Διαφημίσεις

Δύσκολο το άρθρο αυτό και επειδή εχω να αντιμετωπίσω και σβηστήρια από την οντότητα πληροφορίας θα μιλήσω και γραμμικά και χαοτικά!!

Καταρχάς εδώ είμαι για να σου δείξω το παραμύθι και να σε ξυπνήσω από το ματριξ δεν είμαι για χειροκρότημα και αρχηγιλίκι!

Ήδη όσοι είναι ικανοί έχουν δει ότι επιτυχία στους δυο προηγουμένους κάναμε απόλυτη για όσους δυσκολεύονται τα άρθρα είναι εδώ με ημερομηνίες ας διαβάσουν!

Αρα την επιτυχία, αν ψάχναμε αυτή, την κάναμε! Δεν τραβάμε λοιπόν το σχοινί μιας και κερδισμένοι βγήκαμε! ΑΛΛΑ εδώ έχει να κάνει και να εμποδισουμε και με ανατροπή ροής μελλοντικού γεγονότος άλλα και με εγκλωβισμό σεναρίου !!

Είναι ο μόνος τρόπος μέσα στο πεδίο να εμποδίσουμε μελλοντικό γεγονός η να τους αναγκάσουμε να δηλώσουν ότι όλα είναι μια όπερα από κακού οργανοπαίχτες !

Παίζει να χτυπήσει τριπλός σεισμός απανωτά ? ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ !

Που θα χτυπήσει ; Πρώτη Ουάσιγκτον , Δεύτερη Λος Άντζελες, Τρίτη Μεξικό!

Μόνο με την δήλωση μας αυτή η στόχευση τους θα αλλάξει προορισμό!

Αν δεν μπορούν να το γυρίσουν πια πίσω θα το στείλουν άλλου… για να γλυτώσουν!

Το αλλού έχει και μας μέσα μιας και η υπεροντοτητα πληροφορίας έχει καταφέρει να σας περάσει νοητικό ιο και έχετε ξεσκιστεί να ψάχνετε και να ασχολείστε με το θέμα μεγάλου σεισμού!

Αν δεν μπορούν πια να το σταματήσουν θα χτυπήσει απόλυτα σε μια από τις πόλεις που είπαμε!

Ίσως να μειώσουν την ένταση! Ίσως να δημιουργήσουν άλλο σοκ και δέος για να ξεφύγουν από το να εκτεθούν ανεπανόρθωτα!!

Θέλουμε εμείς να γίνει ένας σεισμός που θα έχει αθώα θύματα ; Φυσικά και όχι! ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΑΒΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ !!

Φοράμε πάνω μας λοιπόν αυτό το άρθρο αποτυχίας ώστε να κάνουμε όλα όσα πρέπει για τον άνθρωπο!

Μόνο ο τίτλος φτάνει να κατανοήσετε ότι ακόμα και να ήμασταν χρονοταξιδιωτες και να είχαμε ζήσει τον σεισμό τον αυριανό θα αναρωτιόμαστε μήπως έχουμε κάνει λάθος την ημερομηνία μιας και οι πιθανότητες τριπλού αναγνωριζόμενου ,στοχευμενου από πριν αγγίζουν το απόλυτο μηδέν!!!

Θέλω να σκεφτείς τους λόγους αυτού του άρθρου με ηρεμία !!

Να θυμηθείς στοχευμενη εδώ και μήνες ημερομηνία που έχω δώσει για για την εκεχειρία !!

Να θυμηθείς ότι εσυ ναι μεν βλέπεις σαν αποτέλεσμα κάποια πράγματα άλλα η γέννηση τους , ο σπόρος που φυτεύτηκε χει μπει πολύ πιο παλιά ….σε ημερομηνίες που πάλι στις έχουμε δείξει άλλα εσύ δεν έχεις μάθει να βλέπεις την αρχή -διαδικασία άλλα μονο το αποτέλεσμα!!!

“Αυτή την φορά θα δουλέψει ανάποδα , πρώτα το γεγονός μετά ο χρόνος ,μετά η τοποθεσία.” ΚΑΡΛΟΣ ..

‘ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΚΕΝΤΡΟ … !!

Θυμήσου τι γίνεται με την στόχευση η διάβασε κανένα βιβλίο βελονισμού!!!

Stranger …Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω όχι για όλα όσα θέλετε να καταλαβαίνετε!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

68 σχόλια στο “Ποια η πιθανότητα να γνωρίζεις για σεισμό 7αρι ; ποια η πιθανότητα να γνωρίζεις δυο απανωτούς 7 ριδες; Ποια η πιθανότητα να πεις ότι θα γίνει και τρίτος αύριο στις 17 Οκτωβρίου ; Ποια η πιθανότητα να πεις και την πόλη;”
  1. Χρεοκοπία αύριο στην ουάσιγκτον και την έκατσε την βάρκα η Ευρώπη. Έχουμε να φάμε ταρακούνημα. ΝΤΙΝΑ

  2. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ 'Η ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ;

  3. Stranger το πηρες απο το παρακατω δημοσιευμα η αυτοι το πηραν απο σενα η ειναι απλα μια συμπτωση?

    "The DHS/FEMA and the Washington Military Department (WMD) will conduct a Massive Earthquake Drill on Oct. 17, 2013 – the date the U.S. defaults if Congress doesn’t raise its debt limit. A staged military exercise called “The Great Washington ShakeOut”, will be executed in the heart of the nation’s capitol, on exactly the same day the U.S. could default. Military personnel from the Washington Military Department will be prepositioned throughout Washington DC on October 17, 2013. Why conduct an earthquake drill in Washington DC when Washington DC does not sit on any earthquake fault line? Same reason why the U.S. government held a major military exercise on the East Coast of the United States, that simulated airline hijacking on September 11, 2001 – a false flag."

  4. δηλαδη για να καταλαβω………
    Παίζει να χτυπήσει τριπλός σεισμός απανωτά ? ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ !
    Που θα χτυπήσει ; Πρώτη Ουάσιγκτον , Δεύτερη Λος Άντζελες, Τρίτη Μεξικό!
    Μόνο με την δήλωση μας αυτή η στόχευση τους θα αλλάξει προορισμό!
    Αν δεν μπορούν να το γυρίσουν πια πίσω θα το στείλουν άλλου… για να γλυτώσουν!
    επειδη εσεις το γραψατε αυτοι θα στειλουν τον σεισμο αλλου;;; ελεος…..
    εις αυριον τα σπουδαια λοιπον.
    Archangel

  5. …αν ειναι να γινει…να μην υπαρξουν θυματα,παρα μονο τραπεζες και τραπεζιτες,φονιαδες της παγκοσμιας οικονομιας,τομαρια σιονιστες μασονοεβραιοι.

  6. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

  7. 7+7+7=2+1=3

    8+8+8=2+4=6

    6+6+6=1+8=9

    3+6+9=1+8=9 (666,777,888)=666 (ΟΠΟΤΕ 777/888 ΑΠΛΑ ΕΙΔΩΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝ-ΑΘΡΟΙΣΙΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΣΕ 9 / 666

    666://888/ΕΙΔΩΛΟ?
    777/ΕΙΔΩΛΟ?

    ΧΞΣ=666(ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ/ΚΡΟΝΙΟΣ/ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ/ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ)

    666=999(ΚΑΤΟΠΤΡΟ/ΣΠΑΣΜΕΝΑ/ΕΝΩΣΗ) 6/9 (ΕΠΟΧΗ ΙΧΘΥΩΝ/ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ/ΚΡΟΝΟΥ)

    http://www.tovima.gr/world/article/?aid=506322

    ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

  8. γιατι ολοι εχετε κολιση με τουσ σεισμουσ μονο αυτο υπαρχει για να ταρακουνηθουμε πνευματικα /η/ εναι τρυπακι για να μην βλεπουμε αλλα

  9. http://shakeout.org/centralus/

    Millions of people worldwide will practice how to
    Drop, Cover, and Hold On at 10:17 a.m. on October 17* during Great ShakeOut Earthquake Drills!

    You can join them today by registering for the
    2013 Great Central U.S. ShakeOut. Participating is a great way for your family or organization to be prepared to survive and recover quickly from big earthquakes– wherever you live, work, or travel.

  10. Αρε Stranger..!Στο μυαλό μου είσαι μόλις είδα ότι έγινε 7αρις στο σημείο αυτό αμέσως σκέφτηκα την γραμμή del-ray η οποία περνά αναμεσα μυτιληνη κ Κωνσταντινούπολη..!
    κ έχω παρατηρησει οπότε γίνεται εκεί που έγινε σήμερα γίνεται σεισμός ίσος περίπου στην γραμμή απάνω προς ανατολικότερα..!
    Από τώρα λοιπόν σ λέω συγχαρητηρια…!

    Αίολος

  11. ρε stranger όταν ειμασταν παιδιά μιλούσαμε κάτι " κορακίστικα " και τα καταλάβαινα άνετα …. εσένα δε μπορώ όμως …. βόηθα λίγο !

  12. Λυπάμαι πού θα στεναχωρήσω ορισμένους αλλά δεν έχουμε δύο 7άρια, ο σημερινός ήταν 6,8.
    Κατά άλλα κοντός ψαλμός αλληλούια…

  13. Ranger. Προς Archangel,και οσους δεν καταλαβαινουν…(ΣΤΟΧΕΥΣΗ), σκεψου.., τον Ομπαμα ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.. τον stranger ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ…σκεψου την ζωη σου ΧΩΡΙΣ ΡΑΔΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΝΕΑ. ΤΩΡΑ (ΣΚΕΨΟΥ)-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΗ. Αλλο παραδειγμα, κατσε απεναντι σε 2 καθρευτες αντικρυστους. Ποσα ειδωλα δικα σου βλεπεις? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΕ(Υ)ΜΑ.

  14. Ούτως ή άλλως η Ρουμανία, η Πολωνία αλλά και η Γαλλία βιώσανε αρκετά συμβάντα τελευταία. Ας μείνουμε στην στόχευση στο νερό και τις λιγώτερες απώλειες οπουδήποτε.

  15. Άρα, ρε Stranger, επειδή το έγραψες μπορεί να φάμε σεισμό στη χώρα ενώ αν δεν το έγραφες θα τον γλιτώναμε;
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΜΩΡΕ;

  16. Archangel ναι μολις ο στρειντζερ ακυρωσε σεισμο που θα γινοταν ουασιγκτον ,Λ.Α η μεξικο !!!!!!! Γραφεις ενα ποστ κ σωζεις 1000αδες!!!
    Γαματο ε?

  17. Στο " αλλου" που θα τον στειλουν δεν θα εχει αθωα θυματα ; Ολα τα " αθωα " θυματα εχουν μαζευτει εδω , στην ουασιγκτον και σην καλιφορνια ; Τοσος κοσμος που καθημερινα σκοτωνεται σε Συρια , Αφγανισταν κλπ , ειναι ενοχος η μονο ο σεισμος σκοτωνει αθωους ; Γιατι ποτε δεν μας ζητησες να στοχευσουμε προς τα εκει , αλλα τωρα πρεπει να " σωσουμε " τα αμερικανα ; Σταχτη και μπουρμπερη να γινουνε . Οσο για μας , οπως στρωσαμε , θα κοιμηθουμε .

  18. 6.2R στην Καλιφορνια
    33.4123
    Longitude -122.6040 (Μήκος)
    Magnitude 6.2 mb (Μέγεθος)
    Depth 15 km (Βάθος)
    UTC Time 10:42:48 October 16th, 2013 UTC
    Location Off Coast Of California, California – Nevada Region
    Author teleMb
    Review status

    zeRoCool

  19. Ρε παιδιά γιατί σας αρέσει να αμφιβάλλετε?? Εάν το ψάξετε λιγάκι θα δείτε ότι όντως θα γίνει κάποιας μορφής σεισμός αύριο σαν "άσκηση" στην Ουάσιγκτον. Σας βάζω ποιο κάτω τα sites για περαιτέρω πληροφορίες:

    http://www.youtube.com/watch?v=bmDYLVkUXW0

    http://shakeout.org/centralus/

    http://www.shakeout.org/

    Είμαι πολύ σίγουρος ότι κάτι θα βγει εκτός ελέγχου και τα πράγματα θα πάρουν την αναμενόμενη ροή. Δεν θέλω να προειδεάζω αλλά δυστηχώς έτσι φαίνεται πως έχουν τα πράγματα.

  20. ''Που θα χτυπήσει ; Πρώτη Ουάσιγκτον , Δεύτερη Λος Άντζελες, Τρίτη Μεξικό!
    Μόνο με την δήλωση μας αυτή η στόχευση τους θα αλλάξει προορισμό!''
    Με όλο το σεβασμό αγαπητέ Νίκο μήπως έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ εδώ, στα αλήθεια πιστεύεις ότι εάν έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν μία από τις παραπάνω πόλεις μία απλή δήλωση θα τους σταματήσει?
    Επαναλαμβάνω μήπως έχουμε χάσει το μέτρο τελείως, μα τελείως εδώ?

  21. ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ , ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ . ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ .

  22. AYΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΟ…….ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ…..

  23. —-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ—-

    ΙΑΠΩΝΙΑ
    ΛΕΚΑΝΗ NANKAI, ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.
    ΙΣΧΥΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ/ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

    ΑΜΕΡΙΚΗ

    CALIFORNIA (341 CALIFORNIA/ΑΛΒΕΔΟ ΥΨΗΛΟ/ΛΙΘΟΣ S/ΛΙΘΩΔΗΣ)
    OREGON/OURAGON/…………….. /+ WASHINGTON.
    ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.
    ΣΗΜΑΔΙΑ/ΚΛΕΙΔΙΑ/
    1) ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ/ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ/ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ/ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΝΕΒΑΔΑ
    2) ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ /LOS ANGELES
    3) ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ OREGON/ EUGENE ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΟ OREGON HOOD MOUNT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ WASHINGTON.

    ΟΛΗ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ SAN FRANCISCO/ LOS ANGELES/SAN DIEGO
    ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ MAJOR FULT LINE OREGON OURAGON+HOOD MOUNT+WASHINGTON.
    ΗΔΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΙΣΧΥΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ/ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΑΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    1. Συγνωμη οπως τα λες μιλαμε για συντελια;;;;;Ελεος ρε ανθρωπε…..η μονη στοχευση που μενη εινε μεγαλο εστιακο βαθος στο νερο……

  24. ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ …ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕ ΜΜΕ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΜΕ
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ
    ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΦΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ
    Η ΕΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΑΥΡΙΟ ?

  25. Σχετικά με το σχόλιο του zeRoCool 6:52,
    βρήκα ότι τα στοιχεία είναι από http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2385169/pg1
    όπου αναφέρεται και η πηγή για τον σεισμό
    http://anf.ucsd.edu/recenteqs/

    Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ένα σχόλιο που διάβασα και είναι από κάτοικο της Καλιφόρνια. Θα το δείτε στο
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2384950/pg1
    με θέμα "The Western End of the USA Has Really Been HOT with the QUAKES past 4-6 WEEKS!"

    ΙΩ

  26. Το ρηγμα του αγιου Ανδρεα παιζει εδω και χρονια, αλλα δεν κουναει σοβαρα. Αν αυτο κινησει, ναι μεν θα ειναι καταστροφικο αλλα τελειωνει και το θεμα της χρεωκοπιας αυτοματα απο την βουλη των σντιπροσωπων…

    ειναι ενα σεναριο.

  27. Προς Ανώνυμο 9:06

    Τον τελευταίο μήνα δίνει πάρα πολλά σμήνη σεισμών στην Washington, το Oregon έως και την Νότια Καλιφόρνια. H Salton Sea ειδικά προχθές είχε πάρα πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα είναι σε έξαρση, αλλά και σήμερα είναι πάντα ανήσυχη όπως και όλη η περιοχή που αναφέρει ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ με σμήνη προς τα εσώτερα.

    Υπάρχουν κι εκείνα τα σχόλια σε αμερικανικό ιστολόγιο από κατοίκους όπως έγραψα παραπάνω.

    Το ΠΩΣ τελειώνει το θέμα της χρεωκοπίας είναι το θέμα….. από την περίφημη βουλή των Αντιπροσώπων.

    ΙΩ

  28. "Που θα χτυπήσει ; Πρώτη Ουάσιγκτον , Δεύτερη Λος Άντζελες, Τρίτη Μεξικό!
    Μόνο με την δήλωση μας αυτή η στόχευση τους θα αλλάξει προορισμό!
    (…)
    Το αλλού έχει και μας μέσα μιας και η υπεροντοτητα πληροφορίας έχει καταφέρει να σας περάσει νοητικό ιο και έχετε ξεσκιστεί να ψάχνετε και να ασχολείστε με το θέμα μεγάλου σεισμού!"

    Αναθεώρηση εξήγησης:
    O Stranger δεν επιδιώκει να σώσει Ουάσιγκτον-Λος Άντζελες-Μεξικό όπως πιθανότατα οι περισσότεροι καταλάβαμε με την πρώτη ανάγνωση.
    Αντίθετα τώρα που ξαναδιαβάζουμε την ανάρτηση "με ηρεμία" (όπως ο ίδιος μας καλεί), και με εμπεδωμένη την πεποίθηση ότι έχει περάσει ως νοητικός συλλογικός φόβος στους Έλληνες η πιθανότητα μεγάλου σεισμού στη χώρα μας, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ, γι'αυτό και αναφέρεται σε συγκεκριμένες άλλες πόλεις καθώς και στην απίθανη περίπτωση τριπλού σεισμού των 7R.
    Με απλά λόγια: σερβίρει νέα στόχευση για αποστοχοποίηση της προηγούμενης (από τον φόβο για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, δηλαδή)!

  29. αφηστε τα στοχευματα και ψηφιστε κανα κομμα της προκοπης να δουμε ασπρη μερα. θα προλαβουν οι εκλογες τον σεισμο.

  30. Τους εχεις βαλει να στοχευουνε στο νερο κι ετσι και κανει και σεισμο , την κατσαμε τη βαρκα . Εξηγησε τους πως πρεπει να κοιτανε στη θαλασσα , στη μεση των ωκεανων , γιατι οπως το πανε , αν δεν παμε απο σεισμο , θα παμε απο κατακλυσμο .

  31. —-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ—-

    ΠΡΟΣ ΙΩ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ…
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ…
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ…
    Ο ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ…
    ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΗΧΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ….
    ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ/ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ…
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ…
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΩΣ ΕΞΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ;
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ
    SAN ANDREAS/ΦΟΙΝΙΞ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ/10-12-2013/50΄/ΝΗΣΙ/ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ/ΜΕΞΙΚΟ/ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΤΩ/ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ/ΚΟΜΗΤΕΣ/ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ/ΣΕΙΣΜΟΙ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΥΣ (ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΄΄Η΄΄ ΜΗ ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (ΠΛΕΓΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΑΙΑΣ)
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΟΥΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΗΣΜΟ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΤΩ) ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΑΙΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑ/ΚΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΙΔΑΙΟ ΑΝΤΡΟ (ΙΕΡΟ ΑΝΤΡΟ) ΛΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΙΘΟ…..
    ΒΟΗΘΩ: «Ο ΙΔΑΙΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΙΞΕΙΣ, ΕΝΩ ΦΘΕΙΡΕΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ»
    ΑΡΑ (ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΕΡΕΣ/ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΜΙΞΕΙΣ/ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ).
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..

    ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  32. ΙΩ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!…

  33. Η ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΠΟΥ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?? – μια που ειναι καλή "δέκτης"

  34. φιλε 10.12 μια χαρα σε βλεπω αν αρχισειs να καταλαβαινειs τοτε να αρχισειs σoβαρα να ανησυχειs

  35. Προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Ανοιγμα χωρου απο διορθωτικη κινηση Διος για τι ακριβως;
    Αποκαλυψις εντος τι χρονικου διαστηματος;
    Ευχαριστω!

  36. 13:49 Σεισμος εδω.. σεισμος εκει. ..
    μπα τιποτε ακομη …εκανε καλη δουλετα το ποστ μεχρις στιγμης
    το ειδαν και τρομαξαν.
    αναμενουμε…
    Archangel

  37. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ Η ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕΙΣΜΟ?

  38. ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Πραγματικά σ’ευχαριστώ που με ακούς.

    Απαντώ όπου μπορώ (Να θυμάσαι πάντα ότι δεν έχω στοιχεία και γνωρίζω ελάχιστα – δέχομαι όμως κραδασμούς, αυτούς «εκπέμπω» όπως σωστά ανέφερες) :
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;

    – Όχι αλλά δεν ξέρω τί ρόλο παίζει ο 1036 Γανυμήδης, (λιθώδης S όπως ο 243 Ίδη) που η τροχιά του τέμνει την τροχιά του Άρη. ‘Εχω την αίσθηση ότι κάτι βοηθάει. Δεν έχω στοιχεία. Μην με ρωτήσεις γιατί. Δεν γνωρίζω. Υποθέτω ότι είναι ο μικρός και όχι ο δορυφόρος του Δία.

    ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ;

    – Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο ήλιος ή ο άλλος, ο Υπερίωνας. Είναι σαν να δίνει εντολές ο ένας στον άλλο. Όπως δύο στρατιώτες … κάπως έτσι…

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ
    SAN ANDREAS/ΦΟΙΝΙΞ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ/10-12-2013/50΄/ΝΗΣΙ/ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ/ΜΕΞΙΚΟ/ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΤΩ/ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ/ΚΟΜΗΤΕΣ/ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ/ΣΕΙΣΜΟΙ.

    – Ναι, αλλά και Ιλλινόϊς και πολιτείες πέριξ της λίμνης. Και Οκλαχόμα. Και όχι μόνον Καλιφόρνια. Από Βανκούβερ μέχρι Τιχουάνα. Το Μεξικό έχει αρνητική ενέργεια συσσωρευμένη. Η Ιαπωνία σε πολύ δυσχερή θέση και θα συνεχίσει. Βάλλεται συνεχώς. Μέλλον αβέβαιο. Η Αλάσκα δεν έχει τελειώσει.
    – Θα υπάρξει πρόσκρουση και παραμένει η στόχευση στο νερό. Έχω την αίσθηση ενός ντόμινο. Καταλαβαίνεις….
    – Και ο Νοέμβριος είναι δύσκολος. Έχει αναταράξεις σε πολλαπλά επίπεδα.

    ΛΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΙΘΟ…..

    – Υπάρχει? Φυλάσσεται? Αλλιώς δες http://www.katohika.gr/2013/10/grammata-xarazoun-akathoristous-perigyrous-lekseon-isos-kataleveis.html
    – Η περιοχή γύρω από τις Σάρδεις είναι πάρα πολύ καιρό ανήσυχη… Εκτονώνει ή θυμώνει? Δεν γνωρίζω. Παραμένει το Β-ΒΑ.

    Η Ελλάδα αμύνεται σθεναρά χωρίς να έχει παρέλθει ο κίνδυνος. Δεν είναι μέρος της μεγάλης καταστροφής.

    Αυτά έχω να καταθέσω.

    ΙΩ

  39. Προς Ανώνυμο 12: 12 (Ζήτησες την μετάφραση από τον κάτοικο της Καλιφόρνια και σου έχω μεταφράσει τα πιο ουσιαστικά που θα σε ενδιαφέρουν)

    "Το λέω αυτό, επειδή είμαι από τη Νότια Καλιφόρνια – Ρίχνω μια ματιά αρκετές φορές την ημέρα σε χάρτη σεισμών- έχω μια εικόνα των πραγμάτων – για το περασμένο έτος και τις μεγάλες αλλαγές. Έβλεπα μόνον μικρούς σεισμούς εδώ και εκεί, κυρίως στις παράκτιες περιοχές, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να μετακινούνται προς το εσωτερικό της χώρας επίσης, κατά μήκος της Ανατολικής πλευράς της πολιτείας της Καλιφόρνια – και στη συνέχεια περαιτέρω Ανατολή λίγο στη Νεβάδα. Αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, πω πω, μεγάλη αλλαγή. Όταν κάνω κλικ στο χάρτη σεισμών παρατηρώ ολόκληρη την πολιτεία της Καλιφόρνια αλλά και στα ανατολικά είναι σταθερά γεμάτη με σεισμούς. Οι δύο σεισμοί 5.0 R στην περιοχή της Βόρειας Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα, είναι κάτι που δεν είχα δει εδώ και πολύ καιρό.

    Επίσης, είμαι έκπληκτος με το oarfish (τύπος ψαριού) μεγέθους 18 ποδιών που βρήκαν έξω από το νησί Καταλίνα, το οποίο βρίσκεται μεταξύ του Λος Άντζελες και του Σαν Ντιέγκο, ανοικτά των ακτών της Νότιας Καλιφόρνιας. Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι όταν αυτά τα ψάρια εμφανίζονται κοντά στην ακτή, είναι σημάδι επικείμενου καταστροφικού σεισμού. Είναι επίσης κάποιοι κατοικούντες στην Νότια Καλιφόρνια οι οποίοι διαμαρτύρονται για έντονη μυρωδιά θείου αυτή την εβδομάδα για για να μην αναφέρουμε και την θερμότητα. Οι αισθήσεις μου είναι σε συναγερμό και έχω εφοδιασθεί ακόμα και νερό.

    (Εδώ προτρέπει για εφοδιασμούς τους άλλους γιατί η σεισμική δραστηριότητα είναι συνεχής)

    ΙΩ

  40. αν ξερετε κατι μιληστε ανοιχτα γιατι εχετε ευθηνη. αλλιως πατε για ψαρεμα και αφηστε τισ θεωριες….

  41. Τώρα. 3.6R η Utah, 1.6 το Yellowstone και κάτι 3άρια στην Καλιφόρνια τις τελευταίες ώρες.

    Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ μίλησε για την Λυδία λίθο, μίλησε για Ιδαίους δακτύλους κι εγώ μόνο να πω αυτό που παρέλειψα πως αν η γη ήταν σίδερο, μονάχα ένας τεράστιος μαγνήτης θα μπορούσε να την ξεκολλήσει όπως φαίνεται στον παγκόσμιο χάρτη και κάπου εντονώτερα.

    ΙΩ

  42. τι εγιβε ρε παιδια? τον σωσατε τον πλανητη? εγιναν σε ολη την Γη μεχρι 3,6 μαχ ριχτερ.
    ειστε Τιτανομεγιστοι. ευγε

  43. "Το πρώτο Διεθνές Εκπαιδευτικό Συνέδριο Εθελοντικών Διασωστικών Ομάδων
    «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2013», διοργανώνει η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου
    Αιγάλεω με την ευγενή υποστήριξη του δήμου Αιγάλεω.
    Στο συνέδριο, που θα
    πραγματοποιηθεί στις 23-26 Οκτωβρίου 2013,
    θα συμμετάσχουν διασωστικές ομάδες
    από τη Σερβία, την Τουρκία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Πορτογαλία, την Κύπρο
    καθώς και ομάδες των Επιλέκτων από όλη την Ελλάδα."

    Άντε τώρα να μην ανατρέχουμε σε θέματα του τύπου "τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού".

    Όσο για τις περασμένες 17, ο Κάρλος ήταν σαφής: "Αυτή την φορά θα δουλέψει ανάποδα , πρώτα το γεγονός μετά ο χρόνος ,μετά η τοποθεσία."

  44. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ ΙΩ

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ (ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ 1036 ΓΑΝΥΜΗΔΗ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ:
    Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 1036 ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ( ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ /ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΝΕΦΟΥ ΣΚΟΝΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 1036 ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ.
    Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 1036 ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ LAGRANGE L1 ΔΗΛΑΔΗ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, (ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ/ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΕΙ) ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΑΡΥΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ (ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ) ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 1036 ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ L1 (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ L1) ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓIA ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
    ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ LAGRANGE L1 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΑ 130 ΤΡΙΣ ΚΙΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΚΟΝΗΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ 5 ΤΡΙΣ ΚΙΛΑ ΜΑΖΑΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 6,5% ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ).
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ……
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΙΛΑ, ΓΡΑΦΤΑ, (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ) ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  45. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
    ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ http://www.katohika.gr/2013/10/grammata-xarazoun-akathoristous-perigyrous-lekseon-isos-kataleveis.html
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ/ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΣΟΥΝ/ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ/ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ) ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ;/ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ; (ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ) ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ/ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ/ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ (ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ) ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΗΣΜΟ.
    ΓΙΑ ΕΠΙΡΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
    Η ΊΔΗ ΤΗΣ ΦΡΥΓΙΑΣ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΙΕΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΤΡΙΒΟΥΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΡΕΑ. ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΙΔΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ «ΜΑΓΙΚΑ» ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΦΡΥΓΙΑΣ.
    ΙΔΑΙΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ/ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ (ΣΚΟΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΑΙΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ). ΔΑΚΤΥΛΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ (ΕΚ ΤΟΥ «ΔΡΑΚΤΥΛΟΙ», «ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΑΙ»), ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ (ΔΕΚΤΙΛΟΙ, «ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΔΟΜΕΝΩΝ») ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΔΗΛ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ (ΔΕΙΚΤΥΛΟΙ «ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙ’ ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΞΙΝ»

    ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ:
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΙΩ 17 Οκτωβρίου 2013 – 3:14 μ.μ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ/ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ/ΚΟΜΗΤΕΣ ΚΛΠ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ, ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΜΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ (ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ) / ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΡΕΠΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ / ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΚΛΠ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΥΣ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  46. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Πριν απαντήσω και κυρίως ρωτήσω σε αυτά που μου γράφεις δες http://www.katohika.gr/2013/10/antarsia-tou-arxigou-tou-tourkikou-stratou-kata-erntogan.html (δεν είναι το τραγούδι…. είναι η συμπίεση της λεκάνης)

    Παραδίδω από το προσωπικό μου ημερολόγιο:
    "18/10/2013 – 15:32 μ.μ.

    Προσέχοντας πάρα πολύ τα λόγια μου:
    Η γη είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Έχει ανάγκη να μιλήσει. Είπατε πως την ησυχάσατε, της είπατε να περιμένει. Κάτι αναφέρατε για τον ήλιο (αυτόν που περιμένει?)… εγώ ξέρω όμως πως η γη βράζει και δεν γνωρίζω πόσο υπομονή θα κάνει ακόμη. Είναι εγκλωβισμένη. Η ροή κάνει κύκλους, δίνες. Δεν τις βλέπετε? Δεν τις ακούτε?

    (Δεν το δημοσιεύω, δεν μπορώ να παίξω τον ρόλο της Κασσάνδρας)"

    Σήμερα το καταθέτω….

    Πέρα όμως από αυτό που έχει αρκετή προστασία α κ ό μ η, δυτικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα.

    ΙΩ

  47. ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Απαντώ:

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    – Αυτό είναι παρήγορο. Άραγε να τους συμβαίνει όπως σε μένα? Πώς παίρνουν την πληροφορία?

    ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ (ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ 1036 ΓΑΝΥΜΗΔΗ.
    – Κάποτε είναι εφιαλτικό να αντιλαμβάνεσαι έναν κίνδυνο που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Π.χ. δεν μπορούσα να αντιληφθώ ότι ο Γανυμήδης είναι σε κίνδυνο… Απλά «γνώριζα» ότι κάπου εμπλέκεται και ήθελα να πιστεύω ότι προστατεύει.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ……
    – Μεγάλο το χρονικό διάστημα ια την συγκεκριμένη περίοδο. Θα υπάρξουν γεγονότα στο ενδιάμεσο. Εσείς όμως γνωρίζετε, είστε γνώστες/μύστες.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΙΛΑ, ΓΡΑΦΤΑ, (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ) ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
    – Δεν μπορώ να το κάνω πάντα. Κάποτε είναι επιτρεπτό, κάποτε όχι. Είναι σαν να κλείνει ο δίαυλος. Δεν μπορώ να δώσω άλλες πληροφορίες.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.
    – Εγώ είδα αυτό που περιέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα. Είχα την ανάγκη να το αγγίξω. Δεν μου επετράπη. Μέσα σε μία σπηλιά μικρή, σαν μεγάλη εσοχή σε βράχο, στην πλαγιά βουνού. Μέσα σε μία τάφρο παραλληλόγραμμη. 4 ξύλινοι πάσσαλοι γύρω και έξω από την τάφρο και περασμένο ένα σκοινί γύρω.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ) ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ;
    /ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ;
    – Ναι είναι τεχνούργημα. Φαίνεται πως κάποιος το έφτιαξε. Δεν είναι ένα απλά ένα κομμάτι ορυκτού.Είναι μοναδικό και δεν έχω δει πότε κάτι παρόμοιο. Δεν γνωρίζω αν είναι αυτό του Βατικανό ή κάποιο άλλο αφού δεν έχω δει κανένα άλλο. Φυλάσσεται από τουλάχιστον έναν μοναχό (ψηλό, αδύνατο, ελαφρώς κυφό). Αυτός, επικοινωνεί χωρίς να μιλά. Δεν έχει δικαιοδοσία. Είναι φύλακας. Εκτελεί εντολές. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να το δω. Πάντως είναι μέσα ή κοντά σε ορθόδοξη χριστιανική περιοχή στην Ελλάδα από όσο κατάλαβα. Δεν γνωρίζω τίποτε άλλο. Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν εκεί . Τώρα δεν γνωρίζω.
    (ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ)
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ/ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ/ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ (ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ) ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΗΣΜΟ.
    – Δεν καταλαβαίνω….. Αυτό… το αυγό… μετακινείται ή αυτό που αντιπροσωπεύει στο σύμπαν, στον γαλαξία?

    Για το Ιδαίο άντρο της Φρυγίας ενημερώθηκα όσο μπορούσα….. ως επίσης και για τους Δάκτυλους Φυσικά αγνοώ πώς λειτουργούν συμπαντικά. Όμως Δάκτυλος δεν λέγεται και ένας δορυφόρος του 243 Ίδη? Προφανώς έχει σχέση…

    Βλέπεις, δεν μπορώ να συνδέσω τα κάτω με τα πάνω….

    Και ακόμα, όπως σου έχω ξαναπεί, Κρήτη και Β-ΒΑ με θετική σκέψη, στο νερό…. Η Κεντρική Ευρώπη δεν είναι αμέτοχη….. Για τα πιο πέρα δυτικά αρχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτο.

    ΙΩ

  48. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ ΙΩ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/10/2013 ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    (ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ) ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ (ΑΣΦΑΛΗ) ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    Ο ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3ο Π.Π.) ΗΔΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ .
    ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ) ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ……
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΑΡΡΟΣ , ΑΦΟΒΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΜΟΧΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ;
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ….
    Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ / ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ/ΗΛΙΑΚΟ/ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ/ΑΛΛΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΩΡΗΔΩΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΠΟΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΗΓΕΤΗ/ΣΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙ/ΔΙΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ , ΣΤΗΝ ΘΗΡΑ/ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΕΚΑΜΜΕΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ , ΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΩΣ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ 341 CALIFORNIA ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΩΣ.

    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  49. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Πάντα με θετική σκέψη. Ακόμα κι αυτά που τρέχουν μπορούν πάντα να μετριάσουν στο ελάχιστο την ταχύτητά τους ή αν αυτό είναι το ζητούμενο να επιταχύνουν.
    Είπες να μιλώ όταν το αισθάνομαι. Δυτικά δεν έχουν τελειώσει ακόμη, του 'ναντίον μόλις άρχισε.
    Εδώ τώρα, πρέπει όπως πάντα το λες, να κρατήσουμε Θερμοπύλες.Οι μεν μύστες με τον τρόπο που ξέρετε, οι δε της ψυχής με την σκέψη, τους κραδασμούς κλπ…….Όπως πολύ καλά γνωρίζεις ισχύει η συμπίεση της λεκάνης. Σαφώς δεν είμαστε μέρος της μεγάλης καταστροφής αλλά όλα μπορούν να γίνουν ελάχιστα.

    Για όσο πάρει λοιπόν,
    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *