Διαφημίσεις

Είναι μια είδηση που δεν έχει προηγούμενο. Γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα; Είναι υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Παιδείας; Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε από φίλη αναγνώστρια:

“ΣΤΕΦΑΝΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!

ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΝΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.

Θ. Φ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Ας μας απαντήσουν οι καθηγητές. Έχουν αρμόδια όργανα για το θέμα. Η αναγνώστρια κάνει λόγο και για συγκεκριμένο σχολείο. Και τα στοιχεία της δεν μας είναι άγνωστα…

MAKELEIO.GR

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ””
  1. Και λιγα κανουν . Κανονικα πρεπει να μπαινουν και στα σπιτια μας και να μας πετανε απο τα μπαλκονια με το μυαλο που κουβαλαμε . Οπως στρωσαμε κοιμομαστε .

  2. Κανονικά θα έπρεπε κύριε 10:37 να μπαίνουν οι πακιστανοί να σε πετάνε απ το παράθυρο και μετά να βιάζουμε εμείς το σιχαμένο σου κουφάρι μ@λ@κα ανθέλληνα,πρέπει να πάρεις οτι σου αξίζει σίχαμα..Εύχομαι
    ΑΝ βρεθεί γυναίκα να σε πάρει (που όπως σε κόβω με αυτά τα μυαλά,ούτε ο ύπνος δεν θα σε παίρνει)να σου τύχει στα παιδιά σου σιχαμένο σκουπίδι..

  3. 11.01 πριν να αρχιζεις τις καταρες , μαθε να διαβαζεις σωστα και να πιανεις το πνευμα του σχολιαστη που επιθυμεις να σχολιασεις .

  4. Καλά 11.01 έισαι πολύ καμένος. Τι είπε ο άνθρωπος; Ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά; Ή μάλλον καταλαβαίνεις την ελληνική γλώσσα;

  5. @ 5 Νοεμβρίου 2013 – 11:01 μ.μ.
    H δεν καταλαβες το πνευμα του σχολιου που εκανε ο ανθρωπος ή εισαι πολυ κουμμουνι. Παντως γυναικα εισαι. Αυτο το καταλαβαμε.

  6. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΟΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ …ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΣ 15ΜΕΛΗ ΚΛΠ …ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ [ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΞΩ ΤΟΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 21] ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ..ΣΠΑΣΙΜΟ ΘΡΑΝΙΩΝ ΚΑΨΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ [ ΚΑΨΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ] …ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΥΒΡΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΣΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ …ΓΚΕΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ …ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ …ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ…ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΓΡΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ …ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΚΛΠ…ΣΥΝΝΕΛΛΗΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΕΛΛΘΝΙΚOTATH…jiannhs kozani

  7. Κανονικα πρεπει να μπαινουν και στα σπιτια μας, ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ…. ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ…..

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ?

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !

    ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. xaxaxaxaxa pio vlamenos petheneis!

    Tha ithela na katalavo tin idiosigkrasia ton elinon pou organonoun tetia events…
    Profanos milame gia perithoriakous me fovera apothimena pou ta ksespane sto kinoniko tous sinolo…

    Apo thn mia den dexome teties katastaseis na simvenoun se varos mou, ala apo thn alh den boreis na kaneis kai tipota. Benoune sthn epoxh thn aftarxikhs apaksiosis ton kinonikon dikeomaton kai tous diogmous ton ellinon pou exoun kinoniki sinidisi.

    O aristerismos sthn xeiroterh tou morfh, mas epivalete fasistika kai mas anagkazei na dextoume thn politismiki kai kinoniki mas katastrofh, pou oi idioi vaftizoun diefthismo!
    Exoune anarotithei afta ta kothonia arage ti esti diefthnismos?

    Iparxoune meletes kai sigkekrimeno plano me pososta epi tou sinolou, pou ena kratos epitrepei tin isodo kai afomiosh alodapon se ena ethnos. Sigoura afta ta pososta einai poli ligotera apo 2-3 ekatomiria lathrometanastes opos isxiei sthn dikia mas periptosh.

    Se oles tis sinxrones xores tou planiti oi lathrometanastes apelasonte kai opios epithimei na iselthei nomima kai na zisei se aftes tis xores akolouthei mia sigkekrimenh diadikasia pou mesa apo aksiologish borei kai na tou dothei h adeia paramonhs kai ergasias. Sigkekrimena sthn ameriki mono 55.000 adeies ergasias dinonte kathe xrono se metanastes, se ena plithismo ton 350 ekat. Einai ratsistes aftoi? Oxi, apla dexonte osous metanastes boroun na afomiosoun xoris na epireasei tis kinonikes kai politismikes domes.

    Emeis sthn ellada ton 10 ekat tha nomimopihsoume 2-3 ekat etanastes? Afto einai parania..

    Episis diethnismos simenei ena diethnes kinoniko sinolo me sinoxh kai oxi kinonika getto. Sthn dikia mas periptosh milame gia kratos en krath.
    Den milame gia oimades laon pou irthan sinidita na afomiothoun kai na ginoun Ellines epidi theloun na zhsoun ston rithmo kai thn dikia mas sixnotita.

    To pio pithano, me ton rithmo eksaploshs tous einai na mas kseperasoune plithismiaka kai meta na xorevoume emeis ston diko tous rithmo. Opos sthn egipto kai alou..

  9. Πολύ καλή κίνηση για να ενισχυθούν περεταίρω τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην νεολαία, ΣΤΗΡΙΖΩ!
    Αριστεροί είσαστε οι καλύτεροι προπαγανδιστές μας!

  10. Θα είχα πάει στο σχολείο και θα τα είχα κάνει ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    Κατόπιν στη δ/νση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ να καταθέσω την ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ και ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΗΝΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ"
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ

  11. 6 Νοεμβρίου 2013 – 12:43 π.μ.
    συγνώμη κιόλας, δεν είναι προσωπικό, αλλά:

    καλά κάνατε σαν μαλάκες, σαν τα πρόβατα και κάτσατε και στην απογραφή ΦΑΝΤΑΡΟΙ στο ένα πόδι, μια ολόκληρη εβδομάδα να τους κυνηγάτε εσείς να τους δώσετε στοιχεία (σαν κάθε κουρδισμένο χρήσιμο του συστήματος στρατιώτη) και τα ξεράσατε και όλα…… σε μια εποχή που θα έπρεπε να σας υποψιάζουν ΟΛΑ και ΟΛΟΙ όσοι εκπροσωπούν ένα σύστημα που σας έχει γαμήσει θα έπρεπε να είναι εχθροί σας και οι ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.

    Τα δε βόδια που κάνανε την απογραφή και τρέχανε τα ζωντόβολα πανικόβλητοι μια εβδομάδα αμφιβάλλω αν έχουν πληρωθεί ακόμα….. και φυσικά ούτε αυτοί σκέφτηκαν πως χρησιμοποιούνται για να μην πάει κανείς τους.

    Έχει μείνει άραγε σε κανέναν η ικανότητα να σκέφτεται, να αναλύει και να αποφασίζει συνειδητά;
    Την είχε κανείς αυτή τη δυνατότητα από γεννησιμού του άραγε;

    Εγώ δεν απογράφηκα και δεν ενδιαφέρθηκα και να τους ψάξω για να με απογράψουν.

    Υ.Γ. Αυτά τα βόδια (τα συμπαθή και χρήσιμα ζωάκια) ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

  12. 6 Νοεμβρίου 2013 – 12:18 π.μ.

    ….και αγάμητη…. μάτι βγάζει!!

    Επίσης, η υστερία εκτός από τις ορμόνες, έχει σχέση και με το status του καθενός…… αν είσαι αποτυχημένος, ένας πρώην καραβολεμένος που σε έχει ξεράσει το καθεστώς που σε έτρεφε (sic άνεργος) ή ένας που απεγνωσμένα ήθελε να μπει στο σύστημα/βόλεμα/κ.λ.π. και ποτέ δε μπήκε είναι λογικό να είσαι αλληλέγγυος με τον πάτο της κοινωνίας.

    Υπάρχει -αν δεν το έχετε καταλάβει σας το επισημαίνω- μια πολύ μεγάλη μερίδα στην κοινωνία (κατηγορία: άνεργοι, στην πραγματικότητα ανεπάγγελτοι και αργόσχολοι) η οποία μέχρι πριν το ΔΝΤ, ζούσε κουτσά στραβά με τίποτα περιστασιακά εισοδήματα, από οικογένεια, φίλους, τράκες, διάφορες εργασίες εδώ και εκεί χωρίς αποδείξεις, "καλλιτέχνες", αδελφές, αριστεροί, κ.λ.π.
    Αν τους ρώταγες τότε θα σου έλεγαν ότι ζουν έτσι από άποψη και ότι αυτοί αρκούνται στα λίγα γιατί είναι κουλτουριάρηδες (μπατίρηδες ξεβράκωτοι και αποτυχημένοι) και δεν καταλαβαίνουν από ύλη και πλούτη.

    Αυτοί λοιπόν, καταμετρώνται μαζί με τους άνεργους (τους ανθρώπους που είχαν φουλ δραστηριότητα και ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν στάσιμοι και χωρίς εισόδημα, πραγματικοί άνεργοι, η πραγματική ζημιά της οικονομίας) και στην πραγματικότητα κυκλοφορούν στην κοινωνία όπως κυκλοφορούσαν πάντα.

    Το πρόβλημα τώρα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να επιβιώνουν πια. Το τζάμπα πέθανε και οι δουλειές που περιστασιακά κάνανε δεν είναι πρώτης ανάγκης και άρα όταν δεν περισσεύουν τα λεφτά κανείς δεν τους χρειάζεται.

    Το αποτέλεσμα τελικά ποιό είναι;
    Ότι ενώ οι περισσότεροι πραγματικά άνεργοι ψάχνουν άλλες διεξόδους, προσπαθούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν όσο πιο σοφά μπορούν τα λεφτά της αποζημίωσης (όσοι τυχεροί πήραν), προσπαθούν να αξιοποιήσουν τίποτα περιουσιακά -αν έχουν,
    αυτοί, οι προαναφερθέντες είναι οι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ της κοινωνίας ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
    Αυτοί κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις και ωρύονται, αυτοί τα σπάνε (τι έχουνε να χάσουνε; ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται) και αυτοί τελικά θα ξεκινήσουν το αιματοκύλισμα.

    ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΗΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ;

  13. λυπαμαι πολυ για τους εκπαιδευτικους που αμοιβονται απο τους ελληνες φορολογουμενους και συμετεχουν σε αυτο το αισχος

  14. ανώνυμε 1.04' τόσο δύσκολο είναι να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες.. ¨έβγαλα τα μάτια μου¨ για να διαβάσω το σχόλιό σου..

    Τα σέβη μου
    Ιώ

  15. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Δεν μπορούμε σαν λαός να δεχτούμε το πολυπληθησμιακο σύστημα των αμερικανών.Θέλεις γιατί είμαστε πολύ λίγοι για αυτό το πείραμα.Θες για την κουλτούρα μας.ΠΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ!Το σίγουρο είναι ότι σε μεγάλο ποσοστό στο μέλλον μετά την αφομοίωση των λαθρομεταναστών στην κοινωνία μας Εμείς σαν λαός θα πάψουμε να είμαστε άποικοι αυτής της γης,και θα καταντήσουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα.Θες να γίνει λόγο υπογεννητικότητας η για όποιο λόγο συμφέρει κάποιους!Όμως θα γίνει.Και τότε τι?Και για να μην μασάμε συνέχεια την ίδια καραμέλα των άκρων για ρατσιστικά,Η αντιρατσιστικά εκφραζόμενα συναίσθηματα.Θα πω εγώ!Που πήγαν οι νόμοι?Είπαμε όλα εχουν ένα όριο και όλα να γίνονται με μέτρο.Που πήγε η ποσόστωση πάνω στο θέμα λαθρομεταναστεύσης?Ποιος ευθύνεται για αυτήν την παρανομία και για πολλές άλλες κατά του ελληνικού λαου.Το ποτήρι ξεχυλησε..

  16. Ειστε ρατσιστες ! δροπη σασ ! πειτε μου την αληθεια δεν θελετε η κορουλα σας με το που θα κλεισει τα 5 της να παντρευει εναν 50η πακιστανο,δεν θελετε ο γιος σας μια φορα το μηνα να βαφει τα νυχια του και να ειναι το ΚΟΡΗΤΣΑΚΗ σε ενα βρομερο διαμερισμα γεματο με 20 ομορφοπαιδα απο το Πακισταν? δροπη σας ποτε δεν τα πατε μπροστα με τα μυαλα που κουβαλατε! κηταξτε τον Αλεξη ,μονο αυτος θα παει την χωρα μπροστα!

  17. Δυστηχως δέν μπορώ να βρω της κατάλληλες λέξεις για να πω πως νιώθω σαν πατέρας. Να επιτρέψουν σε λαθρομεταναστες να μπουν στο σχολείο κ να πουν πως περνάνε? Γιατι δέν βάζουν ανέργους Έλληνες να πουν στα παιδιά μας πως περνάνε για ΝΣ μάθουν τη πάει να πει Ελληνική προδοτιική βουλή? να γιατι η Χ Α ειναι στη βουλή. Αλήθεια πως θά αντιδρούσαν οι 300 εάν στα ΙΔΙΩΤΙΚΆ σχολεία που στέλνουν τα παιδιά τους κάνανε το ίδιο?δέν ειμαι ρατσιστης απλα είμαστε ένα λεωφοριο που χωράει 50 καθηστους και 40 όρθιους κ ο μαλακας ο οδηγός σε κάθε στάση ανεβάζει χωρίς να κατεβάζει κ ο αχρειστος ελεγκτής αντί να ζητάει εισιτήριο από αυτούς που ανεβαίνουν ξανά ζητάει από αυτούς που ίδη έχουν πληρώσει. ΓιώργοΣ φ

  18. Δεν είναι μόνο οι λαθρομετανάστες. Σας πληροφορώ ότι στη Θεσσαλονίκη γίνονται αγοραπωλησίες σπιτιών σε πολύ χαμηλές τιμές. Ποιοί τα αγοράζουν; Τουρκοι από μεγάλες πόλεις της Τουρκίας που σχεδιάζουν να εγκατασταθούν στην πόλη μας.

  19. ΓΙΑΤΙ Ο 11:01 ΝΑ ΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ.

  20. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;;;

  21. 6.04 ψηφιζουν ΤΣΙΡΙΖΑ και στηριζουν τους ταξικους αδερφους τους κατα κανονα , καταστρεφοντας τα ιδια τους τα παιδια . Αλλα αυτο θα γινει μετα , οποτε δεν τους αφορα , οπως δεν αφορουσε τους γονεις του 80-90 οταν αυτοι ροκανιζαν το δικο μας μελλον , χωρις ποτε να ασχοληθουν απο που ερχονται και με ποιο τιμημα δινονται οι θεσεις , τα δανεια , οι αυξησεις , οι επιδοτησεις κλπ . ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ …ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ .

  22. o 12:17 δεν πάς να δείς αν έρχομαι..?αίντε π@π@ρ@ που θα μου πείς αν κατάλαβα τι εννοεί ο μ@λ@κ@ς ο άλλος..

  23. 1.00 διαβασα ολα τα σχολια και ο μονος μαλακας εδω μεσα που βγαζει ματι . εισαι εσυ και επιμενεις κιολας .

  24. κυριες και κυριοι μπωρουμε να σταματησουμε να βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας? Και να κοιταξουμε το προβλημα στα ματια? Ισως αυτο να θελουν να πετυχουν

  25. 1.Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ
    2ον: τα παιδια δε μολύνονται (!) έχοντας έναν διαλογο με μετανάστες (και οχι λαθρομετανάστες,όπως ψευδως αναφέρετε!!) για το φαινόμενο του ρατσισμού.Έχουν μια ευκαιρία να ακουσουν και την άλλη πλευρά, γεγονός πολύ προσφοροτερο από το να αποστηθίσουν τη θεωρία του σχ.βιβλίου. Έχουν γεμίσει τα σχολεια ρατσιστες που δεν καταδεχονται να καθίσουν στο ίδιο θρανίο με ένα τσιγγανάκι η αλβανακι.Ελεος πια με αυτες τις εθνικιστικές αντιλήψεις. Πολύ καλά έκαναν οι καθηγητές. (Ποιο υπουργείο παιδείας, της ανιστόρητης και εντολοδόχου Ρεπούση ή όλων των άλλων ανθελλήνων εκεί μεσα που προωθούν την εξαφάνιση της ελληνικότητας και της εθνικής συνείδησης μέσα από τα βιβλία;). Αλλο όμως ρατσισμός και άλλο εθνική συνείδηση. Για να διατηρηθεί και να επιβιώσει το 2ο δε χρειαζεται να πατήσει στο 1ο.

  26. 5 Νοεμβρίου 2013 – 11:01 μ.μ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠ ΤΟ GOOGLE ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *