Διαφημίσεις

..ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ , ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ : ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ — ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ — ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ — ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ” NSA — USA ” ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ” ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ” , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ , ΤΟΥ ” ΑΤΑΔ ” Η’ ” ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ” ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΤΗΣ 110 ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΣ 111 ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗNIKHΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΙΜΟ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ E — MAILS , ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ , ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , Η’ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΤΩΝ E – MAILS . ——

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ” Α4 ” ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΕΟΝ ΩΣ ΕΝΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΟΡΤΑ — ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙ — ΧΕΡΙ , ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑΝΕΜΗΤΕΟΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝIKHΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ , ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ — ΕΦΕΤΕΙΩΝ — ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ — ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ — ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ — ΚΑΙ ” ΑΕΔ ” Η ‘ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ” ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Η’ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ — ΛΕΣΧΩΝ — ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ — ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ — ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΛΗΜΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ E — MAILS ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩ’Ν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ E – MAILS , ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΩΝ Η / Υ :::::



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

57 σχόλια στο “ΝΑΤΟ’Ι’ΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ” SEEBRING “”
  1. Μπράβο stranger που κάνεις αναρτήσεις των κειμένων της Ο.Ε.Α. Να δει ο κόσμος ότι είμαστε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τι τους γίνεται τελικά.

  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !! ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η Ο.Ε.Α (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ….ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ???? ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ? ΕΕΕΕΕΕ?????? ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ/ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ/ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ Ε??? ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????? ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΕΜΕΣΗ!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ..

  3. Ρε στρειντζερ, πες κανενα κολπο να χρηματοδοτησουμε την Ο.Ε.Α. … Βλεπεις τι γινετε….ο Καραγεωργιου αυτοθυσιαζετε για να σωσει την μικρη Μπουμπουλινα Ελενη Αποστολιδου …. τα ξερετε ολα πλεον!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  4. Παρακαλώ πολυ γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το θέμα; Είναι πολυ σοβαρά αυτά που διαβάζουμε.

  5. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΕΑ (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ…ΣΕΒΑΣΜΟΣ ,ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. η ΟΕΑ παρεκτρέπετε, μας βρίζουν επειδή δεν δίνουμε λεφτά, λες και τα έχουμε κριμένα στο κορσέ η κάτω από το στρώμα. Τα σουργελα… Ας μας στείλουν και εμάς κανα φράγκο, πιο πολλά θα περνούν αυτοί. Με λίγα λόγια καταντά αηδία αυτό το πραμα… Ζούμε με ισα ισα και μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα άρθρο τους και μας σέρνουν όλα τα πουτα#$#λικια….. Γιατι μια διανοητικά ανήσυχη μπουμπουλινα που δεν την ξέρουμε καν, εχει ανάγκη απο παραδάκι.
    αχ….

  7. ti na pw re pedes!!! logika malon einai moufa i isos k na einai entoli natoikis epembasis se periptosi praxikopimatos i se peripitosi pou trogomaste metaxi mas px emfilios ktlp. pantos prosopika den mou eirthe kanena sistimeno esas mipos?

  8. ΠΡΟΣ @17 Οκτωβρίου 2013 – 1:52 π.μ.
    ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ? ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΕΑ?
    ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ,ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΩΣ Η ΟΕΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ. Η ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΡΙΚ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΔΩΔΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ?
    ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.

  9. opa to kimeno einai xrisaygitiko !!!!
    aytoi dosan tin kypro stin tourkia karamanlides, makarioi kai prodotes pou to pezoun ellines kai dixotomeyoun tin ellada. ( to nou sas kalomathimena voutiropaida tis athinas sas yponomeyoun ta skilia tou xitler kai me aformi ti ratsistiki emoni sas kai tin tourkiki mionotita tis thrakis-ellines" tha xasoume tin makedonia mas ) anikste to kimeno kai tha katalabete.

  10. 20 tourki tha akinitopioisoun ta ellinika stratopeda-aerodromia
    eeee toteee pes mas ti pineis esy k den mas dineis ta exeis xamena, anisixw gia sena. malon tourkos praktoras to anertise,gia na prokalesei xaos xaxaxaxaxaxa

  11. Ρε ποσο στραβοί μπορεί να είστε όλοι.Οτι σας πουλάνε το αγορά ζετέ?Αν αυτό το έγγραφο ηταν αληθινό θα κυκλοφορούσε έτσι απλα στο διαδίκτυο?Ρε φιλέ,εσύ που γραφείς το κείμενο,των μυστικών υπηρεσιών είσαι ή ψαχνεις για ερίφια???Άντε Ουέστ αποδώ ανθελληνες…

    Κάποιος που δεν βλέπει,δεν ακούει,αλλά σκέφτεται…

  12. Ελλαδα & 3'ος παγκοσμιος πολεμος
    Βασιζεται στις προφητειες του Αγιου Κοσμα και δεν μου φαινεται καθολου περιεργο σεναριο αν λαβουμε υποψη μας για τυχον ψυθηρους περι ουτσεκα και λοιπον παραοργανοσεων.

    Μακαρι να ειναι λαθος, αλλα λιγο ο Πατερ Παισιος που μιλαει για 1-2 νησακια,λιγο ο Αγαθανγγελος για την κρητη,με τον Βατοπεδινο για την Κυπρο, με Αγιο Κοσμα για αυλωνα και σκαλωμα(Αγιοι Σαραντα) …. ισως να γινει μια γενικη επιθεση
    http://www.youtube.com/watch?v=6FN-vXzZPjk

  13. Ρε καταγεωργιου, 10% να ναι αλήθεια από οσα γράφεις τα πραγματα ειναι σουπερ σοβαρα. Το κακο ειναι οτι τα γραφεις ΕΣΥ. ενας ημιτρελος μπατιρης που διατασσει (;) ΤΙΣ ένοπλες δυνάμεις ως ΟΕΑ (;) να επαναστατησουν και να παραδωσουν την εξουσια του στρατευματος στξν ΟΕΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ! Γιατι αν η ΟΕΑ εχει οντως κι αλλους πανω απο σενα να τους πεις να εμφανισθουν. Γιατι κανενας σοφρων πατριωτης δεν θα παρεδιδε την εξουσια σε καποιον εκπροσωπο (;) καποιας (;) ΟΕΑ. ΟΥΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ;

  14. Αληθεια ρε Καραγεωργιου, η ΟΕΑ με τόσους επιστήμονες και δυνατότητα για παραγωγή τετοιων σουπεροπλων γιατι δεν σου δίνει τα εελάχιστα για να συντηρηθει το γραφειο του βολου ( μην πω του κ….λου)

  15. Η ο.ε.α. φωνάζει… η ο.ε.α. φωνάζει… η ο.ε.α. τα λέει εδώ και χρόνια… μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα… Από πράξεις μηδέν. Είναι του δόγματος εμείς σας τα λέμε (αυτά που θέλουμε και μας αφήνουν να πούμε) και εσείς σαν ζώα που είστε άθλιοι νεοέλληνες πράξτε τα. Αλλά δεν… τίποτα… κάνεις… Λογικό είναι βέβαια εφόσον ο κόσμος έχει υπνωτιστεί με συγκεκριμένες συχνότητες δορυφόρων που εκπέμπουν προς τη γη έτσι δεν είναι ο.ε.α.? Άρα? Τι περιμένετε από τον κοσμάκι? Γιατί δεν κάνετε τα κουμάντα σας με τα υπεροπλα σας netrino-naser? Γιατί άφησατε την Ελλάδα να φθάσει σε αυτό το σημείο. Αλλά πόσο εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε μια τέτοια ομάδα όταν την ιστοσελίδα της την διαχειρίζεται άτομο με σταυρό (χριστιανικόκαθολικό) στο μπράτσο και μάλιστα από την γερμανία που μας έχει διαλύσει? Μήπως οι εντολές έρχονται και από την γερμανία? Υποθέσεις κάνω… Μήπως είναι το εφεδρικό σχέδιο η ο.ε.α (blue beam ας πούμε) σε περίπτωση που δεν πετύχει η παγκόσμια κυριαρχία με έναν μοναδικό θεό αυτή να έρθει με τους δήθεν ανδρομέδιους? Πάντα υποθέσεις κάνω… Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι η ο.ε.α. με κείμενα και στοιχεία που έχει δώσει μπορεί να αφυπνίσει συγκεκριμένα άτομα όχι όλον τον πληθυσμό της γης. Όπως και να έχει αυτή η οργάνωση θα είναι ύποπτη μέχρις ότου αποκαλυφθεί.

  16. Ανώνυμος 17 Οκτωβρίου 2013 – 9:46 π.μ.

    Η Ελλάδα φίλε είναι ακεφαλη ούτως ή άλλως εφόσον κυβερνάτε από προδότες (το ένα μέρος) και μη Έλληνες (το υπόλοιπο). Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και το σχέδιο προχωράει όπως το θέλουν…

  17. προς 17 Οκτωβρίου 2013 – 3:25 π.μ.
    είσαι ρεντικολο, μεγάλο μάλιστα… Οχι μικρό αλλά ούτε και μεσαίο. Δεν θα το έλεγα οτι είμαι καλοπληρωμένο τσογλανι, διότι είμαι άνεργος απο το 2009 με κάρτα ενεργείας και χωρίς επιδόματα…
    Και τα άρθρα σας, αναφέρονται γενικά, δεν γράφουν οτι αναφέρονται σε αυτούς που πίνουν καφέ και πάνε στης πουτανες. Αναφέρεστε σε όλους τους έλληνες…
    Αλλά έχω κάνει και μια αμαρτία κατά εσας, ήπια ενα καφέ τον Αύγουστο που μας πέρασε, έκανε 2 ευρώ. Γελοίε… Τελικά υπάρχει λόγος που σας φωνάζουν γελοίους. Εαν έχετε αυτα τα εξελιγμένα ναζερ, δεν θα χρειαζόταν να ζητάτε λεφτά βρίζοντας…

  18. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΗΤΟΙ ΟΙ 2 ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ (ΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ (ΑΝΤΙΥΛΗΣ/ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ) ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΗΛΙΘΙΕ " ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ 2Ε" …ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ??? ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ…ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ….ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ…….

  19. Συμφωνω.
    Ενας κυριος εδω μεσα εκανε ενα ποστ για τον 《ενας που βλεπει》και ειπε οτι γραφει στο αντι μετατρον.Μπηκα και διαβασα και βρηκα καποια μεγαλη κοντρα της οεα κ της σελιδας αντι μετατρον , ισως και καποια δικαστική διαμαχη να υπαρχει, και επειδη διαβαζω αρκετα οεα ειδα πως υπαρχει ισχυρος αντιλογος απο την αλλη πλευρα κατα την γνωμη μου.Αν υπαρχει καποιος γνωστης της ολης συμπαντικης δημιουργίας ανιδιοτελης (δυσκολο?) Ας εκφρασει την αποψη του γιατι η σύγχυση που υπαρχει γυρω απο αυτα τα θεματα ειναι τεραστια.Ευχαριστω.

    Χρηστος

  20. Πολλά έγραψα αλλά πετάχτηκες και είπες μόνο για τα σύμβολα… Μάλιστα. Μόνο η χρυσή αυγή έχει χρησιμοποιήσει σβάστικες? Δεν έχετε μόνο τις σβαστικες… Πάντως δεν ξέρετε να απαντάτε γιατί δεν ξέρετε ποιοι είστε, εσείς οι κατώτεροι όχι τα κεφάλια οπότε… Έτσι το είπα για τα σύμβολα για να πεταχθεί κάποιος και να μιλήσει γι αυτά γιατί για τα υπόλοιπα που έγραψα ήξερα ότι θα πέσει μόκο.

  21. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ…ΤΙ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ?
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ(ΓΙΑΧΒΕ) ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ…ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…(ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΣΤΑΙ)???

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α …

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ….

    ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ…ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΗΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΡΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ?"

  22. «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ»

  23. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ !!!

    1. σήκω πρώτα εσύ από τον καναπέ και τον υπολογιστή σου και μετά ερχόμαστε και εμείς

    2. 10:09
      ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΤΣΙ;;;
      ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ;;;
      Ωραίοι Έλληνες ρε!!!

  24. Γιατι τρωγεστε;;;;;Σιγα που θα κανουν πολεμο !""""ρε μαζεψτε πρωτα τα καθε λογης μπαρμπαγκομενοκολογερους που εχουν π@@@@η ολα τα εθνη και τα εχουν νυφευθη κιολας καμαρωνοντας @@@@@@ μαζεψτε και τις λυσαρες του αντιθετου φυλου τρομαρα μας….και μετα …..που εισε καραγκιοζο να γελας με τα χαλια μας

  25. Βαρέθηκα να διαβάζω σχόλια τύπων που συμπεριφέρονται σαν να ειναι παιδάκια της Α΄ δημοτικού και το λένε στην μαμά τους για την κακιά Ο.Ε.Α. που τους έβρισε. ΞΕΚΟΛΑΤΕ !!! Εάν δεν αφορούν εσάς αυτά που γράφει η Ο.Ε.Α. τότε δεν απευθύνεται σε σας!.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΘΑ ΠΕΤΑΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ;;;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!

  26. @17 Οκτωβρίου 2013 – 11:19 π.μ.
    ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΡΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΕΑ, ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΙΔΑ…ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΝΕΤΡΙΝΟ" ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ…ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ.. ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ…

  27. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?? ΔΝΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΟΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ…ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΧΤΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ Η ΟΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΙΣΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Η ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΝΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ?

  28. Φλώρε ΠΑΣΟΚΟΪΑΧΩΒΙΤΗ Καραγεωργίου εσύ δεν είχες φτιάξει στο καταγώγι σου πριν μερικά χρόνια "πανό" απο χαρτιά Α4 σαν αφιέρωση στη μάνα σου την οποία ονόμαζες "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΣΕΜΙΡΑΜΑ)"; …. Ωραία φωτό.

  29. 20 tourki tha akinitopioisoun ta ellinika stratopeda-aerodromia…μπλα μπλα μπλα..
    ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ 20 ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ SEEBRIG ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ…
    Ε ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 20, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ…ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ? ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 346 ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ Φ-16 ΣΤΗΝ 110ΠΜ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ EUROPOLICE ΚΑΙ ΤΗΣ BLACKWATER, Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ .."ΦΙΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"…Ε ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ…
    ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…Ε ΒΛΑΚΕΣ!!!

  30. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ; ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΣΕΜΙΡΑΜΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;…

    …………ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.

  31. Μην ψαρωνεται μια φορα το χρονο τετοια εποχη βγαζουν μια παρομοια ανακοινωση.
    Την τυφλα τους δεν ξερουν κι αν ακομα κανουν τους υπερανω βασιζονται κι αυτοι στις προφητειες του κοσμα του Αιτωλου που μιλαει για τον ερχομο του πολεμου στα χρονια που διανυουμε τωρα..
    Αν δε γινει τιποτα τοτε του χρονου θα ειναι παλι μια απο τα ιδια..
    Το πεπρωμενο μας δεν μπορουμε να τ αποφυγουμε οτι ειναι γραφτο να γινει θα γινει..
    Η ΟΕΑ δεν θα σωσει την Ελλαδα

  32. @17 Οκτωβρίου 2013 – 10:17 μ.μ.
    ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΛΩΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΝΑΓΙΕΣ, ΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ" ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΦΡΩΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ "ΠΑΣΟΚΟΪΑΧΩΒΙΤΗ"…….
    Ο ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ" ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ.

  33. Ποια ΟΕΑ ρε τενεκέδες ολκής; Είναι δυνατόν να πιστεύετε (όσοι πιστεύετε..) σε αυτές τις γελοιότητες;; Αν είναι δυνατόν θεέ μου.. ομαδική σχιζοφρένεια. Η γελοιότητα στο παγκόσμιο αποκορύφωμά της.
    Ρε Νίκο.. γιατί σηκώνεις τέτοιες βλακείες;;; Απίστευτο. Υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν.

  34. Η Ο.Ε.Α.ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΠΕΡΔΕΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΗΣ

  35. Οκ μου απάντησες. Καμιά πράξη θα δούμε ή θα μείνουμε εδώ στο πληκτρολόγιο να γράφουμε? Μπλα μπλα μπλα μπλα………..

    Και δεν είμαι επικίνδυνος εγώ φίλε μου εσείς είστε. Δεν δίνω εγώ σε κανέναν διαταγές να σκοτώσει τον οποιοδήποτε εσείς τα κάνετε αυτά. Αν έχετε τα αρχίδια (που το παίζετε αρχιδάτοι από το πληκτρολόγιο ζώα) πηγαίνετε και σκοτώστε εσείς τους προδότες που μας κυβερνούν και όλοι οι Έλληνες μαζί σας θα πάνε να είστε σίγουροι. Αλλά όμως γιατί δεν το κάνετε? Βέβαια εσείς είστε οι στρατηγοί (τρομάρα σας) και ο κόσμος τα ζομπι που πρέπει να εκτελέσουν τις διαταγές σας… Ρε ουστ…

  36. Ονομάζετε ΟΕΑ τον.. σχιζοφρενή Παπαγεωργίου που αυτοβαφτίστηκε μόνος του στο σπίτι Αντιστράτηγος;; Σχιζοφρένεια παιδικού τύπου λέγεται αυτή η αρρώστια.. όταν δηλαδή πιστεύει κανείς σε ιστορίες όπως του SUPERMAN του SPIDERMAN κτλπ.. και συνυφαίνεται μ΄ αυτές. Για ποια ΟΕΑ μιλάτε;; Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπάρχει ΟΕΑ.. την στιγμή που αυτή αποτελείται από μόνο ένα άτομο.. τον ψυχοπαθή Παπαγεωργίου;; Δεν είστε στα καλά σας.. και αυτή η χώρα υποφέρει από τέτοιες αποπροσανατολιστικές χαζομάρες και βλακείες.. με τις οποίες δεν ασχολούνται ούτε οι ηλίθιοι τελευταίας κατηγορίας..

  37. Ανύπαρκτος 2Ε, ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΚΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.
    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ "ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ" ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ", ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΗΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ…

  38. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
    ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΑΠΑΝΟΓΟΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ BLACKWATER ΚΑΙ EUROPOLICE.
    ΚΑΚΩΣ – ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.

  39. ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΟΓΩ ΟΛΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!! ΕΙΤΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΛΑΟΣ,ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ Ε, ΟΜΑΔΑΣ Ε, ΚΑΙ ΛΙΠΗ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΣΑΒΟΥΡΑ!!. ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΞΥΝΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ (ΚΑΙ ΑΝ) ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ!!!! ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ….ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΝΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ). ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΥΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ,ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΝΕΟ-ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ .

  40. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ "ΟΕΑ"
    ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…. ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

  41. @17 Οκτωβρίου 2013 – 10:17 μ.μ. . "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ" ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ "ΠΑΝΟ" ΑΠΟ Α4 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΕΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ". ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΟΙΔΙΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ. ΤΙ "ΠΡΟΔΩΣΕ" Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΟΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

  42. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΦΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΟ.

  43. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟ ΚΥΠΑΤΖΗ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΑΣΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ, ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟΥ;;
    "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΧΑΖΕ;;; = ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΤΙΑ ΓΙΑ "ΑΓΙΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;; Ή ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ TAXA Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΥΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ. Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ – ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΧΑ ΧΑΝ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ.. ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΙΝ=ΣΙΝΑ=ΚΙΝΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕ ΜΟΝΑΧΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΛΜΕΡ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΟΗΤΕ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ..
    ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ "ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΑΤΑ" ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ…

  44. μπα καμια σχεση με κυπ/ευπ ο αντιμετατρον!
    τι λες τωρα και συ
    απο καθαρο βιτσιο εγραφε σε υπηρεσιακη γλωσσα της ασφαλειας
    χαχαχαχαχ
    αναρχικος θα ειναι
    χαχαχαχα

  45. (Γ1) ΟΙ ΕΛΘΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΚΡΟΝΟΥ (ΙΔΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ "ΜAUNA-KEA" ΚΑΙ ΤΟΥ "JPL" THΣ "ΝΑΣΑ" ΠΕΡΙ <>), ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ- ΣΕΙΡΙΟΣ- ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΤΟΜΕΩΣ. ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ <>. ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΘΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ;

    (Γ2) Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ <> ΚΑΙ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΩΝ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ._ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ << ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ>>. ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ" ΚΑΙ "ΚΟΛΑΣΕΙΣ" ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΑΤΙΜΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ._

    (Γ3) ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ "HF" KAI "LF", ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η Ο.Ε.Α. "ΟΥΤΟΠΙΚΩΣ" ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ" (ΚΟΙΛΗΣ ΓΑΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ" (ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ), ΤΗΝ "ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΞΗΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ" (1948-2008) ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ- ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΔΟΣ- ΧΛΩΡΙΔΩΣ- ΕΔΑΦΩΝ-ΥΔΑΤΩΝ- ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ. ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΜΕ: << ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ-ΔΕΛΦΥΣ" ΠΛΗΡΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΙΛΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΥΜΕΤΕΡΕΣ ΠΛΕΙΟΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ- ΔΕΛΦΥΣ" ΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ>>. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ- ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙ' ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ- ΕΘΝΗ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ._

    το παραπανω ειναι αποσπασμα απο το κειμενο:

    ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ "ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ".

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: (1) "PERSEYSTEAM", (2) "ΠA-ΣY-Α", (3) "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ", (4) "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", (5) "Ε-Ε-Ε" Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ._

    ΘΕΜΑ: ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ._

  46. Καταλαβαίνετε πώς δεν είναι το ίδιο η κατηγορία του "κυπατζή" ως μομφή σε σχέση με την μομφή των "γκρίζων λύκων". Με άλλα λόγια αυτός σας λέει τούρκους, εσείς τον αποκαλείται Ελληνα δημόσιο υπάλληλο που είναι σίγουρα αντιπασόκος.είναι μεγάλη διαφορά. Εξάλλου εσείς της ο.ε.α. συνέχεια δεν καυχιέστε πως έχετε ρουφιάνους μέσα στην αστυνομία και τη cia; ο "κυπατζής" αντι μέτατρον σας πείραξε. Καταρχήν φαινεται πως είναι αμισθί ερασιτέχνης. Τα κείμενα του βρίσκονται συνέχεια υπο διόρθωση ορθογραφικών λαθών. Αυτο ποτέ δεν θα το έκανε η κύπ που τα κείμενα της είναι στην εντέλεια. Αυτό είναι μια απόδειξη οτι δεν είναι κυπατζής διότι στην κυπ προσέχουν πολύ την ορθογραφία στα κείμενα και δεν πετάνε στα προχειρα τις αναλύσεις τους στο διαδύκτιο.

  47. ΣΕ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ" Η ΟΕΑ ΜΠΗΚΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΣΕ "ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ._
    ΥΓ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠAIΡΝΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΡΟΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΩΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑΣ._ "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ "ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤ" ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΜΩΝΑ.

  48. ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, Η ΜΙΜΗΣΗ "ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ. ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΥΦΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

  49. 21 Οκτωβρίου 2013 – 12:35 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ LINK ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ"?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *