Διαφημίσεις

Θα έλεγα ότι στην πρώτη φάση του θεάτρου τσίρκου μας μάλλον θα δούμε …ένα μεγάλο σεισμό … μια μεγάλη ανατροπή … μια μεγάλη βουτιά …. και ένα τρομαγμένο βλέμμα !

Το έργο στην πρώτη περίοδο αυτή θα προσπαθήσει να είναι ψυχολογικό θρίλερ άλλα μάλλον ο σκηνοθέτης αν και θα αφήσει να εννοηθούν τα φοβικά στοιχεία θα αφήσει την δυνατή πλοκή να εξελιχτεί στην δεύτερη περίοδο των 168 ωρών !

Μετά το διάλειμμα λοιπόν το ποπ-κορν την σάμαλι ο τηλεθεατής θα απόλαυση την αίσθηση της απόφασης , μιας απόφασης που θα κλίνεται να πάρει ο ίδιος η οι ηγεμόνες του! Μια απόφαση δύσκολη άλλα πάντα για το “καλό” του ! Πόσους θα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης να πείσει ότι το έργο ήταν μια αληθινή ιστορία; Πόσοι θα επηρεαστούν και θα το “ζήσουν” σαν αληθινή ιστορία;

Τα εφέ θα έχουν την κυριότερη θέση σε όλο το εγχείρημα , εφέ ψυχολογικά ,έντονα, πληροφοριακά ,συντονισμένα σε εξέλιξη και μπιτ ώστε να βομβαρδίσουν την συνείδηση έτσι που να πειστεί … Η πληροφορία και τα πρακτορακια της θα κάνουν την δουλειά τους τέλεια!

Το τετράγωνο μαγικό κουτάκι θα γεμίσει παράθυρα από άβουλες μαριονέτες οι οποίες δεν θα μιλούν επειδή γνωρίζουν άλλα θα παπαγαλίζουν ότι τους είπαν…άλλα οι ίδιοι θα έχουν το ύφος του γκουρού …του φέροντα την αλήθεια!!

Ο ήχος παραγωγής φανταστικός , επεξεργασία για όσκαρ , φωνές με ένταση και άγχος ..κάθε μπιτ μελετημένο , ηδη το ακούω…πα πα παμ ..παπα παμ ..παμπαμ παμ…κατεβαίνουν οι πληροφορίες !

Τα μάτια το μακιγιάζ το ύφος του εγρηγορου …φανταστικό πλάνο!

Ποιοι από τα παράθυρα θα έχουν ποιο πολύ δίκιο..οι γραβατωμένοι ..οι αυτοί που θα ξεσπούν σε φωνές, σε ύβρεις , σε κατάρες ;

Κάπου εδώ όλοι θα αναζητούν το θαύμα , η αναμονή θα ανεβάσει την λίμπιντο , η αδρεναλίνη της ανασφάλειας θα κορυφωθεί ..και ναι το θαύμα θα γίνει ….αληθινό η όχι ..το τέλος της παράστασης που αφήνει ένα κενό να αιωρείται ..πως έγινε αυτό το θαύμα ! Ας γυρίσουμε ξανά στην καθημερινότητα μας ….μπεεεεε!

..έτσι ξύπνησα με αυτόν τον ήχο… περίεργο όνειρο …είχα να δω αυτό τον κύριο που ανέλυε ταινίες στην ερτ ..αυτόν με το μουστάκι εδώ και 20 χρόνια….πως μου ήρθε τώρα αυτό; Τι περίεργη ταινία ….168 ώρες ..ωραίος τίτλος …άλλα το πρώτο μόνο μέρος 168 ….γιατί δεν την ονόμασαν 336 ;

Ίσως γιατί το 336 να κρύβει ότι δεν πρέπει να δούμε….!

Stranger ….σαμαλιιι,λιοσποροοοος, πασατεεεεεμποοοοοςςςς …!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

61 σχόλια στο “Η παράσταση των 168 ωρών ξεκινά….”
  1. "μεγαλο σεισμο…μεγαλη βουτια…τρομαγμενο βλεμμα…το τετραγωνο μαγικο κουτακι…" Παλι στο i pet goat 2 με πας βρε stranger…

  2. Ξεκινα λοιπον η 1η "εβδομαδα των Παθων" αν καταλαβα καλα…Θα ξεκινησει με φοβο, θα γινει ενα "θαυμα", θα παρθει μια δυσκολη αποφαση (για το "καλο μας" παντα!). Ομως το ζουμι το εχει 2η, η βδομαδα που ακολουθει ……Οκευ…Μου αναψες τη περιεργεια, το ποπ κορν το χω ετοιμο, καθομαι αναπαυτικα και περιμενω ν αρχισει η…κωμωδια!

  3. Που τον θυμηθηκες! Ο κυριος Γιαννης Μπακογιαννοπουλος! Για το κυριο με το μουστακι λεω, της αξεχαστης "κινηματογραφικης λεσχης"!! Ε ρε πως φαινεται η ηλικια μας!!!

    1. Αργος ο μπαγασας…. κουλτουρα να φυγουμε…. με κουραζε… χωρια ππυ το μαλλι μου θυμιζε την κομη του παραμυθα ..

  4. ΤΡΙΤΩΝ:Ζια να πετάξω ακτίνες;
    ΔΙΑΣ:Πέτα βαρέθηκα να κανεις τη σιγανοπαπαδια

    Δος μοι πα στω και ταν γαν κινασω

  5. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ …ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ61. ΕΙΝΑΙ 7 ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

  6. η παρασταση αρχιζει . Καθηστε στις θεσεις σας και μην ενοχληται το διπλανο σας που θελει να παρακολουθησει .

  7. Αν κατάλαβα καλά καβαλήσαμε το τρενάκι του τρόμου; Πολύ μ'αρέσει, άλλος για τη μεγάλη βόλτα; Εεεε, θα γίνει της πουτάνας …
    Κυρίες Κύριοι, μη φοβηθήτε… Ο Θεός βοηθός μας !

    blacksheep251

  8. Δηλ το έχεις σίγουρο ότι θα γίνει μπαμμμ στις 16οκτωβριου, εξου κ το 336;; Θα δούμε θρίλερ;;;

  9. 168 ώρες = 7 ημέρες,δηλαδή 9 Οκτωβρίου…
    336 ώρες = 14 ημέρες,δηλαδή 16 Οκτωβρίου…
    Τί δεν πρέπει να δούμε την 16η Οκτωβρίου;

  10. Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ…….ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ……..ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ (ΑΚΟΜΑ) http://youtu.be/vApxQdoa5RY………..ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…………ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ….ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΗΣ…..ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ……ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ……ΧΜΜΜΜΜΜ…..ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ?…….ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ?…..ΛΕΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ?…….ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ…..ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ……ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ……Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ 4???????????????????????????

  11. 2 Οκτωβρίου 2013 – 10:45 π.μ.

    χαχαχαχαχαχα άσε φίλε….. μην απαντάς γιατί καρφωνόμαστε, περνάνε τα χρόνια γμτ!!!

    (τι καλές ταινίες που έβαζε αυτή η εκπομπή έστω και αν ο κος Μπακογιαννόπουλος ήταν λίγο βαρετός….)

  12. Φίλε Stranger πριν 20 χρόνια, τέτοια εποχή έβλεπες ταινίες στην ΕΡΤ ? Μπράβο ρε φίλε. Εγω σαν προβατάκι τις μέρες εκείνες έβλεπα στο μαγικό κουτί εναν τύπο με γυαλιά που έσπρωχνε τον κουμπάρο του. Αν θυμαμαι καλά το έργο ο κουμπάρος έπεσε και χτύπησε πολύ. Επίσης πέσαμε όλοι μαζί για πολλά χρόνια. Μέχρι και σήμερα είμαστε όλο κάτω και πιο κάτω. Τυχαίνει τώρα, αυτός ο κυριούλης που έσπρωξε τον κουμπάρο του να είναι τον τελευταίο χρόνο καβάλα στ΄ άλογο. Δε ξέρω… ΝΕΜΕΣΙΣ – ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ; Δε ξέρω…εσυ ξέρεις καλλίτερα.

    Ενας κάτω από τ΄αυλάκι

  13. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛ? ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ"ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΣΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΘΕΜΕΝΟ ΜΠΑΜ…ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  14. Ασκηση "Παρμενιων". Για τις σειρηνες λεω. Και γω προς στιγμην ψαρωσα, αλλα μπα. Ασκηση ειναι.

  15. οκ stranger ….. βοήθα λίγο κι εμάς τους αφφελείς …. θα πιαστούμε που θα πιαστούμε στον ύπνο …. Τελικά σ αρέσει να μας τυρρανάς ήθελα να ξέρα . Ξέρεις έτσι κι αλλιώς η αγωνία για το αύριο είναι τεράστια !
    μια που προσπαθεί να σε καταλάβει !

  16. Πω πω, μες τα γενέθλιά μου θα γίνουν πράματα+θάματα, πάω να πάρω κι άλλα πατατάκια, αυτά τα γενέθλια θα μας μείνουν αξέχαστα.

  17. "Η ημερομηνια για την απελευθερωσης της εκθεσης QE3 μετακομισε στις 16 Οκτωβριου…" απ την αναρτηση "Στη FEMA προετοιμαζονται για το χειροτερο σεναριο στην περιοχη 3". Το 'πιασα?? Να 'ξερα και τι ειναι αυτη η εκθεση καλα θα 'ταν!

  18. 11.07 ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ .

  19. Παλι αντιστροφες μετρησεις κανεις Stranger? τσ τσ τσ δεν σε καταλαβαινω καθολου δεν βοηθας οχι δεν βοηθας ετσι. Ειναι πολλοι που θα περημενουν να γινει κατι σε 168, 336 η 672 η whatever βρε αδερφε αλλα δεν βοηθας καθολου ετσι. Πολλοι θα κρεμονται απο τα χειλη σου αυτες τις μερες αλλα οταν περασουν αυτες οι μερες και δεν θα εχει γινει τιποτα (οπως παντα) τοτε τι θα κανεις? Απλα θα πας διακοπες μερικες μερες μεχρι να ξεχαστει αυτο και θα βαλεις πλωρη προς μια αλλη αντιστροφη μετρηση και ουτο καθεξεις και η ζωη προχωραει κοροιδευοντας τα πιστα φολλοουερς προβατακια σου αλλα εμενα δεν με ξεγελας.Τεσπα εσυ ξερεις αφου βλεπεις το πεδιο και μιλας με τον Θεο ποιος ειμαι εγω να στην πω κιολας αλλα αυτο που κανεις πρεπει καποια στιγμη να σταματησει γιατι κανεις ζημια σε πολυ κοσμο. Το σχολιο να αναρτηθει παρακαλω αλλα ενα να ξερεις οτι καποια στιγμη κανεις δεν ξεφευγει απο την μοιρα που εχει ορησει γιαυτον η Ζωη.

    Ενας που ακουει….

  20. καλα ρε με παραμυθια ζητε βρε φοβολαγνοι και συ προφητη σου ειπα αν τολμας γραψτα καθαρα οχι σαν το μαντειο των δελφων φτανη η βλακεια οτι συμβαινηαπο την αρχη τουκοσμου τα ιδια θα συμβουν

  21. Μα καλα εσεις που θα παρετε ποπκορν ,γιατι δε τρωτε αυτο που πηρατε τον μαιο οταν μας ελεγε για κουρεμα κ κραχ ? Ή του αυγουστου οταν μας ελεγε για σεισμο?

  22. μια μεγαλη ανατροπη ο κασσιδιαρης εξω,ενας μεγαλος σεισμος στην αμερικη,μια τρελη βουτια σε ολα τα χρηματιστηρια λογω σεισμου και ιταλιας!το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι το τρομαγμενο βλεμμα!
    portoleone

  23. Ωρα δημοσιευσης 10:16 η μηπως Οκτωβριου δεκατη εκτη, δηνει πονο ο μεγαλος!
    -ένας ακομα-

  24. ενα θα σας πω θα πεσουνε οι μασκες με τους πολιτικους θα βγουνε απλυτα δεν θα μπορουνε να τα μπαλοσουνε με τιποτα εχουν υπογραψει κατι??θα μαθευτει τις επομενες μερες
    υ.γ.ειναι κοντα η εξεργεση. η ΒLACKWATER πλυθαινει σιγα γιγα

  25. ενα θα σας πω θα βγουνε απλυτα πολιτικων στην φορα κ δεν θα μπορουνε να τα μπαλοσουνε ο ενας θα τα ριχνει στον αλλον.εχουν υπογραψει κατι????
    υ.γ. H BLACKWATER ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ….το ποταμο δεν γυριζει πισω……

  26. Ασχετο. Stranger ειμαι θυμωμενη γιατι στην Ρουμανια διαβασα οτι θα θανατωθουν μερικες χιλιαδες σκυλια με αποφαση του ευρωπαικου δικαστηριου στις 25/9 αν δεν κανω λαθος και αν ισχυει. Ειναι ντροπη να θεωρουμαστε ανθρωποι. Βρες το και βαλε το αρθρο. Να με συγχωρεις δεν το απαιτω. ΝΤΙΝΑ

  27. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!! ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ!!!! ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΗΚΩΝΗ ΑΥΛΑΙΑ!!!! ΤΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ

  28. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι γίνεται…
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ και λίγο.
    Στις 17 Οκτωμβρίου, ΕΑΝ, λέω ΕΑΝ αποφασίσουν, θα χρεωποπήσουν οι ΗΠΑ. Και λέω εάν αποφασίσουν, γιατί εάν θέλουν δεν χρεωκοπούν, απλά συνεχίζουν το ίδιο θέατρο μέχρι και τώρα. Εάν χρεωκοπήσουν, σημαίνει ότι αλλάζει η σκηνή, και πάμε σε νέα πράγματα…

    Καλά είναι να είσαι "βυθισμένος" μέσα στα πεδία (έτσι κι αλλιώς, θέλουμε δεν θέλουμε, ΟΛΟΙ μας είμαστε), αλλά μερικά πράγματα τα βλέπει κανείς και με απλή εγρήγορση.

    Και δεν το λέω αυτο για να κατηγορήσω όσους από εμάς "βλέπουν" το πεδίο, αλλά για να πω, ότι με λίγο υπευθυνότητα σήμερα πια, καταλαβαίνει κανείς πολλά…
    Ετοιμαστείτε και ετοιμάστε τ' αδελφια σας, ξέρετε ποιούς, όλους όσους είναι δίπλα σας.

    Η ώρα έρχεται, που θα ξεχωρίσουν κάποια πράγματα από άλλα…

    ΕΝΑΣ ΜΕ "ΚΟΙΝΗ" ΛΟΓΙΚΗ.

  29. Eγω παλι ετσι οπως το διαβασα το αρθρο μου κανει αλλιως. Αποκαλυψεις για πολιτικους και ανατροπες στο θεμα χρυση αυγη. Βρες μπας και πηγαν για μαλλι οι αχρηστοι και βγηκαν κουρεμενοι και βγουν τιποτα απλυτα στην φορα που δεν ξεπλενονται με τιποτα???? Για να δουμε κοντος ψαλμος αλληλουια

  30. Βαλτε τα καλα σας , αυριο δηλαδη σημερα , αρχιζουν οι χοροι στο γαμο του κουτρουλη . Τα τραγουδια εχουν ηδη ξεκινησει απο χτες , αλλα αυτα ητανε της ταβλας . Τωρα περναμε στα χορευτικα . Καλη διασκεδαση . Και στα δικα σας οι λευτεροι .

  31. δηλαδη τι νοημα εχει να μας λετε πραγματα ακατανοητα; πως νομιζετε οτι βοηθατε;
    Κατερινα

  32. Κατερινα, ειναι απλο : σε προειδοποιει πως ο,τι δεις απο δω και περα ειδικα τις επομενες 2 εβδομαδες, ειναι απλα ενα καλοστημενο θεατρο. Μη μασησεις, μη φοβηθεις, μη ψαρωσεις. Γιατι απλα οσοι στηνουν ολα οσα θα δεις να συμβαινουν, θελουν να μασησεις, θελουν να φοβηθεις, θελουν να ψαρωσεις! Ψυχραιμια και καθαρο μυαλο….That's all!

  33. 2 Οκτωβρίου 2013 – 1:08 μ.μ.

    Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις για πατατάκια και τούρτα Ζυγάκι μου……
    παρόλα αυτά εύχομαι να φτάσεις (να φτάσουμε) και τα επόμενα γενέθλια ……

  34. 3 Οκτωβρίου 2013 – 11:52 μ.μ.

    Κατερινιώ…. είσαι καινούρια στην παρέα μας είναι ολοφάνερο, καλώς ήρθες. Κάνε όμως έναν κόπο να διαβάσεις και λίγο παλιότερες αναρτήσεις σχετικές -κυρίως του Stranger- κάνε μια έρευνα γενικά στα άρθρα του site των τελευταίων μηνών -είναι πολύ ενδιαφέροντα, δε θα βαρεθείς καθόλου- διάβαζε οπωσδήποτε τα σχόλια (θα σε βοηθάνε να καταλάβεις και το άρθρο) και μετά, ευχαρίστως να σου λύσουμε ότι "κενό" και απορία δημιουργηθεί …..

    Έχει σημασία να θυμηθούμε ξανά να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας. Δηλαδή να ψάχνουμε, να αναλύουμε, να κρίνουμε, να ξεχωρίζουμε, να εξάγουμε συμπεράσματα κ.λ.π.

  35. 4 Οκτωβρίου 2013 – 2:02

    Αχ γιατί να μην προλάβω; Ζυγός και συ;; Θα φτάσουμε, θα φτάσουμε, δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *