Διαφημίσεις

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια παρατηρούμε διάφορα πράγματα γύρω μας αλλά και στην ζωή μας. Πολλοί βαρέθηκαν να παρατηρούν, κάποιοι άλλοι όμως που τους αρέσει περισσότερο η αναζήτηση και η εξερεύνηση, συνεχίζουν να ψάχνουν…

Θα έχετε ακούσει την έκφραση, «τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Το γεγονός ότι δεν έχουμε καλή επικοινωνία με το Matrix , είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να συνδέσουμε τις τελίτσες και να φτιάξουμε μια γραμμή στα γεγονότα και να καταλάβουμε πως σχετίζονται και γιατί γίνονται.

Και καλά, εμείς δεν μπορούμε να τις συνδέσουμε, ποιος όμως τις δημιουργεί?

Υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν αυτές τις τελίτσες για να τις βλέπουμε/βιώνουμε εμείς και να σπάμε το κεφάλι μας να τις ενώσουμε.
Σήμερα λοιπόν θα παίξουμε ένα παλιό παιχνίδι με τελίτσες. Εγώ θα σας τις ζωγραφίσω και εσείς θα προσπαθήσετε να τις ενώσετε.
Υπόσχομαι αν είστε καλοί, να το ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, ίσως με φανταστικές τελίτσες την επόμενη.

Όποιος όμως καταφέρει και τις ενώσει, κερδίζει.!!!

1η τελίτσα

Στις 9 Ιουλίου 2013, ξεκίνησε σε ένα κανάλι, στο γνωστό μας youtube, να παρουσιάζει κάθε μέρα και 1 video. Ουσιαστικά ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση, για 77 ημέρες, ξεκινώντας από τις 9 Ιουλίου και θα κατέληγε στις 24 Σεπτεμβρίου. Κάθε video εμφάνιζε έναν αριθμό που αντιστοιχούσε στις μέρες, πχ. 77, 76,75… και μια αντρική φωνή, από πρόγραμμα επεξεργασίας και προφοράς κειμένου, αναφέρει σε άπταιστα Αγλικά την φράση, “Something is going to happen in 77 days” – Κάτι πρόκειται να συμβεί σε 77 ημέρες.

Το video μετά από αυτή την αναφορά, έχει έναν ακόμα περίεργο ήχο που κάποιοι ειδικοί αποκωδικοποίησαν.

Συγκεκριμένα ο ήχος, μετά το μήνυμα, είναι δεδομένα σε ακουστική μορφή. Τι εννοώ ?

Οι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμάστε τα modem αλλά και τα φαξ ακόμα, που κάνουν κάποιο ήχο, προκειμένου να συνδεθούν μεταξύ τους. Αυτό που ακούμε, είναι ακουστικά δεδομένα.

Τα συγκεκριμένα δεδομένα, είναι μια φωτογραφία.

Η φωτογραφία που εμφανίζετε, είναι η παρακάτω.

Τα video τελειώνουν όπως σας είπα στις 23 Σεπτέμβριου με το τελευταίο video να λέει ότι κάτι θα συμβεί σε 1 ημέρα.
Αν διαιρέσουμε το 77 σε εβδομάδες, μας βγάζει τον μαγικό αριθμό των illuminati 11.

Ένα video για το 11..

Και ακόμα ένα… για τους πιο ψαγμένους.

Κρατήστε σαν μια τελίτσα το 77 λοιπόν.

2η Τελίτσα

24 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:29:47 UTC (11: 9+2:4+7) γίνεται σεισμός στο Πακιστάν με ισχύ 7.7 ρίχτερ.

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/usb000jyiv#summary

Ο σεισμός ήταν τόσο δυνατός που προκάλεσε άνοδο του πυθμένα της θάλασσας, δημιουργώντας ένα νησί ύψους 11 μέτρων και πλάτους 100.

http://www.upi.com/Science_News/Blog/2013/09/25/Earthquake-creates-new-island-in-Pakistan-kills-328/7011380127017/

Είναι προφανές ποια είναι η επόμενη τελίτσα…. 7,7

3η Τελίτσα

Στις 24 Σεπτεμβρίου είναι η 7η και τελευταία μέρα μια γιορτής των εβραίων. Η γιορτή ονομάζετε Sukkot, ελληνιστή Θάλαμος, Καλύβα και συνοδεύεται και από Αρτοφόρια.

Γενικά η γιορτή διαρκεί 7 ημέρες και τους θυμίζει τις καλύβες που ζούσαν οι αρχαίοι Ισραηλίτες κατά την επι 40 ετών περιπλάνηση τους στην έρημο, μετά την έξοδο από την Αίγυπτο. (τελικά μόνο εμεις είμαστε άθεοι…)

Γενικά έχει παρατηρηθεί, ότι πολλά γεγονότα συμβαίνουν την τελευταία μέρα της γιορτής, την 7η

Βάλτε άλλη μια τελίτσα με το νούμερο 7

Μπορείτε τώρα να συνδέσετε τις τελίτσες???

Πως γίνεται τα video να είναι 77 ? όσες και οι μέρες πριν τον σεισμό? Όσο και η ένταση του σεισμού? 7,7 Και να πέφτει και στην 7η μέρα του Sukkot ??

Και τι ρόλο παίζει ο αριθμός 11 στις εβδομάδες και στην ώρα του σεισμού?

Τυχαίο ??? δεν νομίζω…

Για μεγάλους παίχτες….

Links
http://www.youtube.com/user/pronunciationbook/videos

http://77days.tenmilesout.net/images/output-lrg.png

http://www.youtube.com/watch?v=-02BGbHeUHU

http://www.youtube.com/watch?v=EMMhfGhoTk8

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/usb000jyiv#summary

http://www.upi.com/Science_News/Blog/2013/09/25/Earthquake-creates-new-island-in-Pakistan-kills-328/7011380127017/

CHRIS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

57 σχόλια στο “Παίζουμε Τελίτσες…??”
  1. στις 24 του μηνος, ειδα ενα ονειρο, ενας τυπος, αγνωστος για μενα ηρθε κ μου φωναζε, ουρλιαζε… θυμησου το 777!!! μαλιστα το κραταγε κ γραμμενο σε χαρτι κ μου το κουναγε μπροστα απο την μουρη μου!!! εσπασα το κεφαλι μου να βρω την ερμηνεια του ονειρου!! δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ομως!! τωρα με αυτο που εγραψες, νοιωθω οτι καπως σχετιζονται!! αν δεν θες να πεις κατι παραπανω στους αλλους, πες κατι σε μενα τουλαχιστον που πρεπει να μαθω, αλλιως γιατι ειδα το ονειρο…

    διαβαζω κ ξαναδιαζω αυτο που εγραψες…θα προσπαθησω να αποκωδικοποιησω, αλλα πες κατι παραπανω που θα με βοηθησει…ειναι σημαντικο απο οτι καταλαβαινεις…

    διαλεγω για ψευδωνυμο -ποιο αλλο- φυσικα το ….777

  2. ΓΙα το πρωτο ερωτημα,η πρωτη σκεψη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι πως πριν απο καθε μεγαλο κακο ειναι υποχρεωμενοι να προειδοποιησουν γι αυτο… Μαλλον διαλεξαν αυτο τον τροπο.
    Για το δευτερο εαν οπως φαινεται χρησιμοποιουν την ενεργεια των θυσιων επανω σε ημερομηνιες οπου πεφτουν στον ιερο τους αριθμο,το ιδιο επραξαν και τωρα.. Ισως να ενισχυεται η ροη ενεργειας απο τους θυσιαζομενους προς τους θυτες..

  3. Τελικά αυτό το νούμερο 7 είναι καταστροφικό. Γίνονται πάντα μεγάλες αλλαγές όταν συμπληρώνεται το 7 και πάντα είναι επώδυνες. Είναι κύκλοι που κλείνουν στο 7 για να αρχίσουν καινούριοι. Έτσι το αντιλαμβάνομαι.

  4. οκ το πιασα! …τα καταφεραν λοιπον!! τον δημιουργησαν!! ηρθε!! ειναι γεγονος!!
    κατσε να παρει λιγο τα πανω του, απο την αναδομηση να το πω? κ σε λιγο θα ακουσουμε τα χαμπερια του!!
    οκ! εγω τι φταιω? ειδαν κ αλλοι ονειρο σαν το δικο μου?

  5. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…"ΤΕΛΙΤΣΕΣ"
    ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΙΩΤΑΚΗ
    (αναδημοσιευση απο την kiffisia press)

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ επιστολή στον συμπολίτη μου…..
    από τον Χαράλαμπο Π. Μαυρομμάτη.

    Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 11:23

    Αξιότιμε σεβαστέ έντιμε συμπολίτη του Δήμου Κηφισιάς,

    – Εσύ! Που με υποστήριξες από την πρώτη στιγμή.

    – Εσύ! Ο γνωστός μου που υπέγραψες με τόσους άλλους κατά των μεθοδεύσεων του δημάρχου Χιωτάκη.

    – Εσύ! Που από άγνωστος έγινες φίλος μου όταν αντιλήφθηκες ότι αγωνίζομαι για όλους τους συμπολίτες που «εμπλέκουν» σε «τέτοιες» αυθαιρεσίες της δημοτικής διοίκησης.

    – Εσύ! Που μου έλεγες: «καλά τους έκανες».

    – Εσύ! Αγαπημένε Κηφισιώτη και Εσύ! Αγαπημένη Κηφισιώτισα:

    Με την παρούσα επιστολή μου και με συγκίνηση θέλω να σου εκφράσω τις ολόψυχες δικές μου ευχαριστίες και της οικογένειάς μου, που με ευγνωμοσύνη θα θυμόμαστε, την αμέριστη και συνεχή συμπαράστασή σου, επί εννιά χρόνια, στην υποστήριξη των δικαίων, της «υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη» δηλαδή «της συνέχισης εμπορικής άδειας μη οχλούσας χρήσης Γραφείων και Ιατρείων και Πολιτιστικού Κέντρου» στο ακίνητό μας, επί της Γεωργαντά 24.

    Υποστήριξη, που εσύ προσέφερες στην απόλυτη νομιμότητα του αιτήματός μου, χωρίς καιροσκοπισμούς, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς υστεροβουλία και μόνο επ’ ωφέλεια όλων μας, δηλαδή: της δυνατότητας για τη συντήρηση των δύο τελευταίων εκατονταετιών κτηρίων, στο πολύπαθο εμπορικό κέντρο Κηφισιάς και σε τελική ανάλυση: με την ανθρώπινη, άδολη συμπαράστασή σου, σε μια αδύναμη και απλή οικογένεια Ελλήνων Κυπρίων (προσφύγων) συμπολιτών σου.

    Τέτοιες ενέργειες θα έπρεπε να είναι η συνήθης τακτική στην κοινωνική εταιρική σχέση Αιρετών – Πολιτών και όχι «αυτό» που ζήσαμε όλοι μαζί, η οικογένειά μου κι εσύ, από τους χειρισμούς – μεθοδεύσεις (αδικία και χλεύη σε εμάς, πιέσεις και αποπροσανατολισμό σε εσένα), από το απολυταρχικό δυναστικό καθεστώς, του απερχόμενου δημάρχου Χιωτάκη, που είχε την προστασία του «ατιμώρητου» από την περίθαλψη του πολιτικού Συστήματος

    Εύχομαι τα καλύτερα, ξεχωριστά σε κάθε έναν από εσάς, όπως και στην οικογένειά σου και στην πραγματοποίηση των κοινωνικών αιτημάτων σου, επ’ ωφέλεια του συνόλου των Κηφισιωτών συμπολιτών μας.

    Υ.Γ: Η «υπόθεση Χαράλαμπου Μαυρομμάτη» κατάφερε και με την επί εννιά χρόνια δική σου σταθερή συμβολή, προς το μελλοντικό όφελος όλων των συμπολιτών μας, να υπερπηδήσει την «υπερβολική» ενασχόληση!! Και την «επαχθή» επαναλαμβανόμενη άρνηση!! Των μελών, του απερχόμενου δημαρχιακού καθεστώτος, με την πανταχόθεν δικαίωσή της, ήτοι….

    – Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, – Συνήγορο του Πολίτη, – Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, – Επιτροπή του Άρθρου 7, – Επιτροπή του Άρθρου 152, – Διοικητικό Εφετείο Άθηνών, – Συμβούλιο Άρχιτεκτονικής.

    Με την απόλυτα νόμιμη στάση σου ποτέ δε θα είναι πλέον ξανά και σε καμία άλλη περίπτωση η ίδια «κοινωνικά ανάλγητη» συμπεριφορά και οι ίδιοι «παράνομοι χειρισμοί» ερμηνείας της νομιμότητας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, του απερχόμενου δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, ενθυμίζοντας σου ότι παραπέμφθηκε, τόσο…..

    Α): από τον Γ.Γ. Άποκεντρωμένης Διεύθυνσης για τον «πειθαρχικό έλεγχο», όσο και

    Β): από τους Άνώτατους Εισαγγελείς για την «ποινική δίωξη», της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης καθήκοντος που διαπράχθηκε, και τέλος

    Γ): από τον αδικηθέντα και βασανισθέντα συμπολίτη σου για την «αστική διεκδίκηση» των διαφυγόντων εισοδημάτων της απαξιωμένης περιουσίας του από τις ενέργειές των.

    Στη διάθεσή σου, πάντα με αγάπη, ευγνωμοσύνη και με χαρά που συγκατοικώ μαζί σου!

    Χαράλαμπος Π. Μαυρομμάτης.

  6. Το 11είναι ένα καμπανακι εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τύχαια,αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου. Είναι σημείο αφύπνισης, μια νοηματική τυχαιότητα που συμβάλλει καθοριστηκα στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου που παρατηρεί. ΝΤΙΝΑ

  7. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, την επομένη του σεισμού στο Πακιστάν και την ανάδυση του νησιού, γίνεται ένας άλλος σεισμός στο Περού (διαμετρικά αντίθετα σχεδόν) με ένταση 7.2 R (to 6.8 R ήταν μετασεισμός).
    Αυτή την τελίτσα πού να την ενώσω? Στο Wyoming και την Utah, στην Νέα Υόρκη, στην Κένυα, σε μία νέα απόπειρα κατά του Ερντογάν στην Τουρκία?

    Την ίδια στιγμή στον Ελλαδικό χώρο έχουμε:
    – Προβοκάτσια και ένα φονικό
    – Προσπάθεια εμφυλίου
    – Συζητήσεις περί νέου μνημονίου και νέων μέτρων κεκλεισμένων των θυρών. Ακούγονται οι πρώτες φωνούλες ενδεχόμενης χρεωκοπίας έστω και ελεγχόμενης,
    – Απεργίες, διαμαρτυρίες, και κωλυσιεργία σε όλο τον Δημόσιο Τομέα συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Υγείας
    – Αναγγελία συγκέντρωση των Εφέδρων για τις 28 Σεπτεμβρίου επικαλούμενο το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος. 24 ώρες πριν την πραγματοποίησή της, δίνεται απαγόρευση για οποιαδήποτε συνάθροιση στο Σύνταγμα από τις 6π.μ. – 12 μ.μ. του Σαββάτου
    – Από εχθές βομβαρδίζεται όλη η Ελλάδα από δηλητηριώδη αέρια
    – Πριν από 30 λεπτά περίπου ένας ακόμη σεισμός των 4 R – κατά το Αμερικανικό Σεισμολογικό κέντρο (3.6 τον δίνει το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο) βόρεια της Κρήτης κοντά στα Χανιά με την σεισμική δραστηριότητα επικεντρωμένη πάντα στα ίδια σημεία Ν-ΝΑ και Β-ΒΑ της Κρήτης μέχρι την Σαμοθράκη και τα στενά του Ελλησπόντου αλλά και ανατολικά προς την Αττάλεια και την Κύπρο.

    Είναι κι αυτές οι τελίτσες….. που κάνουν άλλη μία μεγαλύτερη στον παγκόσμιο χάρτη και κάπου πρέπει να την ενώσουμε.

  8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΑΙΔΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ . ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ " ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ " ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

  9. Το 11 είναι ένα καμπανάκι εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου. Είναι ένα σημείο αφύπνισης, μια νοηματική τυχαιότητα που συμβάλλει καθοριστικά στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου που παρατηρεί. ΝΤΙΝΑ

  10. ε εντάξει εσείς που είστε παίχτες κρατήστε τα για τον εαυτό σας… μπαααααα εμείς που διαβάζουμε παιδιά, σχολεία, μαγειρέματα κ δε προλαβαίνουμε???? α μα πιαα…… τι να κάνουμε μένουμε στο σκοτάδι…. του ματριξ φχχχχχχχχχχ Να βοηθησει κάποιος και εμάς τις κοινές θνητές νοικοκυρές….

    1. Ξεκίνα όπως εγώ με το μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα και o κβαντικός κόσμος. Το να μάθεις το matrix είναι πολύ νωρίς. ΝΤΙΝΑ

  11. και χρειαστηκανε 77 μερες, και 7,7 ριχτερ για ενα νησί? ο θεός θα τοφτιαχνε σε τρεις μερες.

  12. δεν μππορω να πω!ειναι μια ενδιαφερουσα αποψη ,χωρισ αυτο να σημαινει οτι ειναι και πανακια!!

  13. Little… μονο για τους ΕΦΕΔΡΟΥΣ απαγορευτηκαν οι συγκεντρωσεις για λογους δημοσιας ταξης και ασφαλειας , λεει η αστυνομια . Οι " δημοκρατικες δυναμεις " μπορουν ελευθερα να ανεβοκατεβαινουν και να σπανε τα μαγαζια του κοσμου . Ζουμε το απολυτα παραλογο .

  14. ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ……
    ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ….

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ…
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ.
    ΣΑΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΨΩΦΙΜΙΟΥ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΝΑΤΑΝΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ.. Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΑΝΙΨΙΟΣ….

    ΑΝΙΨΙΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ . ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ 40 ΦΟΡΕΣ. ΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΧΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΙ.

    ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Η ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΓΙΝΕ….ΨΑΧΝΩΝΤΑΙ..

    ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΦΥΣΙΞΕ ΑΕΡΑΚΙ Η ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΦΛΑΣΜΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ Η ΕΣΥ…

    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥ …

    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ….ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..
    ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ??????
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ….

    ΣΧΟΛΙΟ……..
    ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε(ΦΑΙΔΡΙΑΣ)
    Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ…..
    ΤΟ ΚΚ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ..ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΦΩΝΙΑ….Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΜΠΕΙ…..

    ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΥΤΗ…. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ…ΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΩΣ ΕΔΩ….
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. ..

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΘΕ ΚΟΙΤΑ ΑΚΟΥ…ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΞΕ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    Ο τελευταιος ο πιο αχρηστος Ελλην

  15. Και τί εγινε βρε παιδια με το 11 , και το 7 ? τριχες κατσαρες. Η ουσια ποια ειναι ?

    Τα νουμερα μας οδηγουν σε συμπερασματα ή τα γεγονοτα? Τι κι αν εγινε κατι στις 11 του μηνος, τί κι αν εγινε στις 7 , το πού οδηγουμαστε εχει σημασια…

    Ντινα ,
    Αν το ξερεις το ματριξ , πες το και σε μας επιγραμματικα…

    Στρειντζερ, καποια στιγμη ενα ποστ αποκλειστικα για τα πεδια, θερμη παρακληση, καποιο λινκ που εδωσε πριν μερικες μερες καποιος σχολιαστης δεν δουλευε ….

    1. Ματριξ = έλεγχος
      Το ματριξ είναι βασισμένο πάνω στην ιδέα του σπηλαίου του Πλάτωνα. Του άλλαξαν όνομα. ΝΤΙΝΑ

  16. ΦΙΛΕ 5.06 ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ 7=ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ 7=ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ 7=ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 7=ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΩ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ 7 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΝΑΙΡΩ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ 7 ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙ ΕΦΤΑ [ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ] ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ 5 ΚΑΙ 2 ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ…..jiannhs kpzani

  17. Τούς άβουλους τους βουλευτές τους βλέπω βολεμένους και έχουνε τους Ελληνες στ'αρχίδια τους γραμμένους

    Ολοι οι μεγάλοι διευθυντές είναι κονομημένοι και στα αρχίδια τους τα δυό τη χώρα έχουν γραμμένη

    Μετρώ ξαναμετρώτατα δε βγαίνουν να πληρώσω και οταν ερθει η Δ.Ε.Η. αρχιδια θα τις δώσω

    Το μαύρο το πουκάμισο θα παρω και στον τάφο και οσο για τσ' ειδικούς φρουρούς στ αρχίδιαμου τους γράφω

    Η κρίση θέλει τσικουδιά κι'η κοπελιά παιγνίδια τρόικακαι τροϊκανούς τους γράφουμε στ'αρχίδια

    Μπλοκο μας 'καναν τα εκαμ οπλα για να μας βρουνε μα μονο που καταφεραν να δουν πως κατουρουμε

    Την πιο καλή εκπαίδευση έχουν οι Εκαμίτες γιάντα τους εκπαιδεύουνε οι Μηλοποταμίτες.

    Δεν φταιμε εμεις η χωριανοι για ολαφταιει η φυση. Εμεις κουκια εσπερναμε και εβγαινε χασισι

  18. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

    ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΚΡΗΤΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ :

    NEW YORK
    PENNSYLVANIA / Philadelphia
    MARYLAND
    DELAWARE
    WASHINGTON D.C.
    VIRGINIA
    WEST VIRGINIA
    NORTH CAROLINA
    SOUTH CAROLINA
    FLORIDA
    WYOMING (ΚΛΕΙΔΙ ΕΓΕΝΕΤΟ/ ΤΡΙΠΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΓΕΝΕΤΟ/ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕ ΣΜΗΝΟΣ)
    CALIFORNIA (341 CALIFORNIA/ΑΛΒΕΔΟ ΥΨΗΛΟ/ΛΙΘΟΣ S/ΛΙΘΩΔΗΣ/ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ)
    OREGON/OURAGON/…………….. /+ WASHINGTON.

    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ/ΜΕΤΑ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ ,
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ 341 CALIFORNIA.

    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  19. Γεια σου "στοπζαπιγκ", πατριδα!!! Ετσι ρε! Δε θα μας τρελλανουν αυτοι! Εμεις θα τους τρελλανουμε!! Εβιβα παρεα!

  20. Και πρέπει να ενώσουμε και την τελίτσα που δημιουργήθηκε στο Παρίσι σήμερα νωρίς το απόγευμα. Μία τυχαία έκρηξη σε ένα υπόγειο πάρκινγκ με 3 νεκρούς.

  21. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ 9.02 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ Η ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑ Ι Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON ATEROEIDEIS ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ Η ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΤΙΑ Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ι jiannhs kozani

  22. @ 9.02
    Απο καποιο Αμερικανικο φορουμ που παρακολουθω και που ειναι ψαγμενοι , μιλουν για ενεργειακο μπλακ αουτ , χωρις ιντερνετ, κλπ. Προτεινουν προμηθειες τροφιμων για 6 μηνες, φαρμακα πρωτης αναγκης, και προμηθειες σε σφαιρες…Επισης συμβουλευουν να αγορασουν οι πολιτες καποιο ιατρικο βιβλιο για πρωτες αναγκες

  23. 7.41 Eμεις σας ευχαριστουμε που μας χαρισατε εστω και για λιγο ελπιδα και αερα ελευθεριας και δικαιοσυνης . Ειστε παντα στην καρδια μας και κρατατε παντα τη Σημαια μας . Ειμαστε παντα μαζι σας ουραγοι . ΘΑΡΣΕΙ , ΤΟ ΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΓΑ .

  24. ΦΙΛΕ Ο 9.32 ΕΙΜΑΙ ΔΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ SITE ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΣΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ] jiannhs kozani

  25. ΦΙΛΕ 4.21 ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ [ΑΣΤΕΙΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ] ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ =ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΑΦΗ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ =ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ [ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΙΚΑ ] ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΙΠΟΤΑ jiannhs kozani

  26. 27 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:47 μ.μ.

    Αν άρχισαν να τα γράφουν και οι "ψαγμένοι" των Αμερικάνων αυτά … χέσε μέσα!! Εμείς έχουμε αργήσει.

    Κι ο άλλος έχει τρελαθεί να τους ψήνει να μαζέψουνε χρυσό…..

  27. @ 10.46
    Αν εχεις φεισμπουκ , κανε like στο " earth partiot " .Πολυ συχνα τελευταια μιλουν για επερχομενη καταστροφη στην Αμερικη και δινουν διαφορα λινκ οπου γινεται κουβεντα για αυτα…

  28. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑi ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ι ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΟΤΙ EINAI KATI ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ 2001 ΦΑΝΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΡΩΣΣΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ jiannhs [trelosenariakias] kozani

  29. με νυχια και με δοντια κρατιται ο ελλαδικος χωρος ειναι πολλα τα μετωπα που πρεπει να [καθρεφτιστουν] δυο μαχες ευτυχως μικρου βελινεκους χαθηκαν . ειμαστε αισιοδοξοι για την τελικη εκβαση . εαν μεχρι το τελος του οκτ αποτραπουν τα σχεδια των ερπετικων που εχουν ετοιμα τοτε τους περιμενη πληρη διαλυση αυτων και των επικυριαρχων ηδεμη οπως λεει και ο ενας που βλεπει φτου και απ την αρχη απο εμας εξαρτατε ποσο συσπειρωμενοι και αποφασιστικοι ειμαστε [δηλ μην κανουμε καμια τρελλα]
    η ιστορια εχει γραψει οτι ο αλεξανδρος υψηλαντης εαν δεν ειχε παρασειρθει απο απο πρακτορες ταταρομογκολους που του ειπαν οτι ο καποδηστριας παει να σου φαει την εξουσια ενω αυτος ηταν απο βασιλικο βυζαντινο γενος και διαδοχος του θρονου ξεφυγε απο το σχεδιο και εκανε δηθεν την εκστρατια ενω στην ουσια προδοσε το σχεδιο..η χερσονησος του αιμου θα ηταν με μια υπογραφη ενας λαος [ ο πλεων εξυπνος] με ελληνικη παιδια μορφωση και μια γλωσσα ελληνικη

  30. ΦΙΛΕ 10.46 ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΦ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ..ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ jiannhs kozani

  31. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ/ΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΚΛΕΙΔΙ : ΚΡΙΣΗ ΣΥΡΙΑΣ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΕΜΟΣ/ΤΟΥΡΚΙΑ/ΗΑΕ/ΙΣΡΑΗΛ/ΑΛΒΑΝΙΑ/ΕΛΛΑΔΑ/ΚΙΝΑ/ΗΠΑ/ΡΩΣΣΙΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΚΑΤΕΣΤΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΠΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ΚΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α (ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ/888) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 8ΑΡΙΑ ΤΑ 6ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 7ΑΡΙΑ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ/ΗΓΕΣΙΕΣ/ΥΨΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ).
    Ο ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ (ΚΑΙ ΤΑ 8ΑΡΙΑ ΤΑ 6ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΜΕΓΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ (ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΝ/ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ).
    ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΡΟΣ : Ανώνυμος 27 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:47 μ.μ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ / ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ (ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΗΜΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΣ : jiannhs kozani 27 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:32 μ.μ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ,
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
    ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  32. ΦΙΛΕ 12.00 ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 40 ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ [ΧΙΟΥΜΟΡ] ΔΥΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΧΤΩ ΣΕ ΖΟΥΡΛΟΓΙΑΤΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΥΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΥΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΜΑΣ ΧΟΝΤΡΟΔΟΥΛΕΥΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΔΡΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΡΑΝ ΙΡΑΚ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΡΩΣΣΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΨΥΛΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΕ ΞΑΝΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑ jiannhs kozani

  33. http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/09/22/oregonians-warned-to-prepare-for-big-one-roads-cut-off-for-5-years-no-electricity-for-3-months-no-gas-for-6-months/

    jannhs kozani ριξε μια ματια σε αυτο , αν βρω και τα υπολοιπα θα βαλω λινκ ,προσφατα μιλουν περισσοτερο για ενεργειακο μπλακ αουτ περισσοτερο απο σεισμο.

  34. ΦΙΛΕ 12.54 ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Μ…ΚΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΓΕΙΑ jiannhs kozani

  35. Απο 9.47 προς εναν που βλεπει .

    Καποια αμερικανικα μπλογκ κανουν αναφορες εδω και καιρο , αν διαβασεις τα σχολια των απλων πολιτων απο κατω, ειναι ακρως ειρωνικα και κοροιδευτικα. Οχι απλως δεν πιστευουν, αλλα ειναι του στιλ " τοσα χρονια δεν εγινε τιποτε , τωρα θα γινει ?" . Αυτους που παρακολουθω εγω τους παρακολουθω γιατι μιλουν για το ποσο κακο κανουν τα εμβολια, για την Μονσαντο , για το πώς προκαλειται ο καρκινος απο τις διαφορες τροφες, για τους αεροψεκασμους κλπ. Δεν φοβιζουν τον κοσμο , αντιθετως δειχνουν τροπους αντιστασης.
    Αναμεσα σε ολα αυτα , καπου καπου ανεφεραν το τελευταιο χρονο οτι η Αμερικη περιμενει μεγαλο κακο , τον τελευταιο μηνα αυτες οι αναφορες γινονται σε εβδομαδιαια βαση . Αν καταλαβα καλα εχουν πληροφορηση αλλα δεν μπορουν να την αξιολογησουν.

  36. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ , με αφορμη αυτου που λες : "…ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΓΥΝΑΙΚΩΝ)…" , θα σε παρακαλουσα να μου απαντησεις τα παρακατω ερωτηματα μου , εφοσων βεβαιως σου επιτρεπεται . α) Ολοι οι Ελληνες που παιρνουν μερος σε αυτου του ειδους τις ΕΜΠΛΟΚΕΣ και οχι μονο , το κανουν συνειδητα η αυτο μπορει να γινεται και υποσυνειδητα , σε μια ας το πουμε υπο-λανθανουσα η ενδιαμεση κατασταση , αφηνοντας τους καποια σημαδια της " μαχης " που διεξηχθει η διεξαγεται καθε φορα οπως π.χ : ανεξηγητη κοπωση , ανεξηγητα συναισθηματα ηττας η νικης , κενα μνημης , παραξενα ονειρα , περιεργες εικονες -σκηνες που διαδραματιζονται μπροστα στα ματια τους ξαφνικα , ενα παραξενο συναισθημα-βεβαιοτητα πως ταυτοχρονα βρισκονται και καπου αλλου και κανουν κατι πολύ σημαντικο κλπ η β) Προκειται για συγκεκριμενες ομαδες πληρως και μονο συνειδητων Ελληνων που ξερουν ακριβως ποιοι ειναι και τι κανουν ; γ) Οτι κι απ το δυο κι αν ισχυει-η και τα δυο- αυτα τα ατομα , της πρωτης κατηγοριας , γιατι για τη δευτερη το θεωρω πιο σιγουρο , ειναι γνωστα στον εχθρο και πως τα πολεμαει ; Τα πλητει σε ολα τα επιπεδα ( νοητικα-ψυχικα-πνευματικα-σωματικα ) ; Τωρα ξερω πως αν ρωτησω και πως αντιμετωπιζεται αυτο …το παρακανω πραγματικα . Οποτε σταματω εδω και ελπιζω σε απαντηση .

  37. Φίλοι μου ας πάμε και λιγο παραπέρα. Ας πάμε στο δολλάριο. Ολα τα δολλάρια έχουν στην πίσω αριστερή πλευρά και κάτω απο την πυραμίδα με το " μάτι που βλέπει τα πάντα " το εξής νούμερο στα λατινικά MDCCLXXVI to οποίο σημαίνει 1776 ( έχουμε 2 7άρια και το 1+6 =7 ).
    Αυτή λοιπόν όλως τυχαίως είναι κι ημερομηνία δημιουργίας της τάξης των πεφωτισμένων της Βαυαρίας. ΝΑΙ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ…
    Επίσης υπάρχουν και οι λατινικές λέξεις ΝOVUS ORDO SECLORIUM. Αυτό στα Ελληνικά σημαίνει κάτι πολύ γνωστό στις ημέρες μας… ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ…

    Ενας κατω από το αυλάκι

  38. ΦΙΛΕ 1.18 ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΜΟΥΡΗ ΠΕΣΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ Α ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΤΡΑ ΡΩΣΩΝ [ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ]ΚΑΙ ΨΙΛΟΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ]ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ [ ΙΣΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ] ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΙΚΕΝΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΛΠ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΓΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΕ Η ΑΠΟΡΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ …..jiannhs kozani

  39. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 16/10/2013 Η΄ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ;

  40. εδω σε αυτο το σημειο βαλτε τελεια και…παυλα !!!!

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,

    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    ΟΛΑ ΤΑΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 25%.

    ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΩΛΟΥΝ 2

    ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , Π. Χ ΤΟ ΑΖΑΧ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ 1,50 ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,15ΕΥΡΩ.

  41. ΦΙΛΕ 1.18 ΣΤΟ [ Α ] ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΩΔΕΙΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΝΟΥ [ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ] ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΕΝΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ jiannhs kozani

  42. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ Ανώνυμο 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:18 π.μ.

    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ/ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΨΥΧΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ/ΨΕΥΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

    ΠΡΟΣ Ανώνυμο 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:39 π.μ.
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ 27/9/2013 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ
    29 Σεπτεμβρίου 2013.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/8/2013 ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  43. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:00 μ.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 –
    ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΕΡΩΤΩ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ;

    ΣΤΙΣ 27/9/2013 ΕΝΤΟΛΗ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΟΥ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥ (ΠΑΤΡΟΝΟΥ) ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ……
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 28/9/2013 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ /ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ/ΤΣΕΤΕΣ/ΤΣΕΚΑΔΕΣ/ΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ….

    ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ (ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΝ) ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΛΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ) ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ 1/10/2013 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ 11/2013.
    ΜΕ 3/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 6/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 12/10/2013
    ΜΕ 15-16/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 18/10/2013
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ (888/777/666) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΜ / ΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΣΑΜ / ΑΡΑΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΚΕΙ;
    ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΣΟΥ;
    ΕΓΩ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  44. ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΑΑΔΑ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ
    ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    Κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ,
    ΤΟ 40 ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,
    ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΡΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!
    ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ!!
    ΔΥΣΤΥΣΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.
    ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  45. ΦΙΛΕ 500000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ Η ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡ ΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΝΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΛΠ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *