Διαφημίσεις

Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα Ηνωμένη Εθνη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά του Ιράν και να σκοτώσει τους εχθρούς της αλλά και ως μια χώρα που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία.

Και αυτό, όπως είπε, πρέπει να ανησυχήσει τον υπόλοιπο κόσμο.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμαθαν την ταπεινότητα μέσα από μεγάλες δυσκολίες σε ό,τι αφορά την ικανότητά μας να καθορίζουμε την πορεία των γεγονότων σε άλλες χώρες» ομολόγησε ο Ομπάμα ενώπιον των 193 μελών του ΟΗΕ.

«Η ιδέα μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας είναι ίσως μια χρήσιμη προπαγάνδα αλλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολιτική που ακολουθεί η Αμερική και στο τι επιθυμεί η κοινή γνώμη» πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα εξήγησε ότι «η πρόσφατη συζήτηση που έγινε στις ΗΠΑ για το θέμα της Συρίας απέδειξε ξεκάθαρα ότι ο κίνδυνος για τον κόσμο δεν είναι μια Αμερική που σπεύδει να ανακατευθεί στις υποθέσεις άλλων χωρών ή στα προβλήματα μιας περιοχής σαν να ήταν δική της. Ο κίνδυνος για τον κόσμο είναι ότι οι ΗΠΑ, μετά από μια δεκαετία πολέμου -ανήσυχες για τα προβλήματα στο δικό τους έδαφος, έχοντας πλήρη συνείδηση της εχθρότητας που προκάλεσε η πιθανότητα επέμβασής τους σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο- θα αποδεσμευθούν και θα αφήσουν ένα κενό ηγεσίας που καμία άλλη χώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να αναπληρώσει».
Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Ομπάμα: “Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ δεν υπάρχει πλέον”ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ”
  1. Οχι!!!Μη μας αφήσετε τώρα που σας έχουμε ανάγκη.Η το κάνετε για παραδώσετε τη σκυτάλη στη Νέα Τάξη ?Λες??Μπααα!Απλώς δεν θέλετε άλλο να είστε Αυτοκράτορες…ΓΚΩΣΑΤΕ!!Καλή Ξεκούραση..Να μας φιλήσετε τα ..παιδιά!

  2. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΕΓΧΡΩΜΕ [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ] ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΗΔΗ ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ [ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ ] Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΝΙΚΑΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ jiannhs kozani

  3. Δεν χρειαζομαστε αναπληρωση κενων ρε Μπαγλάμα !

    Ο καθενας να κοιταξει τα του οικου του !

    Να περιοριστη στα συνορα του !

    Αρκετα προβληματα εχουμε ….

  4. Νομιζω προανειγγειλε ο Μπαμιας τα μελουμενα…

    Ειλικρινα, η αυτοκρατορία των ΗΠΑ δεν θα υπάρχει πλέον… και να γιατι :

    α. Απο 1η Οκτωβριου 2013 η FEMA ειναι ετοιμη να αντιμετωπιση γιγαντια καταστροφη με εκατομμυρια μεριδες φαγητου και νερου που εχει ΗΔΗ παραγγελει…

    β. Το Yellowstone που απο το 2004 "φουσκωνει" καθε χρονο εδωσε τρεις συνεχομενους… "σεισμους" ΠΡΟΣΦΑΤΑ !!!

    γ. Γερονταδες (πΑΙΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ) εχουνε πει οτι θα γινει μεγαλη γεωλογικη κατσαροφη στις ΗΠΑ

    δ. Τα μοναστηρια του Γεροντα Εφραιμ Αριζονας ειναι χτισμενα ΣΚΑΝΔΑΛΟΔΩΣ στη ΜΕΓΙΣΤΗ αποσταση απο το επικεντρο του Yellowstone !

    Εαν τα πραγματα γινουν ετσι, τον κοσμακη λυπαμαι, που δεν φανταζετε τι του ετοιμαζουν….

  5. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ :
    http://www.katohika.gr/2013/09/paizoume-telitses.html

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΠΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ΚΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α (ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ/888) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 8ΑΡΙΑ ΤΑ 6ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 7ΑΡΙΑ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ/ΗΓΕΣΙΕΣ/ΥΨΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ).
    Ο ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ (ΚΑΙ ΤΑ 8ΑΡΙΑ ΤΑ 6ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ…..

    …..ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ…..
    …..Και αυτό, όπως είπε, πρέπει να ανησυχήσει τον υπόλοιπο κόσμο…….

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΙΑΧΕΣ ΟΥΡΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ;
    ΡΩΤΩ…
    ΠΟΙΟΣ;

    ΑΚΟΜΑ

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ (2η ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ) ΤΟΥ Ο-ΜΠΑΜ-Α (ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ/888)
    ΚΛΕΙΔΙ ΟΠΩΣ:
    Απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία προέδρων ΗΠΑ-Ιράν έπειτα από τριάντα τέσσερα χρόνια!

    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. ο ενας αρχοντας μας ειναι στη φωλια οηε [κουκου] και ξαφνου εχουμε εξελιξεις ο αλλος αρχοντας μας παη γρηγορα αφου εδειξε τι καλο παιδι και υποκουω ειναι αλλα μαλλων κατι δεν παει καλα και παει για αλλες οδηγιες ο πρωτος αρχοντας μας[ αυτος που δηλωσε οτι δεν αλλαζει αφεντικα εν μεση οδου] αποριφτηκε .

  7. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Αυτό το κενό ηγεσίας ήταν ουσιαστικά και η δήλωση αποτυχίας/ήττας όπως άλλωστε είχες προείπει και δηλώσει.

    Τώρα ρωτάς ποιός μας έρχεται με ιαχές ουρντού και αλλαλαγμούς πολέμου. Ουρντού είναι η επίσημη γλώσσα του Πακιστάν. Έχει περσικές ρίζες και η λέξη ουρντού είναι τουρκική και σημαίνει ορδή…… Είναι πολύ διαδεδομένη και στην Ινδία. Όμως εσύ μιλάς για ιαχές ουρντού και αυτές τις χρησιμοποιούσαν Πέρσες στρατιώτες κατά την περίοδο κατακτητικών εξορμήσεών τους. Άρα έχουμε μία νέα κατάσταση που συμπεριλαμβάνει Ιράν / Τουρκία / Πακιστάν και ενδεχόμενα Ινδία και Αφγανιστάν.

    Ζητάει στήριξη από το αντίστοιχο υποχείριο του Ιράν και περνάει "αρμοδιότητες" εν όψει της καταστροφής που έρχεται στην χώρα του?

  8. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Littlepartofsoul
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ… ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…
    ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ/ΑΝΑΛΥΣΗ) ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ (ΠΑΡΟΝ/ΑΝΑΛΥΣΗ/ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ….
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΥΒΡΙ/ΔΙΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ/ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ/ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ/ΣΙΝ).
    ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ (ΑΝΑΛΥΣΗ) ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.
    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ; ΄΄888΄΄
    ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ;
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ;
    ΕΧΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 5η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;
    ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ……
    ………Η …….
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ
    ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    (ΣΑΝ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ-Α; ) ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ……….
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
    ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΄΄Η΄΄ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Α-ΝΟΗΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ.
    Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ) ΩΣ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΑΕΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣ) ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ;
    ΛΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ;
    ΧΜΜΜ….
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ;
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
    Η ΙΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ/ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΤΑΞΗ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΕ ΙΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟ.
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΔΥΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΔΡΑΚΟ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ/ΓΑΛΛΙΚΟΥΣ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.
    ΧΜΜΜ….
    ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΑΝ ΤΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΄΄ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΠΑ΄΄ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ;
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΧΡΥΣΟΣ/ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΡΑΚΟΥ) ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΑΑΑ… ΑΥΤΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΄΄ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ΄΄

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  9. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Τελικά πρέπει να ακούμε τις εσώτερες φωνές που μας καθοδηγούν. Και το κυριώτερο δεν προσπαθείς πια να πείσεις κανέναν (αυτό το βιώνω έντονα τελευταία). Όσοι είναι να σωθούν, θα σωθούν και δεν εννοώ να γλυτώσουν τον βιολογικό θάνατο.
    Αυτή την φορά! (σε αυτή! την συμπαντική τελική μάχη) θεωρώ πως αυτός! ο πλανήτης θα αξιωθεί επιτέλους της ειρήνης και της ανύψωσης του πνεύματος. Και πάντα σ΄ευχαριστώ.

    Υ.Γ. Ιδιαίτερα το υποχείρια Πούτιν και Μέρκελ έχουν πολύ δυσάρεστο μέλλον (χωρίς στοιχεία αναφέρω)….. μετά πάντα από τον Ομπάμα… Όσον αφορά αυτή την βρώμα έχιδνα όπως συνηθίζω να αποκαλώ την Βρετανία κάτι ετοιμάζει όσο φυλάγεται μέσα στην στολισμένη τρύπα της…

  10. ΦΙΛΕ 6.40 ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΩΡΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ [ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΡΕΣ]ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ςΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ Η ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΠΑ -ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ Η ΗΠΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *