Διαφημίσεις

Η σκοτεινή πλευρά του σύνοικου στοιχείου
Yπάρχουν, ήδη, συνθήκες Κοσόβου, αφού μέρος του πληθυσμού τρέφει μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες
Η δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, σε συνδυασμό με την φοβική Αθήνα, έχουν δημιουργήσει μία “βόμβα” έτοιμη να πυροδοτηθεί

Κάποια εντυπωσιακά περιστατικά σας παρουσιάζουμε σήμερα στο «Προξενείο-Στοπ»,αναδημοσιεύοντας ένα άκρως αποκαλυπτικό κείμενο του τρέχοντος «Αντιφωνητή» (1/11). Περιστατικά που τα μετέφεραν στον συντάκτη Μ.Κ. αυτήκοοι και αξιόπιστοι μάρτυρες (μουσουλμάνοι μάλιστα) και φανερώνουν μία πολύ ανησυχητική πλευρά του μειονοτικού θέματος σήμερα στη Θράκη. Και εννοούμε το βαθύ μίσος που τρέφει μία αξιοσημείωτη μερίδα της μειονότητας προς την Ελλάδα και προς ο,τιδήποτε ελληνικό…

Βλέποντας σε βίντεο κάποιον νεαρό από τους Αμαξάδες της Ροδόπης (Τουγρούλ Μεστάν Τσαβούς) να μιλά στο τουρκικό εθνικιστικό κανάλι Rumeli TV με τόση απέχθεια και εμπάθεια κατά της Ελλάδας, είπαμε να καταγράψουμε κάποια συμβάντα της καθημερινότητας, όπως αυτή διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια.

► Ο κύριος Τσαβούς λοιπόν λέει πως πήγε γυμνάσιο και λύκειο στην Τουρκία, ότι εκπαιδεύτηκε και δούλεψε περιστασιακά εκεί και τώρα εργάζεται εποχιακά στη Γαλλία. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Η…Ελλάδα με την «αφομοιωτική» πολιτική της! Και γιατί δεν έκατσε στην Τουρκία που αναπτύσσεται κι όπου δεν θα ήταν «πολίτης 2ης κατηγορίας», όπως λέει ότι είναι εδώ; Δεν μας το λέει. Αντίθετα, αναλίσκεται σε απίστευτες βλακείες του τύπου: «Γέμισαν την περιοχή εδώ με Ρώσους ως πρόσφυγες. Πήραν λεφτά από την Ευρώπη. Η ελληνική κυβέρνηση, άσε εμάς, ακόμη και τονελληνικό λαό τον έκανε στην άκρη και κοιτά να αναπτύξει τους πρόσφυγες». Τον αξιότιμο αυτό κύριο, που φέρεται να έχει και πολιτικές φιλοδοξίες, τον βλέπετε μάλιστα στην 1ηφωτογραφία με φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» (στη 2η είναι πάλι ο ίδιος την ώρα που μιλά στο τουρκικό φασιστοκάναλο)!!!

► Σε βενζινάδικο της Κομοτηνής πάει μουσουλμάνος επαγγελματίας να βάλει βενζίνη και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με τον υπάλληλο:

-Καλημέρα σας, πόσο να βάλω;

– Οτούζ ευρώ (τριάντα ευρώ)!

-Συγγνώμ,η δεν κατάλαβα!

– Οτούζ ευρώ!

– Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω!

– Μα καλά δεν ξέρεις τουρκικά ;

– Όχι, δεν ξέρω.

– Εδώ που εργάζεσαι, είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις!

Και ο θρασύς αυτός πελάτης αφού τα έψαλλε στον υπάλληλο πήγε μετά και διαμαρτυρήθηκε εντονότατα και στον (χριστιανό) εργοδότη για την ανεπάρκεια του εργαζομένου!

► Μουσουλμάνος φίλος παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια μια κοπέλα που ζούσε πριν στη Γερμανία. Επειδή λοιπόν δεν ήξερε ελληνικά, έκρινε σκόπιμο να τη στείλει σε φροντιστήριο να μάθει τη γλώσσα μας. Ακολούθως όμως τον καλεί ο πεθερός του σε χωριό της Ροδόπης, όπου του ζήτησε σε έντονο ύφος τον λόγο για αυτήν του την πράξη! Και όταν ο νεαρός είπε στον πεθερό του πως το έκανε για να μπορεί η σύζυγός του να εξυπηρετείται στις διάφορες υπηρεσίες, αυτός τι τού είπε; «Δεν χρειάζεται να πάει, σε λίγο εδώ θα είναι Τουρκία»!!!

► Πάει γνωστή μας μουσουλμάνα στο παζάρι των Σαπών πριν λίγο καιρό και ακούει εκεί την παρακάτω συνομιλία μεταξύ δύο μουσουλμάνων, ενός μικροπωλητή κι ενός πελάτη:

Πωλητής: – Είδες, βγήκε πάλι η Μέρκελ.

Πελάτης: – Ναι ναι, τι λες να γίνει, θα κόψει τα λεφτά στην Ελλάδα;

Πωλητής: – Μακάρι ρε, μακάρι να βουλιάξει γαμώτο αυτή η χώρα.

Πελάτης: – Χα, χα, χα, χα!

► Το επόμενο περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν πετούσαν στρατιωτικά ελικόπτερα πάνω από την Κομοτηνή. Θαμώνας σε καφενείο της Κομοτηνής ακούγεται να λέει – φυσικά στα τουρκικά – τα εξής απίστευτα: «- Γ… το μ… τους, τα σκυλιά βρήκαν πάλι χρήματα για να πετάξουν τα ελικόπτερα»!!!Προφανώς ο τελευταίος αυτός «κύριος» εξοργίστηκε που οι Έλληνες έχουν ακόμη χρήματα για τα καύσιμα των στρατιωτικών ελικοπτέρων!

Να περιγράψουμε τι γίνεται σε αθλητικά γεγονότα, ιδίως όπου είναι αντίπαλες ελληνικές με τουρκικές ομάδες; Ή σε πολιτικά συμβάντα με ουσιαστικό περιεχόμενο; Μάλλον δεν χρειάζεται. Πρέπει να το έχουμε όλοι κατά νου, ότι ένα μέρος του μειονοτικού πληθυσμού ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ. Δεν είναι μόνο ότι δεν νιώθει άνετα μαζί μας ή έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του τόπου μας. Βεβαίως και δεν είναι όλοι έτσι, φυσικά και υπάρχουν και αντίθετα παραδείγματα. Όμως δεν μπορούμε να προβάλλουμε μόνο τα τελευταία, κοντεύουμε να ξεχάσουμε κι εμείς οι ίδιοι την αλήθεια. Η αμορφωσιά και ο φανατισμός δένουν ένα μίσος που πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες της πολιτείας. Όχι για να το κρύψουν ή να το υποτιμήσουν, αλλά για να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα…

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Ας ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα στη… Θράκη”
  1. τσαβούς έλα κούτσα κούτσα και γλύψε μας τη πούτσα.Και όποιος άλλος θέλει άς έρθει,είμαστε εδώ και πολύ καιρό έτοιμοι και περιμένουμε να σας γαμήσουμε ό,τι έχετε και δεν έχετε.Βρομώτουρκοι πουσταριά.ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  2. Μάλιστα…και αφού αγαπάνε τόσο πολύ την Τουρκία και μιλάνε Τουρκικα και δεν τους αρέσει η Ελλάδα, γιατί δεν "μεταναστεύουν" στην λατρεμένη τους Τουρκία; Γιατί άραγε; Η πόρτα μας είναι ανοιχτή και τα σκυλιά μας δεμένα. Η Θράκη είναι Ελληνική και αν δεν σας αρέσει, η Τουρκία δίπλα είναι. Μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και δρόμο.

    -V-

  3. FILE EDO DA PREPI NA EISAI LIGO PROSEKTIKOS DIOTI XORIS NA TO KATALABENIS KANIS PROPAGANDA …
    GENIKA NA PROSEXIS SE TI KAI POS ANAFERESE .. DIOTI O SIXOREMENOS O PAISIOS EIXAI ANAFERI EPI LEXI STIN ARXI OI TOURKOI DA FENONTE POLI DINATI META …….. KLAFTA XARALAMPE … KAI AYTOI EKI PANO SINTOMA DA GINOUN XRISTIANOI DELOUN DEN DELOUN . NA TO DIMASTE AYTO …

  4. μαλακιες λεει το αρθρο εγω εχω φιλους πομακους απο ξανθη που αγαπαν την ελλαδα φυσικα υπαρχουν και αυτοι που την μισουν δεν ειναι ολοι το ιδιο

  5. Για να μαζευτούμε κάνα κομβόι 30-40 αυτοκίνητα να κάνουμε ένα δρομολόγιο μέσα από τα χωριά με σημαίες και μουσική κατάλληλη να θυμηθούν που ζουν!!!
    Εννοείτε στάση στα καφενεία και παραγγελία Ελληνικού καφέ – τσίπουρο – Ελληνικά μεζεδάκια κλπ ……κλπ….. και φυσικά στα άπταιστα Ελληνικά όπως Ελληνικά θα πάρουμε και την απάντηση !!!

  6. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…
    Εμείς δουλεύουμε δεν είμαστε τεμπέληδες…

  7. Μα καλα τι ειναι αυτο τωρα πια πηγη τα λεει αυτα ……. ειναι σαν κακο κουτσομπολιο σε καφενειο της θρακης……… το πραγματικο προβλημα στην θρακη ειναι αλλου και αν θελεται σαν κατοχικα να παραμεινεται αυτο που ειστε να το αναδειξεται αμμεσα…..( και για οσους θα κραξουν 31 χρονια γεννημα θρεμα )

  8. Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει, αν δεν υπάρξει "κατεύθυνση" απο "έξω"…. Οτι και να θέλουν οι Τούρκοι, αν οι "μεγάλοι" ΔΕΝ θέλουν, τότε τίποτα δεν θα γίνει…
    Αν γίνει, θα είναι γιατι θα το θέλουν αυτοί…
    Ολα αυτα (και πολλά άλλα που γίνονται εκεί πάνω), είναι καθαρά τουρκική προπαγάνδα.
    Φταίει όμως και η πολιτκή που ακολούθησε η χώρα μας, τα τελευταία χρόνια…

  9. Ο γενιτσαρος παντως εχει και καποια δικια οταν λεει οτι η κυβερνηση εκτος αυτων(των γενιτσαρων),εχει κανει στην ακρη και τον Ελληνικο λαο και κοιτα να αναπτυξει τους προσφυγες(προσφυγες βεβαια ο θεος να τους κανει,λυσασμενα λαθροορκ)

  10. Τι να σχολιασεις απο αυτο?Στην αρχη θυμωνεις και θελεις να αρχισεις να βριζεις,στη συνεχεια βαριεσαι διοτι ειναι πολλα αυτα που θελεις να πεις,στην συνεχεια θα ηθελες να τους σπασεις τα μουτρα και μετα λες ας κρατησω λιγο να εχω δυναμεις οταν ανταμωθουμε….Και κατι τελευταιο που θελω να πω ειναι να αρχισουν οι ιδιοι να μαθαινουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλωσσα διοτι θα τους χρειαστει συντομα.

  11. αυτα τα λεγανε και το 1974 τον ιουλιο και τους βαλανε στο γηπεδο για α,,α,,<> και γεμισε σ_ _ _α απο την τρομαρα και φοβο τους χα χα χα κλεισανε και τα συνορα και ειχε μια ουρα απο τα συνορα ως την αλεξανδρουπολη αφηνανε τα αμαξια και κολυμποντας περνουσαν τουρκια απο τον φοβο τους ..οπως και το 1987 το ιδιο γι αυτο λοιπον γελαει καλα οποιως γελαει τελαιυτεος

  12. σαν χωρα ειχαμε, εχουμε και θα εχουμε παντα αμυντικη σταση απεναντι σε ολα. Ειλικρινα απορω οταν συγκρινω το ενδοξο παρελθον με το τωρα. Μα αν κοιταξω προσεκτικα, παντα δειλοι ειμασταν, μοναχα μια χουφτα ανδρων ηταν παντα αυτοι που καναν την διαφορα και για αυτο το ονομα τους δεν θα σβηστει ποτε. Ειλικρινα θλιβομαι…θλιβομαι γιατι θελω να αντιδρασω, να φωναξω αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Το βλεπω και στην δουλεια μου, ολοι στον κοσμο τους…πας να τους μιλησεις, να τους ξυπνησεις και αρχιζουν και μαζευονται. Ειλικρινα κατι μας ποτιζουν τοσα χρονια και αλλαξαν το DNA μας, τη συμπεριφορα μας, τα ονειρα μας. Δεν εξηγειται αυτη η παθητικη σταση και υποδουλωση μας στα παντα. Ολα ξεκιναν απο την συνειδητοποιηση αλλα κανενας δεν θελει να συνειδητοποιησει. Αυτο εγω το θεωρω το μεγαλυτερο μαρτυριο για καποιον που βλεπει αλλα παρακολουθει ολους γυρω του να φοραν παρωπιδες. Τι να λεμε τωρα…ποναει η ψυχη μου για αυτη τη χωρα. Τι να ευχηθω, οι ευχες στερεψαν. Με συγχωρειτε για τα πικρα λογια αλλα ετσι μου βγαινει τωρα!

  13. Δέν φταίνε οί τουρκόσποροι πού ζούν στήν Θράκη μας, ούτε καί οί μογγόλοι στήν Μικρά Ασία μας, πού μάς προκαλούν συνεχώς, τό πρόβλημα τό έχει ό ίδιος ό λαός μας, πού ώς μεταλλαγμένος πιά, αφού έχασε τήν Ελληνική του ταυτότητα, έγινε ευρωπαίος, ψευτοπροοδευτικός, διεθνιστούλης. Γι αυτό καί ψηφίζει 40 χρόνια ανθέλληνες, πού είναι καί φανερά τουρκόδουλοι. Ότι θέλεις είναι σήμερα ό αλλοτριωμένος νεοέλληνας, εκτός από Ελληνόψυχος. Γι αυτό ή πατρίδα μας χάνεται, καί όχι μόνο από τούς μογγόλους απέναντι.

  14. γαμο το προξενιο σας και τις μαλακιες σας τους ελληνες της κωνσταντινουπολης τους εχουν σε γκετο οπως οι γερμανοι τους εβραιους(διαπιστομενο γιατι εχω μιλησει με τετοια ατομα ) κι εμεις εδω τους εχουμε και τους χαιδευουμε τους κολοτουρκους γιαυτο τουρκος καλος μονο νεκρος

  15. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

  16. 12 Νοεμβρίου 2013 – 11:50 μ.μ.

    Περσινά ξινά σταφύλια…….
    Η πρώτη χρονιά που αναφέρεις ήταν ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και σκληρή στα Εθνικά θέματα γιατί είχαμε Εθνικιστικό καθεστώς, την κυβέρνηση ανέλαβαν στρατιωτικοί.
    Τη δεύτερη, ο "κακό λιώσιμο και σκατά στον τάφο του" έκανε μαγκίτσες στην Τσιλέρ που έβγαζε γλώσσα στους Αμερικάνους. Κι επειδή είχανε τσαντιστεί τα Αμερικανάκια, βάλανε τον εκπαιδευμένο μαλάκα τους να της πουλάει τσαμπουκάδες και παραλίγο να θυσιάσει μερικούς από τους καλύτερους αξιωματικούς μας, νέα παλληκάρια όλα, που ήταν στην απέναντι από το Σισμίκ, γιατί αυτό το πλοίο είχε σκοπό να το "θυσιάσει" αν αγριεύαν τα πράγματα, ο παλιομαλάκας ο χασικλής πορνόγερος……….

    Τώρα μην ελπίζεις γιατί ούτε Εθνικιστές κυβερνάνε ούτε τα συμφέροντα είναι ίδια πια όπως το 1987

  17. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΜΑΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ), ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΜΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

  18. Ότι και να γίνει ας ξέρουν οι Τούρκοι ότι ο Ιησούς Χριστός έχει το πάνω χέρι και μπορεί η αρχή να φαίνεται ότι είναι εναντίον μας, το τέλος όμως είναι σίγουρα δικό μας, αρκεί να μετανοήσουμε ειλικρινά. Να ταπεινωθούμε και να μετανοήσουμε. Ο Ιησούς Χριστός περιμένει τη μετάνοιά μας. Ζητάει τις αμαρτίες μας για να τις συγχωρήσει και όλα τα άλλα είναι δικό του ζήτημα. Όλες μα όλες οι προφητείες αναφέρουν το τέλος της Τουρκίας και ο Πατροκοσμάς και ο Γέροντας Παΐσιος λένε το 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί, το 1/3 θα γίνουν χριστιανοί (ήδη υπάρχουν μέσα πολλοί κρυπτοχριστιανοί) και το 1/3 θα πάει στη Κόκκινη Μηλιά. Και ότι ο Θεός λέει αυτό θα γίνει. Ένα είναι βέβαιο ότι όλες οι προφητείες θα βγουν

  19. «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον» – «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *