Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

57 σχόλια στο “Stranger – To Μεγάλο Μυστικό”
  1. STRANGER, ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΣ "ΑΝΟΙΓΕΤΕ" ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΦΙΛΙΚΑ Β.

  2. KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ '' Η ΙΣΧΥ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ'''ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΣ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ.

  3. Αισιοδοξο σε βλεπω…..υπαρχει το μυστικο…το θεμα ειναι θα γινει η ενωση?Γιατι υπαρχουν και κουτσουρα…εδω δεν μπορουμε να συννενοηθουμε με την οικογενεια μας….τι να πω…μακαρι.Εδωσες μια ελπιδα κατι.Αντε καλημερα Ελλαδα.

  4. Βοήθησε μας να το κάνουμε κτήμα μας ώστε να το μεταλαμπαδιδευσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε. Για να αρχίσουν να τρέμουν τα πρακτορακια.

  5. ζητουμε συγνωμη απο λαθος αφαιρεσαμε ενα σχολιο παρακαλω οποιος το εκανε να το ξανασηκωσει…

  6. Το να υπαρχει κατι που θα καταφερει να ενωσει ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες, δεν το λες "μυστικο"..Το λες μαλλον "θαυμα"! Κυριολεκτικα! Ωστοσο, πιανομαι απ αυτην την ελπιδα φιλε μου, οσο απιθανη κι αν φανταζει, για να βγαλω και τη σημερινη μερα, και την αυριανη, και τη μεθαυριανη…Για να βρισκω κουραγιο να χαμογελω σε αγελαστα προσωπα, να μιλω σε κουφα αυτια, να θυμαμαι να ειμαι ευγνωμων που γεννηθηκα Ελληνιδα….
    Σ ευχαριστω για το πρωινο αυτο δωρακι. Σ ευχαριστω…

  7. Κι αφου σ αρεσει η Μουσχουρη, ριξε κι ενα τραγουδακι τωρα να αρχισει γλυκα η μερα "Εκει ψηλα στον Υμμητο…υπαρχει καποιο μυστικο…"

  8. 9.44 το ιχωρ δεν ειναι βιταμινη π την πινεις κ πετας..μεσα σου ειναι το ιχωρ,στο μυαλο κ την ψυχη

  9. Καλημερα φιλε Στρειντζερ, πιστευω οτι θα μας ανακοινωσεις κατι πολυ σοβαρο συντομα, καλο θα ηταν ομως να γινει συντομα και απλα, ετσι οπως τα λες οταν ακουμε τη φωνη σου ….και οχι οπως τα γραφεις κωδικοποιημενα γιατι πιστευω οτι αρκετοι δυσκολευομαστε με την αποκρυπτογραφιση.
    Αναμενουμε….
    Καλημερα
    Μ.

  10. Καλό θα ήταν να μας το λέγατε πριν σιγήσουν τα μέσα…στόμα με στόμα…ψυχή με ψυχή…καρδιά με καρδιά θα μεταδοθεί!!!!!!

  11. μια ολόκληρη χώρα σε ύπνωση…αλλά όχι όλοι…κάποιοι ψάχνουν, ερευνούν, ενημερώνουν,…ελπίζω να κατανοείτε ότι πόλις κόσμος ψάχνει ελπίδα να πιαστεί και κάθε λέξη που λέτε εμείς την βλέπουμε σαν σανίδα σωτηρίας…μέσα μου ξέρω ότι σίγουρα κάτι υπάρχει και το ψάχνω εδώ και πολλά χρόνια…πολύ πριν αρχίσω να ασχολούμαι με το διαδίκτυο….απευθύνεστε σε ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω όλο αυτό να είναι αλήθεια και να μην είναι μια ακόμα φούσκα…σας παρακολουθώ καιρό τώρα και οφείλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω πάντα αυτά που προσπαθείτε να μας πείτε…θα τα ήθελα όλα ποιο απλά,αλλά από την άλλη ίσος έτσι πρέπει…δεν ξέρω ,μόνο ελπίζω μέσα από την ψυχή μου…

  12. Πρέπει να μας δώσεις, εκτός από ελπίδα, χρονικά όρια, γιατί δεν βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή!!! Και πες πώς μπορούμε να βοηθήσουμε! Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

    Η ελπίδα πάντως που σκόρπισες σήμερα απλόχερα είναι βάλσαμο για να τη βγάλουμε ζωντανοί μέχρι την πρωτοχρονιά!

    Σ' ευχαριστώ!

  13. Παρακαλώ, ας μου πει κάποιος, πώς να ακούω αυτές τις αναρτήσεις. Κάποτε ήταν εύκολο. Τώρα τί άλλαξε? Εκτός από τίτλο & φωτο δεν βρίσκω
    στοιχεία να το ανοίξω…
    art

  14. Φιλε 11:40
    το ιδιο συμβαινει και σε μενα. Αλλα το ελυσα ως εξης : κανε "κλικ" πανω σε οποιοδηποτε αλλο διαφημιστικο βιντεακι που υπαρχει δεξια η κατω απ' την αναρτηση, κι αστο να παιξει. Σε μερικα δευτερολεπτα θα σου εμφανιστει κατω απ τη φωτο του stranger η μπαρα του ηχητικου μηνυματος.

  15. Να το δω και να "μη το πιστέψω". Μακάρι να υπάρχει, αυτό το υπερόπλο που λες. Γιατί αν ενωθουν οι Έλληνες, τελείωσαν…

  16. αναμένουμε για να πιάσουμε δουλειά.. τι έχουμε να χάσουμε λοιπόν εδώ που είμαστε, δυστυχώς σε όπιον μιλάω για όλα αυτά είναι αλλού ακόμη και δικά μου άτομα γύρο μου δεν έχουν καμιά επαφή…αλλά ελπίζω… θα τα καταφέρουμε.

  17. Απο β.Ιταλία , καλημέρα ευχαριστουμε φίλε μας έδωσες κουράγιο . Για δύο ημέρες δεν μπορούσαμε να έχουμε νέα σου σε παρακαλούμε μην αργητε δεν ξέρουμε μέχρι ποτέ θα μας αφήσουν να σε διαβάζουμε συνέχισε με δύναμη , έλληνες ενωθητε . Με αγάπη μια Θεσσαλονικια

  18. ξαναλεω λοιπον το σχολιο μου …. (παρακολουθω αλλα ποτε δε σχολιαζω stranger )… η ελπιδα πεθαινει τελαιυταια …ειμαστε τοσο περηφανος λαος και τοσο αξιοι που κατι θα γινει και θα τα βγαλουμε περα… μη κοιτας που μας εκαναν ''προβατα''…..

  19. Εάν δεν μιλάμε για κάτι τύπου "αποκάλυψη εξ ουρανού" ας πούμε τότε όλα τ΄άλλα είναι σχετικά. Όλοι οι έλληνες: σχετικό, ένωση: σχετικό, υπερόπλο: σχετικό. Πάντα βέβαια σε σχέση με το γεγονός ότι την πληροφορία την κρατάς -για λόγους που εσύ ξέρεις φυσικά- για τον εαυτό σου.
    Και αν είναι τόσο βασικό μυστικό πως θα το διαδώσουμε? Μου θυμίζει η όλη κατάσταση τους μεσίτες που πρέπει να διαφημήσουν την πληροφορία τους για να πουλήσουν αλλά ταυτοχρόνως να την κρατήσουν μυστική!

  20. Βρε Stranger πες τα πιο απλά να τα καταλαβαίνουμε και μεις οι απλοί άνθρωποι!Ανεβάζεις τόσο πολύ το επιπεδο που δεν τα πιάνουμε! 😛 😛 😛

  21. Ενα μυστικό….χμμμ κρυμένο ίσως και 1000 χρόνια που ανακαλύφθηκε ή αποκαλύφθηκε στους Έλληνες και αυτό το μυστικό θα τους σώσει θα τους ενώσει. Μακάρι να είναι έτσι, το εύχομαι ολόψυχα, ελπίζω και περιμένω αυτή τη μέρα. Και παλέυω για να έρθει αυτή η μέρα.Αλλά φοβάμαι μήπως το μυστικό που λες πέσει πάλι "καταλάθος" σε λάθος χέρια. Μήπως πάλι "πουληθεί" στον εχθρό….γιατί βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Stranger όταν λες Μεγάλη Ελλάδα τι εννοείς; Την Ελλάδα, Μεγάλη Ελλάδα την έκαναν οι Έλληνες με την παιδεία τους τη γνώση τους και τις αξίες που είχαν ενσωματωμένες στον τόπο ζωής τους και στην κοινωνία τους. Εμείς οι Νεοέλληνες τι έχουμε από όλα αυτά; Ούτε ξαφνικά με κάποιο μαγικό τρόπο μπορείς να αλλάξεις τον ραγιαδισμό που έχει υιοθετήσει ο Νεοέλληνας. Όπως και να έχει πάντως αισθανόμαστε πνιγμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν και μέσα μας βράζει οργή, δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι αισθάνομαι. Θέλω να αλλάξει αυτή η κατάσταση, θέλω η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και στις επόμενες γεννιές των Ελλήνων. Δεν θέλω κανένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι μου και δεν θέλω να έχει κανένας ξένος πια το δικαίωμα να ξεφτιλίζει τη χώρα μου και τους συμπατριώτες μου. Και έχεις δίκιο stranger, φοβούνται την ένωση των Ελληνων, για αυτό μας έκαναν όπως μας έκαναν. Η ένωση μας είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε. Ξέρεις τι σκέφτομαι; Ποιο τεράστιο γεγονός θα είναι αυτό που θα μας ενώσει; Να σε καλά φίλε stranger. Περιμένω το μυστικό!!!

  22. Τα δικα μας οπλα ειναι πολλα ! …παρα πολλα!!!
    αρκει να θυμωμαστε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

    αρκει να μην ξεχναμε οτι εχουμε
    την ΔΥΝΑΜΗ την ΟΡΜΗ το ΘΑΡΡΟΣ την ΔΙΧΟΝΙΑ

    που μας προσφερουν την ΔΥΝΑΜΙΚΗ
    της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ μας

    που μας κραταει παντα νεους και ετοιμους
    για καθε εποποιια ΗΡΩΙΚΩΝ αποτελεσματων

    δεν εχουμε μεσα μας σαν κατοικοι της ΕΛΛΑΣ
    ουτε την αοριστη ""πανανθρωπινη αγαπη""
    ουτε την δηθεν ""συμφιλιωση συνενωση""
    ((αυτα μας τα φορτωσανε οταν βρισκομασταν σε καμψη…))

    ΕΧΟΥΜΕ ομως στο κηρυκειο του νουκλεοτιδιου μας ΑΥΤΟΥΣ:
    ————————————————————–
    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: πολεμος ειναι η αρχη του καθε καινουργιου
    """""""""""""""""
    / τα παντα κινουνται και τιποτα δεν μενει σταθερο
    / να ζεις αρμονικα με την Φυση για να ανακαλυψεις την Αληθεια

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ: γνωριζε τον αληθινο εαυτο σου
    """"""""""""""
    ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ(παραβατης…!): αγωνας, προσπαθιες για να ξαναεπανελθουν """""""""""""""""""""""""""""""""
    οι Αξιες…οι Ποιοτητες…οι Αρχες…οι Βασεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    το οπλο των πολιτικων δυναστων μας ΑΝΤΩΝΗΣ+ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.
    ειναι ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ

    να μην μας επιτρεπουν την αφυπνηση
    της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ μας

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ και αστε τους να γελοιοποιουνται απο μονοι τους
    μεχρι να κανουν τον κυκλο τους και
    συμπεριφερθειτε:
    ΠΟΝΗΡΑ (οπως αυτοι)
    ΕΞΥΠΝΑ (οπως οι προγονοι)
    ΔΥΝΑΜΙΚΑ (κερδιστε χρονο)

  23. Θα ενωσει ολους τους Ελληνες? ελπιζω μετα ολοι οι ελληνες να γλυτωσουν και να σωσουν ολους τους υπολοιπους που δεν ειναι ελληνες αλλα απλοι κατοικοι της γης…Γιατι δεν υποφερουν μονο οι..ελληνες..
    ..Μια κατοικος σε αυτη την Γη..που τυχαινει να ειμαι ελληνιδα…

  24. Αφού το μόνο που ζητάς φίλε stranger είναι να το διαδώσουμε θα το κάνουμε. Εάν όμως χρειαστείς κάτι περισσότερο απλά ζήτα το. Πραγματικά σε πιστεύω, γιατί μέσω αυτού του site βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι διότι όποια πληροφορία και αν μας έχεις δώσει έχει γίνει πραγματικότητα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό (κάτι που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται και σε κατακρίνουν εσκεμμένα ή μη).
    Περιμένω με αγωνία το μεγάλο αυτό μυστικό και δεν κάνω εικασίες γιατί εάν έπρεπε θα μας το είχες πει.
    Ελπίζω όταν είμαι πραγματικά έτοιμος να το ακούσω και να το καταλάβω ώστε να μην το προσπεράσω σαν κάτι απλό.

    Σαλαμίνιος

  25. Επειδή σε παρακολουθώ μικρό σχετικά χρονικό διάστημα δεν έχω καταλήξει ακόμα άν αξίζεις την εμπιστοσύνη μου και την προσοχή μου, διακρίνω καλές προθέσεις όμως και πνευματική ευελιξία.Θα ήταν καλό κάποιοι από μας να είχαμε την ευκαιρία μιας συνάντησης, εγώ μένω Θεσσαλονίκη όμως…
    ΙΡΙΣ

  26. ΙΧΩΡ διαβαστε τι ειναι ηρθε η αφυπνηση ,το εχουν μονο οι ελληνες γιατι μονο οι ελληνες εχουν ψυχη οι αλλοι ειναι αψυχοι..διαβαστε διαβαστε

  27. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

  28. Ο σατανάς μαζεύει. ο σατανάς ετοιμαζει τον στρατό του. πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως με αυτό το τρόπο θα είναι σε κατάσταση να πολέμηση τον θεό, τα παιδιά του θεού πατήρ, και πολλοί ανόητη ακόμα φτάνουν στην απόλυτη ανοησία ότι θα κερδίση η σατανάς αυτό το πόλεμο. είναι τόσο ανόητη που δεν ξέρουν πως ο ίδιος ο σατανάς ξέρει πως θα το χάσει αυτό τον πόλεμο. ο σκοπός του σατανά άλλου είναι να τα καταφέρει με το στρατό του. δεν θα κάτσω να το σχολιάσω με πολλά λόγια παρά με μια απλή έκφραση: τα παιδιά του πατέρα με μητέρα του πατέρα χωρίς πατέρα δεν θα αναληφθούν εκεί που το πνεύμα τους ποθεί, δεν θα συγχωρεθούν, θα παραμείνουν εκεί που η ψυχή τους έμεινε χωρίς να ακολουθούν το Νου. το κάθε τη σε αυτό το σύμπαν ποθεί για αιώνια ζωή τα μόνα που μέχρι αυτή την στιγμή παρατηρή ο νοήμων πως είναι αιώνια σε αυτό το σύμπαν είναι η μαύρη τρύπα και η ψυχή. τώρα η δουλιά που κάνει αυτό το σιτε είναι έως καλή, σας το λέει ένας που έχει μάθει και απορριπτει σχεδόν τα πάντα ωσότου θα δει το αληθινό φως. να ξέρετε πως η πιο αγαπημένη λε(ε)ια του σατανά είναι αυτοί που ποθούν την ελευθερία. και ο τρόπος με το οποίο τους παγιδεύει είναι ακριβώς ….η ελευθερία. τους ηγέτες(θρησκευτικούς, πολιτικούς κτλπ), τους πλούσιους, τους οπλισμένους τους που τους προστατεύουν κτλπ τους έχει ευκολη λεία, τους θεωρεί ηλίθιους, και είναι ηλίθιοι, αλλά από την άλλη όλους αυτούς που ζητάνε την ελευθερία με ένα τρόπο η με το άλλο τους παραδίνει και πάλι στους ηλίθιους, και αν καταφέρουν με καμία επανάσταση να ρίξουν κάπου μια τοπική η παγκόσμια εξουσία και θα ανέβουν στην εξουσία δεν θα αργήσει να πράττουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που κατέρριψαν, απλά είναι η φύση του κόσμου και του σύμπαν αυτού, έτσι θα κρατήσει ώσπου τελειώνει με την εμφάνιση τον ελ λην από τα ουράνια και την επαναπατρηση τον ελ λην εδώ στα φωτισμένα ουράνια.—–(συνεχια) Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ.

  29. —–(συνεχια) Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ. και ας δώσω δύο παραδίγματα: όταν κάποιος χτυπάει κάποιον άλλον και ο άλλος του γυρνάει το άλλο μάγουλο στην πρώτη μάτια αυτός που χτυπήσε φαίνεται δυνατός όσο και δίκαιο βάσει τον νόμων του κόσμου αυτού να είχε, ολλοι θα τον χειροκροτανε και για τον άλλον θα πουν πως είναι χαζός και καλά του έκαναν. Όμως αυτός που χτυπήσε δεν πρόσεξε πως χτυπήσε στην ουσία αυτό με το οποίο έχει φτιαχθεί και ο ίδιος, την ύλη που με το οποίο και αυτός έχει φτιαχθεί. όμως ο εαυτός του αυτού-νου που χτυπήσε είναι πολύ διαφορετικός απ' αυτόν του αυτού-νου που γύρισε το άλλο μάγουλο. ξέρετε γιατί? αυτός που γύρισε το μαγγουλο δεν φοβατε, ξέρει και πάλεψε όλη την ζωή του να κερδίσει αυτό που δεν χάνετε ποτέ.το δημιούργημα χτυπήσε το αλλο δημιούργημα, όπως έπραττε και ο πατέρας του. Ο πρώτος που χτυπήσε είναι παιδί του πατέρα με μητέρα χωρίς πατέρα, ο δευτερος είναι παιδί με πατέρα αιώνιο ζωντανό και αγία μήτηρ, γεννήθηκε εκ πνεύματος. στην στιγμή που ο σωτήρας είπε συγχώρεσε τους πατέρα επειδή δεν ξέρουν τη κάνουν έδειξε την αθανασία του και την μεγάλη καρδιά του, αλλά λίγοι πρόσεξαν την δευτερη έκφραση, …δεν ξέρουν τη κάνουν. τώρα είναι στην νοημοσύνη του καθενός να ονομάσει κάποιον που δεν ξέρει τη κάνει, αλλά προς το παρών εγώ προσεύχομαι να μην είμαι στο πλήθος αυτών που δεν ξέρουν τη κάνουν. κάποτε υπήρξαν ομάδες γνωστικών που προσπάθησαν να ζούνε μακριά από τον κόσμο του διαβόλου. μόνο η γνώση του πατρός σαν θεό μπορούσε να τους κάνουν τόσο δυνατούς να ζούνε μάζη χωρίς χρήμα, χωρίς θυμό και χωρίς το πιο δύσκολο απ'όλα την σεξουαλική επαφή, επειδή απλά μετάξι τους ήταν σαν αδέρφια και αδερφές. βλέποντας αυτό η διαφθαρμένη πίστη και η εξουσία μάζη με τους δήθεν επαναστάτες μπήκαν στα κοινόβια τους και τους σφάξαν κατηγορώντας τους για εχθρούς της ανθρωπότητας και της πίστης. ένα τέτοιο κοινοβιο μπορεί ναι μεν να προστατεύει τους πιστούς από το θηρίο όμως ο δρόμος τους θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να έχουν απόλυτη πίστη πως η σωτηρία έρχετε από ψηλά και δεν θα αργηση, δείτε τα σημάδια και σηκώστε το κεφαλή ψηλά. ——-Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  30. Ιχώρ-Ηλιακή Ακτινοβολία-Αιγαίο, εκεί είναι οι πύλες. Ανοιγμα του 4ου κέντρου, αυτό φοβούνται γιατί εκεί είναι η Αλήθεια. Το Ιχώρ θα ενεργοποιηθεί είτε θέλουν είτε δεν θέλουν.

  31. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ:
    ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΛΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

  32. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ STRANGER ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ <>…..ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ

  33. Κατά τη γνώμη μου ‘’το μυστικό’’ είναι: μετάνοια αγάπη προσευχή και νηστεία.
    Ο Χριστός όπως γνωρίζουμε απ’ την Καινή Διαθήκη, είπε κάποια στιγμή
    (αναφερόμενος σε κάποια δυνατά και πανούργα δαιμόνια),
    ότι αυτό το είδος θα εκδιωχτεί μόνον με προσευχή και νηστεία.

  34. Το μυστικό είναι η βούληση μας να θυσιαστούμε για τους άλλους… Αν το καταλάβουμε αυτόματα θα ενωθούμε.

  35. ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…ΚΑΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΓΙ"ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ…ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!!

  36. Αν αφήσουμε στην άκρη τα περί γήινων ή όχι των Ελλήνων, αν απλώσουμε τα χέρια ως άνθρωποι (άρατε πύλαι, θύραι), αν προσευχηθούμε με τα χέρια ψηλά στο Θεό μας, με τον Ήλιο στο Κεφάλι μας, αν για λίγο κάθε μέρα σκεφτούμε με τον Ήλιο στην καρδιά μας, τα χέρια απλωμένα εκεί που Αυτός μας αγγίζει, …γινόμαστε θαρραλέοι! ..παρ'όλα αυτά μόνο στην πείνα δοκιμάζεται αυτό…εκεί που λαλεί πουλί παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει…όλα θα γίνουν όπως γράφονται από τους μοναχούς που αγιοποιήθηκαν. Το μυστικό είναι στην μουσική…σκεφτείτε την Αθήνα γεμάτη από μεγάφωνα και ξαφνικά συγχρονισμένα να ανοίξουν και να παίξουν για παράδειγμα ένα τραγούδι του Ξηλούρη.. Θα τρομάξουν όλοι αυτοί αν ξαφνικά βγει συναίσθημα μαζικό…Μην ξεχνάτε τις ιαχές …Αυτό ως αρχή γιατί έχει πολυπλοκότητα η μουσική…Με σάλπιγγες κατέβηκαν οι άγγελοι στη γη στην γένησή του…Με σάλπιγγες κλείνει το Βιβλίο της Ζωής..Καλησπέρα σε όλους! Να φανούμε γενναίοι ελπίζω…Καλή 28η στη μνήμη τους.

  37. ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ!!!!ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ!! ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΚΑΙ ΕΨΑΞΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΩΛΙΑΣ!! ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΙΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΩΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!ΚΛΗΡΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΛΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ…………

  38. Οταν Αλλαξεις την ip σου και την βαλεις οτι εισαι Ελλαδα τοτε ευκολα βλεπεις οποια σελιδα θες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek