Διαφημίσεις

Σώρρα εγώ είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, δείξε μας εσύ τι είσαι στο δικαστήριο.

Μαστίγιο και Καρότο κατά του ελληνικού λαού ξένοι ντόπιοι και όλα τα μαζέματα των απατεώνων μαζί με τα κινήματα που γέμισε η Ελλάδα!
Το βασανιστήριο της σταγόνας κατά του ελληνικού λαού από αυτούς που τους τίμησε σαν ηγέτες του‼!

Φάλαγγα κατά του ελληνικού λαού διότι οι ηγέτες μας είναι ανώμαλοι σαδομαζοχιστές‼!

Και μετά από το ολοκληρωτικό ξεζούμισμα, στέλνεται στο σφαγείο τον Ελληνικό λαό‼!

Οι νέοι Έλληνες πρέπει πάση θυσία να μην έχουν καμία συνέχεα με την κληρονομική τους ιστορία, σχεδόν το έχετε καταφέρει‼
Πρέπει οι άνθρωποι να δυστυχούν για να μην έχουν χρόνο και κουράγιο ούτε για επαναστάσεις, ούτε για σκέψεις και αντιρρήσεις, απελπισμένοι θα νιώθουν ότι εκεί στο μαντρί είναι εξασφαλισμένοι, μέχρι να οδηγηθούν στο σφαγείο‼

Να μην έχουν κουράγιο ούτε να κλάψουν ή να θάψουν τους αδικοχαμένους ανθρώπους τους!

Μέσα σε αυτήν την φρίκη διάφοροι απατεώνες ιδιώτες και κινήματα του πλασάρουν μάνα εξ’ ουρανού, μόνο που αντί για μάνα εξ’ ουρανού από πίσω καλά τυλιγμένα σε ωραία σελοφάν είναι σκατά , είναι απάτες, είναι φρίκη χειρότερη από αυτή που βρισκόμαστε σήμερα.
Ένας από αυτούς τους χλιδάτους απένταρους δισεκατομμυριούχους είναι και ο πολλά βαρύς Σώρρας μαζί με μια κλίκα την END διεθνών προδιαγραφών που των πατρονάρει!

Εδώ θα σταθώ λίγο να εκφράσω μαζί με τους ανατριχιαστικούς φόβους μου και την μεγάλη μου λύπη.

Δεν θα το πίστευα ποτές ότι ο χώρος που λέει ότι εκπροσωπεί τους αρχαίους προγόνους μας καλύπτει και σιγοντάρει αυτόν τον λιγδιάρη απατεώνα Σώρρα‼!

Πρόσεξε Σώρρα σε λέω λιγδιάρη και απατεώνα και Γύφτο Ρωμά και ξέρεις γιατί επειδή είδα ότι η δικαιοσύνη σε πάει αφού ικανοποιείς σχέδιά τους, είπα να σε προκαλέσω να μου κάνεις μήνυση στα Ελληνικά δικαστήρια μια και παραμένω άσημος να γίνω γνωστός και ήρωας γιατί αν μου κάνεις μήνυση ο δικηγόρος μου μαζί με εμένα θα σε ξεσκίσουμε αφού γνωρίζω ότι τα ομόλογα σου είναι αξίας ίσια με κωλόχαρτο και γιατί υπάρχει περίπτωση να μας μολύνουν και σαν κωλόχαρτα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, άντε να δούμε τι θα παρουσιάσεις αν έχεις α@χ@δια;;; Να μου κάνεις μήνυση να δείξεις στους κολλητούς σου τα ζώα που σε επικαλούνται με φαιδρές μαλα@ίες, να μην λένε ότι από αυτό που έχουμε πάθει τι χειρότερο μπορούμε να πάθουμε με τον Σώρρα;

Ντρέπομαι που και αυτοί που το λένε είναι συμπολίτες μου και μορφωμένοι! Σε τι ποντάρουν επάνω σου θα το μάθουμε στο δικαστήριο αν μου κάνεις μήνυση, αφού θα είναι απ’ έξω να σε χειροκροτάνε, τόση αξία έχουν τέτοια κάνουν‼!

Σ’ώρρα στο λέω ξανά μεγαλοφώνως ότι είσαι ο μεγαλύτερος απατεώνας που υπάρχει στην γη και απ αριθμών ένας κίνδυνος για την Ελλάδα και τον ελληνισμό.

Στο ξανά λέω αν έχεις α@χί@ια αντρικά κάνε μου μήνυση να αποδείξεις στα ζώα που σε πατρονάρουν ότι είσαι αυτό που λες;;;
Δεν θα σε ενοχλούσα γιατί ξέρω ότι τέτοια θέλεις για διαφήμιση αλλά τρομάζω που βλέπω αρκετά ζώα συνανθρώπους μου να έχουν πέσει στην βρόμικη και επικίνδυνη παγίδα σου!

Όταν αποφασίσεις να μου κάνεις μήνυση να μου το πεις να σου στείλω και τα πλήρη στοιχεία μου για να κάνουμε γρήγορα το ξεβράκωμά σου , άντε και καλό ραντεβού στα δικαστήρια που θα είναι και ο τάφος σου, σας, όχι σαν το στημένο δικαστήριο της πουστιάς, αλλά αληθινό δικαστήριο με στοιχεία‼!

Σώρρα κάτι μου λέει ότι θα με κάνεις ήρωα και διάσιμο, άντε γιατί δεν αντέχω στην αφάνεια, εγώ σε κατηγορώ στα ίσια τον μεγαλύτερο απατεώνα και τον ποιο επικίνδυνο άνθρωπο για την πατρίδα μου και ας επαναλαμβάνομαι. Εγώ δεν είμαι Αμερικανάκι να καλοπερνώ, εμένα με έχουν ξεσκίσει αυτοί που ενώ τους έχεις κάνει μηνύσεις του κώλου για ξεκάρφωμα σε καλύπτουν αφού δεν σε έχουν κλείσει μέσα ακόμα, θα το πράξω εγώ;;;

Λοιπόν Σώρρα Ρώμο-γυφτα εγώ είμαι γνήσιος Έλληνας και σε προκαλώ ότι είσαι απατεώνας, πάρε τα ομόλογά σου τα κάλπικα, τα ψεύτικα και έλα να τα δείξεις και να αποδείξεις στα ζώα που σε πιστεύουν ότι είναι αληθινά;;; Εγώ για χάρη της πατρίδος μου αν αποδείξεις ότι είναι αληθινά θα πάω μόνος μου ως συκοφάντης στην φυλακή‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Σώρρα ΑΠΑΤΕΩΝΑ θέλω να μου κάνεις μήνυση γιατί σε κατηγορώ ότι εχεις πλαστά και ψεύτικα χαρτιά και κοροϊδεύεις τον Ελληνικό λαό!”
  1. …καλα μυαλο δεν βαζετε εσεις εκει στα "κατοχικα".Ειπαμε το τονισαμε…γραψτε μονο για σοβαρους ανθρωπους και για σοβαρες καταστασεις!Μην ασχολειστε με βλακες!

  2. πατριωτη!!!η!!!η!!!!!θες να ασχοληθει Ο Σωρρας μαζι σου;;;;;κανε μηνυσεις εσυ ορε πατριωτη με τοσα που ξερεις και τα στοιχεια που εχεις!!!!!Φρουτο ε!!!φρουτο!!!πηρες παραδακι πατριωτη!η!η!!!!για την αποστολη σου και παιζεις καλα το θεατρακι σου πΑΤΡΙΩΤΗ!!!Η!!!Η!!!Ε!!!πΑΤΡΙΩΤΗ!!!!
    Γεωργιος Μακεδων!!!!!

  3. …ρέ τον καημένο τά παιξε…έχεις κάψει λάμπες πατριώτη…αυτό σου τάξανε; οτι θα σε κάνουν διάσημο;

  4. Το κείμενο γράφει : "Δεν θα το πίστευα ποτές ότι ο χώρος που λέει ότι εκπροσωπεί τους αρχαίους προγόνους μας καλύπτει και σιγοντάρει αυτόν τον λιγδιάρη απατεώνα Σώρρα‼! " … Ενώ ας πούμε ο Μπουμπούκος που είναι εναντίον του Σώρρα είναι σοβαρό πρόσωπο και πατριώτης… ΕλληνόφΟνοι βάρβαροι….

  5. Μήπως τελικά εσύ Κωνσταντίνε είσαι ο Roma γύφτος? Αν δεν είσαι πήγαινε στο ποινικό δικαστήριο με τα στοιχεια σου και τις αποδείξεις σου. Θα γίνεις και Ήρωας

  6. Λίγο υπομονή ακόμα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει εντός 2-3 μηνών. Τότε θα φανεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος πληρώνεται για να λέει ψέματα.

  7. Κωνσταντίνε,
    είσαι και κάποιας ηλικίας και δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι. Ασχολήσου καλύτερα , με αυτά που κατέχεις καλά, και άσε τις μεγαλοστομίες για κάτι που δεν καταλαβαίνεις καθόλου. Εσύ ψάχνεις ακόμη να βρείς αν και από πού έχει ο Σώρρας τα λεφτά. Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει υπό ποια έννοια μπορεί ο Σώρρας να έχει τα λεφτά και ψάχνεις στοιχεία περιουσίας τα οποία είναι άσχετα. Μπορεί να γνωρίζεις το γιατί οι Έλληνες φώναζαν< αέρα> στον πόλεμο, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό είναι κάτι άλλο, τελείως διαφορετικό, και δεν το γνωρίζεις.

  8. Τι παραλήρημα μισαλλοδοξίας είναι αυτό; Ζώα αυτοί που θέλουν το καλό της πατρίδας, ζώα κι αυτοί που τα ακούνε; Κι ο κ. Κανελλόπουλος τί ακριβώς είναι; Ανήκει άραγε σε αυτούς που ανθίστανται στις λύσεις γιατί δεν ταιριάζουν ακριβώς με το δικό του σκεπτικό; Εύχομαι ανάκτηση της ψυχικής υγείας και της νοητικής διαύγειας του κυρίου με την λίβελο και το υβρεολόγιο εναντίον του κ. Σώρρα και σύσσωμου του Ελληνικού λαού.

  9. χαχαχαχα μα ποσοι ηλιθιοι υπαρχουν τελικα.ΡΕΕΕΕΕΕΕ πας να τα βαλεις με την στρατια ηλιθιων του Σωρρα ……με τοση πλυση εγκεφαλου που τους εχει γινει συντομα ολοι αυτοι θα ειναι αφραγκοι και αστεγοι….δεν προκειτε ποτε να καταλαβουν οτι ο ανθρωπος δεν εχει σαλιο……και ποτε κανεις δεν θα αναγνωρισει κατι που δεν υπαρχει γιατι μετα θα πρεπει να του τα πληρωσει ολα.Που ηταν αυτος ο κυριος πριν την κριση……στο πουθενα ..μολις εμφανιστηκε η ευκαιρια τσουπ …ηρθε και αφου βλεπει δεν θελουμε να σωθουμε αλλα εκει επιμενει …ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ????????????? που αποσκοπει ………..απλα αυτα τα λεφτα τωρα δεν υπαρχουν αν μπει μπροστα η τραπεζα της Ελλαδος και πει οτι αυτα υπαρχουν τοτε οντως θα γινει τρισεκατομμυριουχος αλλα το θεμα ειναι ποιος θα τα πληρωσει αυτα τα χρηματα στον Σωρρας οι εξω που δεν τα αναγνωριζουν η ο Ελληνικος λαος ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *