Διαφημίσεις

Του Γιώργου Στάμκου

Ένα από τα υποθετικά σενάρια που, περισσότερο απ’ όλα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των οπαδών της Εναλλακτικής Ιστορίας έχει να κάνει με την έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δηλαδή τον πόλεμο που διαμόρφωσε το σημερινό μας κόσμο. Το ερώτημα λοιπόν που βασανίζει πιο συχνά τα μυαλά των μελετητών της Εναλλακτικής Ιστορίας είναι:

Τι θα γινόταν αν οι Ναζί κέρδιζαν τελικά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Πώς θα έμοιαζε ο κόσμος μας κάτω από την κυριαρχία των Ναζί Γερμανών και των συμμάχων τους; Ποια μορφή θα είχε ο κυρίαρχος πολιτισμός στον πλανήτη μας; Σ’ αυτά τα υποθετικά ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε, παρασύροντας σας σε «επικίνδυνες» σκέψεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι ο κόσμος μας. Εγκαταλείψτε τις προκαταλήψεις σας, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη κι ακολουθήστε μας σε ένα από τα πιο επικίνδυνα μονοπάτια της εναλλακτικής ιστορίας…

Τα πράγματα δεν είναι αυτά που ξέρετε. Οι Ναζί κέρδισαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μαζί με τους Ιάπωνες έχουν κατακτήσει σχεδόν όλο τον κόσμο. Η Ευρώπη είναι κάτω από τη γερμανική κυριαρχία. Η Ουκρανία είναι ο σιτοβολώνας των Γερμανών και η Κριμαία η ριβιέρα τους. Η Ρωσία είναι υποτελής των Γερμανών, ενώ Ρώσοι παρτιζάνοι συνεχίζουν να μάχονται πέρα από τα Ουράλια. Η Μεσόγειος έχει γίνει μια γερμανική θάλασσα. Η Ιαπωνία καταδυναστεύει την Κίνα και μεγάλο κομμάτι της ανατολικής Ασίας. Οι ΗΠΑ είναι το μόνο αντίπαλο δέος που απέμεινε, αλλά η σφαίρα επιρροής τους περιορίζεται στην αμερικανική ήπειρο και στην Αυστραλία. Οι Ναζί έχουν κατακτήσει την Αφρική κι έχουν εγκαταστήσει τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους «υπάνθρωπους» Αφρικανούς, που ακολουθούν τη μοίρα των εκατομμυρίων Εβραίων που χάθηκαν στα ναζιστικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Οι επεκτατικές φιλοδοξίες τους όμως δεν περιορίζονται μόνο στη Γη. Θέλουν να κατακτήσουν και το διάστημα. Δημιουργούν ναζιστικές βάσεις στη Σελήνη και στέλνουν «Αρίους» αποίκους-εξερευνητές στον Άρη. Στα παγωμένα φεγγάρια του Δία ανεμίζει ήδη η σβάστικα…

Θα ήταν άραγε έτσι ο κόσμος μας αν οι Ναζί κέρδιζαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Ναζιστικοί”Ιπτάμενοι Δίσκοι” (UFOs) παρελαύνουν για τη μεγάλη νίκη του Γ’ Ράιχ επί των Συμμαχικών Δυνάμεων, που συνθηκολόγησαν το 1944…
“Achtung!Achtung! Today Poland, tomorrow the Milky Way!”

“Ενώ οι Γερμανοί έστηναν με φούρια τεράστιες κατασκευές ρομπότ στο διάστημα, οι Γιαπωνέζοι έκαιγαν ακόμη τις ζούγκλες στο εσωτερικό της Βραζιλίας, έκτιζαν οκταόροφες πολυκατοικίες με τούβλα για πρώην κυνηγούς κεφαλών. Όταν οι Γιαπωνέζοι θα εκτόξευαν επιτέλους το πρώτο διαστημόπλοιο, οι Γερμανοί θα είχαν ήδη περιζώσει όλο το ηλιακό σύστημα. Στα παλιά γραφικά ιστορικά βιβλία οι Γερμανοί είχαν χάσει την ευκαιρία, ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη έβαζε τις τελευταίες πινελιές στις αποικιακές αυτοκρατορίες της. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έρθουν τελευταίοι, έχουν μάθει πια…”
-Philip K. Dick, Ο Άνθρωπος στο Ψηλό Κάστρο, 1962

Βερολίνο 30 Απριλίου 1945. Έχουν περάσει μόλις δέκα μέρες από τα 55α γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ και η καρδιά του Ναζιστικού Ράιχ έχει κατακλυστεί από τους Συμμάχους. Στο μπούνκερ του κάτω από την καγκελαρία ο Χίτλερ δηλητηριάζει την ερωμένη του Εύα Μπράουν, την οποία είχε παντρευτεί μόλις πριν από 36 ώρες, και στη συνέχεια αυτοκτονεί πυροβολώντας το κεφάλι του. Τα σώματά τους μεταφέρονται εσπευσμένα στο προαύλιο της καγκελαρίας, περιλούζονται με βενζίνη και αποτεφρώνονται. Ο Φύρερ είναι νεκρός. Ο Κόκκινος Στρατός έχει πλέον καταλάβει την «καρδιά του φασιστικού κτήνους».

Η περιβόητη Γερμανία του Γ’ Ράιχ, που μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη, καταρρέει μέσα σε σωρούς από πτώματα, στάχτες και ερείπια. Το όνειρο του Ναζισμού για μια παγκόσμια κυριαρχία εκμηδενίζεται καθώς η κατεστραμμένη Γερμανία συνθηκολογεί άνευ όρων στις 7 Μαΐου του 1945 και διαμελίζεται από τους νικητές συμμάχους. Πέντε μήνες αργότερα η Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας του Χιροχίτο συνθηκολογεί κι αυτή άνευ όρων, αφού προηγουμένως είδε να εξαφανίζονται από το χάρτη της δύο σημαντικές της πόλεις (Χιροσίμα και Ναγκασάκι) και να γίνονται σκόνη μέσα στα πυρηνικά μανιτάρια των αμερικανικών βομβαρδιστικών. Οι δυνάμεις του Άξονα έχουν νικηθεί κατά κράτος. Αμερική και Σοβιετική Ένωση, οι δύο μεγάλοι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αποφασίζουν να μοιράσουν τον κόσμο σε δύο σφαίρες επιρροής. Ένας νέος κόσμος γεννιέται και ταυτόχρονα ένας Ψυχρός Πόλεμος, που διήρκεσε τέσσερις δεκαετίες, ακολουθεί τον θερμό Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που μόλις τελείωσε…

-ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;-

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Κι αν οι Ιάπωνες δεν έπαιρναν την παράτολμη απόφαση να επιτεθούν στον Αμερικανικό Στόλο στο Περλ Χάρμπορ της Χαβάης;

​Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος τέλειωσε πριν από 50 χρόνια, μόνο που δεν τέλειωσε έτσι όπως νομίζετε. Οι Ναζί και οι σύμμαχοί τους νίκησαν! Νίκησαν και επέβαλαν με πυγμή τη δική τους «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Πώς όμως συνέβη κάτι τέτοιο; Ποια γεγονότα εκτροχίασαν την ιστορία και την οδήγησαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα;

Το Δεκέμβριο του 1941, κι ενώ ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαινόταν σε όλα τα μέτωπα, οι Ιάπωνες στρατηγοί, παίρνοντας σοβαρά τη συμβουλή του ναύαρχου Γιαμαμότο, αποφασίζουν να μην πλήξουν αιφνιδιαστικά το λιμάνι του Περλ Χάρμπορ και να καταστρέψουν τον Αμερικανικό Στόλο του Ειρηνικού. Ο Γιαμαμότο ήταν ο μοναδικός ανώτατος στρατιωτικός της Ιαπωνίας που γνώριζε τόσο καλά την Αμερική, μιας και είχε ταξιδέψει πολλές φορές σ’ αυτή.

Ενώ οι άλλοι Ιάπωνες στρατηγοί κραύγαζαν με κομπορρημοσύνη πως μόνον η Αμερική ήταν αντάξιος αντίπαλος για τη δόξα και τη δύναμη της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, ο Γιαμαμότο, που αντιπροσώπευε τη δύναμη της λογικής, τους υπενθύμιζε πως η Αμερική είχε τεράστια έκταση, πλούτο και βιομηχανική δύναμη, και πως αν όλα αυτά επιστρατεύονταν σε μια κοινή πολεμική προσπάθεια όχι μόνο η Ιαπωνία, αλλά ούτε ολόκλήρος ο κόσμος δεν θα μπορούσε να τη σταματήσει. Στην κρίσιμη σύσκεψη τους είπε ορθά κοφτά πως αν η Ιαπωνία προκαλούσε αυτή τη στιγμή την Αμερική ήταν σαν να υπέγραφε την καταδίκη της. Οι στρατηγοί διαφώνησαν, αντέδρασαν αλλά τελικά πείστηκαν από τον «καλύτερα πληροφορημένο» Γιαμαμότο. Έτσι η αιφνιδιαστική επίθεση, που με τόσο ζέση σχεδίαζαν οι Ιάπωνες στο Περλ Χάρμπορ, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η ουδετερόφιλη Αμερική δεν σύρθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρά την επιθυμία του Ρούσβελτ και του στενού συμμάχου του Τσόρτσιλ, κι έμεινε ουδέτερη μέχρι το 1943, όταν ο πόλεμος είχε κριθεί πλέον υπέρ των Γερμανών.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

Στάλινγκραντ 1942: Kι αν έχαναν οι Ρώσοι;

Στο μεταξύ στις ρωσικές πεδιάδες μαινόταν η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, με τη γερμανική πολεμική μηχανή να έχει ριχτεί σε μια γιγαντιαία προσπάθεια για την κατάληψη της απέραντης «κόκκινης» Ρωσίας. Από την επίθεση του Ιουνίου του 1941 είχαν περάσει έξι μήνες και οι γερμανικές στρατιές είχαν καθηλωθεί από το «Στρατηγό Χειμώνα». Πολιόρκησαν το Λένινγκραντ, αλλά δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν. Έφθασαν μέχρι τα προάστια της Μόσχας, αλλά αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν. Ήταν φανερό πως οι Γερμανοί και οι σύμμαχοι τους έπρεπε να περιμένουν την άνοιξη του 1942 για να επιχειρήσουν μια νέα επίθεση, αυτή τη φορά προς νότο, προς την κατεύθυνση του Βόλγα και του Καύκασου.

Η απόφαση των Ιαπώνων στρατηγών να μην επιτεθούν αιφνιδιαστικά στις ΗΠΑ προκάλεσε δυσαρέσκεια στο Γερμανικό Επιτελείο. Όχι όμως και στον αρχηγό του Επιτελείου, Στρατάρχη Γκουντέριαν, που δεν έδειχνε ν’ ανησυχεί ιδιαίτερα. Τουναντίον. Γνώριζε πολύ καλά πως οι Ρώσοι είχαν πολλές μεραρχίες τοποθετημένες στην ανατολική Σιβηρία και ειδικά κατά μήκος του ποταμού Αμούρ, επειδή φοβόντουσαν μια αιφνιδιαστική επίθεση εκ μέρους των Ιαπώνων στη Μαντζουρία.

Όσο καιρό οι Ιάπωνες σύμμαχοι των Γερμανών ήταν αναποφάσιστοι για το αν θα επιτεθούν ή όχι στους Αμερικανούς οι Ρώσοι ήταν αναγκασμένοι, καλού κακού, να κρατούν πολλές δυνάμεις απέναντι από την Ιαπωνία. Ο Στάλιν και οι Ρώσοι στρατηγοί έλπιζαν πως οι Ιάπωνες θα επιτίθονταν τελικά στους Αμερικανούς, οι ΗΠΑ θα έμπαιναν στον πόλεμο, κι έτσι θα μπορούσαν να αποσύρουν το μεγαλύτερο τμήμα των στρατιών της ανατολικής Σιβηρίας για να τις μεταφέρουν στα μέτωπα του Δον, εναντίον των Γερμανών. Αυτό όμως τελικά δεν συνέβη. Οι Ιάπωνες δεν επιτέθηκαν στο Περλ Χάρμπορ, οι σοβιετικές μεραρχίες έμειναν καθηλωμένες στις ακτές της Οχοτσικής θάλασσας και οι Γερμανοί μπόρεσαν να συνεχίσουν σχεδόν ανεμπόδιστοι την προέλαση τους προς ανατολάς.

Το καλοκαίρι του 1942 οι Γερμανοί και οι σύμμαχοι τους διέσχισαν τον ποταμό Δον και οι στρατιές τους προωθήθηκαν προς τον Καύκασο και τον Βόλγα. Τέλη Αυγούστου είχαν φθάσει στις παρυφές του Καυκάσου και κατέλαβαν τις πετρελαιοπηγές του Μπακού. Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 1942 η 6η Στρατιά του Φον Πάουλους έφθασε στα πρόθυρα του Στάλινγκραντ και άρχισε να το πολιορκεί στενά. Για τον Στάλιν το Στάλινγκραντ ήταν μια πόλη-σύμβολο και τυχόν κατάληψή της από τους Ναζί θα σήμαινε αυτομάτως και την κατάρρευση ολόκλήρης της Σοβιετικής Ένωσης. Για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο εξέδωσε μάλιστα και μια διαταγή που έμεινε γνωστή ως «ούτε ένα βήμα πίσω». Παρόλα αυτά, για να κρατηθεί η πόλη χρειαζόταν εφεδρείες και εφεδρείες δεν υπήρχαν αρκετές, εφόσον έμεναν καθηλωμένες απέναντι από την Ιαπωνία, για να εξασφαλίσουν τα νώτα από το ενδεχόμενο μιας αιφνιδιαστικής ιαπωνικής επίθεσης.

Όταν η γερμανική πολεμική μηχανή άρχιζε να πιέζει ασφυκτικά, οι Ρώσοι αμυνόμενοι, παρά την ηρωική τους αντίσταση, δεν μπόρεσαν ν’ αντέξουν κι εγκατέλειψαν το Στάλινγκραντ στα μέσα του Οκτώβρη. Άρχισαν να υποχωρούν προς τα Ουράλια με τη Λουφτβάφε να τους καταδιώκει αδυσώπητα. Ταυτόχρονα δύο γερμανικές στρατιές περικύκλωσαν τη Μόσχα κι άρχισαν να την πολιορκούν. Ο Στάλιν και μια χούφτα ανώτερα κομματικά στελέχη μόλις που κατάφεραν να διασωθούν και να καταφύγουν πέρα από τα Ουράλια, στην ασφάλεια της πόλης Νοβοσιμπίρσκ.

Πριν έρθει ο Δεκέμβρης η Σοβιετική πρωτεύουσα έπεσε στα χέρια των Γερμανών και ο Χίτλερ δεν άργησε να τοποθετήσει ως κυβέρνηση της κατεχόμενης Ρωσίας μια ομάδα φιλοναζί «Λευκών Ρώσων», που μισούσαν τυφλά τους κομμουνιστές. Ένα μήνα αργότερα παραδόθηκε και το Λένινγκραντ κι έτσι ολόκληρη σχεδόν η ευρωπαϊκή Ρωσία βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Γερμανών μέχρι την άνοιξη του 1943. Έτσι δημιουργήθηκε η ναζιστική Ρωσία, ένα κράτος-μαριονέτα της Γερμανίας, που περιλάμβανε όλες τις περιοχές γύρω από τη Μόσχα, το Λένινγκραντ και τον Βόλγα, με εξαίρεση τη Λευκορωσία και την Ουκρανία που διατηρήθηκαν υπό τον άμεσο έλεγχο των Γερμανών κι έγιναν γερμανικές επαρχίες, ο νέος «ζωτικός χώρος» του Ράιχ.

Η ρωσική αντίσταση συνεχιζόταν βέβαια πέρα από τα Ουράλια, αλλά οι συστηματικές επιδρομές των Messerschmitt της Λουφτβάφε λιγόστευαν μέρα με τη μέρα την ικανότητα της εναπομείνασας ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας να παράγει όπλα. Ο πόλεμος ήταν ουσιαστικά χαμένος για τους Ρώσους. Ήταν ζήτημα χρόνου ο Στάλιν και η εξόριστη κομμουνιστική ηγεσία να αποφασίσουν τη συνθηκολόγηση με τους Γερμανούς. Κάτι που συνέβη το 1944, όταν η Σοβιετική Σιβηρία συνθηκολόγησε κι έγινε ένα τεράστιο προτεκτοράτο των Ναζί.

Η ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Στο μεταξύ. στο μέτωπο της Δύσης, οι Βρετανοί κρατούσαν την ανάσα τους παρακολουθώντας την ανελέητη γερμανική διείσδυση στις ρωσικές στέπες και την αναπάντεχη ήττα των Ρώσων. Τα Βρετανικά νησιά δέχονταν όλο και συχνότερες αεροπορικές επιδρομές της Λούφτβαφε μαζί με καταιγισμούς από πυραύλους V-2 και νυκτερινές επιδρομές των «Feuerballs» ή ναζιστικών UFO. Το Λονδίνο και αρκετές άλλες βιομηχανικές πόλεις της Αγγλίας κόντευαν να μετατραπούν σε σωρούς ερειπίων. Το ηθικό του αγγλικού λαού έπεφτε, ειδικά όταν έγινε ξεκάθαρο πως δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε αμερικανική στρατιωτική παρέμβαση.

Σε αντίθεση με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο η πρώην αποικία τους (ΗΠΑ) δεν θα έσπευδε να σώσει την πρώην μητρόπολή της. Παρά τις διπλωματικές προσπάθειες του Τσόρτσιλ οι Αμερικανοί είχαν επιστρέψει στον πατροπαράδοτο απομονωτισμό τους. Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα κι από το μέτωπο της Βόρειας Αφρικής. Το African Corps του Ρόμελ είχε νικήσει στο Ελ Αλαμέϊν και είχε καταλάβει την Αίγυπτο και το Σουέζ. Αμέσως μετά, το Μάιο του 1943, η στρατιά της «Αλεπού της Ερήμου» στράφηκε προς την Παλαιστίνη και τη Μεσοποταμία και έθεσε υπό γερμανικό έλεγχο τις πετρελαιοπηγές της Μοσούλης και του Κουβέιτ. Ο αραβικός κόσμος ξεσηκώνεται κατά της αγγλικής αποικιοκρατίας και παίρνει το μέρος των Γερμανών.

Το πλήγμα για τη Βρετανική Αυτοκρατορία ήταν μεγάλο. Ο μεσογειακός δρόμος προς την Ινδία, τη βάση της Αυτοκρατορίας, είχε κοπεί. Με αεραποβάσεις και αποβάσεις πεζοναυτών οι Γερμανοί κατέλαβαν τη Μάλτα και την Κύπρο μέχρι τον Αύγουστο του 1943. Την ίδια στιγμή η επιτήδεια ουδέτερη Τουρκία αποφάσισε να κηρύξει, εκ του ασφαλούς, τον πόλεμο στους συμμάχους και να ενταχθεί στο στρατόπεδο του Άξονα. Το ίδιο έπραξε και η φιλοναζιστική Ισπανία του Φράνκο, που συνέπραξε ανοικτά με τις δυνάμεις του Άξονα. Ολόκληρη η Ευρώπη, η Βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή ήταν πλέον υπό τον έλεγχο των Γερμανών.

Η Μεγάλη Βρετανία δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο την αντίσταση. Αν ήθελε να διατηρήσει ένα κομμάτι από την πάλαι ποτέ κραταιά Αυτοκρατορία της θα έπρεπε να βρει έναν τρόπο να συνθηκολογήσει «αξιοπρεπώς» με τον Χίτλερ. Κι εδώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Ρούντολφ Ες, που το 1941 είχε πέσει με αλεξίπτωτο στη Σκωτία. Αυτός αρχίζει μυστικές διαπραγματεύσεις με την αγγλική κυβέρνηση, πέτυχε την αποπομπή του Τσόρτσιλ από την πρωθυπουργία και την εξορία του στις ΗΠΑ. Η Αγγλία συνθηκολόγησε το Δεκέμβριο του 1943. Η ταπείνωση και η λαϊκή δυσαρέσκεια είναι μεγάλη. Με ένα πραξικόπημα οι Άγγλοι Ναζί ανατρέπουν την κυβέρνηση των Τόρις και εγκαθιστούν ένα εθνοσοσιαλιστικό καθεστώς, φιλικά προσκείμενο στο Χίτλερ. Η δημοκρατική Αγγλία είναι πλέον παρελθόν.

Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΧΑΤΑΝ!

Στο μεταξύ η Αμερική παρατηρεί άναυδη τα γεγονότα και την συνθηκολόγηση της Αγγλίας. Η κοινή γνώμη είναι παραλυμένη και ο πρόεδρος Ρούσβελτ εξαναγκάζεται σε παραίτησε για να πεθάνει λίγο αργότερα. Οι Αμερικανοί είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα: σ’ αυτούς που θέλουν να εισέλθουν οι ΗΠΑ στον πόλεμο κατά των Γερμανών και να αναλάβουν την υπεράσπιση του «Ελεύθερου Κόσμου» και στους απομονωτιστές που επιθυμούν να βρουν έναν τρόπο συνύπαρξης με τη «Νέα Τάξη» του Χίτλερ. Τελικά επικρατούν οι οπαδοί του πολέμου και αμέσως η αμερικανική βιομηχανία αρχίζει τις πολεμικές προπαρασκευές. Η Ουάσιγκτον ήξερε πως θα έπρεπε να διεξάγει έναν μακροχρόνιο αγώνα σε δύο μέτωπα, στον Ειρηνικό κατά των Ιαπώνων, στον Ατλαντικό κατά των Γερμανών, και να βοηθήσει τους Ρώσους αντάρτες της Σιβηρίας καθώς και τους Κινέζους κομμουνιστές του Μάο που μάχονταν κατά των Γιαπωνέζικων κατακτητών. Η Αμερική κηρύττει τον πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα τον Ιανουάριο του 1944. Ωστόσο, πριν ακόμη προλάβει να επιστρατεύσει τους εφέδρους της και να στείλει τα αεροπλανοφόρα της κοντά στις ατλαντικές ακτές της Ευρώπης την περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη: στις 5 Φεβρουαρίου του 1944 η αεράμυνα της Νέας Υόρκης μπαίνει σε συναγερμό.

Ένα αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο διασχίζει τον ουρανό, σαν τεράστιο ασημένιο πουλί, από τα ανατολικά. Το ασημένιο πουλί πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα την καρδιά της Νέας Υόρκης, το νησί Μανχάταν. Μια καταπακτή ανοίγει στην κοιλιά του σκάφους κι ένα αντικείμενο ατρακτοειδές, βάρους 3.600 κιλών αποσπάται από μέσα του και μπαίνει σε τροχιά ελεύθερης πτώσης. Το ασημένιο πουλί κερδίζει αμέσως μετά ύψος, ενώ το ατρακτοειδές αντικείμενο κτυπά το έδαφος του Μανχάταν, στο Σέντραλ Παρκ, και βυθίζεται στο μαλακό χώμα του. Τα φύλλα πλουτωνίου που περιέχει ενώνονται σε μία μάζα, ενώ η πίεση της κηροζίνης που περιέχει ο κύλινδρος κομματιάζει το κάλυμμα του βλήματος. Ταυτόχρονα με την ανάφλεξη της κηροζίνης, στην καρδιά του βλήματος η πηγή παραγωγής νετρονίων συμπιέζεται, με αποτέλεσμα τον έντονο βομβαρδισμό του σχάσιμου υλικού με έναν καταιγισμό νετρονίων. Μια τρομακτική έκρηξη ακολουθεί, με το ωστικό κύμα να σαρώνει τα πάντα από το σημείο μηδέν, το Σέντραλ Παρκ έως το Κονέκτικατ και το Νιου Τζέρσεϋ και ακόμη περισσότερο. Μα κόλαση δεκάδων χιλιάδων βαθμών απλώνεται σαρώνοντας τη Νέα Υόρκη και διαλύοντας τα πάντα στο δρόμο της…

Την επόμενη μέρα ακολουθεί μια ακόμη επίθεση του Silbervogel (Ασημένιο Πουλί), αυτή τη φορά στη Βαλτιμόρη. Η καταστροφή είναι εξίσου μεγάλη. Αμήχανες και συντετριμμένες οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αναγκάζονται να συνθηκολογήσουν με τον Άξονα, χωρίς καν να προλάβουν να εμπλακούν σοβαρά σε πόλεμο μαζί του, και να αποδεχθούν τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» του Χίτλερ. Αν και διατηρούν εχθρική στάση απέναντι στον Άξονα δεν είναι σε θέση για την ώρα να αντιδράσουν δυναμικά και επιλέγουν το δρόμο της παθητικής αντίστασης και τον περιορισμό των ενδιαφερόντων τους στη βόρεια Αμερική. Ταυτόχρονα όμως ανασυγκροτούνται, επανεξοπλίζονται, αναζητούν συμμάχους κι ετοιμάζονται να παίξουν το ρόλο του αντίπαλου δέους στο μεταπολεμικό παιχνίδι. Το καλοκαίρι του 1944 οι Γερμανοί Ναζί και οι σύμμαχοι τους είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο. Ο Χίτλερ και οι σκοτεινοί μεγαλομανείς σύμβουλοι του μπορούν πλέον να εφαρμόσουν ανεμπόδιστα τα σχέδια τους για την αναδιαμόρφωσή του κόσμου μας…

* Διαβάστε την Κυριακή το δεύτερο μέρος.

zenithmag.wordpress.com

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Τι θα γινόταν αν οι Ναζί κέρδιζαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;”
  1. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΙΔΙΑ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ [ΔΑΝ ]ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΟΖ ΜΟΥΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕ ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΙ ΗΤΑΝ jiannhs koani

  2. αν η ελλαδα δεν νικουσε την ιταλια τοτε ακομα και αν οι αμερικανοι εμπαιναν στον πολεμο πιο νωρις η ρωσια δεν θα σωζοταν γιατι ο στρατος απο την σιβηρια δεν θα προλαβαινε να φτασει. αν ομως η τουρκια επαιρνε το μερος του αξονα και επιτεθοταν στην ελλαδα ταυτοχρονα με την ιταλια τοτε θα νικουσαν.

  3. Βρε μπουμπούνα 12 : 23 υποθετικά τα λέει όλα αυτά . Θέλει δηλ. να μας πεί τι θα γινόταν άν είχαν νικήσει οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους .

  4. Απορω γιατι βγαζεται τετοια κειμενα τι θελεται να πειτε η να φανταστειται δεν διαβαζεται καθολου ιστορια??
    η νομιζεται οτι ειμαστε τοσο κουτοι?
    Ο β παγκοσμιος πολεμος ηταν τελιωμενος πριν καλα καλα αρχισει τουλαχιστον απο τη πλευρα των γερμανων.
    Το τελος του παγκοσμιου πολεμου βρηκε τους ισραηλινους λαβωμενους με το ολοκαυτωμα που ακομα τρωνε απο αυτο συν του οτι φτιαχτηκε το κρατος του ισραηλ ακριβως οπως ειχε γραφτει και στην προφητεια του ταλμουδ.
    Που εγραφε οτι το κρατος των εβραιων θα φτιαχτει μετα απο μια σφαγη 6 εκατομυριων ατομων.
    Οποτε αν κερδιζαν δεν θα φτιαχνοταν και το ισραηλ οποτε για σκεφτειται λιγο πριν πεταξετε την προπαγανδα..

  5. Πάντως η ιστορία με την αυτοκτονία του Χίτλερ είναι για τα "χαϊβανάκια". Κανένας δε θα αυτοκτονούσε σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση και ειδικά ο Χίτλερ εφόσον είχε εναλακτικές λύσεις για τον εαυτό του . Αφού ξεφορτώθηκε την Εύα Μπράουν που του είχε γίνει "τσιμπούρι"το πιθανότερο είναι να έφυγε με ένα χανεμπού ( Γερμ. ιπτάμενος δίσκος ) για την Ανταρκτική όπου ίδη διατηρούσε μια μεγάλη και προφανώς αυτάρκη βάση , αφήνωντας έξω απο την καγκελαρία του το πτώμα ενός σωσία του το οποίο και έδωσε εντολή να το κάψουν (πολύ βολικό ) επίσης είναι γνωστό ότι είχε προτείνει στον Γκαίμπελς να τον φυγαδεύση στα βούνα επειδή είχε οικογένεια αλλά αυτό το ελεϊνό αδίσταχτό και ψυχρό αθεϊστικό κάθαρμα προτίμησε μαζί με την γυναίκα του να δολοφονήσουν τα παιδιά τους και μετά να αυτοκτονήσουν . Είναι επίσης γνωστό και δεν είναι μυστικό καθόλου πως οι Αμερικάνοι λίγο μετά το πέρας του πολέμου έστειλαν στην Ανταρκτική ένα αεροπλανοφόρο γεμάτο αεροσκάφη μία αρμάδα πλοίων και στράτο υπο την αρχηγία κάποιου ναυάρχου του οποίου το όνομα δε συγκρατώ για να διαλύση την γερμανική βάση του Χίτλερ η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα απείραχτη . Το αποτέλεσμα ήταν η αποτυχία των Αμερικανών να καταστρέψουν την βάση λόγω της ανώτερης Γερμανικής τεχνολογίας και να γλυτώσουν μόλις και μετα βίας τα σκάφη τους και τις ζωές τους επιστρέφοντας σαν βρεγμένες γάτες στην Αμερική όπου έγιναν στρατοδικία και καθαιρέσεις του (ναυάρχου κυρίως ) αν θυμάμαι καλά .Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο γιου τιουμπ για την όλη υπόθεση ( Ρώσικο ) Όσο για τον ίδιο τον Χίτλερ υπάρχουν αναφορές για εμφανήσεις του ακόμη και στην Ευρώπη μετά τον πόλεμο . Πρέπει νά πέθανε περίπου γύρω στα 70 ή 70 και κάτι στο τέλος της δεκαετίας του 70 .

  6. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΤΟΛΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ.

    Νικολας

  7. Τι μαλακια αρθρο.Σαν τα θα θα θα θα του παπανδρεου.
    Ποιος εισαι ρε φιλε?Ο Καλχας?

  8. Για τον "Νικόλα" : Το ολοκαύτωμα των Εβραίων έγινε πραγματικά αλλά δεν ήταν 6.000.000 . Ήταν περίπου 800.000 με 1.500.000 και αναλόγως ακόμη και αυτός ο αριθμός δεν παύει να θεωρείται μεγάλος γιατί αντιστιχεί σε Εβραϊκό πλυθησμό 4 τουλάχιστον κρατών ( ένεκα του ότι ήταν σκορπισμένοι στην Ευρώπη ) αυτό το 1.500.000 ηταν η λεγόμενη "σαβούρα" των Εβραίων δηλ. αυτοί που δεν ηταν μυημένοι στο κόλπο για διάφορους λόγους . Τα υπόλοιπα 5.000.000 ήταν υπο την προστασία των Ες Ες σε ειδικά διαμορφομένους χώρους οπου δεν τους έλειπε τίποτα , και μάλιστα ήταν ενήμεροι για το πόσο θα κρατήσει ο πόλεμος και πότε θα τελειώσει . Μέχρι και γυναίκες Εβραίες τους έφερναν απο τα στρατόπεδα συγκεντρόσεως για να περνάνε καλά . Την ώρα που τους φόρτωναν στα βαγόνια τα ΕΣ ΕΣ ήταν εκεί και επέβλεπαν .Όσοι απο αυτούς τους "μάγκες"- Λαμόγια ήταν στο κόλπο έκαμναν κάτι συνθηματικά με τα δάχτυλα των χεριών τους και τα ες ες τους κατέβαζαν απο το τραίνο και τους πήγαιναν σε ασφαλές μέρος με όλα τα κομφόρ περιμένωντας να τελειώσει ο πόλεμος . Αυτά που λέω είναι περα για πέρα αληθινά και είναι γραμμένα απο ομόφυλό τους που τους σιχάθηκε και αυτοκτόνησε οταν κατάλαβε σε τι φυλή ανήκει .

  9. 3.12,2.18
    Συμφωνώ μαζί σας.
    Επειδή δεν είμαι ρατσίστρια ώστε να θεωρώ κάποια φυλή ανώτερη των άλλων,ούτε θρησκόληπτη ώστε να δέχομαι την θεϊκή επιλογή του περιούσιου λαού θεωρώ πως είναι καιρός να αποδώσουμε στο Ολοκαύτωμα των Σλάβων-Εβραίων-Τσιγγάνων τις πραγματικές του διαστάσεις.

  10. διόρθωση

    Σλάβοι-Εβραίοι-Τσιγγάνοι
    (δεν μπορώ να δω τι έγραψα-αργεί η έγκριση)
    Νίκη

  11. ΝΑΙ ΡΕ!
    ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!

  12. 1.41 EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝ [ΑΓΓΛΟΙ ] ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Α ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ ΕΣΥ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΚΑΒΑ jiannhs kozani

  13. Γιάννη απο την Κοζάνι ! Ειμαι ο Γιάννης απο την Βεροια που σε αποκάλεσε μπουμπούνα … Παραλίγο να σου ζητήσω συγνώμη για το μπουμπούνας αλλά μετά θυμήθηκα κάτι για σας τους Κοζανίτες που με εξόργισε . Δεν ξέρω αν συμμερίζεσαι τις βλακώδεις απόψεις των συμπολητών σου περι ΣΟΥΡΔΩΝ Κοζανιτών – ξέρεις εσύ τι εννοώ – φάτε τώρα στην μάπα τον προδότη της Ελλάδος – εγκληματία – λαμόγιο – δοσίλογο Παπακωνσταντίνου και βουλώστε το . Ψηφήσατε κάποιον με μοναδικό κίνητρο – κριτήριο το ότι είναι ΣΟΥΡΔΟΣ ( και μόνο που το λέω αειδιάζω ) και όχι το αν είναι τίμιος , αν είναι πατριώτης , αν αγαπάει τον τόπο του αν έχει καλό όνομα , άν ήταν κανένας ανώμαλος ; κανένας παιδεραστής , η μή πραγματικός Έλληνας; ( που δεν είναι όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ) σας έφτανε που ήταν ΣΟΥΡΔΟΣ φτού σας ρε . Χάστε τωρα τις περιουσίες σας τις δουλιές σας και ότι άλλο έχετε και μείνετε στον δρόμο . Στην υγειά του ΣΟΥΡΔΟΥ κοροϊδα .

  14. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΕΙΔΕΣ ΥΨΟΣ ΠΩΩΩ ΥΨΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΔ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΨΑΞΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΣΟΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΙΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΣΟΥΡΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΕΛΑΣ Ι.Χ. ΦΟΒΕΡΟ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΙΓΟΙ ΜΗ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΚΑΗΚΕΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ [ΧΡΗΜΑ ]ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΑ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ jiannhs kozani

  15. Γιάννης απο Βέροια : Ίσως παραφέρθηκα και σου ζητάω συγνώμη εσένα προσωπικά . Τώρα για την Κοζάνη κάτι ξέρω γιαυτό και δεν έμειναν ποτέ Εβραίοι στην πόλη σας τα βρήκαν σκούρα κι έφυγαν τρέχοντας . Πάντως ενα να ξέρεις : Οι Κοζανίτες δεν έβαλαν μυαλό και δυστυχώς όχι μόνο οι Κοζανίτες . Τώρα ετοιμάζωνται να ψηφήσουν για κυβέρνηση το Αμερικανάκι – τον ανηψιό του Πατακού και ζάπλουτο Τσίπρα – Τωρα πως γίνεται εκατομυριούχος και αρχηγός αριστερού κόματος μην απορείς ! Όπως και με την Ρεπούση είναι βουλευτής της "αριστεράς"αλλά δουλεύει για το Ν.Α.Τ.Ο. Εδώ στο Θ.Α.Σ.Ο.Κ. ψήφησαν τον Βενιζέλο χωρίς να υπάρχει άλλος υποψήφιος και πλήρωσαν και απο πάνω . Βλέποντας όλη αυτή την ανώμαλη κατάσταση έχω την εντύπωση οτι βρίσκομαι σε ένα μεγάλο πολιτικό τσίρκο που αντί για πηθίκους έχει βολευτές του κυνοβουλίου που κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες μπας και τους ρίξουν καμμιά μπανάνα παραπάνω . Λοιπόν Γιάννη συνονόματε απο την Κοζάνι καληνύχτα και ελπίζω να τα ξαναπούμε .

  16. αυτες τις ιστοριες περι εβραιων που κανανε συνθηματικα κ πηγαιναν σε χοτελ,οτι 500000 τη γλυτωσαν κτλ μπουρδες,
    ποιος σας τα λεει?η ναζου απο τη μπουζου,ο πλευρης,ο λαικοπουλος η ο μπουμπουκος?
    σε λιγο θα μας πειτε οτι ναζι στην ελλαδα δεν φονευσαν κανεναν, κατι σαν το πολυτεχνειο ενα πραμα.
    ναζιδες,τον πολεμο τον εχασαν οι προγονοι ομοιδεατες σας μην προσπαθειτε να μας πεισετε για διαφορετικη εκδοχη.
    ελεοςςςςς

  17. 3 :05 Μην πουλάς μαγκιά αν δεν ξέρεις . Αυτο που διάβασες πιο πάνω για επαύλεις και πλούσια ξενοδοχεία είναι πληροφορίες απο τους ίδιους τους Εβραίους που είναι μέσα σε όλα . Βέβαια δε θα με πείραζε ιδιέταιρα αυτό εφόσον κοιτούσαν την δουλεία τους και δεν πείραζαν κανένα . Είναι σάπιοι και διεστραμένοι όσο δεν φαντάζεσαι για να μην πω χειρότερα πράγματα και φέρω το σάϊτ σε δύσκολη θέση . Δεν είχα όμως πάντα αυτές τις απόψεις . Μεγαλώνωντας είδα πολλά και μετά απο προσωπικές μου έρευνες δυστιχώς πολύ πολύ περισσότερα ( δεν είμαστε τυφλοί όπως εσείς ). Άν λοιπόν οι Εβραίοι στενοχωρούνται με όλα αυτά που λέγονται και ακούγωνται γι' αυτούς τότε να μην δίνουν και τα ανάλογα δικαιώματα που δυστιχώς αυξάνουν όλο και περισσότερο . Όπως και να έχει εγώ μπορεί να είμαι ψεύτης , Ρατσιστής να εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα κ.λ.π. πολλά μπορεί . Άν είσαι εσύ σωστός και αμερόληπτος ή είσαι καποιος Ισραηλήτης που ενοχλήται με όλα αυτά ψάξτην μόνος σου την δουλειά . Δηλ. κάνε μόνος σου μια μικρή έρευνα για να δείς αν είναι αλήθεια όλα αυτά αλλά να μην το ξέρει κανείς ( για ευνόητους λόγους ) είναι εύκολο . Π.χ. ψάξε για την καταγωγή του Χίτλερ και ποιοι ήταν αυτοί που τον χρηματοδοτούσαν πριν τον πόλεμο και μετα στην συνέχεια καθώς και γιατί έγιναν όλα αυτά . Λ.χ. αν δεν ήταν ο Χίτλερ σήμερα δεν θα υπήρχε το Εβραϊκό κράτος . Τέλος .

  18. ΦΙΛΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΡΓΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΓGΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΙΓΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΓΑΡ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΕΙΑ jiannhs kozanh

  19. ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΗΝΕ.
    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΓΗΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 6,000,000 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΥΛΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΠΩΛΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΣΟΝΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ,ΠΩΣ ΓΗΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΗΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΩ(ΡΗΤΟΡΙΚΑ).ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΗΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΓΗΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 2000 Η ΤΟ 2004 ΜΑΛΟΝ ΤΟ 2000 ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ(ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΟΤΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΗΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΨΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΓΝΩΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΓΡΩΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ…ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΡΗΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ

  20. 3 : 05 π.μ. Όταν θέλεις να πείς κάτι να μιλάς σαν άνδρας και όχι σαν κουνιστή αδερφή . Και κυρίως : Να έχεις επειχηρήματα .

  21. εσυ ναζιστακο στις 4.52,που θελεις επιχειρηματα πηγαινε στο μογιο.., ξερεις εσυ,στον πυρηναρχη της νικαιας ντε ,τον σκληρο,τον αδυσωπητο,τον αντρακλα,που εκλαιγε με αναφιλητα στο τελος, να σου τα πει ολα,
    καθε μερα ενας απο σας θα βγαινει κ θα ρουφιανευει τη σκατοσυμμορια σας.τετοιοι λεχριτες που ειστε,
    νταβατζηδες,κανατε τη σημαια κ τη πατριδα εμποροπανυγηρι μπας κ κονομησετε.
    ουστ ρε!!
    πισω στις τρυπες σας φασιστες.

  22. ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ «ΟΧΙ». ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ;; ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΩΡΟΥΣ ΕΡΕΙΠΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΜΑΙΟΤΕΡΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek