Διαφημίσεις

Ένα από τα μεγαλύτερα βίντεο στο χώρο του internet στην Ελλάδα (πάνω από 200.000 προβολές από τον ΕΟΕ πάνω από 1.000.000 προβολές από άλλους χρήστες), το πρώτο βίντεο που έδειξε και μίλησε δημόσια για όλους τους Προδότες, το μοναδικό βίντεο που έγινε θέμα σε έκθεση οικονομολόγων του Σόρος… επιστρέφει !!! ΞΥΠΝΑ !!! Ν2 ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΞΥΠΝΑ !!! Ν2 ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (PROMO)”
  1. ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΡΗΜΑΔΗΣ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΦΥΓΚΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ, Η ΛΥΣΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΝΤΟΜΠΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  2. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Ας σώσουμε τα παιδιά μας εάν δεν ενδιαφερόμαστε πλέον για εμάς.

    ΙΩ

  3. Εάν πραγματικά ήθελαν να μας σκοτώσουν, αμφιβάλει κανείς ότι θα μας αποτελείωναν πολύ εύκολα. Πιστεύουμε σε αυτό το κυνήγι μαγισσών για να αποποιηθεί ο καθένας μας τις ευθύνες του. Είναι λυπηρό. Εάν ήθελαν μέσα σε μία εβδομάδα θα μας είχαν καθαρίσει όλους. Βρείτε κάτι άλλο για να τρομάξετε τον κόσμο.

  4. Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές,

    Τα ξένα συμφέροντα που υπηρετούν οι δοσίλογοι προδότες θα τα καταστρέψει ο Ελληνικός λαός και η ελληνική Αριστερά της Προόδου. Ελάτε όλοι μαζί να βγούμε στους δρόμους για τη μεγάλη ανατροπή. Ετοιμαζόμαστε μέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα, το ξέρουμε ότι κι εσείς ποθείτε να σπάσουμε τα δεσμά των ξένων όπως κι εμείς. Ελάτε μαζί μας για τη μεγάλη ανατροπή, για να φύγει η Δεξιά που έσκυψε στα ξένα αφεντικά της. Όλοι μαζί με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    Πατριώτης Αριστερός

    1. Αριστερός Πατριώτης,με πρώτυπο τον Στάλιν,τον Βελουχιότη και όλο το κακό συναπάντημα. . Για αριστερός μου κάνεις. . .για Πατριώτης,άστο καλύτερα..(μην ξεχνάς ότι ''δεξιοί'' και ''σοσιαλιστές'' από την αριστερά ξεκινήσανε). . .Άντε,Γειά !!! !!! !!!

  5. ΙΩ

    Το ζητουμενο ειναι το πώς θα γίνει αυτό ,υπάρχει τρόπος ? Η επανάσταση μας τελείωσε, η στάση πληρωμών θέλει συλλογικότητα που δεν έχουμε , μας έχουν χωρίσει σε κομμάτια και το καθένα κοιτάει να επιβιώσει ( εργαζόμενοι , άνεργοι , ΔΥ, ιδιωτικοί , ). Οσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότρο πιστεύω οτι δεν έχουμε καμία τύχη …
    Οπότε….
    Μ.

  6. Μπα 10:21 δε νομίζω, δεν τους συμφέρει(τουλάχιστον για την ώρα) να μας σκοτώσουν με τη μια όλους, ποιοί θα κάνουν τις δουλειές τους; Κρατάνε όσους θέλουν δίνοντας τυράκια, οι υπόλοιποι δουλικά μέχρι να κλατάρουν και να πάρουν τη θέση τους κάποιοι άλλοι. Αντί να τρομάζεις, κατανόησε το ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ. Πάμε παρακάτω.

  7. Συμφωνώ με τον φίλο 21 Οκτωβρίου 2013 – 9:25 μ.μ.

    Και εγώ τόσο καιρό παρακολουθώ διαβάζω, σχολιάζω καμια φορά…και δεν λέω συμφωνώ με τα περισσότερα. Όσο παιρνάει όμως ο καιρός η κατάσταση σφίγγει περισσότερο. Τώρα καθόμαστε όλοι εδώ και γράφουμε και διαβάζουμε…ξέρετε ότι αν περάσει ο αντιρατσιστικός νόμος δεν θα γράφει πια κανείς. Τι θα κάνουμε; Γιατί ακόμη καθόμαστε; Τι λύσεις έχουμε; Γιατί μόνο μιλάμε και μιλάμε και απλά τα αφήνουμε όλα να γίνονται; Νιώθω σαν να βλέπω τον γκρεμό και να μην κάνω τίποτε άλλο από το να περιμένω να πέσω. Και δεν ξέρω τι να κάνω….τι λύσεις έχουμε; Φτάνουν πια τα λόγια ρε παιδιά και το τι θα γίνει και το τι μας έρχετε. Πώς θα το σταματήσουμε ξέρουμε;

  8. 21 Οκτωβρίου 2013 – 10:25 μ.μ.

    …………………. προσπάθησα να γράψω διάφορα……………………….. κάθε φορά τα έσβηνα………………………………

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!! ελπίζω μόνο να τα έγραψες για να γελάσουμε

  9. Παιδιά, όσοι γράψατε για το "πρόβλημα" που όλοι πια αναγνωρίσαμε -καθώς και τις ρίζες του- αλλά δεν έχουμε λύση.

    Τη λύση την έγραψαν άλλοι σχολιαστές εδώ και όχι μόνο μια φορά και όχι μόνο εδώ.

    Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ πρέπει, ΔΕΝ μπορούμε πια (ως κίνηση τακτικής έχει καεί) να κάνουμε εμφύλιο (δηλαδή όλοι εναντίον πολιτικών για να τους διώξουμε). Αυτό έπρεπε να γίνει ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ (15-3-2010)
    Αν είμασταν για προκοπή και μας άξιζε η Ελευθερία που αναζητάμε ΟΦΕΙΛΑΜΕ να έχουμε διαβάσει τι στο διάολο υπέγραψε ο Μαλάκας.
    Τότε, κυκλοφόρησε αμέσως όλη η σύμβαση του Μνημονίου στο ιντερνετ (μαζί με τις υπογραφές, σκαναρισμένη!) που έβγαλαν πάρα πολλά blog και κάτι φουκαριάρηδες ξεχασμένοι (οι χαρακτηρισμοί είναι τιμητικοί, δεν ανήκουν σε κλίκες) δημοσιογράφοι.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ούρλιαζα στο fb και κοινοποιούσα μέρη από τη σύμβαση και ΟΛΟΙ αφιερώνατε τραγούδια…….

    Και έρχεστε 4 χρόνια μετά να ονειρεύεστε επανάσταση;
    ΛΑΘΟΣ.

    Αυτή τη στιγμή, η μόνη κίνηση (που όμως είναι ΜΑΤ, δεν έχει παρακάτω, τέλειωσε το παιχνίδι) ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ είναι αυτό που γράφουν οι σχολιαστές:

    1. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    2. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    Ας μπορούσαμε να είχαμε ταυτόχρονη ομαδική κινητοποίηση σε αυτά τα δυο και μετά με ποπ κορν (αν έχουμε ακόμα ρεύμα) και κανένα σουβλάκι ίσως (αν έχουμε ακόμα χασάπικα ανοιχτά) παρακολουθούμε ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΙΚΟ που θα έχουμε δημιουργήσει ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ.

    Καλά…. για τους "δικούς" μας εδώ δεν το συζητώ……σαν ποντίκια που καίγονται θα τρέχουνε…… ειδικά τα λαμόγια τους, τα τρολάκια της κοινωνίας και του διαδικτύου που τους προστατεύουν…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek