Διαφημίσεις

Ήταν περίπου δυο τα ξημερώματα όταν μια παρέα φωτογράφων, έκανε την καθιερωμένη νυχτερινή τους βόλτα για να απαθανατίσουν μερικές όμορφες στιγμές στο φακό τους. Αυτή τη φορά όμως κάτι ασυνήθιστο συνέβη που τους προκάλεσε μεγάλη αγωνία, ενθουσιασμό, περιέργεια και άλλα πολλά συναισθήματα μαζί .Γιατί άλλο να διαβάζεις για άγνωστα αντικείμενα, και άλλο να τα βλέπεις ακριβώς από πάνω σου. Την φωτογραφία που τράβηξε ο φακός τους εκείνη τη στιγμή, την έστειλαν αποκλειστικά στο rodosreport.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν η ώρα κοντά στις 01.45 το ξημέρωμα όταν ακούστηκε το κλείστρο της μηχανής του Γιάννη Διμόβσκι να κλείνει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ακούγεται μια ερώτηση με απορία «τι ακριβώς είναι αυτό εκεί;». Ο Γιάννης δοκίμαζε την τεχνική star trail, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τα αστέρια σχηματίζουν μια γραμμή και στο κέντρο καταγράφηκε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο το οποίο φαινόταν ακίνητο. Εδώ να σημειώσουμε ότι στις 02.30 το ξημέρωμα η ομάδα των τριών φωτογράφων είδε την ίδια λάμψη σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε δυο σημεία, η μία ανατολικά και η άλλη νοτιοανατολικά από την Τραγανού. Μαζί ήταν ο Χρήστος Καταξενός και ο Βαγγέλης Φασουλάς. Η λήψη έγινε από τις σπηλιές της παραλίας Τραγανού και τα στοιχεία της φωτογραφίας είναι: 569-SEC F4,5 ISO-100 TIME 01:45.

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση. Υπάρχει ακόμα μια εστιασμένη.

Η φωτογραφία είναι σε μεγάλη ανάλυση για να φαίνεται καθαρά , γι αυτό ίσως αργεί να φορτώσει να εμφανιστεί.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ρόδος: Άγνωστο αντικείμενο εμφανίσθηκε πάνω από την παραλία Τραγανού”
  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!!!

    ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ….ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!!!

  2. Το πιο λογικο για μενα ειναι κομματι απ την πτωση του δορυφορου που βγηκε εκτος

  3. Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΦΑΓΕ ΣΟΥΠΕΡ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΗ …

  4. τραουνου για τους ντοπιουσ φαντενους στην ατελειωτη παραλια του αφαντου με τα πεντακαθαρα νερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *