Διαφημίσεις

Νέα αντι – μεταναστευτική νομοθεσία θα ψηφιστεί από την Κνεσέτ, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου σε πρόσφατη ομιλία του στην Κνεσέτ (βουλή του Ισραήλ).

«Θα αποτρέψουμε την παράνομη διείσδυση στη γη μας, η οποία απειλεί την εβραϊκή ταυτότητά μας», είπε ο Νετανιάχου στην τελετή έναρξης της χειμερινής περιόδου της Κνέσετ.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύεται να βοηθήσει τους κατοίκους του νότιου Τελ Αβίβ και του Eilat, οι οποίοι, όπως είπε, του φωνάζουν, επειδή οι γειτονιές τους έχουν «πλημμυρίσει» από μετανάστες.

Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, ο συνδυασμός ενός φράχτη στα σύνορα, οικονομικών μέτρων, διεθνή διαλόγου και κρατητηρίων μείωσε τον αριθμό των μεταναστών που περνούν στο Ισραήλ.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, το Ανώτατο Δικαστήριο ανέτρεψε την τροποποίηση του νόμου περί διείσδυσης, ο οποίος επέτρεπε στο Ισραήλ να κρατάει όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα για διάστημα έως τρία έτη σε κέντρα κράτησης εν αναμονή της αναθεώρησης του καθεστώτος του πρόσφυγα. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το κράτος πρέπει να εξετάσει τα αιτήματα ασύλου καθενός από τους μετανάστες που φυλάσσονται στο κέντρο κράτησης Saharonim εντός 90 ημερών.

«Αν χρειαστεί, θα περάσουμε έναν άλλο νόμο που θα λειτουργεί με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου [που ανατρέπει μια αντι – μεταναστευτική νομοθεσία] και θα έχουμε κυριαρχία στα σύνορά μας», είπε ο Νετανιάχου.

Σε αυτό το πνεύμα, ο Tomer Rosner, ο νομικός σύμβουλος Εσωτερικών της Κνεσέτ και της Επιτροπής Περιβάλλοντος προτείνει ότι μια ανοικτή εγκατάσταση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει τους παράνομους Αφρικανούς μετανάστες, επιτρέποντας να ικανοποιούνται οι βασικές τους ανάγκες, αλλά χωρίς υποχρεωτικό εγκλεισμό, με την ελευθερία να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν.

Μιλώντας σε μια συνάντηση για το θέμα των μεταναστών, ο Rosner είπε ότι δεν θα πρέπει να διατηρούνται υπό φρούρηση, αλλά δεν θα είναι νομικά σε θέση να εργαστούν στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την πρόταση, το κράτος θα επιδεινώσει, επίσης, τις νομικές συνέπειες για τους ανθρώπους που απασχολούν παράνομα μετανάστες.

Ο βουλευτής του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Meretz, Michal Roisin, κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει μια οριστική λύση στο μεταναστευτικό ζήτημα .

«Κάθε κυβέρνηση έχει πει στους κατοίκους του νότιου Τελ Αβίβ ότι θα κλωτσήσει έξω τους αιτούντες άσυλο, θα τους βάλει όλους σε λεωφορεία και θα τους στείλει σε μια τρίτη χώρα ή κάπου αλλού. Όλο αυτό τους λένε αντί να τους πουν ότι αυτό είναι ένα εθνικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Σχ. ΚΟ:
1.Επ! Που πήγε το «ιδεώδες» της πολυπολιτισμικότητας,(για το οποίο αγωνίζεται η εβραϊκή διασπορά);

2. Άλλος προωθεί «αντιρατσιστκούς» νόμους και άλλος «αντιμεταναστευτικούς».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Νετανιάχου: «Θα διώξω τους παράνομους μετανάστες που απειλούν την εβραϊκή μας ταυτότητά»”
  1. Ήθελα να ήξερα τι σχόλιο κάνει το ΚΙΣ… το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο δηλαδή….

    τελικά το μόνο κράτος στον κόσμο που δικαιούται να διατηρήσει την ταυτότητά του είναι το Ισραήλ;;;

    οι Ελληνοεβραίοι που κότπονται για την πολυπολιτισμικότητα και τον αντιρατσισμό συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Ισραήλ;;;;

    οι Αμερικανοεβραίοι που μιλάνε για την πολυπολιτισμική Αμερική, γιατί είναι υποστηρικτές του Ισραήλ;;;;

    πόσο άχρηστα είναι στην τελική τα γκογίμ (εμείς…) που κάθονται και δέχονται αντιρατσιστικό κήρυγμα από τους Εβραίους διαννοουμένους και ταυτόχρονα δεν παίρνουν μυρωδιά την χονδροειδή συνωμοσία που συμβαίνει σε πλήρη θέα….

    ε ρε γλέντια…..

  2. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
    «Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…»
    http://www.katohika.gr/2013/10/evraios-o-ratsismos-stin-ellada-tha-stanmatisi-afou-i-ellada-ginei-polyethniko-kratos.html ΣΤΙΣ 23 Οκτωβρίου 2013 – 10:38 μ.μ.

    —-ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ RABBI—-

    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ RABBI.

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
    Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΜΟΧΛΕΥΤΗ /
    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ /
    ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ RABBI ΔΑΣΚΑΛΟI ΤΗΣ TORAH ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ….
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ /
    Η ΓΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ / ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΤΕΙ /
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΣΙΣ /
    ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ /
    Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΗΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ…
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ….ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ…

    Η ΓΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…
    Ο ΑΓΡΙΟΣ ΜΟΧΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…

    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ…

    ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ /
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ /
    Η ΓΑΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  3. Προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ : Ναι δεν υπαρχουνε στο μελλον κι εγω το πιστευω αυτο . Μεχρι τοτε ομως μεσα στη χρονικη περιοδο που ζουμε , ολα πανε οπως τα εχουνε σχεδιασει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek