Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Άρχισε να ακούγετε ο όρος στρατιωτικός νομος στην Αμερική ..προετοιμάσου!”
  1. — ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΚΑΘΡΕΠΤΟΥ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ—

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΄΄ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ΄΄

    ΄΄΄΄ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΔΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ; /ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ; /ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΣΑΝ/ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; / ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΦΛΩΘΕΙ;/ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ;/ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΑ;/ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ/ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΑ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.΄΄΄΄

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2008, ΟΤΑΝ Ο BRAD SHERMAN ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ"

    ''ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ' ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ' ΑΜΕΙΝΟΝ''

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  2. Οταν σου λεει προετοιμασου εννοει μαζεψε τροφιμα φαρμακα οπλο φυσιγγια κτλ για επιβιωση 6 μηνων, και πανω απο ολα ετοιμασου πνευματικα για την λαιλαπα.

  3. The process known as “martial law” allows bills to be brought to the floor very shortly after negotiations are completed, with the result that Members of the House are likely to have virtually no time to examine and consider the details of the legislation before they will be required to vote on it.

  4. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα.Επικοινωνίας χθες 9 Οκτωβρίου με συγγενή μου στην Μασαχουσέτη της Βοστόνης και με διαβεβαιώσε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.Είναι μου λέει όλοι στις δουλειές τους τα πράγματα κυλούν φυσιολογικοτατα εκεί και μου είπε αυτό που συζητάνε στην ελληνικη παροικία εκεί ειναι ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζουν προς τα εδώ και να προσέχω.

  5. Απηγαγαν τον Πρωθυπουργο της Λυβιης . Λετε να ειναι αυτη η απαγωγη που ελεγε ο Καρλος ;

  6. και εγω μιλησα με βοστωνη και μου ειπαν οτι απλα αντιμετωπιζουν ενα θεματα κι οικονομικο.Τιποτε αλλο

  7. ΦΙΛΕ 10.24 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΟΓΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ [ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ] ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜAΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ..jiannhs kozani

  8. Και από Ντένβερ μεριά τα ίδια, για εκείνους(τον κόσμο) δε σημαίνει κάτι όλο αυτό που γίνεται εκεί! Άρα;; Λέγε.

    τσομπανόσκυλο

  9. πριν 5 λεπτα τα ελεγα απο σκαιπ με ενα ξαδερφο στο κολοραντο
    κατι δεν παει καλα οντως
    κατι γινεται αλλα δεν τους λενε τι και ειναι πολυ παραξενο
    αφου και τα κογιοτ που βλεπει τελευτεα εχουνε τον ποπο στο πλαι και οχι πισω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *