Διαφημίσεις

Η ημέρα ξημέρωσε χαραγμένη από ουρές αεροπλάνων. Σου κοβόταν η αναπνοή βλέποντας την τρέλα που επικρατούσε στον ουρανό. Το ένα αεροπλάνο μετά το άλλο και, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά ήταν απλή ‘κίνηση’ αεροπορικών γραμμών;

Στο Βόλο ζούμε, όχι σε κάποιο μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο!
Τα αεροπλάνα πετάγονταν από παντού, είτε σε παράλληλες πτήσεις, είτε το ένα μετά το άλλο είτε διασταυρώνοντας τις πτήσεις τους.

Για μια ακόμα φορά τηλεφώνησα στο ΓΕΑ και ζήτησα να μιλήσω με κάποιον αξιωματικό. Δυστυχώς δεν κατέγραψα την συνομιλία, αλλά αν την κατέγραφα θα έπρεπε να το πω και ίσως να μην άκουγα αυτό που άκουσα. Με ρώτησαν για ποιο θέμα πρόκειται κι απάντησα, θέμα εθνικής ασφάλειας.

Με συνέδεσαν με το τμήμα ‘ασφάλειας’. Μόλις ρώτησα τι είναι όλα αυτά τα αεροπλάνα που πετούν κι αφήνουν πίσω τους ουρές, ο υπεύθυνος αυθόρμητα απάντησε “Δεν μπορώ να το συζητήσω, είναι στρατιωτικό απόρρητο“!!!
Του είπα ότι δεν με ενδιαφέρουν τα στρατιωτικά απόρρητα αλλά με ενδιαφέρει ΑΥΤΟ γιατί είμαι από κάτω από τα αεροπλάνα που περνούν και με ψεκάζουν.

Εκεί ακριβώς ο χορός γύρισε σε καλαματιανό… Όχι, μου λέει, δεν ψεκάζουν, είναι τα καυσαέρια που υγροποιούνται…. Τον διέκοψα και του είπα ότι έχουμε τελειώσει με αυτό, γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν ουρές από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη και να μένουν για ώρες και να γίνονται σύννεφα, ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Κι ύστερα, που στο καλό βρέθηκαν πάνω από το Βόλο τόοοοσα αεροπλάνα να πετούν και μάλιστα εκτός αεροδιαδρόμων;

Στο τέλος μου είπε να πάρω το υπουργείο Άμυνας και να ρωτήσω τι συμβαίνει. Απάντησα ότι αυτοί είναι πολιτικοί που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και δεν είναι αξιόπιστοι, ΕΣΕΙΣ είστε εκείνοι που οφείλετε να μιλήσετε και να μας πείτε τι γίνεται. Τελικά μου είπε ότι δεν είχε κάτι άλλο να μου πει και μου το έκλεισε.

Κρατάω, λοιπόν, από το ‘στρατιωτικό απόρρητο’ το ‘στρατιωτικό’ και λέω σε όλους τους αμνούς που σιωπούν ότι δεν είναι πλέον ‘απόρρητο’, όλος ο κόσμος τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Στρατιωτική τεχνολογία ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ με την ΑΝΟΧΗ των πουλημένων πολιτικών μας, ψεκάζουν τους Έλληνες, όπως και όλον τον πλανήτη, καταργώντας

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η σιωπή είναι συνωμοσία και συνενοχή!
Δείτε το βίντεο και ζητώ συγνώμη για την ένταση της φωνής, αλλά μόνο από τους αναγνώστες κι όχι τους υπεύθυνους… ή μάλλον… να τους ονομάσω ανεύθυνους!

Οι διάφορες ομάδες του φ/β γέμισαν σήμερα με φωτογραφίες από τη σημερινή χημική επίθεση. Κι όλη αναρωτιόμαστε, γιατί τόσο μεγάλη δόση ΣΗΜΕΡΑ; Με ποια απ’ όλα τα πολιτικά γεγονότα και μέτρα πρέπει να το συνδυάσουμε; Θα δείξει… Πάντως, σήμερα…
Σήμερα καραψεκάστηκε όλη η Ελλάδα με χημικά!

Ευχαριστούμε ειδικά το Πρώτο Θέμα, που θα πρέπει να μετονομαστεί σε Πρώτο Ψέμα, το οποίο προφανώς πληροφορήθηκε τον κακό χαμό που έγινε σήμερα κι έτρεξε να κάνει ένα ακόμα άρθρο ύπνωσης για να εξυπηρετήσει το κατεστημένο. Η ξεφτίλα τους, για μια ακόμα φορά, σε όλο της το μεγαλείο!

Η αλήθεια για τους σημερινούς «αεροψεκασμούς»-http://www.protothema.gr/greece/article/314122/i-alitheia-gia-tous-simerinous-aeropsekasmous/

Ιδού και το ποστ τους στο φ/β

© AllNewz

Διαβάστε Ακόμα-Αεροψεκασμοί που έγιναν χτες 26/9/13

Καταγγελίες για ταυτόχρονους αεροψεκασμούς σε όλη την Ελλάδα -Εικόνες Βίντεο

ΤΡΕΛΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..

Άντε τώρα να τους πείσεις πώς δε μας ψεκάζουν…Σημερινές φωτογραφίες!

Ελλάδα ο θάλαμος αερίων -Οι δικές σας φώτο!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

51 σχόλια στο “Χημική επίθεση στις 26-9-2013 στην Ελλάδα – H απάντηση του ΓΕΑ; ‘Στρατιωτικό απόρρητο και καυσαέρια’!”
  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΒΛΕΠΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΠ …… ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ Π@@ΣΤΗΔΕΣ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ…..ΑΠΟ Λ ΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΟ

  2. φτανει πια με τους αεροψεκασμενους !!!
    φτανει πια
    πανω απο την αθηνα υπαρχουν αεροδιαδρομοι οπως και σεβ ολη την χωρα και περνανε αεροπλανα που καινε καυσιμο που οταν ειναι σε μεγαλο υψομετρο και εχει υγρασια γινοντε πιο ορατα!!

    1. Αεροδιαδρομοι που να σχηματιζουν τριλιζες πρωτη φορα βλεπω.Επισης οι εταιρειες θελουν να μας μαθουν και γεωμετρια και χρησιμοποιουν τον ουρανο για πινακα

  3. 2:34 εισαι μεγαλο προβατο, και καθολου καλη παρατηρητης… το βαριο και το αλουμινιο στην ατμοσφαιρα και στο χωμα καθως και τους υδροφορους οριζοντες ειναι ολα τυχαια? 'Η μηπως τα πετανε οι επιβατες των αεροπλανων που λες?

  4. ρε φιλαρα οχι εξυπναδες οκ? εσυ που ανεβασες το αρθρο λεω. οκ χθες εγινε χαμος ματια ειχαμε ολοι το ειδαμε αλλα αυτη η συνομιλια με το ΓΕΑ λεω εγω τωρα ποτε εγινε ακριβως? Μην ανεβαζεις αρθρα απο παλιοτερους μηνες γιατι εκτιθεσαι.Λεμε οτι ειναι σοβαρο το θεμα περι αεροψεκασμων αλλα εδω δεν ειναι λαικη οτι παρεις κυρια 1 ευρω.Εχε λιγη σοβαροτητα και μην μαζευεις τα απαντα περι αεροψεκασμων κααι τα πασαρεις σε ταμας σαν φρεσκα.

    ενας που ακουει

  5. Eχει να κανει με το υψομετρο λενε..! δηλαδη σημερα 27/9 που ο ουρανος ειναι πιο καθαρος απο ποτέ, ετυχε να μην πετανε χαμηλα τα αεροπλανα και ετσι δεν αφηνουν ουρές;; εχθές μονο πέταγαν χαμηλα..σήμερα μονο ψηλα! ή μαλλον σημερα δεν πετανε αεροπλανα καθολου οχι..οχι..! ποιον δουλευουν ρε..μας περνανε για κατι χαζεμενους που δεν καταλαβαινουν ουτε αυτο που βλεπουν τα ματια τους. Και σημείωση..ο καιρος σημερα ειναι ιδιος με εχθες!!!

  6. Αλέκο? Εντάξει στην Αθήνα. Στην πιερία έχει και εδώ αεροδρόμια που περνάνε 100 αεροπλάνα σε ένα πρωινό, και για παράδειγμα σήμερα δεν πέρασε ούτε ένα.. Και όσο για το αλέκο δεν έκανα λάθος γιατί αλέκος είσαι και είσαι και στημένο τομάρι. Ξυπνήστε έλληνες και γενικότερα ξυπνήστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!

  7. @Αλέκα

    Οι πηγές σου να πούμε είναι τα ξεπουλημένα μμε και όχι ο πρώην πρόεδρος του εφετ ή αμερικάνοι στρατιωτικοί που απολύθηκαν όταν αντέδρασαν ή τα ματάκια σου που δε πιστεύουν ότι βλέπουν ή οι χημικές αναλύσεις που δείχνουν αφύδικα ψηλές τιμές οξειδίων βαρίου και αλουμινίου στο νερό και το έδαφος.
    Τυφλή ή βαλτή είσαι και όσο να το παιδεύεις δεν πείθεις,ο δεκάχρονος γιός μου αντιλαμβάνεται περισσότερα.

  8. 2.34 δεν ξερω τι ακριβως ριχνουνε , αλλα με σενα κανανε πολυ καλη δουλεια . Κατι εχεις φαινεται και σε πιανει αμεσως !!!

  9. ΑΛΕΚΑ μη μας πεις οτι είσαι ξανθία.. κάνει μπαμ!
    Άνοιξε τα μάτια σου δες πέρα από τη mascara που βάζεις κοπέλα μου!

    Δεν το ξεραμε οτι υπάρχουν αεροδρόμια.. εσένα περιμέναμε να μας το πεις.. αλλά που να καταλάβεις τη διαφορά εσύ.
    Και είναι πολύ απλό γιατι δε μπορείς να την καταλάβεις… γιατί ουρανό βλέπεις μόνο το καλοκαίρι με το γυαλί ηλίου που είναι μισό τετραγωνικό μέτρο και δε γίνονται αεροψεκασμοί.. και το χειμώνα βλέπεις ουρανό μόνο στο wallpaper των windows!

    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  10. χθες βραδυ ενιωθα το αιμα να χτυπαει στα μηνηγγια μου,ταυτοχρονα σκεφτηκα ποσοι ηληκιωμενοι κ αρρωστοι επαθαν ζημια..δεν ειναι αστειο,συντελειται γενοκτονια εδω

  11. Εδώ και καιρό μια σκέψη τριγυρίζει στο μυαλό μου.Δεν ξέρω κατα ποσο υφειστατε ή όχι,απλα θα ήθελα να την μοιραστω μαζί σας.Εαν όλοι αυτοι οι αεροψεκασμοι δεν είναι φυσιολογικοί,που όπως φαίνεται δεν είναι,τοτε προκύπτει το συμπερασμα οτι μας ψεκάζουν με χημικα.Τελευταίως ακουγετε πολύ περί πραξικοπήματος,περί επίθεσης της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος,περί στρατιωτικού ελεγχου της Ελλάδος απο την Γερμανία και τέλος ακόμη και περί επιθέσεως των αμερικανών στην Ελλάδα με σκοπό την τάχα επιβολή της τάξεως και λοιπά.Και ερώτων: ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΗΜΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ,ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΙΣ.ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ…ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΑΔ,ΙΡΑΚ,ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ?Προσωπικά,πιστεύω παρα πολύ οτι στη τελική,αυτοι οι αεροψεκασμοι θα είναι αιτία πολέμου στα εδαφη της Ελλάδος.Ουτε σεισμούς προκαλούν τα χημικα αέρια ή τέλος πάντων κάποιο ειδος αερίου ουτε τίποτα.Κατα την ταπεινή μου άποψη όμως,θεωρώ οτι είναι ικανά να αποτελέσουν αιτία πολέμου και δυστηχως οι εχθροί της Ελλάδος είναι πολλοί και ακόμη περισσοτεροι αυτοι οι οποίοι ορεγονται τα Πλουτ οι στα σπλάχνα της χώρας μας.Ειδώμεν…

    Δρακος

  12. ΑΛΕΚΑ αφού γνωρίζεις για τα καυσαέρια των α/φων και την υγροποίηση, τότε θα ξέρεις επίσης ότι οι φυσιολογικές ουρές ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ, απλά διαλύονται μετά από λίγα λεπτά!!!!

    ΔΕΝ είναι φυσιολογικό ο πεντακάθαρος ουρανός να συννεφιάζει επειδή περάσανε αεροπλάνα…

    Δεν σου φαίνεται περίεργο να γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα;
    Παντού οι ίδιες συνθήκες -που ευνοούν το σχηματισμό ουρών και δεν είναι και τόσο συνηθισμένες- επικρατούν;
    Τον ίδιο ακριβώς καιρό έχει η Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο κτλ τη ίδια χρονική στιγμή;

  13. ΝΑΙ ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙ ΛΑΗΝΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ….ΑΡΕ ΒΟΥΡΛΑ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΤΙΠΟΤΑ

  14. ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΡΟΥΣΑΝΕ ΤΑ MOY@@@@@@IA ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΗΝ ΠΟΛΗ.ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΕΙΟΥ!!!!!!

  15. Από όσα διάβασα, οι αεροψεκασμοί ή έχουν σχέση με σεισμό, ή με έλεγχο ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσω μαγνητικών κυμάτων. Επομένως στις επόμενες μέρες ή μεγάλο σεισμό να αναμένουμε ή καμιά συντονισμένη εξέγερση μεγάλου βαθμού

  16. Καλησπέρα,
    μία απορία έχω τόσα χρόνια που,κατά όπως λέγεται κατά κόρον πλέον,μας ''ψεκάζουν''.
    Εκατομμύρια εξετάσεις αίματος γίνονται κάθε χρόνο,δεν θα είχαν βρεθεί λοιπόν κατά συνέπεια ,ίχνη έστω βλαβερών ουσιών , σε χιλιάδες πολιτών,από τη στιγμή που με την εισπνοή αλλά και με την τροφή (αφού λέγεται πως βαρέα μέταλλα και άλλα υλικά κατακάθονται στο έδαφος-παραγωγή σε καλλιέργειες,ζωοτροφές κ.α. )δεχόμαστε ως οργανισμοί τέτοιες ποσότητες ΄΄χημικών΄΄;

  17. Έλεος πια! Μπαίνω να διαβάσω μια είδηση και αντί είδησης βλέπω ειρωνιες… Νομίζω πως υπάρχει καλύτερος τρόπος να μιλάμε…

  18. skepsou file…. egw kai kapoioi alloi, pou kseroume tosa polla gia tous aeropsekasmous… kai pou niwthw kai tin diafora sto kefali mou otan mas rixnoun ximika kai giati alles fores apla psekazoun gia na sundesoun ton kairo…. na vlepw to sxolio tis alekas na mou leei stis 27 tou septemvri tou 2013….. meta apo toses gnwseis gia tous aeropsekasmous oti einai ta kausima apo ta aeroplana…. uparxei kosmakis kai kosmos kai akoma den mporei i antilipsi tou mualou tou…na antilifthei oute ta pio apla pragmata…. pou tha paratirouse akoma kai ena mikro paidi…. an einai dunaton…….

  19. Και βέβαια φρόντισαν να απαγορεύσουν το συλλαλητήριο των εφέδρων το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Καταστολή μαζών και απαγόρευση αντίδρασης. Και αυτό που αφουγκράζομαι είναι πλέον πολύ συσσωρευμένη ενέργεια που δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. Από την άλλη, στην γειτονική Τουρκία ακόμα μία προσπάθεια αποσταθεροποίησης του καθεστώτος. Τα γεγονότα τρέχουν πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς…..

  20. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα μέσα μέχρι και οι εφημερίδες το αποκρύπτουν.τόσο πολύ χρήμα περνούν ρε γαμωτο? Αυτοί δεν το αναπνέουν όλο αυτό? Η έχουν κάποιο αντίδωρο που το περνούν για να μην τους επηρεάζει.τώρα χωρίς υπερβολές. Η είναι τόσο πολύ το χρήμα που περνούν και λένε δεν μαμιετε η τους δεινουν πάλι χρήμα άλλα και κάτι που δεν τους επηρεάζει και το αποκρύπτουν από όλο τον κοινό πληθυσμό. Μια απλή σκέψει..

  21. Το καλο της υποθεσης ειναι πως σιγα σιγα γινομαστε πολλοι οι "γραφικοι" , το κακο ειναι οτι δεν κανουμε-οργανωνουμε, ενα βημα αντιδρασης , ειμαστε παραδομενοι στην ιδιοτελεια μας μαλλον.
    υ.γ2 οποιος παραχωρει την ελευθερια του,για την ασφαλεια του,χανει και τα δυό (Ισοκρατης).-

  22. Πολυ Παλια… ΠΡΙΝ το 1996 αν θυμαμαι καλα, εγω, μαζι με μια ομαδα, προσπαθησαμε να παρουμε απαντησεις για το φαινομενο. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ δεν εδωσε απαντησεις ικανοποιητικες. ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ στην Λαρισα εδωσε για πρωτη φορα την εξηγηση του ΒΟΡΙΟΥ, για προκληση ΝΕΦΩΝ. ΨΑΞΤΕ ποιες χρονιες ειχαμε ξηρασια.. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ειναι το ΝΕΦΟΣ. Για τα βαρεα μεταλλα, καντε καθαρισμο, αποτοξινωση….

  23. Ολα τα επιβατικά αεροπλάνα διαθέτουν σύστημα ψεκασμού.Ο πιλότος δέχεται και εκτελεί εντολες,μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες.

  24. Ενας φιλος μου μου ειπε οτι ο ζεολιθος βοηθαει στο να απομακρυνονται αυτα τα σκ@@α απ' τον οργανισμο μας. Λεω να ξεκινησω να παιρνω, γιατι με βλεπω να μετατρεπομαι σε Αλεκα σιγα-σιγα! Σορυ ρε Αλεκα, αλλα….μου θυμιζεις μια θεια μου που ακομα τσαντιζεται οταν ακουει να βριζουν τον "Γιωργακη" (Παπανδρεου) της!

  25. Προς ΑΛΕΚΑ και κάθε ανυποψίαστο ή εντεταλμένο ον.ΞΥΠΝΑΤΕ ή σταματήστε να μας δουλεύετε.Εσείς γίνεστε πλέον οι γραφικοί της υπόθεσης.Μπορεί μέχρι στιγμής να είμαστε άβουλοι, αλλά σίγουρα δεν έχουμε τρελαθεί.

  26. Αν τα ψεκαστικα αεροπλάνα τα οδηγούσαν μέλη της χρυσής αυγής θα το λεγαν κ τα κανάλια κ οι εφημερίδες κ ο κόσμος όλος,οι νεοναζιστες συνεχίζουν τα πειράματα τα του Χίτλερ,Ασε που θα είχε σηκωθεί όλη η πολεμικη αεροπορία για να τα αναχετησει Ζητω η δημοκρατία χαχχαχαχααα

  27. Καλησπερα , χθες απο τα τοσα χημικα που ριξανε, ειχα πονοκεφαλο, δυσπνοια και ημουν αρκετα κακοκεφη. Σημερα ειχα μια τοσο καλη διαθεση που απορησα με τον εαυτο μου.
    Το οτι ψεκαζουν "κατι" ειναι γεγονος .
    Δεν χρειαζεται να εχεις @ρχιδια για να το κανεις, αλλα @ρχιδια για να το παραδεχτεις.

  28. Μολις διαβασα την αναρτηση της Αλεκας καταλαβα αμεσως και ως δια μαγειας γιατι καταντησαμε ετσι !!

  29. katala8os eimai taxitzis kai extes opos kai ka8emera perna kapoies ores sto aerodromio tis athina,auto pou ginotane apano apo to el.benizelo den to ksanadi pote ksana, ta aeorplana anti na pernoun tin sinithismeni tous poria gia na prosgiothoun pezane to pgnosto paixnidi triliza apano apo to aerodromio ,simera olo tixeos eimoyna ekei pali kai olo tixeos den petakse kanena aeoroplano pano apo ton el.benizelo mono pernane tin ka8imerini tous fora gia prosgiosi,kai olo tixeos simera eixame polles kathisterisis eidika apo ta nisia mas kai olo tixeos simera eixame ena fobero ilio eno extes eksafanistike ,mallon to kausaerio tis athina 8a eftege extes kai xathikane ta aeroplana kai den kserane pou pigenane, kai apo ti ematha extes eixe problima i piksida tis ellados kai den kserane pou pigenane ta aeroplana,to mono elegan sinexia apo ton pirgo elexou esi petas sta 400 podia eeeee esi sta 500 eipame ktl

  30. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΙΠΛΕΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Ε ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣΗΣ ΣΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΦΗΜΕΣ jiannhs kozani

  31. eksypno poly eksypno paidia eidate thn diafimisi pou trexei sthn t.v? athens flying week. se ligo tha mas poune oti oi aerogrammes ths 26/9/2013 htan lefko xrwma epideksiotitas apo tou pilotoys ton f-16. me liga logia pane na mas kleisoune ta stomata gia alli mia fora..

  32. Βρε Αλέκα μου δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το θέμα των καυσαερίων των αεροπλάνων.
    Αρκεί να παρατηρούσες χθες πως εκτός των εξόφθαλμων αεροψεκασμών, πετούσαν και αεροπλάνα στο ίδιο ύψος που οι ουρές των καυσαερίων τους μετά από λίγο έσβηναν. Λες να έχει προτιμήσεις η ατμόσφαιρα στα αεροπλάνα?
    Επίσης ρώτα τη μαμά σου, ακόμα και τη γιαγιά σου θα θυμούνται να σου πουν πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο.

  33. Την επομενη φορα που θα ξαναγινουν τα ιδια :

    Παρτε ρολοι, πυξιδα, χαρτι και μολυβι.

    Καντε ενα κυκλο στο χαρτι
    και προσθεσατε τα 4 σημεια του οριζοντα, οπως φαινονται στη πυξιδα που θα εχετε τοποθετηση στο κεντρο του κυκλου στο χαρτι.

    Καταγραψετε τη τροχια του καθε αεροσκαφους που αφηνει λευκη ουρα
    μαζυ με το τι ωρα μπηκε
    και απο ποιο σημειο του του οριζοντα
    ( που ειναι ορατος στην γεωγραφικη περιοχη που κανετε τις παρατηρησεις)
    μαζυ με το τι ωρα βγημε
    και απο απο ποιο σημειο του του οριζοντα
    ( που ειναι ορατος στην γεωγραφικη περιοχη που κανετε τις παρατηρησεις)

    Σκαναρετε ή φωτογραφησετε το χαρτι αυτο, και

    Επισυναψετε το σε εμαιλ στο "κατοχικα"

    Ελεος πια, καποια στιγμη, πρεπει να βγει ακρη με αυτο το θεμα πια !

  34. ΦΙΛΕ 11.54 ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΑΚΟΥ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΤΙ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ jiannhs kozani

  35. Ψαχτειτε λιγο στο διαδικτυο εαν το πρωι κανεις μπουκοματα με κρασι και το φτυνεις τι βγαζει.Το κανω καθε πρωι 2 χρονια , θα παθετε μεγαλο σοκ , για το τι βγαζει καποιος.Η ολη διαδικασια παιζει με την ενεργοποιηση ενος ενζυμου απο την αναμειξη του σαλιου και του κρασιου.Το ενζυμο αυτο εχει την ιδιοτητα να ελκει απο την στοματικη κοιλοτητα και οχι μονον τα προιοντα των ψεκασμων .
    Καντε το αξιζει. (εχω photos που θα σας φυγει η σπαθα )
    ΕΧΤΡΑ
    Το καπνισμα τους χαλαει το σχεδιασμο γιατι δεν αποροφωνται απο τον οργανισμο γρηγορα και για καποιο λογο παραμενουν στην στοματικη
    κοιλοτητα περισοτερο.
    μην αρχισετε να καπνιζετε γιατι η ζημια παραμενει αλλα με αλλο τροπο απο τον προβλεπομενο.

  36. file akribws th idia mera ida kai gw sto meros p menw apo panw o ouranos htan gemato kati terasties grames san sunnefaa kai leww ree paidia ti ginetai smr..?!?! ree mas psekazoun 100%

  37. Καλη η πανοραμικη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !

    Αλλα ακομα καλυτερη ειναι η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ !
    απο που ερχονται ?
    ποσα ?
    με τι τροχια ?
    ποιες ωρες ερχονται ?
    που πανε ?
    ποιες μερες ερχονται ?

    Ετσι, σιγα σιγα, θα φθασουμε και "ΠΟΙΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ "ΓΙΑΤΙ" …

  38. επισης υπαρχουνε κινητα που τραβανε μια φωτο καθε 5 – 10 δευτερολεπτα

    ενα τετοιο στο ΒΟΡΕΙΝΟ οριζοντα να βαλει κανεις, (για να μην το σταβωνει ο ηλιος) να τραβαει ολη τη μερα

    μετα ολες αυτες τις φωτο να τις κανει ταινια με το "movie -maker" που εχει καθε υπολογιστης windows

    Θα δει ενδιαγεροντα πραγματα !

  39. να κανουμε αρχειο καταγραφων, ποιες μερες του καθε χρονου γεμιζουνε οι ουρανοι με λευκες ουρες.

    Να προσθεσουμε εκει και τις μερες που ηδη εχει συμβει αυτο

  40. Ψεκασανε και την επομένη συλλάβανε δημοκρατικά ελεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να μην υπάρξει αντίσταση από τον λάο. Εχουν καταλύσει τα πάντα και δεν κουνιέται ρουθούνι. Για αυτό ψεκάζουν και αποδεκατίζουν τον πληθυσμό. Αυτά που θα ακολουθήσουν βασικά μηδενίζουν το ελληνικό κράτος. Ελλάς τέλος.
    Υπάρχει αστυνομία; Υπάρχει στρατός;
    Καταστρεψτε αυτά τα αεροπλάνα. Να συλλάβουν ολους τους βουλευτές της δήθεν κυβέρνησης. ¨Ολους. Εκρεμούν μηνύσεις εναντίον τους για αισχάτη προδοσία. Αυτούς γιατί δεν τους συλλαμβάνουν οι μασσόνοι δικαστές;

  41. Οι αεροψεκασμοί δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ, ακόμη και στη Ρωσία.
    Για πιά γενοκτονία μιλάμε?
    Μήπως είναι κάτι που έχει να κάνει με τον έλεγχο του κλήματος για χειρότερους σκοπούς?
    Σταματήστε να μιλάτε για το τέλος της Ελλάδας. Είναι παράλογο!

  42. @ 27 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:35 μ.μ.

    Εχεις δικιο !

    Η θεια μου (ζει ακομα) το θυμαται παρα πολυ καλα, διοτι εκεινες τις μερες ετομαζοτανε για το γαμο της, κατεβηκε στην Ομονοια,
    Και της εκανε τοση εντυπωση που ολος ο κοσμος ειχε σταματησει και χαζευε τη λευκη ουρα που αφηνε ενα αεροπλανακι…. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ !!!!!!!

    Το γεγονος αυτο εγινε λιγες μερες μετα … ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ !!!

    Απο τοτε ειχανε αρχισει, λοιπον !

    Εγω θυμαμαι οτι επαιζα στο δρομο με τα αλλα παιδια και οταν βλεπαμε τετοια λευκη ουρα,
    μας λεγανε οι μεγαλοι οτι ειναι της Μετεωρολογικης Υπηρεσιας
    και οτι πετανε σε διαφορα υψη,
    και οτι απο το μηκος της ουρας
    καταλαβαινουνε οι μετεωρολογοι που τα παρακολουθουνε με τα κυαλια
    εαν εχει ρευματα αερα, απο το εαν παραμενει η ουρα χωρις να διαλυεται η οχι !

    Για να αρχισουμε να το ψαχνουμε το θεμα !

  43. επειδη εχω παρα ασχοληθει με το θεμα τον αεροψεσκαμον, δεν ψεκαζουν μονο στη ελλαδα , ψεκαζουν σε ολες τη χωρες που ειναι μελη του νατο .ειναι και για τον ελεγχο του καιρου αλλα οχι μονο αλλα ταυτοχρονα το αλλουμινιο ειναι τοσο επιβλαβες για τον ανθρωπινο οργανισμο που εχουν με 1 σμπαρο 2 τρυγονια ψαχτε να δειτε τη κανει το αλλουμινιο http://www.youtube.com/watch?v=0_XSQGS2Ft8 δειτε ολη τη αληθεια σε αυτο το δοκυμαντερ ποιοσ τους προτεινει τουσ ψεσκασμους και γιατι

  44. Ρε Αλεκα, τρεις μερες τωρα, που ειναι οι ουρες στον ουρανο ?

    Η θα μας πεις οτι …ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ για τρεις μερες ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *