Διαφημίσεις

Την μεγαλύτερη κίνηση της πολιτικής του σταδιοδρομίας ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός έχοντας την στήριξη των Αμερικανών!

Την μεγαλύτερη κίνηση της πολιτικής του σταδιοδρομίας ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός έχοντας την στήριξη των Αμερικανών έχει αποφασίσει να πάει σε ρήξη με την Τρόικα και πιο συγκεκριμένα με τους Γερμανούς οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ακούνε για κούρεμα του χρέους-κάτι που συνεπάγεται αργό θάνατο για τους Έλληνες και εκφασισμό της κοινωνίας με γιγάντωση της Χρυσής Αυγής.

Καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού έχουν παίξει τα δύο πρόσφατα ταξίδια του σε HΠΑ και Ισραήλ αποτέλεσμα των οποίων ήταν και η εξασφάλιση της στήριξης των Αμερικανών στις επόμενες κινήσεις του. Αποτέλεσμα της αλλαγής φιλοατλαντικής στροφής του πρωθυπουργού οι ανησυχίες που έχουν προκληθεί στο περιβάλλον του υπ. Οικονομικών ο οποίος οφείλει την παραμονή του στη πλ. Συντάγματος στην στήριξη των Γερμανών. Ο Στουρνάρας αντιλαμβανόμενος ότι πλησιάζει το τέλος της αναγκαστικής συμβίωσης Ελλάδας-Γερμανίας, επιχειρεί με ανορθόδοξες μεθόδους να αναζητήσει καταφύγιο στην Τράπεζα της Ελλάδας στη θέση του Προβόπουλου.

Για τον Σαμαρά τώρα αίφνης το χαρτί των εκλογών την Άνοιξη του 2014 παίζει πολύ γερά ενώ ακούγεται και ένα πιο σκληρό σενάριο που θέλει τον πρωθυπουργό να προσφεύγει σε δημοψήφισμα με το ερώτημα μέσα ή έξω από το μνημόνιο. Ο τελευταίος που τόλμησε να ψελλίσει κάτι τέτοιο (ΓΑΠ) έφυγε λιθοβολημένος. Μόνο που ο Σαμαράς βρίσκεται σαφώς σε πιο πλεονεκτική θέση και αισθάνεται έτοιμος για το μεγάλο ΟΧΙ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Ο Σαμαράς πάει σε ρήξη με την Τρόικα. Παίζει ακόμη και το δημοψήφισμα! Μην μου πεις ότι δεν σε είχα προειδοποιήσει για τον ΗΡΩΑ Αντωνάκη!!”
  1. Βαρέθηκα τα θέατρα. Πραγματικά. Και ακόμη αυτή η υποτίμηση της νοημοσύνης των ανθρώπων που κάποτε θα την χαρακτήριζα τραγική, σήμερα την αντιμετωπίζω ως βαρετή.Λαντζέρηδες της Νέας Τάξης που καμώνονται… Αχ μωρέ έρημε Σαμ-αράς…..

  2. μάλιστα!!!!
    η συνήθης τακτική: όταν ένας λαός έχει θυμώσει, έρχονται οι υπερατλάντιοι "σωτήρες" (μια από τα ίδια δηλ γιατί κι αυτοί να πάρουν θέλουν αλλά με τη μάσκα του "καλού")
    ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ…

  3. …και μεις σ απαντησαμε…οχι και ηρωας ο ντοματοπελτες της καλαματας ,που κοιτουσε για πολλα χρονια το νταβανι της πολιτικης αδρανειας.Οχι και ηρωας ο πολιτικαντης που εξαπατησε τους ψηφοφορους της Ν.Δ. με τις αλλοπροσαλες επιλογες του και το συνολο του ελληνικου λαου,εκβιαζοντας και παραχωροντας ΓΗ & ΥΔΩΡ.Συγνωμη ρε φιλε…αλλα με τετοιους τιτλους,θα τον συγχωρεσει και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚ…ΟΥΛΑΣ!

  4. Η μεγαλύτερη και η επόμενη κίνηση της πολιτικής σταδιοδρομίας του Αντωνάκη, εκτός από αυτές τις μελανές που ξέρουμε, θα είναι αυτό που είπε πρόσφατα ο Μητσοτάκης «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του ως τώρα ήταν ότι έριξε εμένα. Έκανα λάθος. Το κορυφαίο είναι ότι θα ρίξει και τον εαυτό του».

  5. δεν θα προκάνει ο Αντωνάκης… το κούρεμα θα τον προλάβει…

    σα δεν ντρέπεται ο κατοχικός "πρωθυπουργός" ….

  6. ωραιο σχολιο 12.44/16.10/ανωνυμε

    πανε να τον ηρωποιησουν… ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ …
    αστε τον να κανει λαθη …ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ…
    η σιωπη μας ειναι θορυβωδης στα αυτιου του… ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ…
    αστε τον να νομιζει…(νομιζει) …οτι ελεγχει τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ..

    αστε τον να νομιζει οτι ερχεται πρωτος στις δημοσκοπησεις !!!!
    χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    αστε τον ΜΟΝΟ ΤΟΥ …εοναι αρκετα ικανος να ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ
    οπως ηταν επιδεξιος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να εξαθλιωσει …εμας
    για να βολεψει τον εαυτο του στην "καρεκλα"

    λες και τοσα χρονια "πολιτικης ερημιας" του
    πρεπει να αναπληρωθουν με το να εξαπατα εμας τωρα
    οπως εξαπατησε τοτε τον ευεργετη του τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ…

    αστε τον να παει στον ….καλο !!! με ολον τον θιασσο του…
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ αυτοι θελουν να τον "ηρωποιησουν"
    για να τον ξανα βολεψουν για κανα χρονο ακομη
    και να μας αποτελειωσει….

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ελληνας πολιτικος
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ δωσιλογος υπαλληλακος

  7. ΜΑΓΚΕΣ….ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ……ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ…….ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ……ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…..ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ….ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ…. ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ…..ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ …..ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ…….ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ….ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ…..ΕΙΠΑ ΡΟΛΟ….ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ……ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΟΥ-ΡΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ….ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΚΡΡΡΡ(ΡΕΨΙΜΟ)

  8. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

    επειδη οι Γερμανοι εντολοδοχοι του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ τον εξαπατησαν δεν σημαινει οτι ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ αυτα που μας ελεγε ο μεγαλυτερος πολιτικος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ "μετα απο τις Γερμανικες εκλογες ..θα φαμε με χρυσα κουταλια"

    Καλα να παθει αφου ο αντι(!…;) μνημονιακος αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης μετεξελιχθει σε μνημονιακο δωσιλογο Πρωθυπουργο ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ του για να σωσθουν τα συμφεροντα των …ΞΕΝΩΝ !!!! τωρα παιρνει αυτο που του ανηκει δηλαδη την εξαπατηση του απο τους προστατες του

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ να διωξουμε το παλαιο σαπιο διεφθαρμενο γερμανοδουλο πολιτικο συστημα του Σαμαρα του Βενιτζελου του Τσιπρα

    ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να φερουμε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ που πιστευουμε εμεις μεσα μας ποιο ειναι αυτο!

    ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ να τους διωξουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ.-""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    ΥΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΩΤΑ ΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΒΑ…

    υ.γ: που θα πας να κρυφτεις τωρα γ.γ.οικονομικων που εδινες εντολες κατασχεσης σπιτιων για 1.000 και 2.000 ευρω ανεργων εξαθλιωμενων συμπολιτων σου;;

    με ποιους θα συμβιωνεται τωρα διευθυνταδες της εφοριας που δινατε εντολες δεσμευσης περιουσιων εξαθλιωμενων συμπολιτων σας

    και οι δυο σας αναλγητοι δημοσιοι λειτουργοι (γ.γ.οικονομικων και διευθυνταδες) κανατε οτι κανατε για να σωσεται το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΟΛΕΜΑ σας και τον ΜΙΣΘΟ σας

    και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ουτε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που εξαθλιωνοταν…

    και δεν ειχατε την προνοητικοτητα οτι …"οι Γερμανοι θα φυγουν" οπως και το Σωτηριο ετος 1944 και τοτε θα παθετε οτι και οι κουκουλοφοροι της τοτε Γερμανικης κατοχης!!!

    Σας το ευχομαι ολοψυχα ανοητα δουλικα ανδρεικελα του συστηματος

  9. 7.42 ΦΙΛE MAM-MAM KAI OXI ΓΙΑΜ-ΓΙΑΜ …Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ….

  10. και μετα ο αντωνακης γυρισε πλευρο για να δει αλλο ονειρο.μια παροιμια ξερετε τι λει?ο νηστικος καρβελια ονειρευται.ξυπνατε ελληνες πριν ειναι αργα, οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι, και οι δοσιλογοι παπανδρεου, παπακωνσταντινου, παπαδημος, βενιζελος, σαμαρας,και στουρναρας, ακομα πιο πολυ.ας ξυπνησουμε πριν ειναι πολυ αργα εχουμε ακομα περιθωρια να σωθουμε.ας σκεφτουμε τι εκαναν οι αργεντηνοι πριν λιγα χροονια και ας το κανουμε και εμεις, ειδικα τωρα με το κουρεμα των καταθεσεων που ειναι προ των πυλων.

  11. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ??
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ…

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ…

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΤΕ…
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ??…Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ??

    ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ….

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ??
    ΝΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΙΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…

    ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥ…
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ,ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ…

    ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ…ΣΤΟ 11.10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SiNeRCVktNY

    ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

  12. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 2010 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ…

    ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑΕΙΧΑΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΙΕΤ..
    ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΟΥΣΤΗ
    Το μνημόνιο κατέστρεψε τη χώρα.
    Η χώρα ήταν κατεστραμμένη πριν το μνημόνιο. Το μνημόνιο ήταν μια διακρατική συμφωνία με όρους δανεισμού. Σε γενικές γραμμές προσανατολιζότα ν στη μείωση των δημοσίων δαπανών, στις ιδιωτικοποιήσει ς, στην πάταξη της
    φοροδιαφυγής και στην επιτάχυνση διαρθρωτικών αλλαγών τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. (μείωση δημοσίων υπαλλήλων, άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, κλπ)
    Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που διαχειρίσθηκε το μνημόνιο δεν μείωσε δραστικά τις δημόσιες δαπάνες και τις σπατάλες του κράτους, δεν έκανε ούτε μια ιδιωτικοποίηση, δεν κατάφερε να πατάξει την φοροδιαφυγή, δεν μείωσε τους δημοσίους υπαλλήλους , δεν έκλεισε άχρηστους δημόσιους οργανισμούς , δεν άνοιξε τα κλειστά επαγγέλματα,
    και αντ αυτού μείωσε μισθούς και συντάξεις οριζόντια και έβαλε φόρους
    σε ότι κινείται ή δεν κινείται. Αποτέλεσμα αυτού η ύφεση να παγιωθεί και να χρειαστεί δεύτερο μνημόνιο πιο σκληρό. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι επί δυο χρόνια αυτοί που διαμαρτύρονταν να μην εφαρμοστεί το μνημόνιο το κατάφεραν στο ακέραιο. Τώρα διαδηλώνουν ότι η εφαρμογή του έφταιγε που καταρρέει η χώρα. Είναι σε σύγχυση ή την επιδίωκαν;

    ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

  13. Πως συμβιβάζεται, να είναι ο Στουρναρας πρόεδρος της ΤτΕ και ο Αντόνιο
    να τα σπάσει με τους Γερμανούς; Χμ! Δυσκολη η εξίσωση!

  14. ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ…
    Να τηρείτε τις δεσμεύσεις σας
    Ο κ. Κένι, αναφερόμενος στα ιρλανδικά επιτεύγματα στην ανταγωνιστικότητα, ανέφερε ότι η χώρα του έχανε ετησίως 7.000 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα στα τρία χρόνια της κρίσης, ενώ τώρα κερδίζει 1.000 θέσεις εργασίας στον ίδιο τομέα.
    «Είχαμε σχέση εμπιστοσύνης με την τρόικα και γι΄αυτό καταφέραμε να αλλάξουμε πολλούς από τους όρους του μνημονίου», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πλέον η Ιρλανδία γίνεται ελκυστικός προορισμός για τους ξένους επενδυτές και τους εγχώριους επιχειρηματίες.
    Σ΄αυτό το σημείο μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά από Ιρλανδό δημοσιογράφο, ο κ. Κένι απάντησε πως συζήτησε με τον Έλληνα ομόλογό του την σημασία που έχει η τήρηση των όρων του μνημονίου – ((((«αν υπάρχουν μνημόνια πρέπει να τα διαπραγματεύεσαι αλλά πρέπει και να τηρείς τις δεσμεύσεις σου»))))), είπε χαρακτηριστικά.
    ΕΜΕΙΣ??……ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΚΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΤΗΡΗΣΑΜΕ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ…
    ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ…

    ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

  15. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ…

    1=600.000 ΛΟΥΚΕΤΑ
    2=2.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
    3=5.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ..
    4=20.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    5=ΧΑΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    6=ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ…
    7=ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ…
    8=ΜΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    9=ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ.
    10=ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Σ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ…ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ…

    ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *