Διαφημίσεις

Η κυβέρνηση διέβη τον Ρουβίκωνα και προχώρησε στην σύλληψη του ηγέτη των εθνικιστών και γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις και άλλων τεσσάρων βουλευτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σημειώνεται ότι από τα ξημερώματα ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση..

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά την 21η Απριλίου 1967

Πρώτος συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός του κόμματος που κατηγορούν ως “εγκληματική οργάνωση”. Πληροφορίες μιλούν για ακόμη 34 εντάλματα.

Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι σίγουρα μόνο οι βουλευτές Χ.Παππάς και ο Μ.Αρβανίτης από την κοινοβουλευτική ομάδα, διαφεύγουν την σύλληψη. Οι βουλευτές Γ.Λαγός. Μίχας και Παναγιώταρος επίσης καταζητούνται.

Συνελήφθη και ο επικεφαλής του κόμματος στη Νίκαια, Γ.Πατέλης.

Μεταξύ των εθνικιστών πολιτικών που οδηγούνται στη ΓΑΔΑ είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου λειτουργεί αυτεπάγγελτα παρά τη βουλευτική ασυλία.

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα.

Το κουδούνι στο σπίτι του αρχηγού των ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κτύοησε τα ξημερώματα.: Δεν ήταν ο γαλατάς. Ήταν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που τον ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Σκηνές 21ης Απριλίου 1967 … από την ανάποδη. Αυτή την φορά οι εθνικιστές συλλαμβάνονται…

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως “εγκληματική οργάνωση”.

Δεν προέβαλε αντίσταση. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται. Σε ηλικία 17 ετών είχε συλληφθεί και κρατηθεί στις φυλακές για 18 μήνες μέχρις ότου αθωώθηκε. Μια περιπέτεια που σημάδεψε την μετέπειτα ζωή του.

Πρακτικά καταζητείται ολόκληρος ο εθνικισμός στην Ελλάδα.

Η χώρα μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια από σήμερα…

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

44 σχόλια στο “ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης & ο Η.Παναγιώτρος – Εντάλματα και για άλλους 34”
  1. τωρα μπερδέυτικα ! τι είναι φασισμός είπαμε ;
    ρε που το'χω βάλει ρε παιδί μου το όπλο του παππού μου απ'το 40 ; ,
    ρε που να'νε το έρμο;

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ.ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

  3. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΑΒ ΕΛΒΟ ΚΛΠ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΙΟΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ jiannhs koani

  4. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ.

  5. Συγγνωμη…οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ φασιστες, οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ δολοφονοι, οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ προδοτες, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Μεχρι ποτε θ ανεχομαστε τη χουντικη αυτη "κυβερνηση" που μας δουλευει μες τα μουτρα μας? Μεχρι ποτε θα σκυβουμε το κεφαλι? Μεχρι ποτε θα δεχομαστε αυυτο το θεατρο του παραλογου? Ο στρατος ΤΙ ακριβως περιμενει ν αντιδρασει??? Α….ξεχασα! Τους…απαγορευσαν τη συγκεντρωση! Και σαν πειθηνια στρατιωτακια θα κατσουν σπιτι τους….Μονος μου παλι θα μαι στο δρομο…μονος μου..

  6. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ . ΘΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Η ΦΛΟΓΑ ΩΣΟΤΟΥ Η ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΓΗ .

  7. Αυτη τη στιγμη η χρυση αυγη ειναι στο 15% μετα απο αυτο ανετα 25% εφοσον δεν χανεται η βουλευτικη ιδιοτητα ας παραιτησει ο μιχαλολιακος τους βουλευτες να παμε σε εκλογες

  8. 10.14 ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ . ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΙΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ . ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ .

  9. Ωραια!
    …η Κυβερνηση αποφασισε να δημιουργησει καινουργιους Ηρωες!
    …ειναι μεσα στο προγραμμα ανυψωσεις του Ηθικου των Ελληνων…
    …προσπαθησαν μια βδομαδα να ριξουν τα ποσοστα της Χ.Α. αλλα δεν τα καταφεραν οποτε αποφασισαν δραστικες λυσεις!
    …ο Θεος να μας φυλαει!!!

  10. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ .

  11. ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ……ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ…..ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ…….ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…….ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ……ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ……………………………………………………………………….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ………………………………………………..ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΗΡΙΟ…..ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ………Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ……ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…….ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ………ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…….ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(ΚΟΛΑΣΗ) ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ)……Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΔΩ ΤΡΑΒΑΕΙ ΖΟΡΙ….ΤΙ ΖΟΡΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕΤΑ…….ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ…………..ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…..ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ (ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ…….ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ……….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……..ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ……ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…….ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ……ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ……ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ….ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΑΡΚΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ…..ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ…….ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…….ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…..ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ…..ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ….ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ……ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ……ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ……ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…..(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ…..ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ……ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ……ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΟΥΝ)

  12. 10:07 πρώτον ο Ακής είναι ελέυθερος ! , δεν λένε ακόμα για νέα μέτρα ! ,ούτε για το κούρεμα των καταθέσεων(μικροκαταθετών οι μεγαλοκατεθέτες το γνωρίζουν μέρες τώρα ) ,και έχουν ενεργοποιήσει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα κάυσημα ! και φαντάζωμε ότι οι λαθρομετανάστες θα ''θελήσουν '' τα δικαιώματα τους μαζί με αντιρατσιστές, και οι φασίστες χρυσαυγήτες θα τους ''επιτεθούν '' θα σφάξουν κάνα δυό και δικαιολογημένα πλέων θα εξεγερθούν ! και πρίν κράξουν τα τρολάκια έ…..οι ''σκεπτώμενοι δημοκράτες '' για θυμηθήται που το διάβασα το 2011; , νομίζω! που το διάβασα ρε παιδί μου;

  13. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?

  14. Συγγνώμη αλλά, αν κάνει κάποιος μήνυση σε βουλευτή, λειτουργεί το αυτόφωρο…;;; Καλά, μπορει κανείς να μου θυμήσει πότε ήταν η τελευταία φορά προ Χρυσής Αυγής που κρατήθηκε κάποιος από τους βουλευταράδες λόγω αυτόφωρου…;

    Επίσης λέει ότι ο Κοκοβίκος θα καταθέσει πρόταση νόμου που θα αναστέλει την χρηματοδότηση κομμάτων των οποίων στελέχη διώκονται κακουργηματικά… Άρα πάπαλα τα λεφτά για ΝΔ και κυρίως για ΠΑΣΟΚ, σωστά;;;

    Και προς θεου, δεν είμαι Χ.Α. και ούτε ξέρω τι σκατά είμαι έτσι όπως τα έχουν κάνει!!! Αυτό που ήθελα να ζήσω ήταν να δω όλα τα κόμματα (μαζί και τη Χ.Α.) να κάθονται και να συζητούν πολιτισμένα για το πώς θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση! Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας;;; Και ξαναλέω δεν είμαι Χ.Α. αλλά προσάπτω τις μεγαλύτερες ευθύνες σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα μιας και ποτέ δεν ανέλαβαν έστω μια πρωτοβουλία για να κάτσουν να λύσουν όλοι μαζί τα προβλήματα τούτου του έρμου τόπου!!!

  15. ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΙΚΟ
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΩΝ.
    ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ
    10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ
    12 ΠΕΡΙΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ .ΚΑΤΗΦΕΙΣ ,ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ
    ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΣΕΒΑΣ ΥΠΑΤΙΑ

  16. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΟΚ
    ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΛΠ

    STRANGER….
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ………

    ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html
    ΣΤΙΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:00 μ.μ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΠΩΣ
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 –
    ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΕΡΩΤΩ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ;
    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ….
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ/ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ.
    24, 25 , 27 , 29.
    Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ (Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ) ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ
    ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ
    ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

    ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ…. ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ.

    ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ/ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ
    ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ
    ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  17. 12.22 στανταρ πουλο . ΦΟΙΝΙΚΑ . ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΕ !!! Κι αυτο το ξεχνατε …ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

  18. Τα υποχείρια των ξένων δυνάμεων παρέδωσαν την χώρα αμαχητί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και αφού δημιουργήσανε τον αποδιοπομπαίο τράγο προσπαθούν να παραπλανήσουν για μία ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό αλλά και να αποφύγουν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

  19. Εχουν ολοι λυσαξει να λενε για την χρυση αυγη πως ειναι εγκληματιες. Αληθεια εγω ερωτω. Ολοι αυτοι που μας ρουφανε το αιμα χρονια με το καλαμακι τι ειναι??? Το μαλακισμενο μιξοιδημα ο G.A.P? Τι ειναι??? Ο Μητσοτακουλας ο Σημιτης ο Σαμαρας??? Ο Ακης??? Ο Μπενυ και ο χοντροπαγκαλος??? Ε? τι ειναι ολοι αυτοι? αγγελουδια μηπως??? Επειδη φορανε γραβατες και σακακια??? Γιατι δεν πηγε ουτε ενας φυλακη???? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ για δειγμα. Γιατι καλοπερνανε αυτοι??? Γιατι οταν καποιος μιλησει για Ελλαδα αμεσως αποκαλειται φασιστας??? Λοιπον αν αυτο το μπλογκ το διαβαζουν και οι αλλοι……. ξερετε ποιοι τα '''καλοπαιδα''' εγω εχω να τους πω το εξης. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ. Και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι. Του εχθρου μου ο εχθρος ειναι φιλος μου. Εμενα την ζωη μου την ιδια μου την περνετε εσεις βρωμοσκυλα καθε μερα ΟΧΙ η χρυση αυγη. Εσεις με βαζετε να μην μπορω να ανασανω γιατι πληρωνω μονιμα και ας εχω υπαρξει νομιμη καθ ολας μια ζωη. Εσεις με βαζετε να δουλευω απο το πρωι εως το βραδυ ισα για να εχω να φαω. Εσεις μου πηρατε τους φιλους μου που ξενιτευτηκαν.Εσεις μου στερειτε ακι τους φιλους που μπορει να μενουν διπλα μου αλλα δεν μπορω να τους δω ουτε αυτοι να με δουν γιατι κανεις δεν εχει ουτε χρονο ουτε χρηματα εστω για εναν καφε. Εσεις μου πηρατε τον γειτονα που αυτοκτονησε. Εσεις μου στερειτε την γλυκια επιθυμια να κανω οικογενεια γιατι μετα βιας βγαζουμε τα προς το ζειν. Εσεις απαξιωσατε τις σπουδες μου και του συζυγου μου. Εσεις με αφηνετε ανημπορη οταν αρρωσταινω γιατι τι κ αν πληρωνω ΤΕΒΕ 700 ευρω το διμηνο??? Γιατρους δεν μου εχετε και το επομενο διαθεσιμο ραντεβου ειναι μετα απο 3 μηνες. Εσεις με κανατε να μην θελω να μου αφησει ο πατερας μου το σπιτι για το οποιο εφαγε την ζωη του. Γιατι θα πρεπει να πληρωνω και χαρατσι. ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. Και μου μιλατε για το ''μορφωμα'' -εγκληματικη οργανωση που λεγεται χρυση αυγη??? Πλακα μου κανετε??? Εγω αυτους θελω μεσα στην βουλη και αν σας σπασουν και τα μουτρα θα τους βγαλω το καπελο. Και μην ακουσω ξανα για βια γιατι η ψυχη μου κλαιει καθε μερα μα καθε μερα. Καθικια του κερατα σας ευχομαι τα χειροτερα σε ολους οσους μας φερατε ως εδω. Αλλα υπαρχει και θεος και απο τον θεο να το βρειτε λαμογια.

  20. Ετσι ειναι -2:28, ατο ολο το σκηνικο ειναι μια επιδειξη δυναμης ειναι μια τρομοκρατικη ενεργεια, δημιουργει προηγουμενο, θελουν να τρομοκρατησουνε τον κοσμο, οτι οποιος αντιδραει στα μετρα που θα παιρνουνε θα τον ((λυωνουνε)) με απλη υπουργικη διαταξη!! Οποιο κεφαλι σηκωνεται θα κοβεται, τα χοιροτερα δεν εχουνε ελθει ακομη μας τα φιλανε για το επομενο διαστημα, η χωρα βρισκεται κατω απο ναζιστικη κατοχη,Η Ε.Ε αποδειχθηκε ενα ακρως φασιστικο μορφωμα μια μηχανη του κιμα για τους λαους ενας μηχανισμος εξοντωσης, τρομου και απολλυτης εξαθλιωσης. Ανθρωποι που ζησανε την παλια γερμανικη κατοχη λενε οτι τα πραγματα ειναι χοιροτερα τωρα απο οτι ητανε εκεινη την εποχη. Συμπερασμα: Ειναι ο Καπιταλισμος ηληθιε!!! οσο υπαρχουνε τραστ, πολυεθνικες, ιδιωτικες τραπεζες, οφ-σορ, φανς, χρηματιστηρια, τοκογλυφοι, οσο λεω υπαρχουνε αυτα ολα, τα παρασιτα, τα καρκινωματα, τα τσιμπουρια!!, η ανθρωποτητα, θα ζει παντα μεσα στην φρικη, θα σφαζεται θα εξαθλιωνεται και θα υποφερει!!

  21. Δεν σας μοιάζει σαν σχέδιο αποψίλωσης της ΧΑ,για να μην γίνει ρυθμιστης
    της πολιτικής ζωής? Ανωμαλία πολιτειακή έρχεται….
    Συμφωνώ με τον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ!
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.

  22. Έχω ζήσει το κυνήγι του συστήματος. Είναι αδίστακτοι και αδυσώπητοι!
    Αλλά είναι και εντελώς ηλίθιοι.

  23. Ποιός το φανταζόταν ποτέ ότι οι δημοκράτες του Μπομπολιστάν θα ήταν πιο φασίστες από τους χουντικούς του 67!!!!!!……

  24. Νεα συγκεντρωση ετοιμαζουν οι εφεδροι για 5 οκτωμβριου
    http://attikanea.blogspot.gr
    Μετά την ακύρωση της σημερινής συγκέντρωσης που είχε προκηρύξει η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), για την οποία είχε γίνει λόγος περί ''πραξικοπήματος'', ο διοικητής της ομάδας όρισε νέα ημερομηνία.

    Σε ανάρτησή του στο facebook, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης ανακοίνωσε πως η συγκέντρωση των εφέδρων στην πλατεία Συντάγματος μετατίθεται για τις 5 Οκτωβρίου, στις 16.00.

    Όπως επισημαίνει ο κ. Τζιάκης, μέχρι τότε η ΚΕΕΔ αναμένει:«

    – να έχει διαπιστωθεί από τους ανησυχούντες ότι δεν είμαστε "πραξικοπηματίες"
    – να έχουν εξασφαλιστεί οι ομαλές συνθήκες ειρηνικών συναθροίσεων από τους αρμοδίους του κράτους, έναντι "παρεμβάσεων"
    – να είμαστε ακόμα περισσότεροι.

    Παραμένουμε πιστοί στον όρκο μας στο Σύνταγμα και απαιτούμε την εφαρμογή του από όλους, χωρίς δικαιολογίες και παρερμηνείες».
    Αντε να δουμε τι αλλο θα βρουν μεχρι τοτε…
    αστερι

  25. re xaivania toys xtipisan efnidios oste na min prolavoyne na paretithoyne gia na min pame se ekloges toyti thn ora den volevi se aytoys i ekloges exoyne na cifisoyne tosoys nomoys katalavenete den leo oth eine h kaliteri alla kai ayta ta remalia 40 xronia poy mas kivernan den paratan eykola thn karekla h ipothesi theli na exis stoxoys me voth oplo se poleman me ayto tha toys polimisis pio eine to xertete xaxacx den sas to leo ???

  26. 3.05 Little…οσο και να ζητας ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση , α) καποιες φορες σε πνιγει το δικιο που δε σου δινουνε , αλλα σε ξεσκιζουν αδικα και σου ριχνουν και το φταιξιμο και β) το κυριοτερο , επειδη επιδιωκουν πληρη αφανισμο του εθνικισμου και του πατριωτισμου , ετοιμαζουν νεα , πιο " εντυπωσιακη " , υπερλαμπρη τολμω να πω προβοκατσια . Αν θελουν – κατ εμε θελουν -εναν εστω και μινι εμφυλιο θα τον εχουμε οποσδηποτε και ανεξαρτητα απο τη θεληση μας , ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

  27. Συμφωνώ με όλα τα σχόλια σας (αν εξαιρέσεις το καημένο το 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:14 π.μ.το ψεκασμένο που χρειάζεται την κατανόηση και τη φροντίδα μας) και χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται έστω και λίγοι

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ αυτή τη φορά νομίζω ότι πρέπει να μας πεις περισσότερα και πιο συγκεκριμένα . Σχετικά με την πολιτική κατάσταση και την πολιτειακή ανωμαλία που στήνουνε.
    Εκτός από την ψυχραιμία και την αυτοσυγκρατηση που μας προτείνεις καθώς και την καχυποψία και όλοι έχουμε.

  28. 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 6:00 μ.μ.

    Νομίζω ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο… αν τους ξηλώσουν λόγω κατηγοριών θα πρέπει να αναλάβουν οι επιλαχόντες τους. Ο λαός έχει δώσει έδρες στο κόμμα όχι στα πρόσωπα (το ίδιο ισχύει και για τους άλλους).
    Οπότε μόλις συμπληρωθεί πάλι η ομάδα με τους επιλαχόντες, αν θέλουν παραιτούνται.
    Κάνω λάθος;
    Ας μας πει και κάποιος άλλος.

  29. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ Ανώνυμος 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:02 π.μ.

    ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ

    http://www.katohika.gr/2013/09/i-gynaika-piso-apo-to-makeleio-stin-kenya.html

    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ/ΚΛΕΙΔΙ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  30. ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ,
    ΝΤΑΞΕΙ,ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.
    ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,
    ΜΕ ΤΑΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

  31. 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:14 π.μ.

    ουγκ ουγκ ουγκ ουραγκοτάγκε που ξέρεις και τι δημοκρατία…. μη χέσω!

  32. 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:05 μ.μ.

    Ναι, μας μοιάζει. Και επειδή όχι μόνο "μας μοιάζει" αλλά μας βρωμάει κιόλας άσχημα ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Χ.Α. στις εκλογές όπως και δήποτε για να καταλάβουν ότι ΟΧΙ, δεν το πήραμε το μαθηματάκι μας παρόλες τις ατέλειωτες ώρες …… Χρυσαυγειάδας στην t.v.

    Προσωπικά άλλο είχα σκοπό να ψηφίσω (εάμ β' υδροχόος) αλλά όχι, θα ψηφίσω Χ.Α. γιατί δε γουστάρω τα μούτρα του Δένδια και γιατί ειλικρινά μου έχουν τσακίσει τα νεύρα στην τηλεόραση….

    Ψάχνω σαν τρελλός να μάθω (από ίντερνετ, από τηλεόραση) τι συμβαίνει στην Ιταλία (έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους εκεί και πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει) στην Αμερική έχει γίνει κόλαση και ούτε εκεί μαθαίνουμε τι έχει γίνει, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πόσο μαλάκες πιστεύουν ότι είμαστε όταν ένα δελτίο μιάμισης ώρας δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ??? Τι πιστεύουν ότι θα πετύχουν με αυτό; Που απευθύνονται;

    Λοιπόν όχι, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *