Διαφημίσεις

Ας πούμε ότι όλοι παρακολουθούμε την νέα παραγωγη του Χόλιγουντ , μια νέα ταινία με πολύ σασπένς και κατασκοπική! Η ταινία είναι γεμάτη ανατροπές, παρακράτος και πουλημένους πολιτικούς! Μιλάει για μια χώρα που πρέπει να γονατίσει και δείχνει τον αγώνα λίγων πατριωτων να προσπαθούν να αντισταθούν μπροστά σε ένα αόρατο εχθρό με τεράστιες δυνάμεις!

Δολοπλοκίες, σαμποτάζ,επικοινωνιακές παγίδες ,μια μάχη του τι θα πιστέψει η μάζα και πως θα καθοδηγηθεί στο να πράξει ότι θέλουν οι αόρατοι εχθροί!

Ξαφνικά και αργοπορημένα μια δίμετρη μελαχρινή σε σκουντά και σου ψιθυρίζει χαμογελώντας “συγνώμη μπορώ να περάσω” ..μένεις παγωτό γιατί έχει απίστευτες ματαρες …κάνεις πιο πίσω και έρχεται και στρογγυλοκάθεται δίπλα σου!Με τάση να γέρνει προς τα εσένα !! Μυρίζει έτσι που θες να την δαγκώσεις επί τόπου..άλλα συγκρατησε .. δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να γίνεις ρόμπα μέσα σε ένα κατάμεστο σινεμά και εν ώρα που η ταινία κορυφώνει!

Το έργο βρίσκεται στο σημείο που η ασφάλεια της χώρας έχει προετοιμάσει ένα μαϊμού δολοφόνο και επεξεργάζεται όλο το σενάριο στο πως θα “εκπαιδεύσει” τα τσοντοκαναλα να τον παρουσιάσουν στην μάζα! Το προφίλ ιδανικό ,ο δολοφόνος ανήκει σε αντίθετη ιδεολογικά οργάνωση από αυτή των Θυμάτων ! Τα άκρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις την μάζα να είναι σε μόνιμη αντιπαράθεση και μίσος! Τα τηλέφωνα το ένα πίσω από το άλλο …”Ελα έχει το ποιο κατάλληλο προφίλ…εσύ δεν θέλω να μιλάς στο δελτίο θέλω να έχεις μόνιμα την εικόνα του ενωτικού ,της συμφιλίωσης άλλα θα αφήσεις έντεχνα δυο τρεις φορές να σου ξεφύγει ότι ο “δολοφόνος” είναι του άκρου αριστερού χώρου!!! …..”… Ναι ναι …ο Νίκος και αυτός συμφιλιωτικά θα παρουσιάσει … θα έχω άλλους να κάνουν ξέσπασμα μέσα στην εκπομπή!..Οκ..με προσοχή … απλότητα …δυο τρία πραγματάκια θα περάσετε …και ποιο πολύ την έμφαση ότι ο “δολοφόνος” είναι από το απέναντι άκρο!!

Τώρα είναι η στιγμή που δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά , η ταινία αρχίζει και γίνεται υπερβολική? η ο μαναρος δίπλα σου σε έχει αποσυντονίσει?… Μαλακίες ψεύτικα σενάρια …η Ζωή είναι δίπλα σου … είναι πανέμορφη και φαίνεται έτοιμη για σήμερα!

Γυρνάς και τις λες ψιθυριστά ..”σου αρέσει η ταινία ..γιατί εμένα έχει αρχίσει και με κουράζει η υπερβολή” …Σου χαμογελά με νόημα ….

Η επιλογές μικρές η κάθεσαι και βλέπεις ένα σενάριο εξωπραγματικό με μια κοινωνία που κατασκευάζει κατοπιν εντολή δολοφόνους , όπου όλο το σύστημα είναι συνεννοημένο ώστε να οδηγήσει την μάζα σε συγκεκριμενη κατεύθυνση , όπου όλοι συμμετέχουν στην απόλυτη προδοσία …Η …κάνεις την κίνηση και αλλάζεις την ανιαρή σου νύχτα με το θεόσταλτο κομμάτι που έχει κουρνιάσει δίπλα σου!

Παίρνεις θάρρος ..μια γερή ανάσα …και κάνεις την κίνηση …” Δεν πάμε να την κάνουμε από εδώ με χαλάει αυτή η μαλακία που βλέπω μπορούμε να περάσουμε αλλού καλύτερα ..”

Οι χτύποι της καρδιάς σε εγρήγορση… σε κοιτα …χαμογελά σαν παιδάκι ..και σου γνέφει καταφατικά ! ….Τζόκερ το φελεκι μου ..ο τολμών νικα !…

Την πιάνεις από το χέρι και μέσα στο σκοτάδι ξεκινάς να βρεις την έξοδο ….πριν την πόρτα ..την φέρνεις κοντα σου “πως σε λένε …δεν πρέπει να τριγυρνάς τα βράδια με άγνωστους .”…της ψιθυρίζεις στο αυτί με βραχνή φωνή…..γυρνά μέσα στο λαιμό σου…και τρίβει την μυτούλα της …. “Βαγγέλη με λένε καυλιαρη! “….

Αν τα σενάρια της φαντασίας σου φαίνονται υπερβολικά είναι καλύτερο να ρωτήσεις την Ζωή την ίδια για το τι μπορεί να σου φτιάξει!

STRANGER …Χρησιμοποιήστε συνείδηση άμεσα ..επερχόμενος κίνδυνος!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

59 σχόλια στο “Δημιουργούνται μαϊμού δολοφόνοι? Θεωρητικό σενάριο!”
  1. Γιαυτο ειπα σε αλλο σχολιο οτι η απαντηση της μητερας του τραυματια ειναι ενδεικτικη
    ΝΙΚΗ

  2. Μα και στο πρωτο μερος της ταινιας , ιδιου τυπου δολοφονο ειχαμε-ισως να ηταν κι ο ιδιος-αλλα τοτε μια χαρα βολευτηκαν αυτοι που τωρα δειχνει το δαχτυλο και στησαν πανηγυρια…σειρα τους τωρα λοιπον…………

  3. πεζει αυτο που λες, αλλα και παλι ολα πεζουν, αυτη που ειναι τωρα, δεν κανουν , αλλα δεν εχουμε και κανεναν να μας κανει ακριβος αρα , 'για μια μια χουφτα δολαρια' αστους να μαλιοτραβιχτουν και απο οτι μηνει, διαλεγουμε, σωστος;

  4. ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

    … είναι πανέμορφη και φαίνεται έτοιμη για σήμερα!…

    …" Δεν πάμε να την κάνουμε από εδώ με χαλάει αυτή η μαλακία που βλέπω….

    …. "Βαγγέλη με λένε καυλιαρη! "….

    https://www.youtube.com/watch?v=JjVB_Z9CHVY

  5. χα χα χα stranger εισαι κορυφη σε παω πολυ τι να λεμε τωρα.Εσυ αγορι μου τι να πω χαραμιζεσαι εδω ελλαδα. με τετοια σεναρια θα

  6. Το κακο η τα κακα θα ερθουν η τωρα η μετα.Και θα ερθουν για να καθαρισουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν φοβαμαι ας ερθουν να τελειωνουμε.ΕΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

  7. Γιατι μου συνχιζεσε ??? Παρατηρησε τα γεγονοτα στην ιστορια μας να δης πως επαναλαμβανετε!!!!! Αναμενωμενο το θεατρικο…εμεις που κοιμωμσστε εινε το θεμα!!!! Εχω κουραστη να βλεπω τα ιδια και τα ιδια ουτε με κσρμπον να τα βγαζανε!!!! Ασε να δουμε πως θα το πασαρουν και τοτε μην απορησης απο τις αντιδρασης…. Δεν μου αρεση που προσβαλω λεγοντας μας καθηστερημενα αλλα εκεινα παροτι εχουν προβλημα καταλαβενουν περισοτερα απο τους διθεν εξυπνακιδες********* απο κασσανδρα Υ.Γ δεν με απασχολη εαν δεν αναρτουντε τα σχολια μου

  8. ΡΕ ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ… ΠΡΩΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ …ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΜΕΤΡΗ Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ [ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ] ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ … ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ… ΤΙ ΣΙΝΕΜΑΔΕΣ ΤΙ ΡΑΧΟΥΛΕΣ ΤΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΓΙΑΛΕΣ…ΤΟ ΔΕΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ …ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ …ΠΩ ΠΩ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ [ ΧΑΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ] …ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ …jiannhs kozani

  9. ΣΗΜ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ …[ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ]ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ…jiannhs kozani

  10. Δεν σου αρεσε το σχολιο μου προφανως γιατι κανει συγκρισεις και αναφορες που οοοοοοοοοοολοι θελουν να ξεχασουμε και γι αυτο δεν το ανεβασες . Δεν με πειραζει , οποιος εχει ματια βλεπει κι οποιος εχει μνημη , μοιραια θυμαται . ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ .

  11. ΒΛΑΧΟ ΓΙΑΝΝΗ/ΑΠΟ ΚΑΖΑΝΙ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΕ ΠΡΟΒΑΤΑΝΘΡΩΠΕ…..'ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ' ΜΑ ΚΑΛΑ ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ…. ΑΚΟΥ 'ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ' ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΔΙ…..ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ….ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΕΛΑΔΙ ΡΕ ΖΑΓΑΡ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ STRANGER…. ΔΕΝ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…ΕΣΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…..ΠΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ….ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ….ΑΝΤΕ ΡΕ GET A LIFE IN THE OTHER LIFE LAD….ME ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΑΤΑΝΘΡΩΠΕ

  12. Λοιπον , εχουμε και λεμε : 6 το απογευμα μια ΜΑΥΡΗ μηχανη με 2 ατομα ντυμενα στα ΜΑΥΡΑ , ο ενας με ΜΑΥΡΟ και ο αλλος με ΑΣΠΡΟ κρανος και πινακιδες που ληγουν σε 66-για καποιους 666- συνοδευομενα απο ενα ΑΣΠΡΟ αυτοκινητο , στον αριθμο 420 (4+2=6) πυροβολουν 4 ατομα , με ακριβως 3 σφαιρες για τον καθε ενα μεσα σε 12 δευτερα στο κεφαλι ( ΝΟΥΣ) και στην καρδια (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ) , την 1/11 . Βρε κατι συμ-πτωσεις !!! Μηνυμα εσταλει . Μηνυμα ελειφθει αραγε ; Μια ταινια μικρου μηκους για ολα τα γουστα .

  13. Sygnwmi gia ta Greeklish alla eimai Agglia.
    Apo tin wra pou egine to stimeno opws fenete symvan, ola ta "ellinopsixa" istologia kai mh, symperilamvanomenou ki autou, stamatisan tis anartiseis tous, giati apla GNWRIZOUN oti to poimnio pige stous kanapedes.
    Prosekste ola ta blogs mogs kai to kako synapantima oti stamatisan tin anartisi twn skoupidiwn tous apo tin wra tou stimenou symvantos.
    INFORMATION IS A WEAPON OF MASS DESTRUCTION.

  14. για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις , οφειλω να πω πως τελικα ανεβασες το σχολιο για το οποιο παραπονεθηκα ( 12.01) , πολυ αργοτερα βεβαια-σχεδον μαζι με το επομενο (1.47) . Αλλα συγνωμη δεν σου ζηταω γιατι καποιες φορες ουτε ξερεις τι κανεις με τα σχολια αρα κι εγω δε νοιωθω πως φταιω .

  15. 2:15 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Κ ΦΡΙΚΑΡΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ STRANGER Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ?

  16. jiannhs kozani δυστυχως πέσαμε σε πολύ "μορφωμενους" ανθρωπους. Μην πέσεις στο επιπεδο του, δεν αξιζει. ΝΤΙΝΑ

  17. 4.17 μμ οκ το πιασαμε το υποννοουμενο. Εννοεις των stranger 1. κρυβεσαι και 2. και σημαντικοτερον τι στο καλο κανεις εσυ στο μπλογκ καποιου που θεωρεις καραγκιοζη??? Τι να μας ανοιξεις τα ματια και καλα??? Απο καποιον που μας παραπλανει??? Φιλαρακο τζαμπα χρονο χανεις. Ειμαστε εδω μεσα επειδη γουσταρουμε και θα παραμεινουμε και γουστο μας καπελο μας που λεγαμε και παλια. Εσυ αληθεια τι κανεις στο μπλογκ καποιου που θεωρεις ….καραγκιοζη????? Εγω προσωπικα δεν θα καταδεχομουν να μπω σε καποιου το μπλογκ τον οποιο θεωρω ετσι. Αντε μπραβο

    Ανυποτακτη

  18. ΡΕ ΑΓΓΛΟΜΑΘΗ 2.15 ΠΑΚΤΩΛΕ ΓΝΩΣΗΣ [ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ] …ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ..Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ …Π.Χ. ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΛΩΛΩ ΠΡΟ ΒΑΤΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ …ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ…[ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ DNA ΠΙΡΡΙΤΙΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ…ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΩ… ΚΑΙ ΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ …ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ] ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SITE ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ …ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…jiannhs kozani

  19. Βαγγέλης όπως τουρκογλου μήπως;Ποιόν βόλεψε αυτή η κατάσταση;ποιό βαθύ παρακράτος που στα δύσκολα διέταζε τα σκοτεινά όργανα να ανάβουν φωτιές και ΜΠΟΜΠΕΣ.Θυμηθείτε την ανάρτηση μπομπα…

  20. ΝΤΙΝΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΣΕΝΑ …ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ …ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ [ ΣΤΟ SITE ] EIΣΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ..ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΟΓΝΩΣΗ [ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ] …ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ…ΓΕΙΑ ΣΟΥ giannhs kozani [ ντινα φετοs τελειωνω το δημοτικο χαχαχαχ λεs στο γυμνασιο να περασω η να μεινω στην ιδια ταξη….]

    1. Άστα εγώ γι αυτούς είμαι στα νήπια, εσύ αφού είσαι και του δημοτικού μία χαρά θα τα πας! ΝΤΙΝΑ

  21. kai ego xristianos eime re masone sionhsth demonismene akoys gia agioys gia eklisia kai xristo anthxrhste kai tremeis oyst ebree magkia mas kai elhnarades eimaste kai xristo exoyme mesa mas bodi

  22. den nomizo oth h aristeroi ua skotonane etsh nomizo oth kai oi patriotes xrysayghtes exoyne katalabei oth apo aloy toys hrue kauara anuropoi ths prodothkhs khbernhseos pasok nd dhnamithzoyne fobhzoyne to klima kai ton kosmo giana dextei ta nea metra palh xorhs anthdrash

  23. ΦΙΛΕ 4.17 ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΕΝΤΑΞΕΙ …ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ [ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ] …ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ [ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ] ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑ ΜΟΥΡΗ…jiannhs kozani

  24. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΜΕ ΤΟΝ giannhs kozani ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΗΝΖΕΡ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΟΝΤΩΣ ΈΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ… 2 ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΣΤΉΣΩ ΣΤΑ ΔΙΆΦΟΡΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΉΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ…. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΕΗΝΤΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ….. ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΆ ΤΎΧΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΝΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟ ΚΟΙΝΌ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΏΝ.. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΙΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ???? ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ??? ΚΑΛΟ ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ….. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΦΆΒΗΤΟ …..ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΟΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ….. ΤΕΛ ΠΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ….. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΏ ΚΑΤΙ = ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΣΤΡΕΗΤΖΕΡ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΥΘΟΠΟΙΉΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.. [ΒΛΕΠΕ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΔΎΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΙΛΙΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ] ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΏΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ [2 ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ] ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΕΜΦΎΛΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΊΚΗΣΗ ΚΛΠ [ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΔΙΆΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ] Ε Κ Τ Ο Σ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΕΗΝΖΕΡ….. ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ… ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ = ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΣΚΟΤΙΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΠΛΑΝΕΎΤΡΑ [ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΑΣ ΣΑΣ Η ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΈΓΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ….. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ = ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΟΛΟΟΟΟΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΉΣΤΕ ΝΑ ΑΝΆΨΟΥΝ ΤΑ ΦΏΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ …. ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΓΚΕΛΗΣ Ο ΤΡΑΒΕΛΗΣ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΎΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ …. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ…. Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΥΠ. ΟΙΚ? ΝΑΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???? ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣΣΣ!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΑ ΤΩΡΑ Η ΤΡΑΒΕΣΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΙΝΑ[ΜΟΥΛΟΧΤΑ] ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…… ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ [ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ]..
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΤ= ΕΣΥ ΤΡΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΊΣ ΤΟΝ ΣΤΡ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΝΑΣ Ε? ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΕΕΕΕΕ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΝΟ ΚΕΡΑΤΑ

  25. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ
    (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΗΔΗ)
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ) ΟΠΩΣ ΣΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:27 π.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    ΟΠΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ :
    ΄΄ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 – ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΡΩΤΩ; ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ; ΄΄

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;
    ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ;
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ STRANGER ;
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ…

    ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΠΙΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ;
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ;
    ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΒΟΥΤΗΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΦΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ;
    ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΣΑΜ/ΑΡΑΣ: «ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΕΞΕΙ»…..
    ΧΡΟΝΟΣ /ΣΚΟΤΑΔΙ ΒΑΘΥ/ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ / ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ / ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ;
    ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  26. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/akou-arxige-kai-akou-to-kala.html ΣΤΙΣ 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:35 π.μ.

    ΄΄ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΜ/ΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΣΑΜ/ΑΡΑΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΚΕΙ;
    ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΣΟΥ;
    ΕΓΩ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ.
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ:
    ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ /ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ/ΤΣΕΤΕΣ/ΤΣΕΚΑΔΕΣ/ΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΝ ΝΑΙ….
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ….
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ…
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.΄΄

    OI ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΄΄Η΄΄ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ;

    ΕΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ..

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΄΄Η΄΄ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ;

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ).
    ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ
    (ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ / ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ).
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ /
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…
    ΑΚΟΜΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΣ….
    ΄΄ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Α.ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…ΚΛΠ…
    (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΨΕΥΔΟΣ)
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;
    ΄΄Η΄΄ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΚΟΜΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;
    ΄΄Η΄΄ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΄΄Η΄΄ ΜΑΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;
    (ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; / ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΟΗΤΟΥ ΛΑΓΟΥ).

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ…
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ…

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  27. Παιδιά έχουμε ξεφύγει….Να επανέλθουμε λίγο στην πραγματικότητα και να αφήσουμε τις χαζομάρες….
    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΝΟΜΙΖΕΙ
    ΠΩΣ
    ΒΛΕΠΕΙ

  28. Η έλλειψη παιδείας έχει τα ως άνω αποτελέσματα.
    Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς και το μέλλον που του αξίζει. Αν αναρωτιέστε ακόμα διαβάστε παραπάνω και θα καταλάβετε τί μέλλον αξίζει η Ελλάδα.
    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΚΑΘΕ
    ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΒΛΕΠΕΙ

  29. Προς ενας που βλεπει : το σεναριο να τα φοτρωσουν ολα στη Χ.Α οχι μονο παιζει , αλλα ειναι και το πιθανοτερο . Απο τις πρωτες κι ολας ωρες εχουνε βγαλει στο γυαλι και σε ολα τα σαιτ τις σουπιες τους-πολιτικαντιδες και δημοσιοκαφρους-κι αμωλανε μελανι , χολη κι υπονοουμενα . Απο την αλλη βεβαια εκφραζουν φοβους για μεγαλυτερο και πιο αιματηρο χτυπημα που θα περιλαμβανει πιθανον και πολιτικους κι αυτος ο " φοβος" λεει μεγαλωνει οσο δεν υπαρχει αναληψη ευθυνης . Αρα , εχουνε πιασει ολα τα ποστα και κανουνε παιχνιδι απο οπου τους κατσει καλυτερα . Απο Σαμαρα-Παπουλια , δεν προκειται να ακουστουν οι λεξεις λυπαμε η καταδικαζω γιατι τους απαγορευεται . Το ρολο της γυναικας με τα κοκκινα θα τον παιξει ο Βενιζελος ως ΥΠΕΞ και αντιπροεδρος που ειναι και μανουλα στο να θετει δηληματα και τρομο . Ο Σαμαρας ερχεται μαλλον η στιγμη που θα υποδυθει τον πρωθυπουργο και θα χτυπησει το χερι του στο τραπεζι . Ηρθε η ωρα να κανει ληξη πρωτου μερους . Υ.Γ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ .

  30. ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ……ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ…..Α Ν Θ ΡΩ Π Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  31. Αααν οντως καταφερουν να προκαλεσουν εμφυλιο, πιο πιθανο το βλεπω να ειναι μεταξυ "ανθρωπων" – "δημοσιογραφων" παρα μεταξυ "ακροδεξιων"-"ακροαριστερων". Λιγο να παρακολουθησεις ειδησεις, σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι μ' αυτα που λενε…Το θρασος τους ειναι απιστευτο! Το υφος, η φωνη, τα σχολια. Δεν ξερω τι τους λενε να "προκαλεσουν" ομως το μονο σιγουρο ειναι πως τελικα προκαλουν οργη προς τα προσωπα τους και μονον…

  32. στρεϊντζεροπαραξενιάρη-άγνωστε έγραψες. Έχω καιρό να γράψω εδώ , αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν παρακολουθώ. Χρήστος.

  33. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΨΕΥΤΟΒΛΕΠΟΥΝ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!!ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ!!!!!!!

  34. ΡΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Νο 2 11:04 Κ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?(ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ)

  35. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των εδω δοσιλογων και επιτυχη εκτελεση των εξω στρατηγων. Το χρημα δεν το μισησε κανεις,τη πατριδα δεν τη σκεφτηκε κανεις, το σχεδιο να ολοκληρωθει οπως σχεδιασθηκε απο την αρχη της εποχης.

  36. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ 4 Νοεμβρίου 2013 – 1:43 π.μ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ… ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ / ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΄΄Η΄΄ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ
    (ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ)
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΣΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΡΑΤΟΣ/ΜΑΤ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ/
    AC-AD-EMΙ (ΠΡΩΗΝ BL-AC-K-WATER) ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΣΕΤΕΣ ΤΣΕΚΑΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ………

    ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ;
    ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ….
    1) ΄΄ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;΄΄
    2) ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:
    ΄΄ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ;΄΄
    Ε……
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ;
    ΠΩΣ ΓΡΑΦΗΚΕ ΑΥΤΟ;
    ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ…
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ….
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΝΑ (ΑΠΕΙΛΗ) ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ……

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ….
    ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΘΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟ…
    ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ….
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…
    ΟΠΟΤΕ…
    ΝΑΙ… ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ….

    Α) ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ…
    Π.Χ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ… ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΦΥΛΑΞΟΥ;
    (ΣΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ / ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ….
    ΑΡΑ….ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΄΄ΞΑΦΝΙΚΑ΄΄ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ (ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α.)
    ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ/ΦΥΛΛΟ/ΠΟΥΛΟΥ ΔΙΣ
    (ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ /ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ /ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ)
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…..
    (ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΟΘΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΄΄ΒΙΑΣΤΙΚΗ΄΄
    /ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΥΨΗΛΟΥ ΜΙΣΟΥΣ/ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΥΨΗΛΟΥ ΦΟΒΟΥ/ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ)
    ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ / ΄΄ΒΟΡΡΑ΄΄ / ΄΄ΘΥΣΙΑ΄΄
    (ΣΤΗΝ ΄΄ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΔΙΑ΄΄ / Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ) ΤΗΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ / ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ; )
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΧΟΣ….
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΟΥ /
    ΠΡΟΣΕΞΕ…ΟΜΩΣ…
    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΄΄Η΄΄ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…

    Β) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ; ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΧΟ…
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ( ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΧΟ…..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ….
    ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ;

    Γ) ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΄΄Η΄΄ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΩΡΕΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ…
    ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ…ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΫΜΕΝΗ…
    (ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ)
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ…..

    ΑΥΤΑ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  37. Μες στο μυαλο μου εισαι βρε "ενας που βλεπει"!
    Κι εγω οταν ειδα τον Κασσιδιαρη στον Τριανταφυλλοπουλο, μ'ελουσε κρυος ιδρωτας!…Μακαρι να κανω λαθος, αλλα οταν πας και μπαινεις στο στομα του λυκου, ολα ειναι πιθανα….Οσο για τον οικονομικο στοχο…μπααα…εδω μας παιρνουν τα σπιτια και δε μιλαμε. Οτι και να μας κατσουν σε οικονομικο επιπεδο δεν θα φερει τον χαμο που θελουν. Κι οσο για το σεισμο, ολοι στο νερο στοχευουμε, μπας και τη σκαπουλαρουμε..
    Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει…

  38. Ότι κι αν σου πασαρουν τα μέσα μην μασάς και μην παρακολουθείς τι λένε. Προσπαθούν να μας κατευθύνουν προς τα πού θέλουν. Η ζωή μας, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις δυσάρεστες και πρέπει να κρίνουμε όχι με το μυαλό, γιατί μας περνάνε υποσυνείδητα αυτό πού θέλουν. Η ελαφρόμυαλη ΝΤΙΝΑ

  39. Προς ενας που βλεπει : καποιες φορες , οπως αυτη , νιωθω πως απλά εσυ γραφεις τις σκεψεις μου . Τις κακες μου σκεψεις . Αυτες που ερχονται σαν αστραπη , χωρις να τις επιδιωκω και που κανω αγωνα να τις διωξω για να ξωρκισω το κακο . Το κακο που βλεπω να ερχεται γενικα αλλα και πανω σε συγκεκριμενα προσωπα οπως αυτο που αναφερεις . ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ , ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ . ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ . Υ.Γ : εκανα ακριβως την ιδια σκεψη για τα μαυρα νερα που περιμενουν να μας πνιξουν . Μηπως πρεπει να σταματησω να γραφω κι εγω ; Απο 1.43 . Σε ευχαριστω που μου απαντησες , αν και με " παγωσες " γιατι σιγονταρεις τους φοβους μου που ευχομε υπερβαθα να μεινουν φοβοι .

  40. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ 4 Νοεμβρίου 2013 – 9:23 μ.μ.
    4 Νοεμβρίου 2013 – 11:47 μ.μ.

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ) ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΚΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ
    (ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΑΡΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ/ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ / ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΠΡΟΣ ΝΤΙΝΑ 4 Νοεμβρίου 2013 – 9:47 μ.μ.

    ΝΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΗ ;
    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΄΄Η ελαφρόμυαλη ΝΤΙΝΑ΄΄
    ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΗ…..

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  41. 3 Νοεμβρίου 2013 – 8:26 μ.μ.
    9 Νοεμβρίου 2013 – 7:39 μ.μ.

    Και εγώ γουστάρω Ντίνα, της έχω δώσει τα εύσχημα και άλλες φορές εδώ μέσα!! είναι αυθεντική και αυθόρμητη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *