Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:29 - 14/10/2013

Μην αφήνετε το πεδίο ακάλυπτο ..Εχθρός προ των πυλών!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το τελευταίο 24ωρο έχω παρατηρήσει κάτι πολύ ανησυχητικό !!!

Την περισσότερη επισκεψιμοτητα την παίρνει αρθρο που μιλλα για το πως να προστατεύθεις από μεγάλο σεισμό! Το άρθρο είναι παλιό για να φέρνει τόση επισκεψιμοτητα !!

Σας έχω μιλήσει για προγράμματα πανεπιστημιων που προσπαθούν μέσω τον αναζητήσεων να κατανοήσουν τι έρχεται στο μέλλον!

Δεν είναι καλό σημάδι το ότι σήμερα όλοι ασχολείστε με το θέμα σεισμού! Μην στοχεύετε ακόμα και αν η πληροφορία που σας δίνεται από Ω εντέχνως σας κάνει να το σκέφτεστε!!

Δεν μπορεί να σηκωθεί καθρέφτης αν ο νοητικός μηχανισμός μας επιλέγει να αποδεχτεί κάτι!!

..Σταματήστε να νιώθεται προαίσθημα για αυτό το θέμα!! Αν είναι να έρθει ας έρθει άλλα σταματήστε να δίνετε στο πεδίο έδαφος δημιουργίας !!

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΌ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ …..ΣΤΟΧΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ …ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΑΥΡΙΟ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ..ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ!!

STRANGER… Σήμερα αρχίζω και έχω λιιιγοο ανασφάλεια…ελπίζω να γίνομαι κατανοητός ….μην αφήνετε χώρο στο πεδίο δεν υπάρχει τρόπος Άμυνας από μέσα!

Μην τους κανετε την χαρη στην νοητικη επιθεση τους



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Οπως παντα αναλυτικος συλλογισμος. Ολοι στο νερο, δεν ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια αυτη για την εποχη.

  2. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 9:49 ΜΜ

    Ας καλύψουμε το πεδίο με το πιο ισχυρό μας όπλο, την προσευχή. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αυτό τα λέει όλα. Stranger το συμμερίζεσαι αυτό;

    Α & Ε

  3. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 9:50 ΜΜ

    Έτσι σε θελουμε, επεξηγηματικό και με οδηγίες

  4. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 9:57 ΜΜ

    Όχι Α & Ε, δεν το συμμερίζεται…
    Πρόσεχε γιατι η προσευχές σου περιέχουν ενέργεια, η οποία δεν ξέρεις που πηγαίνει και ποιος την εκμεταλεύεται… Άλλαξε στόχευση στις προσευχές.. Στείλτες αλλού… Στην θάλασσα ή στον Ήλιο π.χ… Λέω εγώ τώρα…

    Π.Σ

  5. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:05 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ..
    ΕΥΓΕ….

    ΒΟΗΘΩ….

    1) ΝΕΡΟ
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ
    ΝΕΡΟ
    2) ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida
    ΝΕΡΟ
    3) ΣΤΟ ΝΕΡΟ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ
    ΝΕΡΟ
    4) ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΝΕΡΟ
    5) ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b
    ΝΕΡΟ
    6) ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ 341 CALIFORNIA
    ΝΕΡΟ
    7) ΣΤΟ ΝΕΡΟ
    ΝΕΡΟ

    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:20 ΜΜ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΚΕΨΟΥ – ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ –
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ….
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΣΤΟ ΝΕΡΟ
    ΝΟΕΡΟ-ΝΟΕΡΟ

  7. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:41 ΜΜ

    —-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ—-

    ΙΑΠΩΝΙΑ

    ΛΕΚΑΝΗ NANKAI, ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.
    ΙΣΧΥΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ/ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  8. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:42 ΜΜ

    Εγώ δεν κατάλαβα, να αρχίσω να ανησυχώ για την νοημοσύνη μου? ΝΤΙΝΑ

  9. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:47 ΜΜ

    ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ [ΒΛΕΠΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ] ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,,,jiannhs kozani

  10. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:51 ΜΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ

  11. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:54 ΜΜ

    Πώς κρίνεις τους άλλους έτσι και τους μειώνεις? Εγώ θίχτηκα. Θεωρείς ότι έχω ανάγκη από βοήθεια? Μεγάλωσα με αρχές και αν πεινασω πότε η υπερηφάνεια μου δεν θα παρακαλεσει σε κανέναν για τίποτα. Φόβο και ανάγκη? Σε παρακαλώ οι περισσότεροι γιατί το έκαναν,αναρωτηθηκες? ΝΤΙΝΑ

  12. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 5:15 ΠΜ

    Καλημέρααα!! έκανα μεγάλη προσπάθεια η μισή περιοχή μου αντί για σεισμό σκέφτεται νερό !!!! σκεφτόμαστε καλοκαιρινές διακοπές στη θάλασσα φχχχχχχ αγχώθηκα ……..

    Αθηνά!

  13. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 6:01 ΠΜ

    σκεφτομαι το κεμπάπ που θα βάλω στην ψησταριά το Σάββατο ….

  14. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 6:09 ΠΜ

    Aγαπητη ΝΤΙΝΑ, (μου αρέσει που υπογράφεις με έμφαση! Ολα κεφαλαία!)

    Διαβάζω συχνά τις αναρτήσεις σου και πολύ συχνότερα δεν βγάζω άκρη με τις συναρτήσεις και τους συνειρμούς σου. Ποιός σε έθιξε και με ποιό τρόπο? Τώρα που βρήκες ελεύθερο βήμα να εκφράζεσαι και σκοπό ύπαρξης και απόλαυσες και πάνω απο το 1 λεπτό δημοσιότητας που αναλογεί στο καθένα μας…Κάτσε γράψε τα memoirs σου για να ταίζεις το λιμοκτονούντα εγωισμό σου…Το συμμερίζεσαι αυτο?????????????
    ΚΑΙ Κάνε μου μια χάρη!…Κάνε στην άκρη, μου κρύβεις τον Ηλιο που δεν μπορείς να μου χαρίσεις! (Διογένης ο Κυνικός) Αίντε μπράβο! Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο μαραγκός γυναίκα!

    • Ανώνυμος 10/15/2013 @ 7:44 ΠΜ

      Σε ενόχλησε τι ακριβώς? Δεν καταλαβαίνω αγαπητέ μου. Όσο για την δημοσιότητα, πες τα στον εαυτό σου και όχι σε εμένα. ΝΤΙΝΑ

  15. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 8:03 ΠΜ

    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΝΕ!!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΖΕΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ!
    ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΙΔΙΟΔΟΞΙΑΣ.
    ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ….ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!!!
    ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ!
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕ ΝΑ ΡΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ . ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ!

  16. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 8:55 ΠΜ

    ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ 9 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ…ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ….

  17. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 9:28 ΠΜ

    ΓΙΑ 15 Οκτωβρίου 2013 – 11:03 π.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΦΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

  18. ε βγαλε λοιπον την αναρτηση για τον σεισμο. Αφηνοντας την, δινει εδαφος και σε αλλους να πεσουν στην παγιδα…

  19. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 10:44 ΠΜ

    15 Οκτωβρίου 2013 – 1:42 π.μ.

    Ντινάκι, άστους, εγώ σε συμπαθώ και πολλές φορές σου έχω απαντήσει από δω. Σε συμπαθώ γιατί είσαι ένα "στραβαδάκι" που προσπαθείς απεγνωσμένα να ανακλύψεις την αλήθεια και πίστεψε με, τα πας πολύ καλά. Καταλαβαίνεις κάποιες φορές πολύ περισσότερα από τους "διαβασμένους" ……

    Διάβασες τους αρχαίους Διδασκάλους που σου έχουμε προτείνει εδώ (σε μετάφραση εννοείται); Αριστοτέλη και Πυθαγόρα δώσε κυρίως βάση, έχουν απαντήσεις!

    όσο για αυτό που ρωτάς, εγώ κατάλαβα, και αυτό θα κάνω, ότι πρέπει να σκεφτόμαστε το νερό με κάθε τρόπο και μια απλή σκέψη που εγώ σκέφτηκα να κάνω (σε συνδυασμό με τη ζέστη που νιώθω)

    "Νερό, ρίξε μια καταιγίδα γμτ!! Ρίξε νεροποντή που να χρειαστούμε βάρκες, ρίχνε να μαζέψουν και τα δέντρα στις ρίζες!!! "

    Να σκέφτεσε και να περιμένεις (στα αλήθεια να την περιμένεις) μια νεροποντή !!!

  20. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 4:15 ΜΜ

    ΝΤΙΝΑ για να μην μπερδεύεσε ξεκίνα από τα απλά.
    Σκέψου κάτι για το γενικό καλό. Προσπάθησε να είσαι απερίσπαστη και να πιστεύεις σε αυτό που σκέφτεσε. Να μην το κάνεις μηχανικά.
    Εαν λοιπόν πολλοί κάνουν την ίδια σκέψη (στόχευση) τότε έχουμε αμέσως αποτελέσματα. Αυτά για πολύ αρχή. Εαν παρακολουθείς ο καθένας έχει βρεί ένα δικό του τρόπο, αλλά ο στόχος μας είναι κοινός. Το κοινό καλό, το καλό των Ελλήνων. Άλλοι το ονομάζουν διανόηση, άλλοι προσευχή, πάντως το θέμα είναι ότι όταν είναι συντονισμένο και γίνεται απο πολλούς φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.
    Από καιρό εμείς που καθημερινά ξεμεροβραδιάζουμε στο κατοχίκα ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι εδώ και μερικά χρόνια στόχος. Μας χτυπούν από παντού και με κάθε τρόπο. Οικονομικό, γεωλογικό, κοινωνικό μέχρι και πολεμικό.
    Πως περίπου δουλεύει :
    1) Μας βάζουν στόχο πχ σεισμός ή οτιδήποτε άλλο.
    2) Εμείς "στοχεύουμε" το νερό. Ότι και να γίνει στο νερό να ξέρεις ότι μπορεί να το ρουφήξει σαν σφουγγάρι (από σεισμό μέχρι μόλυνση), ειδικά όταν είναι στη θάλασσα.
    3)Την πληροφορία για το "χτύπημα" την παίρνουμε τις περισσότερες φορές τυχαία από τους συνομιλητές μας ή το διαδικτυο, ή απλά μας έρχετε στο μυαλό ή ακόμα καλύτερα αναλύεις τα γεγονότα που συνήθως αποτελούν μονόδρομους. Όπως πχ η οικονομική κατάσταση. Είναι πλέον δεδομένο από λύνετε μόνο με έναν παγκόσμιο πόλεμο.
    Αυτά για την ώρα, ελπίζω να μην σε μπέρδεψε ή το χειρότερα μην στα είπα λάθος.

    Μυτιληνίος 2

  21. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 4:35 ΜΜ

    Δύο σχόλια επιτρέψτε μου:
    α)Σεισμολόγοι στην Ιαπωνία προβλέπουν μεγασεισμό και ενεργοποίησαν τα σχέδια ασφαλείας, ενώ εφοδιάζουν τους κατοίκους με τρόφιμα και νερό.

    http://attikanea.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2963.html

    β)34 Ώρες και 44 λεπτά (από τώρα 19.34 της 15/10/2013) για deadline στο Αμέρικα. Μετά θα δείτε πολλά ΑΝ την αφήσουν να χρεωκοπήσει.

    Μυτιληνίος 2

  22. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 10:30 ΜΜ

    Να προσέχετε τι εύχεστε γιατί θα έρθει και γιατί δεν ξέρετε με τι δύναμη θα έρθει.
    Σε κάποια χώρα προσεύχονται πολύ στο νερό για τα σπαρτά τους και μετά το νερό τους πνίγει.

    Κάποιος πιο πάνω γράφει: Ότι και να γίνει στο νερό να ξέρεις ότι μπορεί να το ρουφήξει σαν σφουγγάρι (από σεισμό μέχρι μόλυνση), ειδικά όταν είναι στη θάλασσα.

    Μπορεί να αναλογιστεί κανείς μήπως αν γίνει κάτι στο νερό π.χ. τσουνάμι, ή την ώρα εκείνη βουλιάξει καράβι λόγω γεγονότος στο νερό;
    Θα μου πεις στην στεριά θα είναι πιο μεγάλη η καταστροφή. Όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα κάτι τέτοιο.

    ΝΤΙΝΑ σε αυτή την ανάρτηση συμφωνώ μαζί σου.

  23. Ανώνυμος 10/16/2013 @ 5:43 ΠΜ

    Α! Ευχαριστώ τον κάποιον που όση κόντρα κι αν με πάει με έμαθε πολλά περισσότερα και δεν με καταρρακώνει το ηθικό μου. Λάθος συμπέρασμα έβγαλες με ποιον είμαι, ξέρεις εσύ. Συνέχισε το! Περιμένω. Διαβάζω σε αλλά άρθρα και βλέπω μια κόντρα o ένας προς τον άλλον, αν έτσι θεωρείτε ότι θα πάτε μπροστά στην Ζωή σας, είστε γελασμένοι. Πάντα στην Ελλάδα αυτό συνέβαινε και πήγαμε βλέπετε μπροστά(χα χα) Επειδή πήρα πάλι ενός λεπτού δημοσιότητα σύμφωνα με τον αγαπητό μου Διογένη(μην ελπίζει το ονομα δεν κανει και τον αλλον να κατέχει αυτό το σπορ, κακώς διάλεξες το όνομα κρατά το κυνικός! Κυνος στα αρχαία αν δεν κάνω λάθος είναι o σκύλος)ΝΤΙΝΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*