Διαφημίσεις

Αν τώρα που το κλείσανε το μαγαζί συμβεί κάτι στην Αμερική είτε από την φύση είτε επειδή γαργάλισαν την φύση θα τους πιστέψεις ;

Ελπίζω να έχεις αρχίσει να κοιτάς τα πράγματα πια με άλλο μάτι !Γιατι οι περισσοτεροι το κανουν..

Αν το έχεις πετύχει και πλέον αδιαφορείς για αυτό το θέατρο ,τότε και εγώ θα μπορέσω να σου δείξω πως μέσα από την δική σου δόνηση και το συναίσθημα ολοκλήρωσης μπορείς να γίνεις ο πιο δυνατός στρατός εναντίων του πιο ύπουλου εχθρού που γνώρισε η ανθρωπότητα!

…Θα έχουμε εξελίξεις παντού …γεγονότα γρήγορα..άλλα είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς πια πέρασαν το στάδιο επιρροής …είμαι σίγουρος πια πως νοιώθετε μια τεράστια γαλήνη και ετοιμότητα και καθόλου φόβο πια! Αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός …τώρα που τα ρουθούνια ξεφυσάνε με προσμονή και ετοιμότητα …ήρθε η ώρα για την μεγάλη αλλαγή!

Ήρθε η ώρα που τα γεγονότα δεν έχουν σημασία πια όταν ήδη γνωρίζεις μέσα σου το αποτέλεσμα!

…Ήρθε η ώρα που οι Έλληνες άρχισαν να θυμούνται…και είναι τιμή μου που συμμετείχα έστω και στο ελάχιστο …

..Άσσε τους να έρθουν τώρα….αφήστε τα να συμβούν.!

Stranger …κάθε μέρα γίνετε όλο και πιο καλή η επαφή μας … πλέον το κοίταγμα μόνο στα μάτια θα είναι αρκετό! Τότε τίποτα δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο….και αυτό το γνωρίζουν ..και αυτό το τρεμουν ….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

74 σχόλια στο “Λίγα λόγια θα σου πω …”
  1. Koita…o sporos exei pesei..kai malista apo pollous purgous antistashs.Twra menei na doume auto pou tha futrwsei meta to mpam.

    Ante,kalh dunamh se olous mas!!!

  2. λοιπόν καλό μήνα σε όλους … κάπου σε ξαναρώτησα αλλά δεν μπορώ να δω αν μου απάντησες , δεν εχω χρονο να διαβασω τα πάντα που γραφεις , δεν μπορω να τα καταλάβω όλα / ή και τίποτε καμια φορα . Αντιλαμβανομαι οτι κατι θα γινει , το ηξερα και πριν σε διαβασω… εχω διαισθηση … εχω παιδακια … φυσικα δεν ειμαι η μονη , αλλα σιγουρα ο καθε γονιος τα δικα του θα τρεξει να προστατευσει πρωτα…. τι προτεινεις λοιπον να κανουμε ; να εγκαταλοιψουμε τις πολεις ; να φτιαξουμε καταφυγιο ; λεφτα δεν υπαρχουν …. ετσι κι αλλιως … περιμενω την απαντηση σου . Να εισαι καλα !

  3. Νικο συμφωνο σε μεγαλο βαθμο μαζι σου απο την Κυριακη και μετα το καρτερω να συμβει, δεν ξερω ακομα τι, αλλα το νιωθω να ερχεται..
    -ενας ακομα-

  4. Αυτό που έγινε στις ΗΠΑ ήταν προγραμματισμένο… Η FEMA (γι' αυτούς που παρακολουθούν) τον περασμένο μήνα έπαιρνε με κατεπείγον e-mails προσφορές για παραλαβή συσκευασμένων τροφίμων σε τεράστιες ποσότητες.
    Ήξεραν δηλαδή ότι πολύς κοσμάκης θα μείνει χωρίς δουλειά και θα αρχίσει να κλείνει κόσμο στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως (800 τον αριθμό) που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια.

  5. ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ???????????????????……ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ???????????????????????????????……………ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…….ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

  6. Είστε στον κόσμο σας.

    Υ.Γ. Ο Χρυσός βούτηξε κι άλλο κάτω…Σύντομα θα τον δείς κάτω από τα 1.100. χαρ χαρ χαρ

  7. Stranger, μπορείς να μας πεις αν όλο αυτό το πολιτικό-οικονομικό θρίλερ που εξελίσσεται στις Η.Π.Α σχετίζεται με τη NESARA? και αν τελικά αυτό είναι καλό ή κακό για την ανθρωπότητα?

  8. καλό μήνα σε όλους, ευχαριστούμε για την ενημέρωση στρεϊντζεροπαραξενιάρη-άγνωστε. Αυτήν την περίεργη γαλήνη που περιγράφεις την νιώθω και αναρωτιόμουνα αν είναι αδιαφορία, περίεργη και όμορφη συνάμα. καλά κουράγια σε όλους μας. καλή λευτεριά… Χρήστος

  9. Σ αυτο το κοιταγμα στα ματια πονταρω κι εγω . Ετσι τους διαλεγω εγω τους αδερφους μου . Ετσι τους ξεχωριζω εγω τους Ελληνες . Τιποτα αλλο δεν μπορει να με πεισει περα απο εκεινη την ασβεστη φλογα που καιει στα ματια τους . Καλο αγωνα . Τυχη καλη κι αγαθη . Υ.Γ : Να θυμαστε πως μονο δυο πραγματα μπορει να νιωσει ο ανθρωπος : ΦΟΒΟ η ΧΑΡΑ , κι αυτα τα δυο δεν κανουνε παρεα . Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ .

  10. " …τα ρουθουνια ξεφυσανε απο προσμονη και ετοιμοτητα…" , με βλεπεις απο καπου ; Βαλε και μια φλεβα στο λαιμο και με εχεις μπρροστα σου εδω και καιρο .

  11. Σταθειτε ορθοι και δυνατοι . Κι οποιοι κι αν ερθουνε καιροι , στου κοσμου το παζαρι , ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ .

  12. Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως που το πανε οι Αμερικλανοι
    αλλα απο οτι συμβαινει στο Αμερικα απο 2012 και μετα και
    ιδιως μετα τα τελευταια περιμενω ολες τις ανωμαλιες…. Φυσικες
    καταστροφες , οικονομικη καταρευση , τρομοκρατικα χτυπηματα
    γενικη αναταραχη , δολοφονια Ομπαμια , καταλυση δημοκρατιας, στρατιωτικη χουντα , μεγαλες απωλειες στον πλυθησμο…. Μεσα
    στα επομενα 3-4 χρονια δεν θα μεινει τιποτα ορθιο , και θα εχει
    επιπτωσεις παγκοσμιες

  13. ..Άσε τους να έρθουν τώρα….αφήστε τα να συμβούν.!
    ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ……….

  14. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΛΕΩ : ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

  15. Στο αν είχα καταλάβει καλά, πήρα απάντηση τώρα (από σχόλια που έστειλα σε άλλο άρθρο).ΝΤΙΝΑ

  16. ε-ε-ε-ε-ερχεται !!! ε-ε-ε- ερχεται …

    ο πολιτικος τους χρονος ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    το φιδι ειναι πιο επικινδυνο οταν ειναι στα τελευταια του

    ο Αλεξης ο νεοπασοκος κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι ηρθε η ωρα και του δικου του μαγαζιου

    ο Πανος που επρεπε να ηταν ηδη ΔΥΝΑΤΟΣ στα πραγματα συνεχιζει τις…αστοχιες και ετσι τον ελεγχουνε

    η ΑΝΤΩΝΗΣ + ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε. θα κατεβασει ρολα ωσονουπω

    μην φοβαστε — μην φοβαστε — μην φοβαστε —

    παρατηρειτε και παρακολουθειτε το καθε τι

    οταν ερθει η ωρα της εξοδου τους θα ακουσετε τον γδουπο που θα κανουν

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΒΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΤΩΝΕΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο "ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ " ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"

    ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ οτι ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ακομη και με αυτους που λειτουργουν στο Δικαστικο Σωμα και στα Σωματα Ασφαλειας και στις Ενοπλες Δυναμεις και ξερουμε οτι δεν μας χωριζουν τιποτα με ολους αυτους αφου την δουλεια τους κανουν

    εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ικανοι να ξεπερναμε τα ΔΥΣΚΟΛΑ και να ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ και να ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ διοτι εχουμε ΜΥΑΛΟ, ΜΝΗΜΗ και ΨΥΧΑΡΑ

    Αυτο που μας διαφοροποιει απο την αλλην πλευρα, (την πλευρα της μειοψηφιας που μας κυβερνα …!)

    ειναι με την ανθελληνικη πολιτικη τους που ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ επιμενουν να μας πεισθαναγκαζουν να την δεχθουμε με ορατα αποτελεσματα

    της εξαθλιωσης …της καταπιεσης…του μαραζωματος

    που επιφερει το αυγο του φιδιου της ΑΝΤΩΝΗΣ&ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.

    Αν εχετε καλη ακοη ηδη θα ακουτε τον θορυβο που κανει ο γδουπος της πτωσης των…

    Αν εχετε καλη οραση ηδη θα βλεπετε τον πανικο και την αβεβαιτητα στην παρουσια τους…

    ((αντεξαμε 400 χρονια ραγιαδισμου 4 χρονια ναζιστικης κατοχης 7 χρονια δικτατοριας και 4 χρονια μεχρι τωρα μνημονιακης δυναστειας και παραμειναμε ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    γιαυτο και μην σβηνετε την φλογα και το πνευμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας αλλα εξυψωστε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σας και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σας οπως και οπου μπορει στα ορια του καθενος μας))

    το κειμενο μου δεν εχει το τελος

    διοτι αυτο θα γραφει συντομα …πολυ συντομα απο την ΑΝΤΩΝΗΣ &ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε….

  17. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!!ΌΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟ!

  18. Καλημέρα σε όλους….ρε παιδιά…η Αμερική υποτίθεται ότι έκλεισε. Έκλεισε το μαγαζι. Δεν σας φαίνεται λίγη περίεργη η τόση ησυχία στις υπόλοιπες χώρες; Κάποτε στο σενάριο κατάρρευσης της Αμερικής, βούλιαζαν χρηματιστήρια, αναστάτωση παντού, φόβοι για παγκόσμια οικονομική κατάρρευση….απλά και μόνο σε σενάριο….και τώρα που το μαγαζί έκλεισε σαν να μην τρέχει τίποτα. Δεν ξέρω δεν είδα καμιά κινητικότητα από τις άλλες χώρες. Γιατί βρωμάει τόσο πολύ όλο αυτό; Μήπως η Αμερική πλέον δεν εξυπηρετεί άλλο τα συμφέροντα της ΝΤΠ; Μήπως όλο αυτό γίνεται γιατί ο Ομπάμιας απέτυχε με τη Συρία; Και αν υποθέσουμε πως για αυτό γίνεται, τότε δεν έχω καταλάβει σε τι έχουμε κερδίσει; Ξέρετε τι βλέπω…εφόσον έχουν τα κότσια (αν θέλετε να το πω έτσι) να βουλιάξουν την Αμερική που όλα αυτά τα χρόνια τους γαλούχησε…τότε τι πιστεύετε ότι μπορούν να κάνουν στις άλλες χώρες και σε εμάς; Αλήθεια δεν μπορώ να δώ που ακριβώς "ο εχθρός" έχασε και που εμείς είμαστε κερδισμένοι…Το να καταρρεύσει η Αμερική και να πεινάσει ο κοσμάκης εκεί δεν νομίζω ότι είναι καμιά νίκη για κανέναν. Γιατί να χαρώ που θα πεινάσει ο Αμερικανός πολίτης….και αυτός στο ίδιο καζάνι με εμάς βράζει. Το θέμα είναι τι θα πάθουν και πως θα επιρρεαστούν όλοι αυτοί που τα προκαλούν αυτά και παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων…..αυτοί τι θα πάθουν; Και σας παρακαλώ μην μου πείτε για τον Ομπάμια…γιατί και αυτός πιόνι είναι…για να τον λυπάσε είναι… Εκτός και αν η κατάρρευση της Αμερικής φτιάχτηκε για να προκαλέσει ένα μεγάλο παγκόσμιο οικονομικό crax για να πάμε μετά στον τρίτο παγκόσμιο…(γνωστό ότι και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έγιναν μετά από παγκόσμια οικονομική κατάρρευση)..κάτι που ο Ομπάμιας δεν κατάφερε με τη Συρία. Βέβαια κάτι τέτοιο θα πάρει χρόνο και όπως φαίνεται η ΝΤΠ, δεν έχει χρόνο…βιάζεται πολύ…. Τέλος πάντων θα δείξει…

  19. Κάπου διάβασα ότι όταν δέχονται οι ΗΠΑ πίεση έχουν ένα μοναδικό τρόπο να την εξάγουν είτε στοχευμενα, είτε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και δέχονται τώρα κάτι αν ισχύει. ΝΤΙΝΑ

  20. .

    Κυβερνητικόν, Συνταγματικόν και Δημοκρατικόν Ανακοινωθέν

    Κυρίαι, Δεσπινοίδαι (τιναί έτι υφίστανται) και Κύριοι.

    Υπέπεσεν εις την αντίληψιν του αξιαγαπήτου Καθεστώτος Εθνικής Κωλοτούμπας, ότι ένιοι πολίται, συνεχίζουν τας νύξεις περί "πραγματικής Δημοκρατίας" και άλλας τοιαύτας ευτραπέλους και απολύτως ανουσίας αναφοράς περί "υγιούς Πατριωτισμού".

    Ως γνωστόν εις άπαντας τους πολίτας της επικρατείας, δεν δύναται να υπάρξει τι το Δημοκρατικότερον και ωφελιμότερον δια τον Λαόν, από τον τρόπον δια του οποίου η ικανότατη και αξιοπρεπέστατη ηγεσία του «Συνταγματικού και Μνημονιακού Τόξου» μεταχειρίζεται τους παραπάνω αναφερόμενους όρους.

    Δια τον λόγον τούτον, η κυβέρνησίς σας, δεν θα επιτρέψει την περαιτέρω χυδαίαν αμφισβήτησιν των θεσμών που η κυρίαρχη και καθ ολοκλήρου πατριωτική πολιτική μας τάξις, έχει καταξιώσει εις το έπακρον. Η καθύβρισις, καθώς και η δολια επίθεσις εναντίον του Καθεστώτος Εθνικής Κωλοτούμπας, δεν θα περάσει, και ο Λαός καθ άπασαν την επικράτειαν θα σταθεί όπως πάντα πλησίον της αξιαγαπήτου κυβέρνήσεως του, όπως εξ άλλου τον εξαναγκάζομεν να πράττει από την ένδοξην εκείνην στιγμήν όταν αι ανάγκαι επέβαλλον την άνοδον αυτής ταύτης της κυβέρνησης εις το πηδάλιον της χώρας-αποικίας.

    Όστις πολίτης συλληφθεί κατέχων σημαίαν Ελληνικήν ή Βυζαντινήν χρώματος κιτρίνου (αι ερυθραί επιτρέπονται καθ όσον προσομοιάζουν εις την Αλβανικήν) ή συγγράμματα εις άτινα αναφέρονται οι κομμουνισταί ως εχθροί της αποικίας ή αναφέρεται ασυστόλως υπέρ του Έθνους, του Γένους ή της Πατρίδος, θα καταστέλλεται βιαίως και δια ροπάλου, έως την οριστικήν του σίγασην, δια τον καλόν του Λαού. Ομοίως θα αντιμετωπίζονται και οι αναφερόμενοι σε όρους όπως Δημοκρατία, Ελευθερία και εις την κατάπτυστον έννοιαν της του "Λαού εξουσίας ". Τέλος, καλόν και ωφέλιμον είναι να γνωρίζει ο πιστός εις την εξουσίαν μας Ελληνικός Λαός, ότι όλαι αι νομοθετικαί ρυθμίσεις δια τας πράξεις αυτάς, έχουν ήδη προ πολλού εισαχθεί εις το νομικόν οπλοστάσιον του κράτους-αποικίας.

    Παρακαλούνται, όλαι αι συμμορίαι αι συμμετέχουσαι είς το «Συνταγματικόν- Μνημονιακόν τόξον», οίτοι το Πανελλήνιον Σοσιαληστρικόν Κίνημα, το Κόμμα της Νέας Σαμαροκαρατίας και οι φίλτατοι υπηρέτες αυτών, ήτοι τα ιδιωτικά συμφέροντα, οι έμμοισθοι κονδυλοφόροι και οι αγαπητοί καναλάρχαι να συνεχίζουν την εμφανή των στήριξην. Αι υπόλοιπαι δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου», οίτοι κυρίως αι δυνάμεις της «αριστεράς», παρακαλούνται να συνεχίσουν όπως πάντα, την έμμεσήν των στήριξην και νομιμοποίησην ημών, διά της σιωπής των, την ιδεολογικήν προπαγάνδαν αλλά και την στήριξην της καταστολής της οποιαδήποτε ψεύδο-πατριωτικής ή ψεύδο-Δημοκρατικής έκφρασης ή έκφανσης γεννηθεί εν τω μέσω του Λαού.

    ΖΗΤΩ η Ευρωπαϊκή Ένωσις! ΖΗΤΩ Δανειακή Σύμβασις και το Μνημόνιον! ΖΗΤΩ η Κυβέρνησις Εθνικής Κωλοτούμπας!

    Η αυτού αχρειότης Αντώνιος Κομανέτσις ΥΓ. Χαιλ Μέρκελ !

  21. To KKE, Ανήκει εις το Συνταγματικόν Τόξον… Γνωστό και ως Κουκουέ, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι μια δημόσια επιχείρηση πολιτικής ωφελείας (ΔΕΠΟ) και παραθρησκευτική οργάνωση που ασχολείται με την εκτύπωση κουπονιών, την καταγγελία αντίπαλων αιρέσεων και σχισματικών όπως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α , τη διοργάνωση φεστιβάλ και διαδηλώσεων. Είναι ένα κόμμα το οποίο δημιουργήθηκε τουλάχιστον 90 (ή 90.000 χρόνια πριν) και γι αυτό θεωρείται από τα πιο παλιά σε ιδεολογία, τουλάχιστον μιας και οι υποστηρικτές του είναι από 9-99 χρόνων με μέσο όρο ηλικίας τα 90 χρόνια. Το ιερό βιβλίο του ΚουΚουέ είναι το Κεφάλαιο του Μαρξ και οι πεποιθήσεις της παραθρησκευτικής αυτής οργάνωσης βασίζονται στη πίστη σε ένα παράδεισο με σοσιαλισμό και στην αποφυγή της κολάσεως του καπιταλισμού. H πίστη των μελών του Κουκουέ βασίζεται στην Αγία Τριάδα. Δηλαδή, στο πατέρα (Μαρξ), τον Υιό (Λένιν) και το Άγιο Πνεύμα (Στάλιν). Αντιπρόσωπος του Μαρξ στη γη θεωρείται ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος που κατέχει το αλάθητο του Πάπα(ρα). Όποιος διαφωνεί με το κόμμα αυτομάτως αφορίζεται. Οι πιστοί του ΚΚΕ πρέπει οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή τους να προσκυνήσουν το ταριχευμένο σκήνωμα του Λένιν. Το Κουκουέ πιστεύει εις τον κομμουνισμόν και συνεπώς, δεν δύναται να είναι ελληνικόν. Το Κουκουέ βρίσκεται συχνά σε διαμάχη με αντίπαλες αιρέσεις για τον έλεγχο των πιστών σοσιαλιστών. Το Κουκουέ αποτελείται από συντρόφους, με σημαντικότερη συντρόφισσα την απεσταλμένη του Στάλιν στη Γη Παπαρήγα. Οι εχθροί του ΚΚΕ . Το ΚΚΕ, καθώς είναι πολύ αγαπητό και διπλωματικό κόμμα, έχει ελάχιστους εχθρούς: Ένεμις Μαστ Μπι για το κομμουνιστικό κόμμα, είναι: Δικομματισμός (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) Τρικομματισμός (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, +κάτι άλλο) μιας και από τη διετία 2011-12 τους 'Ελ' κυβερνούν τρόϊκες, Καπιταλισμός (Άσχετα αν μετά τρώμε στα McDonald's πίνοντας Κόκα Κόλα και φεύγουμε με Lexus), Θρησκεία (Πάλι άσχετα αν τα έχουμε καλά με τους Ιεράρχες). Γενικοί εχθροί του κομμουνισμού : όσοι δεν συμφωνούν με τα λεγόμενά του και οι αντιλαϊκοί Αρνητές του Στάλιν. Ειδικοί εχθροί του κόμματος: Αριστεριστές, Αναρχικοί, Αριστεροί, Δεξιοί ,Κεντρώοι, Ακροαριστεροί, Κεντροαριστεροί, Αριστεροδεξιοί, Κεντροδεξιοί, Ακροδεξιοί, Μπάτσοι, Γουρούνια, Δολοφόνοι, Επαναστάτες, Πρωτοστάτες, Καταστάτες, Παραστάτες,Φανοστάτες, Διπλωμάτες, Τριπλομάτες, Γριές, Αγανακτισμένοι, Φωτισμένοι, Σκοτισμένοι, Σαλαμέμποροι και λοιποί. Κομμουνιστική επιχειρηματολογία : Είστε προβοκάτορες, Είστε φερέφωνα των εφοπλιστών, Είστε Αντικομουνιστές, Είστε Φασίστες ,Είστε Φασιστοτροτσκιστές , Αυτά είναι σχέδια Ιμπεριαλιστών, Όλα τούτα είναι σχέδιο κατά του λαϊκού προλεταριάτου, Πλουτοκρατία, Ευρωμονόδρομος.

  22. ε ρε τι ζουμε …

    ε ρε τι παθαινουμε …

    απο την ηλιθιωτητα της δικης μας κριτικης …

    να μην ξερουμε ακομη ΑΚΟΜΗ ποιον να ψηφισουμε …

    ε ρε τι θα τραβηξουμε ακομη …

    απο την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΩΤΗΤΑ …

    απο τα δικα μας ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ και τα ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!!

    αναστηθηκε μεχρι και η πολιτικη πορνη

    ξαναεμφανησανε το πολιτικο πασπαρτου

    επαναφερουν τον ΚαρατζαΦΕΡΤΑ

    αυτοι κατι ξερουν καλλιτερα απο σενα

    προτιμησε τον

    αυτος ξερει καλλιτερα πως να κανει κωλοτουμπες

    εσυ απλως συμφωνεις με την ψηφο σου με το Συστημα

    και αυτος κανει ολην την αλλην δουλεια…

  23. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ "ΕΣΤΙΑ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΨΥΧΉ ΜΟΥ" ΓΙΑΤΊ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΜΟΣ !!!ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  24. ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ….ΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Π…….Ο. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!

  25. προς ανωνυμος 2 Οκτωβρίου 2013 – 1:06 π.μ.
    δυστυχως εσεις στις πολεις θα περασετε πιο δυσκολα απο αυτους στην επαρχια. αν θελεις μια συμβουλη κοιτα στην ομαδα http://www.facebook.com/groups/nwagr/ αν εχεις fb . στα αρχεια της ομαδας θα βρεις χρησιμες συμβουλες καθως και στις ιστοριες μετα την καταστροφη. κατεβασε τες στον υπολογιστη σου η ακομα καλυτερα εκτυπωσε τες( δεν ξερουμε αν θα εχουμε ρευμα όποτε το χρειαζομαστε!). αν δεν εχεις fb υπαρχουν ενα σωρο σελιδες που μιλανε για επιβιωση οπως το fugazi που στο ευρετηριο θα βρεις πολλα χρησιμα, εδω στα κατοχικα, στο ftiaxno, και στη σελιδα του περιοδικου vita οπως και σε αλλες σελιδες με βοτανα! (φαρμακα ισως να μην ειναι ευκολο να βρεις). καποιοι λενε πως κινδυνολογω αλλα αν γινει κατι δεν οφειλεις στα παιδια σου να εισαι προετοιμασμενη? και κυριως στον εαυτο σου! χτην χειροτερη περιπτωση θα εχεις καποιες γνωσεις παραπανω και καποια τροφιμα στο ντουλαπι σου καθως και νερο που ετσι κι αλλιως θα χρησιμοποιησεις αργοτερα

  26. Ευχαριστώ έναν παραπάνω σχολιαστή για ένα σχόλιο του και το έψαξα, μαθαίνοντας κ.ά.
    ΝΤΙΝΑ

  27. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ξεκινησα να σε διαβαζω βρε stranger σου χω εμπιστοσυνη.. Αλλα εμενα με καιει τωρα η καθημερινοτητα που οσο παει γινεται και πιο δυσκολη. Παντου γυρω μου φοβισμενοι ανθρωποι που οτι κι αν τους λες ΔΕΝ ακουνε..Καταστροφολογιες, φοβος, καταθλιψη. Και παλευω μεσα σ ολο αυτο να μεινω ορθιος και οσο το δυνατον ψυχραιμος και αφοβος. Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα συντομα…

  28. Συμφωνώ με τους προ-λαλήσαντες ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει.
    Μάλλον τώρα αρχίζει το πανηγύρι. Σίγουρα είναι σκόπιμη η κατάρρευση που θα επηρεάσει και την Ευρώπη. Βέβαια ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή.
    Ξέρουμε ότι όλα θα καταρρεύσουν, το περιμένουμε εδώ και 1 χρόνο. Ήδη έρχεται με καθυστέρηση και αποδυναμωμένο.
    Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι με NESARA όπως φωνάζουν πολλοί. Για να γίνει αυτό πρώτα θα πρέπει να έχουν οι λαοί καθαρίσει με την καπαλ και μετά να γίνουν τα υπόλοιπα.
    Με λίγα λόγια έχουμε ακόμα δρόμο για την τελευταία σκηνή.

  29. ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΡΕΔΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ.

  30. "Ασσε τους να ερθουν τωρα….". Παντα η "ανορθογραφια" σου κατι σημαινει. "Ασσε"..? Και να ερθουν ποιοι? ν αφησουμε να συμβουν…ποια?? Εδω και κατι χρονια αφηνουμε και συμβαινουν τα τερατα στη χωρα μας. Τι αλλο μας περιμενει αραγε? "Ηρθε η ωρα για τη μεγαλη αλλαγη"? Στη χωρα μας? Στο κοσμο? Στο συμπαν? Που?? Μια καποια διευκρινισουλα για μας τους λιγο "αργους"?

  31. Ειστε ολοι καταπληκτικοι… Αυτες ειναι οι διαφορες του Ελληνα απο οιονδηποτε αλλον λαο. Εδω ο κοσμος χανεται αλλα το πνευμα μας, το χιουμορ μας και η αυτογνωσια μας δεν σβηνει ποτε… Οτι και να ερθει δεν με νοιαζει νοιωθω δυνατη και χαρουμενη που υπαρχουν ακομα Ελληνες!!!

  32. Ελπίζω να έχεις αρχίσει να κοιτάς τα πράγματα πια με άλλο μάτι !Γιατι οι περισσοτεροι το κανουν..

    οι περισσότεροι το κάνουν;;;;;;; ρε στρέϊντζερ πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, θεωρείς ότι είμεθα περισσότεροι;;;;;;;;;;;

    Μακάρι!

    Δύναμη σε όλους!

  33. "All Hope Is Gone"

    The state of the nation – violation!
    A broken promise is as good as a lie.
    The hell is humongous, the devil's among us
    and we will burn because we won't unite!

    What are we conceding for our freedom?
    Why does anybody think we need 'em
    I would rather fight,
    than let another die.
    We're the problem,
    but we're also the solution.
    ALL HOPE IS GONE!!!

    If you want it come and take it from me.
    If you think you can, you still don't know me.
    Let me tell you, man, when I said it, I meant it
    and I will always have the right to defend it.

    Fifty seconds, a hundred murders.
    The bill of rights is a bill of sale.
    What will you do when the war is over?
    What will you do when your system fails!?

    We have made the present obsolete.
    What do you want?
    What do you need?
    We'll find a way,
    When all hope is gone!

    We've seen the fall of the elite,
    Bury your life, take your disease
    We'll end the world,
    When all hope is gone!

    The wretched are the wounded,
    The hungry starve to death,
    In a place where no one goes,
    The air itself is a final breath,
    So discontinue, the anti-septic, care charade,
    As a cry of justice comes,
    A malignant fire fades.

    I am the reason your future suffers,
    I am the hatred you won't embrace
    I am the worm of a pure gestation,
    I am the remedy, spit in my face.
    All your laws and rules are outdated,
    All your subjects are killing the kings,
    I can rattle off a million other reasons why,
    But does it matter when the only thing we love will die?

    We have made the present obsolete.
    What do you want?
    What do you need?
    We'll find a way,
    When all hope is gone!

    We've seen the fall of the elite,
    Bury your life, take your disease
    We'll end the world,
    When all hope is gone!
    WHEN ALL HOPE IS GONE!!!

    WHEN ALL HOPE IS GONE!!!

    WHEN ALL HOPE IS GONE!!!

    SLIPKNOT

  34. προς ανωνυμος 2 Οκτωβρίου 2013 – 8:20 π.μ.
    εχεις δικιο. κι εγω παραξενευτηκα οταν χθες ειδα το χρηματιστηριο. περιμενα να ειχε πεσει στα ταρταρα.αντ' αυτου ειχε παρα πολλα πρασινα βελακια(δηλαδη ανοδικα)!!!! το ιδιο πραγμα συμβαινει και σημερα….

  35. ΠΑΙΔΑΙΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ, ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ Μ Ε Γ Α Λ Ο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΝΟΜΙΖΩ; ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

  36. ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΙ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ Η ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΝ ΧΩΡΑ [ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ] ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ jiannhs kozzani

  37. 11.20 Λες μια πολυ μεγαλη αληθεια που ελαχιστοι εχουν τα κοτσια να παραδεχθουν . Δεν πειραζει ομως , ειναι κι αυτο ενα χαρακτηριστικο της φυλης μας . Το ιδιο θα γινει αλλωστε και με το Νικο …ετσι ημαστε εμεις , αιωνες τωρα . Δεν κανουμε μαγκα κανενα .

  38. αν σωσετε τον πλανητη κ δεν το καταλαβουμε να μας το πειτε ,ενταξειειειειειειει;

  39. Stranger, σου ορκίζομαι ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!
    Τις τελευταίες δυο μέρες έχω πιάσει συζήτηση με δυο ανθρώπους για τη γενικότερη κατάσταση και βλέπουν τα πράγματα ακριβώς με τον τρόπο που τα συζητάμε εμείς εδώ μα αφού πίστεψα ότι σίγουρα είναι κάποιοι σχολιαστές από δω μέσα.
    Ο φόβος, άγνωστη λέξη για αυτούς τους 2. "Όσο αντέξω" μου λένε, "κάνω υπομονή και στο τέλος θα φύγουν αυτοί" μου λέει ο άλλος………………

    Τους ρωτάω λοιπόν κατά τη διάρκεια της συζήτησης (για να μην πλατιάζουμε και να συννενοηθούμε αμέσως) μήπως διαβάζετε "Κατοχικά Νέα" ??

    Και μου λένε……… ΟΧΙ τι είναι αυτό;

    Συμπέρασμα: Είναι συγκλονιστικό αλλά η αφύπνιση έχει ήδη λάβει μέρος. Εγώ έχω εντυπωσιαστεί!!!
    Ήδη, είτε συννενοούμαστε εδώ μέσα είτε αγνοούμε και την ύπαρξη του (του site) στο μυαλό μας έχουμε τα ίδια.
    ΠΩΣ έγινε αυτό;

  40. 2 Οκτωβρίου 2013 – 11:43 π.μ.

    Ευχαριστούμε. Πάντως στις πόλεις, όσους οδηγούς και να έχουμε, δε νομίζω να μπορέσουμε να ζήσουμε για πολύ……
    Ευτυχώς που εδώ είναι Ελλάδα και είμαστε Έλληνες και όλοι έχουμε καταγωγές και χωριά/νησιά κ.λ.π. και όποιος δεν έχει, έχει φίλους.
    Κι έτσι θα επιβιώσουμε, ο ένας με τον άλλον.

  41. 2 Οκτωβρίου 2013 – 10:32 π.μ.

    χαχαχαχα έτσι είναι…. παρακολούθα μας ακόμα λίγο γιατί οι Έλληνες μετά το πρώτο σοκ ή φόβο (που ποτέ δεν κρατάει πάνω από κάποιες ώρες) βγάζουν ανέκδοτα….

    άσε να δούμε τι θα παιχτεί από αυτά που γράφει ο Stranger και θα βγάλουμε κανένα καλό ανεκδοτάκι…..

    2 Οκτωβρίου 2013 – 9:49 π.μ.

    Μην απελπίζεσε, ολοφάνερα δεν έχεις πετύχει ακόμα κανέναν σαν εσένα ή σαν εμάς εδώ μέσα δηλαδή δεν έχεις πετύχει Έλληνα ακόμα η τεράστια πλειοψηφία μας δεν είναι Έλληνες είναι άλλες ενσαρκώσεις (καλές ή κακές αλλά όχι Έλληνες), δεν έχουν ΙΧΩΡ….. δεν είμαστε πολλοί, είμαστε ελάχιστοι, περίπου 500.000 με 600.000 μας υπολογίζω μέσα στο γενικό πληθυσμό και μακάρι να είναι τόσοι γιατί είναι πάρα πολλοί αν σκεφτείς τι πόλεμο μας έχουν κάνει αιώνες τώρα να σβήσουμε από παντού (dna, εμφάνιση, ιστορία, κ.λ.π.)

  42. 2 Οκτωβρίου 2013 – 11:20 π.μ.

    Δεν έχεις κι άδικο. Παρόλο που θεωρείτε από το χώρο της αναζήτησης κάπως νούμερο και λίγο συμφεροντολόγος έμπορος, είναι γεγονός ότι αυτά που γέλαγα το 2003 και τον κορόϊδευα (την αλήθεια να λέω) τα ζω και δεν το πιστεύω!!!!!
    Όταν έλεγε: "θα σας πουν ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, ότι χρεωκοπούμε και θα σας κόψουν μισθούς, θα κάνουν απολύσεις, θα είναι ψέμματα, στημένο" κράταγα την κοιλιά μου από τα γέλια……
    Έλεγα: τρελός είναι ο άνθρωπος …. ποιός θα τολμήσει να βάλει χέρι στην τσέπη του Έλληνα; και μάλιστα του Δημοσίου υπαλλήλου Έλληνα;

    Πάρε νά'χεις τώρα…….

  43. "……τότε και εγώ θα μπορέσω να σου δείξω πως μέσα από την δική σου δόνηση και το συναίσθημα ολοκλήρωσης μπορείς να γίνεις ο πιο δυνατός στρατός εναντίων του πιο ύπουλου εχθρού που γνώρισε η ανθρωπότητα!"

    ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!! ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ"

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…… ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

  44. Stranger θελω να σου πω μερικα πραγματα. Σε παρακολουθω πολυ καιρο και στα κατοχικα μπαινω ανα ωρες να δω τις νεες αναρτησεις. Δειχνω ιδιαιτερο ενδιαφερον στις αναρτησεις σου ως Stranger. Διαβαζοντας τες εχω γελασει εχω προβληματιστει, εχω σκεφτει, εχω αναλυσει, εχω μπερδευτει. Σημερα ομως με αυτην εδω την αναρτηση ανατριχιασα. Ηταν μολις χτες που ελεγα σε φιλη μου στο τηλεφωνο πως δεν ξερω τι εχω παθει πως δεν φοβαμαι πια και οτι ειναι να γινει ας γινει να ξεμπερδευουμε πια. Ωρες ωρες αποκαλουσα τον εαυτο μου αναισθητο. Απορρουσα με την ελλειψη φοβου μου διοτι παλιοτερα δεν ηταν ετσι. Φοβομουν. Και σημερα χαρηκα. Τελικα δεν ειμαι ουτε αναισθητη ουτε η μονη. Χαρηκα απ οσα διαβασα στα σχολια και απο αλλους αναγνωστες. Δεν φοβομαστε και περιμενουμε. Μαλλον αλλοι θα επρεπε να μας φοβουνται. Καποιος αλλος ειπε πιο πανω πως εχει την αισθηση πως ειμαστε σε καλο δρομο παρολο που ολα γυρω μοιαζουν να καταρρεουν. Ετσι νιωθω και γω φιλε μου πως καποια πραγματα πρεπει να γινουν ετσι και ειναι για καλο τελικα.

    Υ.Γ Προς ολους τους κακιασμενους υπερασπιστες της Ν.Τ.Π και τα πρακτορακια της.: ΛΥΣΑΞΤΕ ΚΟΠΑΝΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ- ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ.

    Αυτα………

  45. Ευχαριστώ Ζωούλα…. Ό,τι και να γίνει θα τα καταφέρουμε. Είμαστε πολλοί και μπορούμε ενωμένοι να επιβιώσουμε. Χωρίς φόβο, μόνο με σύνεση και αλληλεγγύη. Κι όπως λέει και ο stranger, θα κοιταζόμαστε στα μάτια και θα καταλαβαινόμαστε, θα ξέρουμε.

  46. Οι αλλαγες οπως ειπε και ο φιλος μας jiannhs kozzani θα ειναι καλες τουλαχιστον για τον περισσοτερο κοσμο. Φυσικα γιαυτο το σκοπο καποιοι πρεπει να πεθανουν.Αν δεν βρεξεις κολο δεν τρως ψαρι λεγανε παλια οι τσομπαναραιοι.

  47. αδελφια.να περιμενουμε ντου στην συρια τωρα ειναι η καταλληλη ευκαιρια για να ρεφαρουνε και καλα οι αμερικανοι…ενας γεροντας προ ομπαμα ειχε πει οτι στην αμερικη θα περασει μια τετραετια αυτη του ομπαμα.και στην επομενη τετραετια θα ειναι η τελευταια της αμερικης σαν υπερδυναμη και δεν θαβγει ολη η τετραετια..κ θα καταστραφει….
    υ.γ.1 τυχαιο που απαγορευσανε να δινεις τριφιμα στους αστεγους?
    υ.γ.2 θα δειτε σε λιγο καιρο το τεξας θα θελει ανεξαρτησια…ειναι αρκετα πλουσιο να μεινει ανεξαρτητο εκει θα καταρευσει η αμερικη…
    ενας απο εσας….

  48. "ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΩΡΕ?ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ!!!"
    Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    Αστερι

  49. Φιλε 2:15 ο τροπος αποθηκευσης νερου ειναι πολυ απλος.
    Αγοραζεις μερικες καμηλες,κατα προτιμηση αυτες με τις 2 καμπουρες.
    Ετσι,οχι απλα θα εχεις νερο καμπουρατο και εμφιαλωμενο αλλα και φρεσκο κρεας και εν δυναμη παστουρμα

  50. χα χα χα χα χα ζωουλα και little…k.o.k. πιστευετε στην αληλεγγυη και στην συνενωση μας για να σωθουμε χα χα χα χα….

    φαινεται οτι ακομη δεν καταλαβατε οτι βρισκομαστε στην φαση του ο σωζων εαυτον σωθητω και του οτι παθεις εσυ φταις και τι με νιαζει!

    χα χα χα χα χα ποσο χαζουλικα σκεφτεστε καλες ψυχουλες αλλα ας δοκιμασετε να πατε σε καποιον πολιτικο ειτε σε καποιον στα Β.Π.η στα Ν.Π. και να ζητησετε υποστηριξη και αλληλεγυη και μετα ελατε με τον κηδεμωνα σας για να μας πειτε την εμπειρια σας

    (ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ …ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ)

  51. ανωνυμε 2 Οκτωβρίου 2013 – 9:34 μ.μ. ξερω πως ετσι ειναι η αληθεια τωρα. Ομως οταν ολοι μας μεινουμε με ΤΙΠΟΤΑ και οι ληστειες οι βιασμοι οι θανατοι θα ειναι καθημερινο γεγονος γυρω μας τοτε θα πρεπει να επιλεξουμε την ενωση. Ο καθενας μονος του δυσκολα να επιβιωσει….

  52. ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΤΙΝΑ ΟΦΙΛΟΣ 5.56 ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΞΥΛΟ ΠΑΟΚΑΚΙ ..giannhs [paok ] kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *