Διαφημίσεις

Η Άννα Δαβίτη όποτε εμφανίζεται κάπου, από την τελευταία της εκπομπή και μετά, προκαλεί εγκεφαλικά στο σύστημα! Άν ήταν άντρας θα λέγαμε πως έχει πολύ μεγάλα “καρύδια” γι’αυτά που λέει, αλλά επειδή είναι γυναίκα θα πούμε πως είναι από τις πιο θαρραλέες γυναίκες που έχουμε δει ποτέ, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Πολλοί από εσάς θα ρωτήσουν αν το κάνει από άγνοια κινδύνου ή με πλήρη επίγνωση της κατάστασης… Δεν γνωρίζουμε, αλλά το σίγουρο είναι πως το κάνει για να αφυπνίσει. Να αφυπνίσει τους συνανθρώπους της από την φυλακή τους, που τρέφουν οι ίδιοι με τις πράξεις ή την απραξία τους. Να βάλει δηλαδή το λιθαράκι της στον αγώνα για ελευθερία που ο καθένας θα έπρεπε να κάνει αλλά δεν τολμά.

Όλοι φοβούνται την αλλαγή και αυτό είναι που επιθυμούν εκείνοι που δημιούργησαν το φαύλο σύστημα που ζούμε σήμερα. Είναι όλα στημένα! Ελέγχουν τα πάντα , από τα ΜΜΕ μέχρι την πολιτική και το χρήμα… και όποιος ελέγχει όλα αυτά, ελέγχει τις σκέψεις όπως και τη ζωή όλων.

Η Γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι απλοϊκή και τα λόγια της σπάζουν κόκκαλα.
Ακούστε τι λέει και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ …ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ …ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ …ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΝΑΝΟΥ …ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,….ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ…. ΟΜΟΡΦΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ …ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΩΡΡΑ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ!!!!!

Το βίντεο ( ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 – ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)
είναι από το κανάλι AN1KETOS του Youtube

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς;

Προσπαθήστε να ενημερώσετε όσους περισσότερους μπορείτε. Κάντε πράξεις. Ο ατομισμός πέθανε και ήρθε η ώρα της συλλογικότητας. Βάλτε όλοι το λιθαράκι σας για να αλλάξετε τον κόσμο. Αν δεν κάνετε τίποτα θα πρέπει να σκεφτείτε τι ζείτε τώρα και τι έρχεται στο μέλλον.

Ελευθερία ή NWO ;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Η Άννα Δαβίτη Για όλα. Ένα βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δεις ΤΩΡΑ! (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΣ)”
  1. Απορία ενός πτωχου το πνευματι,
    Γιατι δεν αγοράζει το δντ ο σωρας να τελειώνουμε ?σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνο Αλλα δεν αλλάζει και κάτι ,παντως καλός είναι να υπάρχει κάποιος να τα λέει,

  2. Xereto to team apo ta katoxika nea,exei dikio i Anna etsi einai,genea kopela,kapote tha ksesikothoun oi ellines auto einai sigouro.oso gia tous psekasmous kai edo to idio ginete sxedon se kathimerini basi.kai kanenas den pistebi oti theloun na mas eksontosoun.eyge Anna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Εμεις δεν εχουμε κριση για το αν κρυβει παγιδες ο λογος της κυριας;
    Την λογοκρινετε απο μονοι σας χωρις να μας δωσετε την ευκαιρια να αποφανθουμε οι ιδιοι;
    Ποιος σας εχρισε προστατες μας;
    Ή νομιζετε πως δεν εχουμε την ωριμοτητα για ορθη κριση;

  4. ΚΑΝΕΝΑΣ χιλια μπραβο φιλε μου . Ειπες ολα οσα εχω να πω . Απο τη μια οι προδοτες , απο την αλλη οι " προστατες " , πηξαμε . Ουτε κριση δεν μας επιτρεπεται πια να εχουμε …

  5. όχι ρε παιδιά δεν έχουμε κρίση εμείς, μας έχουν βαφτίσει με τόσο θράσος πρόβατα και προσπαθούν να μας πείσουν γι αυτό…τελικά εσείς που μας βλέπετε ως πρόβατα, τί είδους ζώα είστε δεν μας έχετε πεί ακόμα…

  6. 8.46 αρουραιοι ειναι που κοιταζοντας μεσα σε παραμορφοτικους καθρεφτες , βλεπουν λιονταρια και νομιζοντας πως ειναι αυτοι , βριχουνται . Εγω προτιμω να ειμαι προβατο , αν πρεπει οποσδηποτε να παρομοιαζομαι με καποιο ζωο , κι αν καποτε με φανε , τουλαχιστον δεν θα πιασω σκουλικια οπως οι υπολοιποι . Κατι ειναι κι αυτο .

  7. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΝΑ "ΚΟΒΕΤΑΙ" ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…
    ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ "ΠΗΓΗΣ" ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (?), ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ SITE-BLOG ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ IP ADRESS ?

    (http://geoip.flagfox.net/?ip=173.194.70.121&host=www.katohika.gr)

    Hostname http://www.katohika.gr
    ISP Google Inc. (AS15169)
    Continent North America Flag US
    Country United States Country Code US (USA)
    Region California Local time 20 Nov 2013 04:50 PST
    Metropolis Unknown Postal Code 94043
    City Mountain View Latitude 37.419
    IP Address 173.194.70.121 Longitude -122.057

    ΚΑΙ..

    (http://geoip.flagfox.net/?ip=173.194.70.121&host=www.awakengr.com)

    Hostname http://www.awakengr.com
    ISP Google Inc. (AS15169)
    Continent North America Flag US
    Country United States Country Code US (USA)
    Region California Local time 20 Nov 2013 04:50 PST
    Metropolis Unknown Postal Code 94043
    City Mountain View Latitude 37.419
    IP Address 173.194.70.121 Longitude -122.057

    "ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…. "

  8. Θα μας επιτρέψεις Stranger να κάνουμε ότι γουστάρουμε ''ελέυθεροι άνθρωποι'' είμαστε, ε;;; αφήστε μας τουλάχιστον να σκεπτόμαστε και να κρίνουμε μόνοι μας δεν χρειαζόμαστε ούτε αναλύσεις ούτε υποδείξεις ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ''το βίντεο σβήστηκε την είδαμε γρήγορα την παγίδα σας'' Αν ήταν παγίδα δεν θα την βλέπαμε εμείς… χαχαχαχαχα!!! Ρε για τόσο εξυπνοι περνιέστε;;;
    Υ.Γ. τα σχόλια να τα αναρτώνται όλα εκτός από υβριστίκα, αλλιώς δεν θα μας ξαναδείτε στο μαγαζί σας… Υγιαίνεται…

    Σάμιος

  9. @"ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…. "
    δεκαδες και εκατονταδες και χιλιαδες μπορουν να ειναι τα domain επανω σε ενα IP. Διαχωριζονται απο το ονομα του domain και αυτο λεγεται shared hosting και ξεχωριζει μονο το host header που ειναι το ονομα του domain. Aν υπηρχε διαφορετικο IP για καθε ιστοτοπο θα ειχαμε ξεμεινει απο ΙΡ εδω και μια 20ετια. Ειναι virtual – ειδεατοι- server στο ιδιο μηχανημα η φαρμα μηχανηματων αλλα δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *