Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Αυτό απλά δεν υπάρχει”
  1. ειδαν στις δημοσκοπησεις να μην πεφτει η χρυση αυγη ειδαν τους καταδρομεις να ετοιμαζονται για ξυλο και αρχισαν να ψεκαζουν μπας και παρει τα πανω του ο σαμαρας και ο χοντρομπενιτο

  2. Κυριε Χρυσοχοιδη,Κυριοι, δικαστες του Αρειου Παγου…..

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ Ε.Δ. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΦΑΙΔΡΟΥΣ.
    ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ…
    ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΧΑΙΡΩΜΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ. ΕΝΓΡΑΦΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ. ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΠΟΥΔΩΝ -ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΑΝ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΙΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ."" ΕΛΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ 10 ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ. ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ….""

    ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΛΑΧΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΠΑΓΗ ΨΗΦΩΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΖΗΛΟ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑς ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ.
    Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ….ΤΙΠΟΤΑ… ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…
    ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΨΗ…

    ΕΝΑΣ Ε(ΦΑΙΔΡΟΣ)

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΛΕΜΟΝΙ,ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ,ΜΕΝΤΑ,ΑΓΡΙΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

  4. Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ MEGA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,ΚΑΨΗΣ,ΤΣΙΜΑΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΜΠΑΜΠΗΣ,ΖΑΧΑΡΕΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΑ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ,ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ MIND CONTROL.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

  5. Σε αυτες τις αποψεις – προτροπες προσχωρω πληρως και ανεπιφυλακτως..
    Εφεδρος Αξιωματικος Στρατου Ξηρας….

  6. Φιλε 10.16 Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Η αληθεια ειναι οτι φοβουνται.Θα κανουν οτι περναει απο το χερι τους ,δεν δισταζουν αλλωστε να χρησιμοποιησουν οποιονδηποτε τροπο ,για να υπερισχυσουν.Ξεχνανε ομως οτι αυτο μας εκπαιδευσαν,και μαλιστα καλα…..ΥΠΕΡ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ… ΕΑ ΒΜΚ

  7. 27 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:34 π.μ.
    Ωραίος φίλε! Να προσθέσω επίσης τον πανίσχυρο ζεόλιθο ως αποτοξινωτικό (αποβάλλει τα βαρέα μέταλλα) και την Χλωρέλλα. Και τα δύο θα τα βρείτε σε φαρμακεία και καταστήματα με συμπληρώματα διατροφής. Ε΄ναι 100% φυσικά.

    ~Εχετλαίος~

  8. Την επομενη φορα που θα ξαναγινουν τα ιδια :

    Παρτε ρολοι, πυξιδα, χαρτι και μολυβι.

    Καντε ενα κυκλο στο χαρτι
    και προσθεσατε τα 4 σημεια του οριζοντα, οπως φαινονται στη πυξιδα που θα εχετε τοποθετηση στο κεντρο του κυκλου στο χαρτι.

    Καταγραψετε τη τροχια του καθε αεροσκαφους που αφηνει λευκη ουρα
    μαζυ με το τι ωρα μπηκε
    και απο ποιο σημειο του του οριζοντα
    ( που ειναι ορατος στην γεωγραφικη περιοχη που κανετε τις παρατηρησεις)
    μαζυ με το τι ωρα βγημε
    και απο απο ποιο σημειο του του οριζοντα
    ( που ειναι ορατος στην γεωγραφικη περιοχη που κανετε τις παρατηρησεις)

    Σκαναρετε ή φωτογραφησετε το χαρτι αυτο, και

    Επισυναψετε το σε εμαιλ στο "κατοχικα"

    Ελεος πια, καποια στιγμη, πρεπει να βγει ακρη με αυτο το θεμα πια !

  9. Πραγματικά καταστρεψουν τον εγκεφαλο των Ελλήνων οι ψεκασμοι αλλοιως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψαχνουμε να βρούμε από ποιο αεροδρόμιο απογειώνονται τα αεροπλάνα. Να τα βρούμε. Πρέπει να καταστραφούν.

  10. Εαν καποτε αφησουμε το καναπε και αρχισουμε την παρατηρηση, τη καταγραφη, την αλληλοσυσχετισκη, εστω και με την πιο υποτυπωδη στατιστικη αναλυση, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΜΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek