Διαφημίσεις

Ξεκίνησαν με τρομερή ένταση και συχνότητα κασι πάλι οι χημικοί αεροψεκασμοί..

Ποιος μας θέλει αδρανείς, άβουλους, και φοβισμένους αυτό το διάστημα;;;

Δεν θέλει και πολύ σκέψη να το καταλάβουμε.

Σίγουρα μέσα στο βάριο και το αλουμίνιο θα έχουν ρίξει και Χρυσαυγιτόσκονη ξέρετε αυτή τη σκόνη που όταν την εισπνεύσετε σας πιάνει φοβικό σύνδρομο κατά της Χ.Α.

Από Ελευσίνα προς Φάληρο..

Παλαιό Φάληρο..

Εισπνέυστε Βάριο και Αλουμίνιο..

Επ’ αυτοφώρω..

Γλυφάδα..

Παραλιακή..

Άνω Γλυφάδα.. Γάζωμα κανονικό σαν ακτίνες ομπρέλας..

ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! 26/9/2013



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

49 σχόλια στο “ΤΡΕΛΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..”
  1. Το ιδιο ακριβως και στο Αιγιο.Ολος ο ουρανος ηταν γεματος με ασπρες γραμμες και τωρα εχει δημιουργηθει αυτο το πεπλο ομιχλης.

  2. Οι διαδρομές των εμπορικών αεροπλάνων δεν ειναι ευθείες , πετάνε πάνω απο πόλεις… Για ποιο λόγο άραγε? μπείτε στο flight radar . Com έχει όλα τα αεροπλάνα, όσο ειναι δυνατών όλα, και έχει πληροφορίες πτήσης αφετηρία και προορισμό και επίσης σχεδιαγραφεται η πορεία του. Εχω δει να πετάει αεροπλάνο η πορεία του οποίου ηταν ακριβώς πάνω απο πυκνοκατοικημένες πόλεις της Πελοποννήσου

  3. ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΚΟΣΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΑΛΑ. ( ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ).

  4. ΚΑΙ Ν .ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 11-12πμ. ΧΑΜΟΣ . ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ .

  5. Στη Θεσσαλονικη ειναι χειροτερα τα πραγματα ειδικα στην ανατολικη πλευρα της πολης.

  6. 2:42 το κανανε σαν τα εξπρες των κτελ:σταματανε παντου για αποβιβαση..το τι αποβιβαζουν το βλεπουμε

  7. Παιδιά πρέπει να γίνει κάτι γι`αυτό.. Πιερία σήμερα γίνετε πανικός. Στείλτε υλικό να βλέπουν αυτοί που δεν πηστευουν..

  8. Μην ανησυχείτε, προστατευόμεθα, τόσο τα πρόβατα που και χωρίς ψεκασμούς τα ίδια θα έκαναν όσο και οι άλλοι που δεν είναι πλέον πρόβατα.

  9. πλησιαζει η ωρα της αφυπνισης
    του χαχολου "ωχαδελφιστη" ΕΛΛΗΝΑ
    και επειδη μεχρι τωρα αραζε
    στο "δεν βαριεσαι ας πανε οι αλλοι για μενα"

    και με δεδομενο το καλεσμα του Σαββατου στις16.00
    φοβουνται την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΜΗ
    οποτε φατε /αναπνευστε / πιειτε τα ψεκασματα
    για να ξανα ηρεμησετε και να μπειτε
    κατω σπο τον Αντωνη και τον Βαγγελη
    ωστε να σας ελεγχουμε

    γιαυτο και τα σημερινα ψεκασματα σεολην την ΕΛΛΑΣ

  10. Αλεξανδρoυπoλη χαμoς!!!!! Απo τo πρωι μπoρει να περασαν και 100 ψεκαστικα. Τι θα γινει στις 16:00 τo σαββατo στo συνταγμα;!!!!!!

  11. paidia prepei na sikothoume apo tis theseis mas. den ftanoun mono oi diapistoseis pou mas psekazoun, e kai ti egine pou to sxoliazoume edw? ayrio diladi an den psekasoun teleiose to thema? prepei na kanoume kati.

  12. Αυτο που λεει κάποιος "Ψεκάζουν πανω απο την Χ πόλη" μου την σπάει λιγο. Δειχνει οτι ειναι χαζος… ολιγον. ΔΕΝ ψεκαζουν πανω απο την πολη σου. Μάλιστα, οταν το βλεπεις πανω απο την πολη σου μπορει να ειναι 50χλμ ΜΑΚΡΙΑ! ΕΛΕΟΣ! Δεν σηκωθηκε για να ψεκασει πανω απο την πολη σου. Ψεκασε την δικη σου κι αλλες 10! ΑΝΤΕ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ

  13. Στο βόλο ξεκινήσανε στις 7 το πρωί. Εντελώς τυχαία….μα εντεlost λεμε στις 9:45 η ατμοσφαιρική ρύπανση μετρημένη από το πολυτεχνείο χτυπουσε κοκκινο. Τρεις φορες πανω από τα επιτρεπόμενα όρια τα μκροσωματίδια, οι ρύποι και τα συναφή στοιχεία από το κουρκούτι.

  14. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ !!!!!!!!!
    ΟΠΟΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Μ@ΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ Η ΟΧΙ) ΑΠΟ
    ΤΟ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΥΝΙΟ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΑΘΕΙ ΑΝΩΣΙΑ ΠΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
    4everpao13

  15. τα chemtrails για τους απανταχου αμορφωτους,αγνωμονες και ανασφαλης ανθρωπισκους,πραγματοποιουνται εδω και 50 χρονια στην Αττικη καινστην υπολοιπη Ελλαδα.ορισμενοι απο σας ειστε κατα φαντασιαν ασθενης.Δεν σας προκαλουν πονοκεφαλο και ζαλαδες οι ψεκασμοι αλλα το ξερο σας το μυαλο.οσοι σας λενε να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ στην ουσια σας θελουν για παντα στο κρεβατι.αντιστροφη ψυχολογια μικροι μου ανοητοι……

  16. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ!

  17. ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
    ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.
    Η2Ο2. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΞΥΤΖΕΝΕ ΥΠΕΡΟΞΥΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟ ΕΛΗΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΔΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.

  18. Κύριοι βασικά έχω μια απορία… ΑΝ όντως μας ψεκάζουν, ΓΙΑΤΊ δεν το κάνουν βράδυ έτσι ώστε και να μην φαίνονται και τη δουλειά τους θα κάνουν;;;; Αν μου λύσετε την απορία, μπορεί και να δεχθώ την θεωρία αυτή.

  19. τα chemtrails για τους απανταχου αμορφωτους,αγνωμονες και ανασφαλης ανθρωπισκους,πραγματοποιουνται εδω και 50 χρονια στην Αττικη καινστην υπολοιπη Ελλαδα.ορισμενοι απο σας ειστε κατα φαντασιαν ασθενης.Δεν σας προκαλουν πονοκεφαλο και ζαλαδες οι ψεκασμοι αλλα το ξερο σας το μυαλο.οσοι σας λενε να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ στην ουσια σας θελουν για παντα στο κρεβατι.αντιστροφη ψυχολογια μικροι μου ανοητοι……
    26 Σεπτεμβρίου 2013 – 6:38 μ.μ.

    ρε βούρλο ποτέ δεν έβλεπα τέτοια σε όλη μου την παιδική εφηβική και μετεφηβική ηλικία. από τα 25 και μετά ψιλοέβλεπα όταν τριαντάρισα γινόταν ένας ψιλοχαμός, τώρα γίνεται τσι πόπης, εγκάθετε πρακτορίσκε

  20. αμμμμ….ελα ντε!
    που εισαι τωρα σοφε μου …

    σωστη παρατηρηση

    ποιοοος ομως θα απαντησει…
    στον/στην ανωνυμο / η 9.58!

    (οχι οτι δεν ψεκαζομαστε…και παναθεμα τους δεν βαζουν
    και λιγο αντικουνουπικο να γλυτωσουμε απο τα βββοουυυζζζζ
    στα αυτια μας…)

  21. μα το κανουν κ βραδυ..κατα καιρους μονο βραδυ
    και σιγα μη τους πολυνοιαζει η γνωμη μας..εμεις ειμαστε τα κουνουπια

  22. και στην ευβοια προχθες μεσα σε μια ωρα περασαν γυρω στα πεντε αεροπλανα,ο ουρανος κυριως προς την μερια του ηλιου επιασε κατι σαν ομιχλη.

  23. Se mia perioxi den psekazoun mono. Stin Ekali.
    Kserete giati? Giati ekei einai to kentro epixirisewn. Episis to gegonos oti diavazete ta comments deixnei oti eiste ikani na pistepsete oti malakia sas poulisoun.

  24. μια λυση υπαρχει μονο…..μην τους κανουμε το χατηρι…..τραβηξτε ολοι μια ομαδικη αυτοκτονία να μην ειστε δεκτικοι σε αεροψεκασμους…..μονο αυτο θα σας σωσει …και εμας απο τετοια ζωντόβολα

  25. Εσύ 6:57 λιώνεις από την αποβλάκωση που προκαλεί το ψέκασμα, γι' αυτό γελάς. Συνέχισε, σε καλό δρόμο είσαι, έτσι σε θέλουν, χάχα.

  26. θα μου εξηγήσει κάποιος φωτεινός παντογνώστης γιατί χαλάνε τόσες χιλιάδες ευρώ σε ψεκασμούς για να σας ελέγχουν (γιατί εγώ κρατάω ομπρέλα) και δεν ρίχνουν το ανάλογο (΄'χημικό'?) να μολύνουν τα υδραγωγεία που θα τους στοιχίσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ευρώ λιγότερα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek