Διαφημίσεις

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη περιοχή της βόρειας Εύβοιας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση τριών χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Ιστιαίας ενώ σύμφωνα με την προκαταρκτική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό του βάθος μετρήθηκε στα 5 χιλιόμετρα.

koolnews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Σεισμός 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη βόρεια Εύβοια”
  1. ΠΡΟΣ….. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…. δεν είναι καλο αν ξέρετε κάτι παραπάνω να ενημερώσετε τον κόσμο μιλάμε για πολλές ανθρώπινες ζωές που θα μπορούσαν να σωθούν.

  2. Προς ellas: Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει σεισμός 9.5 Ρίχτερ στο Αιγαίο μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας κατά προσέγγιση. Θα επηρεάσει όλο τον Ελλαδικό χώρο και θα γίνει αισθητός και σε άλλες χώρες. Ενας σεισμός αυτής της τάξης καταστρέφει το 70-80% των κτηρίων και έχει πολλούς νεκρούς. Τέλος επειδή η μεσόγειος και δη το Αιγαίο είναι κλειστή θάλασσα και όχι Ωκεανός, το τσουνάμι σε περίπτωση καθίζησης του βυθού και δημιουργίας ρήγματος μπορεί να φτάσει τα 30-35 μέτρα στον τόπο του σεισμού και τα 3-10 μέτρα σε απομακρυσμένες ακτές από το επίκεντρο. Να αναφέρω πως ένας σεισμός της τάξεως των 9 Ρίχτερ είναι 36.000 φορές πιο ισχυρός από έναν σεισμό της τάξεως των 6 Ρίχτερ. Είπατε τίποτε;

  3. προς ellas : Οποιου του μελλει να πνιγει , ποτε του δεν πεθαινει . Προνοουμε , προετοιμαζομαστε στο μετρο του δυνατου , αλλα δεν φοβομαστε .

  4. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΗΘΕΝ
    ΣΑΝ ΄΄ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ΄΄
    ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ / ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ /
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ).
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΩΡΑ…
    Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ (ΑΙΤΝΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ…

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.
    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ /
    ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΑΝΗΚΑΝ /
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ /
    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΟΥΠΑ
    (ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ Α-ΝΟΗΣΙΑΣ)
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  5. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.

    Α-ΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ.

    ΣΕ ΑΛΛΗ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (06 ΝΟΕ) ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΙΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο STRANGER.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *