Διαφημίσεις

Ένας ακόμη πονοκέφαλος προστίθεται από σήμερα στα νοικοκυριά, καθώς εν μέσω φοροκαταιγίδας, καλούνται να καλύψουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 και μάλιστα με τις υψηλότερες χρεώσεις, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Γεγονός είναι ότι η διαφορετικότητα των κριτηρίων (κυβικά, εκπομπές ρύπων, είδος καυσίμου, παλαιότητα, βάρος) που χρησιμοποιεί το κάθε κράτος για να υπολογίσει τα τέλη κυκλοφορίας, καθιστά αδύνατη την συνολική σύγκρισή τους ανά εθνική οικονομία, παρά μόνο ενδεικτικά.
Τα παραδείγματα που επικαλείται καθηγητής του Πολυτεχνείου της Βαρκελώνης, αποτυπώνουν σαφέστατα την… ελληνική ακρίβεια, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν μεταξύ των φθηνότερων χωρών τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αγγλία και τη Γερμανία.

Στην Ελλάδα θα πληρώσουν οι κάτοχοι των αυτοκινήτων των παραδειγμάτων για το 2014:

120 ευρώ: Fiat 500 (0.9 TwinAir BlackJack 3dr) 875 cc
135 ευρώ: Fiat Punto Evo (Hatch 5Dr 1.3 Multijet DPF SS 75) 1.284 cc
240 ευρώ: Audi A1(1.4 TFSI S Line S Tronic) 1.390 cc
265 ευρώ: Ford Fiesta (2011) 1.596 cc
300 ευρώ: Ford Mondeo (2.0 TDCi Titanium X Sport) 1.997 cc
660 ευρώ: Audi A6 (2011) 1.968 cc

H σύγκριση του φόρου -για τα αυτοκίνητα των παραδειγμάτων, με άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχει ως εξής:

Για το μικρό Fiat των 875 κυβικών, ο Γερμανός πληρώνει 17 ευρώ, ο Ούγγρος 30 ευρώ, ο Ρουμάνος 29 ευρώ, ενώ στην Σουηδία και την Βρετανία ο φόρος είναι μηδενικός.

Για το Audi A1, των 240 ευρώ στην Ελλάδα, τα τέλη κυκλοφορίας στην Αγγλία είναι 131 ευρώ, στην Ισπανία 64, και στην Λιθουανία μηδενικός.

Για το Ford Fiesta, ο φόρος στην Τσεχία είναι μηδενικός, στην Ουγγαρία 30 ευρώ και στη Ρουμανία 34 ευρώ.

Για το Audi A6, η ετήσια επιβάρυνση για την κυκλοφορία είναι στην Γαλλία 160 ευρώ, στην Ιταλία 503 ευρώ, στην Ρουμανία 55 και στην Βρετανία μηδενικός.

newpost.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

34 σχόλια στο “Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και με τα τέλη κυκλοφορίας…Στην Ελλάδα 240 ευρώ, στην Αγγλία 131 και στην Ισπανία 64 ευρώ …”
  1. ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ???

    Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ…ΕΔΩ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ??

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ??

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ

  2. τώρα συγκρίνεις αυτές τις οικονομίες με την ελληνική??

    ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ???

    Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ…ΕΔΩ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ??

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ??

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ…
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΝΩ ΠΟΡΝΩ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!!
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ….
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ !!!!
    αναφερομαι σε διαφορα αρθρα…

  4. Είναι εύκολο να είσαι από την πλευρά της όχθης και να τάζεις λεφτά….
    όταν ανέβουν οι ΑΝΕΞΥΡΙΖΑ για να δούμε πώς θα πληρώνετε τους μισθούς και τις συντάξεις χωρίς φόρους…

  5. Ούτε πρωτοετής φοιτητής οικονομικών δεν θα συνέκρινε αυτές τις οικονομίες.
    Αλήθεια μισθοί – συντάξεις πως θα πληρωθούν φίλε?? Με τις επιχειρήσεις που κλείνουν (όσες έμειναν) ή με τα λεφτά του Σώρρα??

    Αντί να γκρινιάζουμε, έχουμε να προτείνουμε κάποιον άλλο τρόπο για να έχει έσοδα το κράτος????
    Αν όχι, τότε τουμπεκί….

  6. Βάλε τώρα και ένα άρθρο για τον Πούτιν που μας δίνει λεφτά και εμείς δεν τα παίρνουμε, για να βγει το βδομαδιάτικο…

  7. OK ΦΙΛΕ…ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ 200 ΧΙΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…
    ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ???

  8. @12 Νοεμβρίου 2013 – 1:48 μ.μ.

    Για τρολι μου φαίνεσαι αλλά δεν *αμιετ@ι .

    Θα μου πεις πόσα και αν μένουν εδώ (φόροι-χρήμα) κύριε ξερόλα;
    Μισθοί;
    Συντάξεις;
    Τι είναι αυτό;
    Όσο για τρόπους χίλιους και πρακτικά άμεσους!
    Όταν θα κληθείς σύντομα να μας δώσεις το δικό σου τρόπο και όχι λόγια να σε δω!

  9. 1.55
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΥΑΛΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ!!!!
    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ!!!!
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΙΑ!!!!! ΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΟΥ, ΑΝΟΗΤΕ Ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ!!!

  10. ΙΩ
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΑΖΗ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;;;

  11. Έλα ρε Άδωνι. Κάνεις και σχόλια? Για να μαζευτούν λεφτά όπως λες πρέπει να μειωθούν οι φόροι και να λειτουργήσει η οικονομία. Οικονομικά πρωτοετούς φοιτητή. Με τη συνεχή φορολογία δεν λύνεται το πρόβλημα. Κάποια στιγμή το χρήμα θα τελειώσει. Έτσι γίνομαι και εγώ υπουργός. Θα βάζω συνέχεια φόρους και καθάρισα.

    1. Πες του Αδωνι οτι και οι φοροι καποτε τελειωνουν οταν τελειωσουν τα λεφτα του κοσμου . Τοτε ;; Ποια οικονομια ;; Ποιο κρατος ;; Ποια χωρα ;; Λοιπον φιλε μου ξερεις τι εχω καταλαβει , καποιοι σχολιαστες πρεπει να ειναι ανωνυμοι πολητικοι , δεν εξηγουντε διαφορετικα τετοια σχολια ……

  12. Πω ρε φίλε 1.46/1.48/1.51/1.53/1.55/1.57/2.01/2.03 έμεινα άφωνος εκτός από άνεργος -αν δε βρω δουλειά σύντομα και άστεγος-…, τρομερό τρολάρισμα…, πως μπορώ να μπω στο νταλαβέρι μπας και πάρω κάνα ψιλό ?

    Επί της ουσίας τώρα…, ειδικά τα τέλη κυκλοφορίας είναι υποτίθεται πλήρως ανταποδοτικά και πάνε για την συντήρηση αλλά και κατασκευή νέων δρόμων…

    Βλέπεις κάτι τέτοιο να γινόταν να γίνετε η θα γίνει στο άμεσο μέλλον η είσαι από αυτούς που έχουν 5 φράγκα στην άκρη και φοβούνται μη ξεβολευτούν ?

    Μπας περιπτώση ανούσια η όποια αντιπαράθεση με κάποιον που κατά την άποψη μου τρολάρει και κλείνω λέγοντας…, να φέρουν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ πίσω -βλέπε χρηματιστήριο, ολυμπιακούς, βατοπέδια, υποβρύχια, ασφαλιστικά ταμεία και πολλές πολλές ακόμα κομπίνες που συμπεριλαμβάνουν συναλλαγές με μίζες για διάφορες συμβάσεις που ολοφάνερα ζημιώνουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δημόσιο δηλαδή εμένα και τον κάθε μ@λ@κ@ σαν εμένα…

    Άκουσον άκουσον ο Γιάννος λέει διώκεται για φοροδιαφυγή και αν κάνει ρύθμιση και πληρώσει τις δόσεις είναι λέει καθαρός…

    Το κύριο ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν και πως έκρυψε λεφτά ο Γιάννος και ο κάθε Γιάννος από την εφορία…, αλλά που και πως τα βρήκε…, ας απαντηθεί αυτό και μετά μιλάμε για τα τέλη κυκλοφορίας και λοιπές μ@λ@κίες…

  13. …φίλες και φίλοι….
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ …ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    (τα έχουν οι μισθωτοί οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι)
    δηλαδή εμείς οι μαλάκες

  14. Ναι ρε έχουμε τρόπο να μαζευτούν λεφτά!!!!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΦΩΡΙΑ, Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΚΗΒΕΡΝΗΤΕΣ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ Κ ΠΙΆΣΤΕ ΔΙΥΛΕΙΑ!!!!!! Δ Ο Υ Λ Ε Ι Α με τον τόνο στο Α κ όχι στο ΕΙ!!!!! Μην πάτε όλοι να μου γίνετε εμπορες κ δεν δουλεύω υπάλληλοι του δημοσίου!!!!! Αρκετά με τις καρέκλες κ τα πτυχία. Α Ρ Κ Ε Τ Α!!!!!! Κανένας δεν θέλει να ΠΑΡΆΓΕΙ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΈΣ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!
    Πιάστε δουλειά, οργανωθειτε κ ενωθείτε.
    Έχετε λέει ο άλλος τρόπο να μαζευτούν λεφτά; Για ποιον ρε; Για τον Μπόμπολα;, Για τον Βουβουζελο; Για τον Προβόπουλος, τον Πρετεντέρη Σαμαρά κ σια; Για τους Εβραίους, τους Γερμανούς, τους Αμερικανούς; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΑΜΩΤΟ;
    ΠΡΌΒΑΤΑ!!!!!!!
    Γιαννης

    1. Ετσι ειναι Γιανναρε !!!!! Το πιο σωστο σχολιο . Βλεπεις λοιπον τωρα γιατι παμε απ' το κακο στο χειροτερο με κατι τετοια γιδια που εχουμε γυρο μας . Σ' αλλες εποχες Γιαννη θα' βλεπες ματωμενες πετρες παντου . Τωρα , το ποιημα ειναι λεει οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος …… Ας ξεβρακωθουμε λοιπον στον "Αντωνακι" , το "Χοντρο" , τον "Τσιμπλα" και ολους τους αλλους χαρισματικους Καπεταναιους …..

      Ασπρος

  15. Καλα ολοι,δεν βλεπετε τι μας κανουν! Καθομαστε σαν ηλιθιοι και πληρωνουμε το καθε "ΤΙ" 5φορες πανω και δεν μιλαμε,αφου εχουμε τελειωσει σαν κρατος!Τωρα θα ερθει να μηδενισουμε τους λογ/μους και παλι τι θα γινει: απλα θα μας αγορασουνε οι ξενοι

  16. Φυσικά και εμείς, πληρώνουμε περισσότερα, μας συγκρινεις με τους Ευρωπαίους? Γιατί? Αφού εμείς δηλώσαμε ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ το δήλωσε άλλος ευρωπαίος υποψήφιος και τον ψήφισαν? αφού λοιπόν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ας βοηθήσουμε λοιπόν το κράτος…. ΝΤΙΝΑ

  17. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ… ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ… Α) ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Β) ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΑΪΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… ΜΕ ΑΚΡΑΤΟ ΔΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ.

    ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

    ΟΠΩΣ ΤΟ Γ' ΡΑΙΧ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 1.000 ΜΑΡΚΑ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΕΤΑΦΟΡΑ"… ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ "ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ" ΜΗ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ"… ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 4' ΡΑΙΧ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟ 4΄ΡΑΙΧ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΦΩΜΟΙΩΣΗΣ" ΔΗΛΑΔΗ "ΕΘΝΙΚΟΣ" ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ… ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ… ΟΜΟΙΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ… Κ.Λ.Π.

    ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ… ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΧΙ!!

    ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!… ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ) ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ… ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΝ ΖΩΗ.

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

  18. Δηλαδή,έμεινα άνεργος μετά από 20 χρόνια εργασίας,και που έχω οικογένεια με παιδιά(και πεθερά)πληρώνουμε τα κερατά μας,Νομίζεται ότι θα αντέξουμε,να σου πω την αλήθεια,δεν υπάρχει περίπτωση,άσε που ψάχνω και έξω εργασία,για να μην πεινάσουμε. Αυτό που κάνουν,το κάνουν μια χαρά στις πλάτες μας!!!!!!

  19. Ο μόνος που είπε κάτι ουσιαστικό εδώ μέσα είναι ο Γιάννης 3:54
    Η πλειοψηφία των υπολοίπων είστε χαρακτηριστικό παράδειγμα ψεκασμένων προβάτων…

    Ιω, και λοιποί συμφωνούντες στην υπάρχουσα φορομπηχτική πολιτική, όσο υπάρχει χρήμα "στην άκρη", η πολιτική τους δεν πρόκειται να αλλαξει, μέχρι να μαζευτεί όλο (το χρήμα). Μετά θα τρώμε όλοι μαζί, ο ένας τον άλλον….
    ΦΥΤΑ, ε ΦΥΤΑ….

  20. Ο Φιλος που ξεκιναει με το 1:46 μ.μ και συνεχιζει να γραφει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 φορες με ''υποτιθεται'' αλλο προσωπο να παει να τα πει στην αγαμημενη του ΝΔ γιατι ΟΛΟΙ καταλαβαν οτι ειναι το ιδιο πρακτορακι.Αει σιχτιρ πια.

  21. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ … 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ Γ..ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;;; ΡΕ ΟΥΣΤ

  22. Και συ το ιδιο (μας δουλευεις ψιλο γαζι) ακομη περιμενω την ανακοινωση της
    ΝΑΣΑ , 11.11 2013, τι εγινε!!!;;;

  23. Πρώτη φορά τόσα τρόλ σε μια ανάρτηση που χρησιμοποιούν μάλιστα γνωστούς ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ – ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ. Ντροπή σας ξεφιλισμένοι υπάνθρωποι.

  24. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ (3:54μ.μ.)!!
    ΧΩΣΤΑ !!!! ΧΩΩΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΠΟΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΤΣΙ;;;;;;;

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΩΝΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!

  25. Οι πολιτικοι είναι παλιανθρωποι!! Αλλα οι πολιτικοι (τουλάχιστον μεχρι τωρα) δεν εκλεγονται μονοι τους!!! ??? Εκλεγονται από ανθρώπους οι οποιοι την ημερα των εκλογων είναι ψηφοφοροι, λοιπον οι ψηφοφοροι των πολιτικων είναι παλιανθρωπακια, συμπερασμα: Τα πλιανθρωπακια(ψηφοφοροι) εκλεγουνε τους παλιαθρωπους (πολιτικους) Τι δεν καταλάβατε;;; Αντε επειδή μας τα ζαλισατε με τους κακους πολιτικους και τον δηθεν καλο και αφελη λαο, ότι σκατα και το φτιαρι, που ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι,

  26. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ!!!
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!

  27. χαχαχαχα… τόσα τρολ μαζεμένα πρώτη φορά! Ξεμυτίσατε σαλιγκαράκια μου τώρα που έπεσε βροχούλα; Μόνο που δεν είναι βροχούλα. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ! Λοιπόν, τα (ή το) τρολ αυτή τη φορά μιμούνται τον "ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ" και την ΙΩ.

    Έρχεται και η δικιά σας ώρα πρακτοράκια, φθηνές απομιμήσεις Ελλήνων. Είναι υπόσχεση. Είναι νέμεσις.

    Τέρμα ο διάλογος.

    Ο αφανισμός σας είναι προδιαγεγραμμένος. Εκεχυρία λήξασα.

    ~Εχετλαίος~

  28. 500.000 Επαγγελματίες δεν μπορούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ (900 € το δίμηνο).
    Η δύναμη όλων των Ελευθέρων Επαγγελματιών
    σε ψήφους είναι 4.000.000- Τέσσερα εκατομμύρια ψήφοι.
    Ετοιμάζονται ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
    Μπαίνουμε στη Βουλή για σταμάτημα της αδικίας και για εφαρμογή του Συντάγματος. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ – ΔΗΛΩΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
    Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
    Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
    Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ – Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
    Εμείς παράγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.
    Όταν οι εισπράξεις πέφτουν στο μισό, στον ιδιωτικό τομέα, τότε τα κέρδη μηδενίζονται, διότι οι εισπράξεις είναι ίσα-ίσα για τα λειτουργικά έξοδα. Μην περιμένετε εσείς οι ιδιώτες να το καταλάβουν αυτό οι διοικούντες, διότι είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι με εξασφαλισμένα τα πάντα.
    Καλή η προσπάθεια των μηνύσεων κατά του ΤΕΒΕ, αλλά όταν το θηρίο σε έχει επιτεθεί και σχίζει τις σάρκες σου, εσύ το παρακαλείς για να σε λυπηθεί ; http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ 950 € το δίμηνο. 100 € το μήνα εισφορά.

    Σβήσιμο όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.
    Από εδώ και στο εξής 100 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
    συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και μία σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την μείωση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
    Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και την ιδρυτική διακήρυξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο. http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14

    Μόνο η ένταξη σε ένα κόμμα θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. 4.000.000 ψήφοι των υπερφορολογημένων ελευθέρων επαγγελματιών και καταδικασμένων σε ισόβια φτώχεια, κατάθλιψη, κατάσχεση και αυτοκτονία, βγάζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, για δικαιοσύνη και εφαρμογή του συντάγματος.
    ΚΑΘΕ ΩΡΑ 100 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ.
    ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα πριν την εξαφάνισή μας.
    Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
    Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 – 2441029918

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *