Διαφημίσεις

Συνεχίζεται το κυνήγι των επενδύσεων στις ΗΠΑ, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να έχει αυτή την ώρα επαφές , με κορυφαίους αμερικανικούς επενδυτικούς οίκους.

Στη συνάντηση παίρνουν μέρος οι εκπρόσωποι των JP Morgan,
BlueCrest Capital Management LLP, Eaglevale Partners LP, EMSO Partners Limited, Fidelity Management & Research Co, Greylock Capital Management, LLC, King Street Capital, Lazard Asset Management, Norges Bank Investment Management, NWI Management LP, Oppenheimer Funds, QFR Capital Management L.P., Wellington Management BTG Pactual.
Εν συνεχεία, ο κ. Σαμαράς θα παρακαθίσει σε γεύμα με CEO εισηγμένων εταιρειών στα γραφεία της MAREA, γεύμα στο οποίο παίρνουν μέρος οι εκπρόσωποι των: Goldman Sacks, Blackrock, News Corp, Paulson & Co, BIC Thomson Reuters, Alcoa, HighBridge. (bankwars.gr)

Υ.Γ
Τα λόγια νομίζω περιττεύουν ..
Ποιος δεν γνωρίζει το ρόλο της Goldman Sachs και Το μυστικό δείπνο στην Αθήνα..
το Το “αμαρτωλό” δάνειο της Goldman Sachs και το ότι H Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία...
Αν δεν σας λέει τίποτα η Lazzard διαβάστε Ιδού η μεθοδευση για το πως θα τα φάνε … και Μήπως έχουμε κυβέρνηση συμβούλων;;;;

Οι περισσότερες απ τις εταιρείες που θα συναντηθεί ο Σαμαράς…οι ίδιες ή μέσω αντιπροσώπων τους..είναι ήδη εδώ και μας έχουν κατσικωθεί με στρατιές συμβούλων σε όλα τα υπουργεία ..
Είναι παντού και έχουν έρθει πακέτο με το μνημόνιο, με ένα και μόνο σκοπό τη διάλυση της χώρας και το ξεπούλημα των πάντων..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Αυτές είναι οι επαφές Σαμαρά…με όλα τα κοράκια, που στοιχημάτιζαν στην Ελληνική χρεοκοπία”
  1. αυτα που κατηγγειλε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ για τα ταμεια της νουδου και του πασοκ οτι ειναι πλυντηρια μαυρων χρηματων εμποριας ναρκωτικων … οπλων … ταφικινγκ … τα κανατε …γαργαρα καιρος για απλωμα ολων !!! των παντων !!!

    Αντωνη οταν με το καλο κατεβεις απο το αεροπλανο και προσγειωθεις στην πραγματικοτητα της πατριδας οπως ΕΣΥ την καταντησες…

    μην βγαλεις τα ρουχα απο τις βαλιτσες σου θα τις χρειαστεις πολυ πιο γρηγωρα απο οτι υπολογιζεις

    ηταν εκπληξη η διαρκεια σου στην "καρεκλα" τωρα ομως τελειωσε και ας μην το καταλαβαινεις οσο και να σου λενε Ο.Κ. οι ξενοι φιλοι σου…

    καταλαβαινεις τι εννοω οτι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν σε γουσταρει πλεον ….δεν σε θελει διοτι του ειπες ψεματα και τον εξαπατησες..

    γιαυτο …ασε μην αδειαζεις τις βαλιτσες απο τα ρουχα θα σου χρειαστουν στην εσπευμενη …αναχωρηση σου απο του Μαξιμου και με το ελικοπτερο θα με θυμηθεις…-

    και μην ξεχνατε οτι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ του Φαηλου του Κρανιδιωτη που θα μαζεψει ολους τους οπαδους της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ που πηγε στους χρυσαυγητες…

    και επειδη ΑΥΤΟΝ περιμεναμε να μας σωσει συντασσομαστε με την κινηση του ωστε να δωσουμε μεγαλυτερη δυναμη στον Αντωνη Σαμαρα για να μας καταστρεψει και να μας εξαυλωσει πιο ευκολα και πιο …δημοκρατικα !!!

    οσοι απο τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ δεν ακολουθησουν τον Φαηλο τον κολλητο του Σαμαρα ειναι φασιστες ειναι ναζιστες ειναι εγκληματιες…

    ολα κι ολα .!!! ( τι δεν καταλαβατε..; τιιιι )

  2. Ποιους επενδυτές;;;;;
    Επενγδυτές ψάχνει για να ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε!!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *