Διαφημίσεις

Ένα εξωγήινο σκάφος βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας δείχνουν οι νέες φωτογραφίες που έβγαλε στη δημοσιότητα η NASA, στη νέα εκπαιδευτική της ιστοσελίδα ”March to the Moon”.

To παράξενο σκάφος εντοπίστηκε σε φωτογραφίες του 1966 από την αποστολή του Gemini 10 και για πολλούς αποδεικνύει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ και καταγράφουν την ανθρώπινη ιστορία τον τελευταίο αιώνα!

Δείτε την πρωτότυπη φωτογραφία ΕΔΩ

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GEMINI 10, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ATIA ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ!”
  1. Ναι καλά… Ότι θέλουν δείχνουν και εμείς θα πρέπει να το πιστέψουμε… Όταν δούμε πραγματικά "εξωγήινα" διαστημόπλοια τότε θα καταλάβουμε ότι όντως είναι αυτά.

  2. H Nasa από το 1966 που εντόπισε αυτό το σκάφος θυμήθηκε να μας το κοινοποιήσει το 2013, πέρασαν μόνο 47 χρόνια. Αραγε να είναι ακόμα εκεί;;; Νομίζω ότι κάποιοι μας δουλεύουν και όπως δήλωσε και ο φίλος του προηγούμενου σχολίου όταν δούμε θα πιστούμε.

  3. Aκομα και αν δουμε ,παλι δεν θα πειστουμε,γιατι πιο πιθανο ειναι να ειναι γηινη τεχνολογια που εχουν ''φτιαξει ''εδω και χρονια αλλα την εχουν μυστικη για να μπορουν να κυριαρχουν στην μαζα.Οταν θα αποφασισουν να προχωρισουν στην παγκοσμια διακυβερνηση δηλ. στην παγκοσμια δουλεια,τοτε θα ''εμφανιστουν'' και οι περιφημοι ''εξωγηινοι'' κλωνοι ετοιμοι να μας ''σωσουν''.Και φυσικα η νεα θρησκεια με τους αγνωστους αγγελους και αρχαγγελους.. Ωρε..ξυλο που μας χρειαζεται..Κοιμομαστε και θα ξυπνησουμε αποτομα…αν ξυπνησουμε…

  4. Ο ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΕΙΠΕ ΤΟ 1976 :
    " ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ".
    ΑΝΕΦΕΡΕ, ΔΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΟΣ. ΤΟ 1976!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΑ ΕΙΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΟΤΙ ΚΑΛΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ 21/12/13 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
    ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ε' 34-35 ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
    ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.
    ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣ: ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΡΑΔΙΚΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!
    ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ:

    Νικολας

    1. Αν διαβαζες καθολου αρχαιοελληνικα κειμενα θα εβλεπες οτι αντιβαρυτικα οχηματα υπηρχαν εδω και χιλλιαδες χρονια…

  5. Φίλε μου 11:30 μην ξεχνάς το blue beam.
    Θα μας δείξουν πράγματα αληθοφανή. Εντελώς ρεαλιστικά. Μπροστά στα μούτρα μας. Δεν πρέπει να πλανηθούμε. Θα σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια για να μας πείσουν. Θα χρησιμοποιήσουν άγνωστη έως τώρα τεχνολογία για να πείσουν την μάζα. Τον νου μας…

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  6. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ????ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΑΙΑ….Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ…….ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΝΕΟ- 'ΕΛΛΗΝΕΣ'…..

  7. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΟΥ 1966 ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΓΙ ΑΥΤ ΠΡΙΝ ΑΠΌ 50 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ …..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ !;!;!

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ;;;;;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ !

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek