Διαφημίσεις

Της Λίλα Μήτσουρα

Δεν γουστάρω τις πολιτικές αναλύσεις. Δεν γουστάρω τις περισπούδαστες λέξεις για να περιγράψουν τον θάνατο. Ως μάνα θέλω να μιλήσω με λόγια απλά και απόλυτα κατανοητά από όλους. Τις σκέψεις μου θέλω να καταθέσω, για τον θάνατο δύο παιδιών. ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΕ!!!!!

Να μπω στη θέση των μανάδων αυτών, που φώναζαν στην εξώπορτα “ζακέτα να πάρεις” για να ακούσουν τελευταία φορά το γέλιο των παιδιών τους και το “αμάν ρε μάνα”. Σαν η ψύχρα να ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί. Αλλά δεν ήταν.

Δεν μου καίγεται καρφί σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκαν. Δεν με ενδιαφέρει. Το μυαλό μου φέρνει εικόνες ματωμένων νιάτων στο δρόμο. Και είναι το μόνο που με νοιάζει. Τα νιάτα σκορπισμένα και ματωμένα στην άσφαλτο, όχι τι πίστευαν πολιτικά.

Οργή??? Όχι δεν νιώθω οργή. Λύσσα έχω. Μίσος για αυτούς που νομίζουν ότι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας για να γίνουν τυράκι στην φάκα που μας στήνουν. Που πιστεύουν όλα πρέπει να θυσιάζονται στο βωμό των προσωπικών τους επιδιώξεων, όποιες και αν είναι αυτές. Μόνο που το όλα, ΡΕ, αναφέρεται σε ανθρώπους.

Ποιος τους έχρισε θεούς για να αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει? Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να σκοτώνουν τα παιδιά μας? ΕΜΕΙΣ!!!! Παρακράτος ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών? Τρομοκρατία? Και επιβάλλονται με το να σκορπίζουν τον θάνατο σαν οι σφαίρες να ήταν καραμέλες που τις μοιράζουν αφειδώς. Τόσο απλά. Όσο απλά καθόμαστε εμείς στο καναπέ μας.

Το παιδί θάβει την μάνα και όχι η μάνα το παιδί. Έτσι είναι η σωστή σειρά. Και κάποιοι αποφάσισαν να το αλλάξουν. Για να επιβάλλουν τον φόβο, για να οδηγήσουν την κατάσταση εκεί που αυτοί θέλουν. Στον διχασμό, να στρέψουν τον ένα Έλληνα ενάντια στον άλλο. Και όσο εμείς θα τσακωνόμαστε αυτοί θα αλωνίζουν ελεύθεροι. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!

Δεξιά εναντίον αριστεράς. Και στη μέση τα παιδιά. Σήμερα κάποιου αγνώστου, αύριο το δικό σου ,το δικό μου. Τα νιάτα φοβούνται, τα νιάτα χειραγωγούν, τα νιάτα σκοτώνουν. Μίσος. Αυτό αισθάνομαι. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε αυτό που νιώθω να με οδηγήσει ενάντια στον συνάνθρωπο μου. Ξέρεις τι θέλω? Να πιάσω τα λαρύγγια αυτών των παρανοϊκών που το σκέφτηκαν και να τους τα στρίψω. Αλλά δεν θα κερδίσω τίποτα. Ένα ακόμα ανθρωποειδές σαν και αυτούς θα γίνω.

Έλα για λίγο στην θέση του γονιού αυτού, που νεκροφιλά το παιδί του. Που αντί να το καμαρώσει όπως φανταζόταν, το βλέπει να κείτεται νεκρό. Νιώσε τον πόνο του για ένα δευτερόλεπτο. Δεν πήγαν σε πόλεμο αυτά τα παιδιά για να παλέψουν και να δώσουν τη ζωή τους για μια ελεύθερη πατρίδα Άλλοι αποφάσισαν για αυτούς εν αγνοία τους. Δολοφονήθηκαν, από ψυχοπαθείς που θέλουν να σκλαβώσουν μια πατρίδα.

Και δεν μου καίγεται καρφί αν θα μου πεις ότι λαϊκίζω ή ότι είμαι μελό. Γιατί για μένα η ζωή του παιδιού μου και η ελευθερία του να ζει και να κάνει ελεύθερες επιλογές είναι πάνω από όλα. Και δεν γουστάρω ούτε επιτρέπω σε κανέναν να θεωρεί τα παιδιά μας νούμερα που τα σβήνουν με γομολάστιχα από τα κιτάπια τους κατά πως γουστάρουν αυτοί!

Και για να τελειώνω, είμαι αριστερών πεποιθήσεων, είμαι άκρο για κάποιους ηλίθιους. Επίσης είμαι χριστιανή ορθόδοξη και πιστεύω ότι μόνο ο θεός μπορεί να αποφασίζει για την ζωή που μας έδωσε. Δικαίωμα σου να έχεις αντίθετη άποψη. Την σέβομαι. Αλλά την ζωή των παιδιών μου, ΡΕ!, δεν την διαπραγματεύομαι.

Από την ΣΦΗΚΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ”
  1. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΗ ΛΙΛΑ… ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ …ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ …ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ …ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ… ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ..ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ… ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ …ΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ… ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ…[ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΩ ] ΟΜΩΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ …ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ … ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΦΗΜΕΡΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ… ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΝΙΖΕΙ …jiannhs kozani

  2. Η 25χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, από τις επικεφαλής στο Μέτωπο των Γυναικών της Οργάνωσης, έγραψε σε μπλογκ της Χρυσής Αυγής και μέσω αυτού του κειμένου καλεί όσους πιστεύουν στα "ιδανικά" και στα "οράματά" της Χρυσής Αυγής να μην την εγκατελείψουν ή και να πεθάνουν γι' αυτήν.

    Αναφέρεται στην "Αγία ιδεολογία της Χρυσής Αυγής για την οποία αξίζει να πεθάνει κανείς χωρίς να περιμένει αναγνώριση".

    "Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας ένας ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. Εσύ;", λέει μεταξύ άλλων.

  3. Ολόκληρο το κείμενο της Ουρανίας Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:

    «Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό, εμείς που θυμόμαστε τη Χρυσή Αυγή πριν γίνει γνωστή σε όλους με την είσοδο της στο κοινοβούλιο έχουμε κάνει κάποιες παρατηρήσεις. Επομένως, το κείμενο αυτό δεν προορίζεται για το σύνολο των οπαδών του Κινήματος, αλλά για τους λίγους που οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι. Πολλές φορές έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να αναρωτιόμαστε για το ποιοι είναι όλοι αυτοί που έρχονται στα γραφεία μας, για το ότι στις δουλειές μας ακούσαμε να λένε κάτι θετικό για το Κίνημα, ότι δεν έχουμε ξαναδεί τόσο πολύ κόσμο σε εκδηλώσεις ή για το γεγονός ότι τώρα πολύ πιο ελεύθερα εκφράζονται οι ιδέες μας στην κοινωνία. Θεμιτοί και φυσιολογικοί συλλογισμοί ανθρώπων που έζησαν τις Ιδέες σε χρόνια με διαφορετική δυσκολία και συνθήκες άλλου είδους πολέμου.

    Βλέποντας τη Χρυσή Αυγή να μεγαλώνει και ουσιαστικά να γιγαντώνεται προκαλώντας πανικό σε κάθε εχθρό μας, νιώθουμε περήφανοι και χαρούμενοι. Βλέπουμε κάποιου είδους ανταπόδοσης του κόπου, των θυσιών και του αίματος που χαρίσαμε για τον Αγώνα. Μετά τα τελευταία συμβάντα έπιασα τον εαυτό μου να κάνει άλλου είδους συλλογισμών. Αποφάσισα λοιπόν να γράψω αυτό το κείμενο για να τους μοιραστώ με αυτούς τους λίγους που θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοώ.

    Κι αν η Χρυσή Αυγή χάσει τον κόσμο της; Κι αν πέσουν τα ποσοστά της; Κι αν μας θέσουν εκτός νόμου; Κι αν τελικά κερδίσει η προπαγάνδα του συστήματος; Σίγουρα συλλογισμοί τους οποίους όλοι μας κάναμε. Μετά όμως κάποιοι πιο σκοτεινοί συλλογισμοί έκαναν την εμφάνιση τους. Κι αν μείνουμε πάλι λίγοι; Κι αν μας βάλουν φυλακή; Κι αν μας σκοτώσουν για υποτιθέμενα «αντίποινα»; Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, αυτοί οι συγκεκριμένοι συλλογισμοί δεν έγιναν με ίχνος πανικού στο μυαλό μου. Έγιναν με απορία, με ανησυχία και ακόμα ακόμα με ένα είδος έξαψης. Θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

    Ερχόμενοι στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής και προσφέροντας τον εαυτό μας στην Άγια αυτή Ιδεολογία μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Από τον καθημερινό τρόπο ζωής, την αντιμετώπιση των δυσκολιών και βάζουμε την ψυχή μας μέσα στη δίνη των συναισθημάτων και των γνώσεων που μας παραδίδει ιερά αυτή η Ιδεολογία. Γινόμαστε ΈΝΑ με αυτήν. Ο καιρός όμως περνάει και αλλάζει. Κάποιοι μπορεί να ξεχνούν. Όλοι σίγουρα παρασυρθήκαμε κάποια στιγμή από τον ενθουσιασμό μας, βλέποντας τις μεγαλύτερες επιθυμίες μας να γίνονται σιγά σιγά πραγματικότητα. Δε πρέπει όμως να ξεχνάει κανείς. Ούτε το λόγο της ένταξης μας στο Κίνημα, ούτε τις θυσίες που πάντα πιστεύαμε πως θα κάναμε για τις ιδέες μας. Μα πιο σημαντικό δε πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αγώνας είναι μια αυτοτελής ενέργεια και ύπαρξη. Η δικαίωση είναι κάτι προαιρετικό το οποίο όσοι είχαν την τύχη να το γευθούν τότε είναι τυχεροί. Άλλοι όμως δεν το γεύτηκαν ποτέ. Κι αυτούς τους συναγωνιστές δεν πρέπει να τους ξεχνούμε.

    Αναρωτήσου λοιπόν αν είσαι έτοιμος να πας φυλακή ενώ είσαι αθώος μόνο και μόνο επειδή είσαι εθνικιστής. Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις γι αυτά που πιστεύεις χωρίς όμως να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας ένας ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα μα όλα για μια ιδέα, τη δική μας Ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. ΕΣΥ;

    Ουρανία Μιχαλολιάκου»

    Πρόσεξε πολύ καλά τι γράφει και θα καταλάβεις αμέσως ποιός δολοφόνησε αυτούς τους χρυσαυγίτες και γιατί το έκανε ..

    (..) Κι αν μείνουμε πάλι λίγοι; Κι αν μας βάλουν φυλακή; Κι αν μας σκοτώσουν για υποτιθέμενα «αντίποινα»; (..)

  4. NAI…NAI….ΡΙΞΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ……ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ…….ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ…..ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ………ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ……..ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ…..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ…….ΤΩΡΑ……ΚΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ…….ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ…….ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ????……..Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ??????…….ΜΟΝΟ ΦΑΤΣΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ……….ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ……ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ……..ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ…..ΟΧΙ…..ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΜΟΥΡΗ…….ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…….ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…….ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ…….ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ…..ΕΛΕΥΘΕΡΑ…..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??????…….ΑΠΛΑ…….ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ …..ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ

  5. Για να επιβάλλουν τον φόβο, για να οδηγήσουν την κατάσταση εκεί που αυτοί θέλουν. Στον διχασμό, να στρέψουν τον ένα Έλληνα ενάντια στον άλλο. Και όσο εμείς θα τσακωνόμαστε αυτοί θα αλωνίζουν ελεύθεροι. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΙΝΟΥΝ…ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

  6. Είσαι αριστερών πεποιθήσεων, χριστιανή ορθόδοξη, και μιλάς και για ελεύθερη πατρίδα. Είσαι όντως, ή, μοναδική περίπτωση, ή απλώς στον δικό σου κόσμο της κόκκινης παπαρούνας. Δίκιο έχεις για τους ψυχοπαθείς και τον διχασμό, να στρέψουν τον ένα Έλληνα ενάντια στον άλλο, ψάξτο όμως ανάμεσα στον χώρο που βρίσκεσαι που παραπλάνεί τον ανθρωπο που πραγματικά έχει καλές προθέσεις αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πιστεύεις. Ο λανθάνων ανθρωπισμός του χώρου αυτού μας έφτασε εκεί.

  7. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΞΥΜΩΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ… ΜΑΖΙ; ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ! ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟ;

    ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΠΗΔΡΑ…

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ!

    ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!! (ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΫΕΡΜΠΑΧ)

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ… ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΕΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΜΚ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΕΟΙ…

    ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!… ΑΦΟΥ… ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ!… ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ!… ΨΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ!

    ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ.. ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.

  8. Γιαυτο και μονο θελω να δω τους πολιτικους και προδοτες στην κρεμαλα στο συνταγμα.Ξεχνατε τα παιδια που περιμενουν τον μπαμπα να γυρισει σπιτι αλλα αυτος δεν αντεξε και αυτοκτονησε?Κουφαλα τζεφρυ και οι υπολοιποι προδοτες που συνεχιζετε το εργο και καλα για το καλο μας…….ερχετε η ωρα σας….να σας δουν και εσας νεκρα τα παιδια σας.

  9. 7.28.&7.32
    πηγαινε κοριτσι μου καπου αλλου
    απο οτι φαινεται εχεις ανεκπληρωτες σεξιστικες αναγκες
    γιαυτο επιμενεις ξανα και ξανα σε αυτους που σε απορριπτουν
    …φαινεται οτι ο ΚαρατζαΦΕΡΤΑ σταματησε το "χομπυ" του…
    τον ελεγχο καθε συνεργαζομενης στην σφαιρα έπιρροης του…

    πηγαινε κοριτσι μου καπου αλλου μηπως βρεις την τυχη σου
    εισαι φανερη ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ και μαλιστα "χρυσωμενη"….

  10. ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΟΘΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ή ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

  11. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    Η τρόλια είστε η πρακτοράκια δεν εξηγείται αλλιώς.
    ΣυνΕλληνες μας δολοφονήθηκαν.
    Έτσι θα αντιμετωπίσετε τον εχθρό εσείς;
    Ένωση είπαμε, βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους για αριστερά – δεξιά – κέντρο – αεκ – παο – χριστιανός – δωδεκάθεο …………….. …. … . …
    Κάντε αυτό που πρέπει ΤΩΡΑ γιατί δεν υπάρχει άλλος ΧΡΟΝΟΣ !!!
    Μας στερούν κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ζωή ώρα με την ώρα, δεν βλέπετε τι γίνετε στη γειτονιά σας τη δουλεία σας στο ίδιο σας το σπίτι;

    ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Ότι κάνουμε για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ότι κάνουμε για τους συνανθρώπους μας, ζει αιωνίως.

  12. Ανώνυμε 3 Νοεμβρίου 2013 – 8:15 μ.μ.,
    …και αριστερός και Χριστιανός. Ποιός είπε πως αυτά τα δυο δεν πάνε μαζί?…Ποιός?…

  13. 3 Νοεμβρίου 2013 – 11:23 μ.μ….Απολυτα σωστος….ελα ομως που δεν βλεπω να γινεται…η…" πλυση εγκεφαλου" εχει απιστευτα αποτελεσματα…

  14. Σημερα οι περισσοτεροι νεοι δεν εχουν ιδανικα,ουτε ονειρα και σ'αυτο εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης οι γονεις.Κι'εγω πολυ νεα ειμαι και λυπαμαι οταν βλεπω νεα παιδια να φανατιζονται με κοματα.ΠΙΟΝΙΑ-ΠΡΟΒΑΤΑ.Οι νεοι σημερα δεν ειναι ελευθεροι διοτι ειναι δυσκολο να παλεψουν γι'αυτην,θελουν ευκολα πραγματα χωρις σκεψεις.Η λεξη ιδανικα τους ειναι αγνωστη.Θελω να κλεισω γραφοντας οτι λυπαμαι πολυ που φευγουν νεα παιδια απο την ζωη,μα περισσοτερο λυπαμαι γι'αυτα που χανουν την μαχη απο καποια αρρωστια,στον πολεμο….αυτα εχουν δωσει για μενα την πραγματικη μαχη διοτι δουλεψαν και με την ψυχη τους και οχι μονο μεσα στα γυμναστηρια για να διχνουν τα φουσκωμενα μπρατσα τους.Πρεπει πρωτα να ΄΄μορφωθεις΄΄ και μετα να γινεις γονεας…διαφορετικα εισαι εσυ ο δολοφονος του ιδιου σου του παιδιου,

  15. βλέπει κανεις σας ελληνικό δάκτυλο στην υπόθεση , τέτοιες μανιες δεν ανήκουν σε Ελληνες αλλά σε Ούνους και βαρβάρους .-

  16. καλα τα λες καλη μου κυρια το κακο ειναι οτι η βλακεια ειναι ανικητη .. ειδα καποια σχετικα κειμενα και εδω ως απαντηση
    γεωργιος τ

  17. Δυστηχώς ορισμένοι από εσάς, ότι και να διαβάσετε, μα ΟΤΙ και να διαβασετε ,το μόνο που κάνετε είναι να λογοκρίνετε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τον αρθρογράφο.Απο όσα έγραψε αυτή η γυναίκα, εσάς σας έμεινε στο μυαλό μόνο η πολιτική της πεποίθηση και τα θρησκευτικά της πιστεύω.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ απλά τα προσπεράσατε σαν να μιλούσε για κάποια επιστημονική έρευνα η για κάποιο γκάλοπ.ΟΧΙ.Για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μιλούσε…..Για Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ…! Και μίλησε απο καρδιάς κάνοντας κατάθεση ψυχής..!Κάποιοι έχετε μάθει και εκπαιδευτεί από τους χειραγωγούς σας, να κρίνεται και να κατακρίνεται με γνώμονα τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις ΑΚΟΜΑ και αν συμφωνείτε με όσα διαβάζετε τα ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ όλα μόλις το μάτι σας πέσει στην ταμπέλα του αριστερού η δεξιού η της κάθε παράταξης.Ποιος σας είπε ότι έχουμε να χωρίσουμε κάτι?Ποιος σας είπε ότι η προσωπικότητα μας και η αξία μας σαν ανθρώπινα όντα αλλάζει ανάλογα με τα πιστεύω μας?Δείτε τι λέει ο-η 1123. Η ουσία εκεί είναι και μόνο εκεί.Τι σημασία έχει το φύλλο-χρώμα-ομάδα-εμφάνιση-κόμμα-θρήσκευμα κ.ο.κ όταν ΟΛΟΙ μας πεινάμε ,είμαστε άνεργοι ,είμαστε σκλαβωμένοι (και αν κάποιοι δεν πεινάσαν ακόμα,θα πεινάσουν..και αν κάποιοι έχουν ακόμα δουλειά θα την χάσουν, και αν κάποιοι ακόμα νιώθουν ελεύθεροι ζούνε σε πλάνη).
    Αδέρφια και συνέλληνες, η μεγαλύτερη νίκη μας θα είναι, όταν ο καθένας μας συνηδειτοποιήσει ότι πρέπει να αγωνιστεί και να παλέψει ΟΧΙ για αυτά που μας χωρίζουν αλλα για εκείνα που μας ΕΝΩΝΟΥΝ.
    Πριν καυτηριάσετε τα όσα έγραψα απλά σκεφτείτε και αναρωτηθείτε για ποιό λόγο οι χειραγωγοί μας μέσα απο τους φορείς τους μας βομβαρδίζουν καθημερινά και προπαγανδιστικά ΜΟΝΟ για εκείνα που μας χωρίζουν και ΠΟΤΕ δεν μας θυμίζουν πόσα πολλά μας ενώνουν.
    Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ μας θέλουν ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
    Συγχαρητήρια στην αρθογράφο για όσα κατέθεσε και δεν με νοιάζει αν ειναι αριστερή η δεξιά,αν είναι αεκ η παοκ,αν είναι μαυρη η λευκή,αν είναι πωλήτρια η πρύτανης,αν είναι μουσουλμάνα η χριστιανή…… Με νοιάζει πως οτι έγραψε ήταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

  18. Πως να μην μείνουμε στην πολιτική ταυτότητα της συντάκτριας,και στην
    θρησκευτική της πεποίθηση,αφού όλοι μας, έχουμε σπουδάσει,και αριστεύσει μάλιστα, από το MEGA, ANTI.STAR,ALPHA κλπ.
    Πανεπιστήμια με α@@@α, όχι αστεία.

  19. 3 Νοεμβρίου 2013 – 7:32 μ.μ
    "Καλό" μου πρακτοράκι, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία.

  20. Den pate kala re palikaria. giati prepei kapoios na einai kati sigkekrimeno !

    Mia xara ta leei i mana. Theloun na mas xalasoun ta paidia. mono etsi tha vroun swtiria oi swtires. Kai oi aristeroi einai anthrwpoi kai oi deksioi. kai oi 2 mporei na einai xristianoi…mporei kai mousoulmanoi. O kathis mporei na pisteuei oti thelei kai se oti thelei.

    Diwxnoun tin neolea mas sto ekswteriko kai opoios perisevei ton rixnoun sta narkotika. Fovountai ta paidia…ta tremoun. Giati gnwrizoun pws einai to melon kai Ellada xwris melon den yparxei.

    Stous gwneis mas riksane lefta. Tous etaksan plousia zwi…politismeni mi xesw. Tous pasaran tin TV apo dipla. Prepei na ftiakseis gia na thewrise swsto melos tis koinwnias…! Omws ftiaxnontas evalan kai tin gynaika tous stin douleia gia na ftiaksoun perissotera. Na afysoun ta paidia stin filipineza na ta megalwsei opws auti pisteue. Xwris Ellinika idanika. Xwris oikogeneia. Mas gamisan tis oikogeneies. Ta paidia megalwsan se kseno peribalon. xwris gwneis…xwris idanika. Ta sxolia gemisan me prezakia pou kanoun tous daskalous. Kamia aksiologisi. Kamia. Opoios thelei ginetai daskalos kai synexizei to ergo tis filipinezas.

    Prepei na kounisoume to kefali mas. Na spasoume tis tilewraseis. Na vgaloume ta vismata apo tis plates mas kai na doume pws diaolo tha kataferoume na ftiaksoume ton kosmo apo tin arxi. Gia ta paidia mas. Liges anages…polis xronos…me ta paidia mas. Na tous mathoume tin alitheia kai i alitheia tha ta eleutherwsei. Emeis tha prepei na ginoume oi daskaloi gia na exoun ta eggonia mas ena kalytero melon. Gia na synexisei na yparxei i Ellada.

    Terma oi tautotites. Terma oi retsinies.

    EIMASTE ELLHNES KAI THA EIMASTE GIA PANTA.

    enwmenoi, moniasmenoi.

    H Vouli thelei kapsimo kai xtysimo apo tin arxi. Mazi me tous nomous mas. Katharogramenous. Giati to syntagma exei katantisei mia mutzoura apo to svise grapse.

    7 xronia agglia gia na spoudasw kati to opoio molis pira to xarti katalava oti einai epikindino gia tin koinwnia mas. Giati kanenas den tha mou epitrepsei na to xrisimopoiisw gia kalo.

    Petaksa 7 xronia. Den peirazei. spoudasa to systima kai katafera na glitwsw. Ola einai ena psema. OLA. Iatriki, ilektrologika, mixanologika, kinoniologia, oikonomika…ktl. Ola einai lathos. Mas mathenoun paramithia kai mas to pernane gia alitheia.

    Petaxte to xrima apo tin zwi sas. Sas klevei ton xrono sas. Pigente sta paidia sas. Theleoun esas…oxi ta lefta sas.

    Managareeoi kai directors tou kolou. Arxidia planemena. Ypourgoi prothipourgoi mnistires.

    ZHTW H ELLAS

    gamo to feleki sas.

    Ti sas noiazei re ti xrwma aresei ston aderfo sas ? Sas eipe kanenas oti eimaste oloi idioi? I oti oloi exoume ta idia idanika ?

    kai o mauroi exoun kala paidia kai emeis exoume alites.

    Afierwste xrono na mathete tin agapi sta paidia sas kai ta egonia sas tha zisoun se ena kosmo omorfo.

    Scorpios

    YG. sygnwmi gia ta greeklish alla den exw akoma office.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *