Διαφημίσεις

Τις συνθήκες εργασίας και τις συμβάσεις απασχόλησης «με μισθούς πείνας» στα Jumbo κατήγγειλαν μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε κείμενο που μοιράστηκε σε ακτιβιστική δράση τους έξω από την επιχείρηση.

Το κείμενο αυτό έρχεται μετά το μεγάλο θόρυβο που ξέσπασε από την δικαστική οδό που επέλεξε η ιδιοκτησία του Jumbo κατά άνεργου πατέρα που είχε κλέψει ένα κουτί με μαρκαδόρους…

Γράφει το κείμενο:

Η νέα Jumbo-βιτρίνα φούλαρε: Με μπλούζες, παντελόνια και ζακέτες για παιδιά και εφήβους, σχολικά είδη και τζάμπα εργαζόμενους, έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν, μόλις με 200 ευρώ το μήνα!

Τρέξε να προλάβεις! Ο θαυμαστός κόσμος των JUMBO σε περιμένει! Έχει τις χειρότερες συνθήκες εργασίας, εκδικητικές απολύσεις και ωράρια που παραβιάζονται προκλητικά και αυθαίρετα από τους εργοδότες.

Τρέξε τώρα στα JUMBO! Για να προλάβεις 70% εκπτώσεις στους…μισθούς, την ίδια ώρα που η εταιρεία παρουσιάζει ρεκόρ τζίρου, ξεπερνώντας τα 500 εκατ. ευρώ, στην ετήσια χρήση Ιούνιος 2012 – Ιούνιος 2013.

Τρέξε στα JUMBO! Για να τραγουδήσεις χαρούμενος στους εργαζόμενους “δουλέψτε JUMBO – δουλέψτε τζάμπα”. Γιατί είναι αλήθεια ότι -αν είσαι τυχερός και πιάσεις δουλειά στο θαυμαστό βασίλειο των παιχνιδιών- με τα JUMBO να ζήσεις, δεν μπορείς ούτε ώρα.

Γιατί η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενους της να δουλεύουν με συμβάσεις 4ωρης απασχόλησης, οι οποίες φυσικά και παραβιάζονται, με μισθό 200 ευρώ, που δεν φτάνει στους εργαζόμενους ούτε για να αγοράσουν μαρκαδόρους για τα παιδιά τους.
Αν λοιπόν το παιδί σου ξεκινά το νηπιαγωγείο, το Δημοτικό ή το Γυμνάσιο κι εσύ τρέχεις να του πάρεις όλα τα σχολικά, τρέξε στο θαυμαστό κόσμο…

Ή μήπως να το ξανασκεφτείς; Μήπως να ψάξουμε μαζί τι κρύβεται πίσω από το θαυμαστό κόσμο της εταιρείας;

Αν είσαι άνεργος γονιός και θες να πάει το παιδί σου στο σχολείο με τα σχολικά του είδη, μάλλον δεν συναντάς την συμπάθεια ή την ανοχή της εταιρείας. Γιατί λίγες μέρες πριν, η “αγαπημένη εταιρεία για μικρούς και μεγάλους” έστειλε στο δικαστήριο έναν άνεργο πατέρα από το Βόλο για 12 ευρώ. Φαίνεται τελικά, πως στο “παιχνίδι” του κέρδους δεν χωράνε συναισθηματισμοί.

Θυμάσαι το τελευταίο διαφημιστικό μήνυμα τη εταιρείας, που προσπαθεί να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό δείχνοντας τον ήρωα Jumbo να “εκτελεί” τις υψηλές τιμές των απαραίτητων για τους μαθητές προϊόντων και να “απελευθερώνει” τους “αλυσοδεμένους” γονείς; Ο ήρωας της εταιρείας ήταν “ο Jumbo, ο τιμωρός των υψηλών τιμών”.

Όμως στην πραγματική ζωή, έξω από τις κάμερες και το μάρκετινγκ, ο Jumbo όχι μόνο δεν έσπασε την…αλυσίδα που έσερνε μαζί του ο άνεργος πατέρας στο Βόλο μαζί με μια λίστα σχολικών ειδών, στην οποία αδυνατούσε να ανταποκριθεί οικονομικά, αλλά αντίθετα του πέρασε χειροπέδες για κλοπή μαρκαδόρων αξίας 12 ευρώ.

Ε ΡΕ, DJANGO ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖEΤΑΙ!

Κέρδη στα ύψη, εργαζόμενοι στο σκλαβοπάζαρο, γονείς στο δικαστήριο.
Αφελή επιχειρηματία, ο DJANGO, ο κινηματογραφικός ήρωας που γελοιοποιείς στη διαφήμιση σου, δεν είναι δικός σου ήρωας. Είναι δικός μας. Γιατί έγινε σύμβολο της αξιοπρέπειας των δούλων. Γιατί, από άκρη σε άκρη στον κόσμο, όποιος τον είδε, κατάλαβε ότι έγινε σύμβολο της απελευθέρωσης των φτωχών από τα βασανιστήρια, τα δικαστήρια και τα σκλαβοπάζαρα που τους έσερναν κάτι τύποι σαν εσένα.
Σ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ! Στους καιρούς της κρίσης, το δίλημμα έχει γίνει πια ξεκάθαρο: Ή εμείς και η αξιοπρέπειά μας, ή αυτοί και τα ατέλειωτα κέρδη τους.

ΜΙΛΑ! ΔΡΑΣΕ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “«Δουλέψτε JUMBO – δουλέψτε τζάμπα» ΒΙΝΤΕΟ”
  1. …να ηταν μονο τα jumbo φιλε το παλευαμε το θηριο.Εδω προκειται για
    την παγκοσμιοποιηση και δεν ειδαμε τιποτα ακομα!

  2. Δέν είμαι οπαδός του Σύριζα σε καμμιά περίπτωση , αλλά άν θέλουμε να είμαστε λογικοί και αμερόληπτοι πρέπει να επικροτούμε και να στιρίζουμε αν μπορούμε το καλό και το σωστό όπου και αν το δούμε , μακρυά απο υποκρισίες και κομματικούς φανατισμούς . Ένα μεγάλο μπράβο στους ακτιβιστές του Σύριζα γιατί ειδικά για αυτήν την περίπτωση ενήργησαν με τον πλέον σωστό και υποδειγματικό τρόπο . Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη σαν Έλληνα πατριώτη και χριστιανού .

  3. Μην ψωνίζετε από τα κ@λοκαταστήματα, τζαμπολόι του διαβόλου ξεφτίλες, ερπετά, έ ε έρχεται.

  4. αηντες παιδια… αηνταααα…

    ας την κλεισουμε και αυτην την ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφεροντων επιχειρηση
    ξεκινουμε με απεργειες δολιοφθορες και σταση ζηλου εργασιας…

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

    αηντε παιδιαααα…αηντα βρεεεε… οχι παιζουμε !!!!
    τι ελληναρες θαμασταν!!

    ((… να ειμαστε εμεις τα αφεντικα στην θεση των αφεντικων
    και χωρις και τις πολλες ευθυνες και υποχρεωσεις τους…))

  5. καθηστε ρε παιδια 20 κομπλεξικοι ντυθηκαν και πηγαν να κανουν αυτο που κανουν στην εισοδο απο ενα καταστημα του jumbo. καταρχην πας για δουλεια με την θεληση σου γνωριζοντας το ωραριο και το μισθο που θα παιρνεις, μιλατε για τζιρο 500 εκατομμύρια ευρω λες και τα λεφτα αυτα ειναι στην τσεπη καποιου. για βαλε κατω την αξια των εμπρευματων για ολα τα καταστηματα, βαλε το ρευμα για ολα τα καταστηματα, βαλε το ικα ολων των υπαλληλων για ολα τα καταστηματα (που ικα πληρωνεις και ασφαλεια δεν εχεις και αμα το χρειαστεις σου κλεινουν ραντεβου μετα απο ενα μηνα) βαλε ποσα στοματα ταιζει αυτο το αφεντικο των jumbo βαλε για ποσα λεφτα αποζημιωση δινει για καθε υπαλληλο που τον εχει τουλαχιστον 1 χρονο του κανει μια μλκια ο υπαλληλος και τον διωχνει.και να σου πω και κατι βαλε και την μιση ελλαδα (5.000.000)να κλεβει κατι απο εκει μεσα για την αξια 1 € μιλαμε για μια ζημια αξιας με βαση του κοστους λεγοντας οτι το προιον αυτο του κοστιζει 0.50 συνολο €2.500.000εκατομ.€ αμα ρε φιλε δεν εχεις λεφτα τι πας και κλεβεις την περιουσια του αλλου αλλα στον πατερα που εκλεψε 1 κουτι μαρκαδορους καλα του εκαναν.δεν ειμαι ο jumbo ουτε εχω λογο να τα γραφω αυτα αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι με καποια πραγματα γιατι οταν βλεπουμε καποιον να ειναι εξυπνος και να εχει δουλεια και να βγαζει χρηματα αμεσως πως να του κανουμε κακο αντι ο καθενας να κοιταει την παρτη του και να κανει κατι για τον ιδιο του τον εαυτό…..ξερεις εσυ αυτος ο άνθρωπος ποσα χρωσταει στην τραπεζα για να φτιαξει ολα αυτα τα καταστηματα…και αμα βαρεσει και κανα κανονι και μεινουν ολα αυτα τα στοματα που ταιζει σε κινα και σε ελλαδα τι πεινα εχει να πεσει .καθονται και ασχολουνται με την διαφημηση του ανεργου πατερα λες και θηχτηκε καποιος η οτι λεει ψεματα αφου ετσι ειναι πραγματικοτητα η ανεργια εχει πιασει κοκκινο αν καποιος φταει αυτος ειναι η κυβέρνηση και οχι ο jumbo. σας ξαναλεω δεν τον ξέρει τον τυπο αλλα για μενα ειναι μεγαλος μαγκας και πανεξυπνος…μπραβο του….

  6. ψωνισε τραυμαπλαστ και θα παθεις πλακα ειναι ειδος πρωτης αναγκης δεν κολαει ομως στο τραυμα ολα τα ειδει ειναι για τα πανιγυρια δεν ειμαι ανταγωνιστης ομως ντρεπωμε !!!!!!!!!

  7. Προς τον 13 Οκτωβρίου 2013 – 5:42 μ.μ. (το μεγαλύτερο καθίκι που έχω δει τις τελευταίες μέρες)

    Λες "…καθηστε ρε παιδια 20 κομπλεξικοι ντυθηκαν και πηγαν να κανουν αυτο που κανουν στην εισοδο απο ενα καταστημα του jumbo. καταρχην πας για δουλεια με την θεληση σου γνωριζοντας το ωραριο και το μισθο που θα παιρνεις…"

    – ΒΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΣΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ 200 ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ???? ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ – ΕΣΤΩ – ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ, Ή Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ? ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο mrJUMBO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ??? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ…. ΘΕΛΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ…. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.

    Λες "…μιλατε για τζιρο 500 εκατομμύρια ευρω λες και τα λεφτα αυτα ειναι στην τσεπη καποιου…"

    – ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ… ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ μιστερΤΖΑΜΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΜΠΗΚΑΝ Ή ΟΧΙ??? ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ? ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 500 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 90.000.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ – ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ…! ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ… ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ? Ή ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ??? ΥΠΟΥΛΟ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ.

    Λες "…βαλε και την μιση ελλαδα (5.000.000)να κλεβει…"

    – ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΒΑΛΤΟΣ ΡΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΡΑΔΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ??
    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ-ΖΩΟ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ-ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ-ΚΟΠΡΕ…

    Επίσης όλα τα υπόλοιπα που γράφεις για αξία εμπορευμάτων, ρεύμα και άλλα, ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ σε αυτό που λέγεται ΟΙ-ΚΟ-ΝΟ-ΜΙ-ΚΕΣ ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΑ-ΣΕΙΣ. Ο ισολογισμός είναι μια τέτοια. Το ίδιο και η Κ.Α.Χ.. Μην κάνεις πως δεν ξέρεις….
    ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥ
    Ή ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗ.

    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ". ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΕ…
    ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ – Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ…
    ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  8. 5:42 μ.μ
    Συμφωνώ μαζί σου, είμαι δε τόσο αχάριστη που προτιμώ (και το προτείνω σε όλους) να εκδηλώνω την δυστροπία αυτή στο βιβλιοπώλη της γειτονιάς μου.

    Συχνά στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μαγαζί του βρίσκεις αποτσίγαρα.Δεν έχει κατορθώσει να πείσει τους υπαλλήλους του πως το γόπινγκ είναι μέρος του 8ου part-time ωραρίου τους.
    Άσε που φορούν τα ρούχα τους κι όχι την επιβεβλημένη στολή…Κι άλλα πολλά…
    Νίκη

  9. ….επανερχομαι για να …συμφωνησω με την οπτικη του ΒΡΙΑΡΕΩΣ
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    ετσι και αλοιως εχω παραδεχθει απο μερες την εν γενει ΘΕΤΙΚΗ παρουσια του σε ολα τα σχολια του οποτε και οπου εμφανιζεται!!

    με τρομαξαν τα νουμερα που διαβασα
    "ειναι πολλα τα λεφτα ΒΡΙΑΡΕΩΣ"
    και θα πρεπει να βρεθει τροπος ωστε να υπαρξει ισοκαταμερισμος στην παραγωγη/κερδοφορια/καταμερισμος
    διαφορετικα "ειναι αξιος της μοιρας που τον περιμενει …τον Βακακη"

    ξερω δυστυχως και αλλα για αυτον τον επεκτατικο πλουσιοπαιδα
    που θελησε να επεκτεινει τα συνορα της περιουσιας του
    μεσα σε αναδασωτεα περιαστικη περιοχη της Κηφισιας ….
    με την ανοχη βεβαιως /βεβαιως του δημαρχου Κηφισιας… (γιατι αραγε ;;;)

    φιλε (αν μου επιτρεπεις την συναισθηματικη εκφραση) ΒΡΙΑΡΕΩΣ
    ειναι η πρωτη φορα που ΔΕΝ με ενοχλησαν τα …"κοσμηματα κι αρωματα" του λεξιλογιου σου!!!

    ειμαι φανατικα ΚΑΤΑ της αδικειας και της εκμεταλλευσης ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    (σε ευχαριστω που με ταρακουνησες…)

  10. Και να ηταν μονο εκει ….που πας να ζητησης δουλεια και δεν σε εκμεταλευονται…..αστα συχρονη δουλια και οικιοθελος…λογω ανεχειας…..αλιμονο μας…..το ανο

  11. ΦΙΛΕ 9.12 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ

  12. λοιπον κυριε ΒΡΙΑΡΕΩΣ :::σου ειπα κατι στο πρωτο κειμενο αντι να ασχοληθεις με κατι για να βγαλεις κανα φραγκο καθεσαι και ψαχνεις τους ισολογισμους του jumbo και αλλων διαφορων.απο τα λογια σου ομως ολοι καταλαβαινουν οτι ο κομπλεξικος εισαι εσυ επειδη ο κυριος jumbo παει με ελικοπτερο και μαλακιες.βρε χαζε αμα σε χαλαει ολο αυτο φυγε απο την ελλαδα αρκετα εχουμε γεμισει με ανθρώπους που εχουν αυτη την ηλιθια ιδεολογια με εσενα…..και να σου πω και κατι νομιζω δεν παρανομει καπου δινει τον βασικο μισθο που εχει ορισει η κυβερνηση της ελλαδος με βαση του 8αρου η του 4ωρου..που αντιστιχοι ….βγαζεις τετοια κακια για καποιον που ουτε το ψωμι σου κλεβει που ουτε σε αναγκαζει να ψωνισεις απο αυτον…ουτε τον ξερεις απλα εχει μια κερδοφορα επιχείρηση που τον κανει να εχει αυτα τα 90 εκ.δεν εκνεταλευετε κσποιον ουτε αδικη καποιον αμα δεν σου αρεσει μια δουλεια η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα….αντι να κοιταξεις που ο δημος αθηναιων εχει διωξει τοσες χιλιαδες ατομα και ειναι ολοι ανεργοι και ουτε αποζημίωση θα παρουν ουτε τιποτα κκεινουν οτι δημοσιο υπαρχει και η ανεργια μεγαλωνει, καταρεουν ολες οι επιχειρήσεις της ελλαδας, παιρνεις το μεγάφωνο και πας εξω απο το καταστημα και φωναζεις μαζι με αλλους 10 τα κερδη και τους τζιρους της εταιριας λες και θα αποτρέψεις τον κοσμο να μην ψωνιζει απο εκει….θα σου κοβα τα ποδια εγω γιατι εισαι γελοιος και σκατοψυχος με ολα αυτα που λες και που σκεφτεσαι…

  13. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!!!!!
    Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ JUMPO ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ. ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ JUMPO ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΛΕΠΕΤΕ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ JYMPO ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  14. 12:36 συγνώμη αλλά καταρχάς εσύ πρέπει να την κάνεις λείαν συντόμως από την Ελλάδα, γιατί κάτι τέτοιοι σαν και εσένα -οι δήθεν της ανάπτυξης-
    δεν ανήκουν ΕΔΩ και δεύτερον στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ τι δουλειά έχεις;

  15. Το παλιομάγαζο του τζάμπο κι όλος ο συρφετός να ξεκουμπιστεί, ξεκουμπίδια αυτό το είδος εργασίας από τον τόπο για να ξεβρωμίσουμε, ο 12:36 να πάει να κάνει τις μπίζνες του αλλού, ουστ.

  16. μπλακ-αης συνήθως εσύ μας ταρακουνάς με τον προτρεπτικό σου λόγο
    και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου. Άν οι αριθμοί και τα γεγονότα που παρέθεσα δείχνουν κάτι τότε πραγματικά δεν χρειάζεται καν να πώ εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα. Οι αριθμοί όπως έμμεσα υπενόησες τα λένε όλα. Να'σαι καλά ρε τρελέ μου – τα ξαναλέμε…

    Νίκη,
    όσον αφορά το γόπινγκ, θα συμφωνήσω μαζί σου ώς προς το ότι το να πετάς γόπες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μπροστά από το μέρος που εργάζεσαι είναι ζωώδες. Ένα αυτοσχέδιο τασάκι, ένα μπουκάλι νεράκι αρκεί για να βάλει κάποιος τα αποτσίγαρά του. Συγχώρεσέ με, όμως δεν μπορώ να καταλάβω πώς συσχετίζεται αυτό – το όντως – σωστό θέμα που έθιξες με την ανάρτηση. Και σου ξαναλέω ότι ΟΝΤΩΣ μερικά θέματα όπως αυτό που προείπες είναι θέμα χαρακτήρα, παιδείας και αυτονόητης – στοιχειώδους αίσθησης σωστής συμπεριφοράς. Είναι το πρέπον. Η δε στολή που είπες παρακάτω – για 'μένα – δεν είναι το πρέπον. Δεν με πειράζει κ τόσο αν φόράνει ή όχι οι εργαζόμενοι κάποια συγκεκριμένη στολή. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ οιαδήποτε επιχείρηση υπαγορεύει το να φοράς π.χ. τα μπλέ μπλουζάκια που σου δίνουν με το λογότυπο της εταιρίας – αν θες την γνώμη μου – αυτό ο εργαζόμενος πρέπει να το σέβεται και να τα φορά. Όπως και να'χει εξαρτάται άμεσα από το είδος της υπηρεσίας/προιόντος που προσφέρει/πουλά η επιχείρηση. ; )

    Προς το ανορθόγραφο,
    Φίλε υποθέτω ότι συμφωνείς μαζί μου. Πας δηλαδή για δουλειά και ο άλλος εκμεταλλεύεται την ανάγκη σου να επιβιώσεις! Θες να βγάλεις 5 φράγκα για να ΖΗΣΕΙΣ και η επιχείρηση σου λέει "τόσα δίνω"!! Έ λοιπόν τώρα ποιός φταίει? Αυτός που θέλει να φάει λίγη πίτα να γεμίσει το στομάχι του Ή αυτός που έχει το μαχαίρι? Τί να κάνει ο καημένος που πρέπει να επιβιώσει??? ΠΑΝΤΑ η επιχείρηση είχε το πάνω χέρι. Ο καταναλωτής ούτε καρτελ μπορούσε να κάνει ούτε να οργανωθεί για σταθερό χρονικό διάστημα, και έπασχε και από ασσύμετρη πληροφόρηση με αποτέλεσμα να έχει μονίμως συγκριτικό μειονέκτημα.

    Προς 13 Οκτωβρίου 2013 – 11:10 μ.μ.
    Όντως έχεις δίκιο. Η ελληνική νομοθεσία πάσχει τρο-με-ρά. Ανάλογα κουλά γίνονται και με την περίπτωση του ζεόλιθου – όλοι ομόφωνα βλέπω ότι καταλήγουν στο ότι πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο του επιχειρείν στην Ελλάδα. Απλά για'μένα όταν μιλάμε για έναν κολοσσό στον κλάδο παιχνιδιών, δίχως προβλήματα μόχλευσης, ή χρηματοδότησης, και με τρομερά κέρδη, τότε νισάφι… Καλές οι τιμές και οι διαφημίσεις, αλλά όταν ο κόσμος ΤΙΜΑΕΙ την επιχείρηση και την κάνει κερδοφόρα, θα'πρεπε και ο ιδιοκτήτης να τιμήσει λίγο παραπάνω και τους υπαλλήλους του. Αναφορικά με τα της βωμολοχίας έχεις δίκιο φίλε μου…

    Προς 14 Οκτωβρίου 2013 – 12:36 π.μ
    Ρε μαλακισμένο δε πα να γαμηθείς που θα μου πείς και να βγάλω και κανα
    φράγκο…? Ηλίθιε δόξα τω Θεώ , έχω μεριμνήσει για αυτό και με την
    βοήθειά Του τα καταφέρνω. ΕΣΥ ρε μαλάκα είσαι στην τσέπη μου ή είσαι η τσέπη μου και μου κάνεις και συστάσεις…? Το ότι φωνάζεις από χιλιόμετρα ότι είσαι βαλτός δούλος του συστήματος και θες την διατήρησή του ΔΕΝ το καταλαβαίνεις??? ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι καρφώνεσαι ρε ξεφτίλα?

    Δηλαδή εγώ ρε έξυπνε χθές γεννήθηκα? ΑΣΦΑΛΩΣ ΡΕ ΖΑΛΑΡΧΙΔΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ..!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ??? ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ – ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΚΑΒΛΑΡΑ…

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ… ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΦΥΓΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ" ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ? ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ? Α, ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ, ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΕΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ Ε? ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ Έ ΚΑΡΑΚΟΛΙ ΤΗΣ ΝΤΠ??

    Ένα θα σου πώ κωλόπαιδο… ΜΗΝ παριστάνεις τον πουριτανό και ΜΗΝ
    γίνεσαι προκλητικός. Έχεις άδικο, έχουμε δίκιο. Επίσης ΜΗΝ σε ενοχλεί
    που σου γράφω αυτά που σου γράφω. Θα έπρεπε να σε ενοχλούσε το γεγονός να σε ήξερα. Αφού ΔΕΝ σε ξέρω κοιμήσου ήσυχα ντογάνι μου…

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  17. 12.36/14.10/ανωνυμε
    εισαι λαθος στους χαρακτηρισμους σου για τον ΒΡΥΑΡΕΩΣ
    προκειται περι συγκροτημενης προσωπικοτητας και εχει εκφρασει
    την διαθεση της συλλογικοτητας και της ομοψυχιας σε καθε τοποθετηση του βεβαιως η μαχητικοτητα του ειναι εμφανης αλλα συνοδευται παντα απο επιχειρηματα που οπως ειδες γινονται αποδεκτα απο τοα πλειστα μελη της γειτονιας των κατοχικων!!!

    λυπαμαι αλλα ενω θα μπορουσες να προβαλεις με πειστικα επιχειρηματα την θεση σου περι της αναγκης υπαρξης/επεκτασης/αναπτυξης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ επιχειρησεων (και πολυ σωστα) εσυ συμπεριφερθηκες ως εγκαθετος κολαουζος κρακτης του εν λογω επιχειρηματια….

    και πολυ σωστα σου απαντα ο ΒΡΥΑΡΕΩΣ οτι με τοοοοσα κερδη θα μπορουσε να ηταν τουλαχιστον πιο δικαιος με τους εργαζομενους για αυτον αλλα που φαινεται οτι δεν τους θεωρει "συνεργατες" αλλα αναλωσιμους δουλους…

    κλεινω γραφοντας ξανα οτι ""ειναι αξιος της μοιρας που τον περιμενει…""
    το Συμπαν δινει το Συμπαν παιρνει !!!

    Ο ΒΡΙΑΡΕΩΣ δεν εχει αναγκη απο υπερασπιστες διοτι η μορφωση και η ποιοτητα του ειναι υπεραρκετη γιανα αντιμετωπισει με οτι καταπιαστει
    και για να μην με παρεξηγησει το σχολιο μου δεν εχει αυτη τη προθεση αλλα να καυστηριασω την αδικεια και την εκμεταλλευση ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    που τελικα φερνουν σαν αποτελεσμα την …δυστυχια σε ολους…

  18. Τώρα βλέπω την εκπομπή του Χατζηνικολάου με τον Τσίπρα, κοιτάζω κλεφτά λίγο καμμιά είδηση παλαιότερη ή καινούρια και βλέπω τον φίλο μπλάκ-αης (ένα από τα πιό εκλεκτά και απαραίτητα μέλη του κατοχικά για
    όσους δεν τον έχουν προσέξει ήδη) να γράφει αυτά που γράφει, και δεν μπορώ παρα να σταθώ για λίγο και να πώ δυο πράγματα πάνω σε αυτά που προείπε.
    Φίλε μπλακ-άης αν σε παρεξηγούσα, τότε ΕΓΩ θα ήμουν άξιος της
    μοίρας μου. Αλίμονό μου τότε…
    Και αυτό – το ξέρεις ήδη – δεν το λέω θεσμικά απλά για να συμφωνήσω μαζί σου… Το λέω γιατί έτσι είναι. Άν δεν υπήρχαν γνώμες σαν την δική σου,
    τότε τί θα ήταν τα κατοχικά? Μόνο οι αναρτήσεις των? Μάλλον.
    Τα λοιπά συν τω χρόνω… Έχουμε να δούμε αλλά και να κάνουμε πολλά
    φίλε μπλακ-άης. Μαζί. Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν
    υπομονή.

    Να πώ μονάχα και κάτι άλλο που ξέχασα…
    Άν σιωπούσα επειδή ξερω'γω το ΤΖΑΜΠΟ κάνει καλές τιμές και συμφέρει στην τσέπη του καταναλωτή, τότε αυτομάτως θα έπραττα βάσει του σκεπτικού του ιδιοκτήτη του. Δηλαδή, βάσει του σκεπτικού ότι ο καταναλωτής θα κάνει τα στραβά μάτια στο καθεστώς που ισχύει σε ένα ποσοστό – μεγάλο ποσοστό – υπαλλήλων διότι πολύ απλά ο καταναλωτής ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για τις τιμές. Οπότε θα το κάνει γαργάρα το θέμα.

    Αυτό το λέω κυρίως με αφορμή το κατάπτυστο/γελοίο/απαράδεκτο σημείο που ο 12:36 π.μ.ανέφερε για 'μένα (sic): "…βγαζεις τετοια κακια για καποιον
    που ουτε το ψωμι σου κλεβει που ουτε σε αναγκαζει να ψωνισεις απο αυτον…"

    ΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ… Επίσης… Μπράβο του για τα χρήματα και για τις διαφημίσεις και για το άνοιγμα που κάνει και στο εγγύς εξωτερικό και για τις τιμές του και για όλα…
    ΑΛΛΑ…:
    ΑΝ είναι τύπος που ξηγείται τόσο φθηνά και γιούφτικα σε μεγάλο ποσοστό εργαζομένων του, τότε αηδία….Α-Η-ΔΙ-Α… Ξερνάω και μόνο με το σκεπτικό. Χίλιες φορές να κλείσει το μαγαζί του… Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…
    Δεν θα μου λείψει κάτι ξέρεις… Θα κάνω το κομάντο μου χωρίς να
    μπω μέσα… Εκτός κι αν ο εγκάθετος κολαούζος (που είπε λακωνικά και σύντομα ο μπλακ-άης) θεωρεί ότι τα κατά λίγα σεντς φθηνότερα προιόντα
    που ομολογουμένως έχουν τα ΤΖΑΜΠΟ μπορούν να εξαγοράσουν
    την σιωπή του συνόλου… Σε πληροφορώ κολαούζε της φακής ότι τυχαίνει να έχω φόβο Θεού. Και μάλιστα μεγάλο φόβο Θεού. Δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να με καταλάβεις ή είσαι ακόμα υπό την επήρρεια της ανάγκης να μου ανταπαντήσεις "κάτι" οπωσδήποτε.
    Σκέψου τί λές και σκέψου τί λένε αυτοί που διαφώνησαν μαζί σου στα
    σχόλια.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  19. Ρε ντογάνι, καλά σε είπε ο άλλος,
    οι άνθρπωοι διαμαρτηρήθηκαν με κόσμιο τρόπο και χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα ή ζημιες..
    Εσύ από που και ως που τους κόβεις το δικαίωμα να διαμαρτύρονται;
    Για σένα μάλλον οι διαμαρτυρίες είναι όλες κατακρητέες!
    Ντογάνι έ ντογάνι

    N.P.

  20. Αχ Βριάρεως, τα διατυπώνεις πάρα πολύ σωστά όλα.
    Έτσι είναι. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν, όπως μπορούμε, να σπάσουμε και να μην αναπαράγουμε-συντηρούμε τον συστημικό τρόπο σκέψης. Εύγε.

    τσομπανόσκυλο

  21. ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΓΑΤΟΝΙΑ ΜΟΥ !

    Που το παιζετε και "πονηρεμενοι"… και μου διαβαζετε και το ΚΑΤΟΧΙΚΑ…!!!!

    Καταγραψατε στοιχεια καταλληλα προς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για το αμεσο μελλον….????

    Περιμενετε ανατροπες και γεγονοτα κοσμοιστρικα, ετσι δεν ειναι ????

    Να σας θυμησω οτι μετα την ναζιστικη κατοχη 1941-44 ΓΙΝΗΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ χωραφακια που αρπαχτηκανε για ενα τενεκε λαδι… ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΠΙΣΩ…

    Υπομονη τωρα, και ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( π.χ. μαρτυρες ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τα οποια ΘΑ ελθουνε….μολις ξεκουμπιστη το ψευτορωμεικο…

    Την "πολιτειακη ανωμαλια" του Γεροντα Ιωσηφ Βατοπεδινου τη βλεπετε ? Π.χ. τον λαο να ψηφιζει σαν τρελλος Χ.Α στις επομενες εκλογες ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ και να γινετε ΑΝΩΜΑΛΙΑ το βλεπετε ?
    Οχι ?
    Την χουντα στη τουρκια τη βλεπετε ?
    Οχι ?
    Καποιοι την βλεπουν…
    Θα τα δειτε και οι υπολοιποι σε λιγους μηνες !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek