ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Εκτός ελέγχου η κυβέρνηση – Διάβημα της αστυνομίας προς τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου για την ΕΡΤ

· Κατοχικά Νέα

Με έντονα συμβολικό χαρακτήρα – ελέω και του τριημέρου του Πολυτεχνείου – η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλλει την ολοκληρωτική της πολιτική.

Πριν από λίγη ώρα η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου έλαβε αυστηρή προειδοποίηση απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ότι σε περίπτωση που παραχωρηθεί χώρος εντός του Πολυτεχνείου και γίνει απόπειρα εκπομπής της ΕΡΤ από εκεί, το κτήριο θα αποκλειστεί και θα ακολουθήσει εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου δήλωσε πως δεν μπορεί πλέον να αναλάβει την ευθύνη ενός τέτοιου εγχειρήματος νίπτοντας τας χείρας του.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο για έτοιμο πρωτοσέλιδο από μεγάλη καθημερινή εφημερίδα, η οποία θα προϋπάντιζε μια τέτοια εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, με τον τίτλο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Εκτός Ελέγχου το Πολυτεχνείο”.

Χθες το βράδυ οι φύλακες του Πολυτεχνείου δέχθηκαν τη “φιλική” επίσκεψη αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τους ανέφεραν πως “υπάρχουν πληροφορίες ότι φορτηγά με μηχανήματα ετοιμάζονται ή έχουν μπει ήδη στο πολυτεχνείο”.

Μετά και την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στο κτίριο της Α. Παρασκευής, απ’ όπου εξέπεμπαν για 5 μήνες οι απεργοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση – πέρα από την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα – επιχειρεί και τον ασφυκτικό έλεγχο σε οποιασδήποτε πληροφόρηση δεν συναινεί στην επίθεσή της στην κοινωνία.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ξηραμένη λίμνη και χαμηλή στάθμη νερούΕΛΛΑΔΑ

Λίμνη Κορώνεια: Από 34,4 σε μόλις 2,7 τετρ. χλμ. – Η ελληνική λίμνη που σχεδόν εξαφανίστηκε

Κίνηση οχημάτων στην ΑθήναΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Χάος στον Κηφισό: Καραμπόλα στις Τρεις Γέφυρες – Ουρά αυτοκινήτων έως και 11 χιλιόμετρα

Κρουαζιερόπλοιο σε λιμάνι με έντονο κυματισμόΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ρόδος: Έσπασαν οι κάβοι του Scarlet Lady – Ήρθε σε επαφή με καταμαράν και δύο πλοιάρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *