Διαφημίσεις

…τά περί εγγυημένων καταθέσεων έως τίς 100.000 ευρώ θά παρακαμφθεί τεχνηέντως, εξ΄άλλου όταν ανοίγεται ένας τραπεζικός λογαριασμός δέν δεσμεύεται καμμία τράπεζα γιά αυτήν τήν εγγύηση…!

Η συνεχιζόμενη μείωση τής ρευστότηας τών τραπεζών έχει φθάσει σέ επικίνδυνο σημείο μέ αποτέλεσμα αρκετές τράπεζες νά έχουν εκπέμψει μήνυμα SOS πρός τήν κυβέρνηση. Η κυβέρνηση μελετά τό κούρεμα τών καταθέσεων ( από τό πρώτο ευρώ) ανεξαρτήτως ποσού στό 30%-40% μέ τήν υπόσχεση τής επιστροφής τών κουρεμένων καταθέσεων εντός τού 2014…!

Ηδη τό οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται τήν απαιτούμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Από τήν πλευρά τής κυβέρνησης εκφράζονται φόβοι ότι δέν θά είναι δυνατή η πληρωμή μισθών καί συντάξεων τόν Δεκέμβριο. Η έλευση τής τρόϊκας θά αναγκάσει τήν κυβέρνηση στήν λήψη σκληρών μέτρων σέ όλους τούς τομείς. Απόδειξη όλων αυτών… ο εκνευρισμός τού κ. Στουρνάρα καί η σιωπή τού Α.Σαμαρά. Ηδη οί γνωρίζοντες καλά τά πράγματα έχουν προβεί σέ αναλήψεις μεγάλων ποσών καί κλείσιμο λογαριασμών.

Ισως καί νά προχωρήσει η κυβέρνηση σέ άρση ορισμένων άρθρων τού συντάγματος γιά λόγους δημοσίου συμφέροντος… καί πρόληψης τών σχετικών κοινωνικών αντιδράσεων! Η δολοφονία τών δύο χρυσαυγητών ίσως νά έχει καί συνέχεια… Προαπαιτούμενο όλων τών ανωτέρω σχεδιασμών η καλλιέργεια τού κατάλληλου υποβάθρου…!

απο εμαιλ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

49 σχόλια στο “Κούρεμα καταθέσεων θά γίνει τίς επόμενες ημέρες….”
  1. Βρε τα πουλάκια μου έχουν καταθέσεις και αγχώθηκαν.
    Τόσα χρόνια βαριάς φορολογίας δε βγάζετε από τα έτοιμα που έχετε στη κάβα για να περάσετε;
    Κούρεμα δεν είναι αυτό;
    Aύξηση στη ΔΕΗ,στα τέλη κυκλοφορίας,στο φπα,στα καύσιμα,στα ακίνητα δεν είναι κουρέματα αυτά;

  2. 12:05 Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.Δεν ξέρουμε ποια στιγμή θα γίνει,αλλά οτι μπορεί να γίνει.

    Λευτέρης

  3. …καλα δεν θα σκασουμε κιολας.Αν θα μας τα παρουν…θα τους τα παρουμε κι εμεις…και μαλιστα πολλαπλασια.Βλεπε…την ιστορια μας.Αυτο δεν θελατε βρωμοσκυλα σαμαροβενιζελοι!

  4. ΠΡΟΣ 12.Ο5'. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΛΙ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ? Η' ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ) ΕΜΠΛΟΚΗ? ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ''ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ''!!! ΒΕΛΑΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΜΠΕΕΕΕΕ,ΜΠΕΕΕΕΕ…….

  5. Άντε πάλι τα ίδια, πόσες φορές έχει γραφτεί αυτό, είναι σαν τις προφητείες, θα, θα, θα, θαθα

  6. Το άρθρο είναι από ένα ανώνυμο email.Καλό θα είναι λοιπόν να διασταυρωθεί η φερεγγυότητα του. Τέτοιες ειδήσεις θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή!!

  7. ΕΣΥ 12,05 ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?? Ε!!! ΤΡΟΛΟΡΑΓΙΑ ?
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  8. 12.00 μμ
    …καποιος να το διαστραυρωση αυτο υπαρχει?Ειναι πολυ σοβαρο αν βγει αληθινο…

    Με την ίδια εγκυρότητα (με ανώνυμο μέιλ) σε βεβαιώνω ότι δεν θα συμβεί.Απλά κάτι τέτοιο θα βόλευε αυτούς που το υποκινούν, στηριζόμενοι στη δική σου σκέψη,προσήλωση και φόβο.
    (12.50 φαντάζομαι απάντησα στην απορία σου.)
    Ν.Κ.

  9. τα έχει πει ο Στρέιντζερ από μήνες… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ… Το ξέρω και από ΑΛΛΗ πηγή, άνθρωπο που αντλεί "ενορατικές" πληοροφορίες. ΕΡΧΕΤΑΙ το κούρεμα, μετά η πολιτειακή ανωμαλία…

    Το ψευτορωμαίικο φεύγει και σιγά σιγά έρχεται η νέα Ελλάδα, το αληθινό ρωμέικο….

    Αν έχετε ακόμη λεφτά στην τράπεζα είστε μεγάλοι losers…

  10. ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ????????????? Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ????????????? ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  11. Πεστε μας ποιος εστειλε το μειλ αυτο και σε ποιον, διαφορετικα μην τρομοκρατειτε τον κοσμο τσαμπα και βερεσε.

  12. Ενορατικές χαζομάρες. Τελικά η ιστοσελίδα είναι όχι απλώς για κατώτερα αλλά για κατώτατα πνευματικά άτομα. Όλοι οι χαχόλοι μαζεμένοι διαβάζουν νοσηρές ιδεοληψίες και σκοτεινά σενάρια τρόμου διεστραμμένων εγκεφάλων. Τελευταία φορά που την επισκέπτομαι.

  13. ειναι απλο ρε παιδια…κανω αναληψη τα 100, 200, 500 ευρω που εχω για μια δυσκολη στιγμη στην τραπεζα, και κοιμαμαι ησυχος οτι δεν θα χασω απο αυτα τα λιγοστα χρηματα ουτε 10 ευρω…οποιος τωρα πιστευει οτι δεν υπαρχει θεμα κουρεματος, ας τα αφησει σε λογαριασμο…προς τι οι διαξιφισμοι? τα ''σηκωνω'' και ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν μου παιρνουν δεκαρα απο αυτα ή τα αφηνω μεσα και στην χειροτερο περιπτωση χανω το ποσοστο που θα κουρεψουν…θεμα επιλογης ειναι και κατα ποσο ρισκαρει ο καθενας…εγω εκανα την επιλογη μου κι εχω ''σηκωσει'' 800€ που ειχα σε ενα βιβλιαριο καβατζα.

  14. θα σας στειλω κι εγω ενα μειλ οτι ερχονται αυριο οι αρειανοι……να το αναρτησετε !!!!!!!!

  15. Με φορολογουν μονο στα τσιγαρα, ποτα και τα ξενυχτια στο internet ….. δεν εχω "μια" στις τραπεζες απο τοτε που ηρθα στο κοσμο αυτο .. δεν εχω αυτοκινητο εδω και 18 χρονια, δεν εχω επιχειρηση τα τελευταια 20 χρονια… δεν εχω ακινητη περιουσια …. χα χα χα … οτι θελουν ας κανουν … σκαστε βρε κατοχικοι ….

  16. Πανικός για κάποιους εδώ μέσα . Λοιπόν λεφτά υπάρχουν. Μακάρι να γίνει όχι κούρεμα αλλά κανονικό ξύρισμα. Μόλις μείνουμε όλοι όπως μας έκανε η μάννα μας τότε θα ξεχωρίσουν οι ανθρώποι από τα ζόμπι και η ήρα από το στάρι. Και όλοι εσείς που ανυσηχείτε για τα χρωματιστά χαρτάκια σας μάλλον ζόμπι θα παραμείνετε . Καλή αντάμωση στην κόλαση !

  17. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ? ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ? ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8.

  18. Χτυπιομαστε οχι γιατι εχουμε λεφτα στις τραπεζες αλλα γιατι ενα κουρεμα τη δεδομενη στιγμη θα δημιουργησει χαος. Ο νοων νοητω.

  19. 2:58 Ε τότε να πας να επισκέπτεσαι "'έγκυρες" ιστοσελίδες,όπως του εισαγγελάτου(NewsIt),tvxs(Αριστερός Κούλογλου),Antinews(Σαμαρικοί) και Defencenet(Χρυσή αυγή).

    Λευτέρης

  20. ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ…

  21. τι να κουρεψουνε μωρε τωρα ωωχου καημενε!!
    που να τοβρει το μαλι ο καραφλος!!!ακομη και ο παρατριχα καραφλος δεν θα στεναχωρεθει και τοσο πολυ.τωρα εσεις που εχεται μαλι τι να σα κανω.κουραγιο και συληπυτηρια,παντως αυτο το κουρεμα το σπονσοραρει ο
    λωλος εδω μεσα απο περυσι το μαρτη οποτε….να αγχωνεσται,μια απο τις πολλες θα του κατσει!!
    χεχεχε

  22. Κατοχικά γιατί δεν βγήκε το μήνυμα μου.Έδειχνε από πού ήρθε το άρθρο πού γράφει για το "κούρεμα".Αν έγινε εσκεμμένα κακώς….Αν έγινε κατά λάθος ζητήστε μου να δώσω πάλι την πηγή του άρθρου.Πιστεύω να καταλαβαινόμαστε,έτσι δεν είναι????

  23. Διαβαζοντας τα σχολια καταλαβαινεις stranger τι οπαδους εχεις και ποσο κατσλαβαινουν τα περι ενοτητας και ομοψυχιας.Ειλικρινα συγχαρητηρια "Ελληνες"……

  24. – Μπορεί η είδηση να είναι αληθινή και όντως να γίνει κούρεμα.
    – Μπορεί η είδηση να είναι αληθινή και τελικά να μη γίνει κούρεμα ή αυτό να γίνει αργότερα σε χρόνο ανύποπτο όπου θα έχει ξεχαστεί η «συνωμοσιολογία» μιας είδησης που έλεγε για κούρεμα.
    – Μπορεί η είδηση να είναι ψέμα αλλά το κούρεμα να εφαρμοστεί τώρα η αργότερα.

    Σε κάθε περίπτωση θεωρώ το κούρεμα αυτονόητο. Στη πράξη το λένε μόνοι τους (εντός και εκτός) εδώ και πολλούς μήνες. Χρειάζεται κάτι που «κυκλοφόρησε» για να πάρουμε μέτρα όχι μόνο για κούρεμα αλλά για πολύ χειρότερα;

    Παναγιώτης

  25. 5:45 ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ(ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ)Κ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΖΩΟΝ!ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..

  26. 1τροφιμα…….2φαρμακα…….3εφοδια……4χρυσαφι…….'

    1τροφιμα…….2φαρμακα…….3εφοδια……4χρυσαφι…….

    1τροφιμα…….2φαρμακα…….3εφοδια……4χρυσαφι…….

    αλλιως…….

    ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

  27. Και μετά θα έρθουν οι Ελ από το Α του Σείριου (ή του Λαγού, ανάλογα τον "επιστήμονα"), θα μας ξε-ψεκάσουν, θα επιβληθεί το ξανθό γένος και η Ελλάδα θα λάμψει …

  28. 6:46, πολύ αστείο, γελάσαμε πάλι. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου τουλάχιστον. Άντε για χαμόμηλο και ύπνο.

    τσομπανόσκυλο

  29. 6:46 μ.μ.:
    ειτε δουλευεις ΣΕ τραπεζα, ειτε δουλευεις ΓΙΑ τραπεζα, ..ειτε εισαι ΜΕ ΤΟ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΝ ΓΕΝΟΣ" …ή λαο…

    εισαι λακαμς η παριστανεις το λκμα ????

    Εισαι τυφλος ?

    Ολοι γυρω σου ΡΟΥΦΑΝΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ… και εσυ εμπιστευεσε ακομα τα "ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ παλιοχαρτα" ?

    Ποσο πολυ σε χαλαει δηλαδη να μετατρψεις ενα μερος σε χρυσο ?

    Ποσο πολυ σε χαλαει δηλαδη να μετατρψεις ενα μερος σε τροφιμα στην αποθηκη του σπιτιους δηλαδη ? Αφου θα τα φας, ουτως η αλλως, τα μακαρονια τρια χρονια κρατνε….

    Προσεχε κακομοιρη μου γιατι, ζαχαρη εχουμε 10% αυταρκεια σαν χωρα,…= καταλογος πασεγες…εαν και οταν γινει κατι κακο, Η ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗ ΑΞΙΑ … και οχι το χαρτο-νομισμα = χαρτινο / νομισμα….

  30. 6:46 και οι υπολοιποι Κλουβιοι, ετσι ειχε αρχισει και στη Κυπρο

    Νοεμβρη 2012 ειπανε για κουρεμα, και την ανοξη 2013 εγινε

    κοροιδαρες, κρατατε και καμμια πισηνη και εχετε τροφιμα και εφοδια, γιατι μετα μπορει να κλαιτε….

  31. Ναι, θα μας κουρέψουν (τις καταθέσεις). Και μετά θα μας βομβαρδίσουν με HAARP ενώ εμείς θα αμυνθούμε με BEVATRON και ΑΡΤΕΜΙΣ. Όμως να ξέρετε ότι οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ-Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρα­τορίας. Σ'εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ-Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του, Α-Λαγού, στον όποιο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι. Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης σε κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε ή ΝΑΣΑ δεν μπορεί…

  32. Καλά 10:51 μάλλον είσαι ο 6:46 και προφανώς δε σκαμπάζεις μια, φαίνεται καθαρά από τις ανοησίες που γράφεις. Ψάξε κάτι καλύτερο και γράψε, με επιχειρήματα σε ό,τι είσαι αντίθετος -η.

  33. Εσείς με το κούρεμα για ποιους δουλεύετε; Ποιος θα κερδίσει από ένα bank-run (Αλέξης), την κατάρρευση των τραπεζών στην Ελλάδα και την έξοδο από το Ευρώ; Μάλλον όσοι κερδοσκοπούν σε βάρος χωρών, πολιτών κλπ. π.χ. οι Αμερικανοεβραιομασόνοι, κ.α.; Επίσης επιχείρημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ: "Το γράφει στο ίντερνετ" ούτε ό,τι αρλούμπα γράφει ο κάθε πικραμένος (ψεκασμένος, μεθυσμένος, κλπ.). Ποιο σοβαρά πράγματα δεν έχετε να κάνετε και ασχολείστε με κουρέματα και κουταμάρες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *