Διαφημίσεις

H μεγαλύτερη σοφία, σε απλή γλώσσα, είναι αγάπη, σεβασμός, ανεκτικότητα, μοιρασμός, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση. Δεν είναι κάτι σύνθετο ή περίπλοκο.. Η πραγματική γνώση είναι ελεύθερη και βρίσκεται κωδικοποιημένη στο DNA σου. Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται μέσα σου! Μεγάλοι Διδάσκαλοι μας το έχουν πει αυτό απ’ την αρχή.

Βρες την καρδιά σου και θα βρεις και τον δρόμο σου..” Carlos Barrios, συγγραφέας του “Kam Wuj” Μπαίνοντας σε Ευθυγράμμιση με Ηλιακά Συστήματα – Πλειάδες, Σείριος, Λύρα, Αρκτούρος, Αναληφθέντες Διδάσκαλοι. Γιατί πολλοί άνθρωποι αισθάνονται συνδεδεμένοι με κάποιον από τους αστερισμούς αυτούς? Γιατι όταν σκεφτόμαστε κάποιον αστερισμό νοιώθουμε σαν να πρόκειται για το “σπίτι” μας? Κατά την διάρκεια των ενσαρκώσεών σου, η εμπειρία σου και η ανάπτυξή σου δεν περιορίζεται μονάχα σε έναν “κόσμο”.

Από μια Συμπαντική οπτική γωνία, ο πλανήτης Γη είναι σχετικά νεαρός, οπότε πολλοί απο εσάς έχετε περάσει πολύ “χρόνο” σε διάφορα Ηλιακά συστήματα παίρνοντας τα μαθήματά σας. Είναι λογικό να έχετε ενσαρκωθεί και στην Γη, ως προέκταση των κόσμων αυτών. Πολλοί έχουν παράσχοι το γενετικό υλικό για αυτόν τον Πλανήτη.

Πριν την ενσάρκωση, είχατε την ευκαιρία να κοιτάξετε κάτω, στους διαδρόμους του χρόνου, να δείτε που μπορεί να συναντήσετε παγίδες και πού ίσως χρειαστείτε βοήθεια. Έχετε αφήσει σημάδια και δείκτες μέσα στο DNA σας για να απελευθερώσουν κωδικοποιήσεις και πληροφορίες, σαν ένα χάρτη θησαυρού, που θα εκμεταλευτείτε ώστε να σας βοηθήσουν στο ταξίδι. Αμέσως μόλις επιτύχετε τον στόχο σας, το στοιχείο που είχατε “κλειδώσει” μέσα στην συχνότητα συντονισμού του μαθήματος θα αποκαλυφθεί.

Το στοιχείο είναι αυτό που θα σας προωθήση παρακάτω. Ένα απ’ τα στοιχεία που είχατε “θέσει” για εσάς είναι η σύνδεση, η ευθυγράμμιση με κάποιο συγκεκριμένο Ηλιακό σύστημα ή Ομάδα Αστεριών. Αυτό έγινε ώστε να σιγουρευθεί πως πληροφορίες από όλα τα μεγάλα συστήματα βρήκε τον δρόμο του, πίσω στην συνείδηδη της Γης. Kάθε μια απ’ της φυλές κατέχει μια “έκδοση” της αλήθειας, καθώς η αλήθεια έχει χρωματιστεί από την αντίληψη, και κάθε φυλή έχει δει την δική της εξέλιξη-πορεία γεγονότων.

Αναλόγως με το τι επιθυμείς να επιτύχεις σε αυτό τον χρόνο ζωής σου, έχεις επιλέξει να μαγνητίσεις στον εαυτό σου τα μείζωνα μαθήματα που έχεις πάρει από κάποιο συγκεκριμένο Ηλιακό σύστημα. Όσοι από εσάς είστε ευθυγραμμισμένοι με των αστερισμό των Πλειάδων, ελκύετε πληροφορίες από δυο βασικές κατηγορίες. Η μία κατηγορία είναι αυτή των διδασκάλων και των καθοδηγητών. Οι Πλειάδιοι έχουν υπάρξει μέντορες και διδάσκαλοι για εσάς του δικούς μας ηλιακού συστήματος για εκατομμύρια χρόνια.

Έχουμε τιμηθεί με την ευλογία του να σας παρακολουθούμε να αναπτύσεστε και να εξελίσεστε, σιγουρεύοντας πως δέχεστε την κατάλληλη καθοδήγηση. Άλλοι έλκεστε απ τον αστερισμός των Πλειάδων, καθώς στο δικό μας σύστημα βρίσκεται ο κεντρικός Ήλιος, η Αλκυόνη, η οποία έχει τον ρόλο της “κεντρικής βιβλιοθήκης” στην οποία είναι αποθηκευμένα όλα τα αρχεία όλων των Αστεριών αυτού του Γαλαξία. Θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την “Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου”. Κάθε Ήλιος, κρατάει αρχεία όλων των πλανητών του συστήματός του, κάτι σαν “Κεντρικό Υποκατάστημα”.

Κάθε πλανήτης με την σειρά του, αποθηκεύει τα δικά του αρχεία, η “Τοπική Βιβλιοθήκη”, μέσω εσένα! Είσαι κάτι σαν “δέκτης” του πλανήτη, ώστε μέσω των εμπειριών σου να καταγράφει και να αποθηκεύει υλικό. Με την κάθοδο της Ατλαντίδας, πολλοί απ’ τους πυρηνικούς κρυστάλλους της Γης υπέστησαν ζημιές, καθηστώντας την πρόσβαση στα αρχεία της Γης προβληματική. Πολλοί από εσάς λοιπόν που είστε ευθυγραμμισμένοι με τον αστερισμό των Πλειάδων, είστε φύλακες αρχείων και βρίσκεστε εδώ για να ανακτήσετε την ζημιωμένη “Βιβλιοθήκη” της Γης. Προχωρώντας, ο Αστερισμός του Σείριου, είναι ένας Αστερισμός γεμάτος πολέμους και διαμάχες. Όσοι απο εσάς αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον Σείριο, πιθανόν έχετε αναμνήσεις περιόδων πολέμου, αναγνωρίζοντας την Υψηλή τιμή που πρέπει να καταβληθεί για τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς και αναμνήσεις Επιτροπών και Συμβουλίων που συγκροτήθηκαν με σκοπό την επίβλεψη της Ειρήνης συμπεριλαμβανομένης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Ο αστερισμός του Σειριου είναι ένας από τους πιο πικοίλους αστερισμούς μετα απ’αυτόν του Ηλίου. Υπήρχε πάντοτε μια ανάμειξη Ειδών και αντιλήψεων, ένα Μεγάλο Πείραμα. Oι Λύριοι είναι αυθεντίες στην θεραπεία και αυτή είναι η σοφία που πρέπει να επανέλθει στον κόσμο σας. Ο Λεμουριανός(?) πολιτισμός σας προτοξεκίνησε από όντα που αρχικά ενσαρκώθηκαν από τον αστερισμό της Λύρας. Με την πτώση της Λεμουρίας, πολλοί επέστρεψαν στο μητρικό του Άστρο. Άλλοι παρέμειναν και αναμείχθηκαν με της γενετικές γραμμές της Ατλαντίδας. Για άλλη μια φορά αποκτάτε πρόσβαση σε χαμένες πληροφορίες, ενώ θυμάστε την χρήση των κρυστάλλων και του ήχου ως θεραπευτικά μέσα. Πολλοί απ’ τους Λυρικούς και τους Αρκτουριανούς κόσμους είναι “Κόσμοι του Νερού” και πολλά απ’ τα υπέροχα πλάσματα των ωκεανών σας προέρχονται από εκεί.

Με την μετάβαση της Γης στην τέταρτη διάσταση, πολλά απ’ αυτά τα ήδη, συμπεριλαμβανομένων των δελφινιών και των φαλαινών, θα έχουν ολοκληρώση την αποστολή του να διατηρούν την “αντίχηση” της Γης κατά την διάρκεια της “σκοτεινής εποχής” της και δεν θα ονομάζουν πλέον την Γη σπίτι τους. Θα ενσαρκωθούν και πάλι στους Λυρικούς και Αρκτουριανούς κόσμους τους. Το Ηλιακό Σύστημα του Αρκτούρου, είναι αυθεντεία στα μαθηματικά και τον ήχο.

H υπεροχή όσων νοιώθουν ευθυγραμμισμένοι με τον Αρκτούρο βρίσκεται στην επικοινωνία με πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων γεομετρικών συμβόλων και ήχο. Οι Αρκτουριανοί είναι κορυφαίοι Αλχημιστές. Αντιλαμβάνονται τα βασικά δομικά στοιχεία του Σύμπαντος και με σεβασμό στις μορφές ζωής, μπορούν να μεταποιήσουν την ύλη σε άλλες μορφές. Εσείς που είστε ευθυγραμμισμένοι με τους Αναληφθέντες Διδάσκαλους, έχετε επιλέξει να επανεξετάσετε την έννοια της ιεραρχίας. Να δείτε πως τα πάντα είναι ίσα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αποκαλέσατε “Διδασκάλους”.

Το μάθημα για εσάς θα είναι να αμφισβητήσετε όλα όσα σας έχουν πει και έχετε ακούσει σύμφωνα με την πληροφορία που συνηχοί μαζί σας, καθώς όπως προείπαμε, η αλήθεια χρωματίζεται σύμφωνα με την αντίληψη. Υπάρχουν πολλά άλλα ηλιακά συστήματα, με το καθένα να υπερέχει σε συγκεκριμένους τομείς και να ελκύει ενέργεια από τα μαθήματα που κατέκτησε. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν καθώς όλοι έχουν τις δικές τους προοπτικές. Οπότε την επόμενη φορά που θα νοιώσεις έλξη για κάποιο σύστημα ή για κάποιον αστερισμό, σταμάτα και προσπάθησε να αναρωτηθείς τι πληροφορίες και τι μαθήματα μπορείς να ανακαλέσεις για το σύστημα αυτό. Να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Γραμμή Αίματος”
  1. Η µελαγχολία είναι µια ελληνική λέξη. Η µελαγχολία προκύπτει από τον χυµό, τη µέλαινα(μελάνια) χολή. Ο µαύρος ήλιος όµως, αυτή η «σκοτεινή ύλη» που είναι η θλίψη, µοιάζει να είναι αναπόσπαστο κοµµάτι κάθε σκέψης, κάθε δηµιουργίας. Θα µπορούσαµε να πούµε ότι πλαστήκαµε θλιµµένοι. Η α-ληθινή ποίηση προϋποθέτει την έµπνευση, δηλαδή την κατακυρίευση του ποιητή από µια θεία δύναµη, ένα «εκτός εαυτού», έλεγε ο Πλάτωνας. Τώρα, πως κατάφερε αυτή µέλαινα χολή, ο αιθέρας να διαμορφώνετε μετά βίας από μια μαύρη υγρή παγωνιά θάλλασα σε άνθρωπο της σάρκας που είναι προφανώς και το πιο "θαυμαστό" που έπλασε το σύμπαν εγώ ακριβώς δεν μπορώ να το υποψιάζομαι. Όμως μου φαίνεται όλη αυτή η κατάσταση μέσω σαρκικών ματιών μου, σαν ένας που μετά από μια μεγάλη αυπνια αρχίζει και βλέπει σκιές που δεν υφίστανται, η απλά από κάπου, βλέπει ότι θυμάται από ένα όνειρο. Και να το πλουτίσω κάπως αυτήν την φτώχεια θα έλεγα όπως ένας από βάρη νάρκωση του είναι δύσκολο να θυμηθεί το δωμάτιο που ξυπνάει. Παντός έχω μια απάντηση σε όλο αυτό το μυστήριο "αλλ' εις των στρατιωτών λόγχη αυτού την πλευράν ένυξε, και ευθέως εξήλθεν αίμα και ύδωρ." Τώρα είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι με αυτό το τρόπο ο Σωτήρας ήθελε να αγιάσει την γη, αλλά εγώ ξέρω πως αυτή η γη και ο ουρανός θα εξαφανιστούν μέσω φωτιάς. Δλδ πρέπει να πιστεύω μόνος μου πως πρην την ετάφη και την ανάσταση ο Κύριος πέταξε το αίμα και το νερό σαν να μην σκόπευε να τα έχει εν ώρα της ανάστασης. Τώρα το DNA σαν ένα τεχνάσμα της αλλαγής του αιθέρα σε γη και νερό κτλπ μοιάζει περισσότερο με ένα "μηχάνημα μνήμης" μιας δημιουργικής δυναμης που μάλλον δεν ξέρει τη ακριβώς κάνει και αναπαράγει στο πουθενά είδωλα "κλεμμένα" από άλλου.—–Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  2. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ[ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΚΦΥΛΛΙΣΜΕΝΟΙ ] ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΚΛΠ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ 4 ΚΛΠ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΜΒΥΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΝΟ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006[ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ] ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΕΚΧΥΣΕΙΣ ΝΕΤΡΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ[ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥΣ ] ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ…giannhs kozani

  3. ""Όσοι απο εσάς αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον Σείριο, πιθανόν έχετε αναμνήσεις περιόδων πολέμου, αναγνωρίζοντας την Υψηλή τιμή που πρέπει να καταβληθεί για τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς και αναμνήσεις Επιτροπών και Συμβουλίων που συγκροτήθηκαν με σκοπό την επίβλεψη της Ειρήνης συμπεριλαμβανομένης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.""

    Να υποθέσω ότι και οι Πεφωτισμένοι απο τους οποίους η ανθρωπότητα καταδυναστεύεται και αιματοκυλιέται ανήκουν στις φιλάνθρωπες δυνάμεις επίβλεψης της Ειρήνης με καταγωγή απο το Σείριο; Σε ευτή τη περίπτωση οι Δρακονιανοί/Ερπετόμορφοι που επίσης κατάγονται απο το Σείριο τι ρόλο υπηρετούν και γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος τους έκλεισε στα Τάρταρα με πύλες απο χαλκο και ασύγκριτο ύαλο????
    Θα το εκτιμούσα ιδαίτερα αν κάποιος γνωρίζει και θέλει να μου εξηγήσει το συσχετισμό ή έστω να με παραπέμψει σε κάποια γραπτή πηγή όπου να εξηγείται η συνάφεια.
    Ευχαριστώ.

  4. και για τους τρεις απο πανω μου…

    τι παθατε ρε σεις ….εμπνευστηκατε απο το αρθρο …
    και σας επιασε ο συγγραφικος οιστρος ….
    και γραφετε σεντονια !!!!

    και που να δειτε τον αλλον το 5 (λεει)
    στο αρθρο με τον λυκο …οχι διπλοσεντονο…
    ενα κατεβατο υπερδιπλο και βαλε.!!!!

    μαλλον η εκλειψη θα ναι που προκαλεσε τετοιον λ
    συγγραφικο οιστρο !

  5. ΦΙΛΕ 11.27 ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΑΛΑΡΝΤ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ [ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ] ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΕΙΑ….jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek