11:29 - 29/10/2013

Μυστήριο με το Google Earth- Φωτογράφισε τον Χριστό και την Παναγία;

Διαφημίσεις

Μια περίεργη φωτογραφία που εντοπίστηκε στην εφαρμογή Google Earth, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, η φωτογραφία τραβήχτηκε σε αυτοκινητόδρομο της Ελβετίας και απεικονίζει δύο φιγούρες. Πολλοί, μάλιστα, τονίζουν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι πρόκειται για τον Χριστό και την Παναγία.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (33)

  1. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 11:37 ΠΜ

    ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΑΡΘ….ΑΧ-ΑΧ-ΑΧ

  2. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 11:51 ΠΜ

    ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ PROJECT BLUE BEAM ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ .

  3. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 11:52 ΠΜ

    γιατι οχι? ολα δυνατα τω πιστευωντι ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΙΑ του ΤΑΞΙΑΡΧΗ στη ροδο αν δεν κανω λαθος κατι ερχεται

  4. BLUE BEAM PROJECT . . .

  5. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 12:02 ΜΜ

    ειναι απο το game of thrones ο τζεφρι με τον τιριον

  6. ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ "ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ"….

    ΙΩ

  7. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 12:30 ΜΜ

    1:52 ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ GOOGLE ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!

  8. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 12:37 ΜΜ

    ελεος..
    γεωργιος τ

  9. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 12:41 ΜΜ

    Και γιατί να είναι ο Χριστός και η Παναγία και να μην είναι ο Κωσταντίνος και η Ελένη, οι Μπόνι και Κλάϊντ, ο Αναστόπουλος με το Μητρόπουλος, ο Πούτιν με τον Μεντβέντεφ;

    Χίλιοι δυο μπορεί να είναι…
    Εσάς γιατί το μυαλό σας, εν έτη 2013 και αφού η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί τόσο, το μυαλό σας πήγε κατευθείανκαι μόνον σ' αυτά τα πρόσωπα και μάλιστα με τις μορφές που παραπέμπουν σε τεχνοτροπία Ευαγγελικού τύπου.

  10. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 12:42 ΜΜ

    Aυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά αρχαία, κάνει το γύρω του διαδικτύου εδώ και χρόνια και είναι θέμα του φακού της κάμερας.

  11. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 12:56 ΜΜ

    Σε λίγο θα έχουμε και ήχο.Πριν φτάσετε στην υστερία, ενημερωθείτε.

  12. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 2:02 ΜΜ

    Και εγενετω φωτοσοπ

  13. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 2:47 ΜΜ

    ΠPΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΛΟΥ ΜΠΙΜ . ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

  14. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 2:56 ΜΜ

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ!!!ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!

  15. στοπζαπιγκ 10/29/2013 @ 2:58 ΜΜ

    βγαλτε δισκο γρηγωρα…σε καθε εκκλησια …
    δεκτες και οι δωρεες οικοπεδων και αγροτεμαχιων…
    ολα υπερ Πιστεως Χριστου και Παναγιας…

    ο Ταξιαρχης ηταν απατη αυτο ειναι αληθινο…
    τον οβολο σας σε κααααθε εκκλησια που βρισκεται κοντα σας
    μην ταλαιπωρειστε μεχρι την Ιαλυσσο…

    χριστος νικα ολα τα κακα σκορπα …μεγαλη η εικονα σου Παρθενα μου..

    μας πηρε ειδηση και το γκουγκλ

  16. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 3:11 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ BLUE BEAM ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

  17. Εμένα μου φαίνεται περισσότερο σαν τον ΛΥΚΟ με την ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ !!!

    ΣΟΥΡΓΕΛΑΑ !

  18. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 6:51 ΜΜ

    βρε παιδιά αυτό ειναι πολύ παλιό!!!…για ποιον λόγο το ξανα αναπαράγετε;…

  19. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 7:03 ΜΜ

    Μετανωείσται άπυστη. Όλα τα συμάδια σας δύχνουν της αμαρτοίες σας.

  20. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 8:11 ΜΜ

    και πέρα από τα προφανή που γράφουν οι παραπάνω σχολιαστές…. αφού το έγραψε και στη … Daily Mirror ποιός ο λόγος να μην το πιστέψουμε….? ε?

  21. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 9:55 ΜΜ

    ΠΟΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΖΩΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ……….ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ……..ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ…..ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ 'ΚΑΝΟΥΜΕ' ΑΜΑΡΤΙΕΣ' ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ??? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ……….ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΡΑΣΗ………ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ…..ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΟΥΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ……….ΗΔΗ ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ……….

  22. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 10:40 ΜΜ

    11.55 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ …ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ…ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΡΑΣΗ… ΑΛΛΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ [ ΙΑΤΡΙΚΟ ] ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ [ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ] ΚΑΤΙ … jiannhs kozani

  23. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 11:44 ΜΜ

    ρε σουρδε σε εχει πειραξει ο λυγνητης δεν εξηγειτε αλλιως….

    νεοραγια χριστιανοζομπι

  24. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 9:49 ΠΜ

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ 1.44 ΕΓΩ ΛΙΓΝΙΤΗ [ ΑΝΘΡΑΚΑ ] ΤΡΩΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… ΚΑΘΩΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ..ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΡΙΤΙΟ [ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ]…ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ …ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΥΡΔΙΚΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ …ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ …ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΝΕ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ..ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΥ [ ΣΚΑΣΜΟΣ ]ΜΩΚΟ ..ΑΙΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ''Κ….ΜΑΓΑΖΟ''..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ …ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΛΑΚΑ…jiannhs kozani

  25. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 10:32 ΠΜ

    Δεξιός – Αριστερός
    Λευκός – Νέγρος
    Ολυμπιακός – Παναθηναικός
    Δημοκράτης – Φασίστας
    Πλούσιος – Φτωχός
    Χορτάτος – Πεινασμένος
    ………………………… και εκατομύρια ακόμα δίπολα που μας έχουν αναγκάσει να υιοθετούμε και να φτιάχνουμε την ταυτότητά μας ο κάθε ένας χωριστά. Αυτές οι επιλογές μας στη συνέχεια συγκροτούν ομάδες που η μία είναι απέναντι στην άλλη και διαιωνίζεται η σύγκρουση. Ο Κάθε ένας χωριστά και στη συνέχεια η κάθε ομάδα ισχυρίζεται ότι ξέρει την μοναδική αλήθεια και μάχεται για αυτήν.
    Αν αντι για όλα αυτά διαλέξουμε την λέξη ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' , μείνουμε σε αυτή και μόνο αυτή την ιδιότητα τότε λύνονται αυτόματα όλα τα προβλήματα και οι διαχωρισμοί και οι συγκρούσεις . Όμως για να κουβαλήσει κάποιος την ιδιότητα ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ '' θα πρέπει πρώτα να διώξει όλο το υπόλοιπο φορτίου που παραπλανήθηκε και φορτώθηκε από την γέννησή του. Μακάρι κάποτε να συμβεί , μέχρι τότε δεν πρόκειται να αλλάξει πραγματικά τίποτα , όλα θα είναι εικονικά . Καλή συνέχεια !

  26. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 12:07 ΜΜ

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ Κ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥΣ!

  27. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 12:09 ΜΜ

    29 Οκτωβρίου 2013 – 11:55 μ.μ.

    ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ.

    ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ….. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ!!!

    ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ.

  28. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 1:44 ΜΜ

    2:09 ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!!!Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΡΕ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ?ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ?ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ Κ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ Κ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!!!

  29. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 5:16 ΜΜ

    @ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ, Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΥΠΝΟ ΣΟΥ……ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ…..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ…..ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ……ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ….ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…..ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ……
    ΠΣ……ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ…..ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…… ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…..

  30. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 5:43 ΜΜ

    @ 30 Οκτωβρίου 2013 – 2:09 μ.μ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…..ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…..ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ…ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ….ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΜΑΤΑ…..ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ 'ΑΜΑΡΤΙΕΣ'…..ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ…..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ……ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ….ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΡΑ ΔΡΑΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΣΑΣ…..ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ…….. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ…ΕΙΣΑΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ….ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ….ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΙ ΣΚΑΤΟΔΟΞΟΙ…..
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΕ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΗΝΟ ΧΡΟΝΟ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ….ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ……Ι ΣΚΑΤΙΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ……..ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ…….ΥΒΡΗΣ ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΗΣΙΣ…..ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΖΕΣΤΑΘΕΙ….ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ…..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΑΥΣΜΑ……

    @ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ/ ΚΑΖΑΝΙ……ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΠΡΟΒΑΤΑΝΘΡΩΠΕ……ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…..ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΡΕ………Η ΤΡΑΒΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ……ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ…..ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ?? ΤΡΑΒΑ, ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧ

  31. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 6:41 ΜΜ

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ… [ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ] ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ… ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ …ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ …ΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΜΗ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΝ [ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ] ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΟΥΓΡΗΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ… ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ Μ..ΛΑΚΕΣ,,,jiannhs kozani

  32. Ανώνυμος 10/31/2013 @ 9:25 ΠΜ

    30 Οκτωβρίου 2013 – 8:41 μ.μ.

    Εεεε!! άμα στο είπε ο χριστός ησύχασε …..

    Το ξέρανε τι γιαούρτι θα πέσει όταν οι άνθρωποι ξυπνήσουν για αυτό σας μάθανε να είστε ταπεινοί και με το κεφάλι κάτω για να ….. "αντέχετε" τη………………… "συκοφάντηση" (το γιαούρτωμα και τις κλωτσιές δηλαδή) και να ελπίζετε κιόλας ότι θα ανταμειφθείτε για τη μαλακία σας……….

  33. Ανώνυμος 10/31/2013 @ 12:13 ΜΜ

    11:25 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ (Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ) ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!Κ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΕΜΑΣ Μ..ΛΑΚΕΣ!ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ.Κ ΕΣΥ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΕΑ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*