Διαφημίσεις

Μια ξεχωριστή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, καθώς το φεγγάρι θα περάσει μέσα από το εξωτερικό άκρο της σκιάς της Γης, ένα φαινόμενο που ονομάζεταισεληνιακή έκλειψη παρασκιάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η Σελήνη θα περάσει μέσα από την παρασκιά λίγο μετά τις 02:50 ώρα Ελλάδος και το νοτιότερο τμήμα της θα σκοτεινιάσει ελαφρώς. Τα στέρεα ουράνια σώματα, όπως η Γη, δημιουργούν δύο σκιές. Η σκιώδης είναι μια σκοτεινή εσωτερική σκιά, όπου το φως από τον Ήλιο εμποδίζεται ολοσχερώς από τη Γη και περιβάλλεται από μία φωτεινότερη σκιά, τη λεγόμενη παρασκιά.

Σε μία έκλειψη παρασκιάς, η πανσέληνος μπαίνει στη σκιά της γήινης παρασκιάς, ενώ το φως από τη Γη εμποδίζεται μερικώς και η Σελήνη αναπτύσσει άλλη φωτιστική ένταση.

Ο ουρανός, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, θα είναι καθαρός, κάτι που ευνοεί την παρατήρηση του φαινομένου.
Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς την Παρασκευή – Εντυπωσιακό φαινόμενο”
  1. ειναι απο αυτες που θα εξευτελισει τους εχοντες εξουσια και πολλες φορες τις επομενες μερες καποιοι που εχουν θα την χασουν 'η θα κινδυνευσουν να την χασουν….

    κατα τα αλλα Κριοι θα καταφερουν να κλεισουν υποθεσεις τους
    Ζυγοι θα σταματησουν ψυχοφθορες σχεσεις και θα ξεκινησουν νεα
    Αιγοκεροι παλευουν μεσα απο την μεταλλαξη της ζωης των
    Καρκινοι μεσα απο τις υπερβολες και τα λαθη θα προχωρησουν μπροστα

    ο Αιγοκερος Βενιτζελος θα αντικρυσει καταματα την φθορα του κομματος του και κατεπεκταση της εξουσιας του

    ο Διδυμος Σαμαρας θα δει να κλυδωνεζεται η δυναμη και τα θεμελια της εξουσιας του

    για την ΕΛΛΑΣ αυτη η εκλειψη μαζι με την εκλειψη Ηλιου της 4.11.13 σημαινει …ΑΕΡΑ…ΑΕΡΑ…ΑΕΡΑ. να καθαρισει η …χολερα (τους)

    ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ περιμενει τα διαστημοπλοια και το ξανθον γενος
    για να τον σωσει απο την μιζερια που του προκαλεσαν
    οι πολιτικες επιλογες του απο το 1974…

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ για να το ξεπερασουμε και αυτο !!!

    1. Βρε συ;Για τους Υδροχοους(που ειμαστε και τα καλυτερα παιδια) γιατι δε λες τιποτα;Προσεξε γιατι θα απευθυνθω στην Παγιατακη η γυναικα!

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ Η ΟΧΙ ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ jiannhs klozaqi

    1. Μακεδονικη γοητεια!Το εχουμε αυτο εμεις οι μακεδονες!Να μη σε ματιασω μπρε χαφτουσου Γιαννη μου 😀 Αφροξυλανθη

  3. ΦΙΛΗ-Ε 7.32 [ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑ ] Ι ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ jiannhs ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ klozagi KAI ΠΕΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΛΩΖΑΝΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΑ ΓΑΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ…jiannhs kozani

    1. Δεν πινω μπυρα μονο πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο!Τωρα το ειδα!Απο τωρα πρεσβειοπια να χω;Τι να πω;Σε μπερδεψα μαλλον με αλλον!Λιγο χουμορ κακο δεν καμνει.Αυτα και με το μπαρδον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek