13:41 - 03/11/2013

Γιατί ξαφνικά οι παγκόσμιοι σεισμοί εστιάζουν μόνο σε 3-4 σημεία στον πλανήτη οεο? Τώρα μάλιστα το τερέν του τένις ξεκάθαρο!Καλό αγώνα μας …ΞΑΝΑ!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (56)

  1. 3-4… 34 όπως το βλέπει ο καθένας…

  2. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 2:22 ΜΜ

    γιατι εκει ειναι οι ακρες των διηπειροτικων πλακων ισως;

  3. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 2:23 ΜΜ

    Ε, την ξερεις εσυ τη δουλεια σου . Βαλτους παλι ολους να κοιτανε το νερο μεχρι να σαπισουμε .

  4. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 2:34 ΜΜ

    Διότι τα τελευταία 30.000 χρονια εδώ στην γη, στα σημεία αυτά ειναι τα πιο ενεργά ρήγματα. Και οχι διότι κάποιος Εβραίος πατάει το κουμπί. Αν πράγματι θέλετε να μάθετε την αλήθεια και να μην είστε σε πλάνη επισκευτητε όποιο γεωλογικό site για να επιβεβαιώσετε. Μην χάλαγε φαιά ουσία προσπαθώντας να διώξετε τον σεισμό πιο πέρα.
    "Παράκληση προς stranger δημοσίευσε το παρόν για να μην ειναι ο κόσμος σε πλάνη"

  5. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΚΟΛΗΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΟΠΙΟ" ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ :

    "….ερράγησαν πάσαι αι πηγαί της αβύσσου, και οι καταρράκται του ουρανού ηνεώχθησαν. Και εγένετο υετός…. "

    ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/11/tetragono-ouranou-ploutona-i-ep-anastasi-einai-mesa-sou.html

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΜΑ/ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ( ΜΕΙΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ / ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΞΗ) ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΑΛΛΑ,

    ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

    ΑΠΛΑ, Η ΜΑΖΑ, ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο STRANGER, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΙΩ

  6. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 2:56 ΜΜ

    ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΥΦΛΟΙ?????……..ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ…….ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ…….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ……..Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

  7. μπλακ-αης 11/03/2013 @ 3:01 ΜΜ

    3.11.13/4.23

    χα χα χα χα χα χα χα …νασε καλα…χα χα χα χα χα χα χα
    τελειος ..χα χα χα χα χα χα χα…τελειο πνευμα…χα χα χα χα χα χα

    ακου…: βαλτους να κοιτανε το νερο μεχρι να σαπισουν… χα χα χα χα χα χα

    ((θηλυκο μυαλο μου…μυριζει….πολυ εφυες …και …τολμηρο….))

    υ.γ: ελπιζω στρεηζερ να μην "μου ξεσηκωσεις" …παλι
    την μικρουλαΜεγαληΙΩ και τον ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    απο τον δρομο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ …και αρχισουν
    να ψαχνουν …ερπετοειδεις υποχθωνιους και σμηνοι…κουνηματων…

    χα χα χα χα χα…πολυ ωραιο το λεχθεν του 4.23…χα χα χα χα χα χα χα

  8. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 3:28 ΜΜ

    4:23 νασαι καλα μεκανες και γελασα 🙂

  9. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 4:41 ΜΜ

    ΛΟΙΠΟΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ emsc, ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΗΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 (ΒΛΕΠΕ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ( ΑΝΩ ΤΟΥ 7,5-8),ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΟΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ …..ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΛΑΣΚΑ, ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΑΙΒΑΝ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΕ ΧΙΛΗ (9ακι), ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΝ ΗΠΑ.ΤΑ ΜΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ "ΑΣΧΕΤΑ" ΜΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ 6++, ΑΝΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΡΓΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΩ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΟΥΜΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΟΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.
    "Johnny"

  10. "Είμαι ένας άνθρωπος γελοίος. Τώρα με λένε τρελό. Θα ήταν τίτλος τιμής αν γι’αυτούς δεν εξακολουθούσα να είμαι το ίδιο γελοίος. Αλλά δεν δυσανασχετώ πια, όλος ο κόσμος μου είναι αρκετά συμπαθής, ακόμη κι όταν με κοροϊδεύουν και θα έλεγε κανείς, πως τότε ίσα ίσα μου είναι συμπαθής. Θα γελούσα κι εγώ μαζί με αυτούς ευχαρίστως, όχι τόσο για μένα, αλλά για να τους κάνω ευχαρίστηση, αν δεν δοκίμαζα τόση θλίψη κοιτάζοντάς τους. Θλίψη να βλέπω πώς δεν γνωρίζουν την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που γνωρίζω εγώ. Τι σκληρό είναι να την γνωρίζεις μόνος εσύ! Αλλά δεν θα καταλάβουν.. όχι, δεν πρόκειται να καταλάβουν.." Φιοντόρ Ντοστογιέφσκυ

    "Στο Όνειρο ενός γελοίου -ποιός άλλος νογάει σήμερα πάρεξ ο γελοίος, πόσο γελοίο του σοβαρού το γέλιο….." Δημήτριος Λιαντίνης

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

    ΙΩ

  11. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 5:53 ΜΜ

    Και γιατι σχεδον ολοι οι σεισμοι εχουν εστιακο βαθος τα 10 χλμ;;

  12. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 6:55 ΜΜ

    μικρουλαΜεγαληΙΩ/7.03

    λυπαμαι κοριτσι μου που νιωθεις "γελοια"…
    λυπαμαι πραγματικα για σενα …
    απο την αλλην ομως
    χαιρομαι για σενα
    χαιρομαι γιατι εισαι στο δρομο της αυτοκριτικης
    και ετσι λοιπον
    εχεις ελπιδα θεραπειας
    εχεις ελπιδα να ξαναβρεις τον εαυτο σου
    στο ευχομαι
    μεσα απο την ψυχη μου
    μεσα απο την καρδια μου

    …θα σε βρω παλι σε καποιες διαδρομες…του περα δωθε σου…

    ο σεισμοδονητης

  13. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 6:59 ΜΜ

    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!!!..ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΨΑΛΤΗΡΙ". ΑΥΤΙΟ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΔΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!..ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΑΔΙΚΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ….ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!
    ΤΡΙΣΣΟΝ

  14. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 7:33 ΜΜ

    To οεω σε κάνει ασόβαρο..

  15. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 7:47 ΜΜ

    ΕΓΙΝΕ!
    Πότε όμως έρχεται το άσχημο;

  16. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 8:14 ΜΜ

    Ψάχνοντας λιγάκι βρήκα μια σελίδα αστρονόμων, όπου ένα μέλος που λέει ότι είναι ιστορικός γεωλόγος, παρέθεσε στοιχεία, που καταδυκνείουν (πάντα κατά την άποψη του) ότι μεγάλοι σεισμοί (ανω των 6,5-7) ακολουθούν την φορά μεγάλων κομητών που πλησιάζουν τη Γή μας. Σύμφωνα με την άποψη του, οι τρείς κομήτες που αναμένονται 17, 20/11 και μέσα δεκέμβρη, θα δημιουργήσουν πολλούς και μεγάλους σεισμούς. Επίσης του έθεσα υπόψη το παρόν άρθρο και για απάντησημου πρότεινε να δω στο hisz.rsoe.hu την πορεία των κομητών αυτών, ως προς τη φορά της γής. Ω του θαύματος όταν θα βρίσκονται στο περιήλιο τότε θα κοιτούν τα τρία ποίο σεισμογενή σημεία, ήτοι Ανατολική Αμερικανική Ακτή, Δυτική Ασιατική Ακτή και φυσικά Μεσόγειος. Επίσης μου επισήμανε ότι στα μέρη αυτά θα δούμε έξαρση των ηφαιστείων. Ως αποδεικτικό χρησιμοποίησε τις εκρήξεις ηφαιστείων το δεκαετία του ΄80 , αλλά και την πρόσφατη της Ισλανδίας, ενώ δεν είναι αδιάφορη η ανακάλυψη ενός υπερηφαιστείου στη Χιλή, μόλις χθες.
    Απλά δίνω τροφή για σκέψη.

    Μυτιληνίος 2

  17. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 11/03/2013 @ 8:35 ΜΜ

    προς ΒΛΑΚ-ΑΣΗΣ δηλαδη βλακξ και το ασσο =πληρες ΠΛΗΡΗΣ ΒΛΑΚΞ.Δεν εχεις φαει την καθετη της ΑΤΙ να ισιωσης και το μυαλο σου κινητε οριζοντια σαν της μυγας μια στα σκατα μια στον ανθο .ΤΩΡΑπου καταλαβες τι εισαι πιστευω να σεβεσαι τις γνωμες των αλλων και ας μη συμφωνεις ' ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ—– ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ —
    ΙΩ—ΑΝΝΑ μην χαλας την λογικη να αποδειξεις σε εναν δηλωμενο απο τον ιδιο τι ειιναι
    Ι

  18. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 8:40 ΜΜ

    3 Νοεμβρίου 2013 – 4:23 μ.μ.

    XAXAXAXA ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!::D:D:D:D:D:D:D:D NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ!!!!

  19. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 8:50 ΜΜ

    αντε μωρε παμε να τον φαμε κ τον νοεμβρη..με τις ιδιες λαλακιες,με λιγο σαλτσουλα παραπανω..μεχρι να βγαλει τα λεφτα που του λοιπουν ο εχων το σαιτ..α ρε πυστη μου..ποσο σε ζηλευω που μπορεις κ τους δουλευεις βγαζοντας φραγκα ..εχεις καταλαβει ποσο κουτορνηθια ειναι οι ελληνες που περιμενουν να τους πεις εσυ ο τιποτας ποτε θα γινει το μπαμ για να το παιξουν ξυπνιοι την επομενη στην καφετερια..γερα γερα μαζευε λεφτα

  20. Ανώνυμος 11/03/2013 @ 10:38 ΜΜ

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

    Τικ Τακ Τικ Τακ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  21. μπλακ-αης ως ΠΛΗΡΗΣ ΒΛΑΚΞ... 11/04/2013 @ 12:23 ΠΜ

    προς ""ΣΗΜΑ -ΤΗΣ -ΑΙΩΡΑΣ""/ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ/10.35

    …λιγακι εως πολυ παρατραβηγμενη η παρερμηνεια του ψευδονυμιου που χρεισιμοποιω απο εναν εγκεφαλο του "περα-δωθε" /(αιωρας) σαν και τον δικο σου και της προστατευομενης σου "μικρηΜεγαληΙΩ"…που αυτοκλητα/αυθαιρετα ανελαβες να την υπερασπισεις (!)–…απο τι (;) αραγες…–

    εαν εχεις παρακολουθησει τις αποψεις μου απο τα σχολια μου
    θα διεκρινες οτι ειμαι οπαδος συνδιαζοντας τις σκεψεις

    –του μεγαλου ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ που φιλοσοφουσε για "την Εριδα οτι ειναι η αιτια της εξελιξης ολων "

    –του μεγιστου ΠΡΩΤΑΓΩΡΑ που σοφιστηκε το "μετρον ολων ειναι Ανθρωπος που πρεπει να ζει σε σχεση με τα χρηματα"

    –του ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ (Παραβατη…!) που αντιληφθηκε την "κλοπη των Αρχων του Ελληνισμου απο τον χριστιανισμο και αγωνιστηκε για την επαναφορα"

    –οπως ομως και δεν ξεχνω και τον ΟΡΕΣΤΗ που "εκοψε κεφαλια κατ εντολην ανωθεν" για να υπερασπισει "τιμη+αξιες+ηθος" οικογενειας /πατριδας /θεων,

    Δεν βλεπω ομως ουτε να εθιξα ουτε να προκαλεσα την οργισμενη μηνιν και την παρεξηγημενη μνημην των σχολιων της συνσχολιαστριας μας

    παρα μονον τα δικα σου "προσωπικα απωθημενα" που ευτυχως ομως με την σπορα του εργου της Εριδας σε καταφερα ωστε να τα εκτονωσεις

    για να μας μεταδοσεις και το δικο σου επιπεδο χαρακτηριζοντας με ως ΠΛΗΡΗ ΒΛΑΞ
    θυμιζοντας σου οτι "κρινομεν εξ ιδιων τα αλλωτρια"…

    χαιρομαι που σε ενεργοποιησα αγαπητε συνσχολιαστη του "σηματος της αιωρας σου" /ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ που σε θεωρω αντιπαλο μου (στην Γνωση! ) οπως και καθε αλλον εδω μεσα στην Γειτονια μας.

    Τελος…
    σε ευχαριστω που μου εδωκες το δικαιωμα με την αντιπαραθεση του σχολιου σου (παραβλεποντας το βλακωδες του ηθους του επιπεδου του ) να παραθεσω και τις δικες μου αποψεις…

    …θα τα λεμε …εδω μεσα …θα ειμαστε…θα ξαναβρεθουμε…

  22. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 5:46 ΠΜ

    ΣΕΙΣΜΟΔΟΝΗΤΗ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΜΗ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΤΡΑΧΟ

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  23. Μυτιλινιε ωραίο σχολιο! Ευχαριστούμε που το μοιραστηκες μαζί μας

  24. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 9:33 ΠΜ

    Προς ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    Με αγχωνεις………

  25. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 10:11 ΠΜ

    συμφωνώντας με ΙΩ , επαυξάνοντας κυρίως με ΣΗΜΑΤΟΡΩ…
    και μή μπορώντας να αγνοήσω το πόσο μας ψυχαγωγούν τα έπεα πτερόεντά των διαφόρων επωνύμων και ανωνύμων εδώ μέσα … τους αφιερώνω … μια αλήθεια…

    Μπορούμε εύκολα να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η αληθινή τραγωδία της ζωής όμως είναι όταν οι ενήλικοι φοβούνται το φως. -Πλάτων

    Τα σέβη μου
    Ιώ(με μικρά)

  26. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 10:21 ΠΜ

    το σχολιο απαντηση μου
    γιατι αραγες το εφαγε
    η…μαρμαγκα…

  27. βαβατιβι 11/04/2013 @ 10:35 ΠΜ

    ρε ΣΗΜΑΤΟΡΕ …πατερημας εισαι …ετσι δεν ειναι ;;
    απο οτι σε εκοψα απο τα λιγα και βλακωδει σχολια σου…
    γιαυτο και δεν μπορεις να βαλεις με τον μπλακ-αης
    με επιχειρηματα …αλλα πουυυ μορφωση…φαινεται το επιπεδο της απο την ορθογραφια σου !!!
    αντε μαζεψου παλι πισω στο λαγουμι της κατακομβης σου
    και μαθαινε απο εμας τι παει να πει ..Ελληνων Φως !!!
    αηντε ηλιθιε που βγηκες με τις βλακειες σου για να βρισεις.

  28. ΓΙΑΤΡΟΣΣ 11/04/2013 @ 10:58 ΠΜ

    7.46
    ΚΟΥΑΞ…ΚΟΥΑΞ…ΚΟΥΑΞ…
    ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΓΛΗΓΩΡΑ …ΓΛΗΓΩΡΑ…ΓΛΗΓΩΡΑ..
    ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΟΥ …Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ..
    ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΜΕ …ΣΑΝ ..ΚΑΙ ΣΕΝΑ…

  29. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 11:05 ΠΜ

    @ ανώνυμος 3 Νοεμβρίου 2013 – 4:56 μ.μ.
    Συμφωνώ.

  30. 10, 9, 8 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ…. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ

  31. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΗΜΑΤΟΡΟΣ, Ιώ, ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ), ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

    ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ Β. ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ, ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΓΚΟΜΑΧΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ, ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΝΩΘΕΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

    ΙΩ

  32. μπλακ-αης 11/04/2013 @ 12:55 ΜΜ

    βαβατιβι/12.35
    ευχαριστω (το περιμενα…) …δεν χρειαζεται περαιτερω …
    θα λυθει η παρεξηγηση…μου αρεσει να διαβαζω τα σχολια των "δορυφορων"…ψαχνουν λιγο χωρο για να φανει η ασημαντοτητα τους…
    και να μαζεψουν ενεργεια για την ετεροφωτη υπαρξη τους…
    τα λεμε …τηλ/κα /αυριο επιστρεφω.

  33. μπλακ-αης 11/04/2013 @ 4:47 ΜΜ

    μικρουλα Ιω 12.11
    που προσετρεξες να παρεις το μερος του αμφιλεγομενης ποιοτητας ΣΗΜΑΤΩΝ-ΠΟΥ-ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ/ΣΗΜΑΤΟΡΟΥ

    και να μου θυμιζεις τον πρωτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κανονα της ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ "ουδεις αγνωμονοτερος του ευεργετουμενου"

    αφου η δικη μου προσπαθια σε ανακαλυψε και σε προωθησε και σε εσπρωξε προς την ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ αλλα και η δικη μου υποστηριξη ηταν στο χυμΕΙγμα που υπεστεις περι Καζανζακη αποψεις σου …..

    ωστε με την πραξη σου αυτη να μου δινεις το δικαιωμα για να σου πω κοριτσι μου …μια μεγαλη ΑΛΗΘΕΙΑ της πραγματικοτητας σου…

    " μεγαλωσε πρωτα …απεκτησε την δικη σου αποψη…και ελα εδω μεσα να μας την εκφραζεις…αντι να μας αντιγραφεις τον Καζαντζακη και οποιον ευκαιρα βρισκεις μπροστα σου…για να μας κανεις το εφφε σου"

    ετσι θα εισαι και πιο χρησιμη ως υποστηρικτικη δορυφορος του οποιουδηποτε !!! αλλα και θα ψυχαγωγεις και εσυ τοτε αλλους με τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ αποψεις !!!

    το ιντερνετ ειναι απο μονο του ειτε φως ειτε σκοταδι που και το ενα εχει τα καλα του και τα κακα του (ψαξε εσυ που ανηκεις…)

    η γειτονια ομως αυτη των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ειναι πολυ πιο απαιτητικη διοτι απαρτιζεται απο εξυπνα μυαλα που ψαχνονται και αντιλαμβανονται ποιος ειναι "γραφικος" και ποιος χρησιμος (ψαξε εσυ που θελεις να ανηκεις…)

    ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΑ/2.21
    αγαπημενη ΕΛΛΗΝΙΔΑ σε παρακολουθω και εχεις αποψη εχεις δυναμισμο και πατας γερα πανω στα χωματα της ΕΛΛΑΣ!!!
    ο ρολος σου παντα ενωτικος/συμφιλιωτικος/ωριμος…σε ευχαριστω που υπαρχεις εδω μεσα !!!

    …για να καταλαβουν ορισμενες-ορισμενες εδω μεσα οτι δεν ειναι το παν να αρχισουν "να βλεπουν"..στα ογδοντα τους τοσα βαλε…

    και να ψαχνουν για να βρουν καθοδηγητες και οπαδους για να δημιουργουν κλικκα αλλα ισα-ισα το ψαξιμο τους να τους δοσει περισσοτερη
    κατανοηση ηρεμια γεφυρωση με το αντιθετο… (πραγμα που τα ΔΙΚΑ σου σχολια αυτο δειχνουν!!!)

    αν μου επιτρεπεις (το "αγαπητη") ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΑ σε ενημερωνω οτι εμαθα να αντιμετωπιζω τις προκλησεις διοτι η πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ εκει μεσα κρυβεται αφου ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ηρεμιας και της αποβλακωσης…

    ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ με εκπλησσει η ρηχη επιφανειακη και ανευ λογου τοποθετηση σου σε ενα θεμα που ακομη δεν καταλαβα γιατι δημιουργηθηκε περαν του οτι χθες ηταν εκλειψη και υποβοηθουσε παρεξηγησεις και λογω των προσωπικων εμπαθειων που επαναλαμβανονται κατα καιρους απο τον αμφιλεγομενο σχολιαστη ΣΗΜΑΤΟΡΟ κατα των σχολιων μου…
    εσυ ομως φανηκε οτι ουτε με ηξερες ουτε ειχες αντιληφθει το θεμα αλλα βουυυρρρ μπηκες μεσα αποκαλυπτοντας ομως το ετεροφωτο της παρουσιας σου…

    Ναστε καλα ολοι και ολες
    ΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    μην φοβαστε να δουλεψετε με τα εργα της
    για να παραχθει ετσι αποτελεσμα !!!

    μαγαπη σολες και σολους σας

  34. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 5:28 ΜΜ

    ΡΕ ΒΑΒΑΤΙΒΙ ΦΙΛΗ 12.35 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΤΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ…ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΜΑΛΩΣΩ…ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΧΙΑ [ Ο ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ] …ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΟΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ …ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ …ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ; ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΜΕ… …ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ …ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ [ΑΥΤΟ ΘΕΣ Ε ]… ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΩΣ ΟΧΙ ΝΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ …ΣΑΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΛΕΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΚΟΚΟ ΚΟΤΟΥΛΑ ….jianbnhs kozani

  35. Ανώνυμος 11/04/2013 @ 7:30 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ ΟΛΟΥΣ…
    ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠ’ΕΞΩ….
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;
    ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..
    ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ…
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ;
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;
    ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…
    ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΕΚ/ΠΑΙΔΕΥΣΗ…
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    ΙΩ
    3 Νοεμβρίου 2013 – 4:56 μ.μ.
    "Johnny" 3 Νοεμβρίου 2013 – 6:41 μ.μ.
    Μυτιληνίος 2 3 Νοεμβρίου 2013 – 10:14 μ.μ.
    ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 3 Νοεμβρίου 2013 – 10:35 μ.μ
    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ) 4 Νοεμβρίου 2013 – 7:46 π.μ.
    Ιώ(με μικρά) 4 Νοεμβρίου 2013 – 12:11 μ.μ.
    ΜΑΡΙΑ 4 Νοεμβρίου 2013 – 2:21 μ.μ.

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ….

    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…..

    ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
    (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ / ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ….
    ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΜΑ…
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ…….
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ….
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙ ΠΑΛΙΟ ΒΟΗΘΗΜΑ-ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ…..

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΕ ΕΣΑΣ….ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ….

    STRANGER
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΕΚΕΙ,
    ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ…
    Ε…
    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ…..ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ….
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ….
    ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ….
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ……..ΔΗΘΕΝ…….

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ;
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ….
    (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΩ / ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ)
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ (ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ) ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ….ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ….
    ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…
    ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΄΄Η΄΄ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΛΑΞΕΤΕ…
    ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ / Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΕΚ/ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…..

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ….

    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ……

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  36. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 12:32 ΠΜ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΕΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ.

  37. μπλακ-αης ως ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ... 11/05/2013 @ 4:52 ΠΜ

    προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    …εμπλεξες τον …"ρολο" σου !!!
    'η μπλεχτηκες με τον…"ρολο" σου ;;;

    πραγματι εκτος απο αυτην την μικρη "ακολουθια" που καταφερες
    να κατασκευασεις (οπως τους αναφερεις στον καταλογο της ομαδας σου) με τις "ονειροφαντασιωσεις" των συσχετισμων της δουλειας των αλλων

    που μαζευεις απο δω και απο κει
    δεν πιστευω να σε περνει και κανεις αλλος στα σοβαρα
    αφου δεν εχεις ποτε παρουσει κατι σοβαρο 'η κατι που να πλησιαζει στην πραγματικοτητα ετσι λοιπον μονον τους προθυμους και εχοντες χρονο
    για να ασχολουνται με τους "οραματισμους" σου

    καταφερνεις να πειθεις
    σε σημειο που οι γνωριζοντες ανθρωπινη συμπεριφορα και κοινωνιολογικη ετικεττα να αντιλαμβανονται προς τα που "το πας" το παραμυθι σου και ποιες "εξαρτησεις" θελεις να επιβαλεις στα μελη της "αγελης" που με σκοπο φτιαχνεις!!!

    Εγω λοιπον που βλεπω εσενα που βλεπεις σε καταλαβα απο πολυ νωρις γιαυτο και δεν ασχοληθηκα μαζι σου σε καμμια απο τις …πραγματικες πραγματικοτητες σου…

    σε μια μονον οταν καταλαβα οτι εψαχνες οχηματα ψυχων ωστε να φορτωσεις τα οραματα σου …επενεβηκα για να επιστησω την προσοχη (της …μικρηςΜεγαληςΙΩ) για τον επερχομενο εξαρτησιογονο
    παραγοντα που ενειχαν οι απαντησεις σου

    αφου παντα ηταν …δικαιολογιες …δικαιολογιων των ατοπηματων των προβλεψεων των πραγματοτητων σου !!!

    εκτωτε ουτε ασχοληθηκα με τις συρραμενες (αλλων) γνωσεις που μετεφερες θελοντας την προσοχη ολων μας αλλα και το πιο επικινδυνο …την ομαδοποιηση και την κατασκευη "κλικκας" (που θα φανει ο ρολος της…)

    και επειδη καθε πραγμα και καθε ανθρωπος εχει το βαρος του που ζυγιζεται αναλογως και καπου εδω τελειωνει και η αξια του δικου σου προιοντος

    ωστε να μην ειναι χρειζουσα η περαιτερω ενασχοληση μαζι με τους …ερπετοειδεις οραματισμους και τις υποχθωνιες παρουσιες που εχεις να παρουσιασεις στα μελη της "κατασκευασμενης" ομαδας που σε ακολουθει

    θα σου θυμισω οτι στον δικο σου αποπροσανατολισμο παραθετω τους δικους μου προβληματισμους που ειναι οτι

    ειναι η ωρα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για καθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

    ωστε να πατησει γερα το ποδια του στα χωματα της ΕΛΛΑΣ και οχι να μπει παλι σε οραματισμους τυπου θα ερθουν οι αλλοι να μας βοηθησουν ουτε να περιμενουν τον περιουσιο ουτε να ψαχνουν τους αποκατω που κουνουν τις πετρες…

    τελος επειδη με χαρακτηριζεις ..πρακτορα με τα πολλα προσωπατα

    οπως ξερεις ο ιστοτοπος δεν μου ανηκει ουτε εχω την ευχερεια να ανεβαινουν σε δημοσιευση τα σχολια μου …ωστε ετσι λοιπον στο χερι των διαχειριστων ειναι εαν θελουν να μην μου ξαναδημοσιευσουν τα σχολιανα μου εφοσον τους καταστρεφω την ποιοτητα της ιδιοκτησια τους

    πραγμα ομως που αλλοι …πιο γιηνοι πιο ευρυμαθεις και πιο καλιεργημενοι συμφωνουν με τα σχολια της πρακτορευσεως μου και τα δικα σου σχολια πεφτουν ειτε στην αγνοηση τους ειτε στον χλευασμο τους…

    τελος θελοντας να ευχαριστησω το εργο της ΕΡΙΔΑΣ ωστε να παραχθει αποτελεσμα με το οποιο αποκαλυφθηκαν χαρακτηρες και προσωπικοτητες αρκετων μας…θα συνεχισω να παρακολουθω την "ακολουθια"σου

    κρινοντας την εκ του μακροθεν προκαλοντας μου συμπερασματα που θα κρατω για τον εαυτο μου αφου η αφυπνηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σιγουρα δεν ειναι για τον…καθενα μας.-

    μαγαπη σολους και σολες σας

  38. ΑΙΝΕΙΑΣ 11/05/2013 @ 6:52 ΠΜ

    ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ
    ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΩ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ μπλακ-αης
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΡΗΓΩΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ΛΙΓΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ) ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    ΤΟΝ ΒΑΡΡΑΒΑ …ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΒΑ…ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΑΑ…(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ)

  39. βαβατιβι 11/05/2013 @ 7:44 ΠΜ

    προσωπικα δεν δεχομαι κανεναν ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ (την…τυφλα του;;)
    να μου το παιζει προστατης και να μου κατευθυνει την σκεψη των σχολιων μου

    ουτε πολυ περισσοτερον να τον αποδεχθω ως αφ' υψιλου ομιλουντα εκ μερους ολων μας …(θα μας …μαλλωσει…διοτι δεν του δινουμε αξια!!!)

    δεν με νοιαζει εαν οι διαφορες φιλες του του εδωσαν αυτα τα δικαιωματα να νομιζει οτι ειναι ο σπουδαιος ο περιουσιος ο διαφορετικος…για μενα ειναι ενας ανουσιος σχολιαστης που απλα υπαρχει αδιαφορος για τα ενδιαφεροντα μου

    με ενοχλει ο τροπος απαντησεων του που βριζουν τον αντιθετων αποψεων σχολιαστη του που ομως δειχνουν και τον ρολο του και το επιπεδο του

    πρακτορακι εισαι εσυ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ και εδω μεσα θα μαθεις πολλα για τον εαυτο σου …ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ!!!
    αντε ..πολλα μας …τα ειπες…

    φιλε ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΙΤΗ/7.28
    μου εισαι πολυ συμπαθης ωρε φιλε με την βαρβατιλλα σου …
    αλλα προσεξε λιγο το τσιπουρου μην το πινεις ρε φιλε…σε πιννει!!!
    η μην γραφεις την ωρα της ..τσικουδιας…θα τα κανεις ολα …ρακι…
    νασαι καλα -και να περνας καλα…(μεχρι να ξαναβρεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ)

  40. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 8:58 ΠΜ

    παιδια εγω εχω φαντασιωσεις με ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ
    ξερει κανεις να μου πει που θα την βρω…ζορικη μου φαινεται…
    α ρε ερπετοποιειδει υποχθονια ανθελληνακια σας καταλαβαμε
    πρωτα η Ελλαδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μας φανε ξυπνατε

  41. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 9:27 ΠΜ

    ….ο ιδιος που κανει κεφι την ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ
    ποιος θα μου κανει το "κονε" ρε παιδια
    ας μου απαντησει αν θελει η ιδια ….και εγω Ελληνας ειμαι …κουτοκοκορας
    ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ με ασπρη…ποδιτσα …που εισαι; που δουλευεις;
    θελω να μου γιατρεψεις τον …ποθο…κουτορνιθα μου…

  42. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 9:29 ΠΜ

    Προς μπλακ-αη, 4 Νοέμβρη 6.47'

    Αγαπητέ μεγάλε ευεργέτη… από τα γραφόμενά σου εδώ και καιρό.. κατανοώ ότι η ένταση της πίστης σου σε αυτά που πρεσβεύεις σε καθιστά υποκειμενικό.. αδιάλλακτο και συχνά επιθετικό.
    Δεν είναι δική μου δουλειά να εξετάσω τι πρεσβεύεις.. δε με αφορά… δεν ενδιαφέρομαι να σε πείσω.. γι’αυτά που πρεσβεύω εγώ… δε σε αφορούν…

    Συχνά οι άνθρωποι όμως… κρίνονται όχι από το αποτέλεσμα αλλά από τα μέσα που επιλέγουν για να φτάσουν στην πραγμάτωσή του…
    και στην περίπτωσή σου αγαπητέ ευεργέτη… αποπροσανατολισμένος και εθισμένος στην άσκηση κριτικής και λεκτικής βίας υπηρετώντας μόνο τον εγωισμό σου… επιβεβαιώνεις ότι τα ευτελή μέσα ευτελίζουν και τους πιο ευγενής σκοπούς..

    Τα χρόνια που πέρασαν από πάνω σου σε κάναν πιο πλούσιο σε εμπειρίες και πιο θερμό υποστηρικτή των αντιλήψεών σου.. αλλα διακρίνω ότι σκλήρυναν τη ψυχή σου χάνοντας την ευγένεια…. και είναι αυτό ακριβώς που λείπει… όχι η ευγένεια που υπαγορεύουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς, αλλά αυτή που βγαίνει μέσα από τη ψυχή.. όταν νιώθει ότι αδικείται..
    Εκεί είναι το μεγαλείο… αγαπητέ ευεργέτη.. και δυστυχώς το βλέπω να φθίνει.. αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν το είχες ποτέ..

    Αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα.. ξόδεψες τόσον από τον πολύτιμο χρόνο σου αναλύοντας τόσο εύστοχα την προσωπικότητά μου .. γιαυτό και σου γράφω αυτές τις αράδες… με κατανόηση και συμπάθεια.

    Τα σέβη μου
    η ψυχαγωγός
    Ιώ

  43. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 10:57 ΠΜ

    Ιω ψυχαγωγε 11.29
    θελεις γνωριμια ;;εισαι η ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ;;;
    μην τα μπερδευεις …τα εκανες ιμαμ μπαιλντι
    εδω ..εγω ..να σε ξεμπουρδουκλωσω…
    αστον αλλον …που θα σε βρω;;;
    να αφησω στην επικοινωνια του σαιτ τα στοιχεια μου;;
    ψυχαγωγε μου εσυ…σε περιμενω…

  44. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 1:03 ΜΜ

    ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΑ "ΓΙΔΙΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ (ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΩ, ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΜΑΡΙΑ.

  45. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 2:54 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…

    ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ NEA ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ;

    ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…….ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ……

    ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…

    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ….

    ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ;

    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ) ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ…
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΣΩΜΟΥΣ….
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ…
    ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
    ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ/ΜΟΝΑΔΑ/ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο STANGER ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΄΄Η΄΄ ΜΗ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ/ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ /ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ….
    ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ…
    ΑΤΟΜΟ/ΜΟΝΑΔΑ/ΑΝΘΡΩΠΟΣ /ΥΨΩΣΗ/ΤΙΜΗ /ΗΘΙΚΗ/ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ/ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    ( ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ)
    ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΄΄Η΄΄ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ…
    ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ (ΚΑΠΟΙΟΙ/ΚΑΠΟΙΟΣ/ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ (ΨΕΥΔΟΣ) ΤΟ ΑΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ (ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ) ΝΑ ΕΦΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
    Ε….ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ….
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ….
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ…
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΕΘΑ…

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ / Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΕΚ/ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…..

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ….

    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ……
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  46. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 6:41 ΜΜ

    ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ.
    "ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.(ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ) ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ? (ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ)
    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΑ "ΓΙΔΙΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ (ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. (ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ).
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ. (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΑ).
    ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. (ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ).
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ (ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ), ΤΗΝ ΙΩ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΗ ΜΑΡΙΑ. (ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ)."
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

  47. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ …. ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

    Ε Υ Τ Ε Λ Ε Ι Α.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΟ-ΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΗΝ Ιώ, ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΟΡΩ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΒΑΪΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

    ΙΩ

  48. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 8:09 ΜΜ

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ -ΠΝΕΥΜΑΤΑ- ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ …ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΣΠΡΟ…

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑΘΗΝΑ(ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  49. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 8:55 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ Ανώνυμος 5 Νοεμβρίου 2013 – 8:41 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ 5 Νοεμβρίου 2013 – 3:03 μ.μ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΟ/ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ).

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

    ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ

    ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟ / ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ….

    ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ…
    ΑΤΟΜΟ/ΜΟΝΑΔΑ/ΑΝΘΡΩΠΟΣ /ΥΨΩΣΗ/ΤΙΜΗ /ΗΘΙΚΗ/ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ/ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  50. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ. ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ. ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΔΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΙΩ

  51. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 7:26 ΠΜ

    αναδημοσίευση απο (3 Νοεμβρίου 2013 – 10:13 π.μ.)

    ΠΡΟΣ -ΙΩ-

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΓΙΟΡΤΑΣΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ….ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΗΚΕ….. . ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…. !

    – ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ –

    ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΡΙΖΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΠΑΓΟΦΥΤΟ Η ΞΥΛΙΝΗ ΑΡΑΧΝΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ… ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ Η ΚΟΜΠΡΕΣΣΑ..
    ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΖΕΛ Η ΚΡΕΜΑ …
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ/ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ /ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΛΕΔΑΚΙ/ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ .

    ΧΡΗΣΗ: ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΟΝΟΙ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΕΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ… ΕΠΙΣΗΣ ΨΩΡΙΑΣΗ, ΛΥΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ …

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ … ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  52. ΚΑΛΣΗΠΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ,

    ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΡΠΑΓΟΦΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΘΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΥΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ. ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ? (ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΩΣΥΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ.)

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΤΕ…. (ΓΕΛΙΟ)

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ?

    ΑΝΑΜΕΝΩ…..

    ΙΩ

  53. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 6:59 ΜΜ

    ε! ρε πλακα που γινεται εδω……………..
    μεγαλο πραμμα η μοναξια !!! σε αναγκαζει να μιλας με τον εαυτο σου……….
    ε! ρε πλακα !!! το ξεβρακωμα …………………………..

    ΚΑΙ ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  54. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 7:09 ΜΜ

    ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΙΩ….. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΡΙΖΑ) …..ΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ….. ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ! ΜΗ ΖΕΜΑΤΙΣΤΕΙΣ,,,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ….ΙΣΤΟΡΙΑ…. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ…ΨΥΧΗ!

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  55. ΩΡΑΙΑ… ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΦΕΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΩ.. ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ 🙂

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ…. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΙΩ

  56. ΩΡΑΙΑ… ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΦΕΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΩ.. ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ 🙂

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ…. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΙΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*