μην χαθει το νοημα της πληροφορησης με μεταξυ μας διαμαχες για το ποιος θα δωσει περισσοτερη γνωση…
    Οποιος και να βοηθα,οσο και να βοηθα ειναι παντοτε ευπροσδεκτο!
    Τον καταλαβαινουμε δεν τον καταλαβαινουμε,,,

  50. ΝΑΙ Little…/9.26/25.9.13

    αυτη εισαι ΓΝΩΣΗ/ ΓΕΝΝΗΣΗ ΨΥΧΗΣ

    χαιρομαι που εισαι συνοδοιπορος στο μονοπατι μου
    χαιρομαι που εισαι γεματη πραοτητα και ΑΛΗΘΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *