Διαφημίσεις

Ουγγρικός νόμος ποινικοποιεί τη φτώχεια!
Προωθείται σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου η προστασία «της δημόσιας τάξης, της ασφάλειας, της υγείας και των πολιτιστικών αξιών».

Το Kοινοβούλιο της Ουγγαρίας υιοθέτησε χθες το βράδυ ένα νέο νόμο ο οποίος επιτρέπει στις τοπικές αρχές να καθορίζουν ζώνες απαγορευμένες για τους άστεγους και να καταστρέφουν τα αυτοσχέδια καταλύματά τους.

Με την υπερψήφιση ενός νομοσχεδίου που καταγγέλλεται ότι ποινικοποιεί τη φτώχεια, προωθείται σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου η προστασία «της δημόσιας τάξης, της ασφάλειας, της υγείας και των πολιτιστικών αξιών».

Οι παραβάτες θα καταδικάζονται σε κοινωφελή εργασία, πρόστιμα, ακόμη και φυλάκιση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Νέα Τάξη Πραγμάτων: Ποινικό αδίκημα η φτώχεια!!!”
  1. Συνεχως μας εκπλησουν με το ποσο χαμηλα μπορουν να ριξουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια…. Ποσο μπορουν να εξευτελισουν τη ζωη σου…Σου περνουν όλα σου τα υπαρχοντα…σε αφηνουν στο δρομο και σε μετα σε ποδοπατουν κ σε καταδιωκουν ακομα κ εκει…απλα ΕΛΕΟΣ…!

    Κλειώ….

  2. Και μετα σου λενε ποιο ειναι το μεγαλυτερο θηριο!? Μα φυσικα ο ανθρωπος"
    τετοια απανθρωπια ποια τι να πω δεν υπαρχει ουτε ιερο ουτε οσιο"
    Ολοι μα ολοι περιμενουμε το χριστο κατα της γραφες"ποιος χριστος ρε και ποιος θεος αραγε θα ερθει??
    Κανενας δεν θα ερθει ακομα και ο θεος μας σιχαθηκε"μισος παντου μισος ρε καλα να παθουμε

  3. ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ . ΔΕ ΛΥΓΑΜΕ . ΠΟΛΕΜΑΜΕ .

  4. τι λετε τωρα ρε παιδια!δηλαδη πολυ πιθανο να δουμε συντομα και νομους στην ελλαδα οπως πχ,οσοι δεν πληρωνουν να εκτελουνται με τοξα η με ακοντια,οσοι χανουν τα παντα και δεν εχουνε τπτ πλεον και ζουνε απο συσιτια να εκτελουνται με λαιμητομο,οσι δεν μπορουνε να δουλεψουνε να εξοριζονται σε ξερονησια να πεθενουν,οσι ειναι αρρωστοι και συνταξιουχοι
    να πηγαινουνε κρουαζιερες χωρις επιστροφη,ατομα με ειδικες αναγκες να ριχνωνται στον καιαδα ,…
    δεν με εκπλησει πια τιποτα
    ουτε η αποστασιοποιηση /αφασια που εχει περιελθει ο λαος ο ελληνικος
    τιποτα τιποτα τιποτα ,οτι και να δω απο εδω και περα θα μου φενεται νορμαλ!

  5. ΠΑΕΙ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟ ΠΕΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΝΑ ΕΜΕΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ [ΒΛΕΠΕ ΤΑΦΟΣ ] ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ MONO ΣΑΝ WALKING DEAD ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ jiannhs kozani

  6. Εχω την αιθηση οτι μας βλεπουν τα ζωα της ζουγκλας και γελανε μαζι μας!
    Αφήστε που έχω αρχίσει να ζηλεύω τους ανθρώπους την σπηλαίων!
    Εκεί με την προβιά στον ώμο να ψάχνω ρίζες για τροφή να απολαμβάνω τις χαρές τις φύσης , πονηρές και μη , και αντί καλήμερα να λέμε ΟΥΓΚ
    Το dna μας τα έχει παίξει για τα καλά… πολλά αρρωστημένα μυαλά στο αυτον τον πλανητη και ολα σε κρίσιμα "πόστα". Πως διάολο γίνεται αυτό ?

  7. Το αρθρο ετσι οπως γραφτηκε ειναι σκετη παραπληροφορηση.
    Τους κυνηγανε γιατι ενω εκαναν ξενωνες οπου μπορουν οι αστεγοι
    να εχουν καταλυμα, αυτοι επιμενουν να ζουν στον δρομο.
    Σαν τους γυφτους δηλ.αδιορθωτοι.
    Καλα κανανε, θελουν να ξεβρωμισουν τον τοπο τους.
    Αν ο καθε ανεργος ή ζητιανος εκανε τον δρομο σπιτι του,
    πως θα σας φαινοταν?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *