Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ…
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ 90 ΜΠΟΙΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!
ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;
ΜΙΑ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ!!!!
ΜΠΑ!

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ???
ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ?
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!

ΠΗΓΗ


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ..ΤΥΦΛΟ!!!”
  1. ….εκει που παει να αλλαξει λιγουλακι το κλιμα απο τον πεισθαναγκασμο της Δικαιοσυνης απο την Πολιτικη και τις αναγκες των ηγετων της…
    ερχονται τετοιες βλακειες και τους ξαναμαζευεται το χαλι κατω απο τα ποδια τους….
    που ειναι τα παραδικαστικα κυκλωματα …;;
    δυστυχως εκτος απο τα ατοπηματα ορισμενων επικεφαλων
    της ιεραρχειας απο τους μικρους ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !!!
    διοτι οι μικροβαθμοι εισαγγελεις ειναι νεα ατομα σε ηλικια
    και εχουν την διαθεση της υπηρεσιας στην αποδοση
    του Δικαιου και της αποκαλυψης της Αληθειας
    σε καθε υποθεση που αναλαμβανουν !!!
    ας δωσουμε την σωστη ερμηνεια λοιπον και
    οχι φαντασιακες μπουρδολογιες….

  2. Να το πουμε λιγο πιο απλα.
    Ενα σαπιο και ξεπουλημενο συστημα δεν θα εχει βρει το τροπο με τον οποιο θα αυτοαναπαραγεται?

  3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΑΣ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙΡΟ!

  4. Θα συμφωνήσω. Το σύμβολο μοίαζει σαν την μενόρα!! Το ιερό σύμβολο των Εβραίων!!! Όσο για την singular logic,νόμιζα ότι ανήκε στον Βγενόπουλο.

  5. το λογισμικο δεν ειναι "πατεντα". Αν ειχε θα ηταν υποχρεωμενοι να καταθεσουν τον πηγαιο κωδικα.
    Απλα ειναι "closed source" και δεν δινουν λογαριασμο σε κανενα.

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ: ειμαστε η μοναδικη χωρα στον πλανητη, που τα αποτελεσματα των εκλογων δινονται απο ιδιωτικη εταιρεια.

  6. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΛΙΠΟΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ :

    "ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ" ή

    "ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ" ή

    "ΤΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;;; ΚΑΙ Θ΄ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΑΛΛΟΙ ;;;;"

    ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΓΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ~180 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙ !!!!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ …….ΑΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  7. ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ [ 3Ε ] ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ…ΠΑΛΙ ΤΑ 3Ε ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ …ΑΠΟ ΛΟΛΩ ΠΡΟ ΒΑΤΩ HELP [ ΔΩΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ] … …jiannhs kozani

  8. ολοι αυτο λενε….. οι εκλογες δεν ειναι η λυση.
    το ιδιο λεει και η κυβερνηση
    για εντελως διαφορετικους λογους ομως

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΤΑΧΕΙ
    ΔΕΙ
    ΟΛΑ

  9. Η ΕΠΤΑΦΩΤΟΣ ΛΥΧΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

  10. Είναι ο ιερός αριθμός του Απόλλωνα που παίζει την επτάχορδη άρπα του.
    Σχετίζεται επίσης με την Αθηνά που γεννήθηκε όχι από μητέρα αλλά από το κεφάλι του Δία, του Πατέρα, της Μονάδας. Ο Πάνας παίζει το σουραύλι του από επτά κλιμακωτά καλάμια (επίσης αναφορά στις 7 νότες). Επτά και οι Σοφοί της αρχαιότητας.
    Σύμφωνα με τον Μ. Hall, άλλες θεότητες με τις οποίες σχετίζεται το επτά είναι ο Αιγίς, ο Άρης αλλά και η Μούσα Κλειώ, μούσα της επικής ποίησης και της ιστορίας.
    Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν τον αριθμό επτά ως ένα μοντέλο της θεϊκής τάξης και της αρμονίας στη φύση, καθώς αποτελείται από την ένωση του αριθμού 3 (σύμβολο της θεϊκής τριάδας) και του αριθμού 4 (σύμβολο των κοσμικών δυνάμεων ή στοιχείων). Συνεπώς, η επτάδα συμβολίζει την ένωση της Θεότητας με το σύμπαν, την τελειότητα.
    Ονομαζόταν επίσης «Τελεσφόρος» (αυτός που φέρνει αποτέλεσμα, που ολοκληρώνει), επειδή από αυτόν τον αριθμό όλα στο σύμπαν και στην ανθρωπότητα οδηγούνται στην αποκορύφωση τους.

  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΟΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑΙΣ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΕΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΗΡΙΖΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑΤΟΥΣ. ΜΙΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΣΗΣ ΜΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣ.

  12. ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Η ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ " , ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟ . ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ . ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ " ΚΑΛΥΤΕΡΟ " ΔΙΚΗΓΟΡΟ ;

  13. Υπαρχουν πολλοι συνελληνες οι οποιοι πως να τους πω? Ρομαντικούς? η Αλλοπαρμένους? Σε όλα τα εμβληματα βλεπουν αρχαια ελληνικα συμβολα. Δεν ξερω τι συμβολιζε η σβαστικα στον αρχαιο ελληνικο κοσμο πριν από χιλλιαδες χροννια, παντως εδώ και πολλες δεκαετιες οποιος την χρησιμοποιει η εκφραζει τις πεποιθήσεις του με το συγκεριμενο συμβολο, απλα υποδηλωνει ότι εινα ναζι, και όχι λατρης του αρχαιου ελληνικου πνευματος. Το ιδιο συμβαινει και με την επταφωτη λυχνια, η Ενωση Εισαγγελεων απλως υποδηλώνουνε η δικαιοσύνη βρικεται κατω από σιωνιστικη κυριαρχια, η και οι ιδιοι είναι σιωνιστες κατά συνεπεια ανθέλληνες, ολες οι άλλες ερμηνείες είναι για χαζους και ξεμωραμένους.

  14. Ο σταυρος ειναι συμβολο του Χριστου επειδη μπορει καποιος να το χρισημοποιησει και για συμβολο μισους οπως οι σατανιστες που τον χρισημοποιουν αναποδα αυτο δεν ακυρωνει τον πρωταρχικο σκοπο του σταυρου. H σβαστικα χρισημοποιειται μολις 60 χρονια αυτα τα χρονια ειναι σταγονα στον ωκεανο των χιλιετηριδων που χρισημοποιειται η σβαστικα και η επταφωτος λυχνια απο τους Ελληνες. Το οτι ο Χιτλερ και οι Εβραιοι κανουν χρηση Ελληνικων αυβολων δεν σημαινει οτι αλλαξε η αξια τους. Να σου πω ενα αλλο παραδειγμα εμεις οι Ελληνες Χρισημοποιουμε το ς σαν τελικο και το αλλο το σ ενδιαμεσα η οταν αρχιζουμε μια λεξη σωστα; εαν λοιπον καποιοι ανεγκεφαλοι αρχιζουν και κανουν το αντιθετο αυτο σημαινει οτι παυει η γραμματικη που οριζει ποτε πρεπει να γινεται η χρηση του καθε σιγματος διοτι αυτο μου λες. Οσο αφορα πχ για τη σβαστικα εαν ειναι Ελληνικο η οχι συμβολο αυτο το αφηνω στους αναγνωστες αυτου του site να το κρινουν το ιδιο και για το 7 και την επταφωτο λυχνια. Επι τη ευκαιρια εσυ που ξερεις περισσοτερα απο μας ενημερωσε μας ποιανου λαου ειναι η σβαστικα και η επταφωτη λυχνια?? Σε εχαριστω απο καρδιας για το σχολιο!! Σου ευχομαι να εισαι παντοτε καλα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *