Διαφημίσεις

Η Τουρκία θα πληρώσει ακριβά την υποστήριξή της στους τρομοκράτες που μάχονται για την ανατροπή του συριακού καθεστώτος, δήλωσε ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ ‘Ασαντ σε συνέντευξή του σε τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, η οποία μεταδόθηκε σήμερα.

“Στο εγγύς μέλλον, οι τρομοκράτες αυτοί θα προκαλέσουν προβλήματα στην Τουρκία. Και η Τουρκία θα πληρώσει πολύ ακριβά”, τόνισε ο ‘Ασαντ στο τηλεοπτικό δίκτυο Halk-TV που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, όταν ρωτήθηκε για την παρουσία στα τουρκικά σύνορα τζιχαντιστών της Αλ-Κάιντα.

“Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιεί κάποιος την τρομοκρατία σαν τραπουλόχαρτο και να το βάζει στην τσέπη του. Γιατί (η τρομοκρατία) είναι σαν το σκορπιό που δε διστάζει να δαγκώσει την κατάλληλη στιγμή”, πρόσθεσε ο σύρος πρόεδρος.

Η τουρκική κυβέρνηση είναι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ”συριακής εξέγερσης”.Ο ‘Ασαντ καταφέρθηκε εναντίον του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον οποίο είχε κάποτε στενές σχέσεις.

“Ο,τι λέει για τη Συρία και το λαό της είναι ψέματα. Ο Ερντογάν το μόνο που κάνει είναι να υποστηρίζει τους τρομοκράτες στη Συρία”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το συριακό ελικόπτερο που κατέρριψε η τουρκική αεροπορία στις 16 Σεπτεμβρίου μετά την είσοδό του στον τουρκικό εναέριο χώρο, ο πρόεδρος ‘Ασαντ παραδέχθηκε ότι το ελικόπτερο αυτό, το οποίο κατέπεσε σε συριακό έδαφος, είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Ο σύρος πρόεδρος εξήγησε ότι το ελικόπτερο εισήλθε στον τουρκικό εναέριο χώρο σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την είσοδο ενός μεγάλου αριθμού τρομοκρατών από τη Συρία στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος ‘Ασαντ πρόσθεσε ότι οι δύο κυβερνήτες του ελικοπτέρου αποκεφαλίστηκαν αφού αιχμαλωτίστηκαν από σύρους ”αντάρτες”.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “”O EΡΝΤΟΓΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΤΑΤΕΣ” Άσαντ: ”Η Τουρκία θα πληρώσει ακριβά””
  1. Γεια σου ρε ασαντ"μεγαλη μορφη ο μπασαρ εζησα στην λατακ της συριας 2 χρονια "τιμωρια μεχρι και θανατο οποιος εβριζε χριστιανους"
    Αντιθετα μετα το μπαμ μουσουλμανοι που ηταν φιλοι με χριστιανους αν δεν ειχαν οπλα τους μαρτυρουσαν στους τσιχανταμ και τους εσφαζαν"

  2. Ακούστε τον παππού να σας πει κάτι: Το σχέδιο αφανισμού των χριστιανών σε όλη την Μέση Ανατολή και τις Αραβικές χώρες είναι πολύ παλιό και οργανωμένο μεταξύ όλων των φανατικών μουσουλμάνων όλων των χωρών, και αυτό να ξέρετε, ήταν κάτι που είχε διαφύγει και ξεφύγει από τον έλεγχο των ΗΠΑ.. οι οποίες μόνο τώρα τελευταία πήραν το θέμα στα σοβαρά και αφού πλέον οι σφαγμένοι χριστιανοί είναι πολλές χιλιάδες σε όλες αυτές τις χώρες, για τις οποίες δεν μαθαίνονται όλα τα συμβάντα και περισταστικά από τις ειδήσεις.. Υπάρχει παλιό οργανωμένο σχέδιο που τώρα πραγματοποιείται.. ακόμα και με την βοήθεια της Τουρκίας.. της χώρας ερπετού που σέρνεται στην αιωνιότητα..

  3. ΜΑΓΚΑ 12.31 ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΦΑΓΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΩ ΚΡΙΜΑΣ-ΚΡΙΜΑΣ jiannhs kozani

    1. Ποιο να κοιταξω βρε κακομοιρη βλαχο? Το καταλαβες το μνμ? Θα μου πεις εμενα που τα εχω δει με τα ματια μου? αντε βγαλε κανα τυρι ρε μητρο"βλαχομπαστουνε.

  4. "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
    Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
    04/10/13 – 15:58
    9
    Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

    Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

    Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

    «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

    Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

    Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

    Σεβόμενοι

    Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
    Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
    Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
    Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
    Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

    Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

    Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

    Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

    Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

  5. ΦΙΛΕ 11.37 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΒΛΑΧΕ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ jiannhs kozani

  6. ΦΙΛΕ 11.48 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο 12.31 ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΚΟΚΟΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΠΟΥ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕ Ν ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ jiannhs kozani

  7. Δεν εχω καταλαβει"ο 12:31 ειναι υπερμαχος του ασσαντ/ νταξει δικαιωμα του/εσυ jiannhs kozani το προβλημα σου ποιο ειναι;;το οτι ηταν στην συρια και ηρθε στην ελλαδα;; εδω λεμε της αποψεις μας και αν εχουμε και καποιες εμπειριες μπορουμε να της λεμε/ολοι το ξερουμε οτι οι ανταρτες εκτελουν χριστιανους δεν λεει κατι ψεματα/το οτι σε αποκαλεσε βλαχο το καταδικαζω/κατα τα αλλα νομιζω οτι εχει δικιο.
    Φιλικα βαλια 09

  8. ΦΙΛΗ ΒΑΛΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΙΓΑ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΠ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΣΥΡΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΦΧΘHKE ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΤΣΙ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek