Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

122 σχόλια στο “Κάντε ότι μπορείτε να προετοιμαστείτε -Ήρθε η ώρα της μεγάλης Ανατροπής!”
  1. ΣΥΝΠΑΡΤΙΩΤΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑ ΜΠΛΕ Η ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ Η ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙ

    1. Αν ξέρω να μιλώ όλες τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε έγινα σαν ένας άψυχος χαλκός που βουίζει η σαν κύμβαλο που ξεκουφαίνει με τους κρότους του. Και αν έχω το χάρισμα να προφητεύω και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ με τη δύναμη της ακόμη και τα βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε δεν είμαι τίποτε απολύτως.

      Και αν πουλήσω όλη την περιουσία μου για να χορτάσω με ψωμί όλους τους φτωχούς, και αv παραδώσω το σώμα μου για να καεί, αλλά αγάπη δεν έχω, τότε σε τίποτε δεν ωφελούμαι.

      Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει

      Αν υπάρχουν ακόμα προφητείες, θα έλθει μέρα που και αυτές θα καταργηθούν αν υπάρχουν χαρίσματα γλωσσών και αυτά θα σταματήσουν αν υπάρχει γνώση και αυτή θα καταργηθεί. Γιατί τώρα έχουμε μερική και όχι τέλεια γνώση και προφητεία· όταν όμως έλθει το τέλειο, τότε το μερικό θα καταργηθεί. Όταν ήμουν νήπιο, μιλούσα ως νήπιο, σκεφτόμουν ως νήπιο, έκρινα ως νήπιο. Όταν έγινα άνδρας, κατάργησα τη συμπεριφορά του νηπίου. Τώρα βλέπουμε σαν σε καθρέπτη και μάλιστα θαμπά, τότε όμως θα βλέπουμε το ένα πρόσωπο το άλλο πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μόνο ένα μέρος από την αλήθεια, αλλά τότε θα έχω πλήρη γνώση, όπως ακριβώς γνωρίζει και εμένα ο Θεός. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η ΑΓΑΠΗ (ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ)

  2. Η μεγάλη ανατροπή ήρθε; Που πήγε και κρύφτηκε πάλι; Τη Κυριακή το βράδυ για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Εδώ και τρία χρόνια βλέπουμε το ίδιο σόου στη βουλή. Δεν βγαίνουν τα κουκιά του Τσίπρα. Αν εννοείς κάτι άλλο γίνε πιο σαφής.

  3. γιατι δεν λες και αλλα για τον τσιπρα για τα ταξιδια στο αμερικα? αφου το ξερεις καλα στρειτζερ αλλος πηγε αλλος ηρθε ……. ενας αγραμματος ειμαι

  4. οταν ελθει η ωρα..θα το καταλαβουμε σιγουρα αδελφε, κ αυτοι που πιστεουν κ αυτοι που δεν θελουν να ξερουν.Απο το κωλοιντερνετ που ελεγχουν οι αληταραδες δεν γινεται τιποτα.Οι Ελληνες θα νιωσουν οτι ηλθε η ωρα χωρις να τους ειδοποιησει κανεις και θ ξερουν τι πρεπει να κανουν

  5. Όταν εννοείς η ανατροπή ήρθε εννοείς πραξικόπημα, πόλεμο,η εμφύλιο. Φιλε stranger δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ θα αρχίσω να προετοιμαζομαι.

  6. Η ανατροπή ήρθε με τους Αρχαγγελους. Μη ξεγελιεστε Ελληνες με τον λύκο που παριστάνει τον τσομπανι. Ανυπακοη εως την ελευθερία μας. Ο Θεός και η Παναγία μαζί μας. Ψυχές αν δε θέλουμε δε μπορούν να πάρουν.

  7. Είστε ένα μάτσο σκατά, γαμιόληδες, πουλάτε και την μάνα σας, φτάσατε ως εδώ ληστεύοντας τους προγόνους σας και λεηλατώντας το μέλλον των παιδιών σας…

    Το στόμα του ξερνούσε ακατάπαυστα μπινελίκια για την σκατοφάρα των Ελλήνων.
    Αφού ο υπουργός άκουσε όλο το πρελούδιο ο Αμερικανός μπήκε στο ψητό:

    O Tim και ο Barack πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα δει την Άνοιξη. Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο- με τον κόσμο στους δρόμους και με νεκρούς. Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα.

  8. δεν ξερω για τους αλλους αλλα οταν αουω το pod cast ακουω κι εσας να κανετε ραδιοφωνικη εκπομπη ταυτοχρονα!

  9. αααα τωρα ειδα το ραδιο απο δεξια και το πατησα pause για να το ακουσω!!!σορρυ…καλη φαση παντως το ραδιοφωνο!

  10. καταλαβα οτι ερχετε πολιτικη ενταση εσωτερικη απο ολους τους χωρους.
    Μη μασατε , περιμενετε , μην στοχοποιηστε,ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

  11. 6.49 ιδιος πηγε και ιδιος γυρισε . Μονο που πηρε σαφη εντολη να κρατησει για 6 μηνες ακομα τους σαμαροβενιζελους ζωντανους και την υποσχεση πως αμεσως μετα θα παρει τη θεση τους και θα μας δωσει τη χαριστικη βολη . Τωρα το ποιος κραταει το λογο του απο αυτους , και πως θα εξελιχθει το εργο , θα το δουμε .

  12. Λές: κάντε ότι μπορείτε για να προστατευτείτε τα επόμενα 24ωρα…

    Φίλε μην ανησυχείς, δεν περιμέναμε εσένα να μας πείς…το κάναμε…φύγαμε, είμαστε στο εξωτερικό, με καλή δουλειά και καλά λεφτά….
    Άντε γειά και πολλά φιλιά!!!!

  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΟΝ ΘΥΜΟ, ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΒΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!! ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩ.. ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ . ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΓΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ. . Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛ ΛΗΝΩΝ ΡΟΚΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ " ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ". ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ " ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ " ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΥΦΟ. .ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΟΓΙΚΟ. ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ … /.ΑΦΟΡΜΗ/ ΣΥΜΒΑΝ/ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ…… 6,7,9,17 /11 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ… = ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ- ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ-ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΤΕ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!! ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΟΡΜΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕ, Τ Ρ Ε Χ Ο Υ Ν ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ. .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ, ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ!!. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ. ΤΩΡΑ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ. ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΡΕΧΕΙ!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ, ΑΝΥΠΑΚΟΥΑ, ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΑΡΙΑ

  14. ΠΕΤΥΧΑ ΕΚΠΟΜΠΗ?? ΩΡΑΙΑΑΑ!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ STRANGER ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!!!!! ΠΕΣ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ .!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΓΩ ΑΝ ΗΞΕΡΑ Π.Χ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ..ΚΑΠΩΣ …ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ …..!!!!

  15. …αν ξανανοιξει ρουθουνι,ελα να μου βαλεις χαλκα στη μυτη ,αμερικανου θελοντος και ελληνα επιτρεποντας.
    Ακομα δεν ειδαμε τιποτα.Θα αντικατασταθουν ολοι οι καναπεδες των ελληνων με καινουργιους,εντολη
    Βαγγελης Σαμαρας…Α!!!ααα και ολα τα
    WI-FI!

  16. Ξεκολλήστε με την πεποίθηση ότι μπορείτε να αλλάξετε την στόχευση γιά αλλαγή της πραγματικότητας νοητικών υπερ-όντων που υπερβαίνουν την ανθρώπινη ικανότητα δεκάδες ή χιλιάδες φορές.
    Ονειροφαντασίες γιά να καθησυχάζουμε την μικρότητα μας απέναντι σε ένα καθόλα εχθρικό Σύμπαν, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι πλήρης και σωστή προετοιμασία, κανένα βλεφάρισμα στα μελλούμενα και πολλή τύχη γιά να επιβιώσουμε όταν ο ουρανός πέσει επάνω στα κεφάλια μας.
    Η φύση των γεγονότων που έρχονται υπερβαίνει κατά πολύ την ανθρώπινη ικανότητα χειρισμού και αντιμετώπισής τους οπότε ότι είναι να συμβεί θα συμβεί και ο θεός βοηθός, έρρωσθε

  17. προς φιλτατο ΒΡΙΑΡΕΩΣ,
    Αρχηγε,

    και αγαπητε ,επειδη ξερω οτι θα περασεις απο δω θα σου απαντησω σχετικα με αυτα που με ρωτησες διοτι εχσασ την επαφη μας στο προηγουμενο σεντονι…

    Ναι σε εμενα εδινες συμβουλες ασφαλειας που δυστυχως λογω της παντελους αγνοιας μου περι υπολογιστων ιντερνετ κ.τ.λ. και δεν καταλαβα τιποτα και δεν εκανα και τιποτα…

    παντως μου συνεβηκαν διαφορα που με προβληματισαν οπως σβησιμο της οθονης την ωρα που εγραφα και ξανα ανοιγμα …πεταμα εξω απο τον ιστοτοπο των κατοχικων…και συνεχεις πτωσεις συνδεσης με τα κατοχικα… δεν ξερω αν αυτα ειναι ανησυχητικα

    αλλα επειδη γνωριζω πως λειτουργουν αυτοι στα υπογεια του Μαξιμου καθε κυβερνησης (και πολυ περισσοτερον αυτης…) εχω ψιλιαστει οτι ε! κατι ψαχνουν στην γειτονια της κατοικιας μου… (μπορει ναναι και ασχετο δεν ξερω)

    σχετικα με τον Μητσο τον πριγκηπα εχε υποψη σου οτι ειναι ενας πολυ εξυπνος εργατικος με γνωσεις και γνωριμιες που διαφερει απο τον πολιτικο απατεωνα που μας εξουσιαζει …ασχετα αν τον στηριξε για να εκλεγει εσωκοματικα…διοτι δεν του εβγαιναν τοτε τα κουκκια

    αυτην την στιγμη τρωγονται με την Μητσοτακαινα για την αναιμακτη αλλαγη πρωθυπουργου χωρις εκλογες αφου ειναι και οι δυο αγαπημενοι της Ουασιγκτωνας

    αλλα ο Μητσος εχει το προβαδισμα και εξ αιτιας του θα γινουν και πολλα αφου εχει την εμπιστοσυνη του μαυρουλι οπως ΑΟΖ κατοχικο δανειο εξωβελισμος Γερμανων απο Κυπρο Ελλαδα ,αερια πετρελαια κ.ο.κ.

    Αυτο το εχει καταλαβει ο απατεων και ετοιμαζοταν για ξαφνικες εκλογες μεσα στο Νοεμβριο ωστε να μπερδεψει την τραπουλα …

    ο Σφυριζαιος ομως στο ταξιδι του και με τις συναντησεις που εκανε με κυκλους της Ουασιγκτωνας το μυριστηκε το παιχνιδι του απατεωνα και επειδη δεν τον συμφερει να αναλαβει να βγαλει τα καστανα απο την φωτια
    δηλαδη τα νεα μετρα που ζητουν οι γερμανοι και την αποφαση για την εξοδο απο την ευρωζωνη και ολα τα συνεπακολουθα προκαλεσε την συζητηση στην Βοολη για την ψηφο εμπιστοσυνης ωστε να σφιξει κιαλλο η θηλια στον λαιμο του απατεωνα και να αναγκαστει να φυγει αυτος

    και να αναλαβει ο Μητσος για να γινει ο μεγαλος συνδιασμος Ν.Δ.+ΣΦΥΡΙΖΑ με τον Αβραμοπουλο χωρις τον Βενιτζελο

    αλλα και με τον Ανδωνη σακκο του μποξ ως αποδιοπομπαιο τραγο γιαολην την ζοφερη κατασταση που περιηλθε η χωρα…

    Χαλανε λοιπον τα σχεδια ολων με αυτες τις κινησεις που γινονται τωρα !!

    και υπαρχει και το μεγαλο χαρτι της εξεταστικης για τα υποβρυχια και το Σκαραμαγκα που θα φανε ακομη ενα σφυροκοπημα και με μεγαλη πιθανοτητα να σπαρει διχονια μεσα στα δυο κομματα νουδου πολαν/πασοκ και που θα βγουν κερδισμενοι ο Μητσος και ο μικρος…

    τα δε καθεκαστα της ΕΡΤ τιποτα δεν εχει τελειωσει αφου και εκει υπαρχει φωτια που δεν εσβησε…

    κανω αυτην την αναλυση για να σου πω ποσο τα πραγματα δουλευουν για αυτον ,–ο οποιος ειναι και αξιος– και ποσο λιγος χρονος εμεινε για το αναρμοστο διδυμο που μας εκατσε στο κεφαλι…

    ισως η βιασυνη μου ισως το μαραφετι που γραφω ελπιζω να εχουν ρυθμο και ροη τα γραφωμενα μου και να μην βγει ..ακταρμας στο τελος…αν και πιστευω οτι θα με καταλαβεις !!!

    νασαι καλα ,αρχηγε, να προσεχεις και να εισαι ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ…για ραγδαιες ξαφνικες εξελιξεις….

    τα λεμε…

  18. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ (ΒΑΙΑ) ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ…

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  19. Και όλως τυχαίως τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε στις…

    …11/11…

    Μιλάμε για θρίαμβό τους.

  20. Εμεις φιλε 8.08 ΕΥΤΥΧΩΣ , ΜΕΙΝΑΜΕ . Με αμφιβολη δουλεια , λιγα λεφτα , αλλα με πιστη , πεισμα , φιλοτιμο , τιμη και το κεφαλι μας ψηλα . Καλυτερα που εφυγες και μακαρι να το εκαναν αυτο ολοι οσοι σκεφτονται σαν κι εσενα να καθαρισει λιγο ακομα ο αερας μας . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ .

  21. ΠΙΣΤΗ…..ΘΑΡΡΟΣ….ΕΙΡΗΝΗ…..ΑΓΑΠΗ…….ΥΠΟΜΟΝΗ…..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ….ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ…..ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ….ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ…ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ……ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ…..

    Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ-(ΒΙΑ)ΣΜΟΣ ΤΟΥ…….ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΕΙ….ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΣ ΟΛΟ ΕΣΥ…..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣ……ΔΩΣΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…….Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

  22. Άτομα σαν τον 8 Νοεμβρίου 2013 – 8:08 μ.μ. θα είναι οι πρώτοι που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ (όταν θα πηδάνε από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες).

    Διότι αγνοούν το γεγονός οτι επίκειται παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και στη συνέχεια παγκόσμιο πόλεμος.

    Νομίζουν πως αν πάνε στα νησιά Φίτζι και απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς,οτι θα την γλυτώσουν.

    stranger τα podcast να τα κάνεις για αυτούς τους κοιμησμένους που δεν ξέρουν τι τους περιμένει και νομίζουν οτι στο εξωτερικό θα κάνουν ζωάρα επ' αόριστον.

    Οι υπόλοιποι που σιγοβράζουν στην ελληνική επικράτεια δεν έχουν ανάγκη. Ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή

  23. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ….ΚΛΕΙΔΙ / ΣΗΜΑΔΙ……ΕΞΕΛΙΞΗ….
    ΕΞΕΛΙΞΗ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ TO ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ;

    STRANGER….
    ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ/ΑΝΗΣΥΧΩ/ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΣΕΝΑΡΙΟ….

    ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ….

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ;

    ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/11/min-plisiasete-tis-grames.html
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΤΕΣ ΗΧΗΡΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.

    ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ STRANGER ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ…
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ/ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ……..
    ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ… ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.
    ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ / ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..
    ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…
    ΠΡΑΞΕ ΤΟΤΕ…
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΖΩΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΡΕΕΙ…
    Ο Τ/ΑΥΡΟΣ ΗΡΘΕ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  24. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 7.10 , ΜΟΝΟ ΠΟΥ "ΞΕΧΑΣΕ" ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ…

  25. ΕΙΔΩΜΕΝ ΑΡΧΗΓΕ …ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ …ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ …ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…jiannhs kozani

  26. Maria Vaia κι εμεις σ ευχαριστουμε και ξερεις εσυ γιατι . Ομως σαν αποχαιρετιστηριο μου κανει το σχολιο σου και αυτο με θλιβει . Θα μου εκανε μεγαλη χαρα , εαν με διεψευδες .

  27. 8:08ΜΜ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΣΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  28. ΕΥΓΕ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΜΩΜΑ ΑΓΑΠΗΣ–ΜΑΡΙΑ Η ΦΑΡΕΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ—ΙΩ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΛΙΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΒΟΛΑΚΟΥΒΕΣ —ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΜΑΓΕΨΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ —ΘΥΜΗΣΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΑΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΛΕΒΑΖΑΝ πησω απο την τρατα ειναι και μετα θλιψη και λιγοστευαν οι ανθρωποι στη παραλια μας πουλησαν παει η επανασταση –Η ΕΛΛΑΣ ΗΡΘΕ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ —- ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗΣ

  29. Αυτο που δεν καταλαβαν, ειναι πως με το να μας φτασουν στην εξαθλιωση, πετυχαν τα εξης :
    -μας "αναγκασαν" να ξαναγινουμε ανθρωποι
    -μας "αναγκασαν" να νοιαστουμε πραγματικα για τον διπλανο μας
    -μας "αναγκασαν" να προσφερουμε απ τα λιγα που εχουμε, σε οσους δεν εχουν τιποτα
    -μας "αναγκασαν" να εκτιμησουμε τα πραγματικα ουσιωδη πραγματα
    -μας "αναγκασαν" να ξαναγυρισουμε στη φυση, να στραφουμε στη μανα γη για να εχουμε να φαμε.
    -μας "αναγκασαν" να γινουμε πιο εφευρετικοι
    -μας "αναγκασαν" να ξαναγινουμε οικογενεια
    -μας "αναγκασαν" με τα…ψεκασματα τους, να κοιταμε πιο συχνα τον ..ουρανο!
    -μας "αναγκασαν" να γινομαστε πιο αισιοδοξοι για να στηριξουμε οσους φτασανε στα προθυρα της αυτοκτονιας
    -μας "αναγκασαν" να θυμηθουμε το Θεο
    -μας "αναγκασαν" να θυμηθουμε τις ριζες μας, τη καταγωγη μας
    -μας "αναγκασαν" να γινουμε φιλοι με αγνωστους
    -μας "αναγκασαν" να αφυπνιστουμε
    -μας "αναγκασαν" να μην πιστευουμε κανεναν τους πια
    -μας "αναγκασαν" να γινουμε καχυποπτοι
    -μας "αναγκασαν" να θυμηθουμε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Εκει ακριβως την πατησαν….

    "Υμητος"

  30. anwnime : 8 Νοεμβρίου 2013 – 8:08 μ.μ.

    k emeis sto exwtteriko eimaste alla egw THIMAME TON ORKO MOU an ginei polemos tha girisw
    tha afisw tin oikogenia mou sto exwteriko kai tha paw na yperaspistw
    to xoma re to xoma pou filaw otan ftanw sto xwrio mou.
    gia to xoma re g@moto !!!

  31. PROSPA8OUN OLA TA KANALIA EMESA NA PO8OUN TON TZIPRA!!!!EDO KAI TRIA XRONIA PAISETE MEGALO 8EATRO APO OLA TA KOMMATA(DI8EN DIAFONIES)OMOS PANTA SINFONOUN(TIXEO) ME DIAFORA KOLPA NA DINOUN PSIFO EMPISTOSINEIS(OLA NAI H DIAFONO OMOS TO PSIFISO) MIRASOUNTAS TA POSOSTA STHN BOULH!!I YPOTIMANE THN NOIMOSINEI TOU ELLHNA!!!ELLHNES MAKRIA APO OLOA TA KOMMATA OLOI EXOUN TO EIDIO SINFEROUN NA KRATISOUN THNS KAREKLES KAI KALO MIS8O!!!SE DYO TETRAITIES PERNOUN SINTAKSI!!8A KANOUN TO PAN NA THS KRATISOUN!!OPOIS 8A MAS KIBERNISEI EINAI YPOXREOMENOS NA SINEXISEI THN IDIA POLITIKH EPIDI OLOI PSIFISAN MNIMONIO KAI LITOTITA TOU ELLHNIKO LAO!!!

  32. @ 8 Νοεμβρίου 2013 – 7:13 μ.μ.
    τα σκιζεις εσυ και ο στεϊντζερ για μενα. εγω εχω και ζωη και εργο. δεν ακολουθω. εχω ομως βαρεθει να βλεπω το λαθος.

  33. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ (ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ) ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ι. ΛΑΒΡΩΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΟΥ 2008 ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΑ… ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ.

  34. Μπράβο στον ΥΜΗΤΤΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, εξέφρασες όλα όσα νιώθω και λέω συνεχώς, είμαστε πολλοί από εμάς πάλι ΕΛΛΗΝΕΣ, τι σημασία έχει το πως το αποτέλεσμα μετρά.
    Όσο για αυτόν που ζει στο εξωτερικό με λεφτά κλπ κλπ. πολύ καλά κάνει, εμείς οι Ελληνες αυτούς εδώ μέσα στη χώρα μας δεν τους θέλουμε, εμείς εδώ θα μείνουμε και θα πολεμήσουμε σε όλα τα επίπεδα για την ΕΛΛΑΔΑ μας. Καλύτερα οι περίπου ελληνες ας πούμε τώρα είτε να φύγουν για αλλού είτε να αποχωρήσουν, έχουμε πόλεμο θέλουμε πατριώτες, ανθρώπους με ψυχή και πνεύμα που αγαπάνε την χώρα μας και ουχί τελειωμένους ηθικά και συνειδησιακά "πολίτες του κόσμου". ΟΥΣΤ α και να μείνετε εκεί και στα όσα έπονται. Μην ξαναγυρίσετε εδώ…
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.

  35. Μια καλησπερα στα παιδια με τις χειροπεδες στην εξαρτηση.

    Νεεεεοιιι προσοχη!!!!!

    Οταν η Ελλαδα παρει μπρος τοτε να σε δω φιλε μου…..

    για καθε αδικη επιθεση αδικο θα λαβεις….
    για καθε αγανακτισμενη. Ελληνικη ψυχη ζωντανη η νεκρη εις το δεκαπλασιο θα πληρωθειτε.

    Τα λεφτα δεν σωνουν …. δεν φτανουν…η αγελη μικρη και εσυ μονος σου καστρο αμμου στην ακροθαλασσια.

    Γελα θιασωτη της σκιας γελα…. γελα ομως καλυτερα γελα ο τελευταιος.ο γραφικος.

    Το σχεδιο προστασιας σου απο ψηλα πισω απο τις σιδερενιες γρυλιες δεν φτανει.
    κοιτα σου δινω τοποθεσιες….οπτικες ανταυγιες.

    Ουτε η περιμετρος σου ειναι ασφαλισμενη….
    Ειναι ορατη ….. μα ακομη οι λεβεντες σφυριζουν..αδιαφορα. τους κερδισες με την ιντερνετικη συμβολη σου.
    και χασκογελουν μεχρι την εντολη.

    Αν δωθει ξεχνα τα ξαπλωματα σωτηριας σου θα εισαι ο τρεχατος οδηγος της αγελης που σε κυνηγα.

    Ουτε τα ψηλα κτηρια μπορουν να κρυψουν την βρωμια των ευρω που με κοπο εχεις εξοικονομησει.Σκεψου οτι τα νουμερα ειναι μονο το ντεκορ.
    Οι ψυχες ειναι το θεμα οι μοναδες.

    Μια ευχη μια προσευχη…. γιατι σε αγαπω… κανε την υποκληση στην ασφαλτο και μετα την μεγαλυτερη εκει που ξερεις..σε περιμενει.

    Δεν περιμενω να καταλαβεις γιατι σε εχουν κανει περηφανο…
    Μπορεις ομως να νιωσεις απο την αναρτηση αυτη ….το τιποτα της υπαρξης σου…..
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ…..

    Εσυ που καταλαβες καταλαβες… αν συμπατριωτη μου δεν καταλαβες ….ειδες ακομη μια τρελη αναρτηση…
    συνγωμη……..
    P.s
    Λεω να πεσω για υπνο …. μην μου το ξενυχτισεις δεν ειναι αυτο που προσπαθεις να βρεις….εσυ που το καταλαβες,
    συμφωνω με τον στρειντζερ απλα….

    Σε εχω δει καπου…καπου σε ξερω….το βλεμμα σου αυτο μου ειναι καπου γνωστο…
    η μνημη μου δεν με απατα….
    Σε εχω δει……

    καληνυχτα…

  36. ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ, ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΛΑΒΟΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ /ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/11/ta-somprero-tha-petaxtoun-psila-tin-ora-tis-siestas.html 11.58 ΕΙΝΑΙ ΑΝ-ΗΣΥΧΑ.

    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟ-ΨΥΧΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΙΩ

  37. 10:16 ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ?

  38. 7.12 θυμαμαι αυτο το αθρο το οποιο ειχα διαβασει πριν λιγους μηνες και ηταν αρκετα αποκαλυπτικο.Εψαξα και το βρηκα το διαβασα και πεφτει μεσα στα γεγονοτα αν τα συνδεσεις και με την βοηθεια του stranger.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο…θα πρεπει να ειμαστε ενωμενοι χωρις πολιτικες ταμπελες και να σκεφτουμε μονο την χωρα μας για το καλο μας.Αυτο που ζουμε σημερα το οποιο εχω αναφερει αρκετες φορες ειναι ηθικη κριση και οχι οικονομικη,πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα μεσα μας,να λειτουργησουμε σας ομαδα-λαος και οχι ατομικα, για να κερδισουμε.Δεν ξερω να γραφω ωραια …σαν τους περισσοτερους εδω μεσα που παντα διαβαζω τα σχολια τους με μεγαλο ενδιαφερον, αλλα τουλαχιστον κανω κι'εγω μια προσπαθεια.

  39. Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ θα είναι ο μήνας των εξελίξεων….

    ΚΑΘΕ ημέρα από δω και μπρος είναι σημαντική….

    Στρέιντζερ σε ευχαριστούμε για τη συνειδησιακή ευθυγράμμιση που μας προσφέρεις, σε αυτή την κρίσιμη φάση.

    Άποψή μου. Η Κυβέρνηση θα πέσει… ίσως όχι από την πρόταση μομφής, αλλά από άλλο λόγο (π.χ. κούρεμα καταθέσεων).

    Να είμστε έτοιμοι… Μόλις πέσει η κυβέρνηση αυτή, έρχεται η προοραθείσα "πολιτειακή ανωμαλία"….. Πολλά τα σημάδια….

  40. Μα γιατί το κάνετε αυτό;
    Ποία ανατροπή έρχεται;
    Θ' αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς;
    Όποιος και ν' αναλάβει την εξουσία τα ίδια θα κάνει.
    Θυμηθείτε τι γινόταν παλαιότερα και πείτε μου τι έχει αλλάξει.
    Τίποτα δεν έχει αλλάξει εκτός από ένα.
    Ο Έλληνας άλλαξε.
    Έγινε Ευρωπαίος καναπεδάτος κομπιουτεράς και απομακρύνθηκε από τη ζωή.
    Όλοι περιμένουν να γίνει κάτι κακό.
    Κάτι τόσο μεγάλο που θα κάνει την Ελλάδα να μοιάζει με την ταινία Mad Max.
    Εσύ Stranger μιλάς συχνά για το Πεδίο ή αναδημοσιεύεις σχετικά άρθρα.
    Ναι, είναι αλήθεια.
    Μπορούμε με τη Θέληση ν' αλλάξουμε τα πάντα.
    Όχι εμείς, αλλά αυτή που μας ακούνε και έχουν στ' αλήθεια τη Δύναμη και μόνο αν θέλουν να το κάνουν.
    Για να πετύχει η κρίση τα κανάλια έπαιζαν όλοι μέρα για μήνες το μήνυμα "Καταστροφή". Μέχρι που ο κόσμος το πίστεψε και πάγωσαν όλα.
    Εσύ τι κάνεις;
    Πειραματίζεσαι την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σου ή ονειρεύεσαι "Καταστροφή";
    Μην παρεξηγηθείς… απλά αν έχεις πράγματι καλές προθέσεις τότε σκέψου τι κάνεις.
    Καταλάβετε κάτι όλοι.
    Αν πράγματι σας ήθελαν νεκρούς θα το είχαν κάνει.
    Αν πράγματι δεν σας ήθελαν Έλληνες θα το είχαν κάνει.
    Αν πράγματι ήθελαν το κακό σας θα το είχαν κάνει.
    Και δεν μιλάω για τους πολιτικούς ή τους πλουτοκράτορες.
    Αυτοί είναι όλοι πιόνια.
    Αυτοί είναι όλοι άνθρωποι – θνητοί.
    Άλλοι κυβερνούν.
    Και αυτό που πάνω από όλα προσπαθούν είναι να ρυθμίζουν τη κατάσταση αλλά πάντα ν' αφήνουν την Ελεύθερη Βούληση να λειτουργεί.
    Αλλά αναγκάζονται να υπακούν και σε άλλους Κανόνες.
    Ποίοι είναι αυτοί οι κυβερνήτες;
    Σχεδόν κανείς δεν τους ξέρει, αλλά όσοι Γνωρίζουν τους ονομάζουν Ιεραρχία.
    Να μην σας ζαλίζω και κουράζομαι να γράφω…
    Αλλάξτε εσείς αν θέλετε ν' αλλάξει η ζωή σας.
    Σας το φωνάζουν συνεχώς όσοι Γνωρίζουν.
    Δεν το κάνουν για πλάκα ή για εφέ.
    Το κάνουν γιατί πράγματι πονούν για εσάς.
    Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας.
    Μην υποστηρίζετε ότι καταδικάζετε.
    Δεν θέλετε τους Γερμανούς αλλά αγοράζετε Γερμανικά προϊόντα και κάνετε τρελούς τζίρους στα Σούπερ Μάρκετ.
    Δεν θέλετε τους Τούρκους αλλά κάνετε τρελή τηλεθέαση στις Τούρκικες σειρές.
    Δεν θέλετε αυτούς τους πολιτικούς αλλά τους ψηφίζετε συνέχεια.
    Δεν θέλετε να σας κυβερνάνε αλλά δεν πολιτεύεστε.
    Ατελείωτος ο κατάλογος με τις αντίθεσης.
    Κάντε επιτέλους το σωστό.
    Οι Έλληνες είναι Εμείς.
    Όσοι έχουμε την Ελληνική υπηκοότητα.
    Καλοί ή κακοί.
    Όποιον Έλληνα και να κατηγορήσεις κατηγορείς όλους τους Έλληνες.
    Γίνετε εσείς οι Φωτεινοί και αφήστε το Φως σας να Φωτίσει και τους άλλους.
    Τουλάχιστον προσπαθήστε.

  41. Συμφωνώ με τον 6.53,έτσι είναι φίλε,και εγώ αυτό πιστεύω.
    Στον 8.08 συμβουλεύω να γυρίσει πίσω,και σε όσους έχουν φύγει.
    Γυρίστε αδέλφια στον ευλογημένο τόπο.γυρίστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί.
    Να κάνουμε μωρέ αυτό που ξέρουμε να κάνουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια.
    Γυρίστε,γιατί ο τόπος αυτός ετοιμάζετε ξανά για δόξες.

  42. Συμφωνώ με τον 6.53,έτσι είναι φίλε,και εγώ αυτό πιστεύω.
    Στον 8.08 συμβουλεύω να γυρίσει πίσω,και σε όσους έχουν φύγει.
    Γυρίστε αδέλφια στον ευλογημένο τόπο.γυρίστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί.
    Να κάνουμε μωρέ αυτό που ξέρουμε να κάνουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια.
    Γυρίστε,γιατί ο τόπος αυτός ετοιμάζετε ξανά για δόξες.

  43. Φιλε 9.30 τα ειπες ολα.Αυτο δεν το φανταστηκαν γιατι ειμαστε απροβλεπτοι. Και ακομα δεν ειδαν ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  44. ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    1–ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΛΑΚ-ΑΚΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ και ετρεξε εδω μια που ο συγγενης σορος[εποπτης βαλκανιων-ευρωπης] ηταν εδω και σφυγομετρουσε αντιδρασεις
    2-ΣΕΝΑΡΙΟ σημερα εγινε ξαφνικη υποβαθμιση της γαλλιας [λογο ελειματος 2,5τρις] αφου η γερμανια ΑΕ δεν εχει κουβερνο και ετρεξε ο μικρος για παρατα εξι μηνων —τα χρηματα εφυγαν για εδω δρομους
    3– ΣΕΝΑΡΙΟ το οποιο ειναι και το ασκημο για εμας εχει σχεση με την σημερινη ιρακινη επιθεση/αλ καιντα/κρυφοι φακελοι που δεν πρεπει να βγουν /στην βοηθο ανακριτρια στο αντρο της δικαιοσυνης —–σκεφτητε εμας τους αφυλαχτους
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗΣ

  45. Έρχεται η Αριστερά της προόδου, η αριστερά της αλλαγής, που θα φέρει το λαό στην εξουσία. Ας ενωθούμε αδέλφια, εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει σημασία. Έρχεται η ώρα της Αλλαγής!!!!!

  46. μπλακ-αης εισαι 100% μέσα.

    Μυτιληνίος 2

    ΥΓ Μπορεί να μην μας αρέσει, να θέλουν πτώση κυβέρνησης (άλλοι γουστάρουν ακόμα και την ακυβερνησια) αλλά η κυβέρνηση μπορεί και να αλλάξει, χωρις εκλογές, αρκεί να συνεργαστούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Θα το παίξουν αντιμνημονιακοι, με το ΣΕΡ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ αρχηγό (πήρε το χρίσμα δις μέσα σε ένα μήνα), μετά θα ξεχαστεί ο κοσμάκης για λίγο, μπορεί να δώσουν και καμια ψευτοαύξηση στα γερόντια και όλα καλά μέχρι το καλοκαιράκι.
    Όμως αυτό νομίζουν γιατί ανατροπές γίνονται κάθε μέρα και ίσως κάποιων άλων το σχέδιο να είναι τετραπερατο και να έχει συμπεριλάβει ακομα και αυτό το σενάριο. Βλέπετε τριά χρόνια πριν, πολυ πριν ανακαλύψω τα κατοχικά, σε έτερο ιστολόγια λέγαμε να περιμένετε συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τότε μας χλευάσαν….

  47. Συνεχίστε παιδιά με τα ίδια μυαλά…
    Στην πρεμούρα σας να φθείρετε την κυβέρνηση, ξεχάσατε ότι από πίσω θα έρθει ο Τσίπουρας, να σας αποτελειώσει.
    Πολλά φιλιά από το Λονδίνο!!!!

  48. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ Maria Vaia
    ΣΤΟΧΕΥΣΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΗΜΑΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΑΡΕΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ "Υμητος" 8 Νοεμβρίου 2013 – 9:30 μ.μ.
    ΕΥΓΕ
    ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

    -μας "αναγκασαν" να θυμηθουμε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Εκει ακριβως την πατησαν….

    ΦΟΒΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  49. Σε παρακαλώ στρειτζερ
    Πες μου στρειτζερ
    Γιατί στρειτζερ
    Τί να κάνω στρειτζερ
    Πως να το κάνω στρειτζερ
    Τί ώρα στρειτζερ
    Πια μέρα στρειτζερ

    Καλά τί έχετε πάθει ;
    Δεν μπορείτε τίποτα να σκεφτείτε μόνη σας πρέπει κάποιος πάντα να σας λέει τη να κάνετε;
    Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα μόνοι σας;
    Σταματήστε να ζείτε με τον φόβο!
    Σταματήστε να παρακαλάτε να σας πούνε τι να κάνετε.
    Κάντε ότι λέτε εσείς !
    Και όχι ότι σας λένε οι άλλοι !
    Ο φόβος είναι το χειρότερο πράγμα !
    Ο φόβος δεν σε αφήνει να σκεφτείς ο φόβος δεν σε αφήνει να ζήσεις !
    Άλλαξε τρόπο σκέψης !

    Είμαστε ότι σκεφτόμαστε !
    Εσύ τη επιλέγεις να σκέφτεσαι ?

    Αντώνης

  50. Τα πράγματα είναι ζόρικα. Θα πάρει χαλαρά τη Κυριακή ψήφο εμπιστοσύνης ο wi-fi μαζί με τον υποβρύχιο.
    Κατόπιν όπως λέει κι ο stranger κάποιοι βουλευτές της συμπολίτευσης θα σηκώσουν παντιέρα με αφορμή τα νομοσχέδια που έρχονται απο την άλλη εβδομάδα στη Βουλή. Εκεί θα βάλουν τις φουστανέλες τους και θα το παίξουν Ελληνες.
    Η αλήθεια είναι πως έχουν ήδη πάρει τις οδηγίες από τους ίδιους που πήρε οδηγιές κι ο " απέναντι σε ιδεολογία αρχηγός "
    Θα διαφωνήσω σε ενα σημείο ( ίσως για πρώτη φορά ) με τον αγαπητό φίλο μπλακ αης στα λεγομενά του στις 8.27
    Ο Μήτσος από αυτά που γνωρίζω, στο ραντεβού των τριών στην πλατεία Μαβίλη πριν 20 ημέρες περίπου, δήλωσε πλήρη υποταγή στον νέο αρχηγό για τώρα τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε.
    Αλλος πιστεύω πως είναι ο εκλεκτός τους. Η απέναντι ήπειρος αλλά και τα μεγάλα αφεντικά στην Αγγλία θέλουν άλλον. Δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτόν και στη Βαυαρία αλλά και στη Σαξωνία.Τον ετοιμάζουν… Ισως με κάποιον άλλο στην αρχή σαν μεταβατικό στάδιο και μετά θ΄ανοίξει το kinder έκπληξη.
    Πιστεύουν πως με τ΄όνομα αυτό θα εξαφανίσουν ή θα μειώσουν τη δύναμη και της ΧΑ που ο Αντωνάκης δε κατάφερε να βγάλει από το πλάνο.

    Ευχή μου είναι να μπορέσουμε όποια τελικά κι αν είναι τα σχέδια των ΄" ιερατίων " να μπορέσουμε ν΄αντέξουμε άλλη μια φορά και να βγούμε στο τέλος δυνατότεροι. Να βγούμε ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Κατωαυλακιώτης

  51. 5 5 3 4 6 2

    5_5_3_4_6_2

    5-5-3_4_6_2

    ελα ανυπερβλητε απειρε αορατε..

    δεξου την ικεσία …

    πλημυρισε πόθο τας φρενας ημών..

    ελθε…58742568

    ελθε…575435578

    επαρον….

    ηγγικεν η ώρα

    του μαθησομεν τας εντολας σου..

    εσομεθα…….3743579545688

    γένοιτο!!

    ΦΑΕΘΩΝ 586645775457989953589

    υ.γ. ανησυχώ .. αργεις!!

    προετοιμασία..

    ΑΓΆΠΗ..

  52. ρε παιδια ποιος εβαλε διαιτητες την ΙΩ/11.31 και τον ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ/1.48 να μας κανουν τους διαιτητες και τους Κριτες ;;

    Ας λενε τις αποψεις τους και τερμα …δεν καταλαβαινουν οτι ειναι ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ αυτο που κανουν!!! …απο οτι φαινεται ομως υπαρχει καποιος ΣΚΟΠΟΣ σε ολο αυτο που γινεται απο αυτους…(ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..)

    αν θυμαμαι καλα παλι εξ αιτιας σε αλλο αρθρο εγινε…ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ !!! …μεχρι που τους ελεγαν …πρακτορακια…διχαστικους και αλλα τετοια !!!

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ καποιους εδω μεσα … δεν ειναι ο κοσμος εδω μεσα ηλιθιος να τον καταταξουν σε κατηγοριες..μΔΙΚΟΣ ΜΑΣ /ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ !!!
    και στο κατω-κατω …ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ….

  53. ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ!!!ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟ!!!MOTHER HELLAS.

  54. 8 Νοεμβρίου 2013 – 6:45 μ.μ.

    Εσύ περιμένεις την ανατροπή μέσα από τη Βουλή και …. συγκεκριμένα από τον Τσίπρα ??????????????????????????

    ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ !!!!!!!!!!

  55. 9 Νοεμβρίου 2013 – 1:38 π.μ.

    Ρε "δε γαμείς ψηλά καπέλα" εκεί στο Λονδίνο που βρίσκεσε;;;;;

    Δεν ντρέπεσε ΡΙΨΑΣΠΙΔΑ να μας στέλνεις "συμβουλές" και "οδηγίες" από τη Βαρβαρία που διάλεξες να πας να ΚΡΥΦΤΕΙΣ ???
    Αλλά τι ρωτάω……?? Εσύ έχεις τσακωθεί με τη λέξη "ντροπή".

    Άντε με το ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ που έχει και άποψη……

  56. 9 Νοεμβρίου 2013 – 1:38 π.μ.

    Εσύ, αυτό που κατάλαβες είναι ότι "πολεμάμε" την κυβέρνηση για να φέρουμε τον Τσίπρα; Ή μήπως νομίζεις ότι αν φύγουν αυτοί θα ανεχτούμε να μας κυβερνήσει ο Τσίπρας; Ή μήπως νομίζεις ότι θα ξαναγίνουν εκλογές σε αυτή τη χώρα για να προλάβει να βγει ο Τσίπρας;
    Έχεις συνειδητοποιήσει ότι ξεκινάει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος σε λίγους μήνες; (το αργότερο ως το 2015 που για μένα είναι η χρόνια έναρξής του)
    Έχεις καταλάβει ότι εκεί που πήγες να κρυφτείς είσαι ο πρώτος που θα φαγωθεί γιατί πήγες στη φωλιά του Λύκου;

    Κοίτα να σώσεις το κωλαράκι σου (στην Αγγλία γενικά προφύλαγε το) και άσε μας εμάς……..

    Ευτυχώς που κάποιοι με περιορισμένη αντίληψη σαν εσένα φύγανε για τα ….. ξένα

  57. 8 Νοεμβρίου 2013 – 8:27 μ.μ.

    μπλακ άης……

    Μη φοβάσαι….. από αυτά που έχει πει στο στόμα μου εδώ μέσα και από όσα έχω πει επώνυμα, ακόμα και με το δικό μου ονοματεπώνυμο σε facebook και όλο το υπόλοιπο ίντερνετ θα έπρεπε να είμαι ήδη στα υπόγεια και να βασανίζομαι φρικτά!!!

    Δεν είσαι ο χειρότερος …..

    Πάντως δεν πιστεύω ότι δε με έχουν εντοπίσει -όπως και όλους όσους μπορεί να γράφουν "ενοχλητικά" posts και σχόλια εδώ και εκεί.

    Είναι πολύ απλό, ο κάθε υπολογιστής (συσκευή) έχει ένα "αποτύπωμα", έναν μεγάλο αριθμό κωδικό με πολλά νούμερα που το λένε "αποτύπωμα". Νομίζω, επειδή ούτε εγώ τα ξέρω καλά, ότι και η σύνδεσή μας που χρησιμοποιεί ο καθένας μας (και φυσικά είναι στο όνομα μας) έχει το "αποτύπωμα" της.

    Αυτό το βρίσκει οποιοσδήποτε προγραμματιστής (ή κάποιος που ξέρει τέλος πάντων) πανεύκολα.
    Και τα παιδιά μέσα από τα Κατοχικά μπορούν να καταλάβουν με αυτόν τον τρόπο ποιοί από τους ανώνυμους σχολιαστές γράφουν συχνά και είναι οι ίδιοι ή να το χρησιμοποιήσουν γενικά για στατιστικούς λογους ή να βγάλουν συμπεράσματα για τη π.χ. συμμετοχή στα σχόλια

  58. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
    ######################################

    Προσεχουμε τον ρολο ορισμενων σχολιαστων που επεμβαινουν
    κατηγοριοποιοντας τους αλλους σε ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ και ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ…

    εχουν ερθει για να δημιουργησουν διαλυτικη "κλικα"
    και να ελεγχουν τοσο την ροη των θεματων του σαιτ
    οσον και τους σχολιαστες με απωτερο σκοπο
    να τους κατευθυνουν στα προσφιλη και υποπτα θεματα τους
    σμηνος σεισμων ….υποχθωνιους ερπετοειδεις …
    τοσον η ΙΩ/ΦΑΕΘΩΝ/ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ/Ηρακλεια (ενα προσωπο)
    οσοον και ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ/μερικες φορες ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ενα προσωπο)

    θα πρεπει να ειναι υπο τον συνεχη και ενδελεχη ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ

    προσεξετε τα σημερινα σχολια τους (πανομοιοτυπα)
    διχαστικα…κρινουν…διαχωριζουν…ομαδοποιουν…
    ο σκοπος τους θα αποκαλυφθει σε ολους αλλα ορισμενοι τους καταλαβαν

    και επειδη εχουμε φταιξει ολοι μας μια
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ
    δεξαμενη σκεψης που λεγεται
    γειτονια των σχολιαστων ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ και τις σχολιαστριες ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ

    συνεχιζουμε απομονωνοντας τους …και ας υπαρχουν ως
    γραφικοι και στιγματισμενοι μεταφορεις αρουραιοι του δικτυου

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ……

  59. 1.35 αφου υπαρχουν ακομα Ελληνες που πιστευουν αυτο που πιστευεις…ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ …………………………….ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ .

  60. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΩΣΤΟ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ.

  61. Θυμαμαι μια εποχη που οι ανθρωποι ηταν πρασινοι, μπλε, κοκκινοι. Που τα ρουχα ηταν "μαρκας". Που το φαγητο πετιοταν στα σκουπιδια. Που οι φτωχοι ηταν "αορατοι". Που το να ζεις σε χωριο και να καλλιεργεις τη γη δεν ηταν "in". Που απο Ελληνες γιναμε Ευρωπαιοι. Θυμαμαι μια εποχη που οι ανθρωποι ηταν σκληροι, εγωιστες, κι ακαρδοι…
    Γι' αυτο, φιλε "ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ", απο τοτε που ξεκινησε η "κριση", χαμογελω… Γιατι δεν υπαρχουν πια "χρωματιστοι" ανθρωποι (κι αν υπαρχουν ακομα ειναι λιγοι), γιατι τα ρουχα μας, μαρκας η οχι, τα χαριζουμε στους αστεγους, γιατι το φαγητο μοιραζεται και δεν πετιεται, γιατι οι φτωχοι επαψαν να ειναι αορατοι, γιατι θυμηθηκαμε την αξια της γης,της καλλιεργειας, των σπορων, της προσφορας, κι ανθρωποι, στην πλειοψηφια τους επαψαν να ειναι εγωιστες, σκληροι και ακαρδοι…και θυμηθηκαμε επιτελους οτι ειμαστε Ελληνες…
    Απο την αρχη, που ειδα την αλλαγη στη συμπεριφορα μας, το ηξερα…Αυτο δεν το περιμεναν. Το σχεδιο τους, οτι κι αν ειχε προβλεψει, αυτο δεν το ειδαν να ερχεται. Ξεχασαν οτι ο Ελληνας ειναι απροβλεπτος..Κι αυτο ηταν το λαθος τους. Κι αν ζεις σε τουριστικη περιοχη οπως εγω το βλεπεις στα ματια καθε τουριστα. Ιδιο υφος σε ολους τους, Γερμανους, Αγγλους, Γαλλους, Ρωσσους,Κινεζους : το -διασκεδαστικο ομολουμενως να το βλεπεις – υφος της Εκπληξης…

    "Υμητος"

  62. βλεπετε τον κοσμο οπως και πριν.. βλεπετε..βλεπεστε αφου αυτοι που σας λενε για σωτηρια ειναι οι ιδιοι που σας εχουν χωσει εδω για να εχουν δουλεια οι ιδιοι.δεν προσπαθει κανεις να μας σκοτωσει να μας παρει τα σπιτια να μας παρει την γη τον Ελληνισμο τα νησια η οτι αλλο φοβαστε η οτιδηποτε αλλες μπουμπες σκεφτομαστε στο μιαλο. θα θηγουν μονο λεω ΜΟΝΟΝ αφτοι που ζουσανε εις βαρος των πολλων τοσα χρονια. τα σκουλικια.Η τροικα και γενικως η διμοσιονομικη προσαρμογη ειναι σαν τον οδοντιατρο που προσπαθει να σωσει το δοντι απο την εξαγωγη .ισα που προλαβαινει διλαδη γιατι εξαγωγη θα γινει ουτος η αλλος.Η κουφαλα μυριζει και δεν σωζεται πλεον.Ηταν πολλα τα μικροβια που ζουσανε στην πλατη του ελληνικου λαου 40 χρονια τωρα.Οι ξενοι μας βοηθανε να δουμε το προσωπο μας στον καθρεφτη και να δουμε ποσο ασχιμοι και ελεινοι ειμασταν μπροστα στο ιδωτικο μας συφερον καταστρεψαμε μια ολοκληρη χωρα.Βοηθηστε το εργο τους γιατι πολυ φοβαμαι οτι αν τους διωξουμε τα παιδια μας και τα εγγονια μας θα ζησουν παλι μεσα στο ψεμα και στη ρεμουλα

    Ενας που κοιταει τον Ηλιο

  63. 9.30 ΥΜΗΤΟΣ… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…..ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ……
    8.49 ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…..Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ..Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ…ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ..Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ…..ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ….ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ…..
    ΜΑΡΙΑ 8.14…..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΟ ΖΟΥΜΕ….Η ΕΛΛΑΔΑ+ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ…ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΒΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ,ΧΡΗΜΑ….ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ FACEBOOK ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ….ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΛΗΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!…..ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ….ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ…..ΝΑ ΧΕΤΕ ΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣ ΣΑΣ…..ΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ….ΞΕΚΙΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ…….ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ…

  64. Υμητός 10.53 με βρίσκεις σύμφωνη 100%.

    καλημερα σε όλα τα κατοχικά.

    Τα σέβη μου
    Ιώ η ψυχαγωγός

  65. ΟΤΑΝ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥς ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ….
    ΩΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ….ΑΑΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ….!!!!

    ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ,

  66. Προς "εναν που καταλαβε",
    με μπερδευεις…Γραφεις : "Προσεχουμε τον ρολο ορισμενων σχολιαστων που επεμβαινουν
    κατηγοριοποιοντας τους αλλους σε ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ και ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.." "προσεξετε τα σημερινα σχολια τους (πανομοιοτυπα)
    διχαστικα…κρινουν…διαχωριζουν…ομαδοποιουν… " "συνεχιζουμε απομονωνοντας τους …και ας υπαρχουν ως
    γραφικοι και στιγματισμενοι μεταφορεις αρουραιοι του δικτυου"…
    Εσυ, γραφοντας αυτα, δεν διχαζεις, δεν κρινεις, δεν διαχωριζεις ,δεν ομαδοποιεις????
    Εγω κρατω αυτο που εγραψε η "Μαρια" πιο πανω : "Ειστε ολοι υπεροχοι!", εγραψε, κι εχει δικιο. Ειτε συμφωνω με τα γραφομενα καποιου, ειτε οχι, ειτε συμμεριζομαι τις αποψεις του, ειτε οχι, ειναι απο μενα τουλαχιστον, σεβαστες. Διαβαζω κι αναλογως φιλτραρω, κρατω η απορριπτω. Χωρις ομως να παροτρυνω κανεναν να φιλτραρει οπως εγω, η να απορριπτει οσους κι εγω, γιατι απλα ειμαστε ολοι διαφορετικοι ως προς τα πιστευω, τις αποψεις, τις τοποθετησεις μας.

    "Υμητος"

  67. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΡΡΩ .

  68. 8 Νοεμβρίου 2013 – 11:40 μ.μ.

    50 χρονια με κατηγορουσαν οτι παω αντιθετα. Τωρα αποδεικνυεται οτι ειχα δικιο και ας με εβαζαν στον πατο ολοι αυτοι ολα αυτα τα χρονια.
    Ειχα αρχες και δεν τις προδοσα. Στο "σημερα" δεν μου φερνουν αντιρρησεις. Αρα, μαλλον δεν υπαρχει αυτη η αντιπαραθεση. Κατι δεν καταλαβες στα γραφομενα μου. Ειναι δυσκολη η επικοινωνια απο αποσταση.

  69. 9 Νοεμβρίου 1:16

    κοιτα δίπλα σου τους δικούς σου ανθρώπους.Ειμαι σιγουρη οτι η αγκαλιά τους ειναι ανοιχτη για σένα. Μην το βαζεις κατω. Ψηλά το κεφάλι. Μπορεις
    περισσότερο απο οτι νομίζεις.

    Σπαρτιάτισσα

  70. ΔΙΆΒΑΣΑ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΆ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ….
    Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΎΨΩ ….. [ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΝΆΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΌ ΕΕ???]
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ[ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΓΝΉΣΙΟΣ]…… ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ?? ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ=
    1] ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΈΤΗ -ΟΡΓΑΝΩΤΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΆΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΓΩΝΊΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΊΣΜΑ …..
    2] ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΆΣΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΎ …..
    ΚΑΙ 3] ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ "Υμητος" ….. ενα θα πω μονο…
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ "Υμητος" ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ … ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ Υμητο να με συχωρέσει ….

  71. Προς Ενας που κοιταει τον ηλιο : Λυπαμε αλλα πανω στην υπερμετρη προσπαθεια σου να δεις τον ηλιο , μαλλον επαθες στραβολαιμιασμα και δεν μπορεις να δεις γυρω σου αδερφε . Αν εμπαινες στον κοπο , θα εβλεπες πως η αγαπημενη σου ΤΡΟΙΚΑ και οι σγουφτηδες πολιτικοι δεξιοι κι αριστεροι , ο καθενας απο το ποστο του , αντι να καινε τα ξερα , εχουνε βαλει σκοπο να καψουν τα χλωρα . Τιμιοι , εργατικοι , πατριωτες , ανθρωποι που παλευαν με τα χερια τους και το μυαλο τους για να ζησουν , αφανιζοντε και αυτοι που επιβιωνουν και μαλιστα με ανεση , ειναι αυτοι που υπηρξαν και θα παραμεινουν λαμογια . Οποιοσδηποτε ωφελιμος ελληνας οδηγειται στον αφανισμο και ολα τα σκατα , φορανε τις γραβατες τους , κανουν τις λαμογιες τους και επιπλεουν . Αφου υπαρχουν ανθρωποι σε αυτη τη χωρα που πιστευουν και περιμενουν να μας σωσει η τροικα και εμεις οι υπολοιποι καθομαστε και τους ακουμε… ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .

  72. Αν και δεν οφείλω εξηγήσεις απέναντι σε κανέναν ο οποίος εκφράζεται προσβλητικά θα ΄θελα να πω τα εξής:
    Εγώ έχω το σθένος να υπογράφω τα λεγόμενά μου με το πραγματικό μου όνομα, και ΜΟΝΟ μ' αυτόο : Ηρακλεία.
    Έχω δηλώσει επανειλλημένα ότι απεχθάνομαι τις ομάδες, κλίκες και όλα τα συναφή φασίζοντα ιδεολογήματα κια κατασκευάσματα.
    Αποκηρύσσω και δεν ασχολούμαι με χλευαστικά, κοροϊδευτικά και διχαστικά σχόλια…
    Έκανα έκκληση (και είμαι ίσως η πρώτη που το έπραξα) να σεβαστούμε την υπογραφή που έχει ο καθένας υιοθετήσει, θεωρώντας ότι αυτή εκφράζει την προσωπικότητα του καθένα μας και πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους μας.
    Η προσπάθεια παραπλάνησης από κάποιους σχολιαστές που υπογράφουν με διάφορους συνδυασμούς ονομάτων είναι ύποπτη, προσβλητική και καταδικαστέα.
    Λυπάμαι που έγινε προσπάθεια από κάποιους να εμπλακεί το ονομά μου σε αντιπαραθέσεις, παρά το γεγονός ότι δεν έλαβα μέρος σε κάτι τέτοιο.
    Το μόνο που ζήτησα- διακήρρυξα σε προηγούμενα σχόλιά μου ήταν να υπάρξει ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ στον τρόπο που διατυπώνονται τα σχόλια. Θεωρώ τον αλληλο- σεβασμόο θεμλέλιο λίθο και προϋπόθεση κάθε διαλόγου….Σέβομαι όλους τους σχολιαστές πιστεύω στην ορθή κρίση όλων και ευελπιστώ ότι τα συκοφαντικά σχόλια που διάβασα παραπάνω και εμπλέκουν το οονομά μου, ταυτίζοντας με με άλλους σχολιαστές και κατηγορώντας με για "πλαστοπροσωπία" δεν θα βρουν γόνιμο έδαφος στις καρδιές και τις συνειδήσεις σας…
    Παρακαλώ και προτρέπω το σχολιαστή " ενας που κατάλαβε" να ξαναδιαβάσει προσεκτικά τις τοποθετήσεις μου στο άρθρο που αέφερε, και να ανακαλέσει τα όσα προσβλητικά είπε…
    ΥΓ: Διάγουμε δύσκολους καιρούς, η προσοχή , η ενέργει
    α και η ολόψυχη και ολόθερμη προσήλωσή μας πρέπει να είναι στο πεδίο …..να λειτουργήσει η θετική μας ενέργεια ως ασπίδα απέναντι στα δεινά που μας έρχονται…. είναι πραγματικά κρίμα να παίζουμε το κακόγουστο και επικίνδυνο παιχνίδι της διάσπασης, το οποίο κάποιοι προετοίμασαν και προσπάθησαν να μας περάσουν….

    φιλικά και ενωτικά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ηρακλεία

  73. 12:32 ειπα κ εγω δε θα πεταχτει ενας αθεος κ εδω να πει τη χαζομαρα του?η θρησκεια φταιει ρεεε που δεν ξεσηκωνομαστε?τοτε ποια ειναι η δικη σας δικαιολογια??αντε το χετε βρει ολοι κ παιζετε την ιδια κασετα με συγχισες παλι!

  74. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την σχολιάστρια " ΥΜΗΤΟΣ" για την ευθυκρισία της και τον ενωτικό της λόγο……..
    Ευχαριστώ επίσης όλους τους σχολιαστές που στάθηκαν στην ουσία του άρθρου και με βοήθησαν ως προς την κατανόση – αφύπνιση – εγρήγορση (γιατί αυτό έιναι το ζητούμενο της εμπλοκής μου σ΄αυτό το διάλογο)…..
    Φιλικά
    Ηρακλεία

  75. καλησπερουδια ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους κατοχικους και τις κατοχικες !!!

    οφειλω τον σεβασμο μου σε ολους αφου χωρις την παρουσια σας
    δεν θα καταφερναμε να φτιαχναμε αυτην την ΠΟΙΟΤΙΚΗ γειτονια
    των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ !!!

    οφειλω τον σεβασμο μου και σε οσους απο εσας μπηκατε στον κοπο
    να διαβασετε το σχολιο μου /απαντηση προς τον φιλτατο ΒΡΙΑΡΕΩΣ
    ο οποιος προσωπικα μου λειπει απο αυτο το σεντονι των σχολιων…
    (αρχηγε …σε αποστολη κατω νοτια και δεξια ανατολικα…σε κοβω!!)
    και να σχολιασετε ορισμενα απο αυτα που εγραψα και χρειαζεται να τους ευχαριστησω προσωπικα ολους αφου μου συμπληρωνουν την σκεψη και τον προβληματισμο μου (δεν πιστευω ουτε στον εναν τελειο ουτε στον εναν παντογνωστη αλλα στην συνεργασια και στην ομαδικη δουλεια)

    οφειλω σεβασμο σε οσους εχουν τα ιδια μυαλα φιλοσοφιας ζωης
    σαν και μενα που πιστευω στις Αρχες και τις Ποιοτητες του Ελληνισμου
    χωρις να ειμαι δωδεκαθειστης αλλα ερευνητης του ""μας φτιαξανε ιδια με τον Δημιουργο μας"" αρα και εγω ειμαι δημιουργος …αλλα και του ""οπως απανω ετσι και κατω"" αρα λειτουργω οπως τους απανω…

    οφειλω σεβασμο και στους συνσχολιαστες που δεν εχουν τις ιδιες αποψεις με μενα αλλα πιστευουν στο δωδεκαποστολικο ιερατειο της εκκλησιας

    οφειλω σεβασμο σε ολους που μου κανουν καλοπιστη κριτικη αλλα και η κακοπιστη μου κανει καλο αφου ειμαι εργαλειο της δουλειας της Εριδας και του Πρωταγορα που σαν σκοτεινος φιλοσοφος απεριψε τον θρονο της βασιλειας που δικαιουταν ζωντας σε αρμονια με την αναρχεια της Φυσης!

    τελικα ολοι μας με τις αποψεις μας με τις αντιθεσεις μας και με τα κοντραρισματα μας καταφερνουμε να ανεβουμε επιπεδο αφυπνησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ μας και να επηρεαζουμε και τον περιγυρο μας (οικογενεια,φιλους,δουλεια)

    ειναι αποδεκτα τα παντα σε μια αρμονικη αναρχια ιδεων αρκει να μην υπαρχει ο εγωισμος (ΕΓΩ φερω την Γνωση…ΕΓΩ..ΕΓΩ…),η κυριαρχια (ενταξη σε αγελη και ιεραρχικο διακαιωμα ενος αρχηγου…) και το βρισιμο (υποβιβασμος του αντιπαλου με προσωπικη συκοφαντηση του…)

    θα σταθω σε ενα μηνυμα που μου προκαλει την ανησυχια και θα προσπαθησω μεσα στον χαμο που ζουμε ολοι μας να δωσουμε μια σταγωνα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ σε αυτον τον φιλο μας (σε αυτην την φιλη μας)
    1.16/9.11.13/ανωνυμος,ανωνυμη, η οποια μας πληροφορησε οτι "κουραστηκε να περιμενει" ………..
    αγαπητε /αγαπητη εχε υποψη σου οτι καθενας μας εχει ενα σκοπο σε αυτην την ζωη , η συνειδητοτητα της ΔΙΚΗΣ σου υπαρξης θα σου δωσει την δυναμη που χρειαζεσαι ωστε να μην συγκρινεσαι …να μην ζηλευεις…να μην απαιτεις…να μην ελπιζεις… αλλα να εισαι ευτυχισμενος/ευτυχισμενη με το ΠΑΡΟΝ της υπαρξης σου και τελικα να Γνωριζεις οτι καθε στιγμη δεν ειναι ιδια οπως η λυπη εναλλασσεται με την χαρα …η νυχτα με την μερα…η ενταση με την ηρεμια…κ.ο.κ. ετσι λοιπον οταν εχουμε να αντιμετωπισουμε προβλημα ξερουμε οτι στο τελος οταν θα φτασουμε στην λυση του θα εχουμε να απολαυσουμε πολλαπλα δωρα !!!
    ετσι και εσυ οτι και να σου ταραζει τα ορια της υπομονης σου αφησε τον χρονο και το απροσμενο της συλληψης της λυσης του απο την συνειδητοτητα της ΔΙΚΗΣ σου υπαρξης….
    και γραφε συνεχεια μηνυματα …προκαλεσε μας …με τις ιδεες σου με τις αποψεις σου για να ΥΠΑΡΧΕΙΣ στον αυτοσεβασμο σου ως χρησιμος /χρησιμη!!!

    Ειμαι βεβαιος και να εισαι και εσυ οτι ολοι θελουμε να εχουμε ΝΕΑ σου
    ας ειναι και βρισια …θα ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ….

    φιλτατε 9.25/9.11.13/ανωνυμε

    επειδη γνωριζω τον κομπλεξισμο αυτων που κατοικοεδραιυουν στο Μαξιμου και επειδη γνωριζω και οτι το ενδιαφερον τους επεσε στα ελευθερα σαητ που υπαρχουν σχολια ανωνυμα για να βγαλουν συμπερασματα για την κοινη γνωμη σε συναρτηση με τις καθημερινες δημοσκοπησεις νασαι βεβαιος οτι και σε ξερουν και μας ξερουν με τηλ.και διευθυνσεις…γιαυτο και η επισκεψεις της εισαγγελεως Αρειου Παγου στην αρχη προσωπικων δεδομενων και στην ηλεκτρονικου εγκληματος…
    γιαυτο που εχουν κατα νου και θελουν να μας …διαλυσουν τις ελευθερες γειτονιες…

    μαγαπη σολους και σολες σας!

  76. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ /1.21
    Μυτιληνιος2/1.35
    Κατωαυλακιωτη/3.23

    Σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε με τις αποψεις μου που βγαινουν ως αποτελεσματα συνθεσεων πληροφοριων και συζητησεων προσπαθοντας να φιλτραρω τα ραδιοαρβυλλα που ερπουν στους διαδρομους εξουσιας

    —χαιρω για την ανωτεροτητα που δειχνει η παρουσια της αποψης μου στο σχολιο του ΣΗΜΑΤΩΡΟΥ αφου η επικοινωνια μας περασε χοντρη κριση
    αγαπητε με σεβασμο στην ανωτεροτητα σου …θα τα λεμε…

    —οπως ειμαι 100% μεσα οπως λες αγαπητε Μυτιληνιε2 ετσι και εσυ εισαι 110% μεσα στην αναλυση της συμπληρωσεως /ολοκληρωσης του σχολιου μου!!!
    αγαπητε φιλε σου στελνω τον σεβασμο μου…θα τα λεμε…

    —Αγαπητε Κατωαυλακιωτη/3.23
    δεν υπαρχει θεμα διαφωνιας με εναν τοσο ευγενικο ,μορφωμενο, κοινωνικο, Κυριο οπως εσενα αγαπητε φιλε !!!

    απλα θελω να σου συμπληρωσω οτι στην Μαβιλης εγινε το παιγνιδι του …"ποιος κραταει το μαχαιρι"… διοτι ειναι χωλομενος και ο Κωστας με οτι του σουρνουν απο το Μαξιμου με την πρωτη ευκαιρεια αλλα και ο Μητσος δεν εχει ξεχασει το αδειασμα του απο τον Ανδωνη για δευτερη φορα …

    το κυριαρχο προσωπο τις επομενες μερες …(σκεψου λιγο Πολυτεχνειο και τα Δεκεμβριανα…) θα ειναι ο Μητσος ο πριγκηπας …σαν συνδετικος ενωτικος παραγοντας διοτι μπορει αυριο στην ψηφο εμπιστοσυνης να δειχνει οτι ειναι κερδισμενοι ο Ανδωνης και ο Βανγκελης και θα εκτεθουν οι δηθεν αντιστασιακοι μνημονιακοι αλλα πολυ συντομα θα καει αυτο το χαρτι …επιτυχιας!!!
    αγαπητε φιλε με σεβασμο στην ευγενεια σου …θα τα λεμε !!!

    Τελος
    φιλτατε ΒΡΙΑΡΕΩΣ περιμενω με σεβασμο τα δικα σου σχολια…

    (εκτος αν δεν ανακαλυψες ακομη την απαντηση μου….)

  77. Ανώνυμε φίλε-συμπατριώτη 1.16

    Γιατί απελπίζεσαι ξέρεις; τι ακριβώς περιμένεις ξέρεις;έχεις αφήσει όλη την δυναμή σου πάνω σε άλλους απλά περιμένοντας; όταν αφήνεις ένα σχόλιο σαν αυτό που άφησες μας τρομάζεις…έχει χαθεί πολύς κόσμος απο απελπισία στην Ελλάδα.Δεν χρειάζονται νεκροί σε αυτή τη χώρα καταλαβέ το,χρειάζονται αγωνιστές για να βγούμε απο την παγίδα που μας έστησαν,χρειάζεται όμως και αυτογνωσία.

    Εδώ θα σου παραθέσω ένα κείμενο το οποίο είναι αλήθεια και λειτουργεί για όλους όσους θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους,είναι στο χέρι μας όλα,ξεχάστε τα ανόητα αδιέξοδα της εικονικής ζωής και μην γίνεστε εγωιστές.

    πριν από δύο χρόνια, άκουσα για κάποιον θεραπευτή στη Χαβάη που θεράπευσε μια ολόκληρη πτέρυγα επικίνδυνων ψυχασθενών, χωρίς να δει ποτέ κάποιον από αυτούς. Ο ψυχολόγος μελετούσε τον φάκελο του ασθενή και μετά έψαχνε μέσα στον εαυτό του για να δει πώς δημιούργησε την ασθένεια αυτού του ατόμου. Καθώς βελτιωνόταν ο ίδιος, ο ασθενής θεραπευόταν.

    Το όνομά του Χαβανέζου θεραπευτή είναι: Dr. Ihaleakala Hew Len.
    Ο Dr. Len μού είπε ότι δεν εξέτασε ποτέ ασθενείς. Συμφώνησε να έχει ένα γραφείο και να μελετήσει τους φακέλους τους. Καθώς εξέταζε αυτούς τους φακέλους, εργαζόταν με τον εαυτό του. Ενώ εργαζόταν με τον εαυτό του, οι ασθενείς άρχισαν να θεραπεύονται. «Μετά από λίγους μήνες, ασθενείς που έπρεπε να είναι υπό περιορισμό αφέθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθερα», μου είπε: «άλλοι που έπρεπε να παίρνουν ισχυρά φάρμακα, τα σταμάτησαν. Και εκείνοι που δεν υπήρχε περίπτωση να απελευθερωθούν, πήραν εξιτήριο.»

    Εκεί χρειάστηκε να θέσω την πιο σημαντική ερώτηση: «Τι κάνατε μέσα στον εαυτό σας που είχε σαν αποτέλεσμα την αλλαγή αυτών των ανθρώπων;» «Απλά θεράπευα το μέρος του εαυτού μου που τους δημιούργησε» μου είπε. Δεν κατάλαβα. Ο Dr. Len εξήγησε ότι απόλυτη ευθύνη για τη ζωή σου σημαίνει ότι το καθετί στη ζωή σου απλά επειδή βρίσκεται στη ζωή σου είναι δική σου ευθύνη. Ολόκληρος ο κόσμος είναι κυριολεκτικά δική σου δημιουργία.

    Το να είμαι υπεύθυνος για ό,τι λέω ή κάνω είναι ένα πράγμα. Το να είμαι υπεύθυνος για ό,τι λέει ή κάνει ο καθένας στη ζωή μου είναι αρκετά διαφορετικό. Όμως, η αλήθεια είναι αυτή: αν πάρεις την απόλυτη ευθύνη της ζωής σου, τότε καθετί που βλέπεις, ακούς, γεύεσαι, αγγίζεις, ή βιώνεις με κάποιον τρόπο, είναι δική σου ευθύνη, επειδή είναι στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι η τρομοκρατική ενέργεια, ο Πρόεδρος, η οικονομία ή ό,τι άλλο βιώνεις και δεν σου αρέσει είναι δική σου ευθύνη να το θεραπεύσεις. Όλα αυτά δεν υπάρχουν, κατά κάποιον τρόπο, παρά σαν προβολές του εσωτερικού σου κόσμου.

    Το πρόβλημα δεν είναι με αυτά, αλλά με σένα, και για να τα αλλάξεις, χρειάζεται να αλλάξεις τον εαυτό σου.
    Γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο να το συλλάβει κανείς, να το αποδεχτεί ή να το ζήσει πραγματικά. Η κατηγόρια είναι πολύ πιο εύκολη από την απόλυτη ευθύνη, αλλά καθώς μιλούσα με το Dr. Len, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι θεραπεία για εκείνον και με το ho’oponopono σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου. Αν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, χρειάζεται να θεραπεύσεις τη ζωή σου. Αν θέλεις να θεραπεύσεις κάποιον, ακόμη κι έναν επικίνδυνο ψυχασθενή, θεράπευσε τον εαυτό σου.

    Ρώτησα το Dr. Len πώς θεράπευε τον εαυτό του. Τι ακριβώς έκανε, όταν μελετούσε τους φακέλους των ασθενών;
    «Απλώς επαναλάμβανα ‘Συγγνώμη’ και ‘Σε αγαπώ’ ξανά και ξανά», μου εξήγησε. Αυτό μόνο; «Αυτό μόνο.»
    Φαίνεται ότι το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και καθώς εσύ βελτιώνεσαι, βελτιώνεις τον κόσμο σου.

  78. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ —ΜΗΝ— ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ :
    ΠΟΛΥ ΕΠΟΝΩΜΟΣ 9 Νοεμβρίου 2013 – 4:07 π.μ.
    ενας που καταλαβε 9 Νοεμβρίου 2013 – 9:43 π.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ.
    ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ / ΘΕΜΑ / ΠΡΟΒΛΗΜΑ / ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΙ / ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ / ΥΠΟΠΤΟΙ / ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ….ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ/ΣΕΝΑΡΙΟ
    (Ο ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ)
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ (ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

    ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΄΄Η΄΄ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ;

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ (ΥΠΟΨΙΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ) ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ;

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ;

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ;

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ;

    ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ…
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ….
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ..
    ΕΔΩ,
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ…
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ;
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΝΑΡΙ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ;

    ΩΠ..
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ;

    ΑΡΑ
    ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ..
    ΔΙΟΤΙ
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ….
    ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ…
    ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ..
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ…

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ;

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    Ανώνυμος 9 Νοεμβρίου 2013 – 11:57 π.μ. ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ (ΔΑΝΕΙΟ ΖΩΗΣ/ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ) ΜΕ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ (ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

    "Υμητος" 9 Νοεμβρίου 2013 – 10:53 π.μ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  79. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΤΑΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΟΣ -ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ.
    ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΛΥΣ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΠΟΛΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ-ΚΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΕ ΑΠΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΥΠΝΩΤΗ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
    ΝΙΚΗ

  80. «Άκουσέ με, αργυρότοξε,
    της Χρύσης και της θείας Κίλλας προστάτη,
    κύριε στην Τένεδο, Σμινθέα,
    εάν σου έκτισα ναόν να χαίρεται η καρδιά σου,
    εάν ποτέ σου έκαψα μεριά καλοθρεμμένα ταύρων κι ερίφων,
    τούτον μου τον πόθον τελείωσέ μου·
    τα βέλη σου στους Δαναούς τα δάκρυά μου ας πλερώσουν».

    είθε….

    ΦΑΕΘΩΝ ευχόμενος

    Υ.Γ. φιλτάτη Ηρακλεία συμφωνώ απολύτως με τα λεγομενα σου
    αλλά βλέπω παγωνιά και στερεότυπα στον τροπο της γραφής σου…
    δεν άκουσες την επιταγή του πεδίου..
    είπες ΟΛΑ!!!!

  81. Όπως κατ΄επανάληψη έχουμε πεί, ο Νοέμβρης είναι μήνας περίεργος και "θα μας βγάλει την ψυχή". Βλέπετε δεκάδες πληφορορίες για μαζικές καταστροφές σε όλον τον πλανήτη δεν έχουμε ζήσει ποτέ.

    Θεομηνίες, χιλιάδες θάνατοι, μεγασεισμοί (αλήθεια γιατί κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τον τρίδημο… σεισμό στις Φιλιππίνες και στη Νέα Γουινέα;).

    Πολιτικές εξελίξεις βλέπε πρόταση μομφής (που βραχυπρόθεσμα… μέσα στο επόμενο εξάμηνο, θα οδηγήσει σε εξαήλωση ΠΑΣΟΚ κυρίως και δευτερευόντος ΝΔ.

    Γεωπολιτικές εξελίξεις (το θέμα Τουρκία σήμερα περνά στα ψιλά γράμματα, ενώ το θέμα Σκόπια δεν το αγγίζουν καν την ώρα που η Μέρκελ αλλονίζει και καλεί τον Νίμιτς για συνομιλίες).

    Από την άλλη τρείς επικίνδυνοι κομήτες τις επόμενες ημέρες μπαίνουν στο στόχαστρο. Ο ΙΣΟΝ πριν λιγη ώρα έκανε μια κίνηση, που μοιάζει με διόρθωση τροχιάς. Ναι αλλά αυτό δεν δικαιολογείται με τους νόμους της φυσικής. Φυσικά στη χώρα μας που χρόνος για να ασχοληθείς με το διάστημα. Δεύτερον η Αφροδίτη που καθημερινά αυξάνει την φωτεινότητα της, λες και δες είναι εκεί εκατομμύρια δισεκατομμύριο χρόνια, τώρα για άγνωστο λόγο έχει μια φωτεινότητα τουλάχιστον αξιοπερίεργη. Δεν το πιστεύει βγες στο μπαλκόνι σου, την ώρα που αρχίζει να νυχτώνει και κοίτα νότια – νοτιοανατολικά.

    Ο καιρός τρελάθηκε, ειδικά στην Ελλάδα. Ξέρετε τι ζημιά έχουν πάθει στην ΕΜΥ. Όλα τα προγνωστικά μοντέλα λένε κρύο, χιόνια και εμείς περνάμε δεύτερο καλοκαίρι…

    Μυτιληνίος 2

  82. Μυτιληνιος 2 ο "ψυχοπομπος" αναδρομα στον Σκορπιο θα μας την "βγαλει" σιγουρα την ψυχη.

    Η Αφροδιτη ειναι παντα λαμπρη αλλα εχεις δικιο οτι τελευταια ειναι υπερλαμπρη!Εντυπωσιακη θα ελεγα!

    Δον

  83. τωρα σας αποκαλυψα… .και την ηλικια μου !!!! (σχολιο μου 9.39/9.11…)
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ …ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  84. ο μπαλκ αης αλλες φορες μιλαει με σεβασμο κ αλλες με τροπο ειρωνικο κ επιθετικο σε ανθρωπους με διαφορετικα πιστευω.

  85. αγαπητε/η 9.25
    δεν θα μπορεσε να ειμαι ΠΟΤΕ ο Φραγκας….
    γεννηθηκα σε μια πολυ ευκαταστατη οικογενεια με αρκετα χρηματα ωστε να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ο αυτοσκοπος μου στην Ζωη…αλλα η βοηθεια των αδυνατων και η μεταδοση Γνωσης που να βασιζεται στις αρχες και τις ποιοτητες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    νασαι καλα για τα ευγενη λογια σου …θα τα λεμε !!!

    αγαπητε/η 12.57
    ποτε δεν μιλαω με ειρωνικο τροπο που ισως η γραπτη επικοινωνια μας μπορει να αφηνει να εννοηθουν ετσι τα σχολια μου …σου αποκαλυπτω οτι πολλες φορες γραφω με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ για αυτα που αντιλαμβανομαι να ισχυουν σαν πραγματικοτητες και οχι με ειρωνια…

    οσο δε για το επιθετικο υφος μου ΝΑΙ το εχω παραδεχθει ειμαι λατρης του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ …ισως και μικροσυγγενης του!!!… αφου μονον η ΕΡΙΔΑ και επανακολουθουμενος ΠΟΛΕΜΟΣ μπορει να μας βγαζουν απο τα αδιεξοδα!!!
    Χαιρομαι που οι περισσοτεροι με εχετε καταλαβει και αποδεχθει …και βεβαια αυτο οφειλεται στην υψηλη μορφωση και τις ποιοτητες ολων των κατοχικων και κατοχικες σχολιαστες/στριες…εκτος απο μια δυο φωτεινες εξαιρεσεις που αποκαλυφθηκε ο διχαστικος ρολος τους και οι σκοποι τους !!!
    σε ευχαριστω για την καλοπιστη κριτικη σου …θα τα λεμε!!!

    Δεν θα οφελησει κανεναν να σας πω ονομα διευθυνση τηλεφωνο αλλα σιγουρα ειμαι μεσα και εξω απο συγκεκριμμενους διαδρομους…
    μαζι με την αξιοτιμη βαβατιβι..

    τα λεμε

    μαγαπη σολους και σολες σας!

  86. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΥΠΟΥ …ΥΠΟΧΘΩΝΙΟΥ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ !!!

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΩΝΙΩΝ 10.56/9.11.13

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΡΡΑΦΗ ΤΣΑΡΤΑ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ …ΘΥΜΑΤΑ (ΤΥΠΟΥ ΙΩ-ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ-ΦΑΕΘΩΝ-Ηρακλειας /ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΟΙ…)

    ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΒΔΕΛΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΣΑΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ…ΑΚΟΜΗ …ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  87. Ήρθαν
    ντυμένοι «φίλοι»

    αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
    το παμπάλαιο χώμα πατώντας.

    Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
    Έφεραν

    τον Σοφό, τον Οικιστή και τον Γεωμέτρη
    Βίβλους γραμμάτων και αριθμών

    την πάσα Υποταγή και Δύναμη
    το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.

    Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.
    Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν' αρχινίσει παιχνίδι·

    ούτε ζέφυρος καν, τις λευκές να φουσκώσει ποδιές.
    Έστησαν και θεμέλιωσαν

    στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
    πύργους κραταιούς κι επαύλεις

    ξύλα και άλλα πλεούμενα
    τους Νόμους, τους θεσπίζοντας τα καλά και συμφέροντα

    στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.
    Και το μέτρο δεν έδεσε ποτέ με τη σκέψη τους.

    Ούτε καν ένα χνάρι Θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε·
    ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.

    Έφτασαν
    ντυμένοι «φίλοι»

    αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
    τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.

    Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
    παρά μόνο σίδερο και φωτιά.

    Στ' ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
    μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.

    Μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά….

    Ήρθαν
    με τα χρυσά σιρίτια

    τα πετεινά του Βορρά και της Ανατολής τα θηρία!
    Και τη σάρκα μου στα δύο μοιράζοντας

    και στερνά στο συκώτι μου επάνω ερίζοντας
    έφυγαν.

    «Γι' αυτούς» είπαν «ο καπνός της θυσίας
    και για μας της φήμης ο καπνός

    αμήν.»
    Και την ηχώ σταλμένη από τα περασμένα

    όλοι ακούσαμε και γνωρίσαμε.
    Την ηχώ γνωρίσαμε και ξανά

    με στεγνή φωνή τραγουδήσαμε:
    Για μας, για μας το ματωμένο σίδερο

    κι η τριπλά εργασμένη προδοσία.
    Για μας η αυγή στο χάλκωμα

    και τα δόντια τα σφιγμένα ως την ώρα την ύστερη
    ο δόλος και τ' αόρατο γάγγαμο.

    Για μας το σύρσιμο στη γης
    ο κρυφός όρκος μες στα σκοτεινά

    των ματιών η απονιά
    κι η ποτέ καμιά, καμιά ποτέ Ανταπόδοση.

    Αδελφοί μας εγέλασαν!
    «Γι' αυτούς» είπαν «ο καπνός της θυσίας

    και για μας της φήμης ο καπνός
    αμήν.»

    Αλλά συ μες στο χέρι μας το λύχνο του άστρου
    με το λόγο σου άναψες, του αθώου στόμα

    θύρα της Παράδεισος!
    Την ισχύ του καπνού στο μέλλον βλέπουμε

    της πνοής σου παίγνιο
    και το κράτος και τη βασιλεία του!
    Οδυσσέας Ελύτης

    Υ.Γ.: Η υπόσχεση τηρείται……. το νιώθω ήδη………..

    Ηρακλεία

  88. Το προωθώ στο blog μου ellastomegaleiosoy.blogspot.com Εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις την δύναμη να μας ενημερώνεις, να μας εμψυχώνεις, να καθοδηγείς. Να είσαι καλά

  89. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΡΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΡΧΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ? ΩΧ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ Μ….ΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

  90. ΦΑΕΘΩΝ/Ηρακλεια/ΙΩ/ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ …κ.τ.λ.

    Μην επαναλαμβανεστε …

    ουτε να αντιγραφετε αλλους…

    Σας(σε) καταλαβαμε …γιαυτο και μπηκες στο περθωριο !!!

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  91. «Δεν υπάρχει θάνατος σε τίποτα παρά μόνο στην εμφάνιση.
    Αυτό που περνά από την Ουσία στη Φύση μοιάζει να είναι γέννηση,
    ενώ εκείνο που περνά από τη Φύση στην Ουσία μοιάζει να είναι θάνατος.
    Στην πραγματικότητα τίποτα δεν γεννιέται και τίποτα δεν πεθαίνει,
    αλλά μόνο εμφανίζεται τη μια στιγμή και την άλλη εξαφανίζεται.
    Εμφανίζεται λόγω της πυκνότητας της ύλης
    και εξαφανίζεται λόγω της λεπτότητας της ουσίας.
    Αλλά είναι πάντα το ίδιο, διαφέροντας μόνο σε κίνηση και κατάσταση.»

    Απολλώνιος ο Τυανέυς

    ΦΑΕΘΩΝ παρηγορητικός

  92. μαλλον ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑΝ περι Απολλωνιου Τυανεως

    …απλα κοτσαρεις ενα αποσπασμα απο το εργο αυτου
    του Μεγαλου φιλοσοφου/θεραπευτη/οραματιστη
    που ειχε μεσα του το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
    και που ακομη και Ρωμαιοι κατακτητες ζηταγαν τις συμβουλες του αλλα και προσεφεραν τον σεβασμο τους και τις αναλογουντες Τιμες σε αυτον
    τον ΕΛΛΗΝΑ
    (που καποιοι μελετητες τον συσχετιζουν με τον πρωταγωνιστη της εκκλησιας του δωδεκαποστολικου ιερατειου) …
    που εψαχναν ενα ""σακσεςς στορυ"" κατα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και των Ρωμαιων επικυριαρχων της εποχης !!!

    ετσι λοιπον ΦΑΕΘΩΝ/ΙΩ/ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ/Ηρακλεια/κ.ο.κ.
    να μαθεις να μεταδιδεις το ΣΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    και οχι …διχαστικες αναρτησεις για εντυπωσιασμο προς αγραν οπαδων…

  93. 9 νοεμβριου 2013 – 11-57 = "ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ" ΕΙΠΕ….
    …ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…..ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ…..ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!….ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗΣ!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΟΤΗΤΑ!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
    ….ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ….

  94. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Ο ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ¨"ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ " ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ !!!

    και γράφει βλακείες ….

    Με φιλικούς χαιρετισμούς….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *