Διαφημίσεις

Κόρη Νίκου Μιχαλολιάκου,

Επίσημα η πρώτη απόγονος της σύγχρωνης Άριας Φυλής



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “Άρια φυλή”
  1. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑ (ΜΟΙΑΖΟΥΝ)……ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ

  2. Εχουμε δει και τα αλλα μανκεν των αλλων κομματων που παριστανουν και τις γκομενες τρωγοντας τα λεφτα μας σε φιρμες και κομμωτηρια . Αυτη σας πειραξε ; Και επιτελους ας σταματησει αυτη η ηλιθιοτητα -που αν το δεις καθαρα ειναι σκοπιμοτητα- πως ολοι οι Ελληνες ηταν ψηλοι , ξανθοι , γαλανοματηδες με τελειες αναλογιες . Ουτε ο Ομηρος , ουτε ο Σωκρατης κλπ μου μοιαζει για τετοιος .Νερο στο μυλο των μισελληνων και του ανθελληνισμου ριχνετε . Δεν το καταλαβαινετε , η μηπως το καταλαβαινετε πολυ καλα ;

  3. φτυστη η λουκα,
    το ιδιο κολλημενα ατομα κ τα 2.
    ..αυτο το θρεφταρι,to μοσχοαναθρεμμενο με γερμανικα μεταλλαγμενα καλαμποκια ποιος θα το παρει?

  4. Το καταλαβαίνουν παρά πολύ καλά .
    Οι Ελληνες που ξέρω και όταν λέμε Ελληνες εννοούμε Ελληνες , δεν ειναι ξανθοι ούτε μοντέλα . Αλλά έχουν καρδιά Παλαιολογων και Αλεξανδρων . Σωκρατιδων και Κολοκοτροναιων .
    Ολες οι φυλές έχουν τους αρειους τους .
    Αυτοί πάντα οδηγούν . Εξαίρεση η μεταπολεμική περίοδος που νίκησαν τα πιθηκια εξολοθρευοντας άλλους πιθηκους της ΙΔΙΑΣ φυλής πιθηκων ΟΛΟΙ τους .
    Αλλά φθάσαμε στο τέλος του ψεύδους .
    Καλή δύναμη σε όλους σας και καλή λευτεριά στους δικαιούχους ΜΟΝΟ .
    Νεμεσις .

  5. Εκείνοι που καλλιεργούν την φυλετική καθαρότητα με σκληρούς, από γενεά σε γενεά φυλετικούς νόμους, οι Ιουδαίοι, αυτά έχουν καταφέρει στα υποτακτικά τους ζωντανά, στα γκογίμ… Να είναι γραφικός όποιος μιλά για φυλετική καθαρότητα…

    Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ; Γιατί ενώ ΟΛΑ επιτρέπονται, ακόμη και η κτηνοβασία (στη Γερμανία), εκείνο που πατάσσεται με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΝΙΑ, είναι η όποια αναφορά στην φυλετική καθαρότητα;;;

    Οσοι μιλούν γελοιοποιούνται ή δαιμονοποιούνται. Γιατί; Για να διαλύσεις μια χώρα ο πιο σύντομος δρόμος είναι να την γεμίσεις ξένους, με άλλη κουλτούρα, με άλλα πιστεύω κλπ. …

  6. ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ! ΧΡΟΝΟΣ , ΣΥΝ , ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ "ΑΡΕΙΟΥ" Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΙΓΜΕΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΤΕΙΟ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΘΕΟΣ ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ???? ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!!

  7. ντροπη σας! σας ειχα για σοβαρους εδω περα και η σελιδα σας ηταν νουμερο ενα στην ενημερωση μου αλλα τελευταια αρχιζεται και ξεφευγετε.προσεχτε μην ξεφτυλιζεται τα κατοχικα.απαραδεκτο αρθρο στα ορια της γελειοτητας χωρις κανενα νοημα!

  8. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

  9. 2:47 π.μ. οταν μιλανε εδω μεσα για αλλα κοματα δεν πειραζει ετσι??Τωρα που θιξαμε την ΧΑ πειραξε.Ουτε χιουμορ δεν μπορει να κανει ο ανθρωπος.Πως τσιμπανε βρε τα χρυσαυγουλα.

  10. ρε 2 47 πλακα μας κανεις!!!!!μαλον!!
    εσεις ειστε οι οπαδοι του τελειου ανθρωπου και της αριας φυλης,για εμας οι ανθρωποι δενξεχωριζουν απο την εμφανιση αλλα απο τον ψυχικο κοσμο και στα ματια του θεου ολοι ειμαστε ισοι ομρφοι και ασχημοι.εχεις μπερδευτει μαλον
    ξεκαθαρισε τι πιστευεις και τι πρεσβευεις

  11. 8.48 που βλεπεις εσυ την αναφορα στο κομμα της ; Εδω γελιοποιοιται μια γυναικα σε μια ποζα που και τη ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ θα την εκανε τουλαχιστο αστεια . Και σχολιαζουμε τις ιδεες και της πεποιθησεις της με βαση αυτο και μονο . Ειμαι γυναικα και μαλιστα πολυ ομορφη οπως λενε και οι αλλοι αλλα και ο καθρευτης μου . Κανενας ομως δεν θελω να κρινει -και δεν θα του επιτρεψω-τις ιδεες , τα πιστευω , το λογο και τα εργα μου απο την εμφανιση μου αλλα απο τις πραγματικες προθεσεις και δυνατοτητες μου . Οπως επισης σε κανενα δεν επιτρεπω να μου πει εστω για αστειο πως επειδη ειμαι μελαχρινη με καπως αυτο που λενε " εξωτικα " χαρακτηριστικα δεν ειμαι καθαρη Ελληνιδα ( ενας που τολμισε , το θυμαται ακομα ) . Οποιος ισχυριζεται κατι τετοιο , να διαβασει καλυτερα ιστορια για να καταλαβει ποιος πηγε που και ποιος μοιαζει σε ποιον . Οσο για την καθαροτητα της φυλης μας , υπαρχει και εφτασε ο καιρος των πραγματικων Ελληνων που θα αποδειξουν πως και διαφορετικοι ειναι και καθαροι . Δεν ειμαι ο 2.47

  12. αυτό είναι ρατσισμός που κάνετε …………. και δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα… !!!!!!!!!!!! Αθηνά

  13. καθησε ο μ@Λ@κ@ς επεξεργαστηκε την φοτο εχασε περιπου ενα μισαωρο απο τη ζωη του για να κοροιδεψει εναν συνανθρωπο του ΜΠΡΑΒΟ .

  14. Παρόλη την ασχήμια της και τη ψιλολεσβιακή εμφάνιση της

    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ είτε σας γουστάρει εσάς είτε σας ξινίζει ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ.

    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

    Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ? (στα πλαίσια του αγώνα πάντα)

    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ (ο ξευτιλισμένος) ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΚΩΛΟΥΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ??

    (σημ. ο ένας μπήκε μέσα την ημέρα που βγήκε ο άλλος)

  15. OΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΗΧΑΝΟΛΙΑΚΟΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 15 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ. ΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΑΡΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.

  16. 2 Οκτωβρίου 2013 – 1:48 π.μ.

    Οχι οχι οχι συγχρονος αλλα σινχρονως ετσι γραφεται.Ακους εκει να διορθωνεις και κειμενα του Κατοχικα. Εισαι πολυ μικρος ακομη.Οταν κανεις και εσυ δικο σου blog τοτε να διορθωνεις κειμενα :PPPPP

  17. Ο τιτλος ταιριαζε τελεια αν εγραφε Αγρια Φίλη η Αγρια Φυλή χαρ χαρ χαρ μα τα αστεια μου μεσα σημερα.:DDD

  18. 5.25 Η ΑΓΡΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ Η ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ . ΑΥΤΗ ΝΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕς ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΔΙΑ-ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ .

  19. με τον παγκαλο θα ταιριαζε πολυ αυτη η μπουρουχα,αυτοι οι 2 τρωνε για 20 μεσους ελληνες,κ μετα σου λεει μαζι τα φαγαμε.
    αυτο το γυναιο,θελει 10 πιτογυρα στη καθησια της.
    ολα τα λεφτα του μπαμπα,απο το μπορδελο,τη διακινηση λαθραιων τσιγαρων,μαστροπειων κ μπραβιλικια,τα επενδυει το μοσχαρι στη κοιλια της,
    καποιος να πει της κοιλιοδουλης,οτι αν δεν χορταινει να σταματαει τη μασα.
    αν την ειχαν οι σπαρτιατες στην κοινωνια τους,που τοσο θαυμαζει.
    θα την βαζανε μαζι με τα υπολοιπα γουρουνια στο σταβλο.

    ρε φυρερ,δωστηνα στο κλασιδιαρη να την εκπευδευσει λιγο,

  20. 3 Οκτωβρίου 2013 – 3:52 π.μ.

    Όσο και να χτυπιέσε εσύ και άλλοι σαν εσένα εδώ μέσα ο Τσίπρας κυβέρνηση δεν πρόκειτε να γίνει.
    Μόνο αν μας αιματοκυλήσει με τα κωλόπαιδα του, τα πρεζάκια της antifa τότε (πραξικοπηματικά) μπορεί και να κυβερνήσει.

    Την μοναδική και απίστευτη ευκαιρία του/σας, την είχε όταν έφτασε 27% που τσίμπησαν κάτι βολεμένοι ότι δε θα χάσουν τα προνόμια και κάτι μαλάκες ότι θα καταγγείλει τα μνημόνια. Αυτό ήταν. Μια αναλαμπή. Δε θα ξαναυπάρξει άλλη τέτοια ευκαιρία, μην ελπίζεις.

    Υ.Γ. και δεν είμαι ούτε ψηφίζω Χρυσή Αυγή αλλά όσο σιχαίνομαι αυτούς άλλο τόσο και πολύ περισσότερο σιχαίνομαι εσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *