Διαφημίσεις

Ο χρόνος ζωής του ανθρώπου ειναι καθορισμενος και εχει ενα τέλος. Ο θάνατος ειναι η μονη σιγουριά που γνωρίζουμε.
Παρόλα αυτά το ανθρώπινο είδος προσπαθεί συνέχεια να κερδίσει ‘Χρονο’. Ο άνθρωπος θελει να κερδίσει εξτρα χρόνο με το να χωρέσει όλο και περισσότερες δραστηριότητες μέσα σε ενα ‘χρονικό διάστημα’.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι τρόποι, λιγότερο φιλικοί για τον συνάνθρωπο τους για την ‘αγορά χρόνου’ προς δικο τους όφελος.
Ξεπερνάνε τα όρια και κλέβουν τον χρόνο των άλλων με την ιδέα ότι οι ίδιοι κερδίζουν χρονο αλλα χωρίς να αγοράσουν το χρόνο.
Ο άνθρωπος εχει χωρίσει το χρόνο σε μέρες, εβδομάδες, μήνες και χρονια για να καταλάβει καλύτερα το χρόνο.

Με βάσει τον ήλιο και της περιστροφές της σεληνης καθορίζεται ο χρόνος. Επίσης η περιστροφή της γης ειναι καθοριστική για το μέτρημα του χρόνου. Ο χρόνος μετριέται και εχει μια διάσταση.

Ο χρόνος ειναι τα πάντα για τον άνθρωπο, και ειναι προγραμματισμένος σε αυτή την μια διάσταση.

Η μεγαλύτερη εφεύρεση ποτε, η disign τηλεοραση σας, σας κρατά καλα προγραμματισμένους στην 1-διάσταση. Η πραγματικότητα του σαλονιού σας κοιτάζοντας τηλε-όραση ειναι μια μονοδιάστατη εμπειρία . Ετσι η πραγματικότητα των 4-διαστάσεων εχει υποβαθμιστει σε μια μονοδιαστατη φτιαχτη ορατη εμπειρία.

Προχωράμε…. Τι εχει συμβει με την πραγματικότητα σας και αυτή της υπόλοιπης ανθρωπότητας; Ακούστε, ακούστε.
Η Γη δεν περιστρέφεται γύρω απο τον ήλιο αλλά κάνει μια σπειροειδη κίνηση γύρω απο τον ήλιο. Μαζί της και οι υπόλοιποι πλανήτες. Μαζί της και εσείς!

Το ηλιακό μας σύστημα μετακινείται με την ταχύτητα των 70.000 χιλ. την ωρα μέσα στο διάστημα. Ο ήλιος μετακινείται σε μια σπείρα.
Η σπειρα ειναι η κινηση που ηταν γνωστη στον Αρχιμηδη αλλά γνωστή και απο την προϊστορία.

http://el.m.wikipedia.org/wiki/Σπείρα_του_Αρχιμήδη

Στο βιντεο βλέπετε τους πλανήτες να τρέχουν να προλάβουν τον ήλιο.

Μάλλον στην πραγματικότητα τα πραγματα δεν ειναι ακριβώς όπως στο βίντεο αλλά η δύναμη της κίνησης του ηλιακου συστήματος μας ειναι καταπληκτική!

Ο γαλαξίας εχει ενα κεντρικό άξονα και το ηλιακό σύστημα γυρίζει γύρω απο το κέντρο του άξονα.
Το DNA εχει επίσης τη μορφή της σπείρας, το πως ειναι φτιαγμένο το DNA, η υποδομή της ζωής ειναι μια σπείρα.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Onderwerp: Ο μεγαλύτερος και μοναδικός αντίπαλος του ανθρώπου: ο Χρόνος”
  1. 8 ki ons ιωνικου ρυθμου θες να μαθεις κα σ φηνο ειδες γραφη ki ko ne enoxi anu h gh ak oma an iki st us su m erius ki ki ri ki me ti mi aze i h gynaikia mhtra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *