Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

50 σχόλια στο “ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ…ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!”
  1. Τι ωραίος τίτλος μακάρι να γινει. Ο καθένας κοιτάει να σωθεί ατομικά και αυτο ειναι λάθος

  2. τον κουμμουνιστη φασιστα εννοεις προφανως.

    γιατι οι αλλοι δεν εχουν ακουμπησει μυϊγα εδω και 65+ χρονια.

  3. Και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ θα πρόσθετα εγώ !!!

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΦΟΦΑΣΤΕ!

    Τηρήστε το "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Σ΄ ΕΣΕΝΑ" καταρίπτει άπασες τις θρησκείες, δοξασίες, πολιτικά συστήματα, οικονομικά συστήματα και πασης φύσεως -ΙΣΜΟΥΣ, ο κανόνας της ΥΒΡΕΩΣ !!!

    ΑΠΛΑ ΑΡΚΕΣΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, …..ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!

  4. Επανασυστήστε την εκκλησία του Δήμου των προγόνων μας, και οργανωθείτε σε τοπικό επίπεδο. Δίκτυα αλληλεγγύης έρχονται κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, προμηθειών και τροφίμων γιατί πεινάει κόσμος και επανάσταση κάνεις χορτάτος. Καταλάβετε επιτέλους ότι όλα τα κόμματα εντός και εκτός βουλής επιτελούν ένα μόνο σκοπό. Να μας διχάζουν. Ο αγώνας είναι εθνικοαπελευθερωτικός αλλά και διεθνιστικός, καθώς οι Έλληνες καλούμαστε για άλλη μια φορά να σώσουμε την ανθρωπότητα.

    Αδέρφια γρηγορείτε, είμαστε ήδη πολύ πίσω σε σχέση με τον εχθρό.

    ΕΡΡΩΣΘΕ

  5. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ 2:28 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ!ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

  6. 2.28 αρα εγω που πιστευω πως ειμαι ΤΕΚΝΟ Τ ΟΥΡΑΝΟΥ , δεν εχω σχεση με εσενα ; Εκτος κι αν στο ονομα της περιβοητης "ενωσης " πρεπει να σταματησω τουλαχιστον να λεω ποια πιστευω πως ειμαι . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ .

  7. Νομίζω πως κάτι έχει αρχίσει να γίνεται μέσα στα μυαλά των ανθρώπων από το πες πες όλοι μας……
    Πονηρεύονται και ξυπνάνε ίσως….
    Σήμερα η συγκέντρωση των λακέδων των σωματείων και των ομαδούλων και κλικών είχε πλήρη αποτυχία (βοήθησε ο Ουρανός!! τυχαίο;)
    Αυτοί λένε πως έφταιγε ο καιρός μόνο…. εγώ σας λέω ότι ο κόσμος άρχισε να μη μασάει κουτόχορτο ότι καιρό και να κάνει……

    Αυτοί το πάνε κλιμακωτά:
    1) βάζουνε τους λακέδες τους και ξεσηκώνουν τον κόσμο 10 μέρες πριν το Πολυτεχνείο, ανάβουν τα αίματα, γίνονται και τίποτα φασαρίες….
    2) Έρχεται το Πολυτεχνείο, άλλες συγκεντρώσεις από τους λακέδες και τους "αριστερούς επαναστάτες", άλλες φασαρίες πιο σοβαρές αυτή τη φορά…..
    3) Έρχεται ο Δεκέμβριος με την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και καίγεται το Σύμπαν!
    Αν δεν έχουμε και άλλους νεκρούς εκεί τίποτα μικρά παιδιά για να τα πάρουν στο κρανίο και οι γονείς πλέον να γίνει το έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις…..!!!

    Εντωμεταξύ τα κανάλια θα λυσσάνε σε όλους τους ενδιάμεσους χρόνους για να κρατάνε τα αίματα ζεστά !!

    Το νου μας όλοι !!! Δεν πρέπει κανείς να τσιμπήσει!

    Υποψιάζομαι πως αν περάσουμε και αυτή τους την προσπάθεια να μας διαλύσουνε και να την κοπανήσουνε στο ντούκου και τραβάνε τα μουστάκια τους θα έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς …………..

  8. 6 Νοεμβρίου 2013 – 3:00 μ.μ.

    Ρε παιδιά άλλο είναι το θέμα μας, μη το γα…… με τις θρησκείες…
    Γενικά για τα δόγματα μιλάει και ο σχολιαστής και η δημοσίευση ….

    Όπου δόγμα υπάρχει και …. "ποιμενάρχης" ή "αρχηγός"….

    Εμείς όμως δεν είμαστε πρόβατα (για ποιμενάρχες) ούτε φαντάροι και πρόσκοποι (για αρχηγούς)

    Έχουμε συνείδηση, έχουμε κρίση, έχουμε ψυχή, 'έχουμε πνεύμα, έχουμε πολλά και από έναν μικρό Θεό (εσωτερική καθοδήγηση) μέσα μας για να είμαστε πλήρεις.

    Επιπλέον, σαν λαός, σαν έθνος, έχουμε ιστορία, έχουμε προγόνους θαυμαστούς, διδασκάλους ξακουστούς (που κάποιοι λένε πως έχουν όλες τις απαντήσεις….) ικανότητες εμπόρων φημισμένων, τεχνιτών και καλλιτεχνών …. κ.α., κ.α. , κ.α.

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ?

  9. ρστο αρθρο του stranger εγραψα ενα αρθρο για το μελλον…διαβαστετο τα παιδια πηγανε τζαμπα απο προβοκατσια φανταστειτε να αντιδρασεις κ σε βαλουν στο ματι..τον κασσιδιαρη τον ειδατε πως μιλαει τωρα ηρεμα τρομαγμενα γιατι?ολοι μπορει να ειναι στοχοι κ το εχουν καταλαβει
    δεν εχουν καταλαβει τι σχεδια εχει η ν.τ.πραγματων υπαρχουν ταινιες με ιους πχ. resitent evil.revolutionman με σταλονε παντου εχει καμερες στην ταινια εμφυτεμενα τσιπακια μηδεν ελευθερια,the island δειχνει κλωνους ανθρωπων και οταν κυνηγανε τους πρωταγωνιστες σε διαφορες πολεις της αμερικης υπαρχουν παντου καμερες ελευθερια πουθενα.children of men δειχνει οτι δεν γεννιουνται πλεον παιδια in time υπαρχουν συνορα οπου μενουν ξεχωριστα πλουσιοι με τους τους φτωχους και υπαρχουν τειχη μεταξυ τους…εχουμε πολλα να δουμε ακομα στην αρχη ειμαστε…

  10. 2:28 οι νεοεποχικες θρησκειες σε εχουν κανει να καψεις φλατζα.
    Κανε εναν καλο εξορκισμο να συνελθεις

  11. ΠΡΟΣ 6 Νοεμβρίου 2013 – 3:09 μ.μ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΕΛΛΗΝΑΣ ;; ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΗ/ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ …..ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Ν΄ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, …..ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΙΡΟΥΝ!!! ……..ΣΕ/ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ…….

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν΄ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ….. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ….ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Κ.ΛΠ. …ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ …ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΣΦΥΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;;;;;;
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ; ……..ΕΓΩ ΕΧΩ……

    ΟΛΑ Τ΄ ΑΛΛΑ Μ΄ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!!!!!

    Υ.Γ.: ΠΡΟΣ 6 Νοεμβρίου 2013 – 3:00 μ.μ.
    ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ή ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ!!
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ!

  12. Η ελπιδα μας χαμενη και η μοιρα μας γραμενη στου διαβολου το κιταπι . Μα θα του βγει το ματι …

  13. AYTOI ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ……

    ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ….

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ……..ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ…..ΧΥΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ………

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ………ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ…….ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ…..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

    ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ…..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ……….ΣΟΥ ΕΙΠΕ……..ΜΗΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ……ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ……ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΡΓΑ…….ΑΡΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΙ……Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΙ….ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΤΕ…..ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ….ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ…..ΠΟΝΗΡΑ……ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ….ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ……ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ……ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ….ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ….ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ……ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ……ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΟΛΟΥ….ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ…ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ….ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

  14. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

  15. αρ σεν ι κο θυλη κο υλη κο σενι θ κθουλη τιεκανε να σ το α ι μα κα μπλου φορμουλα μεγκελε ρεμες βινιολο γηα στα ματια

    toproblhmaeinaitexniko

  16. 4.30 Ο Κασιδιαρης μιλαει ηρεμα γιατι καταλαβαινει την παγιδα που εχει στηθει απο το " δημοκρατικο " τοξο στους εθνικιστες και ζηταει απο τους γνησιους Ελληνες ανεξαρτητου κομματος νηφαλιοτητα και πολυ καλα κανει . Ουτε θα πεσει στην παγιδα τους η Χ.Α , ουτε θα χρεωθει το ελληνικο αιμα που αυτοι χυνουν και θα χυσουν . Τρομαγμενος ομως δεν ειναι σε καμια περιπτωση και ουτε προκειται να σας κανει αυτη τη χαρη . Εχει δηλωσει απειρες φορες μετα το φονικο σε αναλογες ερωτησεις πως αυτο που κανει το κανει συνειδητα με οποιο κοστος .Τον ειδες να μην κυκλοφορει ; Τον ειδες με φυλαξη ; Που τον ειδες το φοβο ; Μπερδευεις τον πονο με τον φοβο η βλεπεις αυτο που επιθυμεις ;

  17. Προς 4.36
    Αδερφέ μίλησες κατευθείαν στην ψυχή μου. Αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας. Να είναι περήφανα για μας όπως είμαστε κι εμείς για τους προγόνους μας … και το κυριότερο να είναι Ελεύθερα. Μόνο αυτά θα μας κρίνουν…

  18. 5.10 πρεπει , αλλα ενα 5% την καιει , ενα 20% περιππου τη βριζει η ντρεπεται να την κρατησει και ενα 50% συνολικα , αδιαφορει η επικροτει τους υβριστες της , ψηφιζοντας τους . Συμπερασμα : να μαζευτουμε να πατε αδερφε .

  19. ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ- ΜΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ….. ΜΕΤΑ?????,,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΜΠΟΥΜ ΚΑΜΠΟΥΜ ΚΑΜΠΟΥΜ ………ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨ …… ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΑΤΡΙΏΤΗ!!!!!! ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ… ΔΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ….. ΔΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ …… ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΙΣΧΥΡΟΓΝΏΜΩΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ ΔΕΙΛΌ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΉ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΨΟΦΉΣΕΙ Η ΚΑΤΣΊΚΑ ΤΟΥ ΓΕΊΤΟΝΑ …… ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΖΈΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΆ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΉΤΑ ……. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΚΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕΡΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΏΔΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ …… ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΉΚΑΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΉΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΘΛΙΒΕΡΆ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΛΈΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΠΟ ΤΟ 45 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΑ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΆΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ . ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ? ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΜΦΎΛΙΟ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ,,,,,,,ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΙΆΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ …..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΒΡΟΧΗ ΕΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ [ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΩΤΗ] ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ …… ΤΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΩΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΡΙΣΤΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ….. ΤΕΛΕΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΕΕ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΟΥ?[ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?] ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ[ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΟΧΙ …. ΟΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ!] ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ. ΚΡΊΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΝΎΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΌΝΤΙΑ … ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ….. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΟΡΤΗ ΣΑΣ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΠΑΣΧΑ [ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ] ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΆ….ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΟ ΠΟΊΜΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ .ΠΟΣΟ ΚΡΕΤΊΝΟΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ [ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ] ΑΠΟ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑ
    ΔΙΑ ΒΟΛΟ …….ΧΑ ΧΑ! ΡΕ ΣΟΥΧΩ ΝΕΑ Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΩΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΒΆΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ [ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΏ ΘΕΟ].
    ΒΕΡΖΕΒΟΥΛΗΣ

  20. Ένας που πιστεύει στο θεό,γιατί είναι πρόβατο ρε παιδιά?Τα πρόβατα βαδίζουν σαν να είναι τυφλά,και ακολουθούν το πρώτο όπου και αν πάει,
    ακόμη και στον γκρεμό.Ο πιστός είναι κατά συνείδηση ερωτευμένος με τον
    δημιουργό του,με τον πατέρα του.Ξέρει που βαδίζει,και τον ακολουθεί συνειδητά.
    Η ορθοδοξία απαγορεύει τον πιστό να επαναστατήσει?
    Η ορθοδοξία απαγορεύει τον πιστό να ορθώσει το ανάστημα του?
    Η ορθοδοξία απαγορεύει τον πιστό να θαυμάζει τους αρχαίους κλασικούς
    και να παραδειγματίζετε από τις ηρωικές τους πράξεις?
    Η ορθοδοξία απαγορεύει τους πιστούς να υοθετούν τις αρετές που δίδαξαν
    οι αρχαίοι φιλόσοφοι?Το αρχαίο ελληνικό πνεύμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ορθόδοξη χριστιανική διδασκαλεία.
    Αυτό το μείγμα είναι εκρηκτικό,και κάποιοι το τρέμουν.

  21. φιλε 7¨11 δεν εχω καποια επιθυμια κ μην το παιρνεις ιδεολογικα καμια σχεση οταν λεω οτι οποιος δηποτε μπορει να γινει στοχος εννοω οποιος δηποτε αν λες αληθειες αν εισαι αντιδραστικος τοτε δεν ξερεις τις συνεπειες…ο γερμενης ηταν ο στοχος για καλη του τυχη καθυστερησε λιγα λεπτα…το τμημα ηταν 40 μετρα ποιο κατω η αλλαγη της ομαδας διας ηταν αυτην την ωρα καταλαβες…3 δημοσιογραφοι στην αμερικη που ηταν κατα τις ν.τ.πραγματων δυο μπηκανε φυλακη για φοροδυαφυγη κ τον αλλον τον σκοτωσανε εξω απο το σπιτι του..τον γκιολια γιατι τιν φαγανε?κατι ηθελε να εβγαζε στην φορα..θα σου πω κ το αλλο σε μια ομιλια στην βουλη πρι 8-10 μηνες ο κασιδιαρης ελεγε για τα πρωτοκολλα της σιων..οταν το ακουσα λεω τι συνεπειες θα ειχε μπορει κ για αυτο τον λογο να κατηγορηθηκε γενικα οτι ειναι απειλη για αυτους κοιτανε να το τελειωσουν…ακομα ο πολυς κοσμος δεν εχει καταλαβει τι κρυβετε απο πισω απο την ν.τ.πραγματων κ τι δυναμη εχουν πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα το καταλαβουμε πιο πολυ…οπως επισης δεν πιστευω οτι τα παιδια που σκοτωσανε δεν φυγανε ουτε απο αριστερους ουτε απο δεξιους..οπως πιστευω οτι μπορει να εχουμε μια σκηνοθετημενη επιθεση σε στεκια αναρχικων στον πυρηνα που ειναι στα εξαρχεια…για να δεσει ο εμφυλιος σε εισαγωγικα…

  22. πολλες θεουσες …πολλοι πατερημαδες…πολυ παπαδαριο…
    τους ειδες φιλτατε 2.28/6.11.13

    αμεσως σε εγρηγωρση ολοι τους !!!
    …μην τυχων και χαθει κανα πενηνταρακι
    απο το παγκαρι και τον δισκο της εταιριας του Παυλου /Σαουλ !

    και ως συνηθως βρισια και βλακια στα λεγομενα τους…

    Σαν και σενα ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ μην πτοησε

    αυτοι οπου ναναι θα επιστρεψουν στα σκοτεινα
    λαγουμια των εκατακομβων τους και θα βλεπουν
    απο κει κατω υψηλα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ

    ((δικαιολογησε τους οπαδους της δημιουργιας
    του Μεσαιωνα…του χριστιανικου τραπεζικου τοκου…
    των σταυροφορων…της πυρας των "μαγγισσων"…
    που εξ αιτιας της ηλικιας τους δεν προλαβαινουν
    να δουν το ΦΩΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    οπως επισης και τους αλλους που λογω επαγγελματος
    βιοποριζονται απο την καλη λειτουργια της Εταιρειας…
    παντα να δειχνουμε κατανοηση ))

  23. kopse tis foveres
    den tromazoume
    ama kapies ksenes organoseis kanoun eglimata stin hora mas
    auto prepi na mas enosi
    etsi poli grigora tha tous apokalipsoume ke tha eine kala na tous dikasi o laos
    oso gia autous pou krivoun kati mesa tous an thelis na to poume fasismo
    as kitaksoume tous prodotes pou mas kivernoun
    min prospathis na mas pisis oti oi ellines skotonode metaksi tous
    psakse alou gia ilithious

  24. 2.40 μπραβο . Εισαι απο τις λιγες φωτεινες περιπτωσεις Ελληνων που φευγοντας απο εδω , δεν ξεχνανε ουτε ποιοι ειναι , ουτε τι αφησαν πισω τους , ωστε να αρχισουν να βριζουν συνολικα τους Ελληνες της Ελλαδας , οπως κανουν οι περισσοτεροι μεταναστες . Καλη επιστροφη καποια στιγμη στην πατριδα σου ευχομαι , γιατι σε χρειαζεται και γιατι την αξιζεις .

  25. 4:36 ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!
    ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ..ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

  26. 11:19 το να λες ηλιθιους την πλειοψηφια των ελληνων ανα τους αιωνες σε κανει τουλαχιστον αφελη!θα ελεγα βαρυτερους χαρακτηρισμους αλλα ειμαι ευγενικη.

  27. 6 Νοεμβρίου 2013 – 11:33 μ.μ.

    Εσένα ειδικά δε θα σε βρίσω γιατί ολοφάνερα την έχεις ……. πατήσει φίλε!! Και αυτό γιατί και εσύ όπως το 90% που συμμετέχει στο δόγμα που πιστεύεις και υπερασπίζεσε ΔΕΝ έχεις διαβάσει (να αναλύσεις και να κατανοήσεις) τι λέει.
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ να το κάνεις αυτό, μη ζητήσεις δηλαδή επεξηγήσεις από τους παπάδες (ποιμενάρχες). ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    Πάρτο πάλι από την αρχή και ότι καταλάβεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    Με τη δική σου κρίση και το δικό σου μυαλό …..
    Μετά έλα να μας πεις τι συμπέρασμα έβγαλες για το πως αντιμετωπίζει το δόγμα σου τον άνθρωπο, τι ανδρικά πρότυπα διδάσκει και ποιά η θέση του για το γυναικείο φύλο.
    Μετά, πιάσε και κάνε μια σύγκριση με το Ταλμούδ…..

    Και έλα να τα πούμε, είναι βέβαιο ότι μετά από αυτή τη δουλειά -αν μπεις στον κόπο να την κάνεις, για καλό σου θα είναι- δε θα τσακωθούμε. Θα συννενοηθούμε μια χαρά.

    Ανοιχτό μυαλό θέλει (χωρίς ενοχές για ότι διαβάζεις), κρίση και λογική, τίποτα άλλο.

  28. 6 Νοεμβρίου 2013 – 7:11 μ.μ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι!!
    Και πολύ καλά θα κάνει να μείνει ησυχότατος.
    Το κόλπο έχει ως εξής:

    Φυλακίζουμε 2-3 από δαύτους, αφήνουμε ελεύθερο αλλά με ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥΣ περιοριστικούς όρους τον Κασιδιάρη. Τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή και ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις τον βγάζουν πρώτο.

    Κάνει αυτός μια φασαρία, ένα τσαμπουκά, καμιά σφαλιάρα, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΥΣΤΗΡΟΙ" ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

    Για μαλάκες ψάχνουνε………..

    Ο Κασιδιάρης να κάτσει φρόνιμα στα αυγά του, να ασχοληθεί τώρα λίγο με τον έρωτά του (γιατί τυχαίνει να έχει μια από τις πιο όμορφες νέες Ελληνίδες) και να περιμένει τις Δημοτικές Εκλογές.

    Ρώτησα δικηγόρο:
    Πρέπει να υπάρχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ για να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα.

    Τελεσίδικη δεν υπάρχει ακόμα αλλά αν πατήσει τη μπανανόφλουδα που θα του πετάξουν σύντομα, θα υπάρξει.

  29. 7 Νοεμβρίου 2013 – 10:41 π.μ.

    Πάντα όταν αναφέρεσε σε ΔΟΓΜΑΤΑ ρίχνεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ το επίπεδο της συζήτησης.
    Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Το Δόγμα δεν χρειάζεται πολύπλοκες νοητικές λειτουργίες ούτε εξελιγμένους εγκεφάλους. Άρα όταν αποφασίσεις να "κουβεντιάσεις" για αυτό κατεβαίνεις 4-5 επίπεδα εγκεφαλικής εξέλιξης περίπου……

    Δε φταίει ο μπλακ αης χρυσή μου……. το θέμα που επέλεξε να σχολιάσει ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ από μόνο του……..

    και όχι, εγώ δε θα είμαι στο πλευρό των ……. "Χριστιανών" …. άλλωστε δε με έχουν ανάγκη, όποιον και να ρωτήσεις αυτό θα σου πει.
    Αυτοί έχουν άλλον να τους σώσει.

    Για να δούμε…………

    η ιστορία γράφεται με γρήγορους ρυθμούς πλέον κι όλες οι αλήθειες θα είναι σύντομα μπροστά μας.

  30. 1:02 ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.Κ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?ΔΕ ΘΑ ΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!Κ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ…ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥ "ΕΠΙΠΕΔΟΥ" ΣΟΥ.

  31. ανωνυμε/η …/1.02
    σε ευχαριστω …με προλαβες… διοτι δεν πηρα ειδηση το υψηλο και βαθυστοχαστο της …απαξιωσης μου απο αυτην την ..χριστιανη …και ελληνιδα 10.41 !!!…

    χαιρομαι που συναντω ολο και περισσοτερο ΕΛΛΗΝΕΣ στην γειτονια μας
    οπως και οτι ειμαστε ψαγμενοι ωστε να προσεξουμε και να αντιμετωπισουμε τις επιθεσεις ( που παντα γινονται με βρισιες και χωρις επιχειρηματα…)

    Καταλαβαινω τον πονο της αλλα και τις εντολες που εχει ωστε να μου επιτεθει αλλα πηρε την απαντηση της απο σενα και που της αξιζε!!!

    νασαι καλα — θα τα λεμε…

    1. ΦΙΛΕ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ Η ΜΑΥΡΟΠΑΓΕ….ΕΙΣΑΙ 17ΧΡΟΝΟΣ Η ΑΠΛΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ;;;;…..ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ
      ΥΓ:ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟ Η ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;;;;

  32. ουυυυπςςςς…… και "κατι" νευρακια …η χριστιανη…στο 1.51
    εμ ! βεβαια …μονον να απαξιωνουμε αλλους ειναι καλα…
    οταν μας την λενε οι .."αιρετικοι" …τσουζη..τσουζει…τσουζιιιιι!!!!

  33. ΠΡΟΣ ΑΝΟΗΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΛΑΣ?ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΟΥ.Κ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Κ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΛΕΣ??Κ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΣ!!ΠΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΗ Κ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ "ΑΝΩΤΕΡΟΣ"ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!

  34. επειδη εγωωωωω δεν ειμαι θυμα/οπαδος της εταιρειας Παυλου/Σαουλ

    ωστε δεν προκειται να σου γυρισω και το αλλο μαγουλο αλλα ουτε να κατσω να με φανε τα λιονταρια για να ελεξετε τον πληθυσμο

    ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΩΓΗ τον χαρακτηρισμο

    που απο οτι φαινεται ειναι πολυ λιγος για το δικο σου μεγαλειο
    της ηλιθιοτητας της βλακειας και της τυφλας που αναδιδει η οσμη
    της παρουσιας σου σε αυτα τα χαμηλου επιπεδου σχολια σου

    χαιρομαι που οι αντιπροσωποι της εταιρειας σας στην γειτονια μας
    ειναι αυτου του επιπεδου ωστε να γινεστε πανευκολα υποδοχεις
    ΣΑΚΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ των επιχειρηματων του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

    υ.γ: δεν προκειται να ξαναασχοληθω μαζι σου κυρια ΤΙΠΟΤΑ.-

  35. ανοητη εισαι και φανεσαι και γιαυτο τον λογο επιβεβαιωνεις θριαμβευτικα τον μπλακ-αης που εγραψε…οι απαντησεις τους ειναι με βρισιες και χωρις επιχειρηματα … καταλαβες τωρα ποσο ακατοικοιτο εχεις το πανω κουτι σου …χριστιανη 4.02…. με τις υγειες σου!!

  36. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ Κ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Κ ΕΣΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ!ΑΝΤΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ
    8:57 ΑΝ Κ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΕ "ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗΔΕΣ"..ΤΟ "ΑΝΟΗΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.(ΚΑΛΗ ΩΡΑ)

  37. αν εχει ρε συ ΑΔΑΜΑΣΤΕ 5.53 μπαμπα τον συγραφεα που αναφερεις (δεν λεω ονομα μην φαω καμμια αγωγη…) δεν θα ηταν ουτε μαυρομματης ουτε μαυροπαγος ουτε δεκαεφταρης ουτε πρακτωρας αλλα ντελαλης αυτοφωτος…. ουτε πρεπει να ειναι ονομα το ψευδωνυμο που χρεισιμοποιει μαλλον προς το ιλουμινατιο μαυρο οφθαλμο μου παει το μυαλο αν και ο μαυρος παγος ειναι και αυτος αποκρυφιστικο συμβολο για την πνευματικη υποσταση της Ψυχης….
    ρε μπλακ-αης ξεκαθαρισε την θεση σου !!! εχεις καταντησει μυστηριο εδω μεσα για ολους μας…………………..

  38. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!

  39. …οπου μεγαλο μεριδιο φερεις και εσυ…. π2/3.29/8.11.13
    αφου με το δικο σου σχολιο 2.28/6.11.13
    προσετρεξε ο μπλακ-αης να σε στηριξει
    απο την πυρα που σου ετοιμαζαν οι …χριστιανοι

    και ξεφυτρωσε ακαλεστη η ανωνυμη…χριστιανη 1.51/7.11.13
    που λογω του θρησκευτικου σκοταδισμου του φανατισμου
    που τους χαρακτηριζει …εγινε….της "οικογενειας"!!!

    μην κανεις λοιπον οτι δεν καταλαβαινεις
    για τον πρωταγωνιστικο ρολο της παρουσιας σου
    στην …ωραια παρεα μας !!!!

  40. αλλο ηταν το θεμα μας μεχρι που το γαμ**τε οι αθεοι με τις μπουρδολογιες σας!παντα χαλατε την ατμοσφαιρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *