Διαφημίσεις

Ο νέος ιός θα είναι πιο αλανιάρης , ποιο τεχνικός !Η ατζέντα του Ομπαμια έχει εντολή να δημιουργήσει ξαφνικά τρόμο! Δώσε πονοοο Ομπαμιααα!

Η λύσσα τους να μειωθεί ο πληθυσμός είναι μεγάλη και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα χειρότερα!

Η συνείδηση σου είναι ενα κλειδί , είναι ένα εμπόδιο στα σχέδια τους!

Δεν είναι λογικό βλέπεις να γνωρίζεις 18 μέρες πριν το γεγονός!

Καλά καλά ας τον αφήσουμε τον χρόνο να μην μας κάψει την ουσία …βάλε όσες μέρες θες εσύ άλλα πάλι δεν είναι λογικό να γνωρίζεις πριν ότι έρχεται νέο ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ …από ψεκασμενο ιό ..έτσι δεν είναι?

Αρα πόσοι το γνωρίζουμε να σηκωσουν τα χεράκια …σε πόσους θα το πούμε …να σηκώσουν τα χεράκια! Άντε πάμε λίγο…

Υ.Γ Πήρα χαμπάρι το false flag που έχεις βγάλει και στοχεύει σε δυο μέρες άλλα δεν ψαρώνω …έτσι και αλλιώς πρέπει να κρατήσω και τον λόγο μου ….Πες αλεύρι η δεκαέξι Οκτώ(μ)βριου σε γυρεύει!

Εσύ που διαβάζεις μην κολας σε ημερομηνίες αλλα στην ουσία …άλλη η δουλειά σου άλλη η δουλειά μου !

Stranger ..Αυταααααα…. είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε όμως…εε;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

47 σχόλια στο “Έρχεται βαρύ κρυολόγημα σε χώρες …”
  1. "Εσύ που διαβάζεις μην κολας σε ημερομηνίες αλλα στην ουσία …άλλη η δουλειά σου άλλη η δουλειά μου !"

    για να μην εκτίθεσαι βαλε διπλα και ενα "πανω κατω"…

  2. και αφού όπως έχουμε καταλήξει πριν κάνουν τις βρωμοδουλειές τους προειδοποιούν με κάποιο τρόπο και αφού έχουμε καταλήξει ότι αρκετοί σκηνοθέτες – σεναριογράφοι – συγγραφείς, κ.λ.π. εξυπηρετούν τα σχέδια τους στο κομμάτι αυτό …..

    Μήπως διαβάσατε το πρόσφατο, πολυδιαφημισμένο, καλοπουλημένο, και πολυδιαβασμένο ΙΝΦΕΡΝΟ; Τι θέμα έχει; Μια ιδέα για την μείωση του πληθυσμού με έναν ιό…..

  3. Παιζουμε με τις λεξεις.Μαλιστα αλλα αν θελεις να μας πεις οτι στις 26/9 μας ψεκασανε ιο τοτε γιατι τωρα και οχι τοσα χρονια που μας ψεκαζουν ουτος η αλλος και δεν εχουμε παθει τιποτα. Και αν μας εχουν ψεκασει με ιο και νοσησουμε δεν ειμαστε οι μονοι επεσε στα κεφαλια ολονων στην Ελλαδα η μηπως οχι? Λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μιαλο οτι δεν επιδρα σε αυτους που κανουν ενα εμβολιο προληπτικα? Ποσοι το ξερανε αυτο? Παντος σημερα ξημερωνει 28 του μηνος και ακομη αισθανομαι καλα δεν ξερω για τις 16 Οκτωβριου. Αν εχεις να πεις κατι αλλο Stranger πριν τις 16 του αλλου μηνα πες το μας και μη μας αφηνεις παλι να μυρισουμε τα νυχια μας!

    Ενας που ακουει

  4. φιλε Στρειντζερ , οι φαρμακοβιομηχανιες πλεον στηριζονται αποκλειστικα στα εμβολια κατα της γριπης, της οποιασδηποτε μορφης γριπης. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανακαλυψουν νεα στελεχη του ιου της γρηπης γιατι δεν θα μπορουν μετα να βγαζουν χρημα απο τα εμβολια τους.

    Τα εμβολια κατα της γριπης ειναι τα πιο επικινδυνα απο ολα , γιατι συνηθως βγαινουν προχειρα , χωρις δοκιμες που κανονικα θα επαιρναν χρονια για να πραγματοποιηθουν…

    Την τελευταια ταινια "παγκοσμιος πολεμος" με τον Μπραντ Πιτ την ειδες ?

  5. Αν ηταν θεμα για ΕΛΛΑΔΑ δεν θα το αφηνα ετσι φιλε 12.20 …ειναι θεμα αμερικης και αλλων χωρων οπως κινας κοκ… Τωρα το 16 ειναι ενα θεμα δυσκολο… που ελπιζω να σκασει στο κεφαλι του μπαμια !!Οτι ηταν ναμας ψεκασουν μας εχουν ψεκασει…τοθεμα ειναι ποσο χρησιμοι ειμαστε ωστε να μην απασφαλισουν πανω μας ! Και ειμαιστε πολυ χρησιμοι για την πραγματικοτητα τους ! Εμεις γεναμε νεο συμπαν αυτοι μνο να μιμηθουν μπορουν …αρα να φοβουντε οι δρακογενειες που δεν μπορουν να παραγουν αλλα μονο να μιμηθουν!

  6. Και μια και μιλάμε για δρακοοικογένειες, θυμήθηκα ξαφνικά την βουβαμάρα αυτής της βρώμας έχιδνας, της Βρετανίας λέω…. Μούλωξε. λένε στα χωριά μας στον κάμπο της Μακεδονίας… Τί περιμένει άραγε?

  7. Αυτό που έρχεται σύμφωνα με τον νίκο είναι ένας ίος που μοιάζει με αυτόν της λύσας ή κάτι σε ζομπι. και αναμένεται να εκδηλωθεί σε περίπου 20 μέρες.

    (sorry νίκο αλλά πρέπει να βοηθήσουμε έστω και αυτήν την στιγμή ….)

  8. Οτι ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα …ειμαστε , ψεματα μην πω . Αλλα δε βαζεις κι εσυ κανα τραγουδακι να γινει καλυτερη . Εχουμε το ιδιο κουσουρι με τα τραγουδια κι εγω σημερα εχω ξελαριγγιαστει απ το πρωι .

  9. 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:29 π.μ.

    φιλε μου εσυ το πηγες πολυ μακρια εχω διαβασει και γιαυτα που λες αλλα δεν ειναι το θεμα μας τωρα εδω οι δρακογενιες και αν μπορουν να μας μημηθουν η οχι.Ενας απο πιο πανω εγραψε αν εχουμε δει την ταινια world war z.Εγω εχω δει πολλες ταινιες με ζομπι παρα πολλες μπορω να πω. Αν εχει συμβει κατι τετοιο τοτε να περημενουμε τα χειροτερα.Μια ταινια που θεωρειται cult και ισως γελατε που θα την πω ειναι ΄΄ΤΟ ΚΑΚΟ΄΄ του 2005.Μονο ετσι δεν θελω να δω την Αθηνα σε λιγες μερες αν αρχισουμε να δαγκωνομαστε μεταξυ μας. Οποιος δεν εχει δει την ταινια ψαξτε την με αυτον τον τιτλο στο you tube.Μπορει να ειναι ελληνικη αλλα τα σπαει….

  10. 1 ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΗ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ
    2 ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ
    3 Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ . ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ Η ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ [Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟ] ΕΙΔΩΜΕΝ
    5 Ο ΕΙΔΗ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΠΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ[ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΑ]
    6 ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
    7 ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ [ΚΕΡΑΤΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ] ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ]ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΡΔΑΜΩΣΑΝ ΕΝ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
    8ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ[ΥΒΡΙΣ] ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ
    9 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΕΙΟ
    10 ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥ ΛΥΣΑΛΑΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ -ΔΟΝΗΤΙΚΑ-ΠΟΛΟΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΣΗ

  11. @ 12.54

    Το θεμα στην ταινια "παγκοσμιος πολεμος" ειναι επικαιρο , μια αρρωστια σαν λυσα, που πιστευαν οτι μονο στο ισραηλ θα μπορεσουν να τη σταματησουν ….

    Βρε παιδια, περσι δεν ηταν που στην αμερικη καποιοι παθαιναν κατι και τρελαινονταν και αρχισαν να δαγκωνουν ανθρωπους?

    Στρειντζερ , κολλησε το μυαλο μου τωρα , βοηθα λιγο

  12. Καλο ξημερωμα παω για νανι.Ελπιζω να εχει περισσοτερο ζουμι αυριο στα σχολια η να αναμενουμε καποιο συμπληρωματικο αρθρο απο τον Stranger αλλα εγω λεω να τον αφησουμε να ξεκουραστει αυριο αφου δεν ξερουμε τι ξημερωνει και αν θα ξημερωσει (λογο Κυριακης).Και ο θεος χρειαστηκε αναπαυση την 7η μερα, χαρ χαρ χαρ:))

    Ενας που ακουει

  13. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ.
    ΧΜΜ…
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ….
    ΧΜΜ…
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ;
    ΜΠΑ….
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.

    ΣΤΙΣ 27/9/2013 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΣΤΙΣ 29/9/2013 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ;
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ, ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ…..
    ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ….
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΟΦΗΣ ΣΟΥ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΒΟ ΤΑΡΑΧΗ ΣΥΓΧΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΜΜΕ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΟΡΟ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ/ΕΥΡΩΠΗΣ/ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗ-ΝΕΜΕΣΗ-ΤΙΣΙΣ.
    Ο ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α ΔΗΛΩΣΕ ΔΙΠΛΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΛΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ) ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ 1/10/2013 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ 11/2013.
    ΜΕ 3/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 6/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 12/10/2013
    ΜΕ 15-16/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 18/10/2013

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 888/777/666 ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ)
    ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  14. Παιδιά ό ιός των ζόμπι έχει δοκιμαστεί και κάνει θραύση σε κάποιες χώρες τής Αφρικής εδώ και ένα χρόνο περίπου. ΠΑΤΈΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ : Επίσης αναφέρει για μια καινούργια αρρώστια που έχει είδη γίνει πανδημία στην Αφρική και κάνει τα παιδιά κυρίως,ζόμπι. Οι μανάδες δέναν τα παιδιά τους στα δέντρα για να μην βλάπτουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Την αρρώστια αυτή που ακόμα δεν έχουνε βρει θεραπεία την ονόμασαν ο ιός των Ζόμπι. Είπατε τίποτα;Για όσους κατάλαβαν.

  15. O Ομπαμα προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που συμβεί το μη προσδοκώμενο τότε η αμερικανική αλλά και η παγκόσμια οικονομία θα βρεθούν μπροστά σε ένα πρωτοφανές αποσταθεροποιητικό φαινόμενο. ΝΤΙΝΑ. Άσχετο?

  16. Επίσης το έργο The Event το ξέρετε; Κάτι οι φωτογραφίες με το αντικείμενο δίπλα στον ήλιο, κάτι οι πολλοί και δυνατοί σεισμοί, κάτι οι ψεκασμοί, κάτι τα υπονοούμενα για βιολογικά όπλα,…δένει η σούπα άσχημα και το έργο μου φαίνεται προφητεία. Πάντως με το ένα ή το άλλο φίλμ…
    να μας προειδοποιήσουν προσπάθησαν…άάαλλο τώρα άν εμείς νομίζουμε οτι αυτά γίνονται μόνο στο χόλυγουντ.
    Και κάτι μου λέει οτι το όλο σκηνικό με την Χρυσή Αυγή, σκηνοθετημένο είναι…δεν τους πιστεύω…κάτι άλλο θέλει να μας πεί ο ποιητής.
    Μας κάνανε πρωταγωνιστές σε ένα τεράστιο λάιφ παιχνίδι και ή κάποιοι διασκεδάζουν μή γνωρίζοντας πώς θα τελειώσει ή στοχεύουν σε κάτι και μας χρησιμοποιούν όπως τα πιόνια. Αλοίμονο σ΄αυτούς που άνοιξαν τα μάτια τους…οι υπόλοιποι ούτε που θα καταλάβουν τί τους συνέβηκε.

  17. μαλακες μου…σε τι καιρους ζουμε ρε πουστη μου? Καλυτερα να δεσω μια πετρα και να πεσω στη θαλασσα αν ειναι να ψεκασουν και ιο της λυσσας. Ή μηπως αφορα τον νεο κορονοιο? Stranger, λες οτι δεν αφορα Ελλαδα αλλα αν περιμενεις κατι τοσο μεγαλο ακομη και στην αλλη ακρη του κοσμου τοτε ευκολα φτανει παντου με τα αεροπορικα ταξιδια. Γενικα με φοβιζεις stranger αν και σε σεβομαι και σε παρακολουθω αλλα αισθανομαι οτι ζω στο μυθιστορημα του Οργουελ "1984"…τρομος απο παντου και ψεματα…τρομος και απο σενα…υπαρχει μια νοτα αισιοδοξιας σε αυτα που βλεπεις τουλαχιστον? Αν οχι τοτε απλα ολοι ζουμε στην κολαση ηδη. Τελως παντων…αντε να κοιμηθω τωρα. Ενημερωνε μας ομως μιας και την ψυχρολουσια την εχουμε παρει και ηδη εχουμε πεθανει καμια 100αρια φορες μεχρι τωρα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

    zeRoCool

  18. 16 / 10 Αμερική… Λέτε να έχει σχέση με τη συζήτηση για την αύξηση στο όριο του αμερικανικού χρέους; Δε περνάει ο νόμος απο το κογκρέσο και κατά δήλωση του μπάμια και του υπουργού των οικονομικών τα ρευστά διαθέσιμα για να καλυφθούν οι δανειακές υποχρεώσεις θα εξαντληθούν μέχρι τις 17 / 10. Θα δείξει…

    Ενας κάτω από τ΄αυλάκι

  19. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΦΑΓΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΨΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ [ΣΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑΡΕΣ ΤΑ ΚΛΩΤΣΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ] ANTΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΑΝ Ο ΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ [5] ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗΝ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜHΣΩ ΑΝ ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ jiannhs kozani

  20. 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:43 π.μ.
    για εξηγήσου λίγο καλύτερα εσύ….. πετάς μια χειροβομβίδα για να κάνεις πανικό και μετά τίποτα.

    Όποιος λέει τέτοια να κάθεται να εξηγεί και να αναλύει τι λέει και γιατί αλλιώς να το ΒΟΥΛΩΝΕΙ και να πάει στις παρέες του να κάνει τον μαγκάκο που τα ξέρει όλα εδώ μέσα διαβάζουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες μην κάνεις πλακίτσες…….

    Που αναφέρεσε; Σε ποιόν ιό ακριβώς από που έχεις εσύ αυτή την πληροφορία και σε ποιά κράτη αφορά;

    29 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:23 π.μ.

    Αυτό που αναφέρεις εσύ είναι ναρκωτικό δεν είναι ιός που ψεκάστηκε και το πήρανε μόνοι τους δεν τους το έδωσε κανείς.
    Εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι σε 3 περιστατικά (γνωστά) στην Αμερική και εκεί η αστυνομία το είχε δει πρώτη φορά.
    Πάντως και σαν ναρκωτικό εξαπλώνεται πάρα πολύ εύκολα, ίσως πιο εύκολα και από τον ιό ενώ ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις από έναν τέτοιον που βρίσκεται σε κρίση (υπό την επήρρεια) είναι -αν δεν καταφέρεις να τον ακινητοποιήσεις 100% γιατί αποκτά τεράστια δύναμη- να τον σκοτώσεις.
    Οι Αμερικάνοι οι μπάτσοι και στις 3 περιπτώσεις τους σκοτώσανε ήταν αδύνατον όλοι μαζί να τους κάνουν καλά, η μία δε παραλίγο να σκοτώσει το βρέφος της, γυμνή σε υστερία, στη μέση του δρόμου αν δεν την σκοτώνανε πρώτοι οι μπάτσοι.

  21. Έχει τελικά κανείς καμιά σοβαρή πληροφορία από έγκυρη πηγή για αυτόν τον ιό που λέτε ή επειδή το είπε ο Ελπίδιος που το είδε στην Αφρική και έκανε τη διάγνωση το συζητάμε τώρα;

    Μη λέτε ασυναρτησίες και προκαλείτε πανικό με ότι μαλακία έπεσε στα αυτιά σας……

    Διαβάστε τι λέει ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, "……ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ….."

    Τι τσιμπάτε συνέχεια και τα αναπαραγάγεται; επίτηδες το κάνετε τελικά;

    Αυτό που αναφέρετε κάποιοι για την Αμερική είναι ναρκωτικό δεν είναι ιός.
    Τώρα βέβαια, επειδή εμφανίστηκε πρώτη φορά πέρυσι, ποιός μου λέει ότι δεν κάνανε δοκιμαστικά στις πιάτσες, στα πρεζάκια που είναι αναλώσιμα για αυτούς και ότι πρέπει για πειράματα, και κατόπιν το εξέλιξαν σε άλλη μορφή και τώρα το μοιράζουν.

    Αλλά, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ή μονο ο Ελπίδιος;;;;;

  22. @ 8.31

    Ευχαριστω , τωρα το θυμηθηκα, Αν διαβασεις ολο το σχολιο μου , θα δεις οτι μιλαω για εμβολια. …Καποια στιγμη διαβασα ενα αρθρο μεσα στο καλοκαιρι , που ελεγε για το ποσο επικινδυνα ειναι τα εμβολια της γριπης( αυτο το ηξερα αλλα το συγκεκριμενο το διαβαζα για πρωτη φορα ) .
    Ελεγε λοιπον, οτι ισως και να κυκλοφορησει και εμβολιο που να γινει μαζικα σε μεγαλη κλιμακα για να αντιμετωπιστει καποιος ιος πολυ δυνατος και θανατηφορος αλλα να προκαλεσει αντιθετα αποτελεσματα απο οτι αναμενοταν , αντι να θεραπευσει δηλ, να δημιουργει …πρωτογνωρες παρενεργειες ….πριν ο ασθενης πεθανει …

    Αν τα πιστευω αυτα? Ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας για μενα, τωρα η τρομολαγνεια καλα κρατει , 500 σεναρια καθε εβδομαδα διαφορετικα, αποψη μου ειναι οτι ο τρομοκρατημενος και φοβισμενος ανθρωπος ευκολα χειραγωγειται , ας ειναστε ηρεμοι και αυτο θα ειναι προς οφελος μας.

  23. Τυχαία διαβασα το αρθρο και απλα εκανα ενα συνειρμο! Επειδή ειμαι εκπαιδευτικός πρόσφατα πριν20 μερες περίπου εστειλαν μια εγκύκλιο απο το υπ. Παιδείας ( υπουργειο… χαχαχα) οπου αναφέρει σε ενα απο τα θεματα οτι πρεπει να ενημερώσουμε τους γονεις για επανεμφάνιση λύσσας στην Ελλάδα. Ότι εχουν προσβληθει πολλά αγρια ζώα ήδη και δεν πρεπει να ερχονται σε επαφη με οικοσιτα ζωα γιατι υπάρχει κινδυνος μετάδοσης.Επίσης τα παιδιά και οι μεγάλοι πρέπει να αποφευγουν την επαφη με αγνωστα σε αυτους ζωα με τον κινδυνο πως πιθανον να εχουν προσβληθει… Τώρα τί να πώ να κανουν κανα μπαμ με λυσσα και να ναι κι αυτο αλλο ενα απο τα μυρια προβληματα του κοσμου??? Ο Θεός βοηθός και με τη Δύναμή Του ας τη βγάλουμε και φέτος

  24. πάντως σε εμάς από το δημοτικό σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μου, μας έστειλαν χαρτί-ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας ΕΙΔΙΚΑ για τη λύσσα (να προσέχουμε να μη χαιδεύουμε αδέσποτα, να μην αγγίζουμε στην εξοχή καφεπράσινα μικρά κυβάκια που είναι το δηλητήριο που έχουν ρίξει, να εμβολιάζουμε τα σκυλιά μας αν έχουμε κλπ κλπ), αναφέρει δε με μεγάλη έμφαση ότι είναι ΖΩΟΑΝΘΡΩΠΟΝΟΣΟΣ η λύσσα…….Δεν το έχουν δώσει σε όλα τα σχολεία απ΄ όσο έχω ρωτήσει….. a mom friend

  25. Ας ειναι ο κόσμος μας γημιουργητε απο εμας, ας ειναι .Τους πολεμούμε με την σκεψη μας και εμεις , Ας μην τους δινουμε τροφή απο την αγωνία μας !

  26. Προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…
    Γραφεις…Ο ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α ΔΗΛΩΣΕ ΔΙΠΛΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    Γιατι να δηλωσει μεταμελεια ενα ον το οποιο μεχρι χθες ηταν υποχειριο καποιων αλλων;
    Ποιος εχει την δυναμη να τον κανει να δηλωσει μεταμελεια;
    Γιατι αυτος που εχει την δυναμη να κανει εναν πλανηταρχη να δηλωσει μεταμελεια δεν πρατει το ιδιο και με ολους τους αλλους(π.χ. εδω στην Ελλαδα;)

  27. Να σου πω κατι stranger? Διάβασα ότι λέω ο GCM188 και ομολογώ ότι ναι, φοβάμαι αν κάτι τέτοιο συμβεί στ' αλήθεια. Ναι έχω τρομοκρατηθεί και στην ιδέα μόνο… Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι σε εγρήγορση… Τι άλλο μπορώ να κάνω? Πως μπορώ να μεταφέρω μία τέτοια πληροφορία στον άλλο χωρίς να με γιουχάρουν? Μήπως φοβάμε πιο πολύ το γιουχάρισμα τελικά? Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι εδώ, σε αυτή την χρονική στιγμή, για κάποιο λόγο που εγώ επέλεξα και ανακαλύπρω σιγά-σιγά. Μακάρι να μπορέσω να προστατέψω όσους μπορώ.
    Είδομεν…

    Φιλικά

    Κ.

  28. Να μια " ωραια " ευκαιρια να ξεκανουνε ολα τα σκυλια και τις γατες . Το ποσο βολευει αυτο καποιους , δεν φανταζεστε . ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ;

  29. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:53 μ.μ.

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ/ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΩΡΑ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΩ….
    ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ…
    ΒΟΗΘΩ:
    Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ/ΗΓΕΤΕΣ/ΥΨΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΥΒΡΙ-ΔΙΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΥΒΡΙ /ΑΨΥΧΟΙ) ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ (ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΠΛΑΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ/ΥΨΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/09/otan-to-pedio-paizei-me-to-mialo-sou.html 15 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:09 π.μ.

    ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΓΚΟΥΡΟΥ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.
    ΡΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΨΥΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΕΨΕΙ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΛΙΘΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ, ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΞΕΡΩ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ;
    ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ; ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ Η ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Η ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ Τ….. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΣΥΜ-ΠΤΩΣΙΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ 888.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ Voyager ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 8 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ, ΤΙ ΣΥΜ-ΠΤΩΣΙΣ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ 888 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ISON.
    Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ…..ΤΕΛΟΣ…….

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  30. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/otan-to-pedio-paizei-me-to-mialo-sou.html ΣΤΙΣ 11 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:45 μ.μ.

    ΄΄ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

    ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΥΣΙΑ (ΕΛΛΑΣ) ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ (ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ Α-ΝΟΗΤΗ (ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ Α-ΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ/ΑΙΤΗΣΗ/ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΤΗ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ(Α) (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ / ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ) ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η (ΔΙΑΖ) ΕΙΔΑΤΕ/ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΗΛΩΣΗ (Όταν το πεδίο τους παίζει με το μυαλό σου για να σε χρησιμοποιήσει σαν πομπό ενέργειας! ΜΠΡΑΒΟ Stranger ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ ΔΙ-ΕΠΑΦΗΣ ΝΕΚΡΩΝ (Η ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ Η (ΔΙΑΖ) Teōtīhuacān (Τεοτιουάκαν) ΤΕΟΤΙΧΟΥΑΚΑΝ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.800 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ/ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΤΟ
    Ο-ΜΠΑΜ(Α).
    ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ/ΒΑΣΙΛΕΑ (ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ)ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Quetzalcōātl.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ : ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ (ΑΡΧΗΓΟΙ/ΒΑΣΙΛΕΙΣ) ΤΟΥ Quetzalcōātl ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ/ΑΙΤΗΣΗ/ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΤΟ Ο-ΜΠΑΜ(Α) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΤΗΣ΄΄

    ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ/ΗΓΕΤΕΣ/ΥΨΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ-Α ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ..
    ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΑ (ΤΟΝ ΣΙΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΕΛΗΝΗΣ/ΛΕΒΑΝΙΑΣ/ΦΥΣΙΚΟΣ/ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΓΑΙΑΣ/ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ) ΟΠΩΣ
    ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ/ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    http://www.katohika.gr/2013/09/krifi-mtafora-pirinikon-kefalon-apo-tous-amerikanous.html ΑΠΟ 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:44 π.μ.
    '' ΠΥΚΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ 5η, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ……ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ και ας τα διαβάζουν τώρα…..ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ…..''

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  31. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/paizoume-telitses.html 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:00 π.μ.
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :
    ΄΄ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ/ΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΚΛΕΙΔΙ : ΚΡΙΣΗ ΣΥΡΙΑΣ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΕΜΟΣ/ΤΟΥΡΚΙΑ/ΗΑΕ/ΙΣΡΑΗΛ/ΑΛΒΑΝΙΑ/ΕΛΛΑΔΑ/ΚΙΝΑ/ΗΠΑ/ΡΩΣΣΙΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΚΑΤΕΣΤΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΠΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ΚΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΄΄
    ΚΛΠ. ΚΛΠ.

    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΣΙΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΧΘΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΄΄STRANGER΄΄ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ Η ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ;

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  32. δεν ηθελα να ξαναγραψω αλλα… πες για το ναρκωτικο krokodil που τρωει τις σαρκες. ΝΤΙΝΑ

  33. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ..
    Σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την ανταποκριση!
    Εννοειται πως βοηθησες!
    Εμεις πως μπορουμε να βοηθησουμε;

  34. 30 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:50 π.μ.

    Και εγώ αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα ΚΑΝΕΝΑΣ….. πως βοηθάμε εμείς σε όλο αυτό αλλά νομίζω ότι σήμερα, με αφορμή άλλο άρθρο που ανέβασε ο Stranger, και ζητάει από τους "αόρατους" αποκωδικοποίηση, κατάλαβα τι θέλουν από εμάς.

    Η βοήθεια είναι αυτό που κάνουμε, τίποτα άλλο. Δηλαδή που τα διαβάζουμε, τα σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε. Ειδικά αυτό το τελευταίο από ότι έχω καταλάβει πρέπει να βοηθάει πολύ. Που δεν τα κοροϊδεύουμε επίσης (αν και αυτό κατά τον Stranger σε άλλα άρθρα του μπορεί να είναι και χρήσιμο κάποιες φορές)

    Και μάλιστα, αν αποκωδικοποίησα σωστά τα λεγόμενα του, την τελευταία επιτυχία την χρεώνει σε γυναίκες και προφανώς εννοεί κάποιες από εμάς εδώ μέσα που ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά όπως η Littlepartofsoul που λειτούργησε πολύ εγκεφαλικά στην αποκωδικοποίηση, μια άλλη που το είδε κάπως αλλιώς (πιο φιλοσοφικά περί διδασκαλίας αρχαίων, κ.λ.π.), και κάποιες άλλες που -ας με συγχωρήσουν- δε θυμάμαι ψευδώνυμα.
    Μαζί με αυτές είναι και πολλές ανώνυμες εδώ μέσα όπως εγώ.

  35. Σεμιναρια για τη λυσσα
    Υποβλήθηκε από admin στις Παρ, 06/09/2013 – 12:53.
    Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

    Μοιραστείτε το:

    Τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή της μόλυνσης από τον ιό της λύσσας, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων στην κόκκινη αλεπού τα τελευταία δύο χρόνια, παρουσιάσθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν στο Δήμο Αμαρουσίου, η Διεύθυνση Υγείας των ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και πληροφόρησης.

    Ειδική αναφορά υπήρξε επίσης στο πρόγραμμα εμβολιασμού των αλεπούδων, που θεωρούνται φορέας της νόσου. Όπως εξήγησε η κα Τζανή τα εμβόλια δολώματα χρώματος καφέ θα διανέμονται με ρίψεις από αεροσκάφη. Στο εσωτερικό τους περιέχουν μία πλαστική κάψουλα γεμάτη με το εμβόλιο σε υγρή μορφή.
    Παράλληλα, οι κυνηγετικές οργανώσεις θα συλλέγουν δείγματα, στο πλαίσιο των μέτρων παρακολούθησης της εξέλιξης της νόσου.

    Για το θέμα μίλησαν επίσης ο Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Παν/μίου Αθηνών κος Μπιλλίδης και ο Δασολόγος, Βιοοικολόγος, συνεργάτης της Δ’ ΚΟΣΕ κος Χατζηνίκος.

    Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν εκπρόσωποι κτηνιατρικών υπηρεσιών, θηροφύλακες και εκπρόσωποι κυνηγετικών οργανώσεων.

    Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν να εκπαιδευτούν οι θηροφύλακες και οι κυνηγετικοί σύλλογοι για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τους εμβολιασμούς των αλεπούδων από αέρα. Συγκρατήσαμε από αυτά που ειπώθηκαν :
    Όταν ένα ζώο φάει ένα τέτοιο δόλωμα το στόμα του γίνεται μπλέ.
    Τα δολώματα (που μυρίζουν ψάρι) περιέχουν κάψουλα με μικρή ποσότητα αδρανοποιημένου ιού.
    Αν η κάψουλα δεν σπάσει στη μάσηση αλλά στο στομάχι, δεν είναι αποτελεσματική λόγω των γαστρικών υγρών.
    Κατά την αεροδιασπορά των εμβολίων-δολωμάτων θα πέσουν περίπου 20-25 δολώματα ανά τετρ.χιλιόμετρο.
    Οι ρίψεις θα γίνουν σε ακτίνα 50 χλμ γύρω από τα επιβεβαιωθέντα κρούσματα.
    Τα δολώματα έχουν διάρκεια ζωής περίπου μια εβδομάδα, μετά παύουν να έχουν αποτελεσματικότητα.
    Με τα ίδια αυτά δολώματα ευελπιστούν να εμβολιαστούν και τα τσοπανόσκυλα που ζουν στην ύπαιθρο καθώς και άλλα ζώα, όπως το τσακάλι.
    Μια αλεπού ή άλλο ζώο, δεν υπάρχει περίπτωση να νοσήσει ακόμα και αν φάει περισσότερα από ένα δολώματα.
    Εγινε έκκληση να στέλνονται μόνο τα κεφάλια από τα ζώα καθώς και δείγμα αίματος από την καρδιά.(δεν έχουν χώρο να αποθηκεύουν ολόκληρο το σώμα και δεν τους χρειάζεται άλλωστε)
    Ζήτησαν να ψεκάζονται τα σώματα των ζώων με εντομοκτόνο, γιατί "πολλές φορές έχουμε μεταφέρει στα σπίτια μας ψύλλους κλπ".
    Τα δολώματα περιέχουν και μια ουσία η οποία στη συνέχεια ανιχνεύεται στα δόντια των ζώων για να ελέγχεται η αποτελεσματικότητα των ρίψεων.
    Έχουν ακόμα ελλείψεις σε υλικά και εργαστηριακά όργανα αλλά ευελπιστούν να κλείσουν σύντομα οι εκκρεμότητες.
    Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια επιιχείρηση στην Ελλάδα, ενώ πχ στη Γαλλία έχουν χρόνια εμπειρίας.
    Ενδεικτικά, οι θηροφύλακες συμπληρώνουν μια φόρμα κάθε φορά που συλλέγουν ένα δείγμα.
    Ιφιγένεια

  36. Προς 1:21..
    Αν ισχυει το συμπερασμα σου πως και με τον προβληματισμο μας και μονο βοηθαμε,τοτε ειμαστε αρκετα χρησιμοι μπορω να πω..
    θα συμφωνησω για τις γυναικες που ασχοληθηκαν με το θεμα..αλλωστε ειναι γνωστες οι ανωτερες πνευματικες δυνατοτητες τους…

  37. Αν κατάλαβε κανείς την θεϊκή μήτρα εμένα να με φτυσεις stranger. Βαρέθηκα τις εξυπνάδες εδώ μέσα κάποιων στο blog. Αν τα ξέρουν να μιλάνε ξεκάθαρα, μην το παίζουν ότι ξέρουν, ας τα πούνε τι ξέρουν. Δεν ήξερα έμαθα προσπαθώντας, το ένιωσα. Άντε πια εδώ μέσα. ΝΤΙΝΑ

  38. δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα,αλλα ανησυχω σοβαρα με οτι γινεται γυρω μας.Θα ηθελα να υπηρχε ενας τροπος να ενημερωθω καλυτερα και να βοηθησω οπως μπορω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *