Διαφημίσεις

Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια.

Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία.

Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας.

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κάθε απάτητη κορυφή της πατρίδος σπίτι, κάστρο σου και βάση εξορμήσεως ξεσχίζοντας τις εχθρικές σάρκες.

Η ελευθερία σου είναι ζήτημα χρόνου και η αγάπη των παιδιών της Πατρίδος αποτελεί την …..
…καλύτερη αμοιβή σου.

Στην δεύτερη περίπτωση η ελευθερία κινδυνεύει με τελειωτικό χαμό μαζί με την Πατρίδα, εσύ είσαι σκουλήκι τελειωμένο με το πάτημα θέμα χρόνου και εξασφαλισμένο το αιώνιο ανάθεμα των παιδιών της Πατρίδος.

Η άρνηση των ανύπαρκτων δικαιωμάτων ισοπολιτείας και κατοχής απέναντι στο θράσος για την αποδοχή της κατοχής από το σκληρότερο μισελληνικό πρόσωπο είναι επιλογή ιερότερη και τιμιότερη πάσης άλλης σκυφτής «λογικής».

Το στέφανο του μαρτυρίου χαλυβδώνει το λαό και τον συσπειρώνει γύρω από τους σκοπούς της τιμωρίας τού θράσους και τής ελευθερίας τής Ελλάδος.

Το σχοινί των Ηρώων μας θα γίνει βρόγχος στο λαιμό όσων θέλουν την Ελλάδα μικρή και εκπορνευόμενη ύπαρξη.

Αποκρούουμε τις λόγχες, τους τόκους και τις ψήφους της ντροπής.

Μένουμε πιστοί στην ορμήνεια τσεκούρι και φωτιά του Στρατηγού Κολοκοτρώνη για Καθαρή και Μεγάλη και Λεύτερη Ελλάδα.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Πηγη

Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων, την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση, εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο…

ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Όσο επίπονο κι αν είναι, τα έξοδα δεν πρέπει να είναι περισσότερα από τα έσοδα…Όπως όλοι διαχειριζόμαστε τα λεφτά της τσέπης μας έτσι πρέπει να είναι και το κράτος.
    Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.
    Τί προτείνεις λοιπόν?? Να φύγουν 200 χιλ. δημόσιοι υπάλληλοι για να μειωθούν και οι φόροι?? Είναι κι αυτό μια άποψη…
    Όχι, προτείνεις να γίνει ένα μπάχαλο για να κυβερνήσουν ποιοί???
    Μίλα ξακάθαρα..

  2. Θέλουμε τον Σαμαρά, μαζί με το …"κατοικίδιο" τύπου ιπποπόταμου- Βενιζέλου και με δυο πατερίτσες!!!!
    Μια "δεξιά"…τύπου ΧΑ!!
    Και μια "αριστερή" τύπου ΔΗΜΑΡ!!!!

    ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ???

  3. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑ.ΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ, ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!!!!

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

  4. προσοχη…. πρωτα θελει αρετη και μετα τολμη… ας αποκτισουμε πρωτα την αρετη και μετα να τολμισουμε…. το λεω πρωτα για μενα και μετα για σενα…..

  5. 2:03 Κλασσικός νεοδημοκράτης,που ψηφίζει νδ,δε θέλει να μην έχει τίποτα το κράτος και βλέπει άδωνι,που του πλασάρει ιστορικές ανακρίβειες,σε μορφή βιβλίων.Μόνο στα έσοδα-έξοδα,που ανέφερες,συμφωνώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *